Tienermeisje vermoord door 1.000 man (video).

.

LAATSTE ONTWIKKELINGEN: Research & Development.
Oorzaak: Uit te hand mislukte gedwongen huwelijk en het afschuwen van partner naar ander stam van de Koerden (afstand nemen van Yezidisme).
Yezidische jongen: de Yezidische Koerd vond dat Yezidische meisje (ook Koerdisch) met hem moest trouwen.
Yezidische meisje: het Koerdische meisje van Yezidsiche afkomst weigerde de hand van deze jongen en koos voor een ‘Soennitische Koerd’ (moslimjongen), waarna zij zich later naar de Islam heeft bekeerd.
Yezidisme: het Yezidisch geloof verbiedt het huwen met een ander geloofspartner (ander religie) wegens schending eer van het geloof en de eer van de familie.
Resultaat: de Yezidische jongen nam eerwraak door eigenhandig zonder tussenkomst van de wetgeving: het stenigen aan te kondigen tegen deze bekeerde moslima die haar Yezidische geloof de rug heeft toegekeerd en zijn eer heeft geschonden met de dood tot gevolg.
Gevolgen: ontstaan voortdurende clandenstine stammenoorlog tussen deze 2 Koerdische groepen, nl.: Yezidische en Soennitische Koerden duren veder, met aan beide kanten vallen er slachtoffers.
Wetgeving: eerwraak (eermoord) is toegestaan in de Koerdische wetgeving. Zie onderste Engelse website (4e paragraaf, 1e regel). The Kurdistan National Assembly (parliament) in 2002 repealed articles in Iraqi law which allowed for “honour” killings to go unpunished.
.

.

new.gifWat is eerwraak (profiel hoofdverdachte)? Laatste updates!!!
Islamitische veroordeling tegen deze barbaarse duivelspraktijken.
Schuldbekentenis: Yezidische koerden bekennen schuld.
Vertaling: KRG veroordeelt moord van Dua Khalil Aswad.

.

yezedi-meisje.jpgMOSOEL, 28/04/2007: Volgens de Koerdische website ‘www.Jebar.info’ hebben naar schatting 1000 mannen van Yezidische afkomst, zich schuldig gemaakt aan de moord op een tienermeisje. Dit, omdat het meisje van huis zou zijn weggelopen om te kunnen trouwen met een jongen van Islamitische afkomst, waarop ze verliefd was geworden. Ook zou het Yezidi-meisje zich bekeerd hebben tot de Islam.

De afgelopen vier maanden had het meisje een schuilplaats toegewezen gekregen van lokale moslimsjeiks. Men beweert dat haar familie de laatste dagen geprobeerd heeft om haar weer terug te laten keren naar haar ouderlijke huis. Hierbij zou ze overtuigd zijn geraakt van het feit dat haar familie haar vergeven had voor de ‘fouten’ die ze gemaakt zou hebben.

In een korte, met een telefoon opgenomen video, dat gemaakt is door de aanwezigen tijdens de moord, is duidelijk te zien hoe het meisje mishandeld en vermoord wordt. Ze is tijdens haar reis terug naar huis, in een hinderlaag gelokt door ongeveer 1000 mannen die haar opgewacht hebben om haar vervolgens op een zeer brute wijze te kunnen vermoorden. Zo laten de beelden zien hoe de mannen grote stenen op haar hoofd gooien, hoe ze voor de voeten wordt geworpen en in haar maag en gezicht geschopt wordt, terwijl ze ligt te schreeuwen van de pijn. Dit gaat door, totdat er iemand komt die een einde aan haar leven maakt, door met een grote steen op haar gezicht te gooien.

Tevens zijn in de fragmenten te zien dat het meisje eerst uitgekleed is, om zo te kunnen symboliseren dat ze haar familie en haar godsdienst heeft onteerd. Ze ligt half naakt op de grond, nog steeds ademend, terwijl haar geplette gezicht bedekt is met bloed.

Volgens de bovengenoemde website waren ook bewapende politieagenten en ambtenaren bij de moord aanwezig. In feite hebben zij de menigte geholpen om de vrouw te kunnen vermoorden. Dit, in plaats om te proberen de misdaad te voorkomen. De opgenomen beelden bevestigen dit.

Enige momenten later arriveerde ook de Iraakse leger en weigerde de toegang aan onbevoegden, inclusief de pers. Het vermoorden van vrouwen, wegens eer, schande en religie komt nog steeds voor in Zuid-Koerdistan en Irak. De bovengenoemde incident is niet ongewoon in enkele diepgaande godsdiensten en traditionele gemeenschappen.

Bron: www.Jebar.info, Iraaks Koerdistan (Mosul).
Meer Info over de aktie van de Koerdische Regionale Garde:
http://www.krg.org/articles/article_detail.asp?LangNr=12&LNNr=28&RNNr=70&ArticleNr=17629

402 Responses to “• <b>Tienermeisje vermoord door 1.000 man (video).</b>”


 1. 1 www.BenAyad.be 21 juni 2007 om 4:56000000 am

  VORIGE     1     –     2     VOLGENDE

 2. 2 Geschokt 21 juni 2007 om 9:54000000 am

  Wat een kanker ziekte, vies tuig echtwaar dit is werkelijk te bizar voor woorden. DIT HEEFT NIETS MET GELOOF TE MAKEN. Al die mongolen eromheen een beetje fotos maken. Ik wal van die lui we gooien gewoon een bom op die achterlijke stammen!

 3. 3 Ikweetnietwatikzeggenmoet 22 juni 2007 om 2:38000000 pm

  Dit is verschrikkelijk. Dit is ongelooflijk. De mensen die dit gedaan hebben zijn erger dan alleen maar onmenselijk. Het bewijs dat er in sommige mensen minder verstand zit dan in het puntje van een rattenstaart. Arm meisje, terwijl ze alleen maar verliefd was. Voor mij is dit een goede rede om al het geloof te bannen en alleen nog maar te geloven in je hart en het bij voorbaat verbieden om dit uit te dragen, zeker in dit soort extremistische wijzes. En met geloof bedoel ik ook het Christendom, want wij kenden vroeger dit soort praktijken ook. Ik geloof wel in een god, maar niet in een kerk, bijbel of welke priester dan ook die mij probeert te vertellen HOE ik moet geloven. Uitdraging van geloof staat vaak parallel met massaindoctrinatie en dan krijg je dit soort dingen!!! Ik walg er van

 4. 4 Ikweetnietwatikzeggenmoet 22 juni 2007 om 3:03000000 pm

  Ik bedoelde niet dat religie verboden moet worden, maar deze vorm van religieus denken wel.

 5. 5 Rayhana 22 juni 2007 om 5:16000000 pm

  Inna lillahi wa inna illahi raji3oen. Moge Allaah subhanahu wa ta’ala deze mensen hun bestraffing geven. Dit is werkelijk te vreselijk voor woorden. Echt barbaars. Dat deze mensen nog maar 1 minuut in leven willen blijven nadat ze iemand zo barbaars hebben afgeslacht. Verder vind ik het geheel onislamitisch dat deze site het toestaat en instemd in de verspreiding van deze vreselijke beelden. Hoe onze zuster in de Islaam hier vernederd blijft worden met elke keer dat iemand deze beelden ziet! Is dit hoe jullie je eigen zuster zouden behandelen? Subhan’Alaah jullie maken je net zo schuldig door hierin geen aktie te ondernemen!

 6. 6 Aad Leering 22 juni 2007 om 11:30000000 pm

  Duidelijk dat deze verachtelijke beesten allah akbar roepen wanneer zij op het hoofd van het meisje stampen.

 7. 7 Aad Leering 23 juni 2007 om 9:33000000 am

  Maar wel goed om op te merken dat een ieder op deze site, zowel moslims als niet moslims, deze manier van barbaarse volkrechtspraak afkeurt. Dat is misschien wel belangrijker dan wat voor groep het is.

 8. 8 laila 23 juni 2007 om 4:35000000 pm

  Dit blijkt toch wel dat de mannen meer problemen veroorzaken dan vrouwen. Heb vandaag toevallig een vriendin verloren die vermoord is door haar man. En nog zo vele moorden gehoord die gepleegd zijn door mannen. Hoe beestachtig en ziek moeten deze mensen wel niet zijn om het leven af te nemen wat haar gegeven is door Allah. Ze mogen al blij zijn met het leven dat ze hebben gekregen en dan nog even eigen rechter te gaan spelen. De wereld staat duidelijk op z’n kop, mensen geloven niet meer in god maar geloven blijkbaar alleen in dit leven. Ze kijken niet wat ze allemaal te wachten staat en waar ze naar toe gaan als de tijd gekomen is. Dan is er geen uitstel meer. Gedane zaken nemen geen keer. Incha Allah zal dit meisje rust vinden en een goede plek in het hiernamaals. Voor degene die hieraan medeplichtig zijn, die zullen en geen geluk vinden in dit leven en zeker niet gelukkig zijn met zichzelf. Hier niet gelukkig daar niet gelukkig, ze wandelen als een verdwaalde blinde door het leven.

 9. 9 Rachid 24 juni 2007 om 11:31000000 pm

  salaam,

  Ik heb het gelezen en was diep geschokt dat zoiets anno 2007 nog gebeurd. heb alleen een foto gezien van het meisje dat dood op de grond lag (larhmo) en ik heb bewust voor gekozen om het filmpje niet te zien. Gelukkig dat Allah getuige is van al dit gebeuren en zal iedereen zich moeten verantwoorden voor wat hij/zij heeft gedaan. met deze gedachte kan ik verder anders zou ik gek worden.

 10. 10 muro 25 juni 2007 om 12:04000000 am

  kanker hoeren kinderen gaanze met ze alle 1 meisje de tering slaan hoe onmenselijk kanje zijn?

  kanker kut mensen ik hoopdatze allemaal vermoord woorden

  hoe durf je een tienermeisje met zn 1000e te gaan slaan sgoppen bakstenen opgezicht gooien?

  echt triest ben geshokeert.
  kanker gekke. ik hoopdatze allemaal doodvallen;

 11. 11 CaTLaQ 25 juni 2007 om 4:12000000 pm

  kanker kinderen waar ze mee bezig zijn man tfoee
  waar slaat dat op man, geloof hun man wat heeft dat met geloof te maken als zij van iemand anders houdt en voor hem ook een ander geloof wilt nemen is dat haar keuze en niet die van die honden om haar heen.
  hoe zielig kan je zijn met zoveel man tegen 1 meisje.
  ik hoop dat ALLAH hun zult straffen..dat hun kinderen en vouwen ook hetselfde gaan meemaken
  en politie is nog wel om hun heen en die helpen gewoon er moet egt een tijd komen dat er in alle landen en steden vrijheid van mening is en dat ze wat vrijer worden want zo gaat het egt niet vrouwen kunnen en mogen helemaal nix doen terwijl het wel moet.
  ik heb egt nix meer te zeggen walla..

 12. 12 Kim 26 juni 2007 om 6:26000000 pm

  Dit is echt niet meer normaal.
  Echt gewoon te vreselijk voor woorden.
  De mensen die dat meisje hebben vermoord, kennen die geen schaamte ofzo?
  En helemaal dat dit in de Kurdische wet wordt toegelaten vind ik al erg genoeg.

 13. 13 Surmelim66 27 juni 2007 om 8:06000000 pm

  geen woorden is waard voor die 1000 man

 14. 14 NADIYA 29 juni 2007 om 2:29000000 pm

  Salaam

  Zo zijn mannen zonder geloof… beesten.
  Yezidisch geloof? Welke geloof staat zoiets toe, ik noem dat geen geloof.

  Allah is de Beoordeler.

  Salaam

 15. 15 oum sayfoedien 29 juni 2007 om 4:44000000 pm

  SALAAM

  SO IS GEWOON NIET NORMAAL MAAR WAAROM REAGEEREN JULLIE ZO HUN ZIJN NU WEL EEN HELE FOUT BEGAAN MAAR WAAROM MOETEN JULLIE DAT OOK DOOR AL DIE K WORDEN TE GEBRUIKEN WEET JULLIE HOEVEEL ER DOOD GAAN AAN DIE KANKER IK HEB VORIGE WEEK EEN NICHJE VELOREN AAN KANKER WAAROM MOETEN JULLIE ANDERE DAT OOK WENSEN OOK AL HEBBEN ZE FOUTEN GEMAAK JA IK BEN HET METJULLIE EENS HET ZEKER NIET NORMAAL EN ZAL ALLAH HUN HEEL ERG STRAFFEN INSHALLAH MAAR ALSTEBLIEFT REAGEERD NIET ZO WANT JULLIE HEBBEN ME ECHT GEKWETST
  JE MOET EENS VOELEN ALS JE IEMAND BEN KWIJT GERAAKT AAN KANKER EN ZE WAS 9 JAAR

  MAAR DIT MEEN IK ECHT ZAL ALLAH HU8N ZO ERG STRAFFEN!!!!!!! IK ZOU ME ECHT SCHAMEN VRAAG ME ECHT WAAR IN ZE GELOVEN ECHT LAHAWLA WELAKOEWATA ILABIELAH

  SALAAM

 16. 16 Anoniem 29 juni 2007 om 11:40000000 pm

  Inna lillahi wa inna illahi raji3oen…

  Moge Allaah Subhane Wa Taa3la haar een hoog plaats paradijs geven Ameen.

  10 min lang heb ik dit filmpje lopen kijken, men kent geen vrees meer voor Allaah en al helemaal deze 1000 mannen niet.

  Ik kan alleen maar bidden dat al die mannen op het filmpje die dit normaal vonden en erbij hebben geholpen zwaar gestraft worden zowel in dit leven en in het hiernamaals Ameen.

  As Salaamoe Aleykoem voor al mijn broeders en zusters.

 17. 17 (-) 2 juli 2007 om 4:10000000 am

  Ik heb de film gezien en ik wou dat ik het nooit gezien had ik heb spijt dat ik het gezien heb en ik kan hier nooit woorden over uitspreken kan alleen zeggen dat mijn gezicht nat is van de tranen en dat ik misselijk ben van hetgeen dat ik heb gezien en deze mensen en daarbij alle mensen die aan zo’n daden meedoen zouden nooit uit de hel mogen komen in het hiernamaals ik kan alleen maar hopen dat Allah swt hun bestraft en dat ze eeuwig in de hel zullen zitten en zelf zo’n dood sterven ik weet dat ik het ze niet mag toewensen maar wat wil je. ik walg van de mensheid die zoiets doet ik walg ervan erger zelfs ik heb er geen woorden voor

 18. 18 Fatima 2 juli 2007 om 8:19000000 am

  Al bij het zien van de eerste paar seconden van de film waarbij het meisje op de grond ligt in een plas bloed, keerde mijn maag zich al om en heb ik de video uitgezet. Wéér een confrontatie met vrouwenonderdrukking. Slavernij is nog lang de wereld niet uit!!! Niet te geloven hoe Godsdienst misbruikt kan worden om de man meer macht te geven en om de mens zijn gezonde verstand te ontnemen. Nu wil ik hier niet direct een conclusie mee trekken dat ik alle Godsdiensten overboord gooi en veroordeel, maar ook over mn eigen Godsdienst de Islam blijf ik kritisch. Wat betekend ‘keuze’ en ‘vrijheid’ nog als we al niet eens meer over onze basisrechten mogen beschikken?
  Diep triest en angstaanjagend, zulke verhalen. En er zijn er nog vele van deze!! Ook ik hoop dat Allah inschallah zich ernstig over dit soort situaties zal buigen en ze zal veroordelen en de vrouw in bescherming zal nemen voor dit soort gevolgen. Ik ben er in ieder geval zeker van dat ik mijn kinderen zal aanleren dit soort beestig gedrag te verbieden en te bestrijden.

 19. 19 an0niem* 2 juli 2007 om 8:04000000 pm

  tf0eee kk schAndemakers man w0ellah .!
  schAam je om een tiener dood te slaan / schoppe met 1.000 man saahhh heb medelijde man .!

  insAllah strAft g0d hun oOk so.!

  beselame

 20. 20 romaisa 3 juli 2007 om 11:46000000 am

  dit is echt niet normaal man 1000 man tegen een tiener meisje, durfen ze wel die beesten, je krijgt er gewoon weg tranen van man voor het zelfde geld kan je het zelf ook overkomen, la oula wa la qouata ila billah 3alia al3adim
  je krijgt er echt tranen van als je dit allemaal bekijkt wat er met onze zuster is gebeurd, ik hoop dat die mensen een zware bestraffing krijgen voor deze daden en dat onze zuster in een hogere paradijs komt inschallah inna ilaihi wa inna ilaih rajihoen, ik heb hier over geen woorden meer. want dit echt niet normaal wat er met onze zuster gebeurd is want zij verdient zoiets vreselekijks niet,

 21. 21 konomi 3 juli 2007 om 8:55000000 pm

  tevbee
  waar gaat de wereld heen !! 😦

 22. 22 FATIMA 4 juli 2007 om 10:39000000 am

  ZIEKE ZIEKE ZIEKE mensen op dat filmpje…ben in shock,,,

  maar jullie VAN DEZE SITE zijn OOK ziek deze filmpjes op de site te zetten, heb al eerder dingen gezien op deze site die niet kloppen. ik kom iig nooit meer op deze site. jullie site heeft weinig met de islam te maken…

 23. 23 Samira 4 juli 2007 om 9:48000000 pm

  Tfoee.
  hoe ken je nou met ze alle een meisje dood maken,
  kk koerden.
  k hoop echt dat ze alle 1000 vergast worden.
  echt kk zielugg die manne .
  Tazzzzz samira…

 24. 24 Samira 4 juli 2007 om 9:51000000 pm

  Wholaah Ik heb nu echt haat.

 25. 25 abir 5 juli 2007 om 8:19000000 pm

  salaam alikoem wa rahmatoelah wa barakatoehoe

  ik vindt het heel erg voor dat meisje dat haar leven zo eindigt maar hoop dat god die mannen straft en dat meisje een plek gaat geven in de parasijs inchalahhh …..

 26. 26 Faarisul Qalam 7 juli 2007 om 4:10000000 am

  Bismilaahi rahmaani raheem

  Asalaamulaahi 3aleeyki yaa ahebatiii

  Allah de meest prachtigste glorieuze heeft gezegd:En denk niet dat degene die op de weg van Allah zijn gedood dood zijn, voorwaar zij zijn levend bij hun heer die hun voorziet. tevreden zijn zij met het geen Allah hen van zijn goedheid heeft gegeven.

  Ik weet echt niet waar jullie jullie zelf nog druk om maken. Walaahi ik meen dit!!! jullie hebben waarschijnlek nog niet veel gezien wat er gebeurd met de oummah.

  Haar ziel genomen door groene vogels die met haar door de tuinen van het paradijs reizen in het rijk van de meest dierbare.

  Ya Allah laat ons haar volgen…

 27. 27 Faarisul Qalam 7 juli 2007 om 4:15000000 am

  Weet een ding mijn dierbaarheden dat de beste boodschapper 3aleeyhi afdalu salawaatu wa atyabu tasliem heeft gezegd:

  Degene die niet strijd of zich zelf niet voorbereid voor een strijd en in deze staat sterft, voorwaar hij sterft met hypocrisie in zijn hart.(saheeehayn, kitaab jihaad, riyaad saalihien)

  Trek hier een leer uit en ik meen dit, jullie tijd komt ook nog!!! heeft onze boodschapper salalaaahu 3aleeyhi wa aalihi wa sahbihi wasalam gezegd.

  Astawde3ukum Allaah

 28. 28 Leon 8 juli 2007 om 9:29000000 pm

  Dit slaat werkelijk ALLES!
  Ongelofelijk dat het meisje hier om dood wordt getrapt.
  Ik zou al die 1000 mannen, wel persoonlijk een kogel door dr kop heen willen schieten.
  Wat een verfokte teringleijers!
  Dit maakt mij echt nijdig!
  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
  STERF.

 29. 29 Moslima94 9 juli 2007 om 10:50000000 am

  Ik heb dit filmpje niet gezien, maar door jullie woorde, word ik al razend!!! WA PEIZE DIE MANNEN WEL?! tfoee….ocharme da meiske, kem er echt medelijde mee…maar als ze sterft als een moslim, dan zal ze wss wel door Allah beloond worden 🙂

  SALAAM!!!

 30. 30 kurdgirl 9 juli 2007 om 11:22000000 am

  ongelovelijk hoe kunnen ze zo iest doen

 31. 31 Corsaxx 11 juli 2007 om 1:55000000 am

  Heb een beetje verder gebrowsed tussen de reaties, en ik heb veel reacties gezien waar de discussie gaat over wat voor geloof deze mensen hebben, en welke godsdienst schuldig is aan dit…

 32. 32 Corsaxx 11 juli 2007 om 1:57000000 am

  mmmh van de 40 regels die ik geschreven had zetten ze enkel de eerste allinea er op…. ziekelijk

 33. 33 g 14 juli 2007 om 4:30000000 pm

  met de daders gaat het zelfde gebeure. en met iedereen dioe de islam beschuldigd van aanzetten tot terrorisme en daarom zelf de terrorist uithangen

 34. 34 aissa ahmed 15 juli 2007 om 8:36000000 am

  …la ilaaha illa allah mohammad rasoelo alah… hoe kan zo iets gebeuren in deze eeuw nog
  waar blijven de organizaties voor mensen rechten in gods naam klotige tijd perk daar leven we in ja. waar blijven de olie wolven

 35. 35 Jahangir 16 juli 2007 om 3:38000000 am

  “Inna lillah He Wa Inna Illah He Rajioen” Moge Allah jou ziel paradijs als beloning geven!

  Met een pijnsteek in mijn hart die ik heel moeilijk in bedwang kon houden door mijn menselijke emoties. Zag ik hoe mijn moslima zusters, mijn dochter op een onbeschrijfbare wijze die tig malen ergers is dan barbaarse wijze hoe een tiener meisje (bekeerde moslima zuster) door honderden/duizende mannen om het leven is gebracht. Ik kon niet geloven wat ik zag en wat ik zag heb ik nooit eerder gezien hoe iemand op een onmenselijke doodgemaakt wordt doordat ze verliefd was geworden en bekeerd was tot de Islam. Ik kon dat niet vatten als moslim zijnde hoe zij om het leven gebracht is door het in elkaar trappen, slaan, met tientallen kilo’s stenen geslagen, bebloote lichaam wat tranen deed lopen bij mij omdat geen man/mens om zich schaamde om dat te bedekken en als iemand het deed, haalden we ook weg. Lang na de dood bleven ze nog doorslaan wat echt de toppunt van de baarbaarseheid is. Net als wat Yazid gedaan had bij Imam Hussain (A.S.)kleinzoon van de Profeet Mohammed (S.A.W.) nadat hij gemarteld werd, heeft Yazid zijn soldat de hoofd van Imam Hussain (A.S.) onthoofd (bleef de Koran lezen de hele reis)en meegenomen naar Shaam/Syrie om aan de Yazid te geven in zijn paleis. Door deze beelden dacht ik meteen aan die gebeurtenis dat ook in dit tijd zijn nog steeds mensen die zo barbaarse zijn net als Yazid en zijn vader Moawiya. Dit is geen Islam en dit zijn geen moslims. Moge de toorn van Allah op hen allen en op hun nakomelingen vallen waaruit zulke barbaren voortkomen. Degene die rondlopen, moge Allah mij de kracht geven om met ze Jihad te voeren om hen helemaal uitrooien. Ik wens een ieder veel sterkte met de verwerking van de verdriet van onze moslima zuster/moslima dochter.

  Als laatste een hele mooie citaat van Allah wat heel toepasselijk is bij dit tragedische gebeurtenis.
  “Iemand die een leven redt, redt de hele mensheid” en “Iemand die iemand dood maakt, maakt de hele mensheid dood”. Moge Allah mij de kracht geven om Jihad te voeren tegen de vijanden van de mensheid om zo de mensheid te redden.

  Uw broeder in geloof of uw broeder in de mensheid
  Citaat van Imam Ali (A.S.)

  Jahangir Bukhari (NL)

 36. 36 Jahangir 16 juli 2007 om 3:43000000 am

  Excuses voor taalfouten! Heb denk ik met veel emotie ziten schrijven en later niet nagekeken. Maar de boodschap is wel duidelijk!

  Wa Assalam

  Jahangir Bukhari

 37. 37 Jahangir 16 juli 2007 om 4:05000000 am

  Beste Mohammed,

  Ik ben volledig met je mee eens dat MOKE of wie dan ook geweest mag zijn, geen enkel recht heeft om dit video te publiceren i.v.m. recht op privacy en het is ten strengste verboden in de Islam om zoiets te doen en van een onschuldige kind en ook nog omze moslima zuster/dochter? Door haar beeldmateriaal te vertonen, zal je zelfrespect, respect voor de vrouw zijn, voor de mensheid en respect voor de Islam kwijtzijn. Vergis je niet dat Allah’s toorn ook op jou zou kunnen neer dalen. Het zou jou ook mogelijk kunnen overkomen want Allah is wel rechtvaardig daarin.

  Als je grote zonde begaan hebt, zegt Allah “als je vergevenis vraagt, zal ik je vergeven en het blijft tussen ons. Tusen Allah en de degene die zonde heeft begaan” Bij dit filmpje heeft de lieve onschuldige moslima (mogelijk)niets gedaan wat tegen de Islam zou zijn, en jij zit haar filmpje wereldwijd uit te zenden!

  Lahna Tullah

  Jahangir Bukhari (NL)

 38. 39 eljamo 18 juli 2007 om 11:00000000 pm

  Beste Jahangir,

  Dat je met veel emotie hebt zitten schrijven begrijp ik wel. Hoe kan het ook anders bij zo’n tragische gebeurtenis eh?

  Je hebt gelijk dat het tonen van de video op het internet niet meteen de beste manier van doen is, maar deze wanpraktijken moeten toch op de één of andere manier aan het licht gebracht worden zodat mensen kunnen zien wat er allemaal gebeurd in deze wereld en belangrijker zodat ze het kunnen veroordelen!

  Zo kan er hopelijk iets aan gedaan worden zodat het in de toekomst niet meer gebeurd. Je zou toch ook niet willen dat die mannen die je in de video zag dit soort zaken rustig bleven verderdoen eh.

  Dit is geen persoonlijke aanval op jou broeder, maar gewoon wat ik ervan vind. Je mag gerust iets laten weten 😉

  Ma3a salama

 39. 40 khalil 20 juli 2007 om 12:02000000 pm

  assalaamu 3aleekom hayo al ikhwa,

  wat 1 zonen vervloekte barbaarse kinderen die dit gedaan hebben..ik moest huile door deze kanker beelden..god vervloek deze mensen die dit meisje van 17 hebben afgeslacht..hoe kun je dit in je hoofd halen…hebben deze beeste geen gevoelens? en niemand die er tussen komt van heel die club mensen

  ik vind het wel raar dat dit niet op nederlands tv is gekomen

  als 1 moslim iets doet..wat buiten de islam valt..dan komt het gelijk op de nieuws met hele documantaire eromheen en alles..en zulke afschuwelijke beelden is geen woord over gesproke op nieuws..

  god vervloeke deze beeste..en vervloeke de amerikanen die dit mogelihjk hebben gemaakt door iraq wetteloze te make.,..

  de dag dat ik de paradijs inga..als god het wil..loop ik rechtstreeks naar dit meisje toe..en knuffel ik haar zoooooo hard en zoen ik haar totdat ik geen speeksel heb

 40. 41 Hayat 20 juli 2007 om 12:37000000 pm

  StagfirAllah, verschrikkelijk…

  Mijn hart, ben nog steeds in shock…

  Allah zal haar insha’Allah belonen voor haar geduld…

 41. 42 esma 23 juli 2007 om 4:04000000 am

  ewa vertel maar aan je ouders dat je ander hebt met wie je al wil trouwen
  het kan gewoon sow je leven kosten wat walg ik van zulk gasten met ze 1000 om een kindt te vermoorden hoe ziek ben je dan

 42. 43 Chahida 25 juli 2007 om 2:30000000 am

  Ik word zo woedend bij het zien van al deze misdaden. triest wallah.
  Ik begrijp niet dat de moeder die het kind groot heeft gebracht hier niets over te zeggen heeft, ik begrijp niet dat de vader die denk ik ooit wel van zijn dochter heeft gehouden het zo ver heeft laten komen. en nu?? is de shande opgelost of hebben ze juist meer schandes bijgenomen?? waarom moet alles en iedereen wat je lief hebt ten koste gaan van het woord “schande”? waarom doen de ouders wat de ander hun verteld? wie is de ander en wat denkt hij/zij/hun dat ze zijn? hebben ooit gehoord van de woorden “vergeven en vergeten”? Allah (swt) vergeeft de mens voor fouten die men niet kunnen voorstellen, waarom kunnen mensen dat niet? de mens maakt fouten!! het is de bedoeling dat je van je fouten leert en een betere mens van wordt, en dat gebeurt alleen als je de kans voor krijgt en laten we eerlijk zijn ; we hebben elkaar’s ondersteunig, acceptatie en liefde nodig om iets te kunnen bereiken, om een betere mens te worden. want alleen zal het niet lukken. welke domme mensen volgen een WET die hun leven kapot maakt, wat heeft die wet voor ze tot nu toe betekent behalve oorlog.welke godsdienst dan ook geeft je het recht om andermans leven te beïndigen? niemand maar echter nieman heeft het recht om je leven te beindigen, of het nou om trouwen met een ander gaat of iets anders!! de enige oplossing is openlijke communicatie tussen ouerds en kind. een puber die komt in opstand en dat is logisch ook, een puber is bezig met eigen identiteitvormen of het nou gaat om het overstappen naar een andere religie, trouwen met iemand anders etc, het is de kunst als ouder om nog dichterbij het kind te komen en stap voor stap sturen in de goede richting, dat is niet makkelijk en dat begrijp ik. maarheben we niet volgens de islam geleerd om met elkaar samen te werken? etc etc etc, zo veel vragen en bijna geen antwoorden te vinden!! niet alleen als vrouw, maar als een mens word ik hier depressief van, ik kijk al geen nieuws meer vanwege zulke achterlijke gedachtes en geweld zonder resultaat. het is al frustrerend dat men veel ziet en niets kan doen!!
  gr chahida

 43. 44 mohammed 26 juli 2007 om 7:11000000 pm

  dat zijn dieren kipen zonder kopen

 44. 45 Dennis 28 juli 2007 om 5:13000000 pm

  Dit slaat echt nergens op !..

  serieus wat een lafaards..

  Dat eerwraak vind ik tog al een smoes om je wraak te nemen…

  ik weet zeker dat ‘allah’ of ‘god’ dit niet toelaat?,

  Een persoon vermoorden ondanks wat hij/zij ook gedaan heeft?
  berechten met een straf na een misdaad is logisch..
  maar een doodstraf weer niet!

  maar naar mijn mening staat dat zeker niet in de geloofsboeken!!

  ik weet wat er in de bijbel staat ‘Gij zult niet doden’!!
  alleen weet niet hoe het in de koran staat omschreven,

  Dus deze gasten die dit soort onzin doen,
  mogen van mij hetzelfde ondervinden
  als dit meisje maar dan zeker 10 keer zo erg in hel!…

 45. 46 EWA JA 5 augustus 2007 om 2:09000000 pm

  Al Zou ik daar Zijn kwam ik met mijn familie die leve van die mensen verkankere …dat politie nix doet,,,,,inshallah straft allah hun inshallah allahoukber bismilleh

 46. 47 Domien 16 augustus 2007 om 3:34000000 pm

  Als je geloof in zijn totaliteit uit het verhaal weg laat, dan laat dit filmpje perfect zien hoever de mensen in sommige landen ontwikkeld zijn. Met wat voor normen en waarden met leeft, hun kinderen opvoed en met andersdenkenden omgaan. Wat een barbaren die blijkbaar in de naam van het geloof zonder enige schroom er voor kiezen een ander het leven te ontnemen. Ik weet zeker dat géén enkele God dat zou willen, of het goed zou keuren!

  Deze samenlevingen, of delen daarvan zijn ziek. En geloof in een God lijkt ver te zoeken. Hoe kan het anders dat men dit vol haat ten uitvoering kan brengen.

  Om Jezus na te spreken: ‘Laat degene onder hen die zonder zonden is, de eerste steen op haar werpen’.

 47. 48 Steve 17 augustus 2007 om 4:34000000 am

  Bastards lower than scum. words i cant say

 48. 49 Mel Nour 17 augustus 2007 om 1:46000000 pm

  hier worden mijn ogen echt vochtig van. Wat is dit verschrikkelijk. En je ziet het, met de bombardementen door al-qaida eergisteren op de Yezidi’s; ongelovigen maken elkaar af!

  Moge Allah’s vrede en genade met Du’a Khalil(het meisje)zijn!!!

 49. 50 Ceher 17 augustus 2007 om 11:23000000 pm

  Ik Vind dit verschrikkelijk ik heb gewoon moeten huilen en hoe kunnen mensen zo stom zijn om dit te doen en laat staan om het in je hoofd te halen. Ik heb de film niet af kunnen kijken want mijn hele maag draaide er van om en ik voelde gewoon de pijn die het meisje kreeg en dat dan alleen maar om een geloof. Iedereen is een mens het maakt helemaal niet uit waar je in gelooft of hoe je er uit ziet dat is gewoon allemaal DISCRIMINATIE. Die mensen die haar hebben vermoord denken heilig te zijn met het doel wat ze hebben gedaan maar allah Zal ze straffen en ze zullen er zeker voor moeten boeten want iemand op zo een manier te moeten doden gun ik de grootste schandaal van de wereld niet ik ben er helemaal stijf van geworden en ik heb er erg om gejankt. Ik begrijp het nog steeds niet hoe mensen zo iets kunnen doen en dan nog wel tegen een jong meisje ongeloofelijk het is echt de ergste moord die iemand kan krijgen. Ik heb echt heel veel respect voor die mensen die bestenigt zijn ook al hebben ze zulke erge dingen gedaan ik vind dat dit ook gewoon echt niet kan. Ik weet niet wat er met de 1000 man verder is gebeurd maar ik weet zeker dat ze het niet makkelijk in hun leven zullen krijgen want dit is iets wat allah hoop ik niet accepteert. Ik weet niet hoe vaak ik het nog moet zeggen maar ik vind het gewoon echt heel erg schandalig hoe iemand zo iets kan doen. En ik vind het ook niet kunnen dat mensen fotos maken en zo debiel lopen te schreeuwen alsof ze er blij om zijn en dan zie je ook nog al het bloed van haar aflopen VERSCHRIKKELIJK en dat ze en hele grote steen tegen haar hoofd aan kreeg. Ik snap niet hoe mensen zoiets bij iemand kunnen doen ik zou het echt gewoon niet durven ik vind het verschrikkelijk voor het meisje die zoooooooo erg heb moeten lijden want niemand kan het na vertellen en je wilt het ook niet eens horen denk. Nou ik ga er in mijn bed heel erg over na denken en ik ben echt heel erg geschrokke
  n.

 50. 51 soufian 4 september 2007 om 12:38000000 am

  wie zijn die vieze Yezidische moordenaars .
  hebben ze dan zo veel schrik dat ze niet naar die soenitische moslims zijn gegaan om dit af te handelen .
  zijn dit mensen ???
  nee volgens mij zijn dit gewoon vieze vuile ongelovige Yezidische schijters die het lef niet hebben om dit bij hen af te handelen .
  allah swt zal hen wel straffen .
  slm oe eleikoem iedereen !!!

 51. 52 jm. 10 september 2007 om 11:00000000 pm

  dit is ziek. gewoon op paken die 1000 man.
  en het zelfde mee laten maken hoe die meisje heeft gevoel machteloos.
  hoe dom kan men zijn.ze staan er bij en keek er naar.
  zoder een poot uit te steken.
  dit zijn geen mensen maar roof dieren.
  men moet hier iets aan doen.om te verkomen dat dit weer eens gebeuren kan
  laat dit kind in de handen van god zijn en een nieuwen leven krijgen van god.de familie die dit toe hebben gestaan ook straf.dit is echt ziek en dan nog naar kijken hoe ze vermoord woord.

 52. 53 Zakia 13 september 2007 om 5:04000000 pm

  Ik heb hier geen woorden voor, tenminste ik heb te veel woorden om het allemaal te zeggen. Tranen in mijn ogen en hartpijn gewoon. Moge Allah Insha’Allah al die 1000 man,zwaar straffen voor dat ze gedaan hebben. En moge Allah dit meisje belonen in het hiernamaals. Eerwraak? Het zijn allemaal moordernaars! En moordernaars horen in de Hel.

 53. 54 mina 13 september 2007 om 6:26000000 pm

  Salemou3aleikoum wa ra3matoela3ie wa barakatoe

  Wat ik weet is dat het meisje voor de ISLAM heeft gekozen en wordt bij alle WARE MOSLIMS als MOSLIMMEISJE gezien.Beeld jullie maar in dat jullie(mensen)in haar plaats zouden zijn,…Ik denk dat jullie inbeelding nog geen duizendste zou zijn als wat het meisje heeft moeten meemaken.Het meisje van YEZIDISCHE afkomst heeft haar WARE KEUZE gemaakt en voor de WARE GODSDIENST gekozen.Een MENS moet van IETS houden om het te aanvaarden of niet?Dat is ook zo met haar beslissing over de jongen en de godsdienst die ze gekozen heeft.Zij heeft in haar LAATSTE UUR in deze TIJDELIJKE wereld ZWAAR moeten afzien en zal INCHAA ALLAH EEUWIG in het HIERNAMAALS mogen RUSTEN in de TUINEN VAN HET PARADIJS.De YEZIDISCHE MENSEN zijn geen GELOVIGEN.Het zijn MENSEN(waarin de duivel schuilt)die de QURAN(boek van ALLAH)m.a.w. op hun kop gedraaid hebben.De ISLAM is geen GODSDIENST van MOORDEN en GEWELD.Een WARE GELOVIGE moet de mens uitnodigen en de ISLAM doen BEGRIJPEN met HART en ZIEL.Je kiest voor de ISLAM wegens ALLAH en de LIEFDE die erin schuilt die men enkel kan VERKRIJGEN als men 1 STAP naar de ISLAM zet.WIE 1 STAP NAAR ALLAH ZET, ALLAH ZAL 1000 STAPPEN NAAR HEM/HAAR ZETTEN.Wel conclusie hiervan is dat het MEISJE 1 STAP heeft gezet en ze heeft GELIEFD(zowel de godsdienst als haar partner).En ze werd door ALLAH beloont in het HIERNAMAALS,ze werd VERMOORD DOOR DIE 1000 gruwelijke STAPPEN van de DUIVELS die het niet aankunnen dat een yeridische,opgevoede meisje,moslim wordt.ZE ZAL NU VOOR EEUWIG GOED LEVEN IN HET HIERNAMAALS.VERGEET niet: NA het SLECHTSTE mee te maken komt altijd HET GOEDE.EN moge die DUIVELS als EERSTEN de HEL binnengaan.HEBBEN JULLIE AL EEN WARE MOSLIM ZIEN VERMOORDEN???Ik heb wel ware moslims zien vermoorden zowel baby’s als kinderen als ouderen.(vb.afghanistan).En zij werden door de ongelovigen vermoord.
  Ik kan nog urenlang typen…
  Ik hoop dat jullie iets hebben ingezien
  Moge Allah ons naar het rechte pad leiden
  zowel de GELOVIGEN als de ONGELOVIGEN.

 54. 55 jawad 13 september 2007 om 9:44000000 pm

  Salaam

  Zoals vaak door mensen de fout wordt gemaakt door niet het hele verhaal aanhoren of lezen gebeurt de fout nu ook.
  Het meisje is vermoordt door haar eigen volk en dat zijn geen MOSLIMS of hebben iets met de KORAN te maken,zoals sommige hier die reageren dat wel willen laten blijken doen. Wie de koran kent en dan heb ik het niet over wat je van de media hoort! weet Dat Allah dit niet goedkeurt, de enige die straft is Allah.

 55. 56 HALIL 14 september 2007 om 12:03000000 am

  ALLAH BÜYÜK…O Herseyi goren ve bilendir..hicbir suclu cezasiz kalmayacak…

 56. 57 Daniel 14 september 2007 om 9:13000000 pm

  Schandalig maarja this gelukkig niet in nederland gebeurt ? Anders ophangen die gasten

 57. 58 Tugba 14 september 2007 om 10:40000000 pm

  DIT ZYN GEEN MENSEN MAAR DUIVELS 😉 !

 58. 59 AlgemeenBekend- 15 september 2007 om 6:17000000 pm

  Allah onlari bildigi gibi yapsin.

 59. 60 alis 16 september 2007 om 12:10000000 am

  Dit is ziek gewoon ziek schandalig ik heb hier gewoon geen woorden voor deze mensen moeten zelf gedood worden deze mensen hebben zelf dingen bij hun geloof toegevoegd blijkbaar want ik kan niet geloven dat er een geloof is die dit toe zal laten ik ben zo verschrikkelijk kwaad arm kind hoe durven ze hoe heeft hun hart dit toegelaten om haar zo te doden ik zou al die mensen een voor een wel een in hun gezicht willen tuffen 1000 volwassen mensen tegen een klein meisje misselijke mensen dit zijn geen mensen maar ook geen dieren zulke mensen horen hier niet op aarde komen blijkbaar ergens anders vandaan of hebben geen hart en gevoelens r.i.p. meisje

 60. 61 BeSiR 16 september 2007 om 6:40000000 pm

  Wat is dit en we leven ook nog in 2007..

  al die 1000 man, ik hoop dat ze 1 voor 1 dood neervallen en anders

  god straft ze wel

 61. 62 koerdin 16 september 2007 om 6:41000000 pm

  dit zijn gewoon kanker flikers die allen mij het meisje zo iest durfen te doen maar de koerdische moslims zijn nie stil gebleven bij dit ze hebben gelijk 4 dagen daar na 700 hondert van die flikers vermoord daar na kon ik pas goed slapen waar gaat de wereld na toe mensen bismila

 62. 63 Hulya 22 september 2007 om 9:14000000 pm

  kenker zielig
  egt triest
  ik hooop dat die kk serefsizlik 1 per 1 vermoordt worde
  ze mooge opgehangt worde
  of stiilaaan doodgaan verhongere ofso
  dat ze dat pyn ook leiden wat ze naar dat meisje hebben geleidt
  ik vindt egt zielig man
  kom yo in welke eeeuw leeve we dit moet egt gedaan zijn
  dat is tog ook een leve wat pyn doet
  dat tienermeisje is ook maar van vlees en bloed gemaakt zoals hun tfoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  ik wordt ziek door zo mense
  ik schaaam me zelf voor hun plaaats
  ik hoop dat ze geen oog meer kunne dicht doen
  dat ze dooor dat mooord elke dag en nacht nog erger zullen lijden dat ze er nog 1000 x spijt zal van hebbe

  trieste menseee vieze kk serefsizler
  meegolee

 63. 64 Sami Urya 23 september 2007 om 11:36000000 am

  oh mijn god…
  waarom bestaan zulke mensen? ik wil ze niet eens mens noemen. dit zijn geen mensen…
  ik bid voor god dat geen een van deze 1000 mensen een minuut meer op deze aarde leeft en gelijk in de hel wordt gegooid…

 64. 65 LillieeJ 28 september 2007 om 12:09000000 pm

  Dit is niet normaal zeg ma dit mag fn god god straft hun kk hard. ze is gwn een verliefd meisje ik moet bijna huile dit is schandalig OMG. ze word helemaal geplet baksteen op haar hooft verschikkelijk. En die poitie die ook nog niks doet fock schiet haar gelijk neer zou ik zegge. dat meisje heeft pijn zoveel pijn ik voel haar pijn gwn in me hart verschikkelijk. Bah ik walg er van. Gatver

  Kus lillieeeeeeee & Severinaaa

 65. 66 bienvennue 28 september 2007 om 3:40000000 pm

  zoo ergg, en dan gebeurt dit super vaak!
  en niemand die het dan ook tegen houdd,,

 66. 67 Babette&Santhy&Kelly 28 september 2007 om 6:59000000 pm

  Dit is vrezelijk echt gestoord gewoon kijk hoe ze wordt geslagen en mishandeld, bakstenen op dr hoofd echt afschuwelijk ik word er gewoon helemaal misselijk van en kan wel janken als je dr zo nodig wilt doden doe het dan meteen 1 een keer. Niet zo langdradig. Je dood moet snel afgelopen zijn niet langzaam doet alleen maar meer pijn. Hoe kunnen die mensen het in hun hoofd halen die mensen zijn gestoord. Ze moeten gewoon gestraft worden door god hard en net zo pijnlijk en langdradig.
  Dit is gewoon te gestoord we leven hier diep in mee.
  Dikke kus Babette&Santhy&Kelly

 67. 68 Lilly 28 september 2007 om 8:42000000 pm

  Normaal is dit zeker niet.
  Dit zijn geen mensen maar beesten die bezeten zijn.
  & dat dit ook nog mag in zulke landen zelfs de politie doet niks omg.
  Ze is maar vreemdgegaan ofzo ze houdt van iemand anders ze hoeft niet perse te trouwens met wie ze niet wil. Arm meisje toch zoo sielig ze licht te huile te schreeuwe van de pijn alles verschikkelijk ze hale haar hand van der gezicht om haar in de gezicht te schoppen omg jezus christus. Al die mensen worden gestraf ook al hebben ze maar toe gekeken of gejuigt god straft ze hard en goed ook. Dit mag bij geen geloof bij geen geloof vermoorden van vrouwens of meisjes van weet niet hoe oud zeg maar dit is goed nee! zekder niet. Gekke mensen. Liefde is liefde maakt niet uit van welk geloof je komt als je iemand wilt vermoorden niet martelle gewoon in een keer net als wat babette&santhy&kelly zeggen gwn in een keer niet iemand pijnlate lijde eerder jullie lelijke mensen bah bah
  Schop in haar gezicht schop in haar maag schop in haar rug schop in haar zij dit is gwn een afschuwelijke moord tssss. Ze kleden haar zelf uit om te laten zien wat voor schande ze is maar zulke verhalen hoor ik vaker. Vrouwen die worden vermoord omdat ze van iemand anders houden of ze zijn weggelopen of ze wijgeren met die man te trouwens of als ze getroouwt zijn en ze wille schijde spreke mannen Fatwa op hun uit dus als ze wegloopt en de man zegt fatwa mag die haar vermoorden of die vrienden van die man vrouwen zijn gwn bang voor hun eige geloof. Maarja ik hou maar op want dit is te triest voor woorden. Kus lilly

 68. 69 Yugotje 29 september 2007 om 4:59000000 pm

  Geakke mensen man ik heb sOo veel verdriet gekregen toen ik dat meisje zag niet normaal wrm doen mensen zo iets heb respect man mensen zijn mensen je moet elkaar echt niet als beeste beschouwen niet normaal toen ik dit filmpje zag dag ik van OMG.. mensen zijn gestoord ik werd helemaal geak ik dag in mn slef w8 maar Allha zal jullie hard hard straffen nog harder dan van dat meisje..Ik moest helemaal van huilen heel me dag was verpest man politie staat er maar van te genieten echt mogolen die politie mag Ook hard gestaft worden ze bleefen alleen kijken.. 😦
  mensen mogen niet eens van elkaar houden heb respect voor dat. Dikke Kuss Severina

 69. 70 PersianThuggurl 30 september 2007 om 2:15000000 pm

  Niej te geloven, door geloof gaan mensen kapot,terwijl geloof nix met liefde te maken hebt, maakt niej uit dat je verliefd bent op een andere gelloof als je maar goede mens van binnen ben en niemand kwaad doet…Dat isz al geloof…veel vrouwen staan niej sterk in hun schoenen vanwege ze minderwaardig worden behandeld in zulke landen..ik vind dat we deze vrouwen moeten helpen, geloof heeft namelijk nix mee te maken..die mensen die vrouwen zo mishandelen die zijjn ziek in hun hoofd en weten eg niej wat geloof isz…Pfpfpf ik word misselijk ervan…

 70. 71 mohamed 2 oktober 2007 om 9:31000000 am

  ina lilah wa ina ilayhi raji3oen …

  la hawla wala kuwata ila bilahi al3aliyi al3adim ..

  mensen dit is te afschuwlijk voor woorden ..echt…ik heb er verschriklijk veel spijt van dat ik dat filmpje heb zitten kijken …zo iets afschuwlijks heb ik nooit in me leven gezien …dat heeft me echt niet goed gedaan …ik voelde ..en voel nog steeds heel veel woede …bijne 1000 man tegen 1 meisjes ?!! moge god al de godsdiensten vervoelken die dit soort barbaarse daden toestaat ..en hoop dat dat arme meisje haar plaats in de paradijs is inchalah ..en dat die mannen en de familie van het slachtofer die hier verantwoordlijk voor is hun verdiende loon hier in het leven krijgen voor het hiernaamals bi idni lah ..
  Moge Allah ons naar het rechte pad leiden
  zowel de GELOVIGEN als de ONGELOVIGEN

 71. 72 mounialove 4 oktober 2007 om 2:03000000 am

  salam
  dit,is,echt,ziek,wallah,dit,is,niet,meer,menselijk,waar,gaat,deze,wereld,
  heen.een,TIENERMEISJE,ZE,HEEFT,NOG,NIKS,GEZIEN,IK,MAG,DIT,NIET,
  ZEGGEN,MAAR,DIE,GELOOF,IS,GEWOON,BULLSHIT,DAT,ZE,ZOMAAR,EEN,
  TIENERRMEISJE,VERMOORDEN,OMDAT,ZE,IS,BEKEERD,OF,NIET,WIL,
  TROUWENMET.EEN,MAN,DIE,ZEI,NIET,WIL.IK.HOOP.DAT,ELKE,MAN,DIE,
  HAAR,MET,PIJN,HEEFT,AAN,GERAAKT,ENDE,MANNEN,DIE,TOE,KEKEN,IN,
  DE,HEL,ZULLEN,BRANDE,MAAR,ZEI,IS,DIREKT,NAAR,DE,HEMEL,GEGAAN.
  EN,HAAR,OUDERS,MOGEN,VAN,MIJN,BRANDE,OP,AARDE,VOOR,ZE,DOOD,
  GAAN..DIT,IS,GEEN,GELOOF,,IK,HOOP,DAT,DIE,LAND,VANDAAG,NOG,VERGAAT

 72. 73 mounialove 4 oktober 2007 om 2:07000000 am

  IK,BEN,GEWOON,ZIEK,GEWORDEN,DAT,IS,TOCH,NIET,NORMAAL.WIJ,ALS,
  MOSLIMEN,MOETEN,OP,KOMEN,VOOR,ONZE,ZUSJE,DIE,VERMOORD,IS,
  DOOR,KAFRINE,KOM,OP,LATEN,WE,HAND,IN,HAND,DOEN,

 73. 74 Talha 4 oktober 2007 om 5:32000000 pm

  assalaam ou3aleikoum,

  Waar zijn deze stomme tering laffe idioten mee bezig!! zulke volkeren moeten uitgeroeid worden, uitsterven moeten ze.. geen 1 persoon die ingrijpt! geen 1 persoon die nadenkt! ze mogen van mij insha allah ya rab in dit leven zwaar gestraft worden alvorens ze naar u toe komen.. ik ben boooooooos! ik ben wel blij om 1 ding: uit t verhaal kon je uithalen dat ze bekeert is tot de islam, dat betekent insha allah dat ze richting t paradijs gaat, insha allah. amien amien amien

 74. 75 Rachid 6 oktober 2007 om 1:10000000 am

  salaamoegalaykoem warahmatoelahi wabarakatoehoe,
  Eerst en vooral ik heb er spijt van dat ik deze clip heb gekeken woullah, ik kon niet meer van tranen !!!!

  Nu begrijp ik waarom sadam hussain “rahimoellah” zo’n volk rammel gaf en doodde. Zelfs Hayawaan doen zoiets niet, Allahoe Akbar Allahoe Akbar Allahoe Akbar Allah ziet alles, Moge Allah haar de poort van Jennah “Paradijs” schenken inshallah ya Rab Amin Amin Amin, voor diegene die daar live bijwas en niets deed en naartoe keek en lachtte, moge allah hem in de Hel branden voor altijd inshaaaaaaaaalllah yarabil galamien, en moge Allah hun straffen in deze wereld noch in Hiernamaals amin amin amin ya Malikoen Naas. zoiets deed me denken aan de film van Rissalah, de moslims doodden voor een stomme reden of zelfs voor geen reden.

 75. 76 Hajar 8 oktober 2007 om 4:29000000 am

  @aad leerling: dit zijn geen moslims, Yezedi’s zijn geen moslims, dus niet lullen dat ze allah akbar roepen!!!

 76. 77 mena 8 oktober 2007 om 4:48000000 pm

  allah hoe zou dat si gebuurd ii snap nisk van ik heb geen worden voor maar tog zijn de mesenlijkhied zo erg

 77. 78 renee 9 oktober 2007 om 11:31000000 am

  wie zet zo’n filmpje op internet en wie kijkt ernaar!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????????????????????????
  ongelooflijk!

 78. 79 Jeroen 10 oktober 2007 om 2:32000000 am

  Zorg ervoor dat je nooit zult doen als wat deze mensen uit geloofsovertuiging deden in welke vorm dan ook. Draag dat ook uit naar ieder. Ooit zal dit niet meer gebeuren. Voor dit meisje wens ik de rust en veel liefde…

 79. 81 geschrokken 11 oktober 2007 om 2:18000000 pm

  ALLEMAAL DE HEL IN VIESE KANKER LIJERS ALLEMAAL NAAR DE HEL
  BEKEREN TOT MOSLIM EN DA NIET ACCEPTEREN

 80. 82 ebu bekir 13 oktober 2007 om 3:12000000 am

  sorry dat i diet zeg als ik iets fout zeg vergeef mij dit is een van de gebeurtenisen dastik kan zien dsat het niet goed gaatr met de wereld het gaatn niet goed met mensen mensen raaken steedsm beter goed befriend met seytan maar het isniet aleen diet wat er niet goed gaat .d hebzugtie mensen zo als mmaterialis°tise mensen als a….. nin .eu……… zij wilen alles voor zig zel en zij speelen het spel zo al het hun uit komt . om hun uitkomst te waardigen doen zij alle maakt nie uit wat

 81. 83 Ezraiel 14 oktober 2007 om 8:43000000 am

  Salaam iedereen,

  Maakt zich niemand maar druk want GOD is met deze meid. Inshallah zit zij in djenna naar deze mafekezen te kijken, ik heb grote verdriet dat dit met haar moest gebeuren door deze vieze beesten en inshallah zal Ezraiel en Malek al diegenen die haar hebben gepakt ,met blijdschap in deze wereld als volgende straffen. Niet vergeten dan Allah Akbar is en niks onglipt HEM vooral deze beesten niet!

  Vrede met allen.

  Aleykom Salaam.

 82. 84 isa.b. 16 oktober 2007 om 10:05000000 am

  ik werd gek toen ik dit zag dit is niet normaal dit gebeurd niet alleen daar maar ook hier in nedeland hoor hahaah denken jullie dat hahah. denk maar eens goed na meiden. mag jij in de stad zonder hoofdoek lopen krijg je dan geen klappen thuis. ik ben ook moslim en iedereen mag trouwen met wie die will god heeft iedereen gemaakt jou en mij hem en haar.ik heb hier geen woorden voor mensen zig zo laten beinvloeden door duivel gedrach.maar god(allah) reken met hun af.
  liefde is zo belangrijk voor god (allah) en vrede ook mar blijkbaar denken mensen daar niet meer aan.

 83. 85 noufi 16 oktober 2007 om 5:38000000 pm

  dit zijn geen mensen maar dieren net zo als een wolf een dode wolf zelf dieren hebben nog meer verstand dan deze mensen wollah is niet normaal.
  duivel speelt veel met ons en heef veel invloed tegen woordig zelfs in nederland om een pen.
  god heeft iedereen gemaakt iedereen met een eigen mening en eigen gevoel trouw met wie je will zou k zeggen.
  blijf wie je bent ( ena moslima)

 84. 86 Mohamed 17 oktober 2007 om 5:37000000 pm

  ONMENSELIJK!!!!!!!!

  Gewoon bij het bezichtigen van het filmpje kreeg ik al medelijden. Laat staan als ik er zelf bij was, ik zou mijn best gedaan hebben om dit tegen te houden. Maar jahh het zijn beesten, beesten die geen medelijden hadden. Mannen die geen mannen zijn. Zo’n mannen zijn gelijk aan mannen die ik stom vind omdat ze hun vrouwen slaan en dergelijke! EER, wat is eer. Elke mens weet toch wat zijn of haar waarde is. Waarom nog voor zoiets naar je eer zien. Ik heb een gescheiden zus, moet ik haar dan ook zo vermoorden met 1000 man. Neeeeee!!!!!!!!!!!!!!

  Trouwens als het meisje (Allah I Rahmoe) iets verkeerd heeft gedaan, de mensen hebben geen enkel recht om haar te straffen. Het is Allah Sobhanna Wa Tahala die haar straffen zal. Maar nu ze nimeer leeft wens dat haar zondes vergeven worden en wens ik haar ook een mooie plek in het paradijs inch’Allah…

 85. 87 Gonul 18 oktober 2007 om 3:13000000 pm

  zie je het…

 86. 88 Turk. 20 oktober 2007 om 5:09000000 pm

  Ow mij God.
  Allahhhiimm
  wat is ditt:S
  sheey alleen om de gelooff..
  k wil nie veel zeggen maar Lang levende Soenitten
  Allahu akbar
  maar AAHHHHHH
  doee normaal julliee kkr mense…
  geen hart ofzo

 87. 89 Youssef 31 oktober 2007 om 5:33000000 pm

  Dit is echt erg, ik ben na het filpje nie goed geworde, kvoelde mij slecht masha allah.Er staat meisje vermoord door 100 MANNEN, dit zijn geen mannen, beesten zijn dit.Beesten met opgekropte gevoelens , en met een mentaliteit van oermensen.Moge allah hen straffen.Ik hoop dat het meisje hjetzelfde kan doen met hen als zij branden in de hel.A3oedoe billahi mina shaitan ierajim

 88. 90 Farah 21 november 2007 om 1:48000000 am

  ECHT schandelijk!! Ik ben zelf van Perzische afkomst en ons cultuur kent geen debiele geloof zoals deze!! Maarja wat een film is dit zeg.. ik heb hem niet helemaal af kunnen kijken en dat zalik ook niet doen. Maar echt sirieus gek.. wat is dit?? stelletje vulgaire mensen … allemaal rechtstreeks naar de hel! Met die meisje hoop ik dat het goed terechtkomt daarboven.. ze was tenslotte moslim geworden. Damn.. dit lijkt bijna op een religieus tafareel zoals het in de koran staat, want zij is ook door een stel onwetende ongelovigen op een brute wijze vermoord. Ik ga haar niet vergelijken met de profeten natuurlijk, maar dit is ook wel een opoffering voor de islam eigenlijk. Maar hoe dan ook, dit mag NOOOIT meer gebeuren! De wet moet worden aangepast!! Wat is dat voor een debiele ouderwetse wet. Als de regering als zo debiel is.. laat staan de mensen.

 89. 91 Yama K 22 november 2007 om 1:10000000 pm

  Typische religieuze en fundamentalistische moordenares!
  Wij moeten het goed bekijken en even vergelijken met alle andere religies. Het blijkt dat alle religies ter wereld door mens gemaakt zijn. God zend nooit iemand voor ons redding. God heeft ons geschapen en volledige macht gegeven. Wij zijn de einge aansprakelijk voor onze alle daden. De enige echte geloof is ons ziel.

  Vandaag is er een voorbeeld van de brutale mens behandeling van de Yezidische religie verchenen, maar in feite zijn er nog miljoenen andere grove paradigma van alle andere religies ter wereld.

  Hoe alle religies die door imperfecte mensen gemaakt zijn kunnen ooit perfect zijn????

 90. 92 Aziz 22 november 2007 om 8:19000000 pm

  Wallah ik begon gelijk tranen te krijgen, ik walg en ik kan geen woorden uitbrengen maar dit zijn toch monsters en geen mensen.
  welke liefde of vrouw verdient zo iets, onwetendheid is gevaarlijk.
  Groetsjes

 91. 93 zaynab 26 november 2007 om 6:40000000 pm

  esselemoe3eleykoem

  moge Allah haar een betere leven schenken in de hemel en moge Allah de schuldigen de beste bestraffing geven
  dit heeft me echt doen huilen
  das is heel erg gewoon
  kheb men ouders ook verlaten omdat ze willen dat ik met iemand anders zou trouwen maar ik heb gekozen voor een moslimjongen en ik kan geen leven met een andre man zien zonder hem.mijn ouders wouwden het niet omdat ze zelf willen kiezen en ik weet waarom maar ik ben daar niet accoord mee.ze zeiden dat die jongen (met wie ik wil trouwen een slecht iemand is terwijl dat niet zo is.
  ik wleef zeggen dat ik met niemand anders wil trouwen dan hem en mijn ouders die werden boos en mijn papa die wouw me vermoorden maar die besloot om mij bij de jongen zijn familie af te zetten zonder mijn papieren enzo.en nu woon ik bijna een jaar bij zijn familie maar ik ben nog niet getrouwd omdat mijn ouders alles hebben.mijn papa die dreigd mij en de jongen nog te vermoorden op een afschuwelijke manier.ik ben nu heel erg bang vooral voor de jongen dat er iets ergs met hem zou gebeuren maar incha’Allah zal alles goed komen dat vraag ik elkendag aan Allah(swt)
  la ila ha il Allah

 92. 94 zainab 5 december 2007 om 11:21000000 pm

  Assalamun alykum,

  Moge Allah SAWT ons beschermen tegen zulke barbaarse toestanden; het gezegde; ‘weinig kennis is gevaarlijk’ is hier zeker van toepassing. Helaas zitten deze cultuur gebonden eerwraken heel diep geworteld. Ik ontken niet dat ze in islamitische landen voorkomen, maar het mag de kijker toch niet ontgaan zijn dat dit meisje net tot de islam bekeerd was en dat de reden was dat ze vermoord was??
  Ik heb het filmpje maar heel even kunnen bekijken, want ik vind het toch veel te grafish en schokkerend om te zien.
  Woorden schieten te kort…
  Miscchien dat onze gebeden helpen.

  Zainab

 93. 95 gerda 6 december 2007 om 6:38000000 pm

  wat voor mensen zijn dat. ze zijn echte satans. vrouwen hebben mannen gebaard. negen maanden in de buik geborgen. wat een kennismakking zegt. hebt tocht respeckt voor de vrouwen stelletjes duivels.

 94. 96 seleiman 8 december 2007 om 2:14000000 am

  Moge elk hand of voet die haar op dat moment haar geraakt te hebben. Het dubbele psychische pijn terug te voelen. Deze mensen hebben zich zelf onrecht aangesmeerd, zich zelf tot onrein en onwetend verklaard.

  Mensen laat dit het bewijs zijn dat wij het heilige KORAN nodig hebben om als mensen/ moslims te functioneren, want zonder niet nakomen van afpraken die ons verplicht zijn, is ieder persoon in staat om mee te gaan met een groep dwalenden. (wat hier het geval is)

  Tip: Je bent bang als je geen licht hebt op je fiets, je riskeert een boete, WANT: je komt afspraak volgens de NL”se WET niet na.
  Voor een financiele tegenslagje/ mens(politie)ben je bang.

  Maar wij vergeten ons afspraken na tekomen volgens de Islamitische Wetten. De wetten waar wij zelf in geloven.
  Reden: Het komt toch later<< pas hier mee op, Inshallah begrijpen jullie mij.
  Mocht je vraag/ recatie hebben NIET uitstellen.

 95. 97 *** 13 december 2007 om 12:47000000 am

  IK WORD HIER GEWOON MISSELIJK VAN.
  Hoe kan je zo ongevoelig zijn……
  Ik kan me niet voorstellen dat er ergens in het geloof door God/allah enz wordt gezegt iemand te vermoorden als die zich bekeert tegen het geloof
  Dat maakt de mensheid ervan……
  Zulke mensen geven het GELOOF een SLECHTE naam…!!

 96. 98 SCHANDALIGGGGGGG!!RESPECTLOOS!@! 13 december 2007 om 4:09000000 am

  DIT GAAT ECHT TE VER.!! HET ERGSTE WAT IK HEB GEZIEN NOG NIET EENS HEB MEEGEMAAKT IN 2007!!!
  EN HET GAAT NIET OM DIE 1000 MAN OOKAL WAS HET 1 MAN!
  DIT GAAT GEWOON TE VER EN DAT HET DOOR DE WET WORD TOEGESTAAN IS HET MEEST EN MEEST ONACCEPTTABELE SCHANDALIGSTE WAT IK IN ME HELE LEVEN HEB GELEZEN WAAR GAAT DEZE WERELD HEEN ZE MOEDER?
  EN DIT IS DAN LIEFDE????ALS DIT LIEFDE MOET VOORSTELLEN VAN DIE GEDISTE KILL SORRIE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL LAAG ECHT EEN FLIKKER TFOEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!

  IEDER VOLK HEEFT HET ZELFDE RECHT ALLEEN WORD ALLES
  ANDERS UITGEVOERD
  JE LEEFT ERMEE OF JE LEEFT NIET BLIJKBAAR DAMNZZZ!!
  EEJ GOOI JE KONT VERR WEG HOOR IK WORD ECHT BOOS OM DEZE DINGE
  LIJKT NET MINDERWAARDIG HEID HET IS TOG 1VOOR ALLEN ALLEN VOOR1 !

  IK MAG WEL GEEN MOSLIM ZIJN MAAR VIND JE HET GEK DAT DOOR DIT IEDERE MOSLIM/MOSLIMA EEN SLECHTE NAAM KRIJGEN DOOR HET GELOOF ERBIJ TE BETREKKEN
  ZEG ALLEEN DAT DIT HET ALLERLAAGSTE VAN DE LAAGSTE ZELFS DE BODEM HEEFT NIET ZOWN EEN DIEPTEPUNT OM DIT TE MAKEN

  HET ZOU JE ZUSJE MAAR ZIJN ECHT TRIEST
  HET ZIJN NIET DE DIEREN MAAR DE MENSEN DIE DE BEESTEN ZIJN..!!!!
  EN JE GELOOF ERBIJ BETREKKEN COME ON MANN!
  ER IS MAAR 1 GOD IEDER RAS ZIJN EIGEN NAAM NET HOE ELK RAS ZIJN EIGEN
  TAAL EN DIALECT HEEFT HET ZOU WAT ZIJN ALS WE ALLEMAAL DE ZELFDE TAAL ZOUDEN PRATEN !!!!

  ZEG ALLEEN DEGENE DIE DIT OP ZIJN GEWETEN HEEFT!! JE GAAT BOETE EN DAN
  KOMEN ZE MET PARADIJS DIT DAT OPROTTEN FRENDD LAAT JE DADEN GEEN ROL SPELEN IN JE LEVEN .. HOPELIJK EN IK BID VOOR DIE KOULO HONDEN DAT DIT HEN ALTIJD ZAL BLIJVEN ACHTERVOLGEN DAT JE ER GEK VAN WORD ZO GEK DAT JE JELZ NIET EENS EEN LEVEN GUNT
  IK WENS NIEMAND DE DOOD VOORAL NIET OP DEZE MANIER
  MAAR WAT IK NET ZAG IK ZWEER ET
  EN IK BLIJF BIJ ME WOORD DAT OP EEN DAG :
  WHAT GO’S AROUND COMES AROUND!!
  TFOE NEE SHIT MAINN!
  RESPECTLOOS NA DE VROUW EN NAAR HET VOLK ZELFF

 97. 99 zouden die mensen levend moeten verbranden 16 december 2007 om 3:11000000 pm

  vieze beesten zijn dat,
  kon saddam maar heel dat volk uitroeien

 98. 100 ANONIEM 23 december 2007 om 2:08000000 pm

  OMG OMG HOE DIT MEISJE IS MISANDELT IS GEWOON TE ERG VOOR WOORDEN TOEN MIJNMOEDER DIT FILMPJE HEEFT GEZIEN KONZE ONGEVEER EEN MAAND OFSOW NIEJ SLAPEN DOR DIT FILMPJE MISSCHIEN HEBBEN DIE MANNEN NU WEL GEEN SPIJT MAAR WACHTMAAR TOT ZE DOOD GAAN WANT ALLAH ZAL HUN ZO ERG STRAFFEN HEA WEJOOOOOO JE WILT HET GEWOON NIEJ WETEN IK HOOP DAT DIE MANNEN DUIZEND KEER ZO ERG WORD MISHANDELD

 99. 101 mariam 4 januari 2008 om 10:48000000 pm

  ach ach ik zal hun graag een per een instuken willen hakken en hun tonen hoe pijnlijk het voor het moslim meisje was van binnen en van buiten. en haar ouders die ze heel veel vertrouwd had waaren tegen haar hoe kan zo een moeder en vader leven tijdens het bewunderen van de doods oorzaak van hun dochter voor hun ogen zien mogen haar ouders en de rest van de personen die naast stonden en niets deden in de helevuur naast al de hart lossen mensen liggen en veel meer bestraft worden moge allah swa hun leven hier en in de hiernamels verniedigen

 100. 102 yo 5 januari 2008 om 10:38000000 pm

  SubhanAllah kijk eens hoe erg dit is.Met een zuster alleen omdat zij voor de islam koos

 101. 103 Belachelijk 7 januari 2008 om 10:54000000 pm

  wat een … debielen.. echt dieren

 102. 104 dunya 8 januari 2008 om 7:17000000 pm

  Ik heb het Filmpje gezien, en ik heb er zelf om zitten huilen!
  Zo erg vindt ik het gewoon.
  Het is gewoon te schandalig voor woorden wat die mensen allemaal doen.
  er is dan ook niet 1 persoon die het lef heeft om haar daar vandaan te halen.
  Als ik zo iets zie gebeuren ik zweer ik laat dat echt niet zo ver komen
  en zou voor diegene opkomen!
  Ik hoop dat god ze allemaal laat straffen voor wat hun hebben gedaan, Inshallah gebeurt dat snel!
  Waar zijn die ouders??
  Als je zo`n ouders hebt die je gewoon laten vermoorden, dat vind gewoon afshuwlijk!
  Snap echt niet dat mensen meteen zo reageren.
  Er zijn duizenden dingen erger dan dit.
  Het bekeren tot het Islam is eigenlijk niet erg, maar zo te zien voor hun blijkbaar wel.
  Ik walg er gewoon van als ik hun mensen moet noemen!
  De mensen die dit meisje hebben gedood zullen zeker 100% gestraft worden!
  groetjes Dunya

 103. 105 dunya 8 januari 2008 om 9:30000000 pm

  dat vind gewoon afshuwlijk= dat vind IK gewoon afshuwlijk

 104. 106 rabia 12 januari 2008 om 12:13000000 am

  Ik heb hier duidelijk geen woorden voor, hoe durfen ze inschallah worden ze keihard gestraft voor hun afschuwelijke daden.

  ALLAH OE AKBAR

 105. 107 sehrish 16 januari 2008 om 1:57000000 pm

  ik vind het echt heel erg laf als “Mannen” 1 vrouw in elkaar timmeren. Als ze zelf een fout maken willen ze vergeven worden The hell met de vergeving” een vrouw moet gewoon harder worden in de samenleving. Dat zou de mannen goed doen.

 106. 108 shenur 16 januari 2008 om 1:59000000 pm

  de meeste mannen doen heilig terwijl ze zelf geen haar beter zijn dan de zondigers. Als je zelf niet perfect bent mag je een ander geen straf uitdelen in andere woorden niet gaan stenigen. Terwijl je zelf met zoveel vrouwen een relatie hebt gehad

 107. 109 :( ik wil niet meer leven sinsd ik dit zag 16 januari 2008 om 7:26000000 pm

  hooi allemal

  ik zweer het ik ben zo bang van al dit waat almal in de wereld gebeurd!! is gewoon verscrikkelijk egt man kei ergg zo iet doe je toch niet !stel je voor je zelf in haar plaats
  arme meisje schreeut van pijn 😦 die mannen zij gwoon kk beesten dieren erger dan dieren ze zijn gwoon duivelssssssss
  hoe kan je nou op iemands hoofd steen gooien 😦 ik oop dat al die mannen hun heel pijn lijdedn pijn pijn en nog is pijn!!!!!!!!!!!!!!!!

  en die arme meid volgd haar hartje e was nog een tiener..ze wist nog niet almal wat zij moet doen en wat niet!

  kk mannen ik hoop dat ze un dood elke nacht in hun droom zien dezelfe als ze met haar hebben gedaan!!!

  en ik hooop het zoooooooooo voor die meisje arme meid dat ze nu op dit moment lkkr op de wolken loopt!!!!en ik hoop dat god haar vergeeft vr al haar fouten

  hoevel ik ook zeg is nog steeds te weinig voor die kk mannen !!!!!!!

  doeii almal 😦

 108. 110 zarqawi 21 januari 2008 om 5:53000000 pm

  ja maar na een paar dagen later hebben de leeuwen van de jihad toegeslaan ze zijn samen gekomen om hun zus in de islam te wreken
  die stad is er niet meer ik denk dat er meer dan duizend doden zijn gevallen

 109. 111 NIKS 24 januari 2008 om 5:22000000 pm

  ALLAH BELANIZI VERSIN PIS HERIFLER

 110. 112 #Ciiv.Ciiv 29 januari 2008 om 9:05000000 pm

  GETFOE….

  WAT ISZ DIT MAN .. :S KK FLIKKERS …
  MET ZE ALL1 OP 1 AF.. KK FOKTOP OUWE .. :s
  NIEMAND IS HET WAARD OM OP ZOWN MANIER DOOD TE GAAN..
  EN AL HELEMAAL NIET OMDAT ZIJ FN IEMAND HEEFT GEHOUDEN..
  EN WAT BETREFT GELOOF.. JE MAG ZELF TOG BESLISSEN WAT JE GELOOF ISZ..
  YA ALLAH :s ALLAH BOYLE SEREFSIZLERDEN KORUSUN :s
  kk mogole..

 111. 113 MeyxanaZurnasi 30 januari 2008 om 12:08000000 am

  Mensen wat is er tog aan de hand?
  wat ik allemaal zie kan ik niet geloven.
  deze liefde kon haar geen mooie leven beloven.
  in zulke landen eigen mening is gewoon gelogen
  vrienden en familie zijn bedrogen.
  wat heeft ze voor erg’s gedaan?
  dat mensen die naar dit kijken krijgen en traan!
  van iemand houden is geen misdaad
  je moet wel kunnen volgen de rechte pad.
  mensen die dit haar aangedaan hebben
  woorden gefloekt door spinnenwebben.
  ze gaan in ander leven branden
  want hun zijn de echte wereld vijanden.
  ik wil deze laste woorden tonen
  Slechte mensen uit deze wereld versconen.
  Op en dag houd het op.
  mensen als hun krijgen allemaal en kogel door hun kop.
  meisje meisje rust in vreden
  je hebt tot je laste adem gestreden… RIP

 112. 114 adriaan 31 januari 2008 om 8:38000000 pm

  doodgewoon heel erg eenvoudig iedereen die hieraan mee doet piel eraf

 113. 115 leblad 3 februari 2008 om 12:12000000 am

  echt barbaars alah zal hun bestrafen mongolen

 114. 116 Darkos 11 februari 2008 om 12:30000000 am

  Turkeye vind ze ook barbaars.

  De regelgeving in die gebieden meoten drastisch veranderd worden.
  Gelukkig hebben we Dubai die het voorbeeld geeft, Egypte en Arbie.
  De rest heeft echt heropvoeding nodig.

  De maker gaf ons een vrije wil en die 1000 mannen gaan regelrecht in op de wens van de maker. Respecteer uw naasten. Respecteer uw kinderen. Respecteer de creaties van de maker.
  Dit heeft niks met geloof te maken.

 115. 117 sadiye 18 februari 2008 om 2:35000000 pm

  Ik ben 12 jaar islamiet en heb nog nooit zoiets engs gezien nou sorry maar dit heeft niks met geloof of familie te maken maar met een afgewezen eer van de man dat niet z’n zin krijgt in dit geval het meisje , iemand dat tot zo iets barbars in staat is die gaat regelrecht de hel in 1 ding is zeker de VN moet ingrijpen en gaan helpen vooral in deze situaties want dit is onmenselijk Mag ALLAH haar ziel rust en vrede geven

 116. 118 Liza 19 februari 2008 om 1:55000000 pm

  Heb er gewoon geen woorden voor.!.
  snap di echt NIET gewoon….dis ni menselijk…

  ik denk altijd ma zo….
  je krijgt alles wa je doet terug….
  dit kan ook niet ongestraft voorbij gaan…!…Grrr

  BEESTen Sn ut…geeen respect

 117. 119 omg 5 maart 2008 om 5:41000000 pm

  dmmmmmmm omgod
  ik snap dit niet
  alleen omdat ze niet met dat jonge wou trouwe

  DOEN ZE DIT HAAR AAN !!!

 118. 120 Youssef Souaib 11 maart 2008 om 4:18000000 pm

  Lieve mensen Allah/God zij met jullie…

  Ik ben al 6 jaar een moslim..dat ik dit zeg is natuurlijk raar, maar ik ben een nederlander die zich heeft bekeerd en getrouwd met een door Allahgezegende vrouw en heb 4 kinderen.

  Dit wat gebeurd is, is natuurlijk onbeschrijvelijk vreselijk..ik heb naar het vreselijke filmpje gekeken en alle reacties bekeken en er komt alleen haat naar boven..sommigen omschrijven dat op een kalm en rustig manier en sommigen zijn verblind door de haat en omschrijven het met vloeken en door het ergste voor die mannen te hopen..Ze zeggen iedereen op een dag berecht wordt door Allah/God voor al zijn daden en gruwelen als die zijn gepleegd. Als jullie goed hebben opgelet zijn de mannen die dit hebben gedaan al “bestraft” door de moslims, die een bom tussen die menigte hebben gegooid..dus jullie wens is in vervulling gebracht..

  Het laatste wat nog aangemerkt moet worden is dat het Yezidische geloof totaal niks met de andere geloven te maken heeft. Daarmee bedoel ik ze geen God hebben, maar integendeel ze hebben en aanbidden de duivel. Ja jullie horen het goed. Dus naar de hel willen ze gaan (en daar zijn ze nu ook wel). Mijn vrouw heeft Yezedische kennissen en ik heb ook hun reactie gevraagd, maar ze waren diep geschokt en hun dochter heeft zelfs zelfmoord proberen te plegen na het kijken van het filmpje. Dus het is persoonsgebonden die dit doen.

  Dit wil ik nog voor mijn moslimzusje kwijt:

  Bismillaahir Rahmaanir Rahiem. Alhamdoe lillaahi Rabbil’Aalamien. Arrahmaanir Rahiem. Maaliki yaumiddien. Iyyaaka na’boedoe wa iyyaaka nasta’ien. Ihdinas-siraatalmoestaqiem. Siraatal Ladziena an’amta ‘alayhim. Ghayril magdoebi ‘alayhim. Wa laad-daallien. AAMIEN!!
  ————————————————————
  In de naam van Allah, de Barmhartige, de Genadevolle.
  Alle lof zij aan Allah, de Heer van de werelden, de Barmhartige, de Genadevolle, Heerser op de dag van het Oordeel; U alleen aanbidden wij en U alleen vragen wij om hulp; Leid ons op het rechte pad, Het pad van hen, aan wie U gunsten hebt geschonken, niet het pad van hen die Uw toorn hebben opgewekt en niet dat van de dwalenden. AAMIEN!!

  Dit was mijn verhaal die ik aan jullie kwijt wilde en hierbij wilde laten..

  Voor iedereen: geloof in jezelf en natuurlijk in Allah/God en je komt op het rechte pad neem het van mij aan..

  Allah/God zij met jullie..

 119. 121 Attila 11 maart 2008 om 8:05000000 pm

  Heb gisteren voor het eerst dit fimpje gezien en ben echt zeer geschokt. Ik ben blij dat ik op dit forum jullie reacties kan lezen , gewoon zodat ik het kan verwerken wat ik gezien heb !!!
  Weet trouwens iemand of er omstaanders gestrafd zijn?? Het zou mij wat gemoedsrust geven om te weten dat de daders gestrafd zijn.

  Vriendelijke groeten

 120. 122 Behroez 12 maart 2008 om 2:22000000 am

  Salâm Attila, voor zover ik weet hebben Soenitische Muslims als wraak zo’n 50 Yazidische mannen uit dit dorp afgeschoten. En ja dit is verschrikkelijk. In Irân zeggen de Mullah’s dat met iedere steen die je gooit naar een tot steniging veroordeelde overspelige, Allah een zonde van jou vergeeft. Het meest verschrikkelijke aan dat soort executies vind ik altijd die mannen die daar zo fanatiek stenen aan het gooien zijn naar iemand die zij helemaal niet kennen! En werkelijk als die opgewonden jochies over de straten van Tehrân rennen op naar de steniging, dan zakt je hart in je schoenen, wil je alleen maar de deur achter je dichttrekken en de hele dag janken van ellende. Maar weet je STENIGEN WORDT HELEMAAL NIET IN DE QOR’AAN GENOEMD! Qor’aan 24;2 geeft voor overspel een PUBLIEK pak slaag en 4;25 spreekt over de HALVE bestraffing in sommige gevallen. Dus hoe kan het nou stenigen zijn? Stenig hen halfdood..?? Dat kan toch helemaal niet! Als het ter dood stenigen echt een straf was dan zou zoiets belangrijks toch wel in de Qor’aan gestaan hebben? Nee de Qor’aan geeft een pak slaag en de regels omtrent dat pak ransel zijn zo uitgebreid dat het snel duidelijk wordt dat het er niet om gaat om echt iemand serieus pijn te doen of te verwonden maar om PUBLIEKELIJK TE VERNEDEREN! Gezien de Arabieren in die tijd meer bezorgd waren om hun eer dan wat dan ook. En heeft onze geliefde Profeet (vzmh) dan niet gezegd dat de wond die door de tong wordt veroorzaakt meer dodelijk is dan de wond door het zwaard? De oudste stroming binnen de Islam die der Chwâridjieten verwierp het Joodse gebruik van stenigen totaal als een on-Islamitisch gebruik. Het komt namelijk wel voor in de Joodse wet Deut.;22-22. Net zoals de doodstraf voor afvalligheid niet in de Qor’aan voorkomt maar wel in de Bijbel Deut.;13;8-9 “Heb geen medelijden met de afvallige, dood hem”. De Qor’aan spreekt dit tegen want 4;137 spreekt over bekeren tot Islam, afvallen, terugkeren en weer afvallen! Hoe kan dat nou als je voor afvalligheid gedood wordt? En wat voor krankzinnig zelfmoord idee is 3;72 dan? Sommige “schriftgeleerden” zeggen dat 9;74 verwijst naar Allah die door mensenhand de afvallige doden zal. Maar als dat zo is hoe kun je dan verklaren dat Rasul (vzmh) niet alleen Abdullah b. Ubbay b. Salul de leider van de munafiqun in vrede liet, maar ook nog over het graf van deze oude man bad (nadat deze van ouderdom gestorven was) voor Allah om deze man te vergeven? En zegt het woord van Allah niet dat er geen dwang in religie is? Ik weet het, de doodstraf voor overspel en afvalligheid wordt uitgevoerd vanwege Hadith, maar Hadith zijn de woorden van mensen overgeleverd en overgeleverd en pas veel later opgeschreven, terwijl de Qor’aan het woord van Allah is! EN ALS HADITH DE QOR’AAN TEGENSPREKEN MOETEN ZIJ VERWORPEN WORDEN! Is het geen ironie dat de Christenen en Joden ons aanvallen op gebruiken die niet in de Qor’aan staan maar WEL in hun Bijbel? De schriftgeleerden hebben Joodse wetten ingevoerd in de Sharia. Rasul (vzmh) had al voorspeld dat de “toekomstige Muslims” zullen zijn zoals de Joden en Christenen, zo waar, zo waar. Maar hebben wij er niet zelf voor gebeden tijdens Salawâtoen-Nabi om “net zo” als Abraham (as) en zijn volgelingen gezegend te worden?

 121. 123 chris 12 maart 2008 om 7:36000000 am

  Ik vind dit niet meer normaal ik ben sprakeloos echt geschokt over deze beelden bij ons in nederland worden zelfs de varkens beter behandeld deze landen leven echt nog in het stenentijdperk ik hoor altijd alah ziet alles hij had die dag zeker vrij wat een geloof ze moesten alle mannen die met dit geloof en wetten in het buitenland
  en in hun eigen land vreemd gaan ook doodslaan of hun penis afsnijden een jong meisje zo behandelen dit zijn allemaal lafaards
  zij moeten allemaal sterven heel langzaam aan een ziekte ik hoop dat alah dit bericht ook leest stelletje misbaksels ik ga kotsen
  de aarde heeft een land te veel dit land wil helemaal niet deelnemen
  aan een bestaan de goeden mensen moeten ook daar voor boeten want er zullen ook wel goeie mensen daar zijn die samen met alah dit soort mensen moet uitroeien.

 122. 124 iman 19 maart 2008 om 9:00000000 pm

  ina lilah wa ina ilayhi raji3oen
  dat is haram haram
  dat vind gewoon afshuwlijk
  Heb er gewoon geen woorden voor

 123. 125 Irene 18 april 2008 om 1:03000000 am

  Om dit meisje heb ik moeten huilen, ook al ken ik haar niet. Ik was echt geschokt en heb het niet af kunnen kijken na het overlijden van het meisje. Maar ik wens dit geen enkel verliefd meisje toe. En het erge is dat niemand blijkbaar nog kan nadenken, zelfs de agenten (doe zogenaams voor veiligheid en vredigheid moete zorgen)terwijl zij word gemarteld, gestenigd, geschopt en vernederd. Ik ben nu wel iets bedaard na het lezen van Alle berichten hier, waarvan geen enkele de dingen in dit filmpje ook maar een milimeter goedkeurd, wat voor mij betekent dat de moslims, anders gelovigen en ongelovigen hand in hand staan bij deze gebeurtenis en dat is een sterk verbond.
  Zoals ik dit meisje alleen maar het goede wens en(zoals de Islamieten het hier noemen) de Groene Tuinen van het Pardijs toe. Zo wens ik deze mensen die hier aan deelnamen en het hiermee eens zijn, het slechte toe(elke definitie die er maar aan te geven is) en dat zij zichzelf en God nog zullen tegenkomen, want dat is pas straffen.

  Zelf ben ik Christelijk, maar toch voel ik mij verwant aan deze Dame. En ik heb enkel Diep Respect voor deze Dame die tot aan haar laatste adem heeft geloofd in haar Vrijheid van geest, keuze en daarmee Leven.
  Moge zij rusten in vrede en liefde.

 124. 126 De heiligen van de mens 24 april 2008 om 11:44000000 pm

  U dier! Roofdieren! Het Arabische land dat door God, Jesus moet worden vernietigd is de sleutel aan hel en dood aan de Arabieren en de verschillende landen die niet in Jesus geloven! U hebt geen wetten Moyseya overgegaan. U zal brutalise vurige hel 1000 jaar. Zodra u peredete de tweede dood!

 125. 127 Yahya 24 mei 2008 om 3:01000000 pm

  allah yirhammha,

  sommige van de moordenaars van deze meisje zijn opgepakt door alqaida, en onthoofd, (haar vader en broer waren als eerste, ze waren ook erbij betrokken)

  Alqaida 4 everrrrrrrr

 126. 128 Leon 1 juli 2008 om 2:46000000 am

  Serieus… als ik president was van amerika, dan was dit het eerste land wat een kernbom op z’n knikker kreeg…

  gruwelijk… zonder hart. en ik zit te shaken achter de comp…

  mijn god zeg… wat een argeloze afgeranselde uitgewoonde psychisch gestoorde klootviolen…

  ik wens ze allemaal hetzelfde toe…

  Toch hoop ik voor het meisje dat ze niet te lange lijdensweg heeft geleden…

  RIP

 127. 129 behroez 2 juli 2008 om 9:57000000 pm

  Je bent een malloot Yahya, dit soort praktijken is het dagelijkse brood voor Alqaida (die blijkbaar een andere Qor’aan hebben dan ik, want in die van mij begint bijna ieder hoofdstuk met “In de Naam van God de Barmhartige de Genadevolle”). De enigste reden waarom Alqaida dit specifieke geval afkeurt is niet omdat een ‘overspellig(?)’ wordt gestenigd (nee, dat vinden ze prima) maar omdat dit Yazidi meisje verliefd werd op een Sunni jongen. Als het net andersom was een Sunni meisje die verliefd zou worden op een Yazidi jongen dan zou je jouw Alqaida4ever de stenen zien gooien. Different wrapping same shit!

 128. 130 Jan Hamer 3 juli 2008 om 11:40000000 pm

  Wat een walgelijke vertoning.

 129. 131 MR:poirot 5 juli 2008 om 10:11000000 pm

  ach ze zullen wel wreed gestraf worden!!!het zijn ongeloofige daarom hebben ze het ook gedaan..ze zijn tegen de islam…maar en ding moeten ze niet vergeten niemands onstervelijk…waaneer de engel komt dan zullen ze antwoorden geven bij de ondervraging beste mensen niet schelden blijf kalm en geduldig….hij bestaad en er is geen twijvel mogelijk toch…zij is i het paradijs en hun zijn nu in de hel…er zullen zeker al een paar gestorven zjn of erg ziek…

 130. 132 nikki 8 juli 2008 om 2:56000000 pm

  Tazz menes ofwa .?

  Iedereen mag trouwen ME WIE HY WULT !!!!!!!!!!!!

  Als dat meisje nu ni van die jongen hield MOET DIE DAN TROUWEN OFWA .????

  die hield van die moslimjongen GOTVERDOMME LAAT HAAR DAT ISZ NU EENMAAL LIEFDE DAT GEVOEL KAN JE NIET STOPZETTEN ZE !!!!!!!!!!

  MONSTERS .

 131. 134 anoniem 22 juli 2008 om 1:10000000 am

  islam is echt het kromste geloof dat er bestaat
  dit bewijst het maar weer…
  vloeit alleen maar haat uit voort..
  welk geloof heeft nou oorlog erin en staat het doden van mensen nou toe?
  c’mon men..

 132. 135 Subisulinder 23 juli 2008 om 12:16000000 pm

  Uit respect voor het meisje zou ik het waarderen als dit filmpje wordt verwijderd!

 133. 136 SisterInIslaam 3 augustus 2008 om 1:22000000 am

  Inna Li’Allaahi Wa Inna Ilayhi Raji’uun!!

  Hasbuna Allaah Wa Ni’ma Al-WaKeel

 134. 137 SisterInIslaam 3 augustus 2008 om 1:31000000 am

  Moge Allaah Subhanahu Wa Ta’ala, haar Zijn eeuwige Barmhartigheid schenken, en haar Zijn Hoge Al-Firdaws laten betreden, Allaahumma Ameen!!

  …Dit is écht heel erg, ik heb er geen woorden voor. Eigenlijk kon z eniet op een beter manier sterven. Masha’Allaha, ze is gestorven in de naam van Allaah Subhanahu Wa Ta’ala. Ze stierf na het ontdekken van de waarheid. Na het ontdekken van de enige echte ware geloof, Al Hamdu Wa Shukruli Allaah. Al Hamduli’Allaah, zij bevindt zich nu in een vele betere plaats dan dit Wereldse leven..

  La Hawla Wala Quwata Illa Billaah!

 135. 138 moslim 25 augustus 2008 om 12:14000000 am

  selam..bismilahi rahmenirahim ik kan die filmpje gewoon niet kijken wat ze doen met die meisje maar het is gewoon ranzig ama insallah allah gaat ze straffen ..arme meisje insallah is ze nu inde hemel en die mannen gaan hoop ik naar de hel insallah allahim ..

  ve aleykum selam

 136. 139 Sweetmoslima 26 september 2008 om 2:55000000 am

  anoniem
  22 juli 2008 at 1:10u am
  islam is echt het kromste geloof dat er bestaat
  dit bewijst het maar weer…
  vloeit alleen maar haat uit voort..
  welk geloof heeft nou oorlog erin en staat het doden van mensen nou toe?
  c’mon men..

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ik denk dat je beter zou moeten lezen. Het meisje is vermoord door haar eigen Yezidische gemeenschap. Deze zijn geen moslims, geen christen en geen joden. Ze hebben een eigen geloof die niets met islam te maken heeft!! Het arme meisje is verliefd geworden op een islamitische jongen en heeft zich bekeerd naar de islam, dit heeft geleid tot eerwraak en dus haar dood dankzij de afgewezen jongen uit haar eigen gemeenschap. EERWRAAK is verboden in de islam!!!!

  Tot Hem behoren wij en tot Hem zullen wij terugkeren.

  Inch Allah zal zij het Paradijs betreden

 137. 140 Mehr 1 oktober 2008 om 7:18000000 pm

  Tja, omdat ze er in Iran zulke vreemde dingen doen, zie je Iranese vrouwen hier in Nederland nu zonder hoofddoek, vol met make up, kort haar en alles. Er moeten organisaties naar Iran en Koerdistan en hun moet hulp geweigerd worden als ze niet ophouden met dit soort onzin. Het incident is ook heel erg slecht voor de Islam. Het heeft er eigenlijk niks mee te maken, want die 1.000 man waren gestoord, maar men gaat het nu met de vrede religie in gedachten zien en dat moet beslist niet. Islam is de mooiste geloof die er is. Er zijn zelfs mensen, die hier pas als laatstes over lezen, vanwege de vooroordelen en zich dan toch tot de Islam bekeren,want merken dat het juist het allerbeste geloof is en de negatieve dingen zijn onzin.

  Echt zielig voor dit meisje, die Moslim Sheikhs wisten haar 4 maanden goed te verstoppen en onderdag te geven en dan doet haar eigen familie haar onrecht aan!

 138. 141 Mariana 17 oktober 2008 om 5:49000000 pm

  Ik heb gewoon geen woorden om te zeggen, hoe erg het is. Hoe kun je toch zo een tienermeisje vermoorden? Ook al is het hun geloof, ik vind dat je niemand mag vermoorden voor zoits, je kan toch ook niks aandoen dat je gevoelens krijgt voor een jongen die uit een andere religie komt, het zijn je gevoelens, je hebt daar geen controle over. Jullie geloof trekt op niks man, al die mannen die haar geslagen hebben, en stenen op haar gegooid hebben die zouden naar de gevangenis moeten. Het kan hun niet eens schelen dat ze iemand vermoord hebben. Ik zou echt nachtmerries hebben als ik iemand vermoord zou hebben. Maar zij, hun kan het totaal niet schelen, en waar is de moeder van dat meisje? Waarom heeft ze haar dochter niet verdedigd? Was ze misschien bang dat ze haar ook gaan vermoorden omdat ze haar dochter aan het verdedigen is ? Mijn moeder zou haar leven geven voor haar kinderen,… Maar enfin, wat gebeurt is , is gebeurt, we kunnen de tijd niet meer terug draaien. En ik hoop dat hun geloof zal veranderen dat ze niet meer zo streng blijven.
  Groetjes
  M

 139. 142 Tharl 8 november 2008 om 3:50000000 pm

  Dit bewijst nog maar eens dat de Islam en de aanverwante godsdiensten niet deugen. Het is een godsdienst die misbruikt wordt door de Imams die het aan een bevolking die niet kunnen lezen of zchrijven moeten uitleggen en het op die manier doen die hen de macht over het volk geeft. Maar niet alleen is het hun bedoeling om de macht te verwerven over het volk maar over de hele wereld en zo hun ziekelijke geest te verspreiden, wat heeft nu zo een jong meisje verkeerd gedaan dan verliefd te worden op een jongen waarmee ze dan haar leven wil delen. Het is een feit dat dit ook ons hier in Europa staat te wachten want onze politici zijn zo la

 140. 143 Tharl 8 november 2008 om 4:26000000 pm

  Dit bewijst nogmaals eens de ziekelijke geest van de Islam en de moslims in het algemeen. Het is een ziekelijke godsdienst die nog eens misbruikt wordt door een paar “”geleerde Imams”” die het moeten uitleggen aan een bevolking die niet kunnen lezen of schrijven en hen op hun woord moeten geloven. Wat heeft dit meisje misdaan behalve verliefd te worden op en haar leven te willen delen met een moslimjongen tot wiens godsdienst zij zich had bekeerd.
  Ook hier in Europa staat ons dat te wachten want onze politici zijn zo laf en laten zich omkopen door de mooie praatjes van de leiders van deze achterlijke staten. Het is een feit dat de verborgen agenda van de leiders van bvb Saoudie Arabië/ Iran/ Afghanistan/ Libië enz hier in Europa een kalifaat willen maken afhankelijk van hen wat nu ook al is door de economische afhankelijkheid van olie en de groeiende vraag ernaar. Eenmaal een kalifaat zal Europa bestuurlijk afhankelijk zijn van diegenen die nu zulke monsterlijke praktijken als het stenigen van een jong tienermeisje goedkeuren.
  Het is spijtig dat in de tijd van de Kruistochten de Kruisvaarders niet echt hebben doorgeduwd en van Arabië een moderne geciviliseerde maatschappij naar Europees model!! hebben gemaakt. Het had ook nog gekund tijdens de Tweede wereldoorlog, in plaats van een bom te droppen op Hiroshima of Nagasaki had men er eentje op groot Arabië moeten laten vallen zodanig dat er geen sprake meer zou zijn van gebrainwashte Islam/Moslim terroristen die hier in Europa en elders in de wereld onschuldige burgers komen vermoorden. In elk geval zullen er altijd zulke mistoestanden zijn zolang er geen duidelijke omwenteling komt bij de Arabische leiders. Want als men die van Iran moet geloven dan zal het nog erger worden, want daar bvb heeft men de huwelijksleeftijd van jonge meisjes verlaagd naar negen(9)jaar!!!nog een kind dus (pedofilie, zo heet dat hier in Europa). Maar dat wilt ook zeggen dat datzelfde kind op haar tiende al een kind kan(moet) baren terrwijl haar lichaam daar nog helemaal niet klaar voor is .
  Zo dit was mijn bijdrage en hieruit kunnnen jullie opmaken dat ik het niet heb begrepen op moslims en islam misbruikers. Iedereen gelijk voor de wet maar dan wel de Europese wet en NIET DE Sharia die zo iets mogelijk maakt als in het filmpje.
  Groeten
  Tharl

 141. 144 Mandy 12 november 2008 om 2:08000000 pm

  vieze mongolen die mensen daar
  … hell gooit toch geen steen op haar hoofd
  zieke mensen in die landen man
  al die mensen moeten dood

  zo ga je toch niet met mensen om jo
  optieven met die mensen!!!!!!

 142. 145 Skrewdriver 12 november 2008 om 11:09000000 pm

  Typisch voorbeeld,
  Dit is wat ik denk van al die aanhangers van dat teringgeloof,
  Oplijnen en de kogel
  ALLEMAAL
  Niet te vertrouwen schijnheilig van zo zijn wij niet
  Maar geven allemaal hun leven voor dat kansloze geloof van ze om maar 72 maagden te kunnen krijgen.
  Ooit fijtelijk op papier gekregen dat het wel vrouwelijke maagden zijn,
  Zometeen zijn het opeens allemaal van die kansloze zoals jullie.

 143. 146 OMG. 7 december 2008 om 7:39000000 pm

  omg. Die mannen moeten zich schamen!
  zei ligt daar meskina half naakt bij.
  Wat een ramp voor dat meisje.

  Allah sbw Heeft een pijnlijke bestraffing voor hun klaar staan. khoop dat ze dat weten!

 144. 147 mustafa 10 december 2008 om 1:16000000 am

  lahoewalakoewatah illah bilah,deze mensen moeten gestraft worden nu en hiernamaals.

 145. 148 J 14 december 2008 om 6:22000000 pm

  gestoort ze moeten ze allemaal afmaken

 146. 149 Adem 19 december 2008 om 5:49000000 pm

  Assalamu Alaikum Warahmatullahi Wabarakatuhu,
  we zien hoe onwetend deze barbaren zijn,die niets met Islam te maken hebben,maar hun eigen leefregels toepassen,enkel omdat het meisje zich bekeerde naar de Islam,er komt een dag dat hun lichamen een enorme grootte zal nemen,dat zelfs hun kiezen,de grootte van de berg Oehoed zal hebben,opdat ze de bestraffing v/d Almachtige intenser,heviger zullen voelen,ongetwijfeld is die dag komende…

  Wassalaam

 147. 150 karima 28 december 2008 om 2:00000000 am

  ik vind dat het godsdienst niets mee te maaken heeft .
  iedereen moet respect heben van wat allah gekrieerd heeft.
  hij is de een en de waare die beslist ,of dat mijsje goed of fout heeft gedaan . wie zijn wij om mensen beoordeelen .
  wat moet allah van ons niet denken. alikom salam

 148. 151 fatima 4 februari 2009 om 3:09000000 pm

  Filmpje is zeker schokkend maar helaas wel de werkelijkheid er worden namelijk dagelijks vrouwen vermoord in Pakistan gemiddelt 7 per dag! Alleen maar om eerwraak! Of ze worden verminkt door zuur of in brand gestoken. Dit heeft overigens niets met geloof te maken maar met macht! Geloof word hiervoor als excuus gebruikt. En voor wat betreft dit meisje in de krant stond dat zij het christelijke geloof had en met een moslim jongen was getrouwd tegen de zin van haar ouders in en zij was ook tot de islam bekeert. 3 maanden na haar huwelijk hadden haar ouders haar uitgenodigd voor een verzoening en wijs gemaakt dat ze haar vergeven hadden. Het waren haar ouders die opdracht hadden gegeven om haar te vermoorden en het schijnt dat haar broers ook meededen. Uiteindelijk is zij begraven samen met een hond. Geert Wilders heeft overigens dit filmpje op zijn website geplaatst met het verhaal dat het allemaal moslims zijn die dat doen! Foutje Geert dit zijn geen moslims! Ze mogen dan wel Allah roepen maar Allah is het arabische woord voor GOD.

 149. 152 Hans 8 februari 2009 om 6:18000000 pm

  Dat God er al was voor de eerste joodse, christelijke en moslimgeschriften is een zekerheid . Zeker voor deze 3 godsdiensten betreft het één en dezelfde God, waarvoor de mensen in navolging van hun verschillende profeten wetten en regels te boek gesteld hebben in functie van de toen heersende opvattingen op sociaal, politiek, economisch en wetenschappelijk vlak . Minstens gedurende de hele bekende geschiedenis (en waarschijnlijk ook al de duizenden tot tienduizenden jaren daarvoor) hebben veel van de navolgers van deze en andere godsdiensten zich misdragen in naam van God , enkel om gewoon hun sociale, politieke en economische machtspelletjes te kunnen spelen en hiervoor op deze wijze een rechtvaardiging te zoeken . Dat God bestaat is voor mij een zekerheid en een moordende , stelende , kwaadsprekende en egoïstische mens kan geen kind van God zijn . En God zal oordelen , dit is geen enkele mens gegeven .

 150. 153 weetikveel 19 februari 2009 om 5:58000000 pm

  Rare mensen :S
  lahoewalakoewatah illah bilah
  deze meisje had een goeie
  keus gemaakt en dan staat dit
  haar te wachten. Ik ben diep geschokt.
  Ik hoop dat alle mannen die aanwezig waren
  nu worden gestraft en in het hiernamaals..
  Allah oe akbar !!

 151. 154 Lailaa. 21 februari 2009 om 9:31000000 pm

  Dit is gewoon te erg, ik zag dat ze op de grond lag
  ik durfde niet meer te kijken, maar ik keek verder,
  ik zag hoe ze die stenen op der hoofd gooide
  hoe kun je dat nou doen een onschuldig meisje dat verliefd is
  tfoe ik word ziek echt ziek van zulke mensen,
  Ze mogen echt branden in de hel echt ik tril nog steeds,
  van woede en heb tranen in me ogen. Niet normaal gewoon.
  hopelijk lijden ze dubber zo erg dat als ze haar hebben laten lijden. En het meisje zal beloond worden in het hiernamaals!

 152. 155 redouan 25 februari 2009 om 7:09000000 pm

  dood aan de christene dood aan de joden de dood aan alle ongelovige amin amin

 153. 156 redouan 25 februari 2009 om 7:13000000 pm

  dit heb ik nog nooit gezien maar die mensen zullen hun beurt wel krijgen wij zeggen hier de wraak zal zoet zijn

 154. 157 al_houlandia 28 februari 2009 om 12:14000000 am

  Moge Allah haar Djennah geven, amien!

  Verschrikkelijk gewoon…

  En mensen die hier komen beweren dat het WEER moslims zijn en het WEER aan de Islam ligt; go get a life en LEES VOOR 1 KEER EENS GOED!

  Ik vraag me namelijk soms echt af waar jullie hersens zitten!

 155. 158 Hans 1 maart 2009 om 12:31000000 am

  Dood aan diegene die een ander dood wensen , leven aan diegene die een ander een goed leven toewensen .

 156. 159 latje 24 maart 2009 om 10:52000000 pm

  Ik heb dit filmpje een tijdje geleden gezien en ben er nog steeds niet goed van en hoop het ooit te vergeten en dit hopelijk nooit meer gebeurt in geen enkel geloof of land

 157. 161 emanuela 10 april 2009 om 1:15000000 pm

  Inhoud gedeeltelijk verwijderd !!!

  en allemaal doodgaan aan aids.
  veel succes ermee groetjes uit alkmaar kerkweg 6

 158. 162 koerdishe jonge uit turkije 11 april 2009 om 1:41000000 pm

  1000 mannen jullie moeten schamen!!!!
  wat is jezidish??? is dat ook een geloof,? is jullie geloof zo?? mensen dood maken?
  jullie moeten naar het geloof islam kijken!!!!!
  wat kan ik zeggen er is niets te zegen teggen die mensen
  dat zijn geen mensen.
  Allah is groot !!!!

 159. 163 redouan boullet 15 april 2009 om 1:11000000 am

  wij moslims gaan die mensen die dat hebben gedaan aan die meisje niet hopen dat ze dood gaan of iets anders maar hopen dat allah de almachtigste hen vergeeft

 160. 164 redouan boullet 15 april 2009 om 1:13000000 am

  al gear dat dat is gebeurt

 161. 165 Kurdische meisje uit iraaks-Kurdistan 19 april 2009 om 12:28000000 pm

  dua is een kurdische meisje van yezdi geloof ze geloven niet in Allah. ik ben zelf ook een kurd maar gelukig van islamitische geloof. ik vind het heel erg toen ik dit zag werd ik gek. gelukkig zijn ze nu in kurdistan bezig om die yezdi stam wat aan te doen. want dit kan niet zo door gaan. in kurdistan zijn heel veel mensen gaan protesteren tegen de yezdi’s!!!
  insallah gebeurt zo iets nooit meer.

 162. 166 Fatiha 21 april 2009 om 6:02000000 pm

  pff ik ben er niet goed van.. dat is gewoon niet meer menselijk. Inshallah straft Allah die mensen, dit is geen manier van omgaan met “schaamte en eer”. heb er geen woorden voor..

 163. 167 hindoestaans meisje 8 mei 2009 om 11:46000000 am

  sjongejonge……………..

  wat moet ik hierop zeggen?????
  Dit is echt heel erg.
  ik ben er helemaal stil van geworden!!!!!

  ik snap dat verhaal eigenlijk niet…. dat meisje woonde toch in nederland??? maar waar zijn haar ouders op dat moment en waarom laten ze dat toe????

  als een jongen precies het zelfde doet wordt hij dan ook zo dood gemaakt of mag dat dan weer wel?

  En waar is haar man dan op wie ze verliefd was hoe zal het met hem gaan…..?

  Als moeder zijnde zou ik mijn kind wel waarschuwen als ik zou weten dat er zoiets zou gebeuren of weggaan met mijn kind……

  Als ouder moet je gelukkig zijn als je kind gelukkig is met maak niet uit wie

  bij ons vinden ze het ook niet zo leuk als je met een moslim bent maar uiteindelijk kijken ouders toch naar of ze gelukkig zijn…….

  ik heb trouwens nooit van die geloof gehoord yezidisch……

 164. 168 Scott post 13 mei 2009 om 12:31000000 pm

  WTF kanker mensewat een anker leven loos kanker tuig alsje over de duivel zelf hebt zijn julli het el godfer domen als een meid iets anders wil laat haar Gedfer hoe laag kunnen julie wel niet zinen over de duivel gesprooken dat is nog sels te licht voor de duivel steletje zieke mensene dat doe je zoon kleine meid tog niet aan wat een zieke land zijn julli ik heeb dat jullie selfde manier doot gaan dat 1000 ker over voelen

 165. 169 wat is dit??? 26 mei 2009 om 9:37000000 am

  wat is dit wie doet nou zoiets egt zielig voor haar hoor
  zij wil alleen maar moslim worden en iets goeds doen zelfs en zij word hzelfs met een baksteen op haar hoofd gegooit wat zijn dat voor mensen en stuk tuig VIEZE HONDEN zij ligt daar dood op de grond hun behandelen haar als strond i.p.v dat ze dan die lichaam begraven
  BAH WALGELIJKE MENSEN ZIJ MOETEN ZICH SCHAMEN EN DAN NOG GAAN FILMEN EN FOTO’S MAKEN ALSOF ZE IETS GOEDS HEBBEN GEDAAN!!!

  SCHAAM JEE DIEP TEGENOVER ALLAH!!!

 166. 170 Jihad 30 mei 2009 om 4:54000000 pm

  Selaam Aleykoum Moge Allah s.w.t de mensen straffen die haar hebben gedood en de mensen straffeb die gewoon hebben gekeken in plaats van die mensen proberen tegenhouden , Moge Allah haar het paradijs schenken , Hamdoulillah ze was bekeerd tot de Islam

 167. 171 rachid 3 juni 2009 om 1:06000000 pm

  Tijdens het bekijken van het filmpje kreeg ik kippenvel en wat tranen.Vervolgens dacht ik kon ik maar daar zijn om haar te helpen.Huilend, schreeuwend van de pijn lag ze op de grond.En dan het moment van die enorme bakstenen..Weet je,er bestaat gewoon geen wereldse term,woord of uitdrukking voor diegenen die hier verantwoordelijk voor zijn.Te erg voor woorden…Net als de berichten dat het arme meisje,na dat ze begraven werd en kort daarna weer opgegraven werd door haar vader om aan het dorp te laten zien dat ze nog maagd was.Ik zal dat meisje nooit meer vergeten.Als ik INSALLAH in de toekomst een dochter krijg is de kans heel groot dat ze DUA heet.

  P.S:Dit heeft absoluut niets te maken met geloof.Eerwraak komt overal voor waar mensen zijn ongeacht of men nou wel of niet gelooft.Een atheist die zijn vrouw dood steekt omdat ze hem verliet voor een ander is precies het zelfde.Eerwraak is van alle tijden en komt voor in alle volken.Eerwraak was er eerder dan de islamitische,cristelijke en joodse heilige geschriften.

 168. 172 HAMID! 21 juni 2009 om 5:34000000 pm

  LAIN3AL DIN DJEMEHOEM WLADE LKHAB SOUWA DJEMEKOEM A ZWEMMEL !!!

 169. 173 Narine. 27 juli 2009 om 10:45000000 pm

  OMG, dit is egt niet normaal.
  All die mensen erom heen..
  Heeft niemand een beetje menselijkheid?
  Gwn zown tienermeisje vermoorden.

  Dit is egt bizar.
  K ga het op hyves zette, :$

  Dese mensen zijn egt ziek gwn!
  Dit wordt daar gwn toegelaten.

  God zal die kk kut mensen wel straffen..

 170. 174 the juror 29 augustus 2009 om 4:46000000 pm

  Dat er maar gauw ondekt gaat worden dat wij ateisten gelijk hebben. Dood is dood ! Er is geen allah er is geen boedah er is geen god er is geen mohammed er is geen jesus er is geen josef er is geen ..etc…etc…etc…! Geloof is gewoon het waanbeeld van sommige mensen die op de een of andere manier angst hebben voor wat er komen gaat,nou bar weinig zeg ik je!!
  En des te gekker deze mensen hier doen hoe beter zij het hopen te krijgen in het zgn leven hierna..in mijn ogen zijn jullie stuk voor stuk een stelletje lafhartige moordenaars waar er op deze planeet helaas miljoenen van rondlopen met de meest idiote opvattingen en ideeen uit naam van al die godvergeten kutgeloven …moe wordt ik ervan.

 171. 175 lolzz 1 september 2009 om 12:54000000 am

  Stelletje maloten! Ik kan het niet aanzien! Waarom moet er iemand vermoord worden door 1000 man omdat ze zich bekeerd?!!! Schaam jullie. en nog iets de islam vind ik een beetje raar de mannen mogen verdomme alles en de vrouwen hebben geen flikker te vertellen!

 172. 176 Esma 19 september 2009 om 7:45000000 pm

  Tfoeeeeeeeeeee..
  Mensen zijn gek joh !!
  Hoop dat zij allemaal stuk voor stuk 1 voor 1 helemaal de tering in geslagen worden niet dood maar goed mishandelen zo dat zij heel een leven in een rolstoel belanden. Stelletje gestoorde debielen.. !!

 173. 177 tasja 1 oktober 2009 om 2:13000000 pm

  Dit is wat er mis is met bijna alle religies, het overheersende van het mannelijke.
  In alles wat er leeft is het vrouwelijke even belangrijk als het mannelijke, zo ook in het goddelijke.

  Kijk om je heen, oorlogen vol mannen, gevangenissen vol mannen.
  Alle heilige boeken bevatten de ultime wijsheid maar zijn doorspekt met aangevulde mannenregels, regels van oneigelijke macht, waarvan hier een uitwas op dit afschuwelijke filmpje wat ik niet heb bekeken overigens.

  De wereld is nog lang niet in balans, ik hang geen religie aan, ik kijk zelf en als je goed zoekt zul je de “ware” zaken overal vinden.

  In wezen zijn alle religies intollerant omdat ze zeggen dat er maar 1 weg is, de hunne vanzelfsprekend, dit soort wantoestanden is dan ook niets nieuws en zover ik weet hebben alle “grote” religies zich eraan schuldig gemaakt, ooit, en is de verontwaardiging van anderen die iets anders geloven dan deze 1000 mannen dan ook onterecht.
  Het is van hetzelfde laken een pak door de hele geschiedenis heen, en het is begonnen op het moment dat de vrouw het boetekleed aan kreeg, of voor minderwaardig aangezien werd.
  Ik wens iedereen veel succes op zijn zoektocht in het leven.

 174. 178 Mieterz 8 oktober 2009 om 10:21000000 pm

  Wat een ziek volk is het ook……Rare lui die Moslims

 175. 179 OemKeltoum 19 oktober 2009 om 10:17000000 am

  La hawla wa la quwatta illah bilahi el aaliyi el adeem,

  Moge dat meisje de hoogste plaats krijgen in de hemel en de mannen de toorn van Allah(swt) op zich krijgen.
  Ik ben er trots op Moslima te zijn en het gebeurde heeft totaal niets met Islam te maken. (Behalve dan haar bekering)

  En Mieterz, aangezien jij geen verschil kent/weet tussen Jezidi en Islam kun je je beter van commentaar weerhouden.

 176. 180 Rachida 21 oktober 2009 om 4:19000000 pm

  SLM

  ik ben er helemaal niet goed van.
  De mensen die bij haar staan lijken wel harteloos, het kan niet anders.. Ik hoop dat Allah swt haar een plaats geeft in het paradijs, want uiteindelijk is dit leven maar een flits..
  Hamdoellilah dat ik ouders heb die dit nooit zouden toelaten!

 177. 181 Ought_H 28 oktober 2009 om 2:14000000 am

  Salaam’Oulaykoum,

  Moge allah swt, deze onmenselijke stervelingen leiden en hun harten verzachten…
  Ik durf die filmpje niet te bekijken, omdat het verhaal lezen mijn gedachten al enrom heeft belast en onrust heeft geplaatst in mijn hart… wil mezelf daar niet mee belasten, door die onwetende, dierlijke, grenzeloze omgang van wraaklustige onmenselijkheid.

 178. 182 Tunsia S. 23 november 2009 om 8:37000000 pm

  Dit is verschrikkelijk om te zien. Dus dat meisje schendt het eer van het geloof? Wat die beesten doen dan noem je pas schending van eer van het geloof. Een meisje doodslaan omdat ze weigert te trouwen met iemand van haar stam. En wat het meest walgelijke is, is dat mensen dit de islam noemen. Als ze echt wisten wat de islam inhoud, zou zelf dat zielige meisje niet bekeren.

 179. 183 rachel 2 december 2009 om 8:06000000 pm

  GEKKE DAT IS TOG ZIELIG IDIOTE HOE KAN JE DAT IEMAND AANDOEN MEGOLEN DIT MOET VERBODEN WORDEN IN ALLEE LANDEN DIT IS GWN NIET NORMAAL

  R.I.P.:;)

 180. 184 denise 3 december 2009 om 1:21000000 am

  mensen met zo een geloof moeten allemaal dooooood worden gemaakt
  kanker turken

 181. 185 denise 3 december 2009 om 10:38000000 am

  sorrie voor mijn eerdere reactie ik was helemaal door de dolle heen
  ik heb werkelijk gehuild
  het is de manier waarop die “mannen” als je ze zo nog mag en kan noemen een weerloos meisje zo kunnen afslachten
  en weet je wat mij dwars zit je hebt in elk ras gekke en doorgedraaide mensen maar daar staan 1000 “mannen” en geen 1 neemt het op voor dat meisje geen een heeft een hart.
  ze mogen geen varkens vlees eten omdat een varken onrijn is maar hoe noemen ze dit dan is dit dan wel rijn is dit dan wel goed wat ze doen
  sorrie dat ik he zeg maar met zo een volk wil ik niets te maken hebben en dan komen ze hier in nederland en willen gelijken rechten dan zal ik zeggen ga terug naar je eigen land want zijn dit de soort rechten dat z hier strax ook willen hebben? “omdat dit hun geloof is”ik heb nu meer begrip voor geert wilders gekregen hoor

 182. 186 Onur 5 januari 2010 om 3:32000000 am

  NIET NORMAAL WOLLAH
  Meisje wilt trouwen met moslim
  en dan dit??????????????????????DOE NORMAAL MAN
  k zelf, vind dat yedisch volk ofzo KLOOTZAKKEN
  ze Rukken haar kleren deraf en dan met Bakstenen pletten,
  EN DAN NOG FOTO’s NEMEN.
  K hoop dat het Meisje nu dat hele kanker volk, toekijkt en uitlagd en wacht tot dat ze allemaal zo worden vverplet door 1.000.000(1000×1000) zelfde meisjes
  ik begin paranoide te worden man….
  ik kon niet helemaal kijken ook nog met gedempte geluid, laat staan daar staan te ‘eerwraken’ of wat ze ook proberen te doen
  .

  ZIELIGG!!

  als zij zo doorgaan is hun volk wel uitgestorven door dat ‘eerwraak’ gedoe

 183. 187 Onur 5 januari 2010 om 3:38000000 am

  en ik hoop dat er nooit een yezidisch meisje op mij verliefd word.

 184. 188 mohamed 16 januari 2010 om 6:42000000 pm

  salaam alikoem wa rahmatoelah wa barakatoehoe

  dit is gek voor woorde.
  hun eer en cultuur sta boven allah swt.
  als je 1 peroon moord in de islaam dan is dat voor allah swt het zelfde of je de hele mensheid heb vermoord (soura anas).
  dit heef niets met de islaam te maken.
  maar vrede zij met haar.

  sadam had daar ook een gasbom moeten laten vallen.
  dan waren we van dat probleem.
  dit maak de islaam hele maal zwart.
  wat moet europa denken over de islaam nu.

 185. 189 anoniem 22 januari 2010 om 12:41000000 pm

  het zijn weer turken e tis altijd het zelvde met die mensen die hebben geen respect voor meiden die denken alleen maar aan hunne allah allah das al da ze kennen ze zouden gwn en dik varken in hun reet moete gestopt krijge tis al erg genoeg da belgie die turke na hier heeft gebracht voor in dien mijn te kome werken. oke er zijn goei turken maar de rest die zo mensen behandelen als een stuk stront terwijl ze het zelf zijn komaan e die moete gewoon levend verbrand worde.

 186. 190 nesie 1 april 2010 om 8:59000000 pm

  wat zielig zeg

 187. 191 Rachid 3 april 2010 om 12:30000000 pm

  WAT EEN ZIEKTE DAT ZE DAT DURFEN TE DOEN IK KIJK ER ALLEEN NAAR EN KRIJG RILLINGEN ER VAN HEBBEN ZE GEEN HART OFZO EN HAAR EIGEN FAMILIE HEEFT ERMEE GEHOLPEN ZO TE ZIEN WANT HUN VROEGEN DAT ZE NAAR DAAR TERUGKEERT EN KIJK WAT ER GEBEURT DIT KAN TOCH NIET JE EIGEN FAMILIE DIE JE NAKT VRESELIJK WOLLAH DEZE MENSEN ZIJN GEK MAAR ALLAH DIE BELOOND DUS ALS ZIJ GEKEERD IS TOT DE ISLAM EN HET GOED DEE DAN WORDT ZE ZEKER GOED BELOOND EN VOOR ZULKE MENSEN HOOP IK DE PARADIJS ZE KOOS VOOR DE ISLAM DUS IK BEN ER BLIJ OM ALS HET ECHT ZO IS EN NIET DAT ZE HET VOOR DE JONGEN DEE OMDAT ZE VERLIEFD IS MAAR Allaho A3lam.

  Ina lillahi wa ina ilayhi raji3oun

 188. 192 Rachid 3 april 2010 om 12:36000000 pm

  Ej denise ik wou even op jou reageren.
  je zegt: ik heb nu meer begrip voor geert wilders gekregen hoor
  Geert wilders heeft het over de islamisering in nederland.
  Maar als je goed leest dan weet je dat hun geen moslims zijn

  Want er staat DOORDAT ZIJ GEKEERD IS TOT DE ISLAM EN MET EEN MOSLIM JONGEN IS GAAN TROUWEN HEBBEN ZE HAAR VERMOORD.

  Dus die hele kut familie van haar zijn zeker geen moslim
  dus je moet het niet zomaar eens met wilders zijn als je niet begrijpt wat die man zegt.
  En alvast bedankt.
  En mijn excuses als ik wat verkeerds heb gezegd.

 189. 193 bassem 4 april 2010 om 8:59000000 pm

  dieren!! hoe kan je dit als mens doen.
  Eeen vrouw helemaal dood slaan.
  daar hebben ze geen recht
  ze worden op de dag des oordeels berecht.
  iedereen en zijn eigen dadaen

  walla 7awla walla 9oewata illa billlah !!!!

 190. 194 bassem 4 april 2010 om 9:02000000 pm

  dieren!! hoe kan je dit als mens doen.
  Eeen vrouw helemaal dood slaan.
  laatste tijd denken de mannen dat vrouwen slaven zijn
  daar hebben ze geen recht
  ze worden op de dag des oordeels berecht.
  iedereen en zijn eigen dadaen

  walla 7awla walla 9oewata illa billlah !!!!

 191. 195 yezdi 18 april 2010 om 4:50000000 pm

  ik vindt dit echt niet kunnen !
  waar slaat dat op kom op.
  Dat is toch zielig ?
  een beetje uitkleden ?? hallo zo horen yezdi’s niet te zijn vuile mongole man !
  ik ben zelf ook yezdi en woon in NL !
  jonge die ouders moeten tog beslissen >?
  oke ze is weg..wordt boos..niet vermoorden hoomo;s! flikker op jullie !!!!!!!! *spuugt*

 192. 196 Karel 18 mei 2010 om 12:43000000 pm

  Vindt het een “Beetje” zielig wat ze doen met zn 1000-ende een klein meisje pakken…
  moeten ze proberen bij een uitgehongerde Leeuw/tijger/beer…dan rennen ze voor hun leven en laten ze zelfs hun eigen “Broeder” in het geloof vallen zodat ZE ZELF weg kunnen redden, laf, laag, geen woorden voor,…
  en @ yezdi 18 april 2010 om 4:50000000 pm
  Precies jij bent iemand die het begrijpt :)..
  zo behandeld je NIEMAND geen mens van welk geloof dan ook..

  het enige wat ik hiervan kan zeggen is

  zucht…

  /The Fallen Angel
  Heaven Sent,…Hell Bound

 193. 197 bervin 30 mei 2010 om 9:21000000 pm

  Geen worden ervoor……

  Ik vind het vreselijk voor dat meisje ik hoop dat ze nu rust heeft,en dat ze kan toekijken hoe die kanker mensen naar de cehnem gaan insahallla

  v.i.p

 194. 198 TURK 3 juni 2010 om 1:07000000 pm

  JAAAA EN NU ZIEN JULLIE WAAROM TURKEN DIE KOERDEN HATEN 😀

  HET ZIJN GEEN MENSEN!!!!!! ALLEMAAAL DIEREN:D

 195. 199 TURK 3 juni 2010 om 1:10000000 pm

  KOERDEN ZIJN BEESTEN

  TURKEN HATEN KOERDEN

  KOERDEN = PKK 😀

  PKK = KOERDEN

  GEWOON GEEN ONDERSCHEID IN MAKEN VAN HET ZIJN MENSEN BLA BLA BLA

  NOU DAN RAAD IK HET AAN VOORDAT JE HET ZEGT DAT KOERDEN OOK MENSEN ZIJN OM DEZE FILM TE ZIEN :d

  IK HAAT KOERDENNNN EN IK ZAL KOERDEN BLIJVEN HATEN TOT DE DAG DES OORDEEEELSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!

  LANG LEVEN DE GRIJZEWOLFEN OVER HEEL DE WERELD LANG LEVEN MHP

  MHP THE BEST FUCK THE RESTTT GAARE KOERDEN

  WIJ GRIJZE WOLFEN ( SYMBOOL ) ETEN DE KOERDEN LEVEND OP EN ZUIGEN HUN BLOED UIT HUN SSSSTTTTROOOOTTTTT!!!!

  ALLAH MUSTUMANLARI KORUSUN !!! ( MOGEN GOD DE MOSLIMS BESCHERMEN )

  ( MAY GOD WILL BLESS THE MUSLIM )

 196. 200 Ron 14 juni 2010 om 1:49000000 pm

  fap fapper de fap fap

 197. 201 nowords 19 juni 2010 om 2:25000000 pm

  OMG IK Voel me heel raar ,, raar gevoel in mn buik,,
  alle gevoelens doorelkaar 😥
  hoe konden die kanker dieren dat doen !! teringleiers TFOE !!
  Liefde hoort iets moois te zijn , niet ditte
  Dit is niet normaal !!!:O en die kanker politieagenten die mee gedaan hebben 😥
  Vieze koerden, hoe konden ze dat doen,, ik kan niet eens een vlieg doden laat zitten een mens
  Ze moeten de doodstraf krijgen !!!

  gdvr, 😥

 198. 202 Noor 20 juni 2010 om 6:38000000 pm

  OMG ben echt misselijk geworden.

  allah ierhemha

 199. 203 zohair 15 september 2010 om 6:36000000 pm

  dat ze hier in europa zich druk maken over een hoofddoek verbod terwijl een paar uur vliegen er nog steeds geen wet is tegen het stenigen van prachtige vrouwen
  dit zou eigenlijk op nummer 1 van de europese agenda moeten staan

 200. 204 assya 2 oktober 2010 om 6:10000000 pm

  Subhanna’Allah.. dit is dus echt niet normaal! Dit is toch onmenselijk! wallah ik kan dit niet geloven , arm meisje toch ! zehma mannen yek .. tfoe, la hawla walakouwata Illa Billah! Moge haar Allah haar rust en vrede geven , amine.

 201. 205 Kale Vandale 4 oktober 2010 om 5:28000000 pm

  Waarom roepen mensen hier gelijk naar de Islam. Als je de tekst goed leest dan kan je lezen dat juist de andere (niet islamitische stam) het meisje heeft vermoord!!!!

 202. 206 Kale Vandale 4 oktober 2010 om 6:37000000 pm

  2 kogels
  1 voor de vader
  1 voor de moeder

 203. 207 TURK 11 oktober 2010 om 3:26000000 am

  tzz deze koerden zijn allemaal het zelfde en dan laten ze de turke slecht eruit zien omdat ze tege die k** koerden oorlogvoeren zehma vrijheidstrijders is dit vrijheid ???

  en waar is koerdistan in godsnaam waar ligt dat er is niet een land die zo heet deze mensen hebbe geen land stelletje zwervers

 204. 208 Fatima inscha'Allah. 12 oktober 2010 om 11:09000000 am

  Bismillahirahmaan i rahiem,
  Elke man die in zich op dat moment in die menigte bevond, en geen actie ondernam om dat meisje te helpen zal een zware boete optvangen in het hiernamaals.
  Verder kunnen we voor dit meisje alleen een doua doen, ookal is zij geen moslima. Zo een gruwelijke dood verdient niemand, maar dan ook niemand. Allah Soubhanahoua Ta3ala zal haar het paradijs tonen inschallah. Voor die beesten wens ik het heetste vuur.

  Vraagje aan alle Koerden: “Hebben jullie POLITIE in ‘Koerdistan’ of niet?? Want het filmpje heeft 11 minuten geduurd, en er was geen agent te bespeuren..

  Moge Allah haar ziel in vrede en rust bewaren, Amien.

 205. 209 onwetend 17 oktober 2010 om 1:01000000 am

  Ik ben perongeluk op deze site gekomen en ik heb helaas ook deze filmpje gezien,en ik stond er van te kijken van hoe jullie hierop hebben geregeerd. Dit is heus niet de eerste of de laatste keer dat we dit gaan zien want helaas gebeurt dit vaak, ik heb gezien hoe een vrouw werdt gestenigt of levend werdt vebrandIk ben zelf geen moslim maar in mijn land wordt er dagelijks eerwraak genomern ( india) je zou haast denken dat er in dit tijd mensen wel wat verstandig zouden kunnen denken en het niet meer laten gebeuren.westerse mensen denken dat moslims en derdewereld landen besmeurt zijn met kwaadbloed wat ook bevestigt is door de heer wilders.
  daarom moeten wij het laten zien dat dit gedrag niet normaal is.ik weet het heus wel dat de regering niet echt meewerkt.maar vertel mij eens is of wordt dit toe gestaan door jullie geloof of koran??? of is dit een mannen ding zo van jij niet luisteren jij gaat dan dood???

 206. 210 Fatima inscha'Allah. 18 oktober 2010 om 12:12000000 pm

  LAAT MIJ HIER DUIDELIJK ZIJN!
  DIT IS GEEN ISLAM!
  LEES DE TEKST VAN ONDER HET FILMPJE…

  IK CITEER: “Yezidische jongen: de Yezidische Koerd vond dat Yezidische meisje (ook Koerdisch) met hem moest trouwen.
  Yezidische meisje: het Koerdische meisje van Yezidsiche afkomst weigerde de hand van deze jongen en koos voor een ‘Soennitische Koerd’ (moslimjongen), waarna zij zich later naar de Islam heeft bekeerd.
  Yezidisme: het Yezidisch geloof verbiedt het huwen met een ander geloofspartner (ander religie) wegens schending eer van het geloof en de eer van de familie.”

  YEZIDEN = NIET ISLAM, ook geen aftakking!

  DIt meisje is geen moslima, die jongen ook niet, die beesten ook niet!

  Ter verdediging van de Islam!

 207. 211 anissa89 18 oktober 2010 om 10:03000000 pm

  niet normaallll!!!!! al die vieze 1.000 manne hebben allemaal 1 voor 1 bloed aan hun handen, en ze zullen inchallah 1 voor 1 wrden gestraft door ALLAH, het is gewooon niet aan te zien. niet normaal, ze moeten die filmpje verwijderen!!!!

 208. 212 hoop 22 oktober 2010 om 11:27000000 am

  Zeg Fatima wil jij zeggen dan dat dit bij de moslims niet voorkomt?? Dit mag misschien geen moslims zijn maar het gebeurt heus wel in de naam van allah bij de moslims,en ja ook bij niet moslims gebeurt dit Je moet wel realistisch blijven. mag ik je erop wijzen dat er boekken en verhalen bestaan om dat te bevestigen.
  Maar ik begrijp wel dat je je geloof beschermt.
  En geloof me als ik zeg dat de hollanders het woord eerwraak horen meteen een verband legt met het moslim.

 209. 213 Fatima inscha'Allah. 23 oktober 2010 om 3:28000000 pm

  Hoop,
  Ik ben een nederlandse, mijn moeder en vader zijn nederlands. Ik ben bekeerd tot de islam. (ter info)
  1: het is mijn volste recht om mijn geloof te beschermen, aangezien we al van genoeg zaken beschuldigd worden. In dit geval gaat het niet om moslims, en dat mag gezegd worden.
  2: Mag ik JOU erop wijzen dat hollanders die die verbanden leggen een hersenpan hebben dat door het oog van een naald gaat.

  eerwraak…. Islaam……??
  Dat is zoals:
  Prostitutie…. kerken….??
  Zie jij de connectie? Ik niet!
  It makes no sense at all!

  En Hoop, als jij dat ook vind, zegt het meer over jou dan over de islam, denk daaraan!

  Salaam wa alaykoum!

 210. 214 hoop 23 oktober 2010 om 10:28000000 pm

  Beste Fatima

  Ik heb helemaal niks met jouw geloof, ik zeg wat ik zie en dat is een hele hoop. het is jammer dat jij doof en blind bent daar door zie je de ware wereld nog niet. Ik durf zelfs te wedden dat je nog heel jong bent. Stel je open voor de niet zo mooie dingen en de goede dingen van de islam en over weeg dit alles, als je dit gedaan hebt dan weet je dat je als meisje in een moslimland een heel wreed leven hebt.Dit alles wordt benadrukt door WILDERS als dit niet zo was dan zou die rotzak niks te zeggen hebben tog??? En wat die nederlanders betreft dat er merendeels op wilders is gestemt zeg al gnoeg denk je niet.
  Het is goed dat je geloofd maar verlies je eigen er niet in.
  Respect voor je ouders dat ze dit goed vinden.

 211. 215 hoop 23 oktober 2010 om 10:36000000 pm

  Beste Fatima,

  effe nieuwschierig hoor.
  Ben je uit je eigen bekeert of heeft het mannelijke geslacht hier mee iets te maken.

  Wanneer halen ze die filmpje weg???

 212. 216 Fatima inscha'Allah. 27 oktober 2010 om 9:31000000 pm

  Hoop,

  Ja ik ben uit mijn eigen bekeerd.
  Nee het mannelijk geslacht heeft hier niets mee te maken.
  Ja ik ben 21 jaar oud, oud genoeg om voor mezelf te bepalen wat kan en niet kan.
  Ja mijn ouders vinden dit helemaal goed, ze zijn zelfs erg geintresseerd in mijn geloof.
  En nee, een moslimvrouw heeft juist heel veel te zeggen, en heeft heel veel rechten. Er staat in de koraan een hele Sourat over vrouwen, en geen een over mannen.
  Je zou jezelf eens moeten verdiepen in dit soort zaken voor je wat gaat zeggen.
  En geert wilders, de grap van het jaar?? Hoe kun je zeggen dat zo een persoon wat gaat te zeggen hebben. Net zoals elke politieker gaat hij de top bereiken, maar komt dan weer omlaag als een baksteen.
  Geloof je echt dat politiek de wereld in handen heeft.
  Allah swt heeft alles in handen. Alleen Hij zal je kunnen beschermen van een vloedgolf, of een orkaan, of een vulkaan of éénder welke ramp dat de politiek niet aankan.
  Maar hoop, ik zou zeggen, geef de hoop niet op, er komt een tijd wanneer je gaat nadenken over je leven of mss heb je dat al gedaan, je zal jezelf afvragen wat waar en hoe. en die antwoorden kun je vinden, in het heilig boek de koraan, daar vind je rust in.
  Als je dat niet doet, dan ben je een echte ongelovige, iemand die geen rust zal vinden in diens leven, je zal altijd maar onrustig zijn.

  Het meest groeiende geloof zal niet verminderen, alleen groter en sterken worden, dat vreet aan alle ongelovigen. Geen wonder. De besten hebben de meeste vijanden, dat is algemeen gekend.

  Salaam wa alaykoum

 213. 217 gelovige 28 oktober 2010 om 8:37000000 pm

  eerst wil ik wat over het filmpje zeggen AFSCHUWELIJK en fatima je hebt gelijk ze hebben het hier niet over moslims want ze hebben haar vermoord voor twee redenen en één dervan is dat ze is bekeerd tot de islam.Amai ik vind het egt chik van u fatima da je het uit jezelf hebt gedaan chapeua, maar ik wil wel weten hoe je er bent opgekomen je tot de islam te bekeren heb je iets gezien ofzo?, egt respect voor u fatima

  salam

 214. 218 Fatima inscha'Allah. 29 oktober 2010 om 11:49000000 am

  Salaam wa alaykoum gelovige,

  Ik was simpelweg altijd al geintresseert in islaam. Op een dag stapte ik in, in de auto van een meisje van mijn klas, ik was 18 jaar. ze had de auto van haar vader, en de koraan stond aan. Dit meisje masha Allah bezat veel kennis over de islaam, ze is me gaan helpen, maar ze heeft uitdrukkelijk gezegd dat ze me op geen één manier wou beinvloeden, dus gaf ze me boeken en websites, cd’s en dvd’s. Allah zal haar inscha’Allah belonen voor haar grote inzet. Als ik vragen had kon ik altijd bellen naar haar. Haar moeder heeft me leren bidden, en ik draag sinds mijn bekering hijaab.
  Mijn arabische uitspraak in nog niet perfect maar ik werk eraan. Ik ken al 1 hisb uit mijn hoofd met de vertaling en de tasfir ervan. het word alleen maar intressanter. ik ken 33 namen van Allah op volgorde, en ik heb veel boeken van verhalen van profeten gelezen.
  Inscha’Allah word ik echt een goede molima.
  er mogen meer mensen zijn zoals mijn zuster die mij heeft geholpen.
  Mijn ouders zijn alhamdoulilah heeft vrijdenkend, en ik doe niets verkeerd, we wonen in een buurt met veel ongelovigen en enkele moslims, en die moslims brachten ons altijd koekjes en borden met couscous. dus mijn ouders weten dat ik een stap heb gezet die goed is. zelf zijn ze ook goed ingelicht over de islam.

  Bedankt om mijn verhaal te lezen. En om ernaar te vragen, gelovige.

  Salaam wa alaykoum

 215. 219 j.e 3 november 2010 om 6:15000000 pm

  Wie, die zonder gebreken is, gooide de eerste steen ?
  Geloofsfanatiekelingen hebben altijd al volkshysterie
  voort gebracht. Een geloof in een god die tot dit soort zaken leidt, is geen geloof.
  Wie van deze hufters kan ooit nog in een spiegel kijken?

 216. 220 'amiraa. 6 november 2010 om 10:04000000 pm

  hmmmm..
  dit kan tog kanker niet, shittt.
  ik heb het gezien.. en het is gewoon teering onmenselijk ?
  Waar gaat dese wereld heen.
  Ik & Me vriendin zijn er gewoon in shock van,
  Damnn..
  ik hoop voor die mannen een snelle dood tegemoed =).

  xx.

 217. 221 seyma 11 november 2010 om 8:02000000 pm

  wejow ?
  hoe onmenselijk kan je zijn 0.o
  wejow man waar gaat deze hele wereld naar toee mann shit…
  ik als een 13 jarig meisje vind dit zó erg om het te zien, ik ben van binnen helemaal aan het meevoelen hoe dat meisje zich gevoeld zou ehbben..
  en ik vind hetzó dom het uithuwelijken.
  okee, meschien hoort het bij hun cultuur ofzo, maar ditgaat tog te ver ?
  ik ben een turk, en ook een moslim, dit klinkt meschien een beetje erg, maar ik hoop dat die mensen na de dood flink worden gestraft! dan hoop ik dat hun het ergere gevoel krygan dan dat meisje zich heeft gevoeld..

 218. 222 Merve 12 november 2010 om 7:16000000 pm

  Beste Fatima inscha’Allah.

  Ik heb je verhaal gelezen en ik vind het zo mooi en zo knap dat je dit alles hebt gedaan. Massalah ik hoop dat je zo door gaat en een goede moslima word (wat je al bent)
  Ik wens je nog veel geluk tegemoet in je leven moge ALLAH swt je bechermen tegen alle slechte dingen

 219. 223 jan 13 november 2010 om 4:30000000 pm

  Ik heb contact opgenomen met een cybercrime.nl
  Van mening ben ik dat ivm de aard en hoe schokkend dit is, dat het niet toegestaan is.
  Helaas leven er, naast de Westerse beschaving, mensen die niet ontwikkeld zijn. Deze mensen hebben door dubieuze sociale kringen, geen gevoel meer voor emotie en de humaniteit.
  Misschien belangrijk dat zo’n filmpje onder de aandacht wordt gebracht, maar dit is niet humaan meer en niet toegestaan om te vertonen op het internet, naar mijn mening.
  Ik hoop dat dit spoedig wordt verwijderd.

 220. 224 Mimoun 2 december 2010 om 9:29000000 pm

  Asalam Wa’ 3alaykoem Warahmatoelah Wa barakatuh,

  Wa La Hawla Wa La Quawata Illa Billallah!!!!Nadat ik deze video heb gezien, heb ik hard staan huilen.Ik heb er geen woorden voor! Moge Allah ons leiden op het rechte pad en al onze zonden vergeven en onze broeders en zusters hiervoor behoeden, Allahhoema Ameen!

  wa3alaykoem salaam wa rahmatoelah wa barakatuh

 221. 225 Mohamed 3 december 2010 om 10:00000000 pm

  Het Opvouwen

  In naam van God, de Barmhartige, de Genadevolle.
  [81:1]
  Wanneer de zon wordt omhuld,

  [81:2]
  En wanneer de sterren dof worden,

  [81:3]
  En wanneer de bergen verdwijnen,

  [81:4]
  En wanneer de drachtige kamelen worden verlaten,

  [81:5]
  En wanneer de dieren worden bijeengegaard,

  [81:6]
  En wanneer de zeëen worden geledigd,

  [81:7]
  En wanneer de mensen worden verenigd,

  [81:8]
  En wanneer er over het gedode kind (verantwoording) zal worden gevraagd

  [81:9]
  Voor welke misdaad het gedood werd,

  [81:10]
  En wanneer geschriften worden verspreid,

  [81:11]
  En wanneer de Hemel wordt opengelegd,

  [81:12]
  En wanneer de hel wordt ontstoken,

  [81:13]
  En wanneer het paradijs nabij wordt gebracht,

  [81:14]
  Dan zal ieder ziel weten wat zij heeft voorbereid.

  [81:15]
  En Ik roep tot getuige datgene wat terugkeert,

  [81:16]
  Zijn loop volgt en ondergaat,

  [81:17]
  En de nacht wanneer deze heengaat.

  [81:18]
  En de dageraad als deze aanbreekt.

  [81:19]
  Dat is voorzeker de boodschap van een edele boodschapper,

  [81:20]
  Vol van macht, bevestigd door de Heer van de Troon,

  [81:21]
  Die gehoorzaamd moet worden en vertrouwenswaardig is.

  [81:22]
  En uw metgezel is niet krankzinnig.

  [81:23]
  En hij zag hem (Gabriël) aan de heldere horizon.

  [81:24]
  En hij is geen vrek wat het onzienlijke aangaat.

  [81:25]
  En dit is niet het woord van Satan de vervloekte.

  [81:26]
  Waarheen richt gij u dan?

  [81:27]
  Dit is niets dan een vermaning voor de werelden.

  [81:28]
  Voor hem onder u die oprecht wil wandelen.

  [81:29]
  En gij zult niets willen behalve wat God wil, de Heer der Werelden

 222. 226 geesje 13 december 2010 om 1:42000000 pm

  Ben het helemaal eens met Jan.
  Dit mag toch niet op het internet staan.

  Ik heb het filmpje ook bekeken, werd er echt letterlijk ziek van.
  Hoe kunnen mensen zoiets doen, het is idd een jong meisje dat gewoon verliefd is. Ze wordt op beestachtige wijze vermoord, door 1000 man?!?!?!? En dan staan er mensen bij die foto’s maken?!?!?!?

  Ik heb hier gewoon geen woorden voor.

  Je mag een geloof niet kwaadspreken en dat zal ik ook niet doen, maar dit kan toch in geen geloof goedgekeurd worden, iedereen heeft recht van spreken, recht van leven, recht van meningsuiting.

  Hoe kan je je eigen kind zoiets aan doen, dan ben je toch niet menselijk. In Nederland keren ook genoeg mensen hun geloof de rug toe, familie die het daar niet mee eens is zal een priester of herder ….. lang sturen om te proberen ze weer te bekeren.En wanneer dit niet lukt verbreken ze elk contact, maar laten diegenen wel vrij en accepteren de keuze. Maar zoiets ziekelijks….

  Ik verafschuw diegenen die hieraan hebben bijgedragen.
  Ooit zal er gerechtigheid komen,het is alleen verschrikkelijk dat er eerst zoveel slachtoffers moeten vallen.

 223. 227 boedah 14 december 2010 om 12:32000000 pm

  Hou eens op met jullie geloof jo….Geloof is toch een soort hoop hoe kunnen die mensen nou niet gestraft worden.Ik snap er gewoon helemaal niets van!!..

 224. 228 SiMo 15 december 2010 om 3:52000000 pm

  Als je de koran-tekst van Mohamed hierboven leest , zie je dat deze soerat geopenbaard werd toen er pasgeboren meisjes onmiddellijk werden gedood voor de komst van de islam. toen werd er deze soerat geopenbaard zodat die gruwelijke daten niet meer zouden gebeuren . Een onschuldig of schuldig persoon zal enkel en alleen door Allah op de rooster gelegd worden en eventueel gestraft. hij die met of zonder zonde zit , Niemand mag de eerste steen gooien .

 225. 229 Can 4 januari 2011 om 5:00000000 pm

  Ik zou hun kk moeders neuken van die 1000 man
  wallah als ik er was en ik had een bom ik had tenminste geholpen ik had zelfmoord gepleegd en nam huin allemaal mee
  kk hoeren gaan ook nog filmen tegen zoiets kan ik niet.

  ik zeg tegen iedereen kies goed je vrienden uit als je verliefd bent fok alle andere

 226. 230 dennis 8 februari 2011 om 4:16000000 am

  en dit moet mijn geloof zijn ik dacht het niet hoor als mijn moeder dit ziet gaat ze spontaan kotsen ze maakt men vader af als mijn vader dat zal doen bij men zus niet normaal ik ben geboren in ned met deze afschuwlijke afkomst en ben advocaat en als ik ze zal mogen berechten zal ik ze alle de doodstraf geven op de zelfde manier ze hebben geen idee wat ze de familie aan doen

 227. 231 Selo 5 maart 2011 om 10:02000000 pm

  Wallah wat zijn koerden kk vieze mensen, wallah eet je eigen lul op ofzo zwimpie, onzekere kk hoeren gaan ze haar killen omdat ze hem niet wilt a zwimpie doe wat aan je zelf dan kk hoer jullie brengen schande toe aan de mensheid, of sorry dat zal ik niet zeggen jullie zijn geeneens mensen kk koeren vandaar dat jullie geen land hebben 😉 Apen hebben toch ook geen land??;

 228. 232 mohamed 3 april 2011 om 3:46000000 pm

  salaam

  meisje vemoort door duizent honden
  ik haat hun . maar ik ben 9 jaar
  kijk ik ben klijn en ik vin het echte honde
  doei

 229. 233 kastitanas 6 april 2011 om 4:58000000 am

  salaam ou 3alikom ou rahmatou allah broeders en zusters fi dine,

  Ik heb net die video gezien van die vermoorde meisje
  door 1.000 man. En heb ook gelezen waarom ze is vermoord.
  Als het verhaal klopt omdat ze met een moslim wou trouwen en ze is tot de islaam bekeerd dan is ze een van ahl jannah masha allah
  eallah yerhamha en mogen die 1000 barbaren een apparte plek krijgen youm al qiyamah inscha allah!

 230. 234 sumela 14 april 2011 om 3:39000000 pm

  Islam als immigratie-ideologie;
   
  Immigratie naar andere landen die nog niet onderworpen zijn, staat centraal in de Islam. De islamitische jaartelling begint met de datum waarop Mohammed en zijn volgelingen immigreren van Mekka naar de overwegend joodse oase Yathrib. In tegendeel van andere religies, is deze jaartelling gebaseerd bij de migratie van de krijgsheer Mohammed en zijn strijders van Mekka naar Madina in het jaar 622. Onderweg wonnen Mohammed’se stammen alle oorlogen tegen de andere stammen en hierdoor is hij een held geworden, zoals nu in Libië, Khadaffi met zijn stammen in Tripoli tegen de andere stammen in Benghazi en stamleiders die zich Allah’s vertegenwoordiger noemen! Khadaffi’s roepen, “leve Allah, Khadafi en libie”, de opstandelingen roepen “Allah, Mohammed en Koran..”, Benghazi stammen onder leiding van Egyptische Moslimbroeders houden zich aan hun oeroude fundament, terwijl Khadaffi probeert de plaats van ultieme stamleider Mohammed te veroveren. Allah blijft nog steeds een constante voor alle Arabische stammen. Door de Navo gesteunde Moslim broeders, Hezbollah en andere fundi’s hebben een nieuwe tactiek uitgevonden: gekke EU leiders die een kleine immigratie probleem niet kunnen oplossen worden gemobiliseerd om de stammenoorlog van Moslims te financieren.

  Mohammed’ s stammen migratie noemt men el-Hijra [Turkse versie Hicret: veel Milli Gorus organisaties in Nederland opereren onder deze naam.]
  Op deze dag begint dan de islamitische jaartelling. Mohammed leidde in Mekka een weinig succesvolle religieuze sekte. De Mekkanen namen zijn religie niet ernstig, en nadat hij op een dag het Mekkaanse heiligdom, de Kaaba, was binnengestormd met de woorden “Ik breng u slachting”, vonden ze hem zelfs gevaarlijk. De Islam schrijft alle moslims voor dat ze het voorbeeld van Mohammed moeten volgen. Immigratie met als doel een politieke machtsovername door de islam te bewerkstelligen, is dan ook een religieuze plicht.
  De moslims die naar hier kwamen zijn “scrapings from the bottom of the barrel”. Ze hebben zich hier, geholpen door domme politicus in sociale goedkope ghetto’s ingeplant en ze hebben geleerd het systeem te gebruiken. Dit is natuurlijk en heel begrijpelijk voor hen aangezien ze uit een maatschappij komen waar ze alleen iets voor niets krijgen op het scherp van een mes of uit de loop van een pistool. Voor hen is de maatschappij hier zwak en zijn de autoriteiten bang van hen, of ze hebben hen electoraal nodig. Wat ook de reden is, ze zijn er van overtuigd dat ze de bovenhand hebben over de Europese staat. Als je dan “burgemeesters”, “wethouders” en allerlei politicus bezig ziet hebben ze nog gelijk ook. Daarbij komt dat de meeste imams, betaald door de Turkije, Iran, Marokko, Saudi Arabie of gelijk welke andere extreme geldschieters, hen wijs maken dat dit door de macht van Allah komt die dit alles voor hen organiseerde, zoals door hun profeet voorspeld. We praten nu over ongeletterden zonder andere communicatie dan de vrijdagse donderpreken. Ze hebben zelfs geen idee wat er echt in de koran staat, ze kunnen er geen jota van lezen.
  Voeg daarbij de zeer concrete belofte van de imams dat de moslims dit alles straks demografisch gaan overnemen zonder slag of stoot. Je moet je wel realiseren dat in de Amsterdamse, Berlijnse , Parijse voorsteden de moslim vrouwen opgevolgd worden hoeveel kinderen ze baren. En pas op als dat niet minstens een jaarlijkse zwangerschap is. Ze krijgen ook een “zwarte” kindervergoeding. De arme vrouwen die moegebaard zijn worden als keuken-en babyhulp gebruikt en nieuwe broedmachines worden uit het “moederland” geïmporteerd.
  De ongeletterde massa, die met moeite onze Europese talen spreken worden, met de hulp van de zwakke politicus, als demografisch ongeletterd leger gebruikt door de moslim leiders, zoals het zeer gevaarlijke “Muslim Brotherhood”.
  Als je dan weet dat Nederland, Engeland, Duitsland en Frankrijk en andere Europese landen oogluikend polygamie toelaten, dan moet je geen verdere vragen stellen.
  De politieke religieuze moslim leiders gebruiken dus hun eigen ongeletterde massa om hier europa over te nemen op een “vreedzame” manier, met misbruik van onze sociale zekerheid.
  Het probleem zit hem dus in onze eigen politieke caste met de drijvende obscure krachten van de moslim leiders in de Turkse en Arabische hoofdsteden.

  Imams, staatsambtenaren en infiltranten uit Turkije en Marokko: Tweedeling van Nederland!

  Tweedeling begon toen de eerste Moslims binnen waren. De samenleving was één maar is door de Islamitische massa-immigratie in tweeën gesplitst. Zolang huidige beleid met grote lijnen intact blijft, zullen de problemen alleen verergeren en blijft de immigratiekraan openstaan waardoor er een bom gelegd wordt onder onze samenleving en de verzorgingsstaat niet te handhaven is.
  Omdat Moslims volgens hun religieuze politiek zich niet mogen mengen met de westerse culturen, is integratie per definitie onmogelijk. Westerse samenleving proberen te combineren met de mohammedaanse doctrine is een onbegonnen werk. Dat het afwijzen van westerse normen en waarden centraal staat in de Islam, heeft grote implicaties. Hiermee wordt het aangegeven dat het Islamitische doctrine de oorzaak is van deze tweedeling! Dit staat vast. Islamitische strijders die gesteund zijn door de corrupte politiek, vechten in feite voor een nieuwe dictatuur. Deze Moslims zullen hun politieke stelsel nooit hervormen. 140 miljoen Christenen en circa 57 miljoen andersdenkenden die in 35 Moslimlanden wonen en de oorspronkelijke bewoners zijn van die landen verwachten hiermee geen veranderingen.

  In Nederland, overal in de wijken zijn er fundamentalistische kolonisten actief: imams, gestuurde infiltranten en andere staatsambtenaren die niks mee te maken met de immigratie, zijn bezig om jonge mannen en vrouwen te islamiseren…

  Ze stellen onomwonden dat Nederland moet worden overgenomen. Sterk georganiseerde Turken en Marokkanen zouden nieuwe instroom te bevorderen via: hun bruiden uit een islamitische land halen, creatie van een gesloten maatschappij waarin uitsluitend via TV schotels gekeken wordt naar eigen staatspropaganda, eigen scholen oprichten, moskeen bouwen. Op die manier wordt er een nieuwe bevolking gevormd die heel snel in aantal toeneemt. Ondertussen is het aantal moslims in Nederland explosief gegroeid. De vele kolonisten uit Marokko, Turkije, noordelijk Afrika en het Midden-Oosten doen ook het aantal illegale moskeeën en korancursussen. De moskee als politieke arena, waarbinnen zich diverse krachten manifesteren. Het is bizar dat gemeentes en centrale overheid de moskee hebben gekozen als gesprekspartner voor hun beleid. Juist daar laat de politieke islam het meest nadrukkelijk van zich horen. Turkije met haar staatsislam, Diyanet, is het gevaarlijke staatsorgaan dat is belast met de zorg voor het Turks-islamitische nationalisme. De Diyanet is dus een omvangrijk staatsorgaan, een religieuze leger, groter dan de Nederlandse leger en politie bij elkaar.

  De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit. Turkse politieke verlengingen binnen Europa, Militaire opbouw, ideologische agressiviteit, en de vorming van een nieuwe blok is werkelijk een nieuwe bedreiging. Haar meer genuanceerde toepassing van het afschuwelijke islamisme, is eigenlijk de toekomstige bedreiging voor de Europa. Ze zijn de uitvinders van een meer duurzame en verraderlijke vorm van het islamisme.
  De Diyanet, onder leiding van Turkse geheime dienst, is inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als “immigrant” aanwezig zijn, zoals in Nederland. Deze grote leger zou in Nederland Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan…! In Nederland zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisatie werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 98.000.

  De Turkse en Arabische indoctrinatie speelt nu op alle maatschappelijke vlakken en begint met het onderwijs waar de aanpassing aan de Nederlandse cultuur doodgezwegen wordt, gevolgd door de massahysterie van herkomstlanden machthebbers die afwijkende meningen via hun verlengde structuren toch kunnen onderdrukken. Honderden duizenden TV schotels en massa militanten die op de aparte islamscholen, stichtingen en moskeen actief zijn vormen een grote gevaar. Nu nog meer mensen die in Nederland geboren worden blootgesteld aan de staatspropaganda van allerlei moslim dictators. Bovendien wordt anti-Nederlandse indoctrinatie als eigen cultuur opgedrongen.

  Vraag is waarom kunnen de 140 miljoen Christenen die in 35 Moslimlanden wonen en de oorspronkelijke bewoners zijn van die landen hun eigen geloof niet mogen uitoefenen, hun kinderen geen christelijke namen geven, geen radio en tv uitzendingen in eigen taal volgen, is dit democratie? Turkije, Soedan, Pakistan, Marokko en Egypte moeten stoppen met de Christenen te terroriseren!
  Andersdenkenden zijn in het Midden-Oosten en Noord_Afrika een minderheid, vaak achtergesteld, onderdrukt of zelfs het doelwit van geweld. Veel mensen die niet Moslim zijn, voelen zich niet meer thuis in hun eigen land. Moslims hebben overal meerderheid gekregen en oorspronkelijke bewoners worden in de rol van vreemdeling geduwd, hoewel ze tot de oorspronkelijke bevolking behoren, net als in Nederland. De oorspronkelijke bewoners van huidige Turkije en veel Arabische landen hebben tot op heden geen rechten, terwijl dwaze EU politicus Moslims helpen met de bouw van grote Moskeen, volgen van islam lessen en creatie van Turkse – Arabische enclaves binnen Europa. In Turkije en omtrent Midden-Oosten zijn de afgelopen eeuw wellicht miljoenen christenen vermoord of gedeporteerd. Al die tijd deed de wereld de oogjes dicht. Men mocht hier niets over zeggen. In Moslimlanden worden christenen onderdrukt, dan ook hier in Nederland geen moskeeën. Er zijn nu meer dan genoeg moskeeën. Als wij in islamitische landen geen kerken mogen bouwen, ja als zelfs christenen worden vermoord omdat ze christen zijn, dan mogen jullie hier ook geen nieuwe moskeeën bouwen. We hebben zelfs niet zoveel rechten als de Moslims in Europa! Terwijl wij de oorspronkelijke bewoners zijn. Mensenrechten in moslimlanden bestaan gewoon niet…

  Met de gaande krijgen de moslims steeds meer macht In Nederland. Grote delen van sommige steden zijn al etnisch anti-Nederlands. PVDA leider praat nu over “de boel bij elkaar houden”, hiermee suggereert hij dat er een etnische tweedeling nieuwe bedreiging is voor Nederland, maar tegelijkertijd wilt hij geen immigratiestop!. De grondslag van deze gevaar, instroom van nog meer Moslims wordt gezien als de “toekomst” van PVDA. “bij elkaar houden…” is geen oplossing. Cohen’s boel bestaat uit grote groepen die etnisch onverenigbare kernelementen hebben, ze groeien steeds uit elkaar. Cohen leest Koran en in achtergrond is hij nog steeds bezig om zijn grote “westermoskee” toch te laten bouwen met behulp van de vijanden. In Rotterdam Essalam moskee geopend maar hoe? Cohen heeft zijn burgemeester en wethouders onderdruk gezet, terwijl “heilige” moslims zelf geen hoop meer hadden. Nu is Amsterdam aan de beurt! Cohen zegt niks te weten over de vrouwen handelaar Saban B., die ook betrokken was bij de bouw van een grote moskee in Amsterdam. Vrouwen handelaar Saban B. had 1.8 miljoen afgestaan! Milli Gorus zegt dat hij als sponsor welkom is, maar zeggen ze weer niks over de 1.8 miljoen Euro. Sabanse witwas actie, Cohense ideologie probleem en een Islamitische criminele organisatie die ten koste van alles een dominantie structuur wilt bouwen; samen bij elkaar vormen ze een grote gevaar! Socialistische ideologie is zeker achtergehaald, net als PS in Frankrijk, zoeken ze iets onder de zand van Mohamedanse woestijn. PS had honderden duizenden moslims, maar ziet uiteindelijk geen “toekomst” meer in deze fatale massavernietigende proces. Franse vrouwen in een warme land, zagen islam vlag Boerka/hoofddoek een gevaar voor hun eigen gezondheid en PS moest uiteindelijk het verbod steunen. Moslimmannen die binnen PS actief zijn wilden hele partij Arabiseren. Arabische mannen hebben veel “socialistische” vrouwen als hun tijdelijke afvalputjes gebruikt in hun nieuwe broedplaats, bij deze vrouwen hebben ze ook heel veel “mohammed’s” verwekt!. “Het geloof van het zwaard” zei de paus voordat hij dat moest terugnemen onder bedreiging van het zwaard. Iedereen die beweert dat ze gewelddadig zijn…. wordt aangevallen of bedreigt. Hier in het beschaafde NL hadden we deze manier van redeneren na het jaar 1400 niet meer gehoord… tot ca 15 jaar terug. Welkom terug in de middeleeuwen. Straks hebben we hier ook zo maar Libische toestanden, grote onlusten of erger, burgeroorlogen.
  De oplossing? Verplicht Nederlands, verplichte scholing, geen islamitische scholing, geen Arabisch, Turks in de scholen. [communicatie middelen van de vijandige mogendheden die apartheid willen bevorderen per direct verbieden], geen kindervergoeding bij spijbelen. Geen familiehereniging, die meestal toch vals is, geen dubbele nationaliteit, belasting op transfers naar het land van herkomst…De kritische grens is voor de moslimbevolking in Nederland bereikt. Kappen met verdere immigratie en mogelijkerwijs het radicale deel terugsturen naar land van oorsprong. Nu kan het nog zonder bloedvergieten.

 231. 235 eva 18 april 2011 om 6:53000000 pm

  Wat is dit voor boel !!
  dit kan gewoon niet , al die mannen gaan naar de hell!
  wollah nie normaal, heb spijt da k deze video gekeken heb,
  in plaats haar te helpen gaan ze haar pletten!!
  afschuwelijke manne wullah,!!
  bezete door de djinn man
  zo kanker erg , eerst haar rok nar bove doen,
  ondergoed late zien,
  stene op haar lichaam , vreselijke wereld is dit ,
  dat kun je een kleine meid tog niet aandoen,!
  wanneer vrouwen de wetten overtreden worden we aaltijd gestraft en geslagen, en al die mannen? is dat dan normaal,
  zo gruwelijk egte diere hun , ze moeste dat meisje beschermen
  helpen, maar nee wat doen zij vermoorde.
  Insha allah gaan ze allemaal brande !!

 232. 236 Faiza 24 april 2011 om 2:01000000 pm

  Ik heb gewoon zitten huilen toen ik dit filmpje zag, en ik hoop dat Allah ze alle 1000 straft! MAAR HAAL AUB. DIT FILMPJE ERAF WANT DIT HOORT GEWOON NIET OP DE SITE. Doe het dan be3da voor onze zuster.

 233. 237 Faiza 24 april 2011 om 2:03000000 pm

  Eva je hebt gelijk, wanneer de vrouwen de wetten overtreden worden ze altijd gestraft, de mannen zouden ook gestraft moeten worden, dit kan toch gewoon niet.

 234. 240 sam 14 mei 2011 om 11:09000000 am

  daarom hou ik van saddam hoessein!! hij veegde deze kut koerden weg met gas bommen!!
  als saddam er nog was, ik weet zeker dat hij deze mensen heel hard heeft aangepakt

 235. 241 Ivanski 14 mei 2011 om 2:26000000 pm

  Ja ik bezie dat dus zo .Islam en christendom zullen allebei wat water bij de wijn moeten doen om te evolueren . Ze zitten natuurlijk vast aan hun oude geschriften ..wat we nooit zullen weten is wat deze orginele geschriften waren door de welgekende profeten .. Simpel op te lossen he .. Priesters mogen trouwen .. en aub in de islam breng de vrouw op gelijke hoogte..Ik kan er ni inkomen dat iemand zoals mohamed of wie dan ook geen gezond verstand heeft he das bullshit ..das weer 1 of andere extreme moslim die die geschriften heeft bijgeschroefd in de loop der jaren ..krak hetzelfde is gebeurd int vaticaan …en ja daar zien we nu allemaal de gevolgen van … kinderen die worden misbruikt .. meisjes die omdat ze verliefd zijn op een evenwaardig mens juist die geloofd in iets anders wordt hier dat meiske als een beest door een bende randdebielen afgemaakt … Tis allemaal vrij simpel maar wij mensen maken het onzelf moeilijk .. Doe niet iets bij een ander dat je zelf niet wilt ! daar kom je al ver mee en heb respect voor de aarde en de het leven dat er op is !!! dit is de gulden regel ongeacht christelijk , joods , islam ..i rest my case 🙂

 236. 242 Ivanski 14 mei 2011 om 2:38000000 pm

  We cant do alot anymore for this poor girl but let us all stand up ! and fill in this form just fill in all your data and send ..ENOUGH IS ENOUGH !!!! http://www.kintera.org/c.nlIWIgN2JwE/b.4567395/siteapps/advocacy/ActionItem.aspx

 237. 243 hayat 22 mei 2011 om 12:42000000 pm

  Hasbuna Allaah Wa Ni’ma Al-WaKeel
  Hasbuna Allaah Wa Ni’ma Al-WaKeel
  Hasbuna Allaah Wa Ni’ma Al-WaKeel

  ina lilah wa ina ilayhi raji3oen …

  la hawla wala kuwata ila bilahi al3aliyi al3adim ..

 238. 244 mina 22 mei 2011 om 1:15000000 pm

  Allahoemma innie a3oedhoe bika an oeshrika bika wa ennaa a3lemoe wa astaghfiroeka limaa laa a3lem.

  …la ilaaha illa allah mohammad rasoelo alah

 239. 245 lore 8 juni 2011 om 11:57000000 pm

  verwijdert ….

 240. 246 fuckislam 9 juli 2011 om 9:39000000 pm

  Verwijdert !!!

 241. 247 Maria 10 juli 2011 om 12:06000000 am

  Deze mafkees boven mij kan de kanker krijgen!!
  Die weet zeker niks van de Islam en had zeker ook niets te doen dan hier vieze dingen zeggen. Man rot op, wat doe je hier als je tegen de Islam bent?
  Waarom haat je de Islam?? Ik snap niet waarom sommige mensen zo’n prachtig religie kunnen haten

  Moge Allah mij vergeven en all onze broeders en zusters vergeven, Ameen!

 242. 248 isaak 11 juli 2011 om 4:11000000 pm

  ISLAMITISCHE SLAGERIJ, MOSKEE, MOHAMMED EN HOOFDDOEK VROUW ALS HOOFDPRODUCT IN DE EUROPESE UNIE!

  Turkije bij het islamitische blok Iran-Pakistan-Syrië-Hezbollah-Hamas, een bloedserieuze bedreiging en een direct gevaar voor het Westen.

  Nu zijn de EU subsidies aan Turkije weer verhoogd alsof  Griekse toestanden nog niet genoeg zijn. Turken liggen in een deuk, ze zitten nog niet eens in de EU en krijgen het nu al bij bakken binnen.
  Een land dat Europa wil islamiseren, daar hebben de leiders van Turkije nooit een geheim van gemaakt, Het land dat symbool staat voor alles wat er mis is in de Arabische landen. Dat een land welke de meeste Turken van Europeanen haten, toch nu al miljarden heeft gekregen om zich voor te bereiden tot toetreding is echt de druppel die de emmer doet overlopen.
  Er vloeit vanuit de zwaar gesubsidieerde Turkse enclaves in ons land al zeer veel kapitaal naar Turkije. Sturen we al niet veel geld in vorm van kinderbijslag uitkeringen voor kinderen die niet bestaan of van familie zijn en wat te denken van uitkering nooit gewerkt toch pensioen. Maar kennelijk is het nooit genoeg. Turkije leeft van subsidies en dat is de enige reden waarom het land bij de EU wil. Turkije slokt nog meer miljarden van Europese unie.

  Ten eerste, het gratis onderhouden van nog meer Turken die ook op hun 40ste met pensioen gaan is onhaalbaar; op dit moment zitten ongeveer 12 miljoen Turken met deze regeling, sommigen die hier in Nederland wonen, krijgen ook een super Turkse pensioen uitkering: “jongeren pensioen”. 80 miljoen Turken worden gestuurd en gecontroleerd door het directoraat religieuze zaken van de Turkse overheid. Parasitaire leger des imams telt 98 000 speciaal opgeleide leden, plus miljoenen fundamentalistische vrijwilligers en bloedzuigende Turkse leger met honderden duizenden paramilitairen; allemaal dromen in een grote “Gaza”. Als ze binnen zijn, mogen de bouwbedrijven alleen gevangenissen en moskeen bouwen tot de laatste vierkante meter van Nederland ook beton wordt, zodra Turken de Europeanen in hun greep hebben, treedt de stagnatie meteen in. Stop geen belasting centen in deze bodemloze put. Stel je voor, Turkije met 80 miljoen inwoners, nog groter dan Duitsland en Frankrijk, hoe zal dat gaan met de stemverhoudingen? Pakistan telt circa 140 miljoen Moslims die deels naar europa gedumpt zouden kunnen worden. Iran telt nu al 93 miljoen Moslims. Dit soort volkeren groeien nog steeds razendsnel, Noord Afrikanen, Arabieren van midden-oosten wachten op hun volgende hicret(heilige islamitische toht). Turkse sprekende centrale Aziatische landen kunnen via Turkije heel makkelijk binnendringen.

  Ten tweede leidt een Turks lidmaatschap van de EU tot nog meer ongecontroleerde massa-immigratie via Turkije naar West-Europa en zou Turkije binnen niet al te lange tijd het grootste aantal inwoners van de Europese Unie hebben. Met nog tientallen miljoenen Moslims uit omringende landen die via corrupte Turkije als Turk naar west Europa doorgesluisd zullen worden en het feit dat ze in EU landen nog steeds simpelweg stemrecht krijgen, wordt EU compleet onbestuurbaar. Gelet op de aantal partijen die nu al door de zogenaamde gestuurde Turkse en Marokkaanse leden niet meer kunnen functioneren! Deze herkomstland verbonden leden willen alle regels, alle wetten en normen aanpassen aan hun herkomstlandcultuur.

  Gelet op het feit dat straks hier in Nederland, in het belang van de Nederlanders geen wetten meer kunnen aangenomen worden, gezien nu de wet tegen de rituele slachting door de Turkse Albayrak gecontroleerde Ledenraad van PvdA en andere infiltranten binnen CDA, GL en D66 gelijk een half wet gemaakt is, uiteindelijk door de Ledenraad van PvdA is er geen wet tegen de ritueel slachten, er is nu geen wet tegen de islamitische heilige slachting. Dit was de bedoeling van Turkije en van hele islamitische wereld! Het lukt nu al.

  Gelet op de verschrikkelijke realiteit dat steeds meer EG-wetgeving de lidstaten, waaronder Nederland wordt opgelegd, zou dat betekenen dat de Turken meer invloed krijgen op Nederlandse wetgeving dan de Nederlanders zelf, omdat ze ook van binnenuit al een goed georganiseerde vijfde colonne kunnen mobiliseren. Rond jaren 2025 á 2030, in Nederland groeiende Turken zouden in Nederlandse parlement circa 40 turken hebben als een aparte Turkse groep, mogelijk grootste groep, verwachten de Turkse autoriteiten. Niet alleen in Nederlandse parlement maar ook in alle EU landen zouden de binnengedrongen Turken een van binnenuit heel grote groep kunnen creëren zodanig in totaliteit met Turkije samen verwachte dominantie realiteit wordt…Dat zou betekenen dat Turkije ook de meeste Europarlementariërs mag aanleveren.
  Turken hebben altijd 2 nationaliteiten om EU politicus/ambtenaren te manipuleren om van tijd te winnen. Op die manier hebben ze er voor gezorgd dat jongeren voor militaire dienst in Turkije moeten gaan. Er ontstaat op deze manier een soort speciaal opgeleide/geïndoctrineerde anti-Nederlandse massa binnen Nederland. Anti Europese Turkse fundi’s willen nu zo snel mogelijk lid worden bij EU. Ze weten heel goed dat het vernietiging van EU van binnenuit mogelijk is… Als moslimleider Erdogan op zijn fluitje blaast staan er straks miljoenen Turken in de houding om Nederland te elimineren. Ze hebben tot nu toe circa 12 miljoen turken verplaatst naar EU landen.

  TURKIJE STEUNT MOSLIMTERRORISTEN IN IRAK, ISRAËL, ZUID KAUKASUS, BALKAN LANDEN, LIBANON EN SYRIË

  In 2007 werd de belangrijke Sarafiya brug in Bagdad door terroristen opgeblazen. Turkije blijkt nu direct betrokken bij het opblazen van tenminste één brug in de Irakese hoofdstad. Turken hebben circa 3 000 terroristen gestationeerd in Noord Irak(Zuid Koerdistan)

  De ontmaskering van Turkije als anti-Westerse extremistische moslimstaat krijgt een extra ontluisterende dimensie nu uit de nieuwe documenten die WikiLeaks zal publiceren blijkt dat de Turken zorgden dat er wapens naar Al Qaeda in Irak, Syrie, Libanon, Kosovo en Pakistan werden gesmokkeld en dat ze zelfs zowel direct als indirect betrokken zijn geweest bij terreuraanslagen in Bagdad, Libanon, Dagestan en noord Syrische steden.
  Volgens de Arabische krant Al-Hayat bewijzen de geheime officiële documenten dat de Turkse autoriteiten toestemming gaven voor de smokkel van wapens en geld naar de Al Qaeda terroristen in Irak om nodige destabilisatie proces. Ook laten de documenten zien dat Turkije betrokken was bij onder andere het opblazen van een brug in Baghdad en werd er in 2009 bij terroristen munitie in beslag genomen dat gemarkeerd was met ‘made in Turkey’.
  Eén van de documenten die door Al Hayat worden genoemd bevat een gecodeerd bericht dat zo te zien door een Amerikaanse inlichtingendienst werd verzonden. De tekst ‘Uit Turkije zijn grote hoeveelheden water aangekomen. Over een paar uur zullen grote golven Baghdad treffen. Sommige mensen zijn de irrigatiekanalen aan het verbreden’ lijkt te wijzen op het arriveren van wapens uit Turkije, bedoeld voor aanslagen en andere terreuracties in Baghdad.

  De VS probeert in het licht van de komende nieuwe WikiLeaks publicaties de diplomatieke schade te beperken.’Deze onthullingen brengen de VS en onze belangen schade toe. Ze zullen over de hele wereld spanning creëren in de relaties tussen onze diplomaten en onze vrienden… Als het vertrouwen (van andere overheden) beschadigd wordt en op de voorpagina van de kranten of in het nieuws van radio en tv belandt, heeft dat een impact,’ aldus P.J. Crowley, woordvoerder van het Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken.

  Het is echter maar de vraag of Amerika en Europa aandacht zullen durven besteden aan de Turkse steun voor de moslimterroristen in Irak . Hierdoor zou immers de conclusie moeten worden getrokken dat Turkije geen betrouwbare bondgenoot is, dubbelspel speelt en de recente aansluiting van Turkije bij het extremistische islamitische blok Iran-Syrië-Hezbollah-Hamas daarom bloedserieus is en een direct gevaar oplevert voor de NAVO en het Westen. Ook moet dan definitief worden toegegeven dat de Turken absoluut niet bij de Europese Unie horen.

  In Nederland willen ze aanvankelijk een aaneengesloten gebied creëren rondom Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Zaanstad. Verder bijna alle Nederlandse gemeenten hebben Turkse koloniën die heel snel groeien, Turks sprekende wijken breiden zich verder uit tot de omringende dorpen: moskee minaretten, halal winkeltjes, islamscholen expanderen als paddestoelen. Een nieuwe moskee bouwen in Krommenie, een voorbereiding, is niet anders dan de nodige structuurbouw en gestuurd wordt vanuit Turkije. Er wordt overal gebouwd, natuurgebieden worden verwoest om meer broedplaatsen klaar te zetten voor de volgende ronde.
  Brutale woningbouw verenigingen die alleen geld willen zien, brengen nu hele natuurbalans in gevaar! Groen wordt omgezet in beton, beschaving wordt omgezet in een soort middeleeuwse barbarij, leefgebied van andere dieren wordt steeds kleiner omdat moslimbevolking met zijn huidige voortplanting geen grenzen kent. In Rotterdam en Amsterdam zijn er enkele moslim families die nu zelfs hele straat kunnen bevolken, het is een kettingreactie die niet meer bestreden kan worden binnen Nederland. Een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 12  kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige.
  Moslimleider Erdogan roept ook de Turkse vrouwen die in Nederland  wonen op voor nog meer geboortes, “..we hebben nu overal [bedoelt hij ook in Europa] een jongere bevolking, dit is de beste wapen” zegt hij, “net als in die tijd van de Byzantijnen, wij hebben toen ook op deze manier gewonnen..”. Voor hem, zijn deze Moslim vrouwen niets anders dan de ratten van een ultieme rattenfokkerij!
  Ten derde, is de lidmaatschap van Turkije hoofdzakelijk door de Amerikanen opgedrongen. VS zetten EU landen onder druk om Turkije binnen te slepen. Obama administratie manipuleert  allerlei top ambtenaren van EU landen. Amerikaanse beleidmakkers brengen nu ook hele Europa in gevaar. Huidige beleidmakkers van VS zijn corrupt; zie hun werk in Afghanistan en Irak. Geen enkele problemen is opgelost, het is alleen erger geworden…
  In Irak hebben ze fundamentalistische molla’s, zie Muktada al Sadr. In Afghanistan zitten ze na 10 jaar weer met hun lieve Taliban. In Saudie Arabie staan ze achter een dictatuur van de eerste orde. Iran is nog steeds een neofeodalistische dictatuur. Potentiële gevaar vanuit Pakistan en Turkije is alleen meer geworden. Dit beleid is totaal inconsistent. In Libië bombardeert Navo éné dictatuur terwijl de baas van de Navo achter een andere dictator staat die nog erger is! Saudi Arabia is de kern van hele dictatoriale Islamitische stelsel.
  Al die islamitische landen zijn verbonden met deze dictatuur. Amerikanen kunnen beter een nieuwe beleid ontwikkelen dat ze wel de vertrouwen van onderdrukte volkeren  krijgen. Juiste beleid van Irak zou kunnen zijn dat Sunniten, Siiten en Koerden eigen gebied krijgen. Geschiedenis bewijst dat deze 3 volkeren, zonder dictatuur nooit één gemeenschappelijke land kunnen vormen, het kan alleen met de geweld…Obama wilt terugtrekken maar zonder de oplossing: hele kwaad, namelijk weer hetzelfde “grote Irak” behouden en terugtrekken is een grote fout! Koerden hebben eigen taal en cultuur die totaal anders is dan de Arabische taal en cultuur.
  Waarom geen onafhankelijke Koerdistan? Terwijl een vrije Koerdistan met die andere delen die bezet zijn door Turkije, Iran en Syrië, een belangrijke garantie is voor de westerse volkeren. Tegengestelde culturen met geweld aan elkaar plakken en grote Irak, grote Turkije, grote Libië, grote Afghanistan enz. enz..creeren  roept elke keer nog meer problemen. 20 miljoen  Koerden in Turkije worden nog steeds onderdrukt, Navo lid Turkije opereert met half miljoen soldaten tegen de Koerden, met  Navo wapens en gelijktijdig wilt lid worden bij EU. Behouden van zo’n grote Turkije met oneindig lang oorlog is een grote  waanzin.
  Afghanistan bestaat uit hoofdzakelijk 4 grote volkeren die allemaal eigen taal en cultuur hebben. Wie heeft gezegd dat  volkeren als Pashtu’s en  Farsi’s voor altijd één grote Afghanistan moeten vormen. Obama´s  administratie maakt hier ook een fout; 10 jaar vechten en nu zonder oplossing terugtrekken.! Zoveel tegengestelde culturen met geweld aan elkaar plakken en dit als “land  Afghanistan” noemen lost het probleem niet. Volkeren die hier leven hebben recht op de zelfbeschikking, ze moeten gewoon vrije land worden, dus opdeling is de enige oplossing. Huidige Karzai kliek leeft van VN hulp en heroïne handel.
  Dat NAVO nu ook voor de heroïne handelaars werkt is een schande. Het kon ook niet anders, zonder geweld is hun boel meteen uit elkaar, je moet altijd een dictatuur hebben en die zijn meestal crimineel. Welke dictatuur dan ook hebben ze een versie van islamitische ideologie nodig. Obama administratie omtrent Turkse probleem is weer nep: boekhoudkundig is gerommeld met de Turkse economie. 10 jaar geleden bankroet en nu opeens een super economie! Miljoenen mensen willen weg uit een land die opeens super economie krijgt? Waarom is de massale migratie van de Turken naar EU landen nog niet gestopt? Net als toen Griekenland, moesten ze ook met de cijfers van Turkije spelen. EU leiders samen met de mislukkelingen van VS willen hoe dan ook Turkije binnensmokkelen.
  Via verdoezeling van de feiten willen ze bevolking laten overtuigen dat Turkije inderdaad rijp wordt voor de lidmaatschappij! Realiteit is dat Turkije nog niet hervormd is, sterker nog, zijn er schijn activiteiten van allerlei machten met tijdelijk gepompte olie miljarden onder andere van Iranse en Saudische machthebbers die grote belangen hebben als Turkije binnendringt. Veel moslimlanden willen EU via Turkije als hun afvalputje gebruiken.
  Turkije heeft nog steeds 3 grote legers: Turkije heeft  4. grootste leger na China, VS en Rusland. Officiële leger telt meer dan 1 miljoen mensen en willen ze deze niet hervormen, islamisering van deze leger door de AKP  is geen hervorming! Naast 85 000 dorpwachters (paramilitaire moordenaars) en 400 000 soldaten die in noord-Koerdistan gestationeerd zijn, hebben ze ook een religieuze leger van circa 98 000 moslim fundamentalisten die grotendeels zich met de West Europa bezighoudt. Noord Cyprus is nog steeds bezet.
  Turkije is alleen maar sterker geworden, omdat ze steeds meer subsidies van EU slikken, en hun uitstoot continue naar EU landen verplaatsen om nog meer geldstroom richting Turkije te realiseren. Er wordt hier meer geld uigegeven om snel groeiende criminele jeugd te onderhouden. Turkse criminelen worden verplaatst naar EU landen en Turkije investeert minder in de gevangenissen, terwijl Nederland steeds meer investeert in hun “producten”: meer personeel voor de gevangenissen, zoveel ambtenaren die moslim jongeren moeten begeleiden, al die projecten kosten kapitaal en Turkije met een slimme zet besteedt dit allemaal aan domme Nederland uit.
  Terwijl ze kunnen genieten van ons vrijheid in Nederland en ons subsidiegeld voor hun activiteiten en moskeeën, de Koerden hebben nog geen rechten daar, een deel van Cyprus is nog steeds bezet en Armeense genocide is nog niet herkend. De onderdrukking van de Koerden en de restanten van Christenen gaat gewoon door. Subsidie geven aan zo’n land is waanzin!

  NEDERLAND MET STINKENDE ROTTE VLEES ALS ISLAMITISCHE SLAGERIJLAND

  Erfenis van een Arabische stam die alleen geiten en schappen had: voor de Turken en Marokkanen zijn de Islamitische slagerijen en hoofddoeken heel belangrijk. Moslims starten een winkeltje en hangen ze meteen een grote bord met de “islamitische slagerij”, alsof hele wijk gaat feesten voor hun halal vlees. Dit doen ze ook in de wijken waar nog steeds Nederlanders in meerderheid zijn! Moslims weten instinctief dat ze met dit soort acties meer Nederlanders kunnen verdrijven. Een grote “halal” bord, een analfabete, asociale hoofddoek vrouw met een mobiele zoontjes fabriek is een super wapen geworden. Moslims sturen een hoofddoekvrouw naar een nieuwe wijk als een soort arme woningzoekende en even later zien we overal “te koop” borden staan. Nederlanders vluchten uit hun wijken weer en komen er nog meer straten en wijken onder hun controle.
  De Dierenpartij wilde geen barbaarse slachting van de dieren, maar in de grote politieke partijen geïnfiltreerde Turken en Marokkanen kwamen meteen in actie, Moslims willen alle dieren op een gewelddadige manier doden en noemen ze hun barbarse actie een belangrijke “godsdienstige plicht”.
  Rituele slacht stamt uit een tijd en ruimte die ver van ons verwijderd ligt. De regels zijn opgesteld voor een woestijnvolk zonder de technische hulpmiddelen van nu. Ze gaan in Nederland hun halal eten afdwingen.  Zelfs eten onder de controle, Moslims moeten het voedsel dat ze tot zich nemen, onderwerpen aan enkele richtlijnen uit de Koran. Ritueel slachten in Europa wordt elke keer op de Moslimlanden TV ‘s gepresenteerd, maar waarom? Met een zeer misdadige manier van doden is, nl. dood door verstikking.
  Het dier zuigt met z’n laatste ademhalingreflexen de longen vol met z’n eigen bloed en stikt/sterft daardoor. Sterk georganiseerde Turken en Marokkanen zouden nieuwe instroom te bevorderen om hun bruiden uit een islamitische landen, maar ook de voedsel probleem van de miljoenen die in de  wachtrijen staan te garanderen, anders stopt hele vervolg migratie van de Moslims. Dit is de enige zorg van Turkije en andere Arabische landen.
  Voor Turkije is uitstroom van de uitstoot naar Europa een staatspolitiek geworden en als miljoenen Moslims horen dat in Nederland halal slachting van geiten en schappen niet meer makkelijk is, verliezen ze nodige motivatie. Zogenaamde PVDA, GL, SP en CDA leden, infiltranten die onder Moslim dictators opereren weer: ‘…disproportioneel middel is om het algehele dierenwelzijn te verbeteren’,.. Hun politieke “beschaafde waarden en normen” moeten hoognodig door gevoerd worden,en met de pvda, cda  komt hier geen bal van terecht. De PVDA en CDA kunnen niet meer het standpunt innemen wat ze eigenlijk willen innemen maar de koers wordt bepaald door hun achterban die gestuurd is door de Moslimlanden.

  Wat hebben zoveel Moslims in een niet-islamitische land te zoeken?

  Je kunt als nuchter mens best snappen dat die écht niet komen om de westerse cultuur te bevorderen, maar om rottigheid uit te halen. En subsidiesponzen als het antidiscriminatiebureau moeten sowieso snel gesloten worden in deze tijden van bezuinigingen. Dit soort clubs werkt oplossingen voor de enorme criminaliteitsproblemen tegen. Als deze moslims straks in de grote steden meerderheid krijgen, verbieden ze aantal huisdieren. Meisjes worden besneden als ze 10 zijn en jongens als ze 7 zijn… zonder enige verdoving, en door opa, oom of vader..kind bij volledig bewustzijn…Niet alleen geiten en koeien bloedig doden met hele familie en een heilige baardmans bij, maar ook uw honden gaan ze doden. Dat op brute wijze slachten, halal slacht zo belangrijk is voor de leden van PVDA en CDA is een misdaad.

  Grote partijen zijn definitief overgenomen door allah bidders met scherp geslepen h(al)aalslagersmessen. Het Trojaanse parasitaire virus dat die partijen onderdak hebben geboden heeft haar gastheer onherkenbaar misvormt. In Nederland gelden Nederlandse normen en waarden. Iedereen die hier niet mee kan leven kan altijd nog teruggaan naar het land van herkomst of van hun voorouders en daar fijn zijn geloof belijden. De PvdA gaat zoals gewoonlijk door zijn knieën als ze die nog hebben en zwicht voor de islamitische infiltraties, onder leiding van de moslim dictators…
  De wet zegt dat verdoofd slachten verplicht is. Een ieder die onverdoofd slacht wordt gestraft. PVDA is bang voor zijn aanhang wat grotendeels bestaat uit moslims,..Ritueel slachten is puur dierenmishandeling en dit moet niet kunnen in zo ‘n beschaafd landje als Nederland,..en al die onzin van als het niet onverdoofd geslacht is dan zitten er bacteriën in het vlees en het is malser en het smaakt beter zijn spookverhaaltjes, ook de Godsdienst heeft er niets mee te maken..Dus acuut stoppen met onverdoofd slachten en de normen en de waarden aanhouden volgens de richtlijnen van het Europees slachtbeleid!

  Turkse vergadering op 19-06-2011  in Krommenie: 

  ”lokale gelovigen” waren er  niet meer dan 60 á 80 mensen, maar stikt hier weer van de Turkse vlaggen, niet alleen uit andere Nederlandse steden maar ook uit Duitsland, Turkije en uit allerlei Arabische landen veel “gasten” aanwezig, ze kwamen allemaal met de turkse vlaggen; onder andere Diyanet, het gevaarlijke staatsorgaan dat is belast met de zorg voor het Turks-islamitische nationalisme. Het gaat over de hoge minaretten en Turkse vlaggen als afbakening van een gebied, het gaat niet over de godsdienst etc..
  De Diyanet is een omvangrijk staatsorgaan, een religieuze leger, groter dan de Nederlandse leger en politie bij elkaar.
  Verder waren er de leiders van Milli Gorus, Fetullah, Turkse federatie Nederland aanwezig. Duitse Milli Gorus werkt in dit geval samen met de diyanet, AKP heeft al deze grote islamitische sektes die binnen Europa samen circa 4 miljoen Turken controleren, bij elkaar gebracht gebracht. Diyanet, onder leiding van Turkse geheime dienst, is inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als “immigrant” aanwezig zijn, zoals in Nederland. Deze grote leger zou in Nederland Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan…!
  In Nederland zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisatie werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 98.000. De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit. Turkse politieke verlengingen binnen Europa, Militaire opbouw, ideologische agressiviteit, en de vorming van een nieuwe kolonie is werkelijk een nieuwe bedreiging. Haar meer genuanceerde toepassing van het afschuwelijke islamisme, is eigenlijk de toekomstige bedreiging voor de Europa. Ze zijn de uitvinders van een meer duurzame en verraderlijke vorm van het islamisme.
  We moeten alles, maar dan alles aan doen om Turken te integreren zodat zij ook trots en liefde voor Nederland gaan voelen, wat nu helaas niet het geval is. Het is van de zotte dat mensen die hier geboren en getogen zijn -zoals de Turken van het voorbeeld- een volledige Turkse leven leiden met hun eigen vlaggen, kranten, tv, kappers, enz. Deze Turken willen ook in Krommenie een grote moskee bouwen: PVDA en CDA, GL en SP leiders hebben altijd gezegd dat de verbreiding en een mogelijke overmacht van de Turken en Marokkanen beperkt blijft met de 12 grote steden. Het is dus niet zo, uiteindelijk lopen al die omringende dorpen ook in gevaar. Manoeuvrering en verbreiding van de externe mogendheden gaat gewoon door. Voor 70 Sunnitische Turken een moskee van 3000 mensen bouwen ontmaskerd heel veel! Het stikt hier weer van de Turkse nationalisme, het is weer die bekende Turkse afschrikking actie, gratis leven van Nederlands geld;maar dan hangen ze hun bloedige rode vlag uit, wat zoeken ze hier dan eigenlijk nog?
  Zo’n grote moskee bouwen is essentieel voor Turkije, Turkije onder leiding van AKP heeft grote belangen in het vervolg migratie van de Turken naar de west Europese landen. Turken willen straks vanuit al deze moskeen Allah akbar zingen, om Noord holland te laten zuiveren van de niet-islamieten.
  Elke moskee die hier gebouwd wordt, wordt in Turkije als symbool van overwinning gepresenteerd. Turkse autoriteiten weten nu eerder dan de Nederlanders als er in Nederland weer een nieuwe moskee gebouwd kan worden, alles wordt  bijgehouden. Omdat voor Turkije uitstroom van de uitstoot naar Europa een belangrijke staatspolitiek is, zal hele proces onder druk van Turkije zich voortzetten om  miljoenen Moslims te mobiliseren. Analfabeten zien dat in Nederland overal  grote moskeen met minaretten verschijnen en dit is enige taal wat ze begrijpen.
  Turken stimulatie naar Nederland en activiteiten rondom hoofddoek, moskee minaretten en halal vlees is essentieel voor Turkije. Mobilisatie van de onderontwikkelden kan met dit soort primitieve symbolen beter op gang gebracht worden. De Turken hier prijzen hun land. Helaas als je ze vraagt waarom ze dan hier zijn, zwijgen dus. Toch niet zo’n fijn land dus. Er is wat uitkering betreft weinig te halen, om nog maar niet te spreken over de vrijheid van meningsuiting.
  Hier willen mensen geen stenigen,  geen meisjes besnijden, geen heilige oorlogen, West Europeanen willen geen oog om oog tand om tand, ze willen geen polygamie, ook  geen mensenoffers en  willen ze geen onverdoofd slachten van dieren. Dat alles heeft niets te maken met haat. Als Turkije beter is, waarom propageren jullie niet dat de Turken uit Nederland weer naar huis gaan?  De Nederlandse ambtenaren moeten wel door de Nederlandse belastingbetalers voor de volle worden betaald, maar als het er op aan komt moeten ze dansen naar de pijpen van de buitenlandse mogendheden, zoals Turkije. De infiltratie woekert als een kanker steeds verder Nederland in. En zij die er nu nog aan kunnen verdienen bouwen van de ontvangen zilverlingen een woning in het buitenland: zie het CDA en PVDA.

  >>> Dankzij slechte bestuurders is anti-Nederlandse indoctrinatie als eigen cultuur opgedrongen: Moslims die nog steeds binnenkomen zijn helemaal niet verlicht, maar vooral emotioneel en feodal-nationalistisch, en daardoor tamelijk intolerant. Ze zijn bijvoorbeeld tegen de muziek, kunst en cultuur, omdat in de Islamitische landen muziek en kunst verboden is. Dit willen ze ook hier toepassen. Een Marokkaan die vanuit moskee Allah Akbar zingende imam kent, wilt graag eerst een moskee laten bouwen. Imam die uit een minaret Allah akbar zingt, blijf ook in Nederland als “zanger” en verder is alles weer verboden.. Welke cultuur hebben ze dan? Dit is geen cultuur, maar een soort anticultuur, bestaat uit een paar simpele elementen: ISLAMITISCHE SLAGERIJ, IMAM OP DE HOGE MINARETTEN, ZOONTJE S DIE ALLEMAAL MOHAMMED HETEN EN EEN HOOFDDOEKVROUW. Noemt “hoogopgeleide elite” dit soort fatale toestanden zijn ideale multiculturele samenleving?.

  >>> Dankzij slechte bestuurders is het demodering van de Nederlandse cultuur een realiteit geworden: naamgeving is 80% geïslamiseerd, gemeenten gebruiken in achtergrond nog steeds de naamlijsten van Moslim_dictators: [in de grote steden 62% van de geborenen heten, Mohamed, Ahmad, Mehmet of Ali…] in deze steden, bij de 600 000 geboortes waarvan ouders Turkse of Marokkaanse afkomst hebben, heeft geen enkele kind een Nederlandse naam gekregen!

  >>> Dankzij slechte bestuurders, een “inburgeringcursus” volgende 19 jarige Marokkaanse tienermoeder die op haar 19ste haar derde kind krijgt en hem weer Mohammed noemt, vormt het kern van de nieuwe machtontwikkeling: toekomst van hoogopgeleide elite is ook in handen van deze mobiele zoontjes fabriek van der woestijnen gevallen!

  >>> Dankzij slechte bestuurders, agressieve moslims die zich alleen Turk of Arabier voelen krijgen enorme belasting geld, onder andere voor de utopische “integratie” projecten, islamitische omroepen, moskeebouw, islamscholen enz.. enz…

  >>> Dankzij slechte bestuurders, ontstaat er een nieuwe type ambtenaren laag die zich continue met een vijandelijke structuur moet bezighouden, dit kost kapitaal en daardoor zakt Nederlandse economie steeds verder weg.

  >>> Dankzij slechte bestuurders, zien we steeds meer anti-Nederlandse wijken waarin een soort derde land cultuur begint te domineren. Een demografische, culturele en genetische ondergang van de eerste orde en van historische proporties, een ondraaglijke last voor elke beschaafde cultuur en volk.

  >>> Na ons zondvloed: elite leden plunderen de pensioenfondsen. Toen maakte Den Uyl zijn massale migratie van miljoenen Moslims mogelijk en nu zit zijn zoon Xander den Uyl, Vice-voorzitter van ABP met zijn grootste diefstal operatie der eeuwen. Miljarden van pensioenfondsen verdwijnen in de zakken van de elite leden die ook massa immigratie van de Moslims niet willen stoppen. Dankzij hem verdienen aantal criminele adviseurs €10.- miljoen per jaar!

  Stop nu uiteindelijk de Turken en Arabieren verplaatsing naar Nederland, het is geen immigratie. Je bent een ambtenaar/politicus van Nederland, niet van de moslimlanden!

 243. 249 schaam me diep voor deze wereld 3 augustus 2011 om 9:37000000 am

  dit is gewoon ziek de moslimlanden moeten zich maar eens op het hoofd krabben over dit .
  ik hoop dat veel moslims dit filmpje gezien hebben
  dit is nou jullie geloof !
  leuk he .
  een arm meisje dood slaan omdat ze verliefd is
  en dit is maar 1 van de zoveel voorbeelden van het moslim geloof
  cristen zijn ook niet heilig moorden voor jezus is psies hetzelfde en die knakkers mogen er voor mij ook aan geloven
  maar dit !
  anno 2011

  ik schaam me voor de compleete mensheid als ik zoiets zie
  na 3 min heb ik het afgezet

  wat er wel niet allemaal gedaan word in naam van god ,allah weet ik veel wat allemaal

  en waar gaat het eigenlijk om ??
  de cristen zeggen jezus was de boodschapper van god
  en de moslims zeggen allah was de boodschapper van god

  nu is de vraag : WAT INTRESEERT HET WIE DE BOODSCHAPPER IS

  HEB JE DE BOODSCHAP GEKREGEN !

 244. 250 Naamloze Moslima 7 augustus 2011 om 3:20000000 am

  Ik wil even reageren op de reactie hierboven.

  Ten eerste: Dit is niet de Islam dit is het Yezidische geloof. Het meisje wou een moslima worden voor haar liefde, maar dat werd niet toegestaan.

  Ten tweede: Allah is de arabische naam voor onze God en Mohamed (vzm) was zijn boodschapper.

  Ten derde: Ik vind het toevallig heel interessant de boodschapper en mijn geloof de Islam. Maar dat is dus het geen waar ik niet tegen kan. Mensen die gewoon hun monden open gaan trekken en gewoon willen mee praten zonder dat ze daadwerkelijk weten wat er is gebeurd. Dit was NIET de Islam, maar het Yezidische geloof dus ga aub niet gelijk maar gewoon de Islam de schuld geven!

  Ook wil ik zeggen dat ik het echt VRESELIJK vind wat er is gebeurd. ONMENSELIJK gewoon BARBAREN hoe kunnn je dat doen. Iedereen leeft één keer! Fukkking ééénn keer! (sorry) En dan het leven nemen met 1000 man van één hulpeloos klein meisje.. die niet eens haar eige beslissingen mag nemen.. Ik vind haar heel dapper en heb respect voor haar..

  R.I.P! ❤

 245. 251 headdex 18 augustus 2011 om 12:41000000 am

  bom erop gooien weg met die buitenlanders en dan heb ik het over die gasten die dat meisje doodt trappen het zijn wel vaak de buitenlaners die problemen maken nou dan moeten wij nedelanders ons ook samen spannen en al die buitenlanders uitroeien en zo is het die komen nooit alleen omdat ze anders bang zijn dat ze klappen krijgen ze hebben alleen een grote bek als ze in de meerderheid zijn kapotslaan stuk voor stuk met vies geweld uitroeien

 246. 252 Hollander 16 september 2011 om 11:00000000 pm

  Als er ook maar ergens een god zou bestaan dan gebeurde dit soort dingen niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Want god houdt van iedereen toch?

 247. 253 Maria 21 september 2011 om 10:23000000 pm

  @Hollander
  Er bestaat ook een duivel! God heeft mensen gemaakt om ze te testen of ze naar God luisteren of naar de duivel. Dus de duivel misleidt iedereen wie hij wilt. Je ziet dan in het filmpje gestoorde mensen die DOOR DE DUIVEL ZIJN MISLEIDT. Dus die mensen zijn fout bezig en hebben niet naar God geluisterd.
  Ja, God houdt van mensen DIE IN HEM GELOVEN en niet van mensen die duivelse dingen doen. En ook niet van mensen die niet in God geloven.
  Als God niet bestond, hoe bestaan wij? Wie heeft ons gemaakt? Wie heeft de hele universum, de zon, de water enz. gemaakt? Mensen? Dieren? Aliens?
  Je moet wel logisch nadenken…

 248. 254 Jansan 6 oktober 2011 om 11:36000000 am

  De video mag gepubliceerd worden,zo kan de hele wereld zien wat voor kankerzieke mensen in Irak rondlopen…kheb geen woorden gewoon! Ziek!!!

 249. 255 paul 12 oktober 2011 om 4:47000000 am

  god of allah is het zelfde en geen van de twee bestaat dat zit echt tussen de mens de oren

 250. 256 Piet 12 oktober 2011 om 2:25000000 pm

  Er bestaat geen Duivel, Kerstman, Sinterklaas, Klaasvaak en weet ik wat nog meer.. Wordt eens wakker en durf zelf te denken!

  Wanneer de wereld van (bij)geloof genezen zal zijn (ooit hoop ik), vanwaaruit geen misdaden meer begaan kunnen worden, zullen er alsnog onmenselijk barbaarse acties plaatsvinden door afstotelijk &^%*-Volk dat in de middeleeuwen normen en waarden leeft. Het Christendom was vroeger op zijn manier ook barbaars maar is flexibel gebleken, iets wat de islam nooit lijkt te kunnen worden.

  Ze zouden allemaal gestenigd moeten worden!

 251. 257 paul 12 oktober 2011 om 4:27000000 pm

  dit heb niks met geloof tedoen dit is ziek en als je het mijn vraag hebben de vrouwen het daar echt zwaar

 252. 258 WHATTHEFUCK 13 oktober 2011 om 10:28000000 pm

  dit kan niet !
  dit kan echt niet !
  ik hoop dat de hele wereld dit te zien krijgt , dan weten ze wat daar allemaal speelt

 253. 259 nassim 22 oktober 2011 om 10:17000000 am

  al heb ik enkele seconden van dit video gekeken was ki al geshokt die die dat video hebben gemaakt zijn ook gek , gek zoals de mannen die dat meisje hebben vermoord , maar wij kunnen niet verwoorden wat er met die afschuwelijke mannen gaat gebeuren, allah weet het allen , de barmhhartige , de genadevolle , hij zal hun straffen en beslissen wat er met die afschuwelijke mannen zal gebeuren
  salaam

 254. 260 x. 24 oktober 2011 om 10:34000000 pm

  dit meen je toch niet.. Ben ik ff blij dat ik hier ben geboren!

  @headdex je kan wel zeggen alle buitenlanders uitroeien dan geef je ook niks om het meisje want dat was ook een buitelander moet je ook geen medelijden hebben met dat meisje 😉

 255. 261 x. 24 oktober 2011 om 10:36000000 pm

  maar dit zijn toch geen moslims hoezo zeggen ze allah nog wat ?

 256. 262 ankaboet 25 oktober 2011 om 9:48000000 pm

  ina lillah oa ina lillah razhi3oen.

 257. 263 Marja 30 oktober 2011 om 9:57000000 am

  @X.

  Klopt, die jongens zijn geen moslims. Het meisje was ook geen moslim, maar ze wilde met een moslim trouwen en ze had zich tot de Islam bekeerd. Maar het Yezidisch geloof verbiedt het huwen met een ander geloofspartner (ander religie) dus wilden die jongens haar stenigen.

 258. 264 sara 18 november 2011 om 9:11000000 pm

  Ik geloof dat met deze beelden je veel reactie krijgt maar wordt er nog iets aan gedaan om het te stoppen.
  Of is het effe kijken en verafschuwen en dats it!!!
  DIT MOET STOPPEN!!! vrouwen zijn geen wegwerp producten niet goed dood maken.zonder vrouwen zouden mannen nergens zijn.Ik hoop dat wilders nog iets zinnigs bereikt met zijn anti moslims actie’s.Dat arme meisje heeft haar liefde zwaar moete bekopen dit verdiend ze toch niet,het zou je eigen kind maar zijn.Trouwens geen enkele geloof mag en kan dit niet goed keuren doen ze het wel dan moet je zelf maar nadenken of dit wel een goed geloof is.
  Jezus Christus zeg krijg er nachtmerrie’s van heb zelf een dochter

 259. 265 vlaamse leeuw 21 november 2011 om 11:58000000 pm

  Een verbod op al de godsdiensten!
  De doodstraf voor al die duizend mensenhaters, moordenaars!

 260. 266 inssaf 30 november 2011 om 4:22000000 pm

  a salaam aleikom wa 3ahmatoelah wa rahmatoelaah wa barakatoehoe

  ik wil graag een paar dingen zeggen ten eerste over het filmpje ten tweede over de reactie van sommige mensen hier en nog iets

  Toen ik het filmpje zag bekeek ik de eerste 2 minuten en toen heb ik het tot het einde doorgespoeld ik kreeg echt tranen in mijn ogen door wat er met het meisje gebeurde maar vooral toen ze allemaal Allah! riepen hoe kunnen ze dat doen terwijl ze iemand aan het jeweetwel waren ik kreeg er echt tranen van in mij ogen maar de reacties van de mensen hier is ook niet goed ze zijn maar aan het schelden en hebben haat aan diegene terwijl ze de mannen niet eens kennen en weet ik veel wat ze allemaal met de mannen willen doen als straf. maar geloof me broeders en zuster ze zullen een veel groter straf krijgen als hun tijd gekomen is

 261. 267 inssaf 30 november 2011 om 4:23000000 pm

  probeer er iets aan te doen erover vertellen is al genoeg laat zien dat wat hier gebeurt niet goed is.

 262. 268 inssaf 30 november 2011 om 4:28000000 pm

  ooh ja

  piet er bestaat wel een god probeer dat maar eens te bedenken

  A salaam iedereen

 263. 269 bamos 3 januari 2012 om 3:06000000 pm

  Dat zulke achterlijke volken nog steeds bestaan anno 2012 , gooi er aub een paar bommen op en daarna een groot hek erom heen en niemand er meer uit laten komen totdat de laatste is neer geknuppeld.
  Mijn goede god en daar sturen we tonnen ontwikkelings hulp heen en ze komen ook nog met BEN naar Nederland.

 264. 270 gfocre 11 januari 2012 om 10:35000000 am

  eermoord) is toegestaan in het koerdishe volk maffia bestaat ook nog vergeet niet dat god ieder zal straffen die eermoord) is toegestaanonterecht iemand vermoord ..daannn

 265. 271 Carina 23 januari 2012 om 12:47000000 pm

  Deze honden die dit dat arme meisje hebben aangedaan zullen nu feest vieren en dit als een zege en overwinning zien, maar zodra elk van hun hun laatste adem uitblaast zal het vuur van de hel hun verwelkomen!! Branden zullen jullie!!!

 266. 272 Rayan 30 januari 2012 om 11:19000000 pm

  kk kinderen zijn die 1000 mensen. ik macht had dan ging ik hun allemaal zo dood maken wat ze hebben met die meisje hadden gedaan.

 267. 273 Peter 23 maart 2012 om 12:31000000 pm

  Dat krijg je met die buitenlanders, zijn nergens goed voor. Asociaal volk dat het is. Ba!

 268. 274 b van barneveld 1 april 2012 om 2:36000000 pm

  ik huil nu . wat een verschrikkelijke beelden .
  een meisje die kiest voor haar geluk . en omdat het tering geloof bestaat .
  leeft ze neit meer . ik walg en haat die landen . heel dat zooitje daar moeten ze uitroeien . behalve de vrouwen die het goed voor hebben . met een normaal leven . haat haat haat haat haat haat het geloof . geloof in de natuur . dat is gewoon heel simpel nadenken dan ben je er . de natuur heeft mooie dingen . maar 1 ding had niet mogen komen . beestachtige mannen
  op deze wereld zetten . ik hoop van harte dat hun het zelfde gebeurd . maar dan mogen ze er veel langer over doen . en heel veel pijn hebben . blij dat ik uit nederland kom . ik klaag ook veel en vaak maar als ik dit zie . dan schaam ik me . wand wij hebben hier een mooi leven . ook al is het neit altijd makkelijk . maar wij hoeven niet te vrezen voor dit soort zielelijke praktijken

 269. 275 Marja 2 april 2012 om 1:58000000 pm

  @Peter
  Niet alle buitenlanders zijn zo. Heb jij wel eens gekeken naar hoe sommige Hollanders zijn? Joran van der Sloot bijvoorbeeld? Er zijn ook meer maar ik ga ook niet zeggen dat alle Hollanders zo zijn, want dat is niet zo.

 270. 276 Elise 3 april 2012 om 12:39000000 pm

  Dit gebeurt ook in de westerse wereld. De oorsprong van het conflict. Niet de manier waarop zij aan haar einde is gekomen. Maar wel de ruzies, uitsluiting enz. Ook van dichtbij meegemaakt. Mensen die voor hun liefde kozen en niet meer bij hun familie hoorde. Ja ook bij Christenen. Of er werd zoveel ruzie gemaakt door familie en omgeving, dat men besluit om uit elkaar te gaan. Acceptatie is voor veel mensen toch een moeilijk iets.

 271. 277 NICK 13 april 2012 om 12:19000000 pm

  @Ikweetnietwatikzeggenmoet
  22 juni 2007 om 2:38000000 pm

  Ik ben het helemaal met je eens. Ik geloof in God, maar we leven in zo’n gefokte wereld (ook een mooie wereld hoor) dat je toch niet weet wat je moet geloven, kerk en bijbel en priesters doe ik niet aan.

 272. 278 ALMELO 20 april 2012 om 11:02000000 pm

  Gewoon kankervolk vies vuil kankervolk ee bom op dat kankerland en op alle Landen waar ze t ook maar over eerwraak hebben

 273. 279 SANDER V STANLEY M 16 mei 2012 om 1:39000000 pm

  ———————————–

 274. 280 cis 31 mei 2012 om 9:06000000 pm

  mijn hart doet zo een pijn en heb acuute hoofdpijn .
  ik zit hier te schrijven met tranen in mijn ogen en heb tijdens het filmpje geschreeuwd tegen de beelden. ik wou dat ik niet had gezien, maar moet mag niet weg kijken!!! de hele wereld moet het weten.
  mijn gedachten en wensen zijn tegenover de daders beestachtig maar
  mag god als de tijd daar is dit gebeuren nogmaals in alle rust bekijken en oordelen!!!

 275. 281 cis 31 mei 2012 om 9:37000000 pm

  ik wens hun massaal vanaf vandaag de meest gruwelijkste nachtmerries toe .elke keer en moment als ze hun ogen sluiten voor de rest van hun leven ,tot ze echt begrijpen en voelen wat voor gruwelijks ze hebben gedaan.

 276. 282 bard 1 juni 2012 om 1:53000000 am

  die vuilen kk honden als ik een pistol hat ! en duizent kogels hat hat ik ze een voor een in hun kk hoofd geschoten ! en dan nog eens een hun darmen er uitgesneden voor hun moeder .geloof is niks waard je ziet het een meisje dat net uit de luiers komt word dood gemaakt door een stom geloof dat mensen zelf hebben verzonnen .soms denk ik dat ze dit gewoon leuk vinden .want als god bestaat zijn die mensen die het meisje zo toegetakelt hebben zo erg de lul die komen de hemel nooit in en ik hoop dat zij mogen branden in de hel .

 277. 283 bard 1 juni 2012 om 2:19000000 am

  heb het filmpje nog eens gezien .hoor dat lalala van die vrouwen kk hoeren zij moeten de dood straf krijgen wetje nog veel erger ze moeten gemartelt worden voor hun leven en als ze dood zijn dan worden gestraft door god en naar de hel gestuurt worden dat gun ik hun en de teroristen mogen op dat land wel een bom laten knallen want ze zijn tegen moslims ik ben voor de moslims voor de moslims die wel goed geloven en geen misbruik maken bevoorbeeld dit filmpje

 278. 284 bard 1 juni 2012 om 2:28000000 am

  en sorry van dit filmpje zijn geen moslims maar ze haten moslims

 279. 285 Frans 4 juni 2012 om 7:52000000 pm

  Echt de islam moeten we keihard bestrijden, walgelijke figuren

 280. 286 Anna 10 juni 2012 om 10:25000000 pm

  Eerwraak komt bijna in alle landen voor vooral de landen in Midden-oosten dus ook turkije,marokko enz. Ik vind het verschrikkelijk wat er met dit mijsje gebeurd is, ik heb niet eens naar dit filmpje durfen te kijken maar je moet vooral geen comentaar hebben als dit in je eige geloof ook voorkomt.

 281. 287 Marja 1 juli 2012 om 12:27000000 pm

  @ Frans en Anna
  Jullie praten zonder te weten waar het filmpje over gaat. Die meisje had een vriendje en hij was moslim. Die meisje wilde dus ook moslim worden. Maar van haar familie mocht dat niet omdat het tegen hun geloof inging. Dus werd ze gestenigd. Het is niet de schuld van de Islam dat ze werd gestenigd.

 282. 288 Liam 6 juli 2012 om 9:58000000 pm

  ik heb nog nooit zoiets beestachtigs gezien !! En een beest zou ziets niet eens doen. Gewoon een stel sadisten, walgelijk ! Er is werkelijk niets, helemaal niets, wat dit rechtvaardigd. Als dit in naam van mijn geloof zou platshebben, zou ik dat geloof gelijk overboord zetten.

 283. 289 onbekent 058 10 juli 2012 om 4:52000000 pm

  Heb het net bekeken . Kan het niet aanzien zo iets afschuwlijks . gewoon al die mensenpijnigen bom erop en oprotten met zulke mensen . hier had ik een oorlog aanbegonen 2e hitler was ik geweest voor zulke mensen van top tot teen snijden en laten lijden. dat meisje en de rest van de vrouwen in dat land horen te kunnen doen wat ze willen . ziekte land wat daa us laat ze 1 voor 1 kanker eets noem maar op krijgen !

 284. 290 Jan Anti-Islam 10 juli 2012 om 7:14000000 pm

  Ze moeten alle moslimmannen eens zo behandelen, die hun lul achterna lopen. dat mag dan allemaal wel.
  Gewoon triest dat je als vrouw geen enkele zeggenschap heb in die barbaarse cultuur.

 285. 291 fuck the islam 13 juli 2012 om 4:22000000 pm

  dit is ziek.1000 tegen 1 meisje.beestachtig dit zijn geen mensen maar beesten die jagen niet zo maar op hun prooi.dit is eerwraak en komt ook veel bij moslims voor.je zal in die landen een atoombom moeten gooien.dan komt er een eind aan dit soort duivelse praktijken.god zij gij zult niet doden en wat zie ik op dit filmpje een weerlozen tiener werd vermoord op een mensonterende wijzer.stop al het geloof cultuur voor dat het te laat is.en zo corrupt ook nog de politie stond hier bij en deed niets om dit te voorkomen.

 286. 292 Marja 14 juli 2012 om 8:46000000 pm

  @Hierboven
  Je weet niets eens waar het filmpje over gaat. Jij denk dat die mannen moslims zijn en gewoon een meisje stenigen omdat ze verkacht is ofso.
  Pfff hoe zielig kan je zijn.
  Die meisje (geen moslima) had een vriendje en hij was moslim. Die meisje wilde dus ook moslim worden. Maar van haar familie mocht dat niet omdat het tegen hun geloof inging. Dus werd ze gestenigd door mannen (geen moslims). Het is niet de schuld van de Islam dat ze werd gestenigd.

 287. 293 J. Rossou 17 juli 2012 om 2:14000000 pm

  Ik hoop dat Wilders minister-president wordt.

 288. 294 le cewrasamin 28 juli 2012 om 5:29000000 am

  dit kan gewoon niet, ik ben zelf moslim en ik weet dat bij ons ook mensen worden vermoord om zulke dingen maar dat noem ik niet eens ons want dat zijn gewoon geen moslims. en dit geloof snap ik ook niet fucking teering lijers. ik stond met een mond open. insAllah komt ze in de hemel inshAllah!

 289. 295 ik haat jullie mannen !! 15 augustus 2012 om 2:24000000 pm

  jullie mannen zijn allemaal t zelfde geloof me jullie hebben geen hart ieder van jullie denkt aan zijn eigen …verkrachtingen , vrouwen slaan ….enz

 290. 296 asdlfasdf 7 september 2012 om 6:27000000 pm

  vieze smerige kootzakken! En dat meisje ligt daar in dr onderbroek, ken je nagaan wat een zwijnen het zelf zijn!

 291. 297 Anti-terror 12 september 2012 om 1:16000000 pm

  Hoe durft en moslim hier nog te durven praten, houd toch je smoel stelletjes mongolen stomp jullie persoonlijk in elkaar… Als allah ooit heeft bestaan is die al en tijdje kapot geschoten door de amerikanen josti’s. JULLIE GOED BESTAAT niet en WIJ gaan het meemaken

 292. 298 gordts 14 september 2012 om 7:24000000 pm

  zzotgebelde mannen hier in belgie ook en in de warotveld 3020 winksele zij gebruiken het vanbinnen met huin te binden en geven blijvende letsels en mechelsesteenweg 630 herent ook ze haten de belgen de prostituees drugs mensen pooiers meedrinks zaken haten mensen met geld amai jonge meisjes hier in belgie laten ze hun hun vagina’s zien echt vulgair jakes en optrekken en dan den hiv -aids enzo verder en ik als belgische kan er niets tegen beginnen volledig machteloos altijd me folteren en kleineren alles erop en eraan zozo

 293. 299 moslima 15 september 2012 om 6:58000000 pm

  Dit is ziek,. ben gewoon aan het huilen X(
  alhamdulilah gelukkig dat wij dat niet hebben in het geloof

 294. 300 moslima 15 september 2012 om 9:03000000 pm

  Omijngoddd, Wat zie ik hier alleen maar domme reacties??
  wat is er met het verstand gebeurt? weg gegooit???
  Kunnen jullie niet begrijpend lezen? niet op school gehad misschieN?

  er staat DUIDELIJK in de BESCHRIJVING dat het GEEN MOSLIMS zijn.
  IN de islam is het streng verboden om iemand te doden En vooral op zo een manier. Jullie hebben je niet eens in de islam verdiept, denken jullie dat bijna de helft van de wereld dit godsdienst belijd zonder reden en er elke dag nieuwe moslims zijn zonder reden???
  ,
  vergis je niet, DE MOSLIM IS NIET altijd PERFECT , DE ISLaM WEL!!!!!

  zo word iedereen berechtigd voor zijn zonden, en dus ook de mensen die in allah geloven maaar alsnog slechte dingen doen en niet aan de regels houden.!!

  En net zoals de priesters die kinderen misbruiken! zij worden ook berechtigd , Iedereen word berechtig en beloond voor zijn daden. wacht maar op het moment.
  denken jullie nooit na over het leven?
  waarom zijn we geschapen
  wat is ons doel en dergelijke?
  jullie zijn blind voor het leven en de moslims niet, in de islam is er voor alles een verklaring, geen vraagtekens zoals bij vele gelofen. Sommige noemen zichzelf moslim maar kennen het geloof niet eens,. net zoals honderden christenen. ZE noemen zichzelf christelijk maar kennen hun eigen geloof niet.
  waarom word er dan wel de islam de schuld gegeven als een moslim wat doet ?
  waarom word het christendom niet de schuld gegeven als een christen wat doet? dan is het opeens wel de schuld van die persoon maar niet van het geloof. JUllie zijn gehersenspoeld door de media! De media komt nieuws tekort en blaast daarom alles op, de media zoekt iets wat de mensen leuk vinden om te horen en sinds 9/11 is dat leuke iets” de kritiek op de islam”.
  word eens wakker en ga een dialoog aan met een moslim. vraag hem over het geloof , lees boeken. In de islam is kennis opdoen een verplichting , laten we allemaal die verplichting navolgen opdat het in onze voordeel moge zijn;

 295. 301 Wim 16 september 2012 om 8:39000000 pm

  Beste moslima, juist door hetgeen je schrijft , bewijs je geindoctrineerd te zijn door de macht van de groepscultuur/de sociale controle die bij islamitische gemeenschappen hoort. De zogenaamde westerse wereld , onterecht vaak in een adem genoemd met het adjectief christelijk , heeft de periode van de Verlichting meegemaakt waarin we geleerd hebben dat we een individuele verantwoordelijkheid hebben. Dus of nu de paus, de koning of Mohammed of ik weet niet wie dan ook wat roept, elk mens heeft zijn eigen verantwoordelijkhied en maakt individueel keuzes om het goede of het kwade te doen. Dat heeft tot gevolg dat mensen elkaar op hun gedrag kunnen aanspreken ongeacht hun functie , status of lidmaatschap aan welk geloof of ideologie. Met andere woorden als mijn geloofsgemeenschap handelt in strijd met respect en naastenliefde kan ik de leden en de leiders terecht wijzen zonder dat ik wordt geschorst of bedreigd of zelfs vermoord.
  Tevens belijden christenen, in navolging van Jezus, dat religie een slecht , beperkt beeld of soms zelfs een karikatuur van God/Allah maakt. Het is een enorme uiting van respect , zowel naar God/Allah als naar de medemens om hem/haar zijn/haar mening te gunnen. Als God/Allah bestaat, wat ik heilig geloof is Hij/Zij groot, machtig en liefdevol genoeg om Zijn/Haar schepsel terecht te wijzen of op het goede spoor te zetten. Wat heel ernstig en heel dom is dat wij mensen , van diverse religies op de stoel van God/Allah gaan zitten en gaan bepalen wat onze naaste moet geloven inzake God/Allah. We belijden beide , denk ik , dat we ons verstand van God/Allah hebben ontvangen, dat verstand mag je/ moet je dan ook gebruiken. Probeer zonder vooringenomenheid de wereld te bekijken : schrijf voor je zelf eens op in welk land van de wereld rust en vrede en respect voor de mensen ( ook voor de vrouwen ) is, waar ook de islam de grootste godsdienst is ? Ook als je heel lang zoekt, zul je merken dat er geen is. Zal het er niet mee te maken hebben dat de aanhangers van de Islam hun godsdienst met geweld moeten verdedigen cq verkondigen en opleggen omdat de god die ze zeggen te dienen niet de God is die hemel en aarde geschapen heeft ? En als je een karikatuur van God/Allah maakt dan zul je struikelen over je eigengemaakte (af)goden. De fase waar de Islam op dit moment in verkeerd doet denken aan het katholicisme in de Middeleeuwen ( o.a. de kruisvaarderstijd) . De religie is een gewillig wapen in de handen van machthebbers die ongeschoolden/laag geschoolde mensen makkelijk voor hun karretje spannen door te roepen dat iets de wil van God/Allah is ! En door de groepscultuur/ de sociale controle durven de gelovigen binnen de Islam , die gestudeerd hebben niet of nauwelijks kritisch te zijn omdat ze hun ouders of familie niet voor het hoofd willen stoten. Tenslotte : ik deel mensen niet in naar religie. Ik heb ontdekt dat er mensen zijn die oprecht God/Allah zoeken en hun naaste liefhebben als zichzelf. Wellicht herken je je in dit laatste . Dan wil ik je meegeven in de zoektocht naar Wie Hij/Zij (God is geen mens, daarom altijd Hij/Zij) werkelijk is : aan een appelboom groeien geen peren , aan een bramenstruik geen aarbeien…….met andere woorden : aan de boom , ken je de vruchten….zo kun je mensen met wie je over God/Allah spreekt een beetje inschatten aangaande hun geloofwaardigheid…….vergelijk zo ook eens Mohammed versus Jezus…….mooie woorden zijn gauw gesproken, kosten geen moeite, doen je niet zweten……van je naaste net zoveel houden als van jezelf, kost je alles: jouw tijd, jouw geld, jouw zweet, jouw gebed etc, etc ……maar God/Allah heeft de mesn naar Zijn/Haar beeld en gelijkenis geschapen en Hij/Zij zag dat het zeer goed was…..als je heel goed zorgt voor jou zelf en heel goed zorgt voor jouw naaste, brengt God/ Allah mensen op jouw weg die jou steeds meer van Hem openbaren……ik wens jou in de oprechtheid van mijn hart , al het goede wat ik kan bedenken, en bid jou een gezegend leven toe dicht bij het hart van onze Schepper !

 296. 302 gortds katia 17 september 2012 om 2:20000000 pm

  Ach zo amai wat ik vind van de moslims niet goed altijd gedood ik sta ook op hun lijst buitenlanders zijn niet altijd goed van hart marokanen ook niet altijd weet je als vrow dus belgje niet makkelijk mijne wereld is mijn wereld tja ik wens dat buitenlanders me met rust laten en hun kinderen niet om fier op te zijn ook kleine moordenaars vooral hier in de warotveld 3020 winksele ze kunnen met je praten vanbinnen en pijn doen en dinges opdragen wat ik erg vind is dat dat meisje van dat filmpje veel pijn heeft gehad niet aan te zien was ik daar geweest had ik hun kapot gemaakt en haar proberen te redden die pijn dat zij heeft gevoeld wens ik niemand met stenen gegooit op haar ik hoop dat ze nu rust heeft gevonden in de hemel bij jezus amen

 297. 303 Ib 24 september 2012 om 5:00000000 pm

  Waarom zijn er zoveel reacties te lezen die zeggen dat het de schuld van de Islam is dat dit meisje is vermoord? Er staat nog duidelijk dat ze door mensen uit haar oude cultuur is vermoord OMDAT ze Moslima is geworden. En bovendien is eerwraak verboden in de Islam.

 298. 304 Whatever 25 september 2012 om 10:21000000 am

  Dit zijn geen Moslims, dit zijn yezieden! Het meisje wilde juist naar de Islam bekeren en met een moslimjongen trouwen en toen hebben ze haar vermoord.

 299. 305 HUILEND KIJKEN 29 september 2012 om 12:13000000 am

  OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
  GEEN WOORDEN VOOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  IK BEN HEEL ERG GESCHOKT DOOR DEZE KUTFILM
  EN NU KAN IK AL HELEMAALNIET GAAN SLAPEN!!!!

 300. 306 E 3 oktober 2012 om 7:14000000 pm

  Geen ene woord waard voor de mensen die gewild hebben meegedaan aan deze moordactie. Ongelofelijk wat er allemaal wel niet gebeurd alleen door verliefd te zijn. Moge god hen op brute wijze straffen en dat arme meisje smekend om vergiffenis vragen in het hiernamaals en dat ze tig keer erger mee maken in hel. ON GE LO FE LIJK!

 301. 307 Willem Baarn 15 oktober 2012 om 12:11000000 pm

  Zo doen we dat jonguh!

  Ik uit respect voor die geloof schaap in kont neuk ga nadat ik heb onthoof!

  Shalomshalaaamaloeaagbar !!

  Respecteer deze mensen en laat ze in hun waarde; dit maakt deel uit van hun cultuur. Het is daar zeer gebruikelijk homo’s te verhangen, een bak met zwavelzuur over een meisje te gooien als ze je niet moet, geslachtsdelen te verminken, met een gordelbom je ‘statement’ maken, etc etc

  Geef toe; ze weten wel hoe ze de vrouwtjes onder de duim moeten houden. Hier in nl nemen de dames maar een loopje met je…..

 302. 308 Lutje 15 oktober 2012 om 12:16000000 pm

  De hoer moest sterven

 303. 309 erik 6 november 2012 om 12:40000000 am

  Dit wat er gebeurt op het filmpje heeft niks met godsdienst te maken,
  Mensen mensen mensen lees het eens goed ,
  heeft wel met geloofs overtuiging te maken maar niks met de islam!!
  Ik heb niks met geloven ,maar laat ze wel in hun waarden,
  Maar blijft echt ongelofelijk afschuwelijk wat hier met een jong meisje gebeurt,
  terwijl er hier bv in nederland je gewoon als een tiener meisje met je vriendinnetjes ken spelen en doen en laten wat je wil..
  Vrijheid ….klein woord,maar o zo lastig

 304. 310 allahliktmeballen 8 november 2012 om 6:28000000 pm

  MENSEN GOD BESTAAT NIET HET IS 1 GROTE LEUGEN!! EN IK KAN HET BEWIJZEN!!!

 305. 311 henkjan 9 november 2012 om 4:10000000 pm

  die moeten allemaal dood die mense daar

 306. 312 selena 10 november 2012 om 3:43000000 pm

  wat een dieren geen woorden voor. deze zou ik echt allemaal willen killen viezerikken vermoorde die handel. zijn zo laf durve ze wel met zoveel man tegen 1 hulpeloos meisje gekke…… moslim….katholiek wat the fuck dan ook iedereen mag trouwen met wie hij of zij wil… schijt aan die fucking koerden…!!!!!! dat ze allemaal kapot vallen dat mogen ze van mij, word je toch misselijk van als je zoiets kijkt. mijn maag draait zich 10 x om van dat filmpje…….geen woorden voor echt niet.

 307. 313 tunsie 5 december 2012 om 11:35000000 pm

  Fuck al die kut koerden.Dit heeft niks met geloof te maken dit waren de duivels op aarde.Islam zegt”‘je mag met iedereen trouwen die een geloof heeft'” deze idioten oh dat arm meid en dat haar ouders haar in de val hebben gelokt.Wat een helden die Yezidische hoeren zonen want alleen een hoer en een duivel baren wat je in dat film zag.In de islam mag je zoiets niet doen.Allah verbied jouw om iemands leven te nemen.Die arm meid die heeft geleden.RIP

 308. 314 tunsie 5 december 2012 om 11:44000000 pm

  Al jullie domme opmerkingen en hatelijk tegen Islam jullie zijn net zo dom als Geert shitders en die idioten die een fucking TIENER dodoen en lol erin hebben.Een echte moslim keurt dit ten strengste af.Eer vraak BULLSHIT wat denken die idioten van yezidische dat hun eer zwaarder weegt als dat arm meisje haar leven.Ik wenste dat ik daar was met een ATOOMBOM dan blies ik ze allemaal om.Ik ben ook moslim maar dit kan niet

 309. 315 Berivan 9 december 2012 om 1:52000000 am

  Wat wilden jullie van die meisje
  Ik schaam me dat ik de naam ”KOERD” draag..
  Al ben ik een Moslim Koerd.. Ik hoor ze het laatste minuten zeggen tegen haar “Hoer”, “Hoer”..En wanneer ze haar op het einde mee willen nemen hoor ik die beesten, (ik wil niet eens beesten noemen,dan praat ik onrecht over dieren… Inhumaan kan ik beter zeggen dan beledig ik niet de mens en dier.. hoor ik ze dus zeggen dat ze haar lichaam mee willen nemen maar dan wel met een deken of jas.. Dan denk ik mijn Allah daar nog overnadenken !!, Terwijl 1000 man haar al zo heeft gezien met alle vernedering in dien ..
  Zijn jullie nou blij van jullie onmenselijk daad?
  Wat hebben jullie bereikt?
  Wat wilden jullie van haar.
  Lieverd het is voorbij.. Je pijn is voorbij en je hoeft niet meer te lijden..
  Toen ik zag in het filmpje dat het klaar was, dacht ik je mag in vrede rusten..Je bent niet meer in de handen van die ……
  Al slaan ze je nog kapot met stenen en schoppen ze je door terwijl je hart is gestopt.. Je mag nu rusten mooie engel..

 310. 316 mario egberts. 11 december 2012 om 9:25000000 pm

  Thumbs Up als je ook zo iemand wilt vermoorden met 1000 man ^^,

 311. 317 XTC 25 december 2012 om 1:44000000 am

  De islam is een achterlijke cultuur zie hier het bewijs

  Geloof is voor domme idioten

 312. 318 tunsie 25 december 2012 om 11:43000000 am

  He kut XTC Islam staat hier los van ik als moslim zie dit als barbaars en heeft niks met islam te maken,maar jouw reactie is net zo achterlijk als die idioten jij bent zo dom en ook een idioot sukkel

 313. 319 Selena 26 december 2012 om 3:26000000 pm

  eeeh, XTC ik ben geen moslim, maar je hoort respect te tonen eh megool

 314. 320 TUNSIE, BEN AROUS 26 december 2012 om 9:42000000 pm

  Al jullie idioten zoals die domme peter als je zo slecht over Islam praat dan ben je net zo dom en onwetend en vooral achterlijk net zoals doe 1000 mannen en geert wilders.Ze zouden jullie tussen 1000man neer moeten zetten.Wat hier is gebeurt met die arm meid ALLAH JARHAMHA heeft niks met Islam te maken,maar met een barbaar cultuur.Net zoals die christen die ook hebben gemoord om zoiets achterlijks.Islam is ELHAMDOELELLEH de mooiste geloof dat er is en ik ben er trots op.En voor de diegene die er iets doms over te zeggen heeft neem ik niks kwalijk want een mongool die verwijt je ook niks.ASSALAMOALAIKOUM mijn broeders want dat zijn we.

 315. 321 god bestaat niet 29 december 2012 om 7:00000000 pm

  damn wat zijn jullie gelovige echt domme wezens -.- als god zou bestaan zou de mens er allang niet meer zijn…jullie zijn echt de meest domste mensen op aarde beetje in een verhaal geloven wat door de mens is geschreven -.-

 316. 322 tunsie BEN AROUS 29 december 2012 om 7:25000000 pm

  dat je zegt dat god niet bestaat is je keus,maar ga mensen geen domme wezens noemen,maar degene die niet in god geloven,geloof jij maar dat je voorouders apen warenn en dat je groot,groot,groot ouder een fucking chimp is,wie is hier de idioot mafkees.
  Wees blij dat ik als moslim in god geloof en mijn god heeft mij verboden zijn creaties te vernietigen anders JAWELLI,JAWELLI julie sommige hier met hun reacties ik had jullie opgezocht.
  Maar mijn mooie geloof zegt :ze weten niet wat ze zeggen.

 317. 323 God Bestaat Niet 31 december 2012 om 1:05000000 pm

  Gast donder toch op man met je geloof Tunsie ben arousie kutatchunie
  No respect
  Moslims moeten gewoon aanpassen aan wij de nederlanders of gewoon opkkren!!!!
  Wij moeten niet aan jullie aanpassen kom op zeg

 318. 324 tunsie 31 december 2012 om 3:10000000 pm

  Wij aanpassen aan jullie kaaskoppen jullie zijn smerig viese mensen nergens respect voor alleen voor die kaas.Rot op mafkees aanpassen of opkkren,ik pas me niet aan jullie wlgelijk normen,vader beneden en moslim neukt zijn dochter boven HAHA.

 319. 325 God Bestaat Niet 6 januari 2013 om 12:35000000 am

  Ja kijk dat bedoel ik…je word vermoord als je een dochter, zus , of gewoon een jonge dame van een moslimse afkomst neukt of wat dan ook maar ondertussen neuken ze de hollandse vrouwen alsof het hoeren zijn terwijl de moslimse vrouwen de grotste sletten zijn die er rond lopen!!!

 320. 326 tunsie 6 januari 2013 om 4:44000000 pm

  he kaaskop leer eerst schrijven mongool,Ik wil je moeder en je zussen en je oma neuken.

 321. 327 allah zuigt aan me ballen!!!! LEKKAAAAH 6 januari 2013 om 6:46000000 pm

  Moet jij nodig zeggen kut moslim…Ik heb echt een fucking hekel aan jullie volk…ze moeten jullie in 1 grote zaal zetten en dan daar een grote bom in gooien of lekker vergassen wat hitler deed bijvoorbeeld!!!.

 322. 328 Tunsie is een randdebiel!!!! 6 januari 2013 om 9:21000000 pm

  Damn jou reactie van vergassen enzo gaat te ver man…maar de reactie van tunsie en meerdere mensen…RESPECTLOOS!!! dit filmpje spreekt al voor zichzelf!!! moslims zijn gebrainwashed!!!

 323. 329 tunsie 7 januari 2013 om 11:13000000 am

  ik heb me laten meeslepen door die haat van die man naar de moslims maar ik had beter moeten weten en toch zeg ik sorry voor alles wat ik heb gezegd en hoop dat anderen zich niet voelen gekwest het ging mij alleen om die idioot met zijn haat.vergassen wees blij dat de Amerikanen jouw hebben gered van die Hitler anders was jij in gaskamer belandt.Anyway Im sorry.RESPECT,RESPECT

 324. 331 ikbenmilan 10 januari 2013 om 1:10000000 pm

  Damn wat een haat op deze site alleen om een filmpje PUUR over het geloof weet niet hoe ik hier ben terecht gekomen ben maargoed…mensen moeten leren om elkaar meer te waarderen en respecteren .okal gaat het om het geloof van god. als er een zou bestaan waar ik helaas niet in geloof (heb er verder wel respect voor) is dat god of het nou allah heet of wat dan ook. Het is allemaal hetzelfde alleen is het boekje anders geschreven (DOOR DE MENS!!!!). in elk land heet HET anders.
  Mijn respect voor de gelovigen maar voor mij hoeft het niet als er zoveel haat erin leeft.

 325. 332 Mariam 11 januari 2013 om 11:37000000 pm

  Het is zo erg maar er zijn mensen die Mohamed
  En Fatima maar ze zijn geen moslims het is vreselijk ze

 326. 333 Mariam 11 januari 2013 om 11:40000000 pm

  Ik hoop dat de wereld anders word de Islam is het beste geloof
  Je Moët er goed over lezen en goede mensen mee praten en er gewoon meer ons godsdienst weten

 327. 334 Lutjekutje 22 januari 2013 om 8:40000000 pm

  Geloof is voor domme idioten

 328. 335 ondeugd 25 januari 2013 om 9:39000000 pm

  Al die gasten daar ophangen aan de voeten, dan hééééél langzaam kapot laten maken door vrouwen.
  Tja.. zo zie je maar weer…. zo slecht was het Wilders idee nog niet.. en ’t wordt nog erger ben ik bang.
  Ook zijn de verkeerde mensen op transport gezet, jaren terug, dat bewijst dit filmpje maar weer.

 329. 336 people choice 24 februari 2013 om 4:19000000 am

  als ik daar was zou ik al die 1000 mannen neer knallen
  met een ak 47 en een tommy gun met 200 rounds serieus maahn
  al zou ik ook dood gaan ik neem sowieso de helf mee stelletjes zwakkelingen

 330. 337 Dharmesh 2 april 2013 om 1:34000000 am

  Al die KK moslims met hun KK geloof!!!!!!! Niks in naam van Allah!!!!! Alleen maar hun eigen KK frustraties botvieren op anderen. Iedereen weet toch dat het hele KK Islam gebaseerd is op het Jodendom, Christendom en Hindoeisme en dat zij in jaartelling honderden jaren achterlopen. Dat is ook te merken aan het gedrag van deze KK idioten!!!!!!

  Het symbool in het midden van Mekka waar zgn. niks op mag komen, is toch gewoon onze eigen Shiv Ling uit het Hindoeisme. Elke blinde kan dat zien. Maar nee, zij denken dat zij het wiel hebben uitgevonden. Elk ander geloof is eerder ontstaan dan die KK Islam en dat die KK idioten alles hebben overgenomen, zelfs uit het Jodendom. JA, UIT HET JODENDOM!!!!!!!!

  Maar ik kijk verder rustig toe hoe die moslims elkaar in burgeroorlogen afslachten. Heerlijk om te zien. Dit is nog beter dan al mijn favoriete films bij elkaar. Ga vooral zo door, dan is de wereld over een paar jaar moslimvrij en hebben we eindelijk wereldvrede!!!!!!!

 331. 338 Mar75 27 april 2013 om 10:53000000 pm

  liefde kun je niet sturen. een vrouw die echt van iemand houdt zal haar leven voor hem willen geven, zo diep kan die liefde gaan. hier is duidelijk te zien een uiting van de jaloezie van die man die ze de hand geweigerd heeft en die heeft al die mannen op zijn hand gekregen en gebruikt om die vrouw te vermoorden.

  ‘gij die zonder zonde is werpe de eerste steen’

  diegene die die eerste steen geworpen heeft.. is net als alle mensen, een zondaar. God wist dat alle mensen zondaars zijn en jezus heeft deze uitspraak om die reden gedaan.

  Degene die de eerste steen geworpen heeft, heeft niet God gevreesd, maar zijn volk boven God gezet. God zal uiteindelijk hierover oordelen, niet wij. Maar boos maakt het je wel, zon weerloos meisje, die gewoon verliefd is, vermoord door 1000 mannen.

 332. 339 Jerry 11 mei 2013 om 6:49000000 pm

  Mazzel dat ze niet verkracht maar dat slaan en schoppen en gooien met bakstenen is al erg genoeg

 333. 340 Peter 24 mei 2013 om 3:23000000 pm

  Ongelofelijk.. hier ben ik in eerste instantie als vader echt niet goed van.. Ik begin beter te begrijpen waarom mensen bloedwraak plegen.. Als iemand dit ooit één van mijn kindjes zou aandoen, sta ik absoluut niet in voor mijn daden.. Ik krijg tranen in mijn ogen.. De onrechtvaardigheid is nog lang de wereld niet uit….

 334. 341 wateengoenekhe 21 juni 2013 om 4:35000000 pm

  ewajaa

 335. 342 kees 22 juni 2013 om 4:29000000 pm

  eerlijk wat zouden jullie doen dan bijvoorbeeld je was een moslim en je hebt een dochter die met een jood gaat trouwen jullie moslims zouden het ook waarschijnelijk hezselfde doen dus stil maar

 336. 343 dojrzałe 30 juni 2013 om 11:49000000 am

  dojrzałe Maja była ileś zazdrosna o swoją rok kalendarzowy młodszą kuzynkę, bowiem była odkąd
  niej brzydsza tudzież podczas gdy szły gdzieś w
  ogólności, to mężczyźni na ogół ją ignorowali skupiając całą
  uwagę na Zosi. Nie była brzydka, jakkolwiek nie umywała się aż do przyjaciółki,
  istnej piękności o idealnej figurze. Sama była niższa a pulchniejsza od niej.

  Miała brązowe czupryna nie sięgające nawet
  do ramion.
  Sprawdź sam: dojrzałe.

 337. 344 Dienares van Allah 1 juli 2013 om 7:32000000 pm

  Bismi l-laahi r-Rahmaani r-Raheem al – hamdu li- laah, was- salaatoe was-salaamoe ‘ala Rasoeliellaahie wa ba’d

  Allah Yarhamha

  Inna Lillahi Wa Inna Ilayhi Raji3oun !

  رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْراً وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى القَوْمِ الكَافِرِينَ

  Rabbana afrigh ‘alayna sabran wa thabbit aqdamana wansurna ‘alal-qawmil-kafirin [2:250]

  (Onze Heer, schenk ons geduld en maak onze voeten standvastig en sta ons bij tegen het ongelovige volk)

  رَبَّنَا لاَ تَجْعَلْنَا فِتْنَةً لِّلْقَوْمِ الظَّالِمِينَ ; وَنَجِّنَا بِرَحْمَتِكَ مِنَ الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ

  Rabbana la taj’alna firnatal lil-qawmidh-Dhalimeen wa najjina bi-Rahmatika minal qawmil kafireen [10:85-86]

  (Op Allah hebben wij onze vertrouwen gesteld, Onze Heer, maak ons geen voorwerp van vervolging door het onrechtplegende volk, En red ons door Uw Barmhartigheid van het ongelovige volk)

  De Profeet [‘alayhi selatu wa selam] heeft gezegd: “De beste onder jullie is mijn generatie, daarna degenen die hen volgen en daarna degenen die hen volgen. Dan zal na hen een volk verschijnen dat zal bedriegen en onbetrouwbaar zal zijn, zij zullen getuigen hoewel hen daar niet naar wordt gevraagd, zij zullen eden zweren maar deze niet vervullen en zwaarlijvigheid zal onder hen voorkomen.” [Saheeh Bukhaari]

  moge Allah ons leiden en ons niet doen dwalen na dat hij ons heeft geleid … En iedereen zal zijn verdiende loon ontvangen … In shaa Allah zit onze ought zuster in de hoogste rang van het Paradijs en onze zuster is als martelaar gestorven dus zei zit in goede handen el hamdoulillah spijtig van deze manier maar weet dat alles zijn reden heeft beter bij Allah Azza wa jall zijn dan bij deze ongelovige kafiers die haar dit hebben aangedaan want de profeet vrede zijn met hem heeft duidelijk gezegd de gene die zich vast houden aan mijn Soennah en de Qor’aan zullen niet dwalen maar de gene die zich daar van afwachten zullen geen leiding hebben …moge Allah Azza wa jall ons standvastigheid geven in ons geloof en ons met de gelovige doen getuige die enkel nog de Soennah en de Qor’aan volgen zo correct mogelijk … Moge Allah de gene die onrecht hebben aangedaan vervloeken en de gene die enkel om de wil van Allah streven en sterven hun de grootste rang geven in het paradijs … Dit leven is maar en test em examen die we moeten doorstaan dit leven is zo als en gevangenis voor dw. Gelovige en zo als en paradijs voor dw. Ongelovige en leven na de door is de hel voor de ongelovige em het Paradijs voor de gelovige … Weest niet hoogmoedig en weest goed voor je zusters en broeders want het paradijs is enkel en alleen voor de gene die goed doen en niemand onrecht aandoen die in Allah en de laatse dag geloofd want wat je voor je zelf wil moet je ook voor je broeders en zusters willen !!!!!!!!! En vermoor niemand die zegt er is geen god buiten Allah !!!!!!!!!!!!!! En vermoor niemand die je niks heeft gedaan enkel de gene die je onrecht aan doen verdedig je dan zelf …. Maar dit is gewoon niet meer normaal !!!!!!!!!!! En minderjarige meisje vermoorden ze iets niet wil !!!!! Maar vergeet niet dat jullie ook nog zusters hebben en dat jullie ook nog moeders hebben de gene die iets doen dat niet mag alles zal terug keren tot jullie vergeet dit niet Allah is de beste in zijn beloftes na te komen en ons vertrouwen is voor de volle 100% dat Allah iedereen op zijn manier zal boeten of verwelkomen !!!!! Vrees Allah Azza wa jall nu jullie nog de kans hebben want wat er allemaal gebeurd is niet meer normaal !!!!!!!!!!

  “O mijn dienaren! Ik heb adh-Dhoelm voor mezelf verboden gemaakt, en ik heb het verboden gemaakt voor jullie onderling, dus begaat geen Dhoelm.”
  En Hij heeft overdrijving in de religie verboden gemaakt. Allaah de Meest Verhevene zegt:
   
  “O mensen van het Geschrift! Overschrijdt de beperkingen van jullie religie niet, en zegt niets over Allaah, behalve de waarheid.” (Soerat an-Nisa 4: 171)  
  En de Profeet (salallaahoe ‘alayhie was sallem) heeft gezegd:
   
  “En pas op voor overdrijving. Immers, degenen vóór jullie zijn vernietigd door overdrijving in hun religie.”
  En de Boodschapper (salallaahoe ‘alayhie was sallem) heeft gezegd:
   
  “Overprijs mij niet, zoals de Christenen de zoon van Maryam hebben overprezen (door hem te aanbidden).” Overgeleverd door Boechaarie en Moslim.
  En Hij heeft at-Ta’assoeb (Fanatisme) verboden gemaakt. De Boodschapper (salallaahoe ‘alayhie was sallem) heeft gezegd:
   
  “…En degene die vecht onder een blinde vlag, waarbij hij uitnodigt naar Fanatisme en of fanatisme te hulp staat, die sterft in een toestand van  Al-Djaahielieyah.” Hadieth overgeleverd door Moslim
  Shaychoel-Islaam Ibn Taymiyyah (rahiemehoellaah) heeft gezegd (in al-Madjmoe’ 16/28): “En het is niet toegestaan voor de onderwijzers om de mensen op te splitsen in ahzaab (Groeperingen) en datgene te doen wat vijandigheid en haat opwekt. Echter, zij dienen als broeders voor elkaar te zijn die elkaar helpen in Al-Birr en At-Taqwaa, zoals de Meest Verhevene zegt:
   
  “En helpt elkaar in Al-Birr en Taqwaa (deugd, rechtschapenheid en vroomheid); maar helpt elkaar niet in zonde en overtreding.” (Soerat al-Maa’iedah 5: 2)

  Subh’aanaka allaahumma wa bih’amdiek, ash- hadu allaa illaaha illaa anta, astaghfieruka wa atubu ilayk. 

  Umm Aaishah …

 338. 345 Dienares van Allah 1 juli 2013 om 7:40000000 pm

  Dienares van Allah op 1 juli 2013 om 7:32000000 pm
  Bismi l-laahi r-Rahmaani r-Raheem al – hamdu li- laah, was- salaatoe was-salaamoe ‘ala Rasoeliellaahie wa ba’d

  Allah Yarhamha

  Inna Lillahi Wa Inna Ilayhi Raji3oun !

  رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْراً وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى القَوْمِ الكَافِرِينَ

  Rabbana afrigh ‘alayna sabran wa thabbit aqdamana wansurna ‘alal-qawmil-kafirin [2:250]

  (Onze Heer, schenk ons geduld en maak onze voeten standvastig en sta ons bij tegen het ongelovige volk)

  رَبَّنَا لاَ تَجْعَلْنَا فِتْنَةً لِّلْقَوْمِ الظَّالِمِينَ ; وَنَجِّنَا بِرَحْمَتِكَ مِنَ الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ

  Rabbana la taj’alna firnatal lil-qawmidh-Dhalimeen wa najjina bi-Rahmatika minal qawmil kafireen [10:85-86]

  (Op Allah hebben wij onze vertrouwen gesteld, Onze Heer, maak ons geen voorwerp van vervolging door het onrechtplegende volk, En red ons door Uw Barmhartigheid van het ongelovige volk)

  De Profeet [‘alayhi selatu wa selam] heeft gezegd: “De beste onder jullie is mijn generatie, daarna degenen die hen volgen en daarna degenen die hen volgen. Dan zal na hen een volk verschijnen dat zal bedriegen en onbetrouwbaar zal zijn, zij zullen getuigen hoewel hen daar niet naar wordt gevraagd, zij zullen eden zweren maar deze niet vervullen en zwaarlijvigheid zal onder hen voorkomen.” [Saheeh Bukhaari]

  moge Allah ons leiden en ons niet doen dwalen na dat hij ons heeft geleid … En iedereen zal zijn verdiende loon ontvangen … In shaa Allah zit onze ought zuster in de hoogste rang van het Paradijs en onze zuster is als martelaar gestorven dus zei zit in goede handen el hamdoulillah spijtig van deze manier maar weet dat alles zijn reden heeft beter bij Allah Azza wa jall zijn dan bij deze ongelovige kafiers die haar dit hebben aangedaan want de profeet vrede zijn met hem heeft duidelijk gezegd de gene die zich vast houden aan mijn Soennah en de Qor’aan zullen niet dwalen maar de gene die zich daar van afwijken zullen geen leiding hebben …moge Allah Azza wa jall ons standvastigheid geven in ons geloof en ons met de gelovige doen getuige die enkel nog de Soennah en de Qor’aan volgen zo correct mogelijk … Moge Allah de gene die onrecht hebben aangedaan vervloeken en de gene die enkel om de wil van Allah streven en sterven hun de grootste rang geven in het paradijs … Dit leven is maar en test em examen die we moeten doorstaan dit leven is zo als en gevangenis voor de Gelovige en zo als en paradijs voor de Ongelovige en leven na de dood is de hel voor de ongelovige en het Paradijs voor de gelovige … Weest niet hoogmoedig en wees goed voor je zusters en broeders want het paradijs is enkel en alleen voor de gene die goed doen en niemand onrecht aandoen die in Allah en de laatse dag geloofd want wat je voor je zelf wil moet je ook voor je broeders en zusters willen !!!!!!!!! En vermoor niemand die zegt er is geen god buiten Allah !!!!!!!!!!!!!! En vermoor niemand die je niks heeft gedaan enkel de gene die je onrecht aan doen verdedig je dan zelf …. Maar dit is gewoon niet meer normaal !!!!!!!!!!! En minderjarige meisje vermoorden als ze iets niet wil !!!!! Maar vergeet niet dat jullie ook nog zusters hebben en dat jullie ook nog moeders hebben de gene die iets doen dat niet mag alles zal terug keren tot jullie vergeet dit niet Allah is de beste in zijn beloftes na te komen en ons vertrouwen is voor de volle 100% dat Allah iedereen op zijn manier zal boeten of verwelkomen !!!!! Vrees Allah Azza wa jall nu jullie nog de kans hebben want wat er allemaal gebeurd is niet meer normaal !!!!!!!!!!

  “O mijn dienaren! Ik heb adh-Dhoelm voor mezelf verboden gemaakt, en ik heb het verboden gemaakt voor jullie onderling, dus begaat geen Dhoelm.”
  En Hij heeft overdrijving in de religie verboden gemaakt. Allaah de Meest Verhevene zegt:
   
  “O mensen van het Geschrift! Overschrijdt de beperkingen van jullie religie niet, en zegt niets over Allaah, behalve de waarheid.” (Soerat an-Nisa 4: 171)  
  En de Profeet (salallaahoe ‘alayhie was sallem) heeft gezegd:
   
  “En pas op voor overdrijving. Immers, degenen vóór jullie zijn vernietigd door overdrijving in hun religie.”
  En de Boodschapper (salallaahoe ‘alayhie was sallem) heeft gezegd:
   
  “Overprijs mij niet, zoals de Christenen de zoon van Maryam hebben overprezen (door hem te aanbidden).” Overgeleverd door Boechaarie en Moslim.
  En Hij heeft at-Ta’assoeb (Fanatisme) verboden gemaakt. De Boodschapper (salallaahoe ‘alayhie was sallem) heeft gezegd:
   
  “…En degene die vecht onder een blinde vlag, waarbij hij uitnodigt naar Fanatisme en of fanatisme te hulp staat, die sterft in een toestand van  Al-Djaahielieyah.” Hadieth overgeleverd door Moslim
  Shaychoel-Islaam Ibn Taymiyyah (rahiemehoellaah) heeft gezegd (in al-Madjmoe’ 16/28): “En het is niet toegestaan voor de onderwijzers om de mensen op te splitsen in ahzaab (Groeperingen) en datgene te doen wat vijandigheid en haat opwekt. Echter, zij dienen als broeders voor elkaar te zijn die elkaar helpen in Al-Birr en At-Taqwaa, zoals de Meest Verhevene zegt:
   
  “En helpt elkaar in Al-Birr en Taqwaa (deugd, rechtschapenheid en vroomheid); maar helpt elkaar niet in zonde en overtreding.” (Soerat al-Maa’iedah 5: 2)

  Subh’aanaka allaahumma wa bih’amdiek, ash- hadu allaa illaaha illaa anta, astaghfieruka wa atubu ilayk. 

  Umm Aaishah …

 339. 346 in de hens 29 juli 2013 om 2:07000000 am

  al die 1000 man in de fik steken

 340. 347 Geerd 11 augustus 2013 om 9:42000000 am

  Gewetenloze gekken laf bekken schoften ,hoop dat ze zullen branden in de hel als die er is?

 341. 348 Geerd 12 augustus 2013 om 9:50000000 am

  Gewetenloze lafhartige barbaren kil them all

 342. 349 Samira 24 augustus 2013 om 10:08000000 am

  HET IS N SCHANDE,HOE ZE HET MEISJE VERMOORDEN, 1000 MAN TEGEN 1 TIENERMEISJE DIE VERMOORD WORD OMDAT ZE VERLIEFD IS OP N MOSLIM JONGEN. ECHT N SCHANDE. MOGEN DIE 1000 MAN INSHALLAH BRANDEN IN DE HEL

 343. 350 Ikke 25 augustus 2013 om 6:44000000 pm

  Hoe kan iemand zoiets doen ??
  wat heft geloof te maken met bemoeien met iemands anders zijn leven ??
  gewoon schande !
  En er was eerder iets gezegd over moge hun vrouwen hetzelfde meemaken .. het is niet de schuld van hun vrouwen he .. en ik denk niet dat ze dat erg zouden inden .. ze zijn te egoistisch 😦
  Wat is er met de mensheid gebeurd … ik denk dat er van wereldvrede niet gaat komen hoor !

 344. 351 Arya 7 september 2013 om 10:53000000 am

  Arya
  Ik zag het filmpje wat mij betreft mag het hele volk met hun leider de hel in yezidisme wat voor fucking besten zijn dat hebben ze wel eens van menselijkheid gehoord arme meisje hoop Allah ze straft ik weet zeker Allah doet hèt en als ik het kan dan ruim ik het helde volk uit de arde

 345. 352 Jemama 20 september 2013 om 9:17000000 am

  Kanker koerden

 346. 353 Jos Pieters 26 november 2013 om 1:35000000 pm

  Mensen zijn soms erger dan beesten.
  De bijbel zegt dan ook de ene mens zal over de andere heersen tot dienst nadeel.
  Ze kunnen beter werken in Gods schepping dan hebben ze tenminste geen tijd voor al die onzin.

 347. 354 joelle 28 november 2013 om 1:47000000 am

  tis is echt te erg voor woorden, bende sadisten!

 348. 355 peter 5 januari 2014 om 9:15000000 pm

  het kost me moeite om hier op te reageren
  ik kan de juiste woorden niet vinden,ik kan hier met mijn verstand niet bij
  zijn dit mensen die zo iets doen??
  volgens mij niet.
  die dit gedaan hebben ophangen aan de hoogste boom,
  grapje ener hoogste boom mag ook!
  strontboxe,klootzakken, mafkeze, en dat alleen voor hen geloof
  er is geen een geloof die dit goedkeurt

 349. 356 esmee 9 januari 2014 om 3:18000000 am

  Hen die dit deden bij haar zouden hetzelfde lot moeten ondergaan maar dan langer. Het eft me ook zo diep geraakt dat ik moest huilen en dat doeik gt niet snel.

 350. 357 kure da 13 februari 2014 om 1:48000000 am

  Ihr verdreckte Hurensöhne ihr dreckige nutten söhne ihr hunde ihr seid keine männer ich fick den vater von dieser arme Mädchen.
  Ich ficke die ganze Familien die an diesen Moment dabei waren und nichts unternommen haben.
  Die Mutter von das MÄdchen war anscheinend mit dem nachbar beschäftigt und hatte den schwanz von einem schwarzen in ihrer dreckigen fotze stat ihre tochter zu retten!!!!!!!!!!

  Ihr scheiß YEZIDEN IHR SCHEISS KURDEN!!!!!!!
  IHR SCHEISSSSSSSSSSSSSSSS MENSCHEN!!!!

  euch sollte man verbrennen und bei lebendiger leib die haut vom körper ziehen damit ihr wisst was dieses Mädchen leiden musste!!!!

  die geschichte von ihr war das sie sich in einem moslem verliebt hatte!!
  was kann sie dafür wen sie es fühlt!!

  und ihr männer tut so als wärt ihr was hahahaha hier seid alle wie ein JIN!!!
  wie hunde wie ein kuschek!!!!

  ihr seid doch alle insgeheim schwul und fickt eure töchter und scharfe auf der weide ihr nuttensöhne!!!

  JA XODE U TAUSI MELEK DE BEKI ASGA RASCH SAR MALA WADA WARA KURE KAHBE!!!!!!!!!

 351. 358 janneke 5 april 2014 om 10:20000000 pm

  At een kankermongoken zeg dT ze mrallemL Kpot gaan vOORAL DIE KUT TURKEN

 352. 359 chopchop 6 april 2014 om 8:15000000 pm

  Die lul in beeld met dat blauwe geval ken ik, nu weet ie de gevolgen.

 353. 360 Youssef 29 april 2014 om 5:24000000 am

  Aan het meisje dat slachtoffer is van deze onmenselijke laffe daad wens ik het paradijs toe. Aan de laffe daders wens ik verstand toe.
  Ik heb de film of video of wat dan ook nog niet gezien.
  Aan de reacties hier denk ik dat dit zelfs niet nodig is.
  Meer dan 3 uur heb ik hier reacties gelezen.
  Als moslim (probeer dit toch te zijn) geef ik de raad aan al diegenen die zich hier moslim noemen ook als een moslim te reageren.
  Schelden, slecht woordgebruik, iemand de hel toewensen, zich laten opjutten,… dit is geen islamitisch gedrag.
  Hiermee draag je bij aan het negatieve beeld dat aan de islam word gegeven.
  De islam is vredelievend, iets wat ik hier maar zeer weinig gezien heb van zelfverklaarde moslims.
  Moslims zijn de islam niet.
  In Nederland en in Belgie mag je niet te snel rijden dan wettelijk toegelaten, moet je stoppen voor het rode licht,… en zo zijn er vele wetten.
  Als deze niet nageleefd worden zegt dit niets over de belgische of de nederlandse wet, maar veeleer over de overtreder.
  En deze vertegenwoordigt niet de hele bevolking.
  Sorry als ik het zo simpel stel, maar blijkbaar zijn er velen die geen andere taal begrijpen en met de feiten op de neus gedrukt moeten worden.
  Je moet niet voor een ander willen welk je voor jezelf niet wil.
  Dus wens niemand de hel toe, maar wel leiding.
  Natuurlijk is dit een uiterst laffe verwerpelijke daad waar niets maar dan ook niets goeds over gezegd kan worden, maar hoe wil je dat GOD ons vergeeft als we zelf niet vergeven. (wel op voorwaarde dat de dader(s) oprecht berouw tonen natuurlijk).
  Wens het beste voor ieder en laat het kwade niet de controle over je nemen. Neem afstand van de influistering van de duivel en reageer niet op de uitnodiging tot slechte dingen, ook al denk je daar goed mee te doen.
  Een echte moslim heeft een zeer sterk karakter en laat zich niet snel meesleuren tot impulsief slecht gedrag.
  Deze is eerlijk, straalt vertrouwen uit en is graag gezien.
  Lukt dit jou niet dan ben je of verkeerd bezig, of moet je met andere mensen omgaan die die eigenschappen WEL bezitten.
  Een moslim is niet iets dat je je eigen zomaar toekent, je moet dit waardig zijn en je ernaar gedragen.
  Heel weinig mensen die zich moslim noemen zijn daadwerkelijk moslim.
  Tot nu toe vallen er nogsteeds slachtoffers aan beide kanten, Yezidische en Soennitische Koerden.
  Dit allemaal door wraakgevoelens die de voedingsbodem zijn voor de volgende eermoord en vergeldingsdrang ingefluisterd door de duivel.
  Aan de reacties van vele “moslims” te zien blijkt dat zij hetzelfde zouden doen als tegenwraak of hetzelfde toewensen.

  Ook aan diegenen die de moslims haten geef ik de raad dit artikel eerst te lezen vooraleer de moslims verantwoordelijk te stellen voor deze verwerpelijke daad.
  De ene gelooft, de andere niet en ieder dient de ander in zijn waardigheid te laten.
  Er zijn er zelfs die doelsbewust de islam daarvoor afschilderen ondanks ze goed weten dat het geen moslims waren die dit deden, maar elke kans grijpen om de islam in een slecht daglicht te stellen.
  Respekt kent geen religie en hoe meer je elkaar uitmaakt of verwenst des te meer dit word teruggekaatst en des te moeilijker om samenleven.
  Een beschaafd mens gebruikt geen schunnige -of scheldwoorden.
  En een mening kan ook op een opbouwende manier gebracht worden.

  Hier het artikel:

  Oorzaak: Uit te hand mislukte gedwongen huwelijk en het afschuwen van partner naar ander stam van de Koerden (afstand nemen van Yezidisme).
  Yezidische jongen: de Yezidische Koerd vond dat Yezidische meisje (ook Koerdisch) met hem moest trouwen.
  Yezidische meisje: het Koerdische meisje van Yezidsiche afkomst weigerde de hand van deze jongen en koos voor een ‘Soennitische Koerd’ (moslimjongen), waarna zij zich later naar de Islam heeft bekeerd.
  Yezidisme: het Yezidisch geloof verbiedt het huwen met een ander geloofspartner (ander religie) wegens schending eer van het geloof en de eer van de familie.
  Resultaat: de Yezidische jongen nam eerwraak door eigenhandig zonder tussenkomst van de wetgeving: het stenigen aan te kondigen tegen deze bekeerde moslima die haar Yezidische geloof de rug heeft toegekeerd en zijn eer heeft geschonden met de dood tot gevolg.
  Gevolgen: ontstaan voortdurende clandenstine stammenoorlog tussen deze 2 Koerdische groepen, nl.: Yezidische en Soennitische Koerden duren veder, met aan beide kanten vallen er slachtoffers.
  Wetgeving: eerwraak (eermoord) is toegestaan in de Koerdische wetgeving.
  .

 354. 361 wilm 30 april 2014 om 1:54000000 am

  Het grote verschil
  L.S
  Al enige tijd heb ik belangstelling voor de problemen betreffende Arabieren die zich beroepen op de koran en menen dat het juist is geweld te gebruiken en daardoor recht te doen aan hun profeet Mohammed en hun geloof.
  Ik dacht bij mezelf is het mogelijk dat er een vergelijking gemaakt zou kunnen worden tussen de twee profeten t.w. die van de Bijbel en die van de Koran.
  Het is in dit geval even niet belangrijk of het nu wel of niet historisch is.
  Ook even in het midden laten het oude testament, maar even uitgaan van de twee profeten
  Het is volkomen duidelijk dat er een zeeeer groot verschil is tussen de belangrijkste profeet van de Koran Mohammed en de belangrijkste profeet van de Bijbel Jezus Christus. Jezus Christus, die volgens het Bijbelboek leerde…Dat je hoeren niet moet stenigen, ophangen, verbranden. ( “wie van u zonder zonden is!!!”) Dat je,je vijanden moet liefhebben.
  Dat je moet vergeven die je haten of kwaad doen..
  Dat wie het zwaard hanteert, door het zwaard zal vergaan.
  Ja, zelfs leerde: “Heb uw vijanden lief!”
  Dergelijke uitspraken zijn nooit uit de mond van Mohammed gekomen,staan ook nergens in de Koran.
  Oorlog is de Islamiet toegestaan…De ware Christen is dat niet toegestaan!
  Hun profeet leerde dat wie het zwaard opheft zal er door vergaan!
  De belangrijkste profeet van de Bijbel zou zeker anders met homoseksuelen omgaan dan de Islam die ze ophangt en zeker ook met hoeren die door Islamieten gestenigd worden enz.
  Indien een van de twee zou moeten terugkomen…Wie? Gelovig of niet, wie zouden wij dan toch het liefst zien terugkomen
  Even afgezien van de twee boeken Koran of Bijbel gelovige of niet?!
  Gewoon als er gekozen zou moeten worden!
  Als filosofisch ingesteld mens zou mijn keuze dan gauw gemaakt zijn!

 355. 362 Maria 3 mei 2014 om 4:46000000 pm

  Luister goed welke duivelse naam je ze steeds hoort roepen. Duivels aanbidders.

 356. 363 wilm 12 mei 2014 om 3:04000000 pm

  hallo maria!
  Wat bedoel je precies?

 357. 364 haatonrecht 4 juni 2014 om 8:11000000 pm

  geen wonder dat je een hekel krijgt aan koerden en al het moslim tuig…. geloof ??? mijn reet. eerwraak … mijn reet… tuig is het… pedofielen moordenaars moslims bah ga is lekker zelf dood

 358. 365 haatonrecht 4 juni 2014 om 8:12000000 pm

  laat dat tuig maar dood gaan in die landen…. ik wil ze niet in Holland… zeker niet als ze in de rij staan met een steen. bah CUTVOLK

 359. 366 Patrick 28 juli 2014 om 4:48000000 pm

  Te bizar voor woorden, ronduit geschokt. Je eigen kind, nichtje, buurmeisje of stamgenoot.. WTF!! Omdat ze besloot haar hart te volgen??? WTF

  Beestachtig, blij te lezen dat iedereen eenzelfde mening heeft! En dat dit echt niet meer kan anno 2014. Denk dat geen een god dit goedkeurt. God heeft liefde voor alle mensen, gelovig of niet.

  Echt geschokt bij het zien van de beelden.

 360. 367 MaseratiD 30 juli 2014 om 7:56000000 pm

  1.000 man is echt stomme en klootzak. Laat zij maar dat het zelf gaat dan verandert proberen. . Ik respect NIET voor 1000 MAN! Het is niet hoeft nodig tegen meisje slaan.

 361. 368 hub 2 september 2014 om 9:25000000 pm

  vies volk daar. hele land verbranden weg ermee

 362. 369 moslimlover 4 september 2014 om 7:59000000 am

  Duizend rond 1vrouw dat is laf omdat ze de mannen niet aankunnen dat zie je in de heden toen isis achter hun zaten vragen ze hulp aan de amerikanen lafaards maar er worden dagelijks zulke praktijken uitgevoerd om de anderen af te schrikken moslim te zijn zo weten jullie de waarde van islam maar toch na dit worden de jeziten geholpen door de Amerikanen om de anderen moslims aan te vallen en islam daar ben je altijd beter af dan iedereen want sterf je op deze manier dan ben je een martelaar zo niet ben je vrij en de eindbestemming van een moslim is het paradijs moge Allah swt haar tot de bewoonster van het paradijs maken Amien

 363. 370 ron 13 september 2014 om 4:07000000 pm

  Ik heb de verschrikkelijke beelden zojuist gezien! Al dat schreeuw volk er omheen! Ik kan me zelf niet voorstellen hoeveel pijn ze heeft geleden! Ik ben er diep door geraakt! Dan te bedenken dat dit voor deze cultuur niet ongewoon om zo respectloos een leven te beëindigen!ik hoop voor het meisje dat ze haar rust heeft gevonden!

 364. 372 Honus 29 september 2014 om 1:02000000 am

  Is er iemand die Nederlands kan?

 365. 373 mahfoudi 9 november 2014 om 10:59000000 pm

  رَبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ * وَأَعُوذُ بِكَ رَبِّ أَنْ يَحْضُرُونِ
  En zeg: “Mijn Heer, bij U zoek ik mijn toevlucht tegen de inblazingen der duivelen. En bij U mijn Heer zoek ik mijn toevlucht, opdat zij niet bij mij komen.
  Ik ben een man(Raqi/raki) en help mensen die problemen hebben met onverklaarbare ziektes, continu pijn, hoofdpijn, migraine. slechte magie/ Tovenarij/sihr, Bezetenheid, Boze oog & Afgunst,
  Met slechts 1 sessie wordt u verlost van diverse aandoeningen. bi idni Allah.
  Zoals:
  Complete/zwaar Bezetenheid of gedeeltelijke bezetenheid.
  Het slachtoffer die al jaren lijd aan een achtervolging van shaytaan of sihr zonder het te laten behandelen. Bij mij met behulp van Allah in een uur bi idni Allah bent u verlost van uw ellende (zien en dan geloven.) Hij schenkt wijsheid aan wie Hij wil en wie wijsheid is geschonken is inderdaad overvloedig begiftigd en niemand trekt er lering uit, behalve zij, die begrip hebben.
  – Kinderen met de aandoeningen ADHD/ADD. Kinderen met moeilijk gedrag .
  – personen/ Kinderen die schimmen /geesten/ spoken zien. En vaak hysterisch wakker worden.
  – Personen die geen geluk hebben met het trouwen.
  – Personen met huwelijksproblemen. (Veel problemen tussen man en vrouw.)
  – Vrouwen met kinderwens en vaak miskramen hebben.
  – Personen met allerlei soorten depressies, verdriet, Benauwd gevoel, Verlamdheid ergens op het lichaam, Tintelingen in delen van het lichaam, Sterke emoties, abnormale woede en veel psychische klachten zoals; desillusie en veel angst, Moeilijk kunnen slapen. beangstigende nachtmerries/ slaapstoornissen, lastig gevallen worden in hun slaap.
  – Personen die last hebben van influisteringen (was was)stem horen. hallucinatie, schizofrenie die door djinn is veroorzaakt. rare dingen zeggen en doen.
  – Meisjes/ Jongens die zomaar van huis weg lopen .meestal gebeurd dat door djin of sihr
  – Personen die last hebben van Benauwdheid en druk op de borst.
  – Personen die djin/ geesten/schimmen /spoken zien in huis. Ik kan deze bi idni Allah verdrijven in 10 minuten.
  Personen die meerdere malen bij imam’s en raki’s geweest zijn zonder resultaat. met de kracht die ik van Allah subhanahoe wa Ta3ala heb gekregen kan ik in een uur djin/geest/duivel weg halen en 99,99% van de gevallen valt hierbij niet flauw door de djin
  bi idni allah. Mensen blijven rustig bij mij tijdens roekya.
  Met slechts 1 sessie. Allah, alsmede hij die kennis van het Boek bezit zijn toereikend als getuigen tussen u en mij .
  كَفَىٰ بِاللَّهِ شَهِيدًا بَيْنِي وَبَيْنَكُمْ وَمَنْ عِندَهُ عِلْمُ الْكِتَابِ
  En met alleen gebruik van de krachtige en heilige woorden(Koran) wordt u bi idni Allah verlost van uw pijn./ ellende.
  Ik maak gebruik van Roqia/roekia en Roqia alleen. Zoals ons is voorgeschreven volgens de Quran en de Sunnah.
  Ik kan met behulp van Allah mensen op afstand ook helpen. Overal op aarde.
  وَأَنَّ الْفَضْلَ بِيَدِ اللَّهِ يُؤْتِيهِ مَن يَشَاءُ وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ
  Voorzeker de genade is in Allah’s handen, Hij geeft deze aan wie Hij wil. En Allah is de Heer van grote genade.
  telefoonnummer: lycamobile (0031)0-687797863 /lebaramobile(0031)0-644103047
  E-mail: bismilhaylkayoum@hotmail.com
  U kunt erop vertrouwen dat ik discreet zal omgaan met uw vragen. U mag mij alles vragen. zal ik u helpen om te genezen. En Allah is de genezer.
  إِن نَّحْنُ إِلاَّ بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ وَلَـكِنَّ اللّهَ يَمُنُّ عَلَى مَن يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَمَا كَانَ لَنَا أَن نَّأْتِيَكُم بِسُلْطَانٍ إِلاَّ بِإِذْنِ اللّهِ وَعلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ .وَمَا لَنَا أَلاَّ نَتَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَى مَا آذَيْتُمُونَا وَعَلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ
  “Wij zijn inderdaad stervelingen zoals gij, maar Allah bewijst gunsten aan wie van Zijn dienaren Hij wil. Het is niet aan ons u een bewijs te brengen, dan door het gebod van Allah. En in Allah behoren de gelovigen te vertrouwen.”
  “En waarom zouden wij niet in Allah vertrouwen wanneer Hij ons onze wegen heeft getoond? En wij zullen voorzeker al het kwaad dat gij ons doet met geduld dragen. Laat daarom allen die willen vertrouwen, in Allah hun vertrouwen stellen.”
  Oproep aan alle professionals die in werkvelden werkzaam zijn c.q. Psychiatrische instellingen/ Psychiaters/Psychologen; Heeft u patiënten die kampen met geesten/ duivels/demonen/schimmen? Ik kan u helpen. Zoals bekend kampen veel patiënten met het feit dat ze langdurig last hebben van geesten/spoken/duivels/demonen/schimmen. Ik kan deze mensen helpen.
  Oproep aan alle raqi’s op aarde wie een moeilijk geval heeft met een bezeten persoon en de geest / djin wil niet weg, ik kan hem weg halen in een fractie van minuten op afstand en overal ter wereld en dan zult u zien, en dan geloven. En Allah soubhanahoe wa Ta3ala is mijn getuige.
  اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ وَمِنَ الْأَرْضِ مِثْلَهُنَّ يَتَنَزَّلُ الْأَمْرُ بَيْنَهُنَّ لِتَعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ وَأَنَّ اللَّهَ قَدْ أَحَاطَ بِكُلِّ شَيْءٍ عِلْماً
  Allah is Hij Die de zeven hemelen schiep, en van de aarde desgelijks. Het gebod daalt in hun midden neder, opdat gij moogt weten dat Allah macht heeft over alle dingen, en dat Allah alle dingen in zijn kennis omvat.
  Ik garandeer jullie insha Allah dat de djin/geest na rokya gaat vertrekken en komt nooit meer terug. Nooit meer bi idni allah.
  Ik kan ook raki’s en imam’s die schade hebben opgelopen door wraak van de djinn helpen.
  Vraag dan de bezitters van kennis, indien jullie het niet weten.
  وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ وَآخَرِينَ مِنْ دُونِهِمْ لَا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ يَعْلَمُهُمْ
  En maakt aan de grens alle mogelijke strijdkrachten en vastgehouden paarden voor hen gereed, waarmede gij de vijand van Allah en uw vijand en anderen buiten hen, die gij niet kent, doch die Allah kent, moogt afschrikken.
  Veel mensen gaan meerdere malen naar imaams en raki s, maar blijven ziek of de djinn komt terug. Vaak gaan deze mensen meer dan tien keer. Allah subhanahoe wa tahala heeft mij hamdoelilah Al hikma /wijsheid gegeven oftewel macht over deze Djinn. Door die macht is hij gedwongen om te vertreken. bi idini allah en keert nooit meer terug . Nu zult het inchallah met eigen ogen zien, ik zeg altijd eerst zien dan geloven. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen die ziek zijn en lijden met de wil van allah incha Allah.
  وَلَقَدْ سَبَقَتْ كَلِمَتُنَا لِعِبَادِنَا الْمُرْسَلِينَ إِنَّهُمْ لَهُمُ الْمَنصُورُونَ وَإِنَّ جُندَنَا لَهُمُ الْغَالِبُونَ
  En waarlijk, Ons woord aangaande Onze dienaren, de boodschappers, is reeds uitgesproken. Voorzeker, zij zijn het die geholpen zullen worden. . En Onze schare is gewis overwinnaar
  Ik wil jullie er ten alle tijde aan herinneren, dat Allah Diegene is die Geneest. De Koran is een medicijn voor lichaam en ziektes, en voor de djinn/geest moet je dit hebben(En maakt aan de grens alle mogelijke strijdkrachten en vastgehouden paarden voor hen gereed, waarmede gij de vijand van Allah en uw vijand en anderen buiten hen, die gij niet kent, doch die Allah kent, moogt afschrikken.) en de werking daarvan is gegarandeerd .vertrouwen volledig in Allah.
  a3oedoe bi llahi mina shaytani rrajim,a3oedoe bi llahi mina shaytani rrajim,a3oedoe bi llahi mina shaytani rrajim,

 366. 374 isis 24 november 2014 om 3:11000000 am

  Daarom.mensen want isis doet is niks bij wat deze mensen doen drm ik ben zelf koerd maar wat isis tegen deze mensen doet verdienen zemaak ze maar 1 voor 1dood!!!!!!

 367. 375 Victor Leman 5 december 2014 om 3:49000000 pm

  Turkije ambieert een Tweede Ottomaanse Rijk!

  Turkije, onder leiding van Ottomaanse islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Libische AL- Qaeda, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en het moslimland dat bij uitstek het Ottomaanse Rijk wil doen herleven, creëert nieuwe monsters! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, haar leider R.T. Erdogan, zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra. 

  Turkije, dat zich onder leiding van de islamitische president Tayyip Erdogan in snel tempo van Europa heeft afgekeerd en zich openlijk heeft aangesloten bij de islamitische kamp, onderdrukt Koerden; ontkent Armeense genocide, houd nog steeds een deel van Cyprus bezet. En nu willen ze invloed in Nederland. 

  De arm van Turkije gaat ver! 

  Turkije tracht zijn invloed uit te breiden tot de kleine EU landen. Turkse geheime dienst (MIT) rekruteert steeds meer jonge Turken in Nederland! Het directe Turkse overheidsbemoeienis met de turks-islamitische organisaties in Nederland vormt een gevaar!
  In een toespraak op 10 april 2012 zei R. Tayip Erdogan, dat de Turken binnen enkele tientallen jaren geheel Europa zullen overnemen. “Wij hebben al miljoenen landgenoten in Europa.We zijn jong, Europeanen zijn vergrijsd! Er zijn duidelijke tekenen dat Allah de Turken de overwinning zal schenken over Europa! op 2071 wordt uiteindelijk over het lot van Europa beslist, net als op 1071 het lot van de Byzantijse rijk…(1071 Battle of Manzikert, turken verslaan Byzantijnen; en veroveren een groot deel van Andalusië.) wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten, zullen er nog eens 150 miljoen bijkomen….” De lange arm van Turkije gaat gepaard met lange tenen. Nederlandse Turken bestaan niet. Ze zijn en blijven Turken. Ze moeten zelfs het Turkse leger in! Oftewel in vreemde krijgsdienst! islamitische bewegingen onder leiding van hun machthebbers, maken gebruik van de instabiele situatie door spanningen te verscherpen in kleine EU landen:er worden steeds meer en meer moskeeën, islamitische centra’s met duizenden mensen, koran schools gebouwd om de oorspronkelijke bevolking af te schrikken en te laten vertrekken! Deze hardliners zijn voornamelijk salafisten. Turkse staat, steunt de salafistische organisaties in Nederland.

  Turken in Nederland willen dat Nederland gewoon in de invloedssfeer van Turkije komt: Erdogan: “De 2 miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen”. Recep T. Erdoğan. 

  Turkse leider Erdogan, is niet alleen leugenaar maar ook hypocriet; in eigen land worden minderheden vervolgd, ontvoerd, gemarteld en geïntimideerd. AKP, de hele partij zit vol met de hongerige honden die het Westen als de duivel beschouwen… Erdogan’s actie, is een duidelijke poging om hier zijn macht te laten gelden! 

  De uitlatingen en kwalificaties van dictator Erdogan in het recente verleden over andersdenkenden dan hij zijn zeer verontrustend. Moskeeën bouw en hoofddoek export is weliswaar belangrijk voor de Turken die in Nederland via immigratie en hoge geboortes van geïndoctrineerde Turken een eigen enclave willen creëren. Turken vormen nu de voorhoede van buitenlandse mogendheden die hun eigen nationaliteit en karakter willen behouden en zich afzetten tegen de Nederlandse samenleving die zij willen onderwerpen. 

  De AKP zit in Nederland aan de knoppen van een reeks moskeeën. Turkse islamitische elite wilt een gesloten Turkse colonne hebben in Nederland. Turkse nationalisten willen graag een ‘groep Turkije’ in 2e Kamer, een aparte Turkse nationale fratie, gestuurd door Turkije! Binnen de Soennitische sekte, is het traditie dat oorlog gevoerd kan worden op alle niveau’s. Zij hebben het niet nodig openlijk een oorlogsverklaring te uitten. Met list, bedrog en valse dialoog kan gemakkelijk een oorlog gewonnen worden en de tegenstander merkt pas dat er oorlog is als hij lang en breed op de grond ligt. 

  Turken willen hun eigen enclave stichten die verbonden is met Turkije. De hoofddoek is een vlag die turken op het hoofd van vrouwen planten, de moskee minaret is een duidelijke symbool om daarmee het veroverde gebied te markeren.

  Door de intensieve bemoeienis van Turkije vindt er meer en meer een bevolkingsverplaatsing, veel Nederlanders moesten hun geboorteplaats verlaten! Het is jammer voor dit land dat de grote politieke partijen, kerken en ambtenaren door de niet bestaande vrije ˜immigrant˜ verblind zijn. Onder leiding van AKP, een toenemend aantal in Nederland wonende Turks-islamitische nationalisten, hun Moskeekoepel organisaties, Milli Görüs, Suleymancilar, Diyanet, Fetullah, Moslimbroeders etc.. die gelieerd zijn aan de ISIS, Al Qaede en Al-Nusra, zetten hun politieke en ideologische activiteiten ongestoord voort: Jongeren en ook nu kinderen worden blootgesteld aan massale en leugenachtige vijandige campagnes. Men wilt echter niet de integratie, maar meer eigen nationale doelen te bereiken. Turken zijn sterk gepolitiseerd onder leiding van imams, Turkse staatsambtenaren, Süleyman-beweging, Milli Görüs, Diyanet en de Fethullah Gülenbeweging die de “Turkse diensten” in Nederland verzorgen. Export van deze Turkse politieke cultuur betekent inderdaad de export van structureel cliëntelisme. Maar ook van vriendjespolitiek, corruptie, discriminatie van onwelgevallige minderheden, misplaatst superioriteitsgevoel en eigenbelang in het politieke handelen. AKP leiders hebben herhaaldelijk gezegd Europa te willen veroveren “via de baarmoeders van onze vrouwen”. 

  Turkse islam van de Ottomaanse tijdperk is een nieuwe politieke fenomeen  geworden in Nederland. De integratie waartoe het westen oproept en waartoe het de moslims wil aansporen betekent het afstand doen van een deel van de cultuur die moet worden ingeruild voor de westerse cultuur en beschaving. De Ottomaans Turkse islam staat niet toe gedeeld te worden, en wordt geheel aangenomen met zijn credo en systeem en het is niet toegestaan om een deel van zijn wetten te verloochenen. 

  De turken migratie met de Ottomaanse veroveringen-ideologie- is overgoten met een godsdienstig sausje – die wereldheerschappij nastreeft, o.a. door hun 5e colonne. Dat is een bom onder onze maatschappij!

  Te gek voor woorden! 

  De geschiedenis van Turkije is vol met genociden als voorbeeld, 1.5 miljoen Armeense bevolking, meer dan 600 duizenden Alevieten, meer dan 720 duizend koerden.

  Laat staan de genocide op de Koerden en de vervolging daarvan. In Turkije, bijna alle kerken zijn omgezet in moskeeën of verandert in museum! Een paar jaar geleden verkondigde Erdogan nog dat Turken in Europa verraad pleegden aan hun Turkse vaderland en identiteit als zij daar zouden integreren. De situatie in Kobani en de rol van Turkije hierin is veelzeggend. Er is geen reden om de “trots van Erdogan” te ontzien. De Turk weet al dat wij een slap en laf kabinet hebben die uit angst voor escalatie gaan kruipen voor ze. En dan nu de tweede slag’, ze willen ‘inspraak’…! Waar halen ze het gore lef vandaan. 

  Turkije kan beter ervoor zorgen dat ze van die dictator met achterlijke ideeën worden verlost ipv zich met ons te bemoeien. Turkse leiders moeten eens een hand in eigen boezem steken voordat ze kritiek hebben op een democratische rechtstaat als Nederland…Turkije moet zich in eerste instantie afvragen waarom er miljoenen Turken hun land wilden verlaten. Zolang 8.6 miljoen Turken, om wat voor reden dan ook, hun land verlaten, moet Turkije gewoon dimmen.
  Turkije heeft niets over Nederland(ers) te zeggen, want dat laat de soevereiniteit niet toe. Laat Turkije eerst maar eens in enigenland orde op zaken stellen, u weet wel, de massamoord van Armeniërs, discriminatie van vrouwen,onderdrukking van de Koerden etc etc. Turkije is een dictatuur en schendt mensenrechten op grote schaal. Turkije moet zich zeker niet bemoeien met een van de meest democratische, een van de meest gulle en een van de meest gastvrije landen ter wereld. Probeer als buitenlander een kerk te bouwen in Istanboel of in de regering te komen. 
  Het is een schande dat de Turken na 50 jaar nog steeds niet de moeite hebben genomen om te integreren. Dat ligt echt niet aan Nederland hoor want dat hebben ze nog in geen enkel ander Europees land gedaan. Er zijn nog genoeg mensen die dromen dat het uiteindelijk wel gaat lukken maar we weten allemaal dat dromen bedrog zijn ! 
  De mensenrechten in Turkije zijn een lachertje. De Armeense genocide, waarbij meer dat een miljoen Armeniërs door Turkije zijn afgemaakt, wordt gewoon ontkent. Koerden hebben nog geen rechten, sterker nog, er mag in Turkije niet over de genocides gesproken worden. Doe je dat wel dan ga je meteen de bak in. Stel je voor de Turkse regering die zich wenst te mengen in ons integratiebeleid, een regering die IS geen strobreed in de weg legt, een regering die haar wil aan Nederland wil opleggen…..Je moet er niet aan denken. 

  Er is wel meer mislukt in Europa…De integratie zal nooit in geen enkel Europees land werken, zolang de Islam hier de baas wil gaan spelen en de leer van verzonnen boeken wil opdringen aan vooral mensen die niet meer in de middeleeuwen leven en waarvan de meeste niet meer in sprookjes en leugens van dien geloven !

  Waarom is het integratieprogramma in Nederland mislukt?

  Op het gemeentehuis en bij de Sociale Dienst zijn er folders in het Turks en Arabisch over hoe je een uitkering kunt aanvragen. Er zijn nog steeds verplichte islamitische namenlijsten bij de gemeente loketten!
  Nederlandse lessen voor nieuwkomers met een islamitische achtergrond doen we voor mannen en vrouwen gescheiden, net zoals zwemmen. Hoofddoek supporting vanuit corrupte Politieke partijen die ook verkiezingsposters in het Turks of Arabisch drukken en we zijn op zoek naar agenten die Turks of Arabisch spreken.
  Afgelopen decennia heeft de Nederlandse overheid honderden duizenden moslims binnen gelaten, terwijl hier klassieke industrie heel snel aan het verdwijnen is!.
  Vervolgens mobiliseert men hele staats apparaat om geïmporteerde werklozen te verzorgen met de gratis uitkeringen, verblijfsvergunningen en dubbel paspoorten. Vervolgens ging men kijken wat ze met een hoop kansarme parels aanmoesten. En daar betalen we nu de rekening voor, en die is hoog. Een kamertje in de gevangenis is duurder dan een luxe kamer in het Hilton in Amsterdam. En dan hebben we het nog niet over advocaatkosten, re-integratiekosten, huisvesting, uitkeringen, hoge verzekeringspremies door criminaliteit, het gevoel van onveiligheid op straat, en ga zo maar door. De cijfers worden er niet beter op, ondanks honderden miljoenen euro’s gespendeerd aan projectjes, buurtvaders, straatcoaches, gratis kickbokslessen, taallessen enz enz. Na honderden miljoenen aan subsidies te hebben verstrekt om stemmen te krijgen blijkt nu dat de politiek al die jaren alleen maar heeft toegekeken of de Turken wel goed bezig waren om Turk te blijven het is ze gelukt toch ?

  Geen wonder dat de belastingen voor de zoveelste keer omhoog moet door een graai in uw vakantiegeld. De kosten voor onze kansenparels nemen alleen maar toe, en er is totaal geen strategie of vooruitzicht dat dit de komende decennia gaat verbeteren. Erger nog, de weegkijkers zorgen er alleen maar voor dat de situatie verder verslechterd.

  Laten we maar goed uitkijken voor discipelen van Erdogan. Die zijn net zo stiekem als alle andere politici bij elkaar.

  Erdogan wilt meer Turken bij de Nederlandse overheid; er moeten meer Turken bij de Nederlandse politie, justitie en onderwijs. etc. Gemeenten krijgen steeds meer hoofddoek ambtenaren! AKP wilt dat deze Turken het liefst Nederland willen veranderen in een islamitische staat. AKP leiders willen helemaal niet dat Turken integreren in Nederland. Die willen Turkije uitbreiden met Nederland als provincie. Vrouwen, volgens Erdogan, moeten hun plaats goed kennen, namelijk dat zij broedmachines zijn, dat ze er alleen maar voor zorgen dat ze zoveel mogelijk kleine jongetjes op de wereld zetten. Dictator Erdogan heeft herhaaldelijk gezegd dat elke moslima minstens 5 koters zou moeten werpen om Europeanen te kunnen elimineren! Tayip Erdogan stimuleert moslima’s om minstens 5 kinderen in Europa, in Turkije heeft hij over minstens 3:baren, baren, baren, minimaal dit, minimaal dat…, En het is bekend dat dictators gek zijn op de zoontjes, omdat dit een macht instrumentje is om de bevolking onder de knoet te houden. De EU steunt Turkije met honderden miljoenen euro’s per jaar; de Turken zitten op de burelen van de EU en Erdogan kondigt door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan. Erdogan belooft en garandeert van alles, honderden duizenden Turkse religie ambtenaren (diyanet, milli gorus etc..) zouden klaar staan om deze jongetjes op te voeden. Erdogan is niet beter dan de ISIS leider! Hij heeft ca. 150 000 “godsdienst ambtenaren” gemobiliseerd, Nederland stikt van deze fundamentalisten, ze krijgen extra uitkering van Nederland, hebben speciale paspoorten. Islamitische strijders, die meestal onder de naam “imam” rondlopen, hebben speciale privileges. Islamitische Godsdienst legertjes worden steeds machtiger in Nederland…! Bijna alle Turkse organisaties in Nederland vallen onder dit soort Turks-islamitische legertjes!
  Zolang Turkse staatspolitiek, door het land gestuurde structurele indoctrinatie, hier in Nederland operationeel blijft, worden alle nieuwe generaties van de Turken, niet alleen anti-nederlands, maar in de toekomst kiezen ze zeker voor de jihad tegen Nederlanders! Nu zien we enorme toename bij de rechtsstudie. Hieruit blijkt dus wel degelijk de lange arm van Turkije: door al die islamitische rechten studenten zal over aantal jaren onze rechtspraak worden overgenomen. Waar we nu zitten met de ellende van huidige rechters, sta je over 5 jaar voor de ISIS rechter… Blijkbaar kan het nog erger…Maar niemand wil het zien of durft het te zeggen. Want dat ligt natuurlijk weer ‘gevoelig’ en zijn ze weer ‘gekwetst’. Nog even, dan zitten Turkse marionetten in ons kabinet en kan Erdogan of zijn opvolger helemaal aan de touwtjes trekken hier in Nederland. Maar alle naivelingen die het prima vinden dat deze Turken in Nederland op belangrijke positie komen in de regering van de staat der Nederlanden, hebben het voor het zeggen. Je gilt dat je wordt gediscrimineerd en alle geiten wollen sokken duikelen over elkaar heen om je te helpen en de meerderheid te schofferen (zie ook zwarte piet)De minderheid regeert!

  En wat krijgen wij, nettobetalers, ervoor terug?

  Wat krijg je ervoor terug. Het zijn hele etnisch-religieuze groepen, inmiddels aangegroeid tot een complete bevolkingslaag, die een gespannen verhouding hebben tot de maatschappij, van licht antagonisme tot openlijke vijandschap aan toe. Massa hoofddoek vrouwen die met de jihadistische uniformen de wijken bewolken, mega moskeeën, AL-Qaida leden die hun kinderen trainen, onbeschofte taxichauffeurs, shoarmatenten met echt vieze shoarma, mannen in jurken die op de grond spugen, Maffia bendes die drugshandel controleren, Turkse organisatie die werken voor Erdogan en die zoveel mogelijk subsidie binnenhaken, avondvullende uitzendingen van opsporing verzocht, dagelijkse ergernis van miljoenen Nederlanders. Tja, best wel goed die massale import van kansloze lossers… Zeker nu al die ongeschoolde arbeid wordt weg geautomatiseerd heb je er helemaal niets aan.

  Nu nog begrijpen dat 3e en 4e generaties meer radicaliseren vanwege de doodcultus, genaamd islamitische heilige oorlog;Jihad! We zijn onderweg. Het was niets, is niets en het maximale dat ze ooit te bieden zal hebben is tolerantie onder hoogspanning…
  En het gaat gewoon verder. Het is nu overduidelijk geworden dat de 4e en ook 5e generaties van Marokkanen, Somaliërs, Antillianen en Turken helemaal niets in de melk te brokkelen hebben. Kortom, er moet gedacht worden aan een terugkeer.

  Je hoeft geen genie te zijn om dit te zien!

  What you want is what you get!

  Met Vriendelijke Groeten.

  Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores, Lidya Dekker. N. Korse. S. Ellen Krans, W. Karmann

 368. 376 Boca Sami Antilliaan 22 december 2014 om 4:33000000 pm

  Dan te bedenken dat dit jarenlang is gebruikt om moslims zwart te maken. Net zoals altijd met terrorisme. In mijn ogen duidelijk de grootste slachtoffers maar toch aangewezen als schuldige. Wat een hypocriete wereld. Ik kan niet zeggen dat ik medelijden heb met deze groep in de situatie die ze nu zitten. Karma is een bitch.

 369. 377 Assyrian Fighter 29 december 2014 om 11:41000000 am

  Thats a lie
  ThEse people are Kurdish Muslime.
  They say takbin takbin

  Sunni and Shiite Muslims

  So stop lying Kurdish bitches

 370. 378 ARM KIND 30 januari 2015 om 12:41000000 am

  Jezus waar gaat de wereld heen, ik heb de video gezien… Maar het deed me zo veel pijn. Dat kind was half naakt, bont en blauw, onder het bloed… MENSEN DIT KAN GODVERDOMME NIET MEER. En maar door trappen als dat arme kind al dood op de grond ligt te bloeden. Doe ff normaal, deze mensen kennen echt geen schaamte. Geloof is geloof, al wil zij in een fucking ander geloof geloven doet ze dat toch, mensen maken tegenwoordig zo veel problemen. ZO GRAAG MAAR DAN OOK ZO GRAAG HAD IK DIT MEISJE WILLEN REDDEN. Dit bedacht ik me meteen toen ik dit filmpje keek, en dit hadden die mannen daar ook moeten bedenken ( OM MET ZE ALLE HAAR TE HELPEN) maar nee dat bedenken ze niet, wat een stelletje trieste wichten zijn dit! Van mij mogen ze naar de hel lopen. MENSEN ACCEPTEER ELKAAR HOE WE ZIJN, MAAR ALLEEN DEZE MANNEN HOEF JE NIET TE ACCEPTEREN… DAT HEBBEN ZIJ OOK NIET GEDAAN. MENSEN DIE NOG AAN HUN KANT STAAN OOK. VAL TOCH DOOD JOH, DIT KAN NIET!! 😩😩 IK HOOP DAT DIT MEISJE EEN MOOIE PLEK HEEFT GEKREGEN, EN HAAR OUDERS ER SNEL OVER HEEN ZIJN GEKOMEN

  VAN MIJ MOGEN DIE MANNEN LEVEND VERBRAND WORDEN, DAT LIJKT ME HET BESTE!! DAT ZE BIJ HUN DOOD VEEL PIJN KRIJGEN / DAT ZE DE ERGSTE ZIEKTE OP DE WERELD KRIJGEN!

  IK BEN 12 JAAR EN HEB MET VERDRIET NAAR DEZE VIDEO ZITTEN KIJKEN, WIJZE WOORDEN VIND IK DAT IK VOOR ME ZELF GEZEGD HEB!! En hopelijk vinden jullie dat ook?!

  IK KAN HIER ZO BOOS OM WORDEN, MAAR HET HEEFT TOCH GEEN ZIN MEER.

  FUCK HATERS, EN FUCK DIE MENSEN!!!!!!!!!!!!! 😡😡😡👿👿👿😩😩😢😢😳😫😭😭😫

  RESPECT✌️🙏😭😢

 371. 379 Ik 14 februari 2015 om 4:44000000 pm

  Dit is niet acceptabel en het wordt tijd dat de atheïsten minder passief worden en eens wat harder tegen religies aanschoppen.
  De boeken ( Bijbel, Koran etc. ) verbieden en dus aan de lijst van verboden boeken toevoegen, de kerken en moskeeën ombouwen tot musea om te laten zien aan komende generaties hoe het absoluut niet moet.

 372. 380 willem 2 maart 2015 om 2:09000000 pm

  barbaren met een idiote ideologie.

 373. 381 ronny 31 maart 2015 om 1:02000000 pm

  die gene dat meisje heeft vermoord die moesten ze opstoken allemaal die 1000 daaders terplaatsen og vergassen gelijk in auswiche al de 10000
  misdaaders de trein op gelijk in polen

 374. 382 Kurd-Alevi 10 april 2015 om 8:45000000 pm

  Via via ben ik op deze site gekomen. Zelf ben ik een Kerd-Alevi uit Noord-Koerdistan ( Zuid-Turkije ). Dit heeft helemaal NIKS met Koerden of geloof te maken. Maar met 1 ding : Arabisering. Deze Koerdische Yezdis mogen dan wel het eerste geloof in het Midden-Oosten dragen, maar ze zijn nog steeds onderontwikkelde beesten. Iedereen die uit Irak komt is zo. Of het nou Koerden, Arabieren, christenen, Yezdi of moslims is.

  Deze mensen hebben eeuwenlang tussen de Arabieren gewoont en hun wetgeving aangenomen. Dit gebeurt bv ook in Saudie-Arabië ( steniging ) . Je kunt dit niet voorkomen dit zijn en blijven onderontwikkelde mensen.

  In mjn ogen is geloof iets van JEZELF. Wat jij gelooft kan toch nooit hoed of slecht zijn? Jj bent degene die erin GELOOFT. Ik geloof bv dat de aarde rond is, maar misschien is hij toch plat, moet ik nu worden vermoord omdat ik ergens anders in GELOOF??

  Ik ben zelf ook Koerd………..maar dit………dit heb ik nog nooit gehoord of gezien bij Koerden, het intereseerd mjn familie geen fuck als ik me nu bekeer tot Christen, omdat dat MIJN GELOOF is. Ik snap deze mentaliteit niet. Maar ja zoals ik al zei Arabieren ——> Arabisering van Yezdis—–> gevolg is dit dus.

  Ik heb echt zitten huilen en NEE geschreeuwd toen ik NAR deze video keek. Verschrikkelijk en maar blijven trappen als ze dood is en maar stenen gooien na haar dood.ik brnslechtziend maar zelfs ik kn de blauwe plekken zien. Jezus wat heb ik gejankt toen ik deze video zag. Maar helaas gebeuren nog steeds dagelijks stenigingen of eerwraak moorden n Moslimse landen die onder leiding staan van onderontwikkelde …………..ARABIEREN.

  Maar boontje komt om zijn loontje: kijk hoe de Yezdis nu behandeld worden door ISIS. Ik hoop echt dat er in de massagraven ook een paar dozijn van deze 1000 man in zit.

  Ik hoop echt dat dat meisje in het parDijs is en herenigt word met haar geliefde.

 375. 383 Berivan 10 april 2015 om 8:52000000 pm

  Ik heb echt alles gelezen wat je schreef en ook met gedachte dat ik helemaal mee eens ben maar laatste stuk over dat Yezidische mensen soort van “verdiende” loon, vond ik echt harteloos. ..
  Jaa mannen die daar haar vermoord hebben mogen idd ook zelfde lot, maar je noemt alle Yezidische burgers…Dus kinderen en baby’s etc etc..Wat hebben zij gedaan? ?
  Vind ik echt onterecht sorry..

  Berivan..

 376. 384 Kird-Alevi 11 april 2015 om 12:40000000 am

  Mosul is al een tijd in handen van ISIS en ik durf te wedden dat zeker een paar van die 1000 man in handen van ISIS is gevallen rn vermoord. Wacht maar tot de stad bevrijd wordt en de massagraven tevoorschijn komen.

  Dit heeft niks te maken met Koerden ( ook al is het Yezdismr een Koerdisch geloof ) of met het geloof Yezdisme. Dit heeft te maken met MENSELIJKHEID. Ook al zou ik ook doodgaan ik zou haar geholpen hebben.

  Maar geld ALLES wat je uit Irak importeert of exporteert is shit en vuil dus zeker de mensen daar. Ik heb nooit ren goed woord gehad voor Irakezen, sorry.

  Ik ben Koerd en Alevi en kom uit Noord-Koerdistan ( Zuid-Turkije) in Turkije word ik gehaat omdat ik Koerd en Alevi ben ze mogen me echt NIET. Vandaar dat ik zelf ook Turkse POLITIEK haat. Ze hebben jarenlang de Koerfen als vijand afgeschilderd en hun dood weggestopt. Maar er is niks mis met Turkse mensen. Dat terzijde heeft Turkije zich na de Eerste Wereldoorlog opgebouwd tot ren machtig rijk stabiel land. Ze flikken van alles en niemand zegt iets uit angst, de zaemeensebgenocide?? Niemand zegt wat. Dersim 1938??? Niemand zegt wat. Openlijk steunen en helpen van ISIS??? Niemand zegt wat.

  Irak is samen met Turkije gesticht na de Eerste Wereld Oorlog, maar het is daar nog steeds een teringzooi met onderontwikkelde beesten. Neem een vb aan je buurlanden! Nee dit zal vaker gebeuren , omdat de mens. Daar debielen zijn.

  Maar goed in de tussentijd kunnen wij kijken hoe ISIS AL deze Yedi mannen een lesje leert. Ja ik ben TEGEN ISIS, maar boontje komt om zijn loontje.

 377. 385 Atletico Flevoland 17 april 2015 om 6:45000000 pm

  Eerwraak ?
  In wat voor tijd leven die gasten
  Ben zelf gelovig maar bij mij staat in de bijbel
  Heb uw naasten lief gelijk u zelve
  En dam maar klagen hoe het komt dat ze in de rest van de wereld uit gekots worden
  Die wetgeving aanpassen is schending van de mensen rechten
  En al die gasten die mededen de rest van hun leven opsluiten in het gevang

 378. 386 tanja 17 april 2015 om 6:55000000 pm

  ZIJN ZE GVD HELEMAAL GEK GEWORDEN EN DAT SOORT VOLK LATEN ZE HIER BINNEN …….NEDERLAND IS KAPOT………..WAT EEN VOLK
  …..

 379. 387 ZiekeGeestenZijnHet 20 april 2015 om 9:16000000 pm

  Ze mogen allemaal in de hel branden 😡
  Ik word misselijk als ik er naar kijk. Kijk hoe leuk t is als hun gezicht wordt ingetrapt door meiden, ja dan lach je niet meer hé?

 380. 388 Jeshua salaam 30 mei 2015 om 10:30000000 am

  Ongeacht het geloof dat ze volgde, hier werd een onschuldig mens vermoord.
  Geen enkele overtuiging kan dit rechtvaardigen, geen enkele…
  Elke religie, overtuiging of ook maar mens die dit kan aanzien en goedkeuren is niet waardig genoeg zichzelf gelovige of ook maar mens te noemen.
  Met dit soort barbaarsheden gooi je je menselijkheid af en degradeer je jezelf tot niets meer als een dier die aleen reageert op instinct en geen spoor meer vertoond van enig menselijk vermogen.
  Ik geloof zelf niet in een hogere macht maar hoop na het zien van deze afschuwelijke beelden dat er iets meer is tussen hemel en aarde waar deze barbaren uiteindelijk rekenschap aan moeten afleggen.

  En voor dit onschuldige kind, rust zacht…

 381. 389 Sjoerd 15 juni 2015 om 12:22000000 am

  today on animalplanet: kanker moslims die we moeten uitroeien voor een veiligere wereld begin in Nederland

 382. 390 H.H. 20 juli 2015 om 10:22000000 pm

  Kk ape, fuck jullie allemaal

 383. 391 Edwin 11 juni 2016 om 1:22000000 am

  Dit zijn inderdaad mongolen met een achtergesteld godsgeloof dat in stand wordt gehouden door de heersende klasse.

 384. 392 Vol ongeloof! 13 juni 2016 om 4:56000000 am

  Wat vreselijk, ongelooflijk dat deze gelovige werkelijk geloven dat dit menselijk is…..

  Hetis mens onterend walgelijk, en maar schijnheilig blijven bidden. En geloven dat dit de godsdienst ten goede komt. Allemaal schijnheilige en zeker beweren dat ze zelf nooit zijn. Vreemd gegaan of alcohol drinken, of andere zondes hebben begaan! Echt vreselijk dat zo’n jonge meid op deze manier om t leven komt. Walgelijke lui! Geen andere woorden voor! Ronduit walgelijk!

 385. 393 Tji 11 september 2016 om 2:20000000 am

  Gestoorde gekken zijn het heel dat volk

 386. 395 Mokka 9 oktober 2016 om 3:15000000 am

  Mensen begrijpen het precies niet ,dereeen dat ze haar stenigde is omdat ze zich bekeerde tot de islam ,endot zijn geen moslims maar een sekte lees het verhaal eerst voor jullie reageren

 387. 396 G.P 4 februari 2017 om 11:23000000 am

  Walgelijke barbaren! Boycotten zo’n achterlijk land! Ik hoop dat Allah of God deze 1000 mannen op een afgrijselijk langzame manier laten sterven! Maar ook politie daar aanpakt!!!

 388. 397 Arab 17 april 2017 om 7:26000000 pm

  Wat prat yulie voor pop asahbi yulie beschuldigen de islam die jezidis zijn christen en geen moslims wat lolt yulie hier

 389. 398 Dirk Floor 17 april 2017 om 9:08000000 pm

  Mijn hart weent voor haar en voor haar moordenaars want zij zullen het slecht krijgen.

 390. 399 Venice 30 augustus 2017 om 2:01000000 pm

  Heb het filmpje gelukkig niet gezien. Ben het overigens met iedereen hier eens hoor, dit is gewoon ziek. Wat me wel opvalt is dat er hier gepraat wordt over die 1000 mannen, en over religie, maar weet je wat/wie ik nog veel erger vind: die ouders! What the f*ck. Je zet een kind op de wereld en dit is wat je ermee doet? Aan de hoogste paal ophangen, vooral die zogenaamde moeder. Geloof me, dat is geen moeder!!!

 391. 400 google: Het non agressie principe 23 januari 2018 om 2:05000000 pm

  In hun hoofd denken de moordenaars dat zij niet verantwoordelijk zijn maar denken dat ze iets goeds gedaan hebben net als de nazi net als de communisten en alle anderen die exact doen wat hun religieus “leider” hen verteld te doen. Dat is ook in democratie zo, je word opgevoed met äls je doet wat je gezegd wordt ben je goed als je dat niet doet ben je fout. Je moet gewoon geboden orders en wetten opvolgen, Er wordt je niet geleerd na te denken over wat je zelf goed of fout vind en daar naar te handelen en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor een goede omgang met andere mensen nee je kunt rustig stelen en moorden, als je daar opdracht voor krijgt van, of opdracht voor geeft aan je desbetreffende god of kerk leiders of politiek leiders.
  Religie kun je niet verbieden je kunt het alleen zelf “afzweren” en ook de meest moordadige gevaarlijke religie niet vegeten aub. https://www.youtube.com/watch?v=VHpkQZErm7g

 392. 401 engel 7 januari 2019 om 2:12000000 am

  dit zijn geen moslims dit zijn vieze varkens ik heb er geen woorden voor ze zijn klaar om naar de hel tegaan vieze schijt hoeren kinderen varkens ze hebben geen opvoeding genoten
  lafaards

 393. 402 engel 7 januari 2019 om 2:19000000 am

  PIGS

  geen mannen maar stink varkens zijn ze
  fucking lafaards
  ze geloven in hun zelf en volgen de varkens wet op rot pluris iektis hebben ze de varkens pest allah straf niet !!!!
  maar doordat ze al varkens zijn zullen ze nooit hun geluk vnden varkes blijven varkensssss!!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته

 • 2.226.973 مسلمين --> مؤمنين

Prikbord Info:               سورة الفا تحة

سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ 1 الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 2 الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ 3 مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ 4 إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ 5 اهدِنَـــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ 6 صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ 7
أمين
كلمة الله هي الحقيقة
colorbar.gif
GASTENBOEK - HELPDESK - Wie ben ik?
  Aanmelden - Registreren
  Wachtwoord  vergeten ?

Kalender

mei 2007
M D W D V Z Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Bezoekers Info: Locaties.

Locaties: DEEL I - DEEL II.

Thalla & Beslama!!!

                لآ إله
إلآ آلله محمد رسول آلله

بن عياد محمد رشيد
www.BenAyad.be - Islam & Actua

%d bloggers liken dit: