De onderdrukte moslimvrouw.

De onderdrukte Moslimvrouw van tegenwoordig kent iedereen en weet iedereen wat de Islam is, men weet niet wat het werkelijk inhoud en zo blijkt dat iedereen zijn eigen beschrijving heeft gecreëerd. De Islaam is volgens vele een religie die gepraktiseerd wordt door Arabieren en gebaseerd is op middeleeuwse verschijnselen. De Islam kan soms wel fundamentalistische en terroristische ideeën bevatten. De man is de baas in huis en mag wel vier vrouwen trouwen, De vrouw is een onderdrukte wezen, die noch een persoonlijkheid heeft noch een stem en is verplicht zich te wikkelen in bepaalde doeken. En als ze zich misdraagt mag ze ook nog geslagen worden.

pdf.JPGDe onderdrukte moslimvrouw..
LEES MEER.     (99,3 KB)

25 Responses to “<b>De onderdrukte moslimvrouw.</b>”


 1. 1 Moke 8 augustus 2006 om 5:48000000 pm

  Sorry, ik kan er niet van mee spreken, want heb geen vrouwtje om te kunnen een onderdrukking te doen ontstaan. Waarschijnlijk zoals men in het artikel zeide, ligt het feit aan onwetenheid dat de persoon in kwestie veroorzaakte: Wat is de oorzaak van onwetenheid van een man (vrouw) ? Tijdens het bloeiperiode van de Islam was er geen sprake  van deze vorm onderdrukking. Na het val van het Islamitisch Rijk, is het pas beginnen opkomen dat een vrouw werd onderdrukt zoals men in het bovenstaande artikel in de media heeft aangehaald.
  Oorzaak van onwetendheid: 1. GEEN BESCHIKBARE KENNIS  –  2.  ?  ?  ?
  Wat heb je nodig voor oneindige kennis op te doen, dat geen grenzen kent?

  Klopt dat ………. 😦 😦 😦

 2. 2 leila 8 augustus 2006 om 11:39000000 pm

  Salam alaikoum
  hier ben ik weer, inderdaad de onderdrukking is gekomen na de val. Dit was een heel moeilijke perioden , de zogezegde leiders of mensen met macht waren in zo’n positie geraakt dat ze vrouwen van op straat plukten (letterlijk) getrouwd niet getrouwd het intereseerde hen niet. Hij kwam op straat zag een vrouw die hij mooi vond en zij werd zijn bezit. Daarop hebben geleerden van die tijd gerageerd want ze konden hun vrouwen hun dochters ook nemen, en spraken een fatwa uit, De vrouw mag maar op drie momenten in haar leven het huis verlaten. Als ze geboren word ( dit kan fout zijn ) als ze trouwt en als ze streft. Met alle gevolgen van dien. Wanneer deze tijd vorbij was hebben de volgende oelama2 zich niet afgevraagd waarom deze fatwa ( want vele fatwas kunnen in sommige tijden niet meer gelden) en bleven gewoon daarop bouwen (dit komt hun ook mooi uit) Allah yasma7li. Ghair inch Allah

 3. 3 leila 9 augustus 2006 om 1:03000000 am

  Er zijn dingen aangeboren in een vrouw dingen die ze automatisch (bi idni lah ) doet.
  Maar dit wil niet zeggen dat mannan dan vrijgesproeken zijn. Het verschil is zij moeten het leren. 🙂

  Ps: wayaw ik denk echt dat veel mannen me hier echt wel haten.
  Maar ghair inch ALlah. Als ik ervoor kan zorgen dat er een man naar huis gaat na hier iets gelezen te hebben, gelukkig naar zijn vrouw gaat en haar goed behandelt omdat ie iets gelezen heeft. prijs ik me gelukkig. als er maar een zegt o lief vrouwtje van je bent moe ik zal je helpen dan wens ik heb het hoogste paradijs en wens dat ALlah swt tevreden over mij zal zijn, Ya rabbi amien

 4. 4 Moke 9 augustus 2006 om 2:54000000 am

  Maar we weten nog niet wat de oorzaak van het probleem is?
  Eén zaak staat vast: er is een grote tekortkoming aan kennis van de Islam en de toepassing ervan.
  De grootste hoop zijn analfabeten: kunnen niet lezen of schrijven.
  OF kunnen amper iets, het minimum.
  En voor diegene die wel intellectueel zijn? 

 5. 5 Moke 10 augustus 2006 om 5:09000000 am

  Misschien ligt het aan een feit dat een man zover gaat, dat hij zijn leven moet voor gaan opofferen van zijn gezin en andere familieleden. Oorlogperiodes en andere wantoestanden waardoor de man meestal zijn leven in het gevaar is. Hij is diegene die op het slagveld zit, niet de vrouw. Er is weinig bekend over vrouwen die in oorlogsmomenten worden ingezet. Heeft het is mee te maken, Allah weet het beste!!!

 6. 6 leila 10 augustus 2006 om 11:11000000 pm

  sorry moke maar het is niet altijd oorlog, en ook niet overal. En oorlog of niet een man moet een echtgenoot zijn. Voor de betekenis van het woord echtgenoot moeten we in koran gaan zoeken en in ihet leven van de profeet saw alleen daar vinden we het antwoord. Nu leren de niet moeslims on s hoe dit moet zijn maar eigelijk doen zij het ook niet goed.

 7. 7 Moke 2 september 2006 om 10:47000000 am

  – Het is een verkeerde uitdrukking en bestaat niet in deze godsdienst.
  – Islam wordt in een slecht daglicht geplaatst: dat is wat ze willen!!!
  – De woorden van Allah (swt) en van de Profeet (vzmh) blijven daar-
  door in hun oorspronkelijke bron van waarde. HMDLH…
  – Oorzaak: mannen misbruiken hun fysieke krachten tegenover
  de vrouwen, waardoor ze fysisch niet tegen kunnen weerstaan.
  En zelfs de mannen niet, DWANG = DWANG

  Je mag zelf enkele familiale, sociale en politieke vbn. bovenhalen.

 8. 8 Charlotte 27 september 2006 om 4:41000000 pm

  hoi!

  Ik ben een studente van 17 jaar en ik zit in mijn laatste jaar. Wij moeten een scriptie maken en mijn onderwerp is de moslimvrouw (in de westerse wereld), omdat ik vind dat het hoog tijd is dat mijn medeleerlingen en alle andere mensen die ooit mijn scriptie zullen horen of lezen weten hoe het nu echt zit met de moslimvrouwen. Ik denk dat er van heel veel mensen een verkeerd beeld over hen zit in hun hoofd.
  Ik kan je artikel niet opendoen, dus het zou fijn zijn als je dat zou willen doorsturen naar mijn emailadres…
  als je verder nog informatie hebt, of het ziet zitten om me te helpen met mijn scriptie, dan moet je het zeker laten weten, want alle hulp is welkom, zeker van mensen die er iets over af weten en er hun eigen mening op nahouden!

  Groetjes!

  Charlotte

 9. 9 Moke 30 september 2006 om 9:56000000 am

  Hey Charlotte, eventjes onstabiliteit opgetreden vandaar dat die linken niet wouden werken, rechtstreeks te bekijken of het bestand te downloaden.
  Nu werken ze wel, heb het aangepast!!!!
  Maar verder heb je ook een aparte programma nodig voor pdf te kunnen lezen, nl.: download en installeer PDF-lezer
  http://www.adobe.com/nl/products/acrobat/readstep2.html
  Verder kun je ook onder het vrouwenrubriek, alle berichten vinden over “Vrouwen in de Islam”, die kun je waarschijnlijk ook gebruiken voor jouw werkje of scriptie dat opgegeven is door uw leerkracht.
  Als het scriptie af is, mag ik er ook inkijken en hier online plaatsen???

  In afwachting, teken ik en tot later voor uw reactie!!!!

  I see you later, Lady !!!

 10. 10 lela zahra 19 oktober 2006 om 11:06000000 pm

  salaam wahaleikoem,

  1.Het kunnen lezen en begrijpen van klassieke arabisch in ons Heilig boek Koran, kan moeilijk zijn(voor de analfabeten) of sommige mensen die wel arabisch (verzen) kunnen lezen of aframmelen (tijdens het gebed) maar niet begrijpen wat ze ‘reciteren’.

  2.cultuur/tadities: man is the big boss (neemt de beslissingen) en de vrouw -> kinderen verzorgen en huishouden doen =
  de man kan nooit vrezen dat zijn’geloof’kan bederven. Hij wordt bv fier van zijn prestatie. Hij wil zijn gezicht NIET verliezen!
  Vrijetijd -> de vrouw met de hoofddoek gaat samen met haar kind en man bv winkelen, familiebezoek ect. kortom een perfect gezin stichten.

  3. De persoonlijkheid en karakter van man en vrouw speelt een heel belangrijke rol binnen een relatie/huwelijk.
  Er bestaat tegenwoordig zelfs dat een moslimvrouw dominant kan zijn tegenover haar man. Wat ik ermee bedoel is dat in het leven wikken en wegen is. Een vrouw kan heel braaf en beleefd zijn tegenover haar man, terwijl haar man haar raad vraagt om samen een goede beslissingen te nemen.bv keuze van auto kopen of zijn vrouw mag gaan werken ect…

  4. De opvoeding van de mandie hij in het verleden gekregen heeft. Is hij ruw of met liefde opgevoed. Is er assertiviteit aanwezig.

  Mijn conclusie is, het ligt gewoon aan de karakter en opvoeding van de man in het algemeen . Een ruimdenkende moslimman kan wel veel positieve kenmerken hebben binnen een relatie/huwelijk of gezin. bv onze Profeet Mohammed Vzmh

 11. 11 lela zahra 20 oktober 2006 om 7:49000000 am

  ma3a salaam

 12. 12 Charlotte 30 oktober 2006 om 5:21000000 pm

  hoi,

  heeft er iemand die iets over de moslimvrouwen en de koran weet, goesting om mij te helpen met mijn eindwerk voor school? nuttige informatie kun je doorsturen naar    verwijdert

  als er iemand het ziet zitten om een interview te doen, let me know:) (op hetzelfde emailadres)

  xxx

 13. 13 Moke 30 oktober 2006 om 5:35000000 pm

  Hey Charlotte,

  Eerst en vooral heb ik jouw contactgegevens verwijdert om uw privacy in goede banen te leiden.

  Je kunt hier een aktie starten en zal het extra in de aandacht plaatsen, zo wordt jouw eindwerkje ook in goede banen geleid. De zusters zullen je wel verder helpen, maar ook broeders.

  Maar je moet me wel vertellen, wat ik in dat bericht mag plaatsen (aktieplan ter gelegenheid van uw thesis).

  Ik zal ook de mensen hierover berichten, dan weten ze waaraan en waaraf.

  Alé, tot gauw dan maar. Laat maar iets van je horen, hoe we het tot stand gaan in brengen.

  Mvg, Moke.

 14. 14 umm_zaynab 30 oktober 2006 om 10:04000000 pm

  hoi charlotte..

  eerst en vooral veel succes met je eindwerk en twee ik wil je wel helpen met wat ik weet over de moslimvrouw..
  ik zal je niet zeggen dat ik er alles over weet maar ik doe zelf toch mn best om zoveel mogelijk kennis op te doen.. je mag je vragen desnoods hier op de site zette en ik denk dat je genoeg antwoord zal krijgen van alle bezoekers die op deze site actief zijn..

  dus als je vragen hebt wil ik mijn best doen om jou het juiste antwoord te geven.. anders zoeken we er samen een antwoord op..

  liefs umm_zaynab 😀

 15. 15 Rania 7 november 2006 om 5:27000000 pm

  Laat ons allesinds duidelijk zijn dat wanneer men spreekt over de onderdrukking van een vrouw binnen de Islaam dat het eigenlijk gaat over uitspraken dat werden gemaakt of regeltjes dat zijn ontworpen door niemand anders dan de MENS.M.a.w laten we het hebben over de onderdrukking van de vrouw binnen de “interpretatie van de islaam door een zogenaamde moslim” en zeker niet de onderdrukking van de vrouw door de Islaam zelf.Want die is er simpelweg niet.

  Rania

 16. 16 lela zahra 30 november 2006 om 9:39000000 am

  salaam wa3aleikoem,

  Ik denk, wanneer een vrouw onderdrukt is geweest door haar man, heeft te maken met macht, bescherming en zekerheid! ( of onwetendheid )
  Het komt foutief over bij de vrouw, maar voordelig bij de man.
  De man zou het heel anders moeten aanpakken! Een luisterend oor van de man bij zijn vrouw doet al heel veel, als ze haar kans mag krijgen tenminste! Ze is ook een belangrijk iemand!
  Een vrouw voelt gemakkelijk aan, wanneer er iets misgaat dan bij een man, volgens mij. (instinct)
  Ze moet opkomen voor zichzelf,maar dan volgens haar recht en het geloof!

  Ma3a salaam

 17. 17 Moke 3 december 2006 om 4:45000000 pm

  Salaam Alaikoem,

  Een onderdrukte moslimvrouw bestaat niet in de Islam!!!

  Het is een westerse term dat over héél de wereld wordt gebruikt!!!

  Een onderdrukte moslimvrouw komt in 2 gevallen voor:

  1. In een maatschappij waar ze niet worden aanvaard als burger en waar ze in de minderheid leven. En vooral waar haar privacy en rechten worden geschonden.

  2. In een maatschappij waar geen mensenrechten worden gerespecteerd of beperkte rechten toegelaten worden en waarvan de bevolking in de meerderheid de Islam aanhangen.

  DUS: dan geef ik de wereld toch gelijk, want omdat de 2 bovenstaande situaties in de huidige samenleving voorkomen.

  HET IS NIET DE ISLAM, DAT HET ZOU MOETEN ZIJN!!!

  Schijn bedriegt, raadpleeg het boek: de koran & ahadieths, die geven duidelijke perspectieven dat een onderdrukte moslimvrouw in de Islam niet voorkomt!!!!

 18. 18 lela zahra 3 december 2006 om 8:22000000 pm

  salaam wa3aleikoem,

  Een onderdrukte vrouw, kun je vergelijken met een witte duif in een kooi bij u thuis! Is dat vrede? Is dat gezond? De witte duif zal niet meer “wit” stralen van geluk, maar eerder depressief of ongelukkig voelen !

  Mr. Moke jou theorie klopt!

  Ma3a salaam

 19. 19 soumi 10 mei 2007 om 7:35000000 pm

  salaam aylakoem

  Charlotte, ik zal je de titel geven over een boek namens” de positie van de vrouw in de islam” dit boek werd geschreven door een Nederlands vrouw die bekeerd is naar de islam.
  Deze boek kan je kopen in elke marokaanse winkel in de stad Antwerpen, enz.
  beslama en veel geluk met je eindwerk

 20. 20 Hanifa 25 mei 2007 om 3:56000000 pm

  Goed zo, Moke!
  Een onderdrukte moslimvrouw bestaat niet in de Islam!!!

 21. 21 NADIYA 29 juni 2007 om 2:20000000 pm

  Salaam

  Jammer genoeg heb je van die onderdrukte moslimvrouwen…
  Dit komt natuurlijk door mannen die niks weten van de rechten van de vrouw in de islam…analfabeten die naar hun ouders keken, hoe zun hun vrouwen behandelde en ja jammer genoeg er een voorbeeld van nemen.
  Ze moeten dringend les volgen in hoe onze Profeet (saw) met zijn vrouwen omging.

  Maar ja het is aan ons de vrouwen om Islam goed te bestuderen en de Sunna van onze Profeet (saw)om onze rechten naar boven te halen.
  Als jullie moesten weten hoeveel rechten we hebben, dan zouden er vele moslimvrouwen op het rechte pad komen ipv zich na te leven naar het beeld van de Westerse vrouw, die hebben hun rechten maar onlangs gekregen en wij al vanaf de 6de eeuw.

  Artikel

  Dat de vrouwen vandaag in de moslimwereld hun rechten niet hebben, is niet omdat de Islam hun die niet gaf. Het probleem is dat in vele plaatsen vreemde tradities de leerstellingen van de Islam zijn gaan overschaduwen, ofwel door onwetendheid, of door invloed van kolonisatie.

  Er zijn vele aspecten in de islam die verkeerd worden begrepen door niet- moslims en moslims zelf. Dit komt natuurlijk door de onwetendheid en foutieve informatie en het niet-juiste beeld dat men heeft over de vrouwen in de islam.
  Er zijn talrijke verzen in de Koran die duidelijk maken dat mannen en vrouwen gelijk zijn in de aanblik van Allah. Volgens de leerstellingen van de islam is het enige dat mensen in de aanblik van Allah onderscheidt, hun niveau van Godbewustzijn.

  Dankzij dit zijn vele mensen verbaasd erachter te komen dat de islamitische wet meer dan 1400 jaar geleden vrouwenrechten waarborgde en dat vrouwen in Europa en Amerika hun rechten onlangs verkregen in de 19de eeuw.

  Het is jammer genoeg zo dat in een aantal moslimlanden de vrouwen benadeeld worden en dit is het gevolg van culturele, sociale en politieke gebruiken die zijn blijven hangen en niet van de islam zelf.
  Het zijn immers de mangedomineerde maatschappijen die proberen meisjes uit het onderwijs te houden, terwijl zij daar nochtans recht op hebben. Op die manier verhindert men dat vrouwen de rechten leren kennen die hen toegekend zijn door de islam.

  De Islam onderwijst bijvoorbeeld duidelijk dat een vrouw een volle persoon is in de wet, en de spirituele gelijke is aan de man. Tevens blijkt uit islamitische wet dat vrouwen het recht hebben om grond te bezitten, een zaak te runnen en gelijke beloning te krijgen voor gelijke arbeid. Het is vrouwen toegestaan totale controle te hebben over hun bezittingen; ze kunnen niet tegen hun wil met iemand gehuwd worden en ze mogen hun eigen naam houden wanneer ze trouwen.

  Vrouwenemancipatie in de islam

  Waarom hebben de moslimvrouwen vandaag de dag hun rechten niet?

  – vreemde tradities  leerstellingen van de islam gaan overschaduwen
  – onwetendheid (zwakke kennis of geen kennis over de vrouw in de islam)
  – invloed van kolonisatie

  Mannen en vrouwen gelijk in de islam

  – enige onderscheiding in de aanblik van Allah: niveau van Godbewustzijn

  Wanneer waren de rechten van de vrouwen?
  – rechten van de vrouwen 1400jaar geleden in de islam
  – amerika en europa begon in de 19e eeuw en grotendeels zijn onlangs bereikt.

  Waarom worden er in een aantal moslimlanden, moslimvrouwen benadeeld?

  – culturele, sociale en politieke gebruiken die zijn blijven hangen en niet van de islam zelf.

  Welke rechten heeft een moslimvrouw?

  – recht hebben om grond te bezitten
  – een zaak te runnen en gelijke beloning te krijgen voor gelijke arbeid
  – eigen naam behouden tijdens huwelijk
  – recht op partnerkeuze
  – recht op educatie
  – recht op erfenis
  – recht op echtscheiding
  – ….

 22. 22 zaynab 12 november 2007 om 9:57000000 pm

  selemoe3eleykoem wa rahmatoellah wa barakatoe

  1.mogen de mannen wel met 4 vrouwen trouwen?ja misschien een verhaal over de profeet(saw)maar ik heb gelezen dat hij(swt)meer vrouwen had maar met reden.
  2.ik weet niet maar ik denk dat een man en vrouw pas mogen trouwen als ze van elkaar houden en pas als ze elkaar kennen want zo niet dan leven de meesten tog elkendag in de problemen??
  3.zowel de vrouw als de man moeten voor elkaar zorgen en respect voor mekaar plus de man mag de baas niet spelen en ook omgekeert(de vrouw)?
  4.wrm zeggen de mannen dan of de vrouwen dat ze moslims zijn als ze de juiste weg niet volgen??
  5.wrm worden er hier veschillende dingens gezegt?hoe kan een moslim en of moslima nu weten wat de waarheid is en alles staat tog in de kor’an?
  6.wrm doen ze eoiets als ze zo gezegt bang zijn voor het leven na de dood.
  7.ik denk niet dat de meeste goed bezig zijn .moge Allah ons op de juiste pad leiden.

  la ila ha il Allah

 23. 23 zaynab 12 november 2007 om 9:58000000 pm

  sorrie ik heb een fout geschreven hij(deprofeet)(swt screef ik maar ik bedoelde (saw)

 24. 24 Rose 28 februari 2012 om 4:37000000 pm

  Albert Heijn, Dirk van den Broek, V&D, LIDL en Hema worden geconfronteerd met het hoofddoek probleem!

  Moslima’s aan de kassa of loket met hoofdbedekking als islam reclame!

  In onze tijd zijn we getuige van de zelfuitroeiing van de Europese beschaving. De moslimbevolking jaarlijks met 8,7% blijft doorgroeien en stijgt hun aandeel van krap naar 17% in 2020, 37% in 2035. De meest beangstigende cijfers komen uit West-Europa. In Nederland zal het aantal islamieten zich zelfs meer dan verdubbelen. Een laag geboortecijfer, gecombineerd met massale moslim immigratie en een vastbesloten islamitische aanhang (links + Christenen die Nederland, haar bevolking en cultuur om zeep willen helpen) veranderen de geboorteplek van de Westerse beschaving in een graf.
  In de grootste steden van Nederland -Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht- is Mohammed (inclusief de variaties Mohamed , Mehmet, Muhammad) nu al de meest gekozen babynaam. Het probleem is dat de snelst groeiende bevolkingsgroep in Europa tevens de meest anti_europees is…
  De grootste moskeeën van de vijandelijke grootmachten worden in Nederland gebouwd, in ons eigen groene, weelderige en waterrijke landschap. Meest gevaarlijke Moslims worden naar Nederland geëxporteerd. De meeste van deze “Moslims” hebben een dubbel paspoort, wijzen onze Westerse samenleving af. Deze nachtmerrie is een bedreiging voor de Nederlanders…Het is dan ook niet moeilijk te bedenken hoe de confrontatie tussen de Europeanen en dit soort vijandelijke indringers zal aflopen. De Moslim Broederschap, Hezbollah, Diyanet, Milli Gorus, Fethullah enz..enz..zijn nu al de baas in de meeste Europese moskeeën. Europa loopt daarom het enorme risico alle kostbare elementen van onze beschaving kwijt te raken.
  Islamieten in aparte uniform binnen de Nederlandse gemeentehuizen, ministeries, scholen: dit soort ontwikkelingen leveren ons geen voordeel, maar ellende, zoals we zien uiteindelijk in al de moslimlanden, al 1400 jaar. Het symbool hoofddoek is een teken waarbij geen natuurlijke relatie bestaat tussen de vertegenwoordiging van het teken en de betekenis die ermee wordt uitgedrukt. Onder leiding van allerlei politici, organiseren veel bedrijven en overheid instellingen hoofddoekbrigades met de belastinggeld. Hoofddoek -brigades van deze corrupte, in de ogen van de moslims een symbolisch ijzeren gordijn die moet voorkomen dat moslims worden besmet met westerse waarden als, democratie, gelijkberechtiging, scheiding van kerk en staat, emancipatie e.d. Deze praktijken van de grote bedrijven en overheidsinstellingen betekenen de capitulatie voor het streven van de externe mogendheden die met behulp van de straatterreur Islamitische apartheidssteden willen vestigen.
  Het is triest dat moedige vrouwen zelfs in landen als Pakistan, Afghanistan, Irak, Turkije, Libië, Egypte, Libanon, Iran, Soedan, Saudi Arabië, Katar met gevaar voor leven hun hoofddoek afleggen en daarin niet worden gesteund door de Nederlandse vrouwen, laat staan islamitische vrouwen in het vrije westen. Op meer plaatsen wordt juist belastinggeld gebruikt om religieuze intolerantie en seksuele apartheid te bevorderen. Veel grote gemeenten stoppen miljoenen geld in voor vrouwen en mannen gescheiden informatieloketten, die worden ondergebracht in door de moslims gecontroleerde gebouwen, verboden gebieden voor de Nederlanders. Hoofddoekbrigade zegt: “mijn hoofddoek is een uiterlijk teken (symbool) dat mijn aanhankelijkheid voor de islamitische leer (het geloof) aangeeft die mij oproept om mee te doen in deze samenleving (participatie), maar dat is wat anders dan integreren. Ze dragen dus een hoofddoek met als doel een ideologie te dienen, een ideologie die ook voor een staatkundig streven staat.

  Het kenmerk van onderdrukking zit hem in de aanvaarding en verdediging hiervan voor eigen bescherming. Het is de pijnlijke waarheid dat door links niet onderkend wordt: de islam van de islamisten is gericht op het hiernamaals, het leven op deze planeet is tijdelijk en dus niet van belang, niet-islamitische samenlevingen dienen daarom te worden vernietigd. Daartoe is de onderdrukking van mensen het eerste doel, in het bijzonder de onderdrukking van vrouwen. Links ‘kritisch’ Nederland wordt wakker !
  Een uniform met de hoofddoek dat nu nog in islamlanden met harde hand wordt opgelegd: De Saudi’s, bang om rechts ingehaald te worden door de ayatollahs, hebben vervolgens overal in Saoedi-Arabië de hoofddoek dwingend opgelegd. En omdat Saoedi-Arabië leidend is in de islamitische wereld, zag je als gevolg daarvan in de jaren’80 overal in de islamitische wereld hoofddoekjes verschijnen. Zweepslagen in Iran, Pakistan, Afghanistan, Nigeria en Soedan, Libië, Egypte etc. etc..; zwavelzuur in het gezicht in Algerije, Marokko, geweerschoten in Kashmir, brutalisering in Afghanistan, Pakistan, Jemen enz. Die landen tonen aan dat baas over eigen hoofd zeker geen gewone naturelle ontwikkeling is. De vrouwen in de westerse wereld voor ons hebben gevochten voor vrijheidsrechten van de vrouw. En nu zullen wij deze wel even om zeep helpen door een Hoofddoek te dragen. PVDA, CDA, D66, GL en SP moeten ook de verantwoording nemen voor wat er achter de hoofddoek schuil gaat namelijk waar je zelf voor gestreden hebt en dat is vrouwen mishandeling, vrouwen onderdrukking en de expressie om vrouw te zijn. Beseffen deze partijen niet dat er miljoenen vrouwen zijn die dit kledingstuk geheel onvrijwillig moeten dragen omdat ze anders worden afgeranseld, dat ze zonder die doek niet naar buiten mogen, dus opgesloten zitten. Het is geen vrije keus van de dames, als ze dat zelf beweren, is het hersenspoeling! Geweldig. Waarschijnlijk roepen ze ook op tot meer huiselijk geweld (want vrouwen die niet doen wat hun mannen willen verdienen klappen), meer kranten voor de ramen (vrouwen die gewoon naar buiten mogen kijken zorgen alleen maar voor overlast). Dit alles omdat mannen die zichzelf moslim noemen zich niet kunnen beheersen als ze vrouwenvlees zien. De bedekking van vrouwen is ontstaan omdat rover hoofdmannen jaloers waren en elkaar vrouwen probeerde te roven niet meer en niet minder. Het zijn de moeders in de Arabische wereld die hun zonen opvoeden en hun tot macho s en prinsen creëren en verwennen, waardoor zij al op jonge leeftijd een super macht binnen de familie zijn.
  Zij hebben voor 100% controle over hun zusjes ook al zijn die ouder. Moeders waren betrokken bij eerwraak op haar dochters zonder n hand uit te steken om hun leven te beschermen.
  En dat is de trieste waarheid van jonge meisjes, die de wetten van de ouderlijke macht niet respecteren en dat uiteindelijk met de dood moeten bekopen.
  Het vermoorden van meisjes wordt uitgevoerd door jonge broers waarvoor de gevangenis straf door hun jeugdigen leeftijd milder uitvalt.
  Grote bedrijven, onder druk van de politiek en christelijke verraders, voeren het hoofddoekje in om explosief groeiende moslims vriend te houden, maar vergeet niet dat een hoofddoek politieke islam symboliseert.
  We willen ons voedsel kunnen kopen in een Nederlandse winkel, waar we niet worden geconfronteerd met reclame voor de islam. AH, van den Broek en Lidl moeten neutrale winkels worden, waar we geen reclame aan de kassa maken voor een meer dan treurig systeem als de islam. Verstandig zou zijn, alle uitingen van deze politieke ideologie te schrappen

  De islam is wel een punt vanwege de overheersingdrang,de ongelijkwaardigheid van man en vrouw en de haat in de koran/hadith naar alle niet-moslims. Eigen dokters,eigen politie, eigen school, ook nog dan moeten ze voortaan ook alleen nog maar uitkeringen aanvaarden uit eigen land van herkomst;is dat ook weer recht getrokken.

  Net zo min als we iemand in Nazi-uniform achter de kassa bij AH willen zien, willen we islamreclame van uit uw personeel. Dit is puur uitroeiing van de autochtone bevolking. Op deze manier worden islamitische wijken in Nederland in rap tempo steeds groter. Ze verplichten door hun parasitaire gedrag overheden, Albert Heijn, LIDL, Dirk van den Broek managers via de belastingbetaler, zelf de ondergang te subsidiëren van het land dat ze hebben geadopteerd. Dat is de grootste gevaar:door het import van nog meer moslims die niet voor arbeid inzetbaar zijn, gaat dit land ten onder. Jarenlange ongebreidelde invoer van kansarme vijandelijke mensen roept weerstanden op. Met de toename van islamitische kleding gaat u binnenkort honger lijden: alle supermarkten, speciaal in bepaalde stadsdelen, hebben caissières met hoofddoeken. Het moet gewoon afgelopen zijn met die on-Nederlandse kleding. Ze zijn hierheen gekomen omdat het leven hier gemakkelijker is dan in hun land van herkomst, om dat hier uitkeringen zijn en – voor hun – gratis gezondheidszorg, gratis huisvesting, gratis voedsel en kleding en omdat ze later hun familie kunnen laten overkomen om van dezelfde gratis voorzieningen te kunnen profiteren.
  Omdat ze niet voor de vrijheid komen, hebben ze hun achterlijke leef- en kleedgewoonten meegenomen. En die worden gedoogd door dit – wegens hun koloniale verleden met schuldgevoelens overladen – Europese volk.
  Het is een kwestie van de schuldcultuur van een christelijk volk versus de schaamtecultuur van de islamitische immigranten.
  Daarom geven we ze gratis geld, goederen en diensten en daarom tolereren we hun middeleeuwse zeden en gewoonten en de toenemende impact daarvan op onze eigen cultuur. Het negeren van de problemen en een zondebok benoemen voor eigen falen lost de problemen niet op. Het islamitisch geloof vernedert vrouwen en beledigt daarmee de westerse vrouw. Vrouwen die na de overgangsperiode van 5 jaar nog steeds liever toonbaar islamitisch zijn (dit in tegenstelling tot alle andere geloofsovertuigingen die je niet aan de buitenkant kunt zien) moeten naar een islamitisch land verhuizen waar hun normen gewoon zijn. Als we eindelijk eens onze poot stijf houden en zeggen: “Hier in Nederland zijn burqa’s en hoofddoeken niet gewenst, u dient zich “godsdienst neutraal” te kleden”, dan denk ik dat al die mannen die nu hun vrouwen dwingen in die dingen te lopen nog een keer nadenken. Helaas is het nu overduidelijk dat ze ons uitkeringsparadijs niet zullen verlaten met hun achterlijke ideeën, maar we hebben in ieder geval ons seculiere land, wat betreft straatbeeld weer terug. Als die vrouwen eenmaal geproefd hebben van de vrijheid krijg je ze hopelijk die lappen niet meer in. Behalve de psychiatrische gevallen natuurlijk: godsdienstfanaten zul je altijd hebben. We moeten niet langer pikken dat onze seculiere openbare ruimte bezet wordt door agressieve godsdienstfanaten. We eisen de ruimte terug! Hoofddoek en burqa de wereld uit te beginnen uit Nederland! Kom op meiden bestook uw politieke partij! Alle vrouwen moeten zich weerbaarder opstellen jegens de perversies van de islam.
  Zolang je nog een Marokkaans, Turks of wat voor paspoort ook hebt, kunt u beslist niet integreren. Nu kun je je afvragen wat zoek je dan in Nederland,die vraag blijft niet lang onbeantwoord. Gewoon afschaffen dat hele islamitische immigratie beleid dan hebben we ook geen last meer van de enorme kosten en verloedering van ons land.
  Vrouwen gaan al eeuwen gebukt onder de tirannie van de islamitische leer. Deze mannen-cult van het ergste soort. Het is een aberratie. Een gruwel. Deze racistische, discriminerende, onderdrukkende en mensvijandige ideologie verpakt in cultuur en religie is het ergste wat ooit is uitgevonden om mensen te knevelen. Je kan er eigenlijk met je pet niet bij hoe het bestaat dat men zoiets heeft kunnen bedenken, laats staan voortwoekeren al die eeuwen. De islam is verschrikkelijk en moet liefst helemaal uit onze samenleving worden verwijderd.

 25. 25 The Balkans Chronicles 11 september 2017 om 6:19000000 pm

  Wereldwijd lijden zowel moslims als niet-moslims onder de ISLAM en telkens zijn vrouwen de grootste slachtoffers.Binnen de islam is de vrouw een minderwaardig wezen, dat op allerlei terreinen wordt achtergesteld op de man…Allah heeft aan mannen en vrouwen verschillende rechten en plichten gegeven.De Koran is overduidelijk geen boek dat respect voor meisjes en vrouwen predikt:“Een man kan huwen met een meisje dat niet geslachtsrijp is” (Koran- 65, 4)…“Moslim-vrouwen mogen nooit met niet-moslims trouwen ”(Koran-2:221)….“De erfenis van een vrouw is de helft van die van een man”(Koran- 4, 176)…“De man heeft het recht zijn vrouw te slaan bij ongehoorzaamheid ”(Koran- 4, 34)…“Het getuigenis van een man is dat van twee vrouwen waard ”(Koran- 3, 282)…De vrouw dient beschikbaar te zijn voor de seksuele bevrediging van de man…“Een vrouw mag alleen seksuele betrekkingen hebben met haar echtgenoot (wanneer hij dat wenst); de man mag betrekkingen hebben met een onbeperkt aantal vrouwen: vier echtgenoten en zoveel slavinnen als hij zich kan veroorloven (Koran-. 23: 1-6 ; S. 70: 28-30; 6 4:3). Dat is tevens een gruwelijk onrecht tegenover miljoenen slavinnen, die zich natuurlijk niet konden verzetten tegen verkrachtingen door hun meesters…“Uw vrouwen zijn een akker voor u, zo komt dan tot uw akker zoals gij maar wilt”(Koran- 2:223)…Wat betreft 2:223 met betrekking tot de voorschriften dat een man zijn vrouw mag verkrachten! Een vrouw die verkracht is in een islamland wordt behandeld als dader.Zij heeft overspel gepleegd en verdient zweepslagen of steniging als straf.De verkrachter vrijwel altijd vrijuit gaat wegens gebrek aan het vereiste bewijs, dat moet worden geleverd door vier getuigen, die de seksuele daad met eigen ogen gezien hebben.Verkrachte meisjes worden ook vaak vermoord, om de eer te redden van de familie…Weg met de hoofddoek en boerka,weg met de verschrikkelijke de islam! Zodra deze politike ideologie verdwijnt, verdwijnt ook de onderdrukking van de vrouw…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته

 • 2.226.976 مسلمين --> مؤمنين

Prikbord Info:               سورة الفا تحة

سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ 1 الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 2 الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ 3 مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ 4 إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ 5 اهدِنَـــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ 6 صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ 7
أمين
كلمة الله هي الحقيقة
colorbar.gif
GASTENBOEK - HELPDESK - Wie ben ik?
  Aanmelden - Registreren
  Wachtwoord  vergeten ?

Kalender

augustus 2006
M D W D V Z Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Bezoekers Info: Locaties.

Locaties: DEEL I - DEEL II.

Thalla & Beslama!!!

                لآ إله
إلآ آلله محمد رسول آلله

بن عياد محمد رشيد
www.BenAyad.be - Islam & Actua

%d bloggers liken dit: