De beschrijving van de Hel.

De Hel zal die dag met 70.000 teugels worden aangesleept en elke teugel zal door 70.000 engelen getrokken worden. De zon en de maan zullen samen met andere dingen die aanbeden werden naast Allah in de Hel geworpen worden op de Dag der Opstanding. Degene die voor de Hel bestemd is zal zo groot verschijnen dat alleen zijn kies even groot is als de berg Uhud. Het afstand tussen de twee schouders van een ongelovige in de Hel zal zijn als een reis van drie dagen afgelegd door een snelle ruiter. Zijn zitplaats zal zo groot zijn als van Mekkah tot Madinah [Dat is ongeveer 500 km]. De bovenste gedeelte van zijn arm zal als Al Bayda zijn, zijn dij zal als Warqaan zijn. De ligtste bestraffing is dat je in schoenen moet staan waarbij je hersenen beginnen te koken, denkende dat hij de zwaarste straf ondergaat. De dikte van de huid van een pmgelovige in de Hel zal 35 meter zijn, zodat hij de pijn sterker voelt.

Het Vuur van de Hel is 69 keer heter dan het vuur die wij kennen op aarde. Allah heeft 19 engelen als bewakers gesteld over de Hel, elk van die engelen kan de Hele mensheid alleen aan. De brandstof van de Hel bestaat uit mensen en stenen, alles wat je erin werpt is zijn brandstof. In de Hel zullen verschrikkelijk hete winden zijn, niet koel en ze zullen niet Helpen tegen de hitte van de Hel zelf. De mensen van het Paradijs zullen kokend water drinken, en het zal over hun gezichten worden gegoten. Dat zullen ze drinken en het zal op ze gegooid worden tot het hun zijkanten bereikt en hun ingewanden eruitvallen. De schaduwen zijn van zwarte rook, die de gezichten zullen bedekken, mensen zullen met zwarte gezichten rondgesleurd worden in de Hel.

Allah heeft de Hel 1.000 jaar laten branden, toen werd het vuur rood. Dan liet Allah het nog 1.000 jaar branden toen werd het vuur wit. En dan liet Allah hem nog een keer 1.000 jaar branden zodat het vuur zwart werd, en het is nu zwart. De Hel heeft vier muren, elke muur is zo groot dat je een reis van 40 jaar moet maken om van de ene kant naar de andere kant te gaan. De gevangenen van de Hel zullen met zware ijzeren vastgeketend worden. Indien je een zo’n ketting om aarde zou zetten zouden de mensheid en jin’s samen er niet in slagen het op te tillen. En als je het op een berg zou plaatsen zou die berg uitteen vallen. De huiden zullen vervangen worden nadat ze zijn geroosterd, zodat ze steeds opnieuw de pijn proeven, en de dood bestaat niet daar. De Helbewoners zullen 70.000 keer per dag geroosterd worden, en steeds zullen ze opnieuw hersteldt worden.

De Hel zal niet gevuld worden totdat Allah zijn ‘Voet’ erin stopt en het zal schreeuwen, ‘Genoeg, Genoeg!’. In het Vuur zullen de gezichten verschrompelen, de mensen zullen om de dood schreeuwen, maar alle gebeden zullen niet verhoord worden. De bewoners van de Hel zullen gewaden dragen, die Allah uit het vuur van de Hel zal snijden, speciaal voor hun. De ongelovigen zullen bij de haren en voorhoofden worden gegrepen en in de Hel geslingerd, met hun gezichten tegen de grond. De harten zullen verminkt worden en vegaan, het vuur van de Hel zal erover heen gaan en niets onverteerd en ongeraakt laten. Wanneer de ongelovigen het Vuur zien, zullen ze om vernietiging schreeuwen en huilen totdat hun tranen op zijn en bloed tranen. Er zullen kuilen ontstaan boven hun wangen en in de grond door de tranen. De Helbewoners zullen zoveel huilen dat er een schip zou kunnen drijven op iemand’s tranen.

De zwarte gezichten van de Helbewoners zullen er gruwelijk uitzien als één van hen op aarde werd getoond zou iedereen sterven van de schrik. De bovenlip van de Helbewoner zal zijn gezicht bedekken en zijn onderlip zal tot zijn navel hangen. De tongen van hen zullen op de grond slepen zodat een ander Hel bewoner erop zal lopen. De voeten van een Mujahid die bedekt zijn door stof op Jihad zullen de Hel niet raken zei de Profeet, Allah’s vrede en zegen zij met hem. Een traan gelaten uit vrees voor Allah kan een Oceaan van vuur doven. Ze zullen Addarie eten, dat is een doornige plant dat bekend staat als Ash Shubruq en het groeit in Hijaaz. En ze zullen uit de boom van Zaqqoem eten. Een boom die uit de bodem der Hel ontspringt. De trossen er van zijn als de koppen van duivels. Wanneer ze hun buiken ermee gevuld hebben begint het te koken, waaraan ze zwaar zullen lijden. In de Hel zitten slangen en scorpioenen, als ze je bijten zal je 40 jaar lijden.

Ze zullen met hete roeden geslagen worden. En als ze hebben gegeten zullen ze dorst krijgen en drinken uit kokend water zoals dorstige kamelen, het zal hun ingewanden openscheuren. Als één druppel van de Zaqqoem op aarde zou vallen, dan zouden alle bewoners van de aarde en hun voedsel vernietigd zijn. Nog iets dat ze zullen eten is Al Gasleen, de spoelsel van wonden, pus. Als je een steen in de Hel zou gooien, zou het 70 jaar duren voor het de bodem zou raken. En het zweet van de mensen van de Hel zullen ze drinken, en ook degenen die op aarde alcohol dronken onder de moslims. Als je een Helbewoner uit het vuur van de Hel haalt en hem hier op op het vuur gooit, dan zal hij rustig slapen. En ijskoude, verschrikkelijk stinkende, dranken zullen ze opdrinken. En Almuhl zullen ze drinken, het is als kokend olie en wanneer het dicht bij iemand gezicht is gebracht, zal het huid van zijn gezicht eraf vallen.

Koran 3:193. Onze Heer, wij hebben een prediker gehoord, die opriep tot het geloof, ‘Geloof in de Heer’ en wij hebben geloofd. Onze Heer, vergeef ons daarom onze zonden en bedek onze zwakheden en doe ons sterven met de rechtvaardigen.

Advertenties

69 Responses to “<b>De beschrijving van de Hel.</b>”


 1. 1 Sarah 13 oktober 2006 om 5:25000000 pm

  Wat een flauwe kul./Welk normaal mens gelooft er nou in die achterlijke nonsens.

 2. 2 lela zahra 13 oktober 2006 om 9:22000000 pm

  salaam wahaleikoem,

  Mag ik u vragen vanwaar je dit stukje gehaald hebt, ik bedoel de naam van de vers in de heilige koraan waarin dat het vermeld staat (daliel) .

  ma3a salaam

 3. 3 moslima68 13 oktober 2006 om 11:31000000 pm

  salaam alaikoum,

  alhamdulillah dat we zo’n dingen van onze profeet (SAW) mogen vernemen.
  Zo kunnen wij op de dag des oordeels niet zeggen dat we niet gewaarschuwd werden tegen de verschrikkingen van de hel.
  Je hebt wel één foutje gedrukt in het tweede deel nl.
  het is in de HEL waar men kokend water drinkt en niet het PARADIJS.

  Wa djazaka’Allahu ghairan wassalamu alaikoum.

 4. 4 Moke 14 oktober 2006 om 1:41000000 pm

  Salaam Alaikoem, wa rahmatoe’allah, wa barakatoehoe,

  Ahlaan Lela Zahra, ik heb het genoteerd zoals ik het heb ontvangen, nl.:
  Koran 3:193, d.w.z. Soerat Al-Imraan (Het Huis van Imraan)
  en vers 193 is in deze soerat te vinden.

  Maar voor de andere inhoud van het bericht laat ik het hier bij.
  Want ik heb deze bericht per e-mail ontvangen van een zuster.
  Aan haar kan ik vragen van waar ze dat stukje tekst over
  ‘De beschrijving van de hel’ heeft gehaald, vooral de bron van informatie.

  Er is precies véél weerstand over de geloofwaardigheid van deze bericht wegens de onmetelijke waarden die we niet kunnen verwerken in onze gedachten.

  Ik ga contact opnemen met onze zuster voor méér uitleg over deze bericht te willen geven. Eventjes geduld, A.U.B. !!!!!

  Voor onze moslima68: ja, inderdaad er klopt iets niet met die tekst. Je kunt eventueel gelijk hebben, ik vind het ook eigenaardig!!! Maar ik heb het zo gekregen…

  N.B.: dit bericht is ook geldig voor onze zuster Sarah.

 5. 5 Gelovige77 14 oktober 2006 om 4:04000000 pm

  Salaam ,

  Ik heb een soortgelijk stuk eerder gelezen en inderdaad doet het je beven van angst en denken aan waar wij als mens mee bezig zijn.

  Natuurlijk zijn er mensen die de Qur’aan als niet geloofwaardig bestempelen. Maar voor die mensen zou ik zeggen:’ Hoe kun je alles dat vermeld staat in de Qur’aan als een leugen bestempelen terwijl het van zulk hoog taalniveau is. Er staan zelfs zoveel dingen in die voor de mensen van toen onbekend waren en er staan dingen in die nu ook actueel zijn. ”

  Het zou jammer zijn om dat aan je voorbij te laten gaan en het als flauwekul te beschouwen:( Wees blij dat ALLAH swt ons laat zien hoe wij moeten leven en wat ons te wachten kan staan.

  Mijn advies zou dan ook zijn om je meer in de vertaling van de Qur’aan te verdiepen en de overleveringen. Want je wenst niemand zo’n tweede leven toe.

 6. 6 MosMarNed77 14 oktober 2006 om 4:05000000 pm

  Salaam alaikum ,

  Ik heb een soortgelijk stuk eerder gelezen en inderdaad doet het je beven van angst en denken aan waar wij als mens mee bezig zijn.

  Natuurlijk zijn er mensen die de Qur’aan als niet geloofwaardig bestempelen. Maar voor die mensen zou ik zeggen:’ Hoe kun je alles dat vermeld staat in de Qur’aan als een leugen bestempelen terwijl het van zulk hoog taalniveau is. Er staan zelfs zoveel dingen in die voor de mensen van toen onbekend waren en er staan dingen in die nu ook actueel zijn. ”

  Het zou jammer zijn om dat aan je voorbij te laten gaan en het als flauwekul te beschouwen:( Wees blij dat ALLAH swt ons laat zien hoe wij moeten leven en wat ons te wachten kan staan.

  Mijn advies zou dan ook zijn om je meer in de vertaling van de Qur’aan te verdiepen en de overleveringen. Want je wenst niemand zo’n tweede leven toe.

  Ghair incha ALLAH

 7. 7 Ikram 15 oktober 2006 om 8:10000000 pm

  Salam oe alaikoum,

  Volgens mij klopt die tekst wel degelijk, ik heb ook verhalen gehoort die op deze tekst lijken. In een boek over de hemel en hel stonden ook dergelijke beschrijvingen in. Ik denk dat al die gruwelijke dingen het voor sommige mensen moeilijk maakt om aan te nemen, om te geloven.

  Maar Allaho 3alam bilhak.

  Wa alaikoum salam

 8. 8 Michiel Mans 17 oktober 2006 om 12:28000000 am

  Beste waardevolle persoon,  

  Uw bericht is verwijdert wegens het opzetten en aanleiding geven tot religeuze haat.
  Deze uitspraken worden hier niet getolereerd.

  MVG

 9. 9 lela zahra 17 oktober 2006 om 8:19000000 am

  Beste DHR. Mans,

  Is er bewezen dat we (moslims)’haat’ gaan ontwikkelen of woekeren tss ander geloof en de niet- gelovigen in de samenleving ?

  Ik geef aan ieder mens respect van zijn of haar geloof. Of je ‘het’ gelooft of niet, is jouw zaak.

  Ik kan jou GOEDE of KWADE niet oordelen en vooroordelen,is not my bussines .
  Sommige mensen zouden moeten proberen zo te redeneren!

  Wij vinden dat zelf niet uit hoor, maar het staat in ons Heilig boek, hoe we ons goede daden moeten verrichten op aarde tegenover de mens en Allah swt. Zo niet slechte daden (haat,jaloezie, ect) worden geboet door in de hel te treden.

  Het geldt ook voor de slecht gedragende moslims die het misbruik maken van het HEILIGE BOEK! (bv.Saddam Hoessein en Osama). Door de oorlogen hoeveel onschuldige mensen die daar het slachtoffer van zijn. Het is gewoon verspilling van het mensenlevens en Allah swt houdt niet graag van verspilling van het leven van de mensen.

  ma3a salaam

 10. 10 Adnan 17 oktober 2006 om 11:59000000 pm

  Salam Alejkum,

  Bedankt voor die beschrijving van HEL!
  Het lijkt voor ons misschien iets buitengewoon
  maar aangezien da kracht van Allah (swt)denk ik wel dat er daar dinges in juist zijn.
  Religie=Oorlog
  Geloof in Allah(swt)=VREDE

  wa alaikum salam

 11. 11 Michiel Mans 21 oktober 2006 om 4:57000000 pm

  VERWIJDERT !!!!

 12. 12 Robert Engel 21 oktober 2006 om 8:28000000 pm

  Vraagje: wat is het nut van een religie, als er op die religie geen kritiek mogelijk is, zoals Michiel Mans dat ongetwijfeld leverde?

  Antwoord: als je met bepaalde zaken niet eens bent, zijn we bereid om te luisteren, maar zijn er richtlijnen die het het creeëren en aanleiding geven tot religeuze haat en racisme worden direkt verwijdert..

 13. 13 Robert Engel 22 oktober 2006 om 12:30000000 am

  Kun je concreet aangeven wat die richtlijnen zijn?

 14. 14 Rami 19 december 2006 om 9:51000000 pm

  wtf is dat voor onzin man waar hebben ze die informatie vandaan kk onzin :S

 15. 15 ameen 21 mei 2007 om 6:00000000 pm

  mashallah enne Rami het is geen onzin jauw moeder is zeker onzin he 😉 wij zijn de waarheid De islam is waar je moet dienne en alles is waaar
  r

 16. 16 Hollywood 24 augustus 2007 om 1:22000000 am

  Hey allemaal..

  Ik geloof hier niet echt in, maar uit respect naar dit geloof toe kan het waar zijn!!

  Groetjes

 17. 17 ilyasse 24 augustus 2007 om 1:09000000 pm

  VERWIJDERT !!!

 18. 18 Hollywood 24 augustus 2007 om 1:22000000 pm

  Echt een rare iemand die dat zomaar op een site zet!
  Zeker niks te doen..
  Dikke vette mega kus van Liza alleen voor Ilyasse..

 19. 19 fatma 24 augustus 2007 om 2:51000000 pm

  ik vind de website en allah wakbar

 20. 20 fatma 24 augustus 2007 om 2:53000000 pm

  ik vind de website goed kunnen mensen veranderen wat ze fout hebben gemaakt allah wakbar

 21. 21 lady fef 24 augustus 2007 om 5:19000000 pm

  Beste,

  iemand zoals u word zelfs niet serieus genomen , ga eerst groot worden en kom dan trg naar deze site
  in de tussentijd kan je wat op deze site zitten.

  http://www.spelletjes.nl

  en als je wil praten over grote mensen dingen, zoals sex.
  leer dan eerst hoe het moet.
  grote bek kan iedereen opzetten op een site, jij schijt als je voor iemand echt staat, hoertje

 22. 23 Lailaaa 25 augustus 2007 om 6:13000000 pm

  Ieder zijn eigen mening maar wel een beetje respect graag!! moge Allah ze de rechte pad wijzen inshallah! en laat jullie ni meeslepen door de syajtaan maak jullie woorden niet vuil aan … … krijgt miss geen aandacht darmee dat die hier aandacht komt zoeken, beslemaaaaaaa

 23. 24 youssef 25 december 2007 om 6:56000000 pm

  soebhanaallah ik hoop voor iedere ziel dat die er les uit trekt want koran is de levenwijze voor iedere mens op aarde a salaam alekiom

 24. 25 mo 31 juli 2008 om 12:45000000 am

  God is Lief, hij kan zijn schepselen dit toch niet aan doen 🙂

 25. 26 Allah 29 oktober 2008 om 2:13000000 pm

  Reactie verwijdert.

  Misbruik vaststelling: recht op vrije meningsuiting.

 26. 27 Islam123 19 juni 2009 om 8:50000000 pm

  Lof voor wat u gepost heeft dit heeft mijn imaan absoluut versterkt,
  Toch wil ik u even wijzen op het volgende stukje;
  De mensen van het Paradijs( dit zou naar alle waarschijnlijk de hel moeten zijn) zullen kokend water drinken, en het zal over hun gezichten worden gegoten.

  Nogmaal veel lof voor wat u gepost heeft!

 27. 28 cugel 16 augustus 2009 om 3:30000000 pm

  Moslims kunnen alleen maar moslim blijven door censuur toe te passen. Kijk eens hoe vaak ze wel niet alles verwijderen wat ze niet willen horen. Als ze tot zich lieten doordringen wat er fout was aan hun religie zouden ze die op moeten geven.
  Het stuk zit bovendien vol met taalfouten.

 28. 29 the juror 29 augustus 2009 om 6:07000000 pm

  Even een kleine correctie dames en heren .
  Juist door dit soort verhalen rond te bazuinen kweek je angst,
  In de hoop dat mensen zich dan toch maar zullen bekeren.
  Maar is het wel eens in jullie opgekomen dat je op dit moment ,zowel in de hemel als in de hel bent beland?

  Pas als je sterft zul je uiteindelijk je rust vinden, en helaas voor al die gloofsfannaten zul je merken dat er hierna gewoon niets meer is!

  Hel en hemel op aarde ?,even uitleggen:hel op aarde is dat je mensen zult gaan verliezen waar je van houdt,je zult pijn ondervinden,je zult ziektes krijgen,natuurrampen,je word ouder zodat je steeds tot minder in staat bent om wat te doen,dit zijn slechts enkele voorbeelden van de hel op aarde waarin jij je nu bevind.

  Hemel dan,:het houden van,verliefd worden dus ,sex,zon,de regen waar bij alles weer mooi in bloei komt te staan jaargetijden ,familie,vakantie,lekker eten ,lekker drinken etc,etc,etc.

  Maar helaas hebben miljoenen mensen dit nog steeds niet door,en menen uit naam van hun geloof?,het gelijk aan hun zijde te hebben

  Het maakt overigens niet uit welk geloof dat is.christenen,joden ,moslims,etc.
  het geloof komt nou eenmaal voort uit angst en die zelfde angst lijd weer tot het fenomeen dat er bij alle geloofsovertuigingen een vorm van radicalisme ontstaat voorbeelden hiervan kunnen wij dagelijks op tv of internet aanschouwen.

  Elke dag worden wij met onze neus op de feiten gedrukt waar deze idioterie toe kan leiden ,met als ergste voorbeeld toch wel de taliban deze mensen moeten toch wel vreselijk bang zijn om uit naam van allah de meest gruwlijke misdaden te begaan.
  hoewel ik erbij moet zeggen dat de taliben in werkelijkheid niets met het islam te maken hebben
  Het zijn gewoon een stelletje losgelagen mooredenaars die,wanner alle ongelovigen zijn uitgeroeid elkaar dan wel te lijf zullen gaan want bloed moet er immers vloeien bij deze groep

  mensen,mensen probeer toch te genieten van het feit dat je geboren bent en geniet net als ik van dit prachtige leven ,en als je dan toch perse ergens in wilt gloven vanwege je angst voor het onbekende doe dat dan gerust maar hou het lekker rustig

  Nog even dit, wist je dat er meer dan honderdzestig miljard levende wezens op deze aardbol rondlopen,kruipen,vliegen,springen,etc en dat van al die wezens slechts 3,5 miljard ergens in geloven? en van die 3,5 miljard slechts een handjevol zich bezig houd met het fanatisme?
  en dat alles op dit moment en dat dan weer duizenden jaren?
  Nee,als je eht mij vraagt moet er toch bij de meest extreme fanaat wel een lampje gaan branden ,dat de zgn hel of hemel(hoe groots je het ook omschrijft)ondertussen wel erg erg erg vol zal zijn

  Ik heb dit geschreven in de hoop dat er toch een aantal mensen zullen zijn die in zullen zien dat het geloof,welke vorm dan ook tot nu toe neit veel goeds heeft voortgebracht(zie geschiedenis+heden)en misschien wel tot inkeer komen

  Nou iedereen vriendelijk gegroet en morgen minder bang op!

 29. 30 Mohammed Elajjouri 10 december 2009 om 9:28000000 pm

  Salaam alykoem,

  Ten eerste moest de schrijver beginnen met het volgende:
  Koela moehtadan bied3a, Koela bied3atan dielalah,
  Koela dielahtoeh fieh naar.

  Zijn tweede fout is als volgende:
  De mensen van het Paradijs zullen kokend water drinken, en het zal over hun gezichten worden gegoten. Dat zullen ze drinken en het zal op ze gegooid worden tot het hun zijkanten bereikt en hun ingewanden eruitvallen. De schaduwen zijn van zwarte rook, die de gezichten zullen bedekken, mensen zullen met zwarte gezichten rondgesleurd worden in de Hel.

  En broeders en zusters vergeet geen dua te doen om alle moslims van de hel te redden en onze zwakke boeders in gaza somalie chechenie iraq afghanistan bosnie en overal.

  Salaam alykoem.

 30. 31 Chechen 13 december 2009 om 3:28000000 pm

  Salam aleykoem ik wil hierbij benadrukken dat onze boreders in tjetjeenie niet zwak zijn afganistan,irak, somali,gaza ook niet
  wasalam

 31. 32 Lode Willems 17 januari 2010 om 6:22000000 am

  Dat zovele brieven werden VERWIJDERT (met een “t” dan nog wel, maar kom, dat is bijzaak) zegt meer over de islam en zijn beoefenaars en eigenlijk over godsdiensten in ’t algemeen, dan de inhoud van deze brieven ooit had kunnen doen.
  Lode Willems

 32. 33 Bart 25 januari 2010 om 12:14000000 am

  Beste mensen,
  Ik heb op internet een stukje gevonden dat een andere kijk op de zaak geeft. Het gaat over Rabia Al-Adawiyya uit Bagdad.
  Zij behoorde tot het soort filosofen dat een gedachte niet uitdraagt in geschriften maar met een demonstratieve handeling. Ze liep door de straten van Bagdad met in haar ene hand een fakkel en in de andere een emmer water. Aan omstanders legde ze uit waarom: „De hel wil ik blussen en de hemel wil ik in brand steken. Ze verhinderen me allebei om tot God te komen. Ik wil hem niet vereren uit angst en ook niet vanwege een beloning maar uit liefde.”

  Liefde voor God en onze medemens is dat niet belangrijker dan hier ons eigen gelijk halen?

 33. 34 SAIDI 21 maart 2010 om 3:23000000 pm

  Moslims schreeuwen dat de ISLAM het ware geloof is
  Christenen schreeuwen weer dat hun geloof de ware is

  Mensen vechten om wie de ware boodschapper is
  JEZUS of MOHAMMED

  Maar ze hebben allebei dezelfde boodschap !!!!!
  En hebben wij de boodschap begrepen ??? NEEE !!!!!

  Heb je nassten lief en aanbid de enige echte ware GOD

  Allah , JEhova hoe je hem ook wilt noemen
  Hij heeft meerdere namen….

  Maar nee wij zielige mensen vechten en maken oorlog
  om wie de ware profeet is ….

  Inplaats dat we alle heiligen boeken die er bestaan
  als 1 geheel bestuderen.
  Mischien vinden we dan nog wel HET ANTWOORD !!!

  Mensen laat je niet gek maken door angst…
  God wilt dat je zelf onderzoekt wat echt is

  Dus als je als moslim geboren bent zou je inprincipe ook de bijbel eens moeten openslaan om zelf te onderzoeken of het waar is of niet
  En niet zomaar schreeuwen Islam is het ware geloof omdat je zo opgevoed bent !!!!!

  ZELF ONDERZOEKEN WELK GELOOF WAAR IS …
  Ik denk dat God dat liever heeft dan iemand die maar zo is opgevoed en maar loopt mee te schreeuwen met alle andere meelopers !!!!!!!!!!!!!!!

 34. 35 mevroutjje i 6 april 2010 om 10:43000000 pm

  slm,

  Hoe de hel beschreven word geloof ik 100%.
  Das toch heel normaal.
  Maar sommige mensen ontkennen dit,uit angst.
  Ze weten niet ze hoe er op moeten reageren, dus doen ze dat maar op een ondeftig manier. Oké, iedereen heeft zijn eigen mening. Maar begin niet te zeggen dat het onzin is.. Het staat in de koran en wij geloven er in dus heb respect voor.. Je kan zeggen geniet van deze leven. Maar dat doe ik liever niet. Ik werk voor deze leven en ik geniet of leef in het paradijs inschallah!!
  Moge Allah ons naar het rechte pad lijden, sjatan is overal aanwezig!!
  beslama

 35. 36 lol123 26 juli 2010 om 7:08000000 pm

  Salam allemaal!

  beste the juror,

  jij zegt:
  “Juist door dit soort verhalen rond te bazuinen kweek je angst,”
  Lol als jij bang bent betekend het niet dat iedereen dat is,: )maar dit soort verhalen kweken zeker angst bij ongelovige…

  Ze zullen de islam haten! Waarom?
  [1.]De grooootste rede is dat die arme stakkers weinig informatie over de islam hebben [2.], op straat komen er vooral veel incidenten voor bij Marokkaanse allochtonen… (wees nou eerlijk het is toch zo?!) Ze zullen niet denken het zijn allochtonen, nee, direct ze zullen denken het zijn moslims. Is er een verschil tussen (Marokkaanse)allochtonen en moslims? Die is er(!!!), mensen haten de “kaaskoppen” omdat ze al zo lang gediscrimineerd zijn en dat is niet lang niet alles. (Nog een voorbeeld is dat veel ouders meestal boos thuis zullen komen van hun werk, omdat ze alleen niet goed Nederlands spreken en daarom zwáár heel zwáre werk krijgen in een fabriek of zo (met een lage loon), die mensen zeggen “kut Hollanders/kaaskoppen” en als je ouders dat zeggen en je die beeld geven dan zul je het zelf ook zeggen. +De ouders zullen weinig tijd voor hun kinderen hebben, die slecht opvoeden, natuurlijk gaan gaan die kinderen dan ook vaak op straat stoer doen (stelen, drijgen met de dood, roken, aan drugs komen). Gevolg hier van is dat ze een lage/slecht( noem het maar zoals je het wil) baan zullen krijgen óf misschien een criminelen, dieven etc. worden! Het spijt me dat ik afdwaal van wat ik duidelijk wilde maken! 😛 [3.] En natuurlijk tot slot dit:
  “het geloof komt nou eenmaal voort uit angst en die zelfde angst lijd weer tot het fenomeen dat er bij alle geloofsovertuigingen een vorm van radicalisme ontstaat voorbeelden hiervan kunnen wij dagelijks op tv of internet aanschouwen.” [WAT EEN ONZIN!! Het spijt me echt mijn argument komt later wat je hebt geschreven is niet slecht bedoeld, respect en goed geprobeerd! : )] DE PERS daaaaarrrr zien vele ongelovigen met weinig informatie dingen die ze nog een veeeel en veel slechtere beeld geeft van de islam, christendom en jodendom!

  Het volgende:
  “mensen,mensen probeer toch te genieten van het feit dat je geboren bent en geniet net als ik van dit prachtige leven ,en als je dan toch perse ergens in wilt gloven vanwege je angst voor het onbekende doe dat dan gerust maar hou het lekker rustig” AL WEEER IK WORDT GEK VAN DEZE ONZIN IK MOEST DEZE TEKST WEL SCHRIJVEN! (aan gezien ik al weet dat je ongelovigen op wat voor een manier dan ook niet moet uitnodigen om moslim te worden WANT DAT ZULLEN ZE DOOR JOU NOOIT WORDEN want ze weten namelijk alles al door hun wetenschap lol!!!!, is dit pure tijd verspilling, ik verspil mijn tijd hier,) moet weg maar ik zal zeker mijn mening over dit laatste schrijven! inshallah
  nog ff geen gedag (je leest nu tekst dat is geschreven door een 14 jarige) Maar ik zal daarom vragen stellen aan jullie de ongelovigen zo moeilijk zal het toch niet zijn om antwoord te geven??? : ) lees wat ik nog ga zeggen aub en geef me dan ook antwoord 😛

 36. 37 lol123 26 juli 2010 om 7:28000000 pm

  goed moest ff eten : P…
  geloof jij in niks? niks na de dood? oneindige leegte waar in je zult belanden??
  Waarom leef je dan nu zoveel in een wereld als deze met pijn, verdriet, bedrog, etc. etc. etc.??? waarom?? voor je vrienden, familie, je zelf/de aarde??? lol die je vrienden en familie zullen net zo goed op een dag sterven, jij zelf zal al het genot vergeten!!!!!!!!!! WORDT EENS WAKKER AUB!!! JE KOMT NIET VER IN JE STOMME FANTASIE WERELD!!!!!!!!! dankje 😛 om ff duidelijk te maken de bij het ontstaan van de universum moet er wel een schepper geweest zijn! geloof u me niet? lees dan het volgende:
  http://www.harunyahya.com/other/hollands/het02.php

  als dit u wakker heeft geschud… zal ik voor de mensen die het vragen vele sites geven, voor overtuiging van de islam de beste. ik zal alles beargumenteren, maar tot mijn spijt heb ik slechts weinig tijd… Het spijt mij als ik u of iemand anders heb beledigd! Heb niet op mijn taal gebruik etc. gelet.
  Mijn tip: wordt wakker en sta open voor veel dingen, als moslim moet je niet snel boos worden op ongelovigen (Excuus dat ik het zo zeg maar dat is het niet waard zij zijn het niet waard ZE ZULLEN U NIET GELOVEN EN NIET VERANDEREN…)

  BEDANKT VOOR HET LEZEN VAN DEZE OUR SAAIE TEKST! 🙂 😛 (heb niet echt mijn best gedaan…) Er zullen ook niet zoveel mensen zijn die dit lezen maar reageer er op!!! 🙂 dank u! 🙂

 37. 38 lol123 26 juli 2010 om 9:22000000 pm

  woooooow ik het even terug lees zie ik echt veel foutjes :S…

 38. 39 lol123 26 juli 2010 om 9:27000000 pm

  *zucht* niet voor niks er bij geschreven dat ik niet de oudste hier ben… ik zal het even herschrijven! 🙂

 39. 40 lol123 26 juli 2010 om 9:31000000 pm

  beste Lode Willems,
  Dat niemand reageert op uw bericht zeg duidelijk wat wij van u vinden :)!

 40. 41 seyma 11 november 2010 om 7:55000000 pm

  uhm, ik ben maar een meisje van 13 maar heb heel veel foute gemaakt in mn leven. en dit allemaal geloof ik echt. ik wil mezelf echt veranderen, maar het lukt me niet. iets houd me tegen… kan alsjeblieft iemand mij helpen om weer een goede moslim te worden ?
  & Wojow hoe bedoel je somigge mensen zijn racisten?
  ga lekker naar geert wilders joh .

 41. 42 robbo 29 april 2011 om 10:11000000 am

  Hey Seyma,

  Dit is alleen maar om je bang te maken. Je hoeft hier niets van te geloven. Denk er eens over na? In 1500 was dit heel slim. “Als jullie niet in Allah geloven zullen jullie branden in de hel!”

  Dus denk jij “Oh laat ik dan maar naar de moskee gaan en luisteren naar wat die gast in de moskee zegt”

  En die gast word aanbid en als een god gezien omdat hij je dit verhaaltje verteld.

  Het gaat allemaal om macht! Leef gewoon je leven zoals je wilt, er is niet iets groters boven jou dat de macht over je heeft, behalve de kerk en je geloof, maar dat werkt alleen als je erin gelooft

  Geloof maakt veel te veel kapot!

 42. 43 essaid kabidi 6 mei 2011 om 11:16000000 pm

  beste broeders en zusters

  dit alles wat ik hier boven over de beschrijfing van de hel lees is echt waarde hel is te erg dat nog geen mens heeft gezien nog gehoort of gevoelt behalfe bootschappers
  mensen die zeggen dat het nep is of bang makerij
  1 mensen die dit niet geloven kunne het gewoon met hun verstand niet bevatten en zoals we meerdere keren al in de kooran hebben gelezen
  als iemand dwaalt niemand dan allah (sw) kan hem leiden en iemand die leiding krijgt niemand dan allah kan die van hem weg nemen

  bang makerij?? jah zker en wees maar bang voor de bestraffing
  maar als gelovige denk ik niet dat dit bangmakerij is in tegendeel hier laat allah (sw) ons zien dat iedereen zijn eigen portie op zn rug krijgt
  het zou wel makkelijk zijn al die kwaadaardige mensen die zelfmoord hebben gepleegd zijn er dan wel goed onderuit gekomen ofnietdan?? hehehe

  nee beste gelovigen onthoud goed dat god streng is in de bestraffing en niemand er onderuit noch zich zelf kan vrij kopen al bood je alles in de wereld

  tegen the juror wil ik zeggen
  het lijkt er op dat je alleen jezelf probeert te overtuigen
  en daarbij vraagt niemand jou toch om te geloven??
  nee jij verkeert in dwaling
  het is niemand z’n taak behalfe je eigen om je eruit te halen
  en tot die tijd moet je wachten wand wij zijn wachtenden met u tot het oordeel komt
  en boven dien is er niks aan de hand als wij ons leven aan het geloof hebben besteed en uiteindelijk is er niks wand dan is er niks!!!!! 😀 mocht jij zoals ik zeker weet ernaast zitten dan heb ik Medeleiden met jouw mn vriend
  en ik vraag allah (sw) met heel mn hart om vergeving voor al mn slachte daden en voor barmhartigheid voor alle gelovigen
  wand ik gun weining mensen zo’n afschuwelijk lot

  behalfe hitler en bush 😛

  salaam

 43. 44 Aicha 26 mei 2011 om 10:13000000 pm

  En de doodstrijd zal waarlijk komen. Dat is hetgeen waarvoor jij plachtte te vluchten!

 44. 45 Samir 5 juni 2011 om 5:05000000 pm

  FOUTJE IN DE TEKST ‘De mensen van het Paradijs zullen kokend water drinken, en het zal over hun gezichten worden gegoten’.

 45. 46 isaak 1 augustus 2011 om 2:51000000 pm

  ISLAMITISCHE SLAGERIJ, MOSKEE, MOHAMMED, TURKSE VLAG EN HOOFDDOEK VROUW ALS HOOFDPRODUCT IN DE EUROPESE UNIE!

  Nu zijn de EU subsidies aan Turkije weer verhoogd alsof  Griekse toestanden nog niet genoeg zijn. Turken liggen in een deuk, ze zitten nog niet eens in de EU en krijgen het nu al bij bakken binnen.
  Een land dat Europa wil islamiseren, daar hebben de leiders van Turkije nooit een geheim van gemaakt, Het land dat symbool staat voor alles wat er mis is in de Arabische landen. Dat een land welke de meeste Turken van Europeanen haten, toch nu al miljarden heeft gekregen om zich voor te bereiden tot toetreding is echt de druppel die de emmer doet overlopen.
  Er vloeit vanuit de zwaar gesubsidieerde Turkse enclaves in ons land al zeer veel kapitaal naar Turkije. Sturen we al niet veel geld in vorm van kinderbijslag uitkeringen voor kinderen die niet bestaan of van familie zijn en wat te denken van uitkering nooit gewerkt toch pensioen. Maar kennelijk is het nooit genoeg. Turkije leeft van subsidies en dat is de enige reden waarom het land bij de EU wil. Turkije slokt nog meer miljarden van Europese unie.

  Ten eerste, het gratis onderhouden van nog meer Turken die ook op hun 35ste met pensioen gaan is onhaalbaar; Dit betekent in concreto dat de werkende Nederlander ervoor zorgt dat om de 3 jaren een turkse bijstandsvrouw met zeer jonge kinderen voor de komende 40-jaar verzekerd is van vast inkomen zonder te hoeven werken. Voor de turkse man lekker trik trak kindjes maken dan weer een jongere vrouw uitkiezen.
  Turkije in de EU betekent dat praktisch alle Moslims open grenzen krijgen en dit gecombineerd met een verzorgingsstaat wordt een eindeloze toestroom en aanwas van miljoenen Moslims. Dat betekent dat er geen toekomst meer is voor de autochtone bevolking.
  Als ze binnen zijn, mogen de bouwbedrijven meer gevangenissen en moskeen bouwen tot de laatste vierkante meter van Nederland beton wordt, zodra Turken de Europeanen in hun greep hebben, treedt de stagnatie meteen in. Stop geen belasting centen in deze bodemloze put. Stel je voor, Turkije met 80 miljoen inwoners, nog groter dan Duitsland en Frankrijk, hoe zal dat gaan met de stemverhoudingen? Pakistan telt circa 170 miljoen Moslims die deels naar europa gedumpt zouden kunnen worden. Iran 93 miljoen, Egypte 90 miljoen Moslims. Dit soort volkeren groeien nog steeds razendsnel, Noord Afrikanen, Arabieren van midden-oosten wachten op hun volgende hicret(heilige islamitische toht). Turkse sprekende centrale Aziatische landen kunnen via Turkije heel makkelijk binnendringen.

  Ten tweede leidt een Turks lidmaatschap van de EU tot nog meer ongecontroleerde massa-immigratie via Turkije naar West-Europa en zou Turkije binnen niet al te lange tijd het grootste aantal inwoners van de Europese Unie hebben. Met nog tientallen miljoenen Moslims uit omringende landen die via corrupte Turkije als Turk naar west Europa doorgesluisd zullen worden en het feit dat ze in EU landen nog steeds simpelweg stemrecht krijgen, wordt EU compleet onbestuurbaar. Gelet op de aantal partijen die nu al door de zogenaamde gestuurde Turkse en Marokkaanse leden niet meer kunnen functioneren! Deze herkomstland verbonden leden willen alle regels, alle wetten en normen aanpassen aan hun herkomstlandcultuur.

  Gelet op het feit dat straks hier in Nederland, in het belang van de Nederlanders geen wetten meer kunnen aangenomen worden, gezien nu de wet tegen de rituele slachting door de Turkse Albayrak gecontroleerde Ledenraad van PvdA en andere infiltranten binnen CDA, GL en D66 gelijk een half wet gemaakt is, uiteindelijk door de Ledenraad van PvdA is er geen wet tegen de ritueel slachten, er is nu geen wet tegen de islamitische heilige slachting. Dit was de bedoeling van Turkije en van hele islamitische wereld! Het lukt nu al.

  Gelet op de verschrikkelijke realiteit dat steeds meer EG-wetgeving de lidstaten, waaronder Nederland wordt opgelegd, zou dat betekenen dat de Turken meer invloed krijgen op Nederlandse wetgeving dan de Nederlanders zelf, omdat ze ook van binnenuit al een goed georganiseerde vijfde colonne kunnen mobiliseren. Rond jaren 2025 á 2030, in Nederland groeiende Turken zouden in Nederlandse parlement circa 40 turken hebben als een aparte Turkse groep, mogelijk grootste groep, verwachten de Turkse autoriteiten. Niet alleen in Nederlandse parlement maar ook in alle EU landen zouden de binnengedrongen Turken een van binnenuit heel grote groep kunnen creëren zodanig in totaliteit met Turkije samen verwachte dominantie realiteit wordt…Dat zou betekenen dat Turkije ook de meeste Europarlementariërs mag aanleveren.
  Turken hebben altijd 2 nationaliteiten: 80 miljoen Turken worden gestuurd en gecontroleerd door het directoraat religieuze zaken van de Turkse overheid. Parasitaire leger des imams telt 98 000 speciaal opgeleide leden, plus miljoenen fundamentalistische vrijwilligers en bloedzuigende Turkse leger met honderden duizenden paramilitairen; allemaal dromen in een grote “Gaza”.  Turken hebben er voor gezorgd dat jongeren voor militaire dienst in Turkije moeten gaan. Er ontstaat op deze manier een soort speciaal opgeleide/geïndoctrineerde anti-Nederlandse massa binnen Nederland. Anti Europese Turkse fundi’s willen nu zo snel mogelijk lid worden bij EU. Ze weten heel goed dat het vernietiging van EU van binnenuit mogelijk is… Als moslimleider Erdogan op zijn fluitje blaast staan er straks miljoenen Turken in de houding om Nederland te elimineren. Ze hebben tot nu toe circa 12 miljoen turken verplaatst naar EU landen.

  TURKIJE STEUNT MOSLIMTERRORISTEN IN IRAK, ISRAËL, ZUID KAUKASUS, BALKAN LANDEN, LIBANON EN SYRIË

  In 2007 werd de belangrijke Sarafiya brug in Bagdad door terroristen opgeblazen. Turkije blijkt nu direct betrokken bij het opblazen van tenminste één brug in de Irakese hoofdstad. Turken hebben circa 3 000 terroristen gestationeerd in Noord Irak(Zuid Koerdistan)

  De ontmaskering van Turkije als anti-Westerse extremistische moslimstaat krijgt een extra ontluisterende dimensie nu uit de nieuwe documenten die WikiLeaks zal publiceren blijkt dat de Turken zorgden dat er wapens naar Al Qaeda in Irak, Syrie, Libanon, Kosovo en Pakistan werden gesmokkeld en dat ze zelfs zowel direct als indirect betrokken zijn geweest bij terreuraanslagen in Bagdad, Libanon, Dagestan en noord Syrische steden.
  Volgens de Arabische krant Al-Hayat bewijzen de geheime officiële documenten dat de Turkse autoriteiten toestemming gaven voor de smokkel van wapens en geld naar de Al Qaeda terroristen in Irak om nodige destabilisatie proces. Ook laten de documenten zien dat Turkije betrokken was bij onder andere het opblazen van een brug in Baghdad en werd er in 2009 bij terroristen munitie in beslag genomen dat gemarkeerd was met ‘made in Turkey’.
  Eén van de documenten die door Al Hayat worden genoemd bevat een gecodeerd bericht dat zo te zien door een Amerikaanse inlichtingendienst werd verzonden. De tekst ‘Uit Turkije zijn grote hoeveelheden water aangekomen. Over een paar uur zullen grote golven Baghdad treffen. Sommige mensen zijn de irrigatiekanalen aan het verbreden’ lijkt te wijzen op het arriveren van wapens uit Turkije, bedoeld voor aanslagen en andere terreuracties in Baghdad.

  De VS probeert in het licht van de komende nieuwe WikiLeaks publicaties de diplomatieke schade te beperken.’Deze onthullingen brengen de VS en onze belangen schade toe. Ze zullen over de hele wereld spanning creëren in de relaties tussen onze diplomaten en onze vrienden… Als het vertrouwen (van andere overheden) beschadigd wordt en op de voorpagina van de kranten of in het nieuws van radio en tv belandt, heeft dat een impact,’ aldus P.J. Crowley, woordvoerder van het Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken.

  Het is echter maar de vraag of Amerika en Europa aandacht zullen durven besteden aan de Turkse steun voor de moslimterroristen in Irak . Hierdoor zou immers de conclusie moeten worden getrokken dat Turkije geen betrouwbare bondgenoot is, dubbelspel speelt en de recente aansluiting van Turkije bij het extremistische islamitische blok Iran-Syrië-Hezbollah-Hamas daarom bloedserieus is en een direct gevaar oplevert voor de NAVO en het Westen. Ook moet dan definitief worden toegegeven dat de Turken absoluut niet bij de Europese Unie horen.

  In Nederland willen ze aanvankelijk een aaneengesloten gebied creëren rondom Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Zaanstad. Verder bijna alle Nederlandse gemeenten hebben Turkse koloniën die heel snel groeien, Turks sprekende wijken breiden zich verder uit tot de omringende dorpen: moskee minaretten, halal winkeltjes, islamscholen expanderen als paddestoelen. Een nieuwe moskee bouwen in Krommenie, een voorbereiding, is niet anders dan de nodige structuurbouw en gestuurd wordt vanuit Turkije. Er wordt overal gebouwd, natuurgebieden worden verwoest om meer broedplaatsen klaar te zetten voor de volgende ronde.
  Brutale woningbouw verenigingen die alleen geld willen zien, brengen nu hele natuurbalans in gevaar! Groen wordt omgezet in beton, beschaving wordt omgezet in een soort middeleeuwse barbarij, leefgebied van andere dieren wordt steeds kleiner omdat moslimbevolking met zijn huidige voortplanting geen grenzen kent. In Rotterdam en Amsterdam zijn er enkele moslim families die nu zelfs hele straat kunnen bevolken, het is een kettingreactie die niet meer bestreden kan worden binnen Nederland. Een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 12  kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige.
  Moslimleider Erdogan roept ook de Turkse vrouwen die in Nederland  wonen op voor nog meer geboortes, “..we hebben nu overal [bedoelt hij ook in Europa] een jongere bevolking, dit is de beste wapen” zegt hij, “net als in die tijd van de Byzantijnen, wij hebben toen ook op deze manier gewonnen..”. Voor hem, zijn deze Moslim vrouwen niets anders dan de ratten van een ultieme rattenfokkerij!
  Ten derde, is de lidmaatschap van Turkije hoofdzakelijk door de Amerikanen opgedrongen. VS zetten EU landen onder druk om Turkije binnen te slepen. Obama administratie manipuleert  allerlei top ambtenaren van EU landen. Amerikaanse beleidmakkers brengen nu ook hele Europa in gevaar. Huidige beleidmakkers van VS zijn corrupt; zie hun werk in Afghanistan en Irak. Geen enkele problemen is opgelost, het is alleen erger geworden…
  In Irak hebben ze fundamentalistische molla’s, zie Muktada al Sadr. In Afghanistan zitten ze na 10 jaar weer met hun lieve Taliban. In Saudie Arabie staan ze achter een dictatuur van de eerste orde. Iran is nog steeds een neofeodalistische dictatuur. Potentiële gevaar vanuit Pakistan en Turkije is alleen meer geworden. Dit beleid is totaal inconsistent. In Libië bombardeert Navo éné dictatuur terwijl de baas van de Navo achter een andere dictator staat die nog erger is! Saudi Arabia is de kern van hele dictatoriale Islamitische stelsel.
  Al die islamitische landen zijn verbonden met deze dictatuur. Amerikanen kunnen beter een nieuwe beleid ontwikkelen dat ze wel de vertrouwen van onderdrukte volkeren  krijgen. Juiste beleid van Irak zou kunnen zijn dat Sunniten, Siiten en Koerden eigen gebied krijgen. Geschiedenis bewijst dat deze 3 volkeren, zonder dictatuur nooit één gemeenschappelijke land kunnen vormen, het kan alleen met de geweld…Obama wilt terugtrekken maar zonder de oplossing: hele kwaad, namelijk weer hetzelfde “grote Irak” behouden en terugtrekken is een grote fout! Koerden hebben eigen taal en cultuur die totaal anders is dan de Arabische taal en cultuur.
  Waarom geen onafhankelijke Koerdistan? Terwijl een vrije Koerdistan met die andere delen die bezet zijn door Turkije, Iran en Syrië, een belangrijke garantie is voor de westerse volkeren. Tegengestelde culturen met geweld aan elkaar plakken en grote Irak, grote Turkije, grote Libië, grote Afghanistan enz. enz..creeren  roept elke keer nog meer problemen. 20 miljoen  Koerden in Turkije worden nog steeds onderdrukt, Navo lid Turkije opereert met half miljoen soldaten tegen de Koerden, met  Navo wapens en gelijktijdig wilt lid worden bij EU. Behouden van zo’n grote Turkije met oneindig lang oorlog is een grote  waanzin.
  Afghanistan bestaat uit hoofdzakelijk 4 grote volkeren die allemaal eigen taal en cultuur hebben. Wie heeft gezegd dat  volkeren als Pashtu’s en  Farsi’s voor altijd één grote Afghanistan moeten vormen. Obama´s  administratie maakt hier ook een fout; 10 jaar vechten en nu zonder oplossing terugtrekken.! Zoveel tegengestelde culturen met geweld aan elkaar plakken en dit als “land  Afghanistan” noemen lost het probleem niet. Volkeren die hier leven hebben recht op de zelfbeschikking, ze moeten gewoon vrije land worden, dus opdeling is de enige oplossing. Huidige Karzai kliek leeft van VN hulp en heroïne handel.
  Dat NAVO nu ook voor de heroïne handelaars werkt is een schande. Het kon ook niet anders, zonder geweld is hun boel meteen uit elkaar, je moet altijd een dictatuur hebben en die zijn meestal crimineel. Welke dictatuur dan ook hebben ze een versie van islamitische ideologie nodig. Obama administratie omtrent Turkse probleem is weer nep: boekhoudkundig is gerommeld met de Turkse economie. 10 jaar geleden bankroet en nu opeens een super economie! Miljoenen mensen willen weg uit een land die opeens super economie krijgt? Waarom is de massale migratie van de Turken naar EU landen nog niet gestopt? Net als toen Griekenland, moesten ze ook met de cijfers van Turkije spelen. EU leiders samen met de mislukkelingen van VS willen hoe dan ook Turkije binnensmokkelen.
  Via verdoezeling van de feiten willen ze bevolking laten overtuigen dat Turkije inderdaad rijp wordt voor de lidmaatschappij! Realiteit is dat Turkije nog niet hervormd is, sterker nog, zijn er schijn activiteiten van allerlei machten met tijdelijk gepompte olie miljarden onder andere van Iranse en Saudische machthebbers die grote belangen hebben als Turkije binnendringt. Veel moslimlanden willen EU via Turkije als hun afvalputje gebruiken.
  Turkije heeft nog steeds 3 grote legers: Turkije heeft  4. grootste leger na China, VS en Rusland. Officiële leger telt meer dan 1 miljoen mensen en willen ze deze niet hervormen, islamisering van deze leger door de AKP  is geen hervorming! Naast 85 000 dorpwachters (paramilitaire moordenaars) en 400 000 soldaten die in noord-Koerdistan gestationeerd zijn, hebben ze ook een religieuze leger van circa 98 000 moslim fundamentalisten die grotendeels zich met de West Europa bezighoudt. Noord Cyprus is nog steeds bezet.
  Turkije is alleen maar sterker geworden, omdat ze steeds meer subsidies van EU slikken, en hun uitstoot continue naar EU landen verplaatsen om nog meer geldstroom richting Turkije te realiseren. Er wordt hier meer geld uigegeven om snel groeiende criminele jeugd te onderhouden. Turkse criminelen worden verplaatst naar EU landen en Turkije investeert minder in de gevangenissen, terwijl Nederland steeds meer investeert in hun “producten”: meer personeel voor de gevangenissen, zoveel ambtenaren die moslim jongeren moeten begeleiden, al die projecten kosten kapitaal en Turkije met een slimme zet besteedt dit allemaal aan domme Nederland uit.
  Terwijl ze kunnen genieten van ons vrijheid in Nederland en ons subsidiegeld voor hun activiteiten en moskeeën, de Koerden hebben nog geen rechten daar, een deel van Cyprus is nog steeds bezet en Armeense genocide is nog niet herkend. De onderdrukking van de Koerden en de restanten van Christenen gaat gewoon door. Subsidie geven aan zo’n land is waanzin!

  NEDERLAND MET STINKENDE ROTTE VLEES ALS ISLAMITISCHE SLAGERIJLAND

  Erfenis van een Arabische stam die alleen geiten en schappen had: voor de Turken en Marokkanen zijn de Islamitische slagerijen en hoofddoeken heel belangrijk. Moslims starten een winkeltje en hangen ze meteen een grote bord met de “islamitische slagerij”, alsof hele wijk gaat feesten voor hun halal vlees. Dit doen ze ook in de wijken waar nog steeds Nederlanders in meerderheid zijn! Moslims weten instinctief dat ze met dit soort acties meer Nederlanders kunnen verdrijven. Een grote “halal” bord, een analfabete, asociale hoofddoek vrouw met een mobiele zoontjes fabriek is een super wapen geworden. Moslims sturen een hoofddoekvrouw naar een nieuwe wijk als een soort arme woningzoekende en even later zien we overal “te koop” borden staan. Nederlanders vluchten uit hun wijken weer en komen er nog meer straten en wijken onder hun controle.
  De Dierenpartij wilde geen barbaarse slachting van de dieren, maar in de grote politieke partijen geïnfiltreerde Turken en Marokkanen kwamen meteen in actie, Moslims willen alle dieren op een gewelddadige manier doden en noemen ze hun barbarse actie een belangrijke “godsdienstige plicht”.
  Rituele slacht stamt uit een tijd en ruimte die ver van ons verwijderd ligt. De regels zijn opgesteld voor een woestijnvolk zonder de technische hulpmiddelen van nu. Ze gaan in Nederland hun halal eten afdwingen.  Zelfs eten onder de controle, Moslims moeten het voedsel dat ze tot zich nemen, onderwerpen aan enkele richtlijnen uit de Koran. Ritueel slachten in Europa wordt elke keer op de Moslimlanden TV ‘s gepresenteerd, maar waarom? Met een zeer misdadige manier van doden is, nl. dood door verstikking.
  Het dier zuigt met z’n laatste ademhalingreflexen de longen vol met z’n eigen bloed en stikt/sterft daardoor. Sterk georganiseerde Turken en Marokkanen zouden nieuwe instroom te bevorderen om hun bruiden uit een islamitische landen, maar ook de voedsel probleem van de miljoenen die in de  wachtrijen staan te garanderen, anders stopt hele vervolg migratie van de Moslims. Dit is de enige zorg van Turkije en andere Arabische landen.
  Voor Turkije is uitstroom van de uitstoot naar Europa een staatspolitiek geworden en als miljoenen Moslims horen dat in Nederland halal slachting van geiten en schappen niet meer makkelijk is, verliezen ze nodige motivatie. Zogenaamde PVDA, GL, SP en CDA leden, infiltranten die onder Moslim dictators opereren beginnen weer: ‘…disproportioneel middel is om het algehele dierenwelzijn te verbeteren’,.. Hun politieke “beschaafde waarden en normen” moeten hoognodig door gevoerd worden,en met de pvda, cda  komt hier geen bal van terecht. De PVDA en CDA kunnen niet meer het standpunt innemen wat ze eigenlijk willen innemen maar de koers wordt bepaald door hun achterban die gestuurd is door de Moslimlanden.

  Wat hebben zoveel Moslims in een niet-islamitische land te zoeken?

  Je kunt als nuchter mens best snappen dat die écht niet komen om de westerse cultuur te bevorderen, maar om rottigheid uit te halen. En subsidiesponzen als het antidiscriminatiebureau moeten sowieso snel gesloten worden in deze tijden van bezuinigingen. Dit soort clubs werkt oplossingen voor de enorme criminaliteitsproblemen tegen. Als deze moslims straks in de grote steden meerderheid krijgen, verbieden ze aantal huisdieren. Meisjes worden besneden als ze 10 zijn en jongens als ze 7 zijn… zonder enige verdoving, en door opa, oom of vader..kind bij volledig bewustzijn…Niet alleen geiten en koeien bloedig doden met hele familie en een heilige baardmans bij, maar ook uw honden gaan ze doden. Dat op brute wijze slachten, halal slacht zo belangrijk is voor de leden van PVDA en CDA is een misdaad.

  Grote partijen zijn definitief overgenomen door allah bidders met scherp geslepen h(al)aalslagersmessen. Het Trojaanse parasitaire virus dat die partijen onderdak hebben geboden heeft haar gastheer onherkenbaar misvormt. In Nederland gelden Nederlandse normen en waarden. Iedereen die hier niet mee kan leven kan altijd nog teruggaan naar het land van herkomst of van hun voorouders en daar fijn zijn geloof belijden. De PvdA gaat zoals gewoonlijk door zijn knieën als ze die nog hebben en zwicht voor de islamitische infiltraties, onder leiding van de moslim dictators…
  De wet zegt dat verdoofd slachten verplicht is. Een ieder die onverdoofd slacht wordt gestraft. PVDA is bang voor zijn aanhang wat grotendeels bestaat uit moslims,..Ritueel slachten is puur dierenmishandeling en dit moet niet kunnen in zo ‘n beschaafd landje als Nederland,..en al die onzin van als het niet onverdoofd geslacht is dan zitten er bacteriën in het vlees en het is malser en het smaakt beter zijn spookverhaaltjes, ook de Godsdienst heeft er niets mee te maken..Dus acuut stoppen met onverdoofd slachten en de normen en de waarden aanhouden volgens de richtlijnen van het Europees slachtbeleid!

  Turkse vergadering op 19-06-2011  in Krommenie: 

  ”lokale gelovigen” waren er  niet meer dan 60 á 80 mensen, maar stikt hier weer van de Turkse vlaggen, niet alleen uit andere Nederlandse steden maar ook uit Duitsland, Turkije en uit allerlei Arabische landen veel “gasten” aanwezig, ze kwamen allemaal met de turkse vlaggen; onder andere Diyanet, het gevaarlijke staatsorgaan dat is belast met de zorg voor het Turks-islamitische nationalisme. Het gaat over de hoge minaretten en Turkse vlaggen als afbakening van een gebied, het gaat niet over de godsdienst etc..
  De Diyanet is een omvangrijk staatsorgaan, een religieuze leger, groter dan de Nederlandse leger en politie bij elkaar.
  Verder waren er de leiders van Milli Gorus, Fetullah, Turkse federatie Nederland aanwezig. Duitse Milli Gorus werkt in dit geval samen met de diyanet, AKP heeft al deze grote islamitische sektes die binnen Europa samen circa 4 miljoen Turken controleren, bij elkaar gebracht gebracht. Diyanet, onder leiding van Turkse geheime dienst, is inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als “immigrant” aanwezig zijn, zoals in Nederland. Deze grote leger zou in Nederland Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan…!

  Turkije bij het islamitische blok Iran-Pakistan-Syrië-Hezbollah-Hamas, een bloedserieuze bedreiging en een direct gevaar voor het Westen.

  In Nederland zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisatie werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 98.000. De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit. Turkse politieke verlengingen binnen Europa, Militaire opbouw, ideologische agressiviteit, en de vorming van een nieuwe kolonie is werkelijk een nieuwe bedreiging. Haar meer genuanceerde toepassing van het afschuwelijke islamisme, is eigenlijk de toekomstige bedreiging voor de Europa. Ze zijn de uitvinders van een meer duurzame en verraderlijke vorm van het islamisme.
  We moeten alles, maar dan alles aan doen om Turken te integreren zodat zij ook trots en liefde voor Nederland gaan voelen, wat nu helaas niet het geval is. Het is van de zotte dat mensen die hier geboren en getogen zijn -zoals de Turken van het voorbeeld- een volledige Turkse leven leiden met hun eigen vlaggen, kranten, tv, kappers, enz. Deze Turken willen ook in Krommenie een grote moskee bouwen: PVDA en CDA, GL en SP leiders hebben altijd gezegd dat de verbreiding en een mogelijke overmacht van de Turken en Marokkanen beperkt blijft met de 12 grote steden. Het is dus niet zo, uiteindelijk lopen al die omringende dorpen ook in gevaar. Manoeuvrering en verbreiding van de externe mogendheden gaat gewoon door. Voor 70 Sunnitische Turken een moskee van 3000 mensen bouwen ontmaskerd heel veel! Het stikt hier weer van de Turkse nationalisme, het is weer die bekende Turkse afschrikking actie, gratis leven van Nederlands geld;maar dan hangen ze hun bloedige rode vlag uit, wat zoeken ze hier dan eigenlijk nog?
  Zo’n grote moskee bouwen is essentieel voor Turkije, Turkije onder leiding van AKP heeft grote belangen in het vervolg migratie van de Turken naar de west Europese landen. Turken willen straks vanuit deze moskee Allah akbar zingen, om Noord holland te laten zuiveren van de niet-islamieten
  Elke moskee die hier gebouwd wordt, wordt in Turkije als symbool van overwinning gepresenteerd. Turkse autoriteiten weten nu eerder dan de Nederlanders als er in Nederland weer een nieuwe moskee gebouwd kan worden, alles wordt  bijgehouden. Omdat voor Turkije uitstroom van de uitstoot naar Europa een belangrijke staatspolitiek is, zal hele proces onder druk van Turkije zich voortzetten om  miljoenen Moslims te mobiliseren. Analfabeten zien dat in Nederland overal  grote moskeen met minaretten verschijnen en dit is enige taal wat ze begrijpen.
  Turken stimulatie naar Nederland en activiteiten rondom hoofddoek, moskee minaretten en halal vlees is essentieel voor Turkije. Mobilisatie van de onderontwikkelden kan met dit soort primitieve symbolen beter op gang gebracht worden. De Turken hier prijzen hun land. Helaas als je ze vraagt waarom ze dan hier zijn, zwijgen dus. Toch niet zo’n fijn land dus. Er is wat uitkering betreft weinig te halen, om nog maar niet te spreken over de vrijheid van meningsuiting.
  Hier willen mensen geen stenigen,  geen meisjes besnijden, geen heilige oorlogen, West Europeanen willen geen oog om oog tand om tand, ze willen geen polygamie, ook  geen mensenoffers en  willen ze geen onverdoofd slachten van dieren. Dat alles heeft niets te maken met haat. Als Turkije beter is, waarom propageren jullie niet dat de Turken uit Nederland weer naar huis gaan?  De Nederlandse ambtenaren moeten wel door de Nederlandse belastingbetalers voor de volle worden betaald, maar als het er op aan komt moeten ze dansen naar de pijpen van de buitenlandse mogendheden, zoals Turkije. De infiltratie woekert als een kanker steeds verder Nederland in. En zij die er nu nog aan kunnen verdienen bouwen van de ontvangen zilverlingen een woning in het buitenland: zie het CDA en PVDA.

  >>> Dankzij slechte bestuurders is anti-Nederlandse indoctrinatie als eigen cultuur opgedrongen: Moslims die nog steeds binnenkomen zijn helemaal niet verlicht, maar vooral zeer laagontwikkeld, emotioneel en feodal-nationalistisch, en daardoor tamelijk intolerant. Ze zijn bijvoorbeeld tegen de muziek, kunst en cultuur en dit kwam door de herkomstland verbod op muziek en kunst. Dit willen ze ook hier toepassen. Een moslim die imam als de enige zanger erkent, wilt graag eerst een moskee laten bouwen. Islamitische propaganda is de enige muziek. Imam die uit een minaret Allah akbar zingt, blijf ook in Nederland als de enige “zanger” en verder is alles weer verboden. Dit is geen cultuur, maar een soort anticultuur met een aantal componenten: imam’s herrie vanuit de minaretten als muziek, criminele zoontjes die allemaal Mohammed heten en massa hoofddoekvrouwen die stinken onder de zoveelste ongezonde dikke doekjes. Noemt “hoogopgeleide elite” zo’n fatale toestand als zijn ideale multiculturele samenleving?.

  >>> Dankzij slechte bestuurders is het demodering van de Nederlandse cultuur een realiteit geworden: naamgeving is 80% geïslamiseerd, gemeenten gebruiken in achtergrond nog steeds de naamlijsten van Moslimdictators: [in de grote steden 62% van de geborenen heten, Mohamed, Ahmad, Mehmet, hasan of Ali…] in deze steden, bij de 600 000 geboortes waarvan ouders Turkse of Marokkaanse afkomst hebben, heeft geen enkele kind een Nederlandse naam gekregen!

  >>> Dankzij slechte bestuurders is “inburgeringcursus” volgende 19 jarige Marokkaanse tienermoeder die op haar 19ste haar derde kind krijgt en hem weer Mohammed noemt de nieuwe kern van het toekomstige Islamitische overmacht geworden: toekomst van hoogopgeleide elite is ook in handen van deze mobiele zoontjes fabriek van der woestijnen gevallen!

  >>> Dankzij slechte bestuurders krijgen agressieve moslims die zich alleen Turk of Arabier voelen enorme belasting geld, onder andere voor de utopische “integratie” projecten, islamitische omroepen, moskeebouw, islamscholen enz.. enz…Zomaar doorgaan met het onderhouden van deze explosief groeiende islamitische nageslacht, wordt voor Nederland de ondergang. Moslimlanden pompen hun uitstoot naar hun ultieme afvalputje en Nederlandse economie zinkt verder weg.

  >>> Dankzij slechte bestuurders zien we nu nog meer stadsdelen waarin een soort derde land cultuur begint te domineren. Een demografische, culturele en genetische ondergang van de eerste orde en van historische proporties, een ondraaglijke last voor elke beschaafde cultuur en volk.

  >>> Na ons zondvloed: elite leden plunderen de pensioenfondsen. Toen maakte Den Uyl zijn massale migratie van miljoenen Moslims mogelijk en nu zit zijn zoon Xander den Uyl, Vice-voorzitter van ABP met zijn grootste diefstal operatie der eeuwen. Miljarden van pensioenfondsen verdwijnen in de zakken van de elite leden die ook massa immigratie van de Moslims nooit willen stoppen. Via elite constructie opererende criminele adviseurs verdienen €10.- miljoen per jaar. Hun adviezen hebben geen meerwaarde dan de imam’s “Allah Akbar” schreeuw vanuit de moskeeminaretten.

  Woningbouwverenigingen brengen natuurbalans in gevaar!

  Omdat er snelle voortplanting een heilige plicht is van iedere moslim, wordt elke vierkantenmeter van groen omgezet in beton om nog meer broedplaatsen te creëren, beschaving wordt omgezet in middeleeuwse barbarij en het totale leefgebied van andere dieren wordt steeds kleiner.
  Agressieve, onnatuurlijke moslimbevolking kent geen grenzen met zijn explosieve voortplanting. In de grootsteden zijn er enkele moslim families die zelfs hele wijk kunnen bevolken, het is een kettingreactie die niet meer bestreden kan worden binnen Nederland. Een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 12 kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige.
  Dit betekent in concrete dat de werkende Nederlander ervoor zorgt dat om de 3 jaren islamitische vrouwen massaal met meer kinderen voor de komende 40-jaar verzekerd zijn van vast inkomen zonder te hoeven werken. Belasting betaler moet steeds harder werken voor de Moslim stieren die hun neuk business “de enige ware godsdienst” noemen en zich vijandig stellen tegen de normen en waarden van de naïevelingen. Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door en beginnen meteen met de volgende ronde, ze gaan weer naar hun heilige herkomstland om jongere vrouwen uit te kiezen:hun Islam is puur een ultieme neuksysteem geworden.
  Niet stoppen van het Islamitische fokkerij betekent dat er tientallen miljoenen Moslims praktisch open grenzen hebben en dit gecombineerd met een verzorgingsstaat wordt een eindeloze toestroom en aanwas van criminele uitstoot. Dat betekent dat er geen toekomst meer is voor de autochtone bevolking.

  Stop nu uiteindelijk de Turken en Arabieren verplaatsing naar Nederland, het is geen immigratie. Je bent een ambtenaar/politicus van Nederland, niet van de moslimlanden!

 46. 47 patriekmaster 31 augustus 2011 om 7:17000000 pm

  Verwijdert !!!

 47. 48 essaid21essaid kabidi 1 september 2011 om 2:24000000 pm

  heheheheheh

  altijd grappig al een stel apen zomaar wat roepen
  en dan zeggen dat wij barbaren zijn
  de dood zal het ons allemaal leren tot die tijd kan iedereen zeggen wat hij wil

 48. 49 rabi3a 6 september 2011 om 11:53000000 pm

  @patriekmaster

  wat zielig om zo’n praatjes te verkopen u mond verspreid duidlijk alleen maar bedorvenheid uit! ga eerst kennis op doen voor je over islam begint te praten!!! JIJ KAN NIET TIPPEN AAN ISLAM!! ISLAM IS HET WARE GELOOF

 49. 50 sahinss 11 oktober 2011 om 4:33000000 am

  Hallo mensen, ik hoop dat we met zn alle later in de hemel zullen zijn insallah jullie kennen imam mahdi wel dat is mijn vader en ik hoop dat allah zo snel mogelijk de zon zal late schijnen op mijn vader maken jullie maar niet zorgen komt goed insallah er zijn meeer dan 20 duizend mensen die denke dat ze mahdi zijn moge allah hun helpe mijn vader heeft een speciaale teken gezien en visionen en heeft zijn bedrijfen metteen weggedaan hij zit nu al sinds 1996 tot 2011 thuis nietmeer naar buiten groetjes allemaal sahin moge allah de slechte mense ook helpen amien

 50. 51 Mohamed 22 november 2011 om 7:19000000 pm

  Wat ik zo jammer vind, er zijn zoveel bewijzen over het bestaan
  van de islam, zoveel zoek maar op. Bekende wetenschappers hebben zich bekeerd tot de islam omdat ze in 1 maand hen aandacht hebben gevestigd over wetenschappelijke citaten in de Quran. En toch willen mensen het niet geloven. Ik neem het niemand kwalijk, maar ik interpreteer alleen dat het wel erg wonderbaarlijk is dat er geen een fout of leugen te vinden is in dit heilig boek. Er staat bijv. in de Quran dat men in de toekomst met elkaar zal communiceren door een schoen tegen het oor aan te houden. Klopt dit niet dat een (ouderwetse telefoon) een vorm heeft van een schoen? Hoe kan men dit 1400 jaar geleden weten? Of dat er een metaal geraamte zal zijn met een gemiddelde vleugel lengte van 18meter, die 10 tot 100de mensen op de snelheid van de wind zal vervoeren. Hier kun je gewoon niet om heen. Geef mij a.u.b. hiervoor een verklaring!

 51. 52 inssaf 5 december 2011 om 8:04000000 pm

  A salaal wa3aleikom wa rahmatoelah wa barakatoehoe

  Dat de hel erg is weet ik wel maar dat het verhaal klopt dat weet ik niet ALLAH ou a3lam (ALLAH weet het)

  maar even ten eerste isaak niet persoonlijk bedoelt maar eigenlijk voor iedereen kunnen jullie alstublieft wat minder lange stukjes schrijven ook al heb je zoveel te vertellen het is echt te veel om te lezen en ik denk dat sommige mensen het dan maar gewoon overslaan terwijl het misschien interessant is.

  Maar nu over het onderwerp

  De hel zal erg zijn er zijn mensen die zeggen dat door deze verhalen mensen in de islam gaan geloven door angst. maar eigenlijk is dat zo dat de mens niet gaat zeggen ” als we dat hadden geweten waren we wel betere moslims ” ik denk dat ze dat zullen zeggen en dat het daarom is dat het verhaal bekend is gemaakt.
  Er zijn ook mensen die zeggen” ALLAH is lief hij doet dat zijn schepsels niet aan” maar ik denk dat wij hier veel ergere dingen doen
  En toch vind ik het raar dat de mensen nog steeds denken dat de Islam een niet echte godsdienst is terwijl wat alles wat in de Koran staat eigenlijk waar is want in heeelllll vroeger waren de arabieren als eerste die alles wisten over sterrenkunde, Aardrijkskunde, Geneeskunde en het menselijk lichaam. waar denken de mensen waar ze dat vandaan hadden uit de Koran pas later toen ze echte testen konden uitvoeren bleek dat alles waar is. En serieus Alles in de Koran is waar want een godsdienst is tijdloos en de Bijbel wordt elk jaar vernieuwd en dat hoort niet.

  A salaal wa3aleikom wa rahmatoelah wa barakatoehoe

  p.s. het spijt me heel erg maar nou heb ik zelf een heel groot stukje
  sorry sorry sorry sorry sorry sorry

 52. 53 inssaf 5 december 2011 om 8:06000000 pm

  a salaam waraleikom
  speciaal voor mohamed *

  ik heb er niet echt een verklaring voor maar ik denk dat de mensen het gewoon niet willen geloven of blind zijn

  a salaam wa3aleikom

 53. 54 Sezgin 12 februari 2012 om 10:17000000 pm

  De Almactige bestaat, stelletje hypocrieten.Hoe durven jullie te beweren dat jullie het beter weten terwijl dit ons verstand te boven gaat. Het zelf invullen met al die duizenden theorien is enkel maar uit angst.De ziekelijk drang om overal op een antwoord te willen vinden en uiteindelijk te beweren dat jij ook overal een antwoord op hebt is verloochening van datgene wat ons heeft geschapen en jezelfboven hem doen willen uitstijgen.
  gr.
  sorry. Ik liet me even gaan in mijn standpunt.
  Vrede zij met jullie.

 54. 55 hakimullah ... 23 februari 2012 om 11:44000000 am

  En de ongelovigen zullen dikwijls wensen dat ze moslims waren.

 55. 56 nouralhouda 27 mei 2012 om 4:03000000 pm

  Nouralhouda,

  Asalamo3alaykom,

  Het paradijs en de hel laten je deze aarde vergeten
  Anas r.a. berichtte dan de profeet s.a.w.s. zei < Op de Dag der Opsanding zal degene die het hellevuur verdient, en in het eerste leven zeer luxueus heeft geleefd, (voor Allah) worden gebracht. Hij zal een voorproefje van de hel krijgen en dan zal er aan hem worden gevraagd Hij zal antwoorden
  En degene die het paradijs vedient en in het eerste leven veel werd beproefd, zal (ook voor Allah) gebracht worden. Hij zal een voorproefje van het paradijs krijgen en dan zal er aan hem worden gevraagd Hij zal antwoorden Door Muslim, Ahmed e.a

  De meeste bewoners van de hel en paradijs
  Overgeleverd van `Imran Ibn Husain r.a. dat de profeet s.a.w.s. heeft gezegd door Al-Bukhari [3241]

  70 delen vuur
  Overgeleverd van Abu Hurayra r.a. dat de boodschapper van Allah s.a.w.s heeft gezegd Er werd gevraagd Hij antwoordde door Al-Bukhari [3265]

  Niemand door zijn daden naar het paradijs
  Overgeleverd van Abu Hurayra r.a. dat hij de boodschapper van Allah s.a.w.s. heeft horen zeggen Zij vroegen < Ook u niet, O Boodschapper van Allah? Hij antwoordde Door
  Al-Bukhari[5673]

  De bestraffing
  Q. 4:56

  Tussen hel en Paradijs
  < En tussen hen is een afscheiding en op de A`raf bevinden zich mannen, zij kennen allen door hun kenmerken; zij roepen tot de bewoners van het Paradijs . (vrede zij met jullie) Zij zijn haar nog niet binnengegaan terwijl zij (dat) begeren. En wanneer zij hun blikken in de richting van de bewoners van de Hel wenden, dan zeggen zij En zij die zich op de A`raf bevinden, roepen tot mannen die zij bij hun kenmerken kennen, zij zeggen (Zij die op de A`raf zitten zeggen) (Tot de gelovigen zal worden gezegd) 7:46-9

  De helbewoners
  < En de bewoners van de Hel roepen tot de bewoners van het Paradijs Zij zeggen Q. 7:50

  Mensen en djins die voor de hel zijn geschapen
  Q. 7:179

  Eén van de bestraffingen
  Q. 14:15-17

  Zeven poorten hel, kenmerk hemel
  Voorwaar, de Hel is aan hen allen zeker toegezegd. Zij heeft zeven poorten. Aan iedere poort is een deel van hen toegewezen. Voorwaar, de Moettagoen zullen in de Tuinen (het Paradijs) en bij bronnen vertoeven. (Tegen hun wordt gezegd) Treedt deze binnen in vrede en veiligheid. > En wij nemen weg wat er in hun harten aan wrok is, (zij zijn daarin) als broeders, op rustbanken zitten zij tegenover elkaar. Daarin raakt hen geen vermoeidheid en zij worden daaruit niet verdreven >
  Q. 15:43-48

  De bewoners van de hel en de hemel
  Haaritha ibn Wahb verhaalt dat zij de Boodschapper van Allah s.a.w.s. heeft horen zeggen Het is iedere zwakke die als zwak wordt beschouwd (en waar op neergekeken word), die, als hij bij Allah zou zweren, door Allah verhoord zou worden. Zal ik jullie nu vertellen wie de bewoners van de hel zijn> Dat is iedereen die hard, brutaal en arrogant is. > Door Bukhari

  Jullie zullen het paradijs niet binnengaan voordat..
  Abu Hurairah verhaalt dat de Profeet s.a.w.s. zei < Bij Hem in Wiens Hand mijn ziel is Door Muslim

  Het vuur is verboden voor een Moslim die oprecht gelooft
  Anas verhaalt dat Moe`aadz ibn Djabal achterop de kameel van de Profeet meereed en de laatste riep Hij antwoordde Hij zei Hij antwoordde (dit gebeurde drie maal.) Daarna zei hij (Moe`aadz) zei Hij zei Moe`aadz vertelde dit vlak voor hij stierf, omdat hij zonde vreesde (door kennis achter te houden). Door Bukhari en Muslim

  Het paradijs verboden voor Arrogante mensen
  `Abdullah ibn Mas`oed verhaalt dat de Profeet s.a.w.s. zei Een man zei Hij antwoordde Door Muslim

  Wat zal de meeste mensen in het Paradijs of Hel brengen?
  Abu Hurairah verhaalt dat de Boodschapper van Allah gevraagd werd Hij antwoordde Hij werd gevraagd Hij zei Door Tirmidhi

  Hij zal het paradijs ingaan
  Moe`aadz verhaalt dat de Boodschapper van Allah s.a.w.s zei < Wienst laatste woorden zijn, zal het paradijs binnengaan. > Door Abu Dawud en al-Haakim

 56. 57 nouralhouda 27 mei 2012 om 4:09000000 pm

  Momenten dat een moslim zijn geloof verliest
  Er werd overgeleverd dat de Profeet s.a.w.s. gezegd heeft Overgeleverd door Al-Bukhari, Muslim, Abu Dawud en An-Nasai volgens Abu Huraira.

  Als hij ontucht pleegt, verlaat het geloof hem…
  De Boodschapper van Allah s.a.w.s. heeft gezegd Overgeleverd door Abu Dawud, At-Tirmidhi en al-Bayhaqi, volgens Abu Hurayra.

  Degene die zijn buren niet de zekerheid geeft dat ze beschermd zijn
  Overgeleverd van Abu Hurayra r.a. dat de Boodschapper van Allah s.a.w.s. heeft gezegd De metgezellen De Profeet Door Al-Bukhari no 6016 en Muslim no. 46

  Verlies het geloof door het doden van een Moslim
  Miqdaad ibn Aswad verhaalt < Ik vroeg aan de Boodschapper van Allah s.a.w.s. < Wat vind u, ik ontmoet een man van de ongelovigen en wij gaan vechten en hij slaat een van mijn handen af met en zwaard, en zoekt dan dekking achter een boom, en zegt Hij zei Ik zei Hij zei Door Bukhari en Muslim

 57. 58 nouralhouda 27 mei 2012 om 4:12000000 pm

  Wees niet terughoudend met dua
  De profeet s.a.w.s. heeft gezegd < Jullie dienen dit niet op te zeggen Hij dient van Allah datgene te vragen wat hij wilt en niet terughoudend te zijn met het vragen, wat er is niets wat Allah kan tegenhouden om zijn dua niet te beantwoorden. > door Al-Bukhari en Muslim

  Abu Hurayra r.a. berichtte dat de boodschapper van Allah s.a.w.s. zei < Een sterke gelovige is beter en geliefde bij Allah dan een zwakke en het goede is in beide. Houd vast aan wat je tot voordeel strekt. Vraag Allah om hulp en schiet niet tekort. Als je door een ongeluk getroffen wordt, zeg dan niet Maar zeg Want ‘als’ opent de deur van sjaitaan.

  De meest deugdelijke dua
  < De dua waarin de dienaar vraag is de meest deugdelijke en aanvaardbare dua. > door Ibn-i Mace

  Beste dua
  Abu Hurayrah r.a. berichtte dat de boodschapper van Allah s.a.w.s. zei < Er is geen betere dua die een persoon kan maken dan: Allahumma innie as-aluk al-mu`aafaata fie dunya wal aaghierah – O Allah, ik vraag U om welzijn in dit leven en in (dat van) het hiernamaals.

  Een dua
  Overgeleverd van Abu Hurayra r.a. dat de boodschapper van Allah s.a.w.s. heeft gezegd < Wie honderd keer per dag zeg (Er is geen ware god behalve Allah alleen; Hij heeft geen deelgenoot. Aan hem behoort de Koninkrijk en aan Hem behoort alle lof, en Hij is tot alles machtig.) voor hem wordt (deze uitspraak) aangemerkt als het vrijlaten van tien slaven. Er worden voor hem honderd goede daden opgeschreven en honderd zondes uitgewist. Bovendien is het voor hem een bescherming tegen de duivel gedurende die dag, totdat de avond aanbreekt. Niemand zal komen met iets beters dan wat hij heeft gezegd, behalve iemand die meer dan dat heeft gedaan. > door Al-Bukhari [3293]

  dua van een zieke
  door Ibn-i Mace

  Wees niet hoogmoedig en doe een dua
  < En jullie Heer zei Q40:60

  Kenmerk van een dua
  door Ahmad (1079) en At-Tirmidhi (3573). Door Al-Albani geklasseerd als authentiek (Sunan at-Tirmidhi)

 58. 59 Beautifull Butt 17 mei 2013 om 12:49000000 am

  Excellent post however I was wondering if you could write a litte more
  on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Bless you!

 59. 60 Mrc85 23 mei 2013 om 6:53000000 pm

  @ Mohamed
  22 november 2011 om 7:19000000 pm

  Hallo allen,

  Wat jij schrijft vind ik heel interessant. Je hebt het over die schoen aan het oor om te communiceren (telefoon) en hoe ze dat toen al wisten. Als ik nu zeg: in de toekomst krijgen mensen hun eten via een machine die alle gerechten kan klaarmaken in een paar seconden; dan zal er over een paar 100 of 1000 jaar vast een apparaat zijn die dit kan. Als ik zeg dat in de toekomst een stalen geraamte voorbij de zon zal vliegen; dan weet je al dat dit iets is wat in de toekomst zou kunnen.
  Wat ik hiermee wil zeggen is dat het niet echt moeilijk is om te “voorspellen”. Er zijn veel dingen die je nu kunt bedenken, die in de komende 1000 jaar ontdekt of geproduceerd gaan worden.

  Nu voor de discussie in het algemeen.
  Ik ben hier geboren en niet gelovig opgevoed omdat mijn ouders dat niet zijn. Ik heb kennis genomen van de Islam, het christendom, jodendom en nog een aantal religies die wat kleiner zijn. Ook bepaalde levensovertuigingen zoals Boeddhisme of Hindoeisme ken ik.
  Omdat ik niet gelovig ben opgevoed ga ik dus naar de Hel volgens een aantal van deze religies. Ik ben een goed mens, respecteer anderen en probeer zo veel mogelijk goede dingen in dit leven te doen. Waarom zou ik dan moeten branden met iedere dag kokend water over mijn gezicht?

  Nu jullie visie:
  Jullie zijn geboren met ouders die jullie deze religie heeft bijgebracht. Als je hier niet was geboren maar in een heel ander land, had je iets anders gelooft. Misschien geloofde je wel in het spaghettimonster op de bodem van de zee. Tuurlijk is Islam het ware geloof voor jullie en dat vind ik ook absoluut prima, alleen beperk je jezelf in je eigen leven met dingen die je vooral niet mag doen.
  Wat nou als er geen hemel of hel is. Dan heb je je leven hier op aarde gehad en jezelf alleen maar dingen ontzegd. Toch wel jammer lijkt me dat.

  Als er al een God is (welke dan ook) dan ben ik van mening dat er alleen maar een Hemel is. De Hel is gecreëerd om mensen bang te maken in een tijd waarin dat niet zo moeilijk was. Tegenwoordig weten we veel over de wereld en als er iets gebeurd kunnen we dit verklaren. Vroeger hadden ze die kennis niet en werd ieder raar verschijnsel als iets religieus gezien. Bij religie hoort macht en een groep mensen die allemaal met de neus dezelfde kant op staan waardoor het makkelijk is om een grote groep te vormen. Vroeger moest je jezelf veilig houden door bij een grote groep te horen anders werd je simpelweg afgemaakt. Tegenwoordig is dat minder het geval en zou je toch zeggen dat mensen wakker worden. Blijkt ook wel dat dit gebeurd want steeds minder mensen (in het algemeen) geloven. Nu weet ik dat de Islam groter wordt maar dit is puur uit angst en onwetendheid. Mensen zijn gewoon bang en denken als er toch een Hel is dan kan ik het op deze manier uitsluiten… Onzin, leef gewoon zoals je wilt en probeer goed te doen, dan is er een hemel voor iedereen want je gaat me niet vertellen dat een moeder van 3 kinderen, die altijd goed heeft gedaan een plek in de Hel verdient omdat ze toevallig niet in het juiste geloof heeft gelooft. Dat slaat nergens op als je erover nadenkt 😉

 60. 61 Nora 18 juni 2013 om 8:54000000 pm

  Salaam,

  De mensen in het paradijs krijgen geen kokend water te drinken.

  Ma’asalaam

  Je zuster in mensheid

 61. 62 Omar 20 oktober 2013 om 10:57000000 pm

  Bekeerling

  Beste moslimbroeders en zusters, verspil a.u.b. niet je tijd op dit forum door islamofoben het een en ander uit te gaan leggen over ons geloof. De koran zegt immers; zij zijn doof en verblind. En zo is het maar net!

  Omar van Dam

 62. 63 je moeder 4 november 2013 om 9:47000000 am

  Sarah hou je kanker bek vieze christelijke hoer

 63. 64 Ismail 26 maart 2014 om 1:33000000 am

  Beste mensen,
  Het geloof is er niet om mensen angst aan te jagen, wat veelal wel gebeurt door foute interpretaties uit religieuze boeken. De islam als voorbeeld is in deze tijden niet wat het zou moeten zijn, onderlinge oorlogen en conflicten en botsingen met de westerse wereld. De islam moet je met het hart geloven en niet met het hoofd dat voortdurend volgepropt wordt met onzin. Dit is de voornaamste reden waarom er zoveel disharmonie is binnen de islamitische wereld.
  Het lichaam is een instrument. Het hart moet informatie, dat via onze hersenen binnenkomt, onder de loep nemen en beoordelen wat iets goed, fout, waar- of onwaar is, net als wat een firewall doet in je pc. Kijk naar je zelf, naar je omgeving en de hele islamitische wereld en probeer daar het verband te leggen met de huidige islamitisch leer.

 64. 65 Ismail 26 maart 2014 om 1:37000000 am

  En niet schelden en mensen uitmaken voor hoer of weet ik wat, dat is niet de weg van de islam.

 65. 66 Baas 30 augustus 2014 om 10:53000000 am

  De koran..oh ja dat fabeltjesboek…waarom nemen jullie dit aan als feiten, omdat papa dat gezegd heeft? jullie achterhaalde denkwijze is een klap in het gezicht van de moderne mens. En zeer kinderachtig om iedere kritiek aan te merken als islamofobie (zelf verzonnen woord zonder betekenis).

 66. 67 Abu Junayd 26 oktober 2014 om 9:19000000 pm

  God ( Allaah ) Is zeker lief,barmhartig maar ook rechtvaardig. Als je er niet in gelooft, zou ik het maar echt wel doen. Het is niet bestraffing bestraffing maar ook een Paradijs voor de Gelovigen. Allah heeft jullie gewaarschuwd, besef jullie God heeft jullie gewaarschuwd. ” Als Allah de dieren heeft beoordeeld op De Dag des Oordeels. Zal Allah zeggen : ” Wees stof. ” Zij zullen van stof zijn. De ongelovige zal zeggen ” Wee mij ! Was ik maar van stof geweest.”

 67. 68 john vansteenkiste 8 maart 2017 om 11:00000000 pm

  Fantastische mop, nog nooit zo hard gelachen met zo’n onzinnige praat als deze. Tussen haakjes, jongen, leer eerst deftig schrijven alvorens nonsens uit te braken. “Ligtste” schrijft men als “lichtste”, weeral een bewijs dat deze jongen geen groot “licht” is (nogmaals met “ch”), en waarschijnlijk maar tot zijn veertiende jaar naar het bijzonder onderwijs is geweest.

 68. 69 86Tayla 19 augustus 2017 om 9:33000000 pm

  I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic,
  you can earn extra bucks every month because you’ve got hi quality content.

  If you want to know how to make extra bucks, search for:
  best adsense alternative Wrastain’s tools


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته

 • 2,105,761 مسلمين --> مؤمنين

Prikbord Info:               سورة الفا تحة

سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ 1 الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 2 الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ 3 مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ 4 إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ 5 اهدِنَـــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ 6 صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ 7
أمين
كلمة الله هي الحقيقة
colorbar.gif
GASTENBOEK - HELPDESK - Wie ben ik?
  Aanmelden - Registreren
  Wachtwoord  vergeten ?

Kalender

oktober 2006
M D W D V Z Z
« Sep   Nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Bezoekers Info: Locaties.

Locaties: DEEL I - DEEL II.

Thalla & Beslama!!!

                لآ إله
إلآ آلله محمد رسول آلله

بن عياد محمد رشيد
www.BenAyad.be - Islam & Actua
Advertenties

%d bloggers liken dit: