Wat betekent ‘Seculiere Islam’ (Turkije) ?

Seculiere Islam betekent in de juiste context scheiding tussen religie en staat (zoals we in het Westen kennen, scheiding tussen kerk en staat = Seculiere Staat).

Anders gezegd: “Seculiere Islam is tegen Monotheïsme staat”.

Monotheïsme staat in de Islam = Islamitische staat gebasseerd op de Koran en Soenna (Sjariah), een religieuze leer of filosofie die gelooft in het bestaan van één God. Een staat dat gebaseerd is op het geloof (koran en soenna) en waar geen scheiding tussen het geloof en de staatshoofd bestaat.

Wat betekent ‘Seculiere Moslims’ ?
Seculiere moslims zijn ongelovigen uit de Islamitische gezinnen, -gemeenschap of -wereld.
DUS: On-Islamisme / Niet-Islamitische toestanden afkomstig van buitensporige personen uit de Islamitische gemeenschap:
– niet goed gelovigen personen,  
– koefars (ongelovigen) uit Islamitische gezinnen: zonder sahada, e.a. …
agnosten: andere koefars, ongodsdienstige mensen, aanhangers van het ongeloof, levensbeschouwing die ervan uitgaat dat men de 1e oorzaak der dingen, dat God, het absolute niet kan kennen.

Praktisch voorbeeld:
Seculiere Moslims:
– kan geloven en niet geloven in Allah (swt) en voldoen niet aan de 5 steunpilaren van de Islam, waardoor ze de aqiedah (geloofsleer) niet kunnen ombuigen tot de praktijk. 
– zijn geen moslims, ze zoeken toenadering tot de moslims (Islamitische gemeenschap).
– zijn bijv. ook die enkel en alleen het vrijdagsgebed, of andere salaat (feestdagen El-Aid) verrichten.
– zijn ook die enkel vasten en niet geloven of het salaat niet verrichten.
– enz. …

Dit noemen ze “Seculiere Moslims”, de grootste dreigingen die de entiteit, de persoonlijke waarde van de Islam willen ondermijnen, heraanpassen aan de huidige modernisering van de maatschappij (bid’a = toevoegingen in het geloof), omdat de mensen niet meer hetzelfde zijn als vroeger, het ontstaan van de Islam. Wie ook iets toevoegt aan de Islam, of een bepaalde zaak aanvaardt dat niet afkomstig is van Islmitische bronnen (zoals koran of soenna), wordt ook een ‘Seculiere Moslim’ genoemd. Want de Islam van vandaag is te oud en past niet in de ultra moderne samenleving.

De “Seculiere Moslims” zijn tegenstanders van:
– een Islamitische staat dat gebasseerd is op de Koran en Soenna (Sjariah-wetgeving),
– het afwijzen van Islamitische rechtbanken waar Fatwa’s worden uitgesproken,
– geestelijke machthebbers,
– keuren staatsgodsdiensten af,
– voor het afschaffen van straffen tegen godslastering en afvalligheid in de Islam,
– dat vrouwen hoofddoeken dragen,
– homosexuelen/-huwelijken te beschermen tegen vervolging en geweld,
– hoe de rechten van de mens worden beschermd d.m.v. beperkingen in te voeren in hun rechten om te vermijden dat ze misbruikt worden,
– enz. …

Uitspraak van een seculiere moslim ‘Ayaan Hirsi Ali’:
Wij zeggen tot moslimgelovigen: er is een prachtige toekomst voor de Islam als een persoonlijk geloof, niet als een politieke doctrine; tot christenen, joden, boeddhisten, hindoes, baha’is, en alle leden van niet-moslim geloofsgemeenschappen: wij staan aan jullie zijde als vrije en gelijke burgers; en tot ongelovigen: wij verdedigen jullie onvervreemdbare vrijheid om in twijfel te trekken en van mening te verschillen.

Andere bekende seculiere moslims/moslima’s uit héél de wereld:
Afshin Ellian, Magdi Allam, Mithal Al-Alusi, Shaker Al-Nabulsi, Nonie Darwish, Tawfik Hamid, Shahriar Kabir, Hasan Mahmud, Wafa Sultan, Amir Taheri, Ibn Warraq, Manda Zand Ervin, Banafsheh Zand-Bonazzi, 
Seculiere moslima: Nawal alwww.secularislam.org, Egyptische schrijfster.
(Islamitische/Arabische namen, zijn deze de afvallige van de Islamitische gezinnen?)

BESLUIT:
Secularisme is het tegenovergestelde van Monotheïsme.
Secularisme: scheiding tussen religie en staat, het geloof (monotheïsten) mogen zich niet bemoeien met de politieke beslissingen die worden genomen tegen het volk.
Monotheïsme: geen scheiding tussen religie en staat. De omgevormde wetteksten uit de koran en soenna (sjariah) zouden in de grondwet moeten opgenomen worden om het volk met de meeste middelen inzicht te krijgen, hoe/wat en wie Allah (swt) is? Om persoonlijke redenen wordt dit niet doorgevoerd en wordt de scheiding tussen religie en staat gehandhaafd (secularisme). Tot de dag van vandaag bestaan geen Monotheïstische staten (Islamitische staten en/of -landen), want er is een scheiding tussen religie en staat. Méér info over Sjariah.

ACTUALITEIT:

10.000 Turken protesteren tegen de regering.        
ISTANBOEL, 30/04/2007. Duizenden mensen kwamen op straat om de scheiding van kerk en staat te vrijwaren (te handhaven of te behouden).  Men schat dat er ruim 10.000’den Turken zich hebben verzameld in Istanboel om te protesteren tegen de ‘Pro-Islamitische regering’. Twee weken geleden protesteerden ruim driehonderdduizend ‘Seculiere Turken’ ook al tegen de regering.

Ze willen de scheiding tussen kerk en staat behouden, zoals Attatürk heeft ingevoerd. Eén van de  tegenstanders van het  ‘Ottomaanse Rijk’, het laatste kalifa van de Islamitische Imperium (wereldrijk) dat tot de W.O I heeft geduurd en in elkaar stortte. Turkije is officieel sinds 1921 een seculiere staat, opgericht door Kemal Atatürk. Atatürk vergelijkt de Islam met een “rottend lichaam”, en gaf het leger de bevoegdheid een staatsgreep uit te mogen voeren als de inmening van de Islam in het politieke debat te groot dreigde te worden.

Seculiere staat vrijwaren
Minister van Buitenlandse Zaken Abdullah Gül slaagde er vrijdag niet in een meerderheid te krijgen bij de presidentsverkiezingen. De oppositie boycotte de stemming in het parlement. Gül is de enige kandidaat. De demonstranten zijn bezorgd dat Gül als president een einde maakt aan de seculiere staat. Het leger heeft de druk op de regering opgevoerd om op te treden tegen radicale islamitische groeperingen. De regering heeft het leger gemeld dat het zich niet met politieke aangelegenheden moet bemoeien. 

BRON: ‘www.secularislam.org‘  –  ‘www.hln.be’  –  Wikipedia –  ‘www.today.reuters.co.uk’
Video van 05/03/2007: Seculiere Islam Top in St. Petersberg (Florida – U.S.A.) 

——————————————————————————

WORDT VERVOLGD !!!

1. Advies om ‘Seculiere Islam’ te vermijden, want het is shirk:

Secularisme in de Islam: DEEL 2.
Welke zijn de 4 fundamenten om de Islamitische godsdienst (moslims – gelovigen) af te zonderen van de secularistische godsdienst (secularisten – ongelovigen) ?
Verklaring van Shaykh ‘Ali bin Khudayr al-Khudayr (Bron: ClearGuidance):
LEES MEER.

2. De secularisten zijn ongelovige personen en dwalende gelovigen (seculiere moslims).

Secularisme in de Islam: DEEL 3.
Is een secularist een ongelovige persoon ?
Verklaring van Shaykh Haamed al-‘Ali uitgelegd (Bron: ClearGuidance): 
LEES MEER.

27 Reacties to “• <b>Wat betekent ‘Seculiere Islam’ (Turkije) ?</b>”


  1. 1 Moke 2 mei 2007 om 10:46000000 pm

    Salaam Alaikoem, beste iedereen,

    Turkije gaat hetzelfde richting als Algerije in de jaren ’80 en ’90 wanneer de moslims de verkiezingen hadden gewonnen en de socialistische partij kon haar verlies niet verteren of verwerken. En heeft de verkiezinguitslag in de prullenbak gegooid en de moslims (FIS) uitgesloten in de regering m.b.v. het leger en politiediensten.

    Dus wat gaat er nu gebeuren in Turkije: wanneer de Turkse Islamitische partij het volldedige roer krijgt in de regering en het parlement, d.w.z. verdeling ministerposten (ook het leger).
    Het leger gaat nogmaals een staatsgreep plegen om de moslims de kop in te drukken, zoals in Algerije (1980 à 1990). Men kan het verlies niet verteren of verwerken (seculiere turken, ongelovigen).
    Het laatste Turkse staatsgreep dateert van 1980: met 1 doel, seculiere staat zoals Attatürk het wou ==> scheiding tussen religie en staat.

    DIT IS ONAANVAARDBAAR voor een Monotheïstische religie (Islam), waarvan de bevolking in de meerderheid moslims zijn.
    Monotheïstische staat = er bestaat geen scheiding tussen religie en staat volgens de koran en soenna (sjariah), zolang men de geleerden de securalisme niet heeft aanvaardt. Dit gaat nooit gebeuren, wees maar gerust!!

    Wij zoeken ons toevlucht bij Allah (swt) tegen de Satan, de verworpene die handelt in de naam van gerechtigheid voor en seculiere staat te blijven behouden.

    GAAN ER DODEN VALLEN OF GAAN ZE GESPAARD BLIJVEN ?

    Het zou mij echt dubbel verbazen, dat de Turkse moslims een seculiere staat gaan aanvaarden om bij EU toe te treden. Héél EU is seculier. Alle opties staan open, ben benieuwd ???

    Moge alle moslims nog beter op hun hoede gezet en geleid worden. amien

  2. 2 Edith 5 mei 2007 om 4:25000000 pm

    Secularisme is inzake onverdraagzaamheid gewoon een variant op de traditionele religies. Er bestaat geen religieuze groepering die binnen haar rangen geen onverdraagzaamheid heeft ontwikkeld. Kijk maar naar Frankrijk waar ze hun zo geroemde waarden van ‘de verlichting’ de nek omwringen door de hoofddoek te verbieden voor moslimmeisjes. Zie ook hoe Sarkozy zijn leiding in de peilingen naar alle waarschijnlijkheid te danken heeft aan zijn harde optreden tegen mensen die als ‘anderen’ worden beschouwd.

  3. 3 Misja 7 mei 2007 om 11:54000000 am

    Wat ik mij afvraag is, wie bepaald wat “- niet goed gelovigen personen”. Ik bedoel er is niet zoiets als een paus die dat bepaald. elk persoon interpreteerd de koran toch net iets anders volgens mij. of heb ik het niet goed begrepen?

  4. 4 Danyal bastion 7 augustus 2007 om 9:46000000 am

    ISLAMITISCHE TURKIJE
    Langs de ene kant is Turkije een nationalistische en ondemocratische staat. De minderheden, zoals Kurden, geïslamiseerde Grieken, Armeniërs, Allevieten worden er onderdrukt…En langs de andere kant doet Turkije zich voor als seculier terwijl ook religieuze minderheden worden onderdrukt(Christenen, Soefi’s, Joden) en Turkije bijvoorbeeld geen import van varkensvlees toelaat(vreemd voor een seculier land niet?)
    Langs de ene zijde dus Turks staatsnationalisme en de andere zijde de islam…Het is kiezen tussen de pest of cholera…Maar Turkije is opgericht door het Turks leger en AtaTurk en elke Turk wordt opgevoed met meer dan respect voor het leger, voor de Turkse ras en vlag, maar niet voor de democratie!.

    Turkije is en blijft natuurlijk een islamitisch land, volgens officiële cijfers 99,999% Moslims, Turken willen met dat soort cijfer`s meer bedoelen wat men bedenkt!; die en iedereen die een ander geloof aanhangt is een tweederangsburger of een dhimmy. Turkije is dus een absolute islamitisch land waar geen enkele optie open blijft!Een dictatuur die zegt dat hij 99,999 % van de stemmen heeft! Op deze manier de culturele tradities in Turkije botsen met de westerse tradities, want Turkije is dus absoluut islamitisch en het westen christelijk. Het is daarom zeer moeilijk om Turkije in het Europese stelsel te integreren. Ook als er nu een positieve politieke beslissing in deze richting zou worden genomen, blijft de vraag hoe het islamitische Turkije op maatschappelijk niveau een onderdeel van het westen kan zijn: Een land waar absoluut geen vrijheid is voor de Christenen, met ultieme anti-westerse moordenaars, strijders, 99.999 % Moslims, in zo’n land mensenrechten voor de niet-Islamieten bestaan gewoon niet…je bent enkel racist, homo, hoer en afvallig wanneer je iets bekritiseert bij een moslim. Wat zij doen speelt geen rol.

    De Turken die nu hier bij de overheid actief zijn, zijn waarschijnlijk wel seculier, maar vergeet niet dat de miljoenen Turken nationalistisch – Islamitisch zijn. De seculaire groeperingen zijn zeer klein en bovendien bieden ze geen kans voor de integratie. Ze misleiden alleen de overheid instellingen: huidige slechte beleid wat immigratie en integratie betreft is grotendeels via de politieke activiteiten van deze mensen tot stand gekomen… Ze blijven nationalistisch en ook nu anti-westers…Ze hebben geen invloed op de grote groepen Turken… Milli Gorus, Diyanet, Turk Islam vakfi en Grijze Wolven controleren meer dan 93% van de Turken in Nederlandse. Dat zijn die strijders van de eremoorden..je weet wel, zij die hun eigen zus vermoorden wanneer die verliefd wordt op een niet-Turk ofzo…
    Er is bijvoorbeeld een traditionele haat tegen Europa. Het land is een Aziatisch land met een blauwe moskee in Europa, waar de Aya Sofia kerk in een moskee is veranderd. Turkije heeft de hoofdstad van het Romeinse rijk, Costantinopel, overgenomen. De Ottomaanse troepen zijn veel gebieden in de wereld binnengedrongen, in de Balkan zijn door de Ottomanen staten zoals Albanië en Bosnië geïslamiseerd. Daarnaast hebben we de recente migratie van Turken naar Europa, voornamelijk naar Duitsland, waar ze een grote islamitische gemeenschap vormen. Het beeld van de Turk in de westerse literatuur was altijd het beeld van een fanatieke onwetende, moordenaar, verrader, onderdrukker enzovoort. Vandaar de uitdrukking ‘Turkse kop’, wat ‘wreed hoofd’ inhoudt: alle andere bevolkingsgroepen zijn minderheden die niets in de pap te brokken hebben. Zij moeten zich gedeisd houden of ze gaan eraan of worden opgesloten. En wie ooit de film ‘Midnight Express’ heeft gezien, weet hoe gevangenissen in Turkije eruit zien en hoe niet-islamieten daar behandeld worden.

    dan hebben die twee of drie miljoen seculiere Turken niet veel meer te vertellen, want aan de andere kant staan minstens 60 miljoen Anatolische Turken die net zo vroom zijn als zij en de overige 7 miljoen zijn dhimmies.
    Alleen al het feit dat Turken zo extreem nationalistisch zijn is een reden om niet in de EU te stappen, waar men veel van de beslissingsmacht moet afgeven aan Europees parlement en commissie.

    Bovendien mag men zich niet verkijken op hun aantal: 70 miljoen nu, misschien 85 milj binnen 10 jaar, plus daarbij nog vele miljoenen etnische turken in de buurlanden, tot in China toe (de Oeigoeren), die zich dan ineens heel goed zouden herinneren dat ze ook Turken zijn en dus naar de EU kunnen verkassen.

    Een islamitisch land als grootste van de EU? Neen dank u. Zelfs niet als Turkije midden in Europa lag.
    Nog steeds word er gemarteld in Turkije en de mensenrechten worden dagelijks geschonden Laat dit eerst eens ophouden en laat ze ook Christenen, Cyprus en Koerden erkennen, er zijn al genoeg moslims in Nederland. Een land dat de genocide op het Armeense volk gewoon keihard blijft ontkennen hoeft voor ons geen lid van de EU te worden. Stel je voor dat Duitsland de genocide op het Joodse volk zou ontkennen…….dan zouden we op onze achterste benen gaan staan,misschien toch een ver van je bed show,of gewoon hypocriet?!?

  5. 5 Moke 10 augustus 2007 om 6:38000000 am

    Beste Danyal bastion,

    Kun jij voor ons, voor het gemakkelijk te maken welke bronvermeldingen dat je gebruikt hebt voor jouw bovenstaande verklaring?

    Ik snap niet, ben je voor AttaTurk of niet?
    Je weet dat het leger in handen is van de top die seculieren zijn, waarom klaag je over die schendingen van de mensenrechten?
    Heb je je afgevraagd waarom de Europeanen de Islam omringen en bekeren ?

    enz. … onduidelijke informaties zonder bron.

    Doei…..

  6. 6 Roelof 18 november 2009 om 2:25000000 am

    Zelfs als je niet weet wat seculiere moslim betekend kun je zo lezen, dat dit niet geschreven is door een seculiere moslim.

    Ik beschouw monotheïstische moslims op dit moment als moslims die Nederland willen veroveren en allerminst met ons willen samenleven. Helaas zijn wij ze niet op komen zoeken.

  7. 7 Sercan 28 januari 2010 om 3:33000000 pm

    Waarschijnlijk spreekt iedereen hier zonder te weten wat zich in Turkije afspeelt. Ik ben zelf Turks en moslim. Turkije is en blijft altijd seculier. De mate van secularisme is zelfs meer dan in Frankrijk bijvoorbeeld. Niet dat ik het hier mee eens ben.

    De algeme instelling van de Turkse samenleving is zo dat ongelovigen of andersdenkenden met rust worden gelaten. De meeste Turken zijn moslim, maar niet radicaal. Ze leven de Islam in zijn werkelijke vorm, vredelievend en respecterend. Je hebt natuurlijk altijd uitzonderingen, ook in Nederland.

    Zeg me eens, wie is er ooit in Turkije geweest? Juist, ja.

  8. 8 ilona 27 mei 2010 om 2:18000000 pm

    Het soort migranten dat momenteel Nederland binnen mag is (onbedoeld) geselecteerd op kansarmoede (met name:valse vluchtelingen en gedwongen familievorming- gezinshereniging/importbruiden) in plaats van op talent (een echt immigratiebeleid). Dat ligt aan het beleid, niet aan die migranten.

    Er moet een nieuwe beleid komen om de jongeren te verplichten deel te nemen aan de Nederlandse militaire organisatie in plaats van dat hen verplicht kan stellen deel te nemen aan herkomstlanden militaire organisaties waarbij zij hun recht op principiële bezwaren schijnbaar verspeelt hebben. Juridisch valt dit niet uit te leggen met betrekking tot de rechten van de Nederlandse burgerschap.
    Het moet afgelopen zijn van dat excuus die we vaak van de Marokkaanse en Turkse ouders horen: “Ja!, maar wij mogen ons kinderen niet slaan, anders komt de politie, wij kunnen niets doen, dus! Wij kunnen niet slaan”, horen we vaak, maar dat is geen excuus. Deze Moslims die denken dat de opvoeding per definitie met een stok gaat (typisch mohammedaanse cultuur). De ontspoorde kinderen zijn vaak het slachtoffers van hun herkomstlanden mentaliteit, nooit aandacht, liever naar moskee of speciale islamitische trainingskampen – internaten.
    Nu proberen ze op alle mogelijke manieren Nederlandse cultuur te demoderen. Zelfs onze kinderen worden nu, van jongs af aan al, geïndoctrineerd met politiek-pro islam beleid; moslims bemoeien zich niet met onze maatschappij. Ze zijn alleen in afwachting… Gezien het aantal schotels wordt er uitsluitend Turkse en Marokkaanse zenders gekeken. Ze kijken niet naar de Nederlandse TV, er zijn nu alleen Turkse of Arabische TV schotels. Moslimlanden TV schotels hebben Nederland grote ellende opgeleverd. Er moet een einde komen aan de golf van de Turkse en Arabische TV schotels.
    We moeten met z’n allen toch integreren? Dit is zeker niet de manier. In welk land en tijd leven ze nou eigenlijk? Het moet toch niet gekker worden. Welke achterlijke beleid heeft dit veroorzaakt? Laat ze eerst gewoon trachten het Nederlandse nieuws en de actualiteiten rubrieken te volgen en stoppen met dit vijandelijke opvoeding.
    Moskeebouw: Stop nu bouw van moskeeminaretten; De toren zijn niet alleen bedoeld om van daaraf moslims – en (nog) niet-moslims! – op te roepen tot het rituele gebed, ze symboliseren de val van Nederland. Moslims willen straks vijfmaal daags vanaf het krieken van de dageraad in de wijde omtrek van de moskee het islamitisch getuigenis te laten horen en op die manier alle niet- islamieten af te schrikken en uiteindelijk definitief verdrijven…Moslims die de belichaming van zo’n typische Islamitische overheersingdrang en strijdlust getuige zijn via moskeebouw oproep tot praktische bezetting van Nederland die onderschreven wordt door de vertegenwoordigers van de gehele Turkse en Arabische moslim organisaties. Turkse en Arabische dreigingen worden samengevoegd met deze verontrustende realiteit, als gewillige afleiding van de panislamitische dreiging die hun barbaarse regime al meer dan vier decennia vormt.

    Inburgering: ondanks extra kosten zijn er geen verbeteringen waargenomen: huidige beleid tolereert Boerka, hoofddoek, moskee, islamscholen en hele Islamitische expansie. Er is geen concrete kritiek tegen de ongepaste gewoontes van de moslimmigranten. Jarenlang volgen ze kapitaal kostende cursussen, maar weten ze nog niet hoe Nederlandse vlag er uit ziet; eigen TV schotels,eigen vlag, eigen moskeen, eigen, verenigingen: alles is nu eigen en apart van de Nederlandse maatschappij…! Inburgeringbeleid biedt geen oplossingen voor het echte probleem: het cirkelproces van afwenden en afkeer die dat in gang gezet is door een grote groep, wordt aangestuurd door hun herkomstlanden machthebbers…De toenadering door het verlopen van de generaties heeft nu geen kans, omdat die nieuwe generaties ook de door huidige Islamitische infrastructuur worden gecontroleerd. De niet verwijdering kringproces en externe factoren kan leiden tot ernstige maatschappelijke problemen inclusief de mogelijkheid van een catastrofe.
    Mensen die duizenden jaren in de woestijnen of op de bergen geïsoleerd geleefd hebben denken meteen dat ze gelijk hebben, omdat de Nederlandse regering zich met zijn eigen beleid aanpast aan hun cultuur. Aantrekkingskracht voor de foute gestoorde moslims is op deze manier niet afgenomen en ook hier geboren moslims zijn veel agressiever en gevaarlijker dan hun ouders. Er komen nog meer aparte Turkse en Marokkaanse organisaties en andere instellingen bij. Er worden nog meer moskeen en islamscholen opgericht. Nog meer vrouwen dragen hoofddoeken of andere soort symbolen die andersdenkenden provoceren. Vreselijke toename van hoofddoekvrouwen [meerderheid hier geboren en door de herkomstlanden georganiseerde jonge vrouwen] die politieke islam [meeste Moslimvrouwen zien hoofddoek als een vlag, een belangrijke politieke symbool] willen implementeren. Het gaat dus niet om de taal of goddienst, het gaat puur om de politieke ideologie en aansturing vanuit buitenland: hun echte inburgering onder de huidige politieke omstandigheden is niet meer denkbaar (er zijn geen voorbeelden in de Europese geschiedenis). Continue apart organiseren om eigen waarden en normen af te dwingen die zij willen, opeisen van moslima zwemuurtjes, ook nog in burkini willen zwemmen, zoveel haat en dat allemaal na de kapitaal vernietigende inburgering cursussen. En als ze hun zin niet krijgen komen de allah, wallah, insallah, masallah zingende bendes van halal ons wel even vertellen hoe het precies zit. Maar tegen de uitwassen van hun eigen geloof kunnen ze ineens niks meer, dan vinden ze de weg naar rechter, demonstratie en media ineens niet meer. Is dit wat inburgeraars uiteindelijk geleerd hebben?. Demoniseren van de Westerse wereld en met name in Nederland is een grote bedreiging. De situatie waarin de Islam langzaam de macht overneemt zoals hier, is in Moslimlanden ondenkbaar. Niet Moslims krijgen daarvoor eenvoudig de kans niet. Waar ze meerderheid vormen, weigeren ze onmiddellijk deelname aan de bestaande levenswijze. Ze willen nu in veel staatsdelen, incl. op de scholen en gemeenten, dat de hele keuken halal wordt: “hier is alles hallal enz, ziet u nu overal.”. Op deze manier dat Nederlandse culturele erfgoed definitief geschrapt wordt door deze inburgeringcursisten is onacceptabel. Huidige Inburgeringbeleid werkt alleen voor de Moslims die continue manipuleren en van tijd winnen. Waar het om gaat, is de moslimimmigranten los te maken van de huidige misstanden. Nieuwe integratiebeleid moet zorgen dat de Islamitische koloniën die hier ontstaan door het hanteren door moslimimmigranten van islamitische politieke ideologie en werkwijze, uiteindelijk moeten verdwijnen. Als de invasie lust moet verdwijnen, moet het hanteren door moslimimmigranten van islam- infrastructuren verdwijnen. Maar aangezien dat zelf niet kunnen, zal dat opgelegd moeten worden. Dat wil zeggen: men zal ostentatieve, eigen onderwijsinstellingen, politieke machtscentrum, moskeeën en andere islamsymbolen in de openbare ruimte ze ver mogelijk moeten terugdringen. Met als minimale iets dat wel degelijk mogelijk is: het verbieden van islamsymbolen in openbare gebouwen en instellingen, zoals scholen. Maar toch door de onmogelijkheid om dit doel te bereiken blijft als een onvermijdelijke mislukking. Met elk land waar ze grote groep vormen, ging het bergafwaarts. Hoe meer in de aantallen, hoe meer onrust, materiële en culturele armoede, conflicten tussen bevolkingsgroepen: Als wij hier heel de hele onderste laag van de bevolking van Marokko en Turkije moeten huisvesten, -terwijl dat soort landen niet willen meewerken aan verdere ontwikkeling van deze groep- gaat Nederland zeer zware tijden tegemoet en dat is voor meer dan 90 % van de Nederlanders onacceptabel. Bovendien kunnen wij niet alle laaggeschoolden en ongeschoolden en analfabeten uit Turkije en Marokko gaan opvangen. Er zitten er hier al genoeg. De overheid moet afstand nemen van het huidige beleid; er moet erkent worden dat er een aanzienlijk grote groep bestaat die absoluut niet wilt samenleven met de Nederlanders, en dat ook niet kan. Dat heeft grote gevolgen voor het beleid inzake integratie, inburgering, en sociale cohesie.

  9. 9 WCT 3 september 2010 om 3:15000000 pm

     
    “Wij, leden van het Christen-Democratisch Appel, staan pal voor onze grondrechten.
    Daarom spreken wij ons uit tegen een regeringssamenwerking, enz. enz . Zo was de aanhef van de petitie van een aantal CDA leden, petitie groep CDA’ers)

    Maar laten wij eens een kijkje nemen in de CDA gelederen :

    Turkse infiltratie in het CDA: Turkse CDA-kandidaat C. Coruz was circa 11 jaar lang bestuurslid was van de fascistische organisatie S.O.T.A. die zelfs Hitler-aanhangers uitnodigde: de Grijze Wolven, Turkse bewonderaars van Hitler. Coskun Çörüz was niet alleen bestuurslid van de controversiële Islamitische Universiteit te Rotterdam, maar scheen ook banden te hebben (gehad) met de racistische en fascistische Turkse moslimorganisatie Grijze Wolven – o.a. berucht wegens de aanslag op de paus Johannes Paulus II in 1981 door het Grijze Wolven-lid Mehmet Ali Agca en de moord op de Turks-Armeense journalist Hrant Dink in 2007 – en was elf jaar lang bestuurslid geweest van Stichting S.O.T.A, een in Haarlem gevestigde stichting die er onder meer naar streefde de Turkse volkeren in één groot rijk te verenigen. Veel turken die zelfs anti- Christelijk zijn, zijn nu invloedrijke personen geworden binnen CDA. Coskun Cörüz, Nihat Eski, Osman Elmaci, Nihat Ulusoy uit Schiedam, Ahmet Taskan van CDA Utrecht, Alaattin Erdal, deelraadslid van Charlois in Rotterdam: Deze Turkse CDA leden zijn anti-Westers en pro-islamitisch. Islamitische Stichting Nederland (ISN), die het merendeel van de Turkse moskeeën in ons land beheert, Diyanet die namens Turkse overheid moskeen bouwt, Islamitische organisaties die de rechten van de Christenen in Turkije ontkennen zijn nu representatief binnen CDA. Het CDA is geïnfiltreerd door Turken? Schokkend dat de petitie organisatoren opgestoken zijn door dit soort gevaarlijke elementen die onder leiding van de externe mogendheden opereren. Toenemende invloed van islamieten in CDA is nu voelbaar. Na PVDA en D66 is nu CDA aan de beurt: N. Albayrak van PVDA, rechterhand van J. Cohen en Cohen wilt geen immigratiestop voor de kansloze miljoenen Moslims, Fatma Koser Kaya aan de top van D66 en Petchold is hard tegen de immigratiestop…Voor de verkiezingen zijn er 1.500 Turkse politici uit Europa op uitnodiging en kosten van de Turkse regering een “conferentie” in Istanbul hebben bijgewoond. Boodschap aan hen was: niet te integreren in het land waar ze wonen, maar juist politiek actiever te worden, in actie komen waar nodig is! Deze politici hebben de mogelijkheid in Nederland (of een ander Europees land) politiek actief te zijn op basis van hun nationaliteit van dat land. Daarnaast zullen zij ook de Turkse nationaliteit hebben. Ze bemoeien zich overal mee en als er iets niet in hun straatje past dan komt de hele colonne in opstand.
    Het is allang bekend dat de Turken Groot-turkije op hun netvlies hebben. Nu wilt Turkije eenmaal de grenzen van Europa oversteken, verder niks!. Het gaat om een politieke doel! Voor de Turken is EU lidmaatschappij een middel voor de heilige massa immigratie naar zwakke Europa en dit is niet anders dan, toen ze aan de grenzen van het grote Byzantijnse rijk (grootste Europese rijk van 1000 jaar geleden, vergelijkbaar met huidige EU) stonden. Toen moesten ze ook afwachten, middels ging hun immigratie gewoon door. Even later is het rijk verzwakt, in het oosten van klein Azië (huidige Armenië en Koerdistan) ontstonden nomaden enclaves, Christelijke bevolking nam sterk af, toen de Turken grens bij de Van Meer konden oversteken, vielen niet alleen de Turken binnen, ook miljoenen Moslims van hele regio. Als gevolg, complete Islamitische volksverhuizing en verval van hele Christelijke beschaving tot de poorten van Wenen…Nu hetzelfde verhaal: Grote vijand van de Christenen organiseert hier zijn infiltranten en onderdrukt gelijktijdig de christenen van Turkije. Eerst sturen islamitische landen miljoenen mensen het land uit omdat ze niet in staat zijn hen een behoorlijk bestaan te bieden en vervolgens proberen ze er een vijfde colonne van te maken. Kijk om u heen, overal, in ieder moslimgestuurde land worden christelijke mensen verjaard, vermoord en getreiterd. Met name in het Midden-Oosten, in landen als Libanon, Turkije, Syrie en Egypte lijden christenen, worden zij vervolgd, geterroriseerd en verjaagd. Waar is onze petitie groep gebleven? Hoor jij iets over de brutale vervolging van de christenen?

    Je hoort nu niks van deze splintergroep over de executies van de Iranese vrouwen. Hoor jij iets van de CDA Turken over bv, schending van de mensenrechten: discriminatie etniciteit en religie van niet-moslims, christenen, joden, atheïsten, vrouwenonderdrukking, uithuwelijken van zeer jonge kinderen, polygamie – doodstraf op afvalligheid van het geloof, bloedwraak, het uitoefenen of gedogen van radicalisering, extremisme. CNV, FNV en HBO-Raad vrouwen hebben nog steeds hun heilige hoofddoek brigades, terwijl miljoenen vrouwen dit vlagje willen weggooien voor hun vrijheid…Deze brigades zijn de vakbonden van Moslims geworden. Je hoort nu niks van deze brigades over de geweld tegen de Iranse vrouwen. Hoofddoek brigades hebben hun ziel aan de Duivelse krachten verkocht. Ramadan etentjes, allerlei bekende bekering tactieken hebben deze vrouwen totaal blind gemaakt. Pakistaanse Moslims in een grote nood: waar zijn al die olierijke Moslims gebleven? Waar zijn al die Islamitische landen gebleven? Krijgen deze arme Moslims hulp van een Islamitische land of van een olierijke baron die met de miljarden speelt? Hun ,,kaffers´´ die een ramadan etentje niet mogen, hebben nu 16 miljoen verzamelt!

    Iranse vrouwen tot dood veroordeeld door steniging zegt niks bij de Hoofddoek vakbonden!!!.

    Hoor jij wat van CNV vrouwen over de schending van de mensenrechten: discriminatie etniciteit en religie van niet-moslims, christenen, joden, atheïsten, vrouwenonderdrukking, uithuwelijken van zeer jonge kinderen, polygamie, doodstraf op afvalligheid van het geloof, bloedwraak. Dit is echt vals: CDA is van begin af een belangrijke doelwit van Turkije geweest, vanuit Ankara wordt alles nauwkeurig bijgehouden, wie en welke mogelijke posities? Zelfs de gemeenten zijn het doelwit geworden.! De CDA, dankzij de infiltratie is of bijna van de pot gerukt of van God verlaten. De gevolgen van de infiltratie zijn rampzalig voor de Nederlandse bevolking. Dit splintergroep, product van jarenlange infiltratie binnen CDA heeft geen enkele achting voor de Nederlanders. Een christen-democratische partij heeft niets bij de infiltranten te zoeken, wel bij de Nederlandse burger. Een nieuwe onheilige alliantie met de huidige non-integrale Moslims is echter desastreus.
    Moslims wijzen de normen en waarden van Nederlandse cultuur af. Geen westerse namen, nooit naar een Christelijke kerk of synagoog, geen Nederlandse TV, vlag, volkslied, geen Nederlandse normen en waarden! Moslims hebben geen enkele binding met de Nederlandse cultuur en rechtsorde, die voor hen gewoon niet bestaan. Dat zijn hoogstens tijdelijke zaken, die zij moeten ondergaan in afwachting van de oorlog en uiteindelijke heerschappij. Sinds meer dan 40 jaar zijn er in Nederland circa 640 000 Moslims geboren en geen enkele kind heeft een westerse naam gekregen. Is dit wat die petitie organisatoren integratie of niet gepolariseerde samenleving noemen? De macht van een beweging wordt bepaald door het aantal aanhangers en hun wil om die macht te gebruiken. De islam zorgt door een hoog geboortecijfer voor een steeds groter aantal aanhangers en heeft de wil om daar gebruik van te maken. Inmiddels zullen de moslims verder zijn gestegen en wij verder gezakt. Het geboortecijfer in Europa daalt gestaag verder.
    Europa telt steeds meer moslims, die weinig ophebben met democratie en vrijheid, die daardoor steeds meer onder druk komt te staan. Tot dat moment proberen zij een gematigd en vredelievend imago te presenteren. Intussen misbruiken zij ieder middel om hier een islamitische meerderheid te vormen door middel van : Beroep op de grondrechten m.b.t vrijheid van discriminatie, vrijheid van godsdienst, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van onderwijs, vrijheid van vereniging. Deze principes en rechten erkennen zij niet voor anderen, maar worden voor henzelf met veel kabaal opgeëist. Zelfs een kind van 7 jaar zegt “”Marokko is mijn land””. Zij is hier geboren. Haar opa/oma wonen al 40 jaar hier, spreken geen woord Nederlands, haar moeder is hier geboren, spreekt redelijk Nederlands maar hoofdzakelijk Marokkaans en zit dik in de kleren, hoofddoek, haar zusje van 11 begint al Marokkaanse jurken te dragen. Als ze snoep komt bietsen vraagt ze of er varkensvlees inzit. Zij heeft het altijd over wat niet mag voor Allah. Deze familie voelt zich met Nederlandse uitkering en paspoort niet Nederlands(er). Turkije zal altijd een thuis haven zijn voor alle turken, ongeacht haar/zijn generatie. De betrokkenheid van Turkije naar zijn mensen toe waar dan ook ter wereld is de kracht wat Turkije heeft om zoveel volkeren te onderwerpen aan de islam…
    En nu over het zeer kwalijke en duivelse karakter van de islam hoor je die oude garde niet! Accepteert de islam de andere religies als volstrekt gelijkwaardig? Accepteert de islam een strenge scheiding tussen moskee en staat? Accepteert de islam het recht van een individu om het geloof vaarwel te zeggen? Is de islam een voorstander van democratie naar westers model? Je hoort niks over al die christenen die overal in de wereld vervolgd worden door moslims. Deze CDA leden willen de grondrechten o.a. vrijheid van godsdienst garanderen voor moslims in Nederland. Dus vrijheid garanderen voor een “godsdienst/politieke ideologie” die geen andere godsdienst naast zich duldt! Bovendien is het de islam die iedere niet-moslim op de wereld uitsluit. Zij moeten zich alsnog bekeren of anders gedood worden. Gemakshalve vergeten de ondertekenaars van het manifest dat de islam volledig in strijd is met de Universele verklaring voor de Rechten van de Mens, niet alleen met de grondrechten ven Nederland…De islam is wel degelijk een ideologie en religie die uiteindelijk onze vrijheden wil aantasten. De fanatieke aanhangers van deze religie misbruiken de hen gegeven vrijheid om uiteindelijk onvrijheden te verkondigen en in te voeren.
    De islam is een krijgslustige godsdienst die andere godsdiensten te vuur en te zwaard bestrijdt. Nederlandse christenen die over pakweg 25 jaar nog in vrijheid hun geloof willen belijden, zouden dus juist voorstander moeten zijn van de immigratiestop uit islamitische landen.

    Prominenten, zijn nu niet meer dan de actievoerders van het islamitische expansie politiek! Prominenten van oude garde zijn verantwoordelijk voor huidige situatie. Ze lieten het land compleet onder de voeten van de islamieten die op hun beurt willen bezetten. Christelijke “Prominenten” hebben het steeds over “grondrechten, bij elkaar houden, minderheden beschermen etc..”, Hoe kom jij aan zo’n islamitische minderheid die van den vreemden ontstaat, grotendeels via illegale immigratie, importbruiden van neef/nichtjes concentreert zich hoofdzakelijk op het feit dat misbruik wordt gemaakt van de mogelijkheden om naar Nederland te komen, vooral bij migratie uit landen als Turkije, Marokko en Somalië: Het gaat om het kunstmatig vergroten van de islamitische bevolking, voornamelijk Turken en Marokkanen die hier geïsoleerde machtsblokken gaan vormen die zich door huwelijksmigratie en hoge geboortecijfers snel uitbreiden en hele wijken en steden overheersen en daarna uit moet groeien tot een meerderheid, die met geweld of democratische middelen ons land moet onderwerpen aan de islamitische landen. Weer zeuren over polarisatie: Helaas is het juist de oude garde die de islam steunt en financiert. Deze ‘prominenten’ zijn uit een ver en grijs, oud, verleden. Niet van deze tijd. En ze willen de normen en waarden van toen, nu nog indoctrineren. Of te wel, dit soort politiek is niet meer van deze tijd. Tijden veranderen, ook politiek gezien!
    Oude garde met zijn utopie is de beste polariseerder. Naïeve kliek die gevaarlijke verwachtingen opwekt heeft geen goede informatie. Moslims zijn per definitie polaire t.o.v. Europeanen en groei is altijd uit elkaar! Ze blijven polaire, dit is niet nieuw, niet veroorzaakt door een politieke partij, het is sinds 1400 jaar zo geweest. In Zwitserland is er geen anti-islamtische partij, maar toch zijn ze niet minder agressieverder dan hier. Daar bouwen ze ook hun apartheid. In Nederland 640 000 Moslim kinderen geboren en geen enkele heeft een Nederlandse naam gekregen? Splintergroep, pro islamitische Christenen, corrupte prominenten, denken juli dat deze Moslims vergrijzing probleem gaan oplossen? Stop met die demagogie. Je verkoopt je ziel aan die gemaskerde duivel voor een ramadan etentje! Moslims komen niet naar Nederland, omdat ze ons een-warm-hart-toedragen , nee aanpassen is er niet bij , maar wel het veroorzaken van maatschappelijke – en sociale onrust. Het probleem van die dwaze, loze mantra is dat er nooit geen echt, op vertrouwen gebaseerd “bijeen” is geweest. Ten diepste willen en mogen moslims (= onderworpen … enkel aan haatbaard nr 1 Mohammed ) niet assimileren, bijeenzijn met niet koosjere westerlingen.

    Als zij zo voor hun grondrechten staan, dan moet het hen toch pijn doen hoe de grondrechten voor verschillende groepen verschillend worden toegepast? We zien zelfcensuur door musea, journalisten, spotprenttekenaars op last van de zgn. gevoeligheden van moslims; we zien gescheiden gemeenteloketten voor man en vrouw t.b.v. moslims, nota bene in gebedshuizen; we zien hoe anders- en niet-gelovigen, vrouwen beschimpt door moslims; we zien (dreiging van) geweld tegen de rechtstaat en diezelfde grondrechten uit naam van de islam; Jezus mag worden beledigd, maar oh wee als je iets over Mohammed hebt te zeggen.
    Hier is sprake van een ondemocratische actie van een stel ongelooflijke naïevelingen, stuk voor stuk nog met een fopspeen in de mond en onvoorstelbaar dom. Het CDA openstellen voor Islamieten die grootste vijanden van de Christelijkheid zijn? De islam, dat is een politieke stroming die per definitie ondemocratisch is. Lees de koran er maar eens op na en lees en hoor de uitleg van de imams en ayatolla’s maar eens. De Islam streeft uitdrukkelijk naar een dictatuur. De koran roept op tot oorlog, tot het uitroeien van “ongelovigen”; heeft letterlijk een broertje dood Christenen, Boeddhisten, Hindoes, agnosten, atheïsten en vooral aan Joden.

    Het behouden van de fundamentele waarden van onze democratie is vele malen meer waard dan de Moslimlanden politiek of olie geld…Je moet juist staan voor de vrijheidsrechten van Nederlanders, niet alleen van de Moslims.

    Deze CDA leden zijn druk doende hun eigen belangen veilig te stellen dat is duidelijk. Als ze namelijk bezig zouden zijn met algemene landsbelangen dan hadden ze het beleid van hun partij ten aanzien van bijvoorbeeld door de externe mogendheden gesteunde massale moskeebouw, anti-Nederlandse islamscholen en kwaadaardige Islamitische hersenspoeling bij de jeugd wel veroordeeld. Deze groep moet zich schamen. Ze zeggen dat ze christen te zijn maar in werkelijkheid voor geld en macht te gaan is een veel groter kwaad. Het is de wereld op zijn kop en de islamisering in ons land heeft zeer ernstige vormen aangenomen waarvan helaas een heel groot gedeelte van de burgers op dit moment de schadelijke gevolgen niet overzien.

    Het inwilligen van onze volgende, concrete eisen:

    – De Nederlandse nationaliteit moet gaan vervallen voor wie ook een andere nationaliteit heeft, en geen aparte wetten en regelingen meer voor bijstand, huursubsidie of kinderbijslag voor mensen zonder Nederlandse nationaliteit; Het enige dat helpt tegen de continue inmenging van zowel Turkije als Marokko is afschaffen van de dubbele nationaliteit.

    – Remigratie van honderden duizenden kansloze Moslims is onvermijdelijk. Stop alle subsidies en zinloze investeringen om ze hier te laten groeien. Investeer alleen in de terugkeer projecten.
    – Minder regelgeving, en bij de ministeries moeten 400.000 adviseurs, commissieleden en bestuurders weg, waarvan alleen al 300.000 (!) bij het Ministerie van Onderwijs;

    – Geen TBS meer maar opsplitsing in enerzijds een nieuwe krankzinnigenwet voor mentaal gestoorden en anderzijds minimumstraffen voor bij voorbeeld geweldsdelicten;

    – Verbod op alle islamitische organisaties, omdat de islam als sekte een levensgevaarlijke bedreiging vormt voor anders gelovigen;

    – Er moet een limiet ingesteld worden op de massa immigratie: als er uit een land, meer dan 500 000 mensen vertrekken, zou VN onmiddellijk ingrijpen. VN die ook van Nederland geld krijgt moet in die landen vrije regio’s creëren. Let op, dit zijn geen tijdelijke kampen in een nabije land etc..Vrije landgebieden voor de massa-immigranten moeten uitsluitend in het land van herkomst, niet in een andere land gecreëerd worden. Tijdelijke kampen zijn nooit een succes geweest en worden ze nooit een oplossing van de sterk groeiende massa-immigratie vanuit islamlanden. Neem even Marokko,bijna alle Marokkanen willen weg, net als een andere Islamitische land, er zijn tot nu toe ongeveer 9 000 000 Marokkanen naar EU landen doorgesluisd. Uit Iran zijn er ongeveer 10 000 000 mensen weggegaan… Uit Turkije zijn er richting Europa ongeveer 11 000 000 mensen vertrokken en er komt nooit een einde! Somalië, Pakistan, Soedan, Nigeria, Ghana en al die andere islamitische landen stoppen niet zomaar met hun uitstoot verplaatsing! VN moet zorgen dat bv, in Somalië een vrije landgebied gecreëerd kan worden. Turkije moet toestemming geven voor een vrije gebied voor de remigreerde Moslims, onder het gezag van VN moet er in Marokko zelf een vrije land gebied gecreëerd worden voor de miljoenen Moslims.

    – Cao’s moeten niet meer alleen gelden voor de laagste lonen maar voor alle salarissen, inclusief bonussen en directiesalarissen;

    – Geen doelgroepenbeleid of minimabeleid meer, omdat wetten of regelingen steeds voor iedereen gelden; herstel van onze burgerrechten zoals recht op inspraak en recht op bescherming van de persoonlijke levenssfeer;
    – Terugdraaien van alle privatiseringen bij de openbare nutsvoorzieningen;

    Waarom deze eisen? Probeert U zich maar eens ons land voor te stellen, als slechts een paar van deze eisen al vervuld worden.

  10. 10 ilona 19 november 2010 om 5:02000000 pm

    Maatregelen

    Het probleem van de Moslimmigranten en hun nakomelingen is dat zij nooit geëmigreerd zijn. De emigratie is de gezinnen overkomen, zonder motivatie. Het was op den duur handiger om hier te wonen, met het gezin, dan om het jaar zes weken op vakantie te gaan naar het herkomstland van de gastarbeider. Van het gebrek aan motivatie bij de immigratie is Nederland het slachtoffer geworden. Circa 35 jaar geleden besloten grote groepen Turken en Marokkanen om met de rug naar onze samenleving te gaan staan, hun vrouwen en dochters te verbieden omgang te hebben met niet-moslims, zich op te sluiten in hun eigen enclaves en hun kinderen niet de normen en waarden van onze open, vrije samenleving bij te brengen. De komende jaren zullen nog vele, voornamelijk Turkse, Marokkaanse en Somalische tijdbomen, onder de naam “immigranten, bruiden en bruidegoms, allochtonen, gelovigen” naar Nederland gehaald worden. De huwelijksmigratie gecombineerd met de uitkeringen bezorgen is nog steeds een aantrekkelijke mechanisme voor de miljoenen Moslims. Hoe Nederland om zeep wordt geholpen is al lang geen geheime operatie meer…Via het eigen snelgroeiende parallelle maatschappij binnen de Nederlandse staat zullen ze om het risico van terugkeer voor altijd te kunnen uitbannen. In Nederland worden de nieuwkomers volledig geïntegreerd met de afgesloten maatschappij van Moslims, niet met de Nederlandse. Elke Turk of Marokkaan nu binnenkomt wordt automatisch een onderdeel van deze tegenmaatschappij! Veel bewoners van deze land voelen zich nu al niet meer thuis in hun eigen geboortestad. Als je met je ogen open door de grote steden loopt, zie je nu al dat veel van de stad van vreemdelingen is. Met de bekende geboortecijfers van de partijen zul je als Nederlander echt snel tot een steeds kleiner wordende minderheid gaan behoren. Nederland staat een ware invasie van dit soort Islamitische tijdboom te wachten.
    De westerse immigratie (m.n. vanuit Polen) vormt niet direct een elementair probleem voor de Nederlandse samenleving. Er is natuurlijk een duidelijk verschil tussen de westerse immigratie intern en de Islamitische extern. Die van interne is vergelijkbaar met de Nederlandse voor wat betreft cultuur, normen en waarden. EU burgers kunnen overal in EU landen verblijven zolang ze willen. Ze gaan ook niet een nieuwe maatschappij bouwen die tegen Nederland is. De islamitische druiven zijn zuur. Moslims gedragen zich niet als nieuwkomers, maar als nieuwe bezetters…Ze veranderen hun omgeving in een nieuwe derde land gebied, lanceren torenhoge minaretten, demonstreren zich met de walgelijke hoofddoek -burka, organiseren ze altijd eigen scholen. Hun inspanningen zijn er sterk op gericht de moslims in het Westen zich van westerse waarden en normen te doen afwenden. Daarbij prediken zij een extreme afzijdigheid van de westerse samenleving, propageren vaak onverdraagzaamheid ten aanzien van andere groepen en de omringende samenleving en zetten aan tot het (heimelijk) uitbouwen van parallelle samenlevingsstructuren en eigenrichting. In de afgelopen jaren heeft er een toename plaatsgevonden van hun destructieve activiteiten. Grote steden krijgen nog meer moskeen, islamscholen, moslim internaten, Turkse en Marokkaanse TV schotels etc.. etc.. Voor de grote steden, meerderheid van dit soort moslims betekent, dat iedereen daar achterblijft onderworpen zal worden aan hun macht, hun regels die de vrijheid van de mens totaal uitsluit.

    Wijkverbod?
    Wijkverbod heet nu gewoon het probleem ergens anders verplaatsen tot daar weer problemen ontstaat. Problemen van het één wordt naar een andere gestuurd tot die andere ook begint te klagen in de media of bij de politie. Dit is het probleem verplaatsen! Kunnen zij ellende in een andere wijk beginnen. Dit is weer zo’n schijnmaatregel. Het zal niets uithalen,het schrikt niet af en het is niet te handhaven afgezien van het feit dat de rechters hieraan mee zullen moeten werken. Straks worden nog meer wijken onleefbaar. Regering begrijp niet dat deze lui lachen om hun maatregelen en de enige aanpak is streng optreden en de porte-monnaie. Geen uitkering, ouders financiële aansprakelijke stellen voor de schade(zonodig collectief i.v.m. groep Schade).
    Deze gevaarlijke Moslimjeugd heeft overal het maling aan en te verwachten is, dat ze een verbod ook negeren. Bovendien werken ze in grote groepen; dan zijn het helden; alleen zijn ze pathetische lafaards. Gewoon zwaar korten op kinderbijslag, huurtoeslag etc.etc. en bij herhaling: enkeltje land van herkomst! En laat de ouders voor alle schade opdraaien. Criminele jongeren met een tweede paspoort het Nederlandse paspoort afnemen en wegsturen naar het land van het tweede paspoort. Het regeerakkoord spreekt toch over het land uitzetten, waarbij een dubbel paspoort een voordeel is. Problemen van de Moslims verplaatsen naar een andere wijk helpt niet.
    Het gaat hier niet over de gelovigen, maar over hun politieke doel, over een godsdienstige ideologie die de mens zijn leven op een allesomvattende, totalitaire wijze wil regeren in al zijn doen en laten. Uitzetten deze bendes. Gewoon de Nederlandse Nationaliteit afnemen en naar hun landen sturen. Laat ze in Marokko of in Turkije herrie schoppen.

    Dubbele Nationaliteit

    Turkse en Arabische gevoelens zijn dubbel. De Marokkaanse en Turkse staten menen iets anders met de dubbele nationaliteiten. Europa is niet alleen een prooi, maar ook vijand…Moslim leiders hebben meerdere malen uitgesproken dat hen een islamitisch rijk voor ogen staat tot de Noordzee, en bij een overname hoef je immers niet te integreren. De enige juiste oplossing is de grens voor Moslims dicht… Het is op zich al volslagen krankzinnig dat Nederland accepteert dat Turken met een Nederlands paspoort het Turkse leger in moeten, in ons optiek dienen de Nederlandse paspoorten afgenomen te worden. Aangezien Marokko en Turkije landen zijn die zich hevig bemoeien met landgenoten die zich in het buitenland gevestigd hebben (namenlijsten, dienstplicht, ‘zoveelste provincie’, etc.) Laten die landen eerst maar eens normaal doen en ex-inwoners met rust laten. Kortom, primitieve landen moet je primitief behandelen. Moslimlanden willen invloed uit te oefenen op de Turken, Arabieren hier. Verder moeten ze zorgen dat er veel Moslims bij komen om zijn rijk uit te breiden.

    Christenen probleem

    Weer zelfde zwakheid: lege kerken worden veranderd in moskeen om islamitische verbreiding te versterken. Het is nog altijd een lachertje dat er 2 700 moskeen in Nederland zijn, moet jij eens een christelijke kerk in Turkije of Marokko willen bouwen, hakken ze je kop eraf!
     HBO-raad, WRR, CNF, FNV en al die Christelijke partijen sympathiseren het islamitische “geloof”, terwijl Moslims met die wapen nog meer landen kunnen veroveren. Kerkelijke leiding met zéro moreel helpt alleen nog meer islamisatie. Dankzij verraderlijke kerk en politiek kwamen er nog 120 000 anti westerse Somaliërs binnen. Dit versterking met de Bulgaarse islamitische minderheid heeft nu nog meer ellende veroorzaakt. Moslims doen alsof ze geen “misbruik” probleem hebben (door de geslotenheid van islam en onderdrukking, blijft alles “geheim”, maar islamitische misbruik is erger dan de Christelijke kerk. Imams vinden dat een “huwelijk” -meestal als 6’de of 7’de vrouw- tussen 60 jaar oude Moslim en 12 jarige meisje HALLAL is!!!). Christelijke kerken zijn gewikkeld met grote morele probleem. Op deze manier ontstaan nog meer kansen voor de Moslims. Er ontstaat een grote vacuüm in EU landen, waardoor islamitische rovers, namens “geloof-religie” nog meer terreinen kunnen veroveren. Hele middenoosten, Turkije, Pakistan, centrale Azië, Noord Afrika is op deze manier veroverd. Moslims hebben dankzij dit soort Christenen 48 landen veroverd: Bezetting van Europa is 2 keer mislukt: De slag bij Poitiers (732) en In de lente van dat jaar 1683 bij de Wenen. Beide verdedigingen zijn niet van die Christelijk aard.  Verdediging van een Frankische koning was totaal spontaan, het was los van de katholiek kerk die al met zijn heilige moslims flikkerde.: Karel Martel, Europa heeft zeer veel aan hem te danken. Het was immers Karel Martel die de moslimopmars in Europa een halt toe riep en daarmee de tot dan toe de onoverwonnen legers van de Islam een eerste beslissende nederlaag toebracht.
    Tweede keer bij de poorten van Wenen hadden we de kracht van de nieuwe generaties, van renaissance tot Verlichting gezien.
    Nu derde keer, het wordt de laatste en beslissende aanval van de islamieten. Europeanen zijn dit keer vanuit hun achtertuin aangevallen.

    STOP NU ISLAMITISCHE MASSA IMMIGRATIE

    De segregatie gaat onverminderd door en de verhouding moslim/niet-moslim wordt steeds groter. De Nederlandse bevolking is de overmatige moslim-immigratie meer dan zat, instroom van nieuwe Moslims, geboortecijfers, polygamie zorgen voor een heel ander beeld…Steeds meer wijken en gebieden worden van Nederlanders gezuiverd. Nu zie jij daar alleen moslims. Heel dit gedoe was te verwachten nadat in onze grotere steden de Turken, Marokkanen, Somaliërs en Antillianen de dienst uitmaken en van onze steden een hel gemaakt hebben. Het vrije verkeer van de Moslims naar Europa kan er immers voor zorgen dat overbevolkte regio’s compleet gedestabiliseerd raken met de meerderheid van Moslims. De toevloed aan moslims zorgt er bv. voor dat wonen in en rond grote steden van Nederland onleefbaar wordt en als gevolg veel gebieden praktisch in handen van de Moslims zullen vallen. Het is al ziek om te bedenken de vrijheid van meningsuiting te vervolgen en de miljoenen haat-Moslims ongedeerd te laten in Nederland en Europa. Dit is wat Libische Dictatuur Kadaffi met zijn kleine 190 miljoen dollar wilde bereiken). Stop islamitische immigratie naar europa. Ze hebben het hier veels te goed; gratis uitkering op uitkering, ouders die anti-NL zijn- ouders begrijpen sowieso geen moer van dit land, hetgeen logisch is als je alleen maar Arabisch of turks spreekt, Turkse en Arabische tv lijken en alleen maar met andere Moslim optrekt- allemaal geld en niets ervoor terug doen, logisch dat je dan asociaal wordt. De gestaag groeiende Moslims populatie vormt dus een grote probleem. Nu zeg 7.6%, straks 15%, over zeg 15 jaar 28% – over 4o tot 70 jaar 50%? Daar zit het probleem. Dat gaat de hele maatschappij veranderen. Dat begint al met kleine dingen in het dagelijks leven: zwembaden reserveren tijden alleen voor islamitische vrouwen. Islamitische omroepen. Werkgevers houden rekening met de islamitische ramadan. Scholen krijgen nu al islamitische gebedsruimte, Hallal kantines (zie: UVA,VU en allerlei Hogescholen met de mescit – moskeen- in hun gebouwen!!!), veel docenten zijn bang voor de Moslim jongeren die meerderheid vormen in hun scholen. HBO-Raad die burka-hoofdoek moest verdedigen is een gevaarlijke voorbeeld. Gemeenten die kickboxen organiseren zijn gevaarlijker dan de gewelddadige Islamitische jeugd zelf. Gedwongen huwelijken, eermoorden, demonstratieve hoofdoek-burka-moskee minaretten, veel kinderen, integratieonwillig, gewelddadig en werkloos – de kenmerken van de politieke islam en die waait steeds harder. Er is geen sprake van de integratie, het is een strijd en die wordt tegen de Nederlanders op alle fronten uitgevoerd. Het kenmerk van de Islamitische organiseren heeft geen enkele samenhang met de Nederlandse cultuur. De traditionele partijen hebben altijd hun ogen gesloten voor wat er onder het volk leeft. Steeds meer burgers hebben hun buik vol van het bedrog.  Westerse regeringen hebben een prioriteit gemaakt van het integreren van de moslims in hun samenlevingen. De Turken en Arabieren echter trachten deze integratie te voorkomen omdat ze deze moslims willen inzetten ten bate van hun eigen politieke agenda. Zij staan parallelle samenlevingen voor, waarin moslims feitelijk in een status aparte leven. Dit politiek islamisme vormt dus een grote bedreiging. Geen enkel moslims in staat is zijn ‘wortels’ los te laten of te ontkennen is nu ook in Nederland bewezen. Deze is namelijk onverbrekelijk verbonden met de identiteit van een Turk of Arabier die de integratie met een andere cultuur uitsluit. Stop waanzinnige kapitaalvernietiging. Alle historische voorbeelden wijzen er uit dat ze met de Islamitische ideologie nooit geïntegreerd kunnen worden, sinds 1400 jaar zijn ze nergens met een andere cultuur of volk geïntegreerd. Segregatie en val is voor altijd enige feit, je krijgt zo een snelgroeiende staat binnen de staat en dat kan niet altijd zo blijven gaan. Huidige immigratie en integratie beleid zal nooit een succes worden zolang de grote meerderheid van de Moslims zich vastbindt aan die collectieve waanzin.
    Malafide huwelijksmigratie gecombineerd met de gratis uitkeringen bezorgen
    In Moslim landen bestaat meer dan 70% van de huwelijken uit neef-nicht huwelijken. Islamitische huwelijken zorgen inderdaad voor een populatie met meer erfelijke aandoeningen zoals buitengewone agressie, diabetes, schizofrenie, adrenal hyperplasia: Nu zijn al deze ziektes naar Nederland verplaatst. Nederland wordt op deze manier een grote ziekenhuis of gevangenis! Uit een studie (2009) door het in Dubai gevestigde Centre for Arab Genomic Studies (CAGS) bleek dat Arabieren een van de hoogste graden van erfelijke aandoeningen hebben, waarvan bijna twee derde gerelateerd zijn aan neef-nicht huwelijken.
    Eerwraak? Uitgehuwelijkt in land van herkomst? Er lopen hier teveel van die figuren rond weg ermee. Terug naar land van herkomst daar is hij de held in die familie misschien hier niet hier is het gewoon moord door discriminatie van een cultuur die goed fout zit naar vrouwen toe. En kinderen trouwens. Mannenculturen zijn slecht en decadent. Deze Arabieren en Turken zijn zodanig georganiseerd dat het hier alleen nog erger wordt. Er moet nu anti-sektewetgeving komen om islamitische organisaties te kunnen verbieden. Moslims die moskeen bouwen, islamscholen oprichten moeten zo vlug mogelijk het land uitgezet worden en nooit meer toestemming krijgen terug te komen. – Nu wordt het hoog tijd dat het immigratie van Moslims naar Europa compleet gestopt wordt.

    Noodzakelijke stappen:

    a-  TV schotels, Omroepen, speciale Moslim scholen en internaten zo snel mogelijk belasten.
    b- Het systeem van uitkeringen bezorgen die gebaseerd was op een enorme parasitaire ambtenaren stelsel trekt alleen nog meer Moslims, dit moet nu verlaten worden.
    c – HBO-raad en WRR moeten gereorganiseerd worden. Meer religieuze invloed in een samenleving waar zoveel agressieve Moslims in een klein land komen wonen, zal leiden tot een verregaande polarisering van de maatschappij. De schade voor de politieke stabiliteit van het land en de kennis economie zal enorm zijn. Universiteiten moeten nu islamvrij worden. Islam binnen de hogescholen en academische instellingen betekent dat Nederland haar toekomst definitief verliest!
    d- Iedere crimineel met dubbele nationaliteit het Nederlands paspoort moet worden ingenomen en daarna straf uitzitten in land van herkomst. Waarom moet de Nederlandse staat deze uitstoot van Turkije en Marokko onderhouden?
    e- Stop moskeebouw in Nederland: Intussen is geconstateerd dat deze moskeeën worden gebruikt om de bevolking op te hitsen tegen de Nederlandse bevolking. Hoe kunnen we straks ooit nog bezwaar maken tegen moslims die hier via de minaretten “Allah-u akbar” gaan zingen!? Één ding is inmiddels wel meer dan duidelijk geworden, Turken en Arabieren beschouwen deze moskeen als bezetting symbolen.
    f- Islamitische sekte organisaties worden verboden, geen besnijdenissen en andere middeleeuwse verminkingen bij jonge kinderen, en er gaat geen overheidsgeld naar Islamitische organisaties. De vrijheid van meningsuiting wordt actiever beschermd door de overheid en de Grondwet zou moeten worden aangepast op die plaatsen waar Moslims extra rechten krijgen.
    g- Dierenmishandeling onder de naam “offerfeest” is een grote slachting: exponentiële toename van moslims gaat gepaard met de natuur vernietiging; ze bedreigen hele ecosysteem. Binnen enkele dagen zijn er weer honderden miljoenen dieren gedood. In naam van stamleider Abdallah (allah) (biologische vader van Mohammed) worden de dieren met een mes onverdoofd de keel overgesneden. Het dier bloedt dood en tijdens de doodstrijd willen Moslims massaal lekker toekijken hoe het dier pijn lijdt. Dit “offerfeest= slachtfeest” is werkelijk verschrikkelijk en moet verboden worden.
    h- Tegen de immigrant moet alles duidelijk en direct gezegd worden; “Als u naar Nederland migreert, kiest u ervoor om zich met Nederlandse gemeenschaap te verbinden. Als u dat niet wilt of wenst dan bent u niet geschikt om te migreren, verdient u niet het Nederlandse paspoort. Nederland is niet het uitstootland van Turkse en Arabische Moslims.
    Als u uw Turkse of Arabische identiteit niet los wenst te laten, dan is er geen sprake van migratie maar van kolonisatie, en dat is nu verboden.”

  11. 11 wijkcomité 28 december 2010 om 10:02000000 am

    De Iraanse president Mahmud Ahmadinejad heeft Iranese moslims opgeroepen op jongere leeftijd te trouwen. Hoe eerder ze trouwen, hoe eerder ze nieuwe strijders voor de “heilige zaak” kunnen voortbrengen, en hoe langer ze daarmee kunnen doorgaan. “Strength in numbers”. De Europese Unie is het afvalputje van dit soort massaal geproduceerde laagst opgeleiden die gestimuleerd worden om naar Europese landen te verhuizen.
    Dergelijke grote massa Moslims schieten als paddestoelen uit de grond en bouwen ze allemaal eigen moskeen en scholen in Nederland. Het aantal Moslim jongeren groeit razendsnel in hun nieuwe broedplaatsen. Het aantal opgeleiden nemen ook toe en werken ze aan de nieuwe voorzieningen voor de rekrutering. Marokkaanse en Turkse Wethouders, burgemeesters openen grote moskeen in Nederland: een nieuwe moskee onder de naam “grootste gebedshuis” wordt door burgemeester Ahmed Aboutaleb en wethouder Hamit Karakus geopend. In een stad met een Marokkaans moslimburgemeester, Turkse wethouders die eens zeggen dat ze de scheiding van kerk en staat niet al te ver door moeten voeren…
    Het is de PvdA wethouder Hamit Karakus die ervoor gezorgd heeft dat dit symbool van verovering gebouwd kon worden. Hierbij negeerde hij alle gemeentelijke regelingen om zijn zin door te voeren. Maar nu ook elke R’dammer gemeentelijke regelingen mag negeren anders is hier sprake van onvervalste discriminatie en kan Karakus voor de rechter gesleept worden. Met Hamit Karakus, Ahmed Aboutaleb en de Essalam-moskee zit het wel snor met de scheiding Kerk/Staat.. Eerst was ’t Cohen die moskeeën in A’dam subsidieerden en nu gooit R’dam de grondwet op de vuurstapel. Ernstiger is dat de grond voor eeuwig is verkocht aan de moslims, in islamitische ogen wordt Nederland niet méér gewaardeerd voor de gegeven vrijheid, maar juist verder vernederd voor zwakte, namelijk dat zelfs de Nederlandse grondwet zou kúnnen wijken voor veronderstelde islamitische geloofs- en gezagssuperioriteit. Immers, de grond onder de moskee, evenals die onder elke moskee in Nederland trouwens, wordt in islamitische ogen geacht eeuwig onttrokken te zijn aan de Nederlandse soevereiniteit. Deze Turken en Arabieren treden op voor hun parallelle islamitische autoriteit die de toepassing van Nederlandse wetten op enig deel van Nederlands grondgebied kan uitschakelen. Dit getuigt het van een onvoorstelbare brutaliteit en toont hoezeer de Nederlanders over zich heen laten lopen…Hiermee wordt het bewezen dat het verlenging van de islamitische landen voor hun eigen machthebbers werken. Met het controle over de grootsteden hebben ze zoveel macht dat ze openlijk Nederlandse criticus met de dood kunnen bedreigen en journalisten, schrijvers, docenten van de universiteiten in het openbaar kunnen bedreigen. Met tegenstanders van het islam wordt op deze manier afgerekend.
    Heel dit gedoe was te verwachten nadat in onze grotere steden de Turken, Marokkanen, Somaliërs en Antillianen de dienst uitmaken en van onze steden een hel gemaakt hebben.

    Verzet in de wijken is onvermijdelijk: ons wijk, ons stad zeggen moslims en daarvoor hoeven ze zich geen Nederlander te voelen, ze hoeven slechts het stukje grond waar ze wonen als het hunne te beschouwen. In de oude wijken in de grote steden vind je amper autochtonen meer. In Rotterdam en Amsterdam ligt het percentage niet-westerse binnenkomers boven de 75%. Dat is een gemiddelde afspiegeling van de stad. Voor sommige wijken betekent dit 90%. Hun wijken dus, niet van Nederlanders. Veel wijken in de grotsteden vertonen alle kenmerken om tot islamenclaves te verworden en grote politieke partijen die volledige geïslamiseerde wijken zien ontstaan doen overal mee. Om één wijk te veroveren is 1 hoofddoekvrouw genoeg, als er zo’n vrouw in een wijk verschijnt, verdwijnen alle bewoners langzamerhand uit hun wijk, uit hun straat. Nederlanders kunnen niet tegen 1 hoofddoekvrouw, ze verhuizen massaal en vervolgens ontstaat heel snel een andere soort wijk. Doorsluizing naar volgende wijk van deze hoofddoekvrouwen is een constante demografische proces waarbij Islam gebruikt wordt als een politiek-religieuze verovering systeem met religie als dekmantel. Betreffende problematiek hoofddoekjes zijn dus een wapen en het gemakkelijkste is het natuurlijk op een ‘tolerante’ manier toe te laten. Turkse Erdogan heeft niet voor niets gezegd dat Europa overwonnen zal worden door baarmoeder van onze vrouwen. En zo werkt het ook omdat ze hun vrouwen houden als fokdieren ook wel genoemd ‘zoontjesfabrieken’.

    EU lidmaatschap van Turkije is belangrijk om dit soort strategische doelen te bereiken: een geniale tactiek en wel realiseerbaar als Turkije een landingsbrug van honderden miljoenen Moslims naar Europa wordt.
    Zoals bekend groeien Moslim sektes al snel uit tot de belangrijkste organisaties in West-Europa, Federatie van Islamitische Organisaties in Nederland (FION), Milli Gorus, Fetullahcilar, Soeleymancilar, Diyanet met honderdduizenden leden en de controle over een groot aantal moskeeën en sociaal-maatschappelijke instellingen. Met dit machtige apparaat in handen, hebben Moslimlanden grote invloed op de politieke processen in Nederland. De omstreden criminele organisaties duiken op als onderhuurders van de moskeen in Nederland. Vijandgezinde Moslimlanden realiseren zich dat Turkije en de Turkse diaspora een hoofdrol zouden kunnen spelen bij de islamisering van Europa. En dat voltrekt zich nu voor onze ogen. Ze liggen op dit moment aan het Nederlands subsidie-infuus maar voeren een geheime agenda.
    In de islamitische landen wordt gesproken van een Turkije dat terug is gekeerd naar zijn ‘islamitische wortels’ en Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad, Libische Dictator Khadaffi, Omar al-Bashir (president van Soedan) en Turkse fundamentalist Erdogan willen graag dat Turkije lid wordt bij EU. In Turkije een Iran in het bezit van nucleaire wapens wordt inmiddels gezien als een zegen voor het Midden-Oosten in plaats van een bedreiging. Iran wilt graag dat Turkije lid wordt bij EU… Soedanese leider Omar al-Bashir, die Turkije zo snel mogelijk in EU wilt zien, ondanks de aanklacht van het Internationaal Strafhof tegen hem wegens genocide (in Darfur), een aanklacht die volgens Turkse fundamentalist Erdogan niet kan kloppen, want ‘een moslim kan onmogelijk genocide plegen’. Turkije, een agressieve staat met 80 miljoen intolerante moslims, waar de moslimscholen explosief groeien en de andere geloven zwaar geterroriseerd worden. Turkije, dat Cyprus voor de helft weder-rechtelijk bezet heeft, en het EU lid Cyprus niet wil erkennen. Turkije dat de genocide van ruim een miljoen Armeniërs niet wil erkennen.
    Europese corruptie juicht dit toe en wil Turkije nu zo snel mogelijk deel uit laten maken van onze gemeenschap.

     
     Een EU-blunder van de eerste orde.
     
     Na het Turken en Marokkanen drama stromen nu de Somaliërs en de Bulgaarse moslims ons land binnen, zonder enige economische noodzaak. Dit is puur wanbeleid tegen de belangen van ons volk in.

    Nu wordt het hoog tijd dat het immigratie van Moslims naar Europa compleet gestopt wordt. Het systeem van uitkeringen bezorgen die gebaseerd was op een enorme parasitaire ambtenaren stelsel trekt nog meer Moslims. Brussel moet onmiddellijk stoppen met geven van bakken Europees belastinggeld jaarlijks aan Turkije; De enige reden, waarom de turken doen als of ze bij de EU willen horen is het geld dat Turkije krijgt als kandidaat-lidstaat van de EU, ons belastinggeld en bijdragen zijn alweer verhoogd om Turkije rijp te maken voor toetreding. Turkije wordt nu een tweede Iran, laat Obama het fijn inlijven als de zoveelste staat van zijn Amerika.
    Turkije nooit en nimmer bij de EU ! Weggegooid geld.
    Turkije zal een bedreiging worden, want Erdogaan streeft weer naar een groot Ottomaans islamitisch rijk en heeft een van de grootste legers.  
    Een referendum naar Zwitsers model is noodzakelijk: het gaat om een referendum over de concrete maatregelen, over een grote probleem, in alle facetten en zodanig dat de wil van de meerderheid doorgaat. Een referendum over de islamitische massa-immigratie en moskeen bouwen. Deze referendum is in het landsbelang. De overheid moet het referendum organiseren. Daarmee wordt het ook buiten de partijpolitiek geplaatst. De politiek is uitvoerder, en heeft niks te beslissen. De burgers zijn de baas.
     
    R. Blicker
     
    WIJKCOMITÉ DIRECTE DEMOCRATIE

  12. 12 adriana 15 februari 2011 om 5:00000000 pm

    Brutale moslim dictators en hun handlangers in Nederland.

    Moslim Dictators en proces tegen Wilders!

    Het proces tegen Wilders, oorspronkelijk een internationale actie van de moslimdictators via Nederlandse verlenging, is een schande, het is niet legitiem! Zie eerder de opmerkingen van moslim dictators, als Abdullah van Saudi Arabië, Kadhaffi van libie, dictator Ali Abdullah Saleh van Jemen, Ahmedinejad van Iran , De Jordaanse dictator Abdullah, Marokkaanse dictator Mohammed, leiders van Turkije, Islamitische dictator Omar al-Bashir van Soedan en even later een rechtbank tegen Geert Wilders. Gezien deze dictatoriale regiemes niet legitiem zijn, zou die waanzinnige proces samen met die dictators, zo snel mogelijk moeten verdwijnen. Het proces tegen Wilders die mede dankzij door deze dictators tot stand kwam, is dodelijk voor Nederland. Het is een grote schande dat al die barbaarse dictators in Nederland rechters, advocaten, ambtenaren kunnen mobiliseren…Moslim dictators hebben niet alleen in hun eigen land, maar ook in het buitenland een enorme schade ingericht: In eigen land, onafhankelijke kranten en oppositiepartijen zo goed als verboden. In het buitenland willen ze ook geen tegenstanders: Wie doodsbedreigingen uit de islamwereld krijgen, kunnen dus óók nog strafrechtelijk vervolgd worden, met eigen wapen. Dit is een ergere doodsbedreiging. En als het zo doorgaat, kunnen islamitische lange tenen tot in het Europese Gerechtshof reiken. Ze hebben zoveel macht dat ze openlijk Nederlandse politicus met de dood kunnen bedreigen en journalisten, schrijvers, docenten van de universiteiten in het openbaar kunnen bedreigen. Rechtbank tegen Wilders is onderdeel van deze campagne.

    Via islamitische cultuur-wetgeving gestimuleerde bevolkingsgroei is nog steeds exponentieel en als gevolg, in alle moslimslanden gevreesde overbevolking: Neem nu even Egypte, de overbevolking is een grote probleem. Het bewoonbare gedeelte van Egypte is zo groot als Nederland maar er wonen negentig miljoen mensen, vijfmaal zo veel als in Nederland. De hoofdstad Cairo beslaat een oppervlakte van Amsterdam en voorsteden maar herbergt meer mensen dan heel Nederland. Pakistan is weer hetzelfde. In Marokko, binnen 23 jaar meer dan 28 miljoen Moslims bij, Turkije stijgt naar 80 miljoen, Iran telt meer dan 85 miljoen Moslims. Pakistan meer dan 110 miljoen: dit is een grote probleem. Snel groeiende bevolking en dictators die nog meer Moslims willen: moeder aarde in een grote gevaar! Turken hebben circa 12 miljoen Moslims geëxporteerd, 99% naar Europa en leider Erdogan die nog meer bevolkingsgroei wilt, beschouwt deze volksverplaatsing een buitengewoon belangrijke job voor Turkije. Gelijktijdig zet hij Nederlandse autoriteiten onder druk om G. Wilders ten val te brengen. Vreselijke Marokkaanse dictatuur die eigen volk onderdrukt, is ook in Nederland actief. Deze leiders zijn bezig met frauderen dus de overbevolking zal blijven toenemen omdat er geen aandacht aanbesteed word en zijn blij dat er meer moslims op de aarde komen zo dat ze meer macht krijgen.
    Moslim dictators willen via hun vijfde colonne in Nederland domineren door te terroriseren.

    Het zijn juist deze dictators die massa moslims onder de controle houden. In Marokko, alles wordt streng gecontroleerd, zware onderdrukking wordt ook buiten de grenzen toegepast. Marokkaanse en Turkse leiders hebben hun handlangers tegen G. Wilders gemobiliseerd. Corrupte advocaten, rechters, gesubsidieerde stichtingen gaan gewoon door met hun activiteiten, terwijl in veel landen opstanden begonnen tegen hun bazen. Moslimdictaturen die nu aan het wankelen zijn, hebben miljoenen Moslims naar Europa gesmokkeld om strategische doelen te bereiken. 5 de colonne, hoofdproduct van deze dictators heeft vaste voet in Nederland. Deze moslims krijgen orders om het stichten van een islamitische enclave. Moslims bewegingen die hun steun vinden in de basis, in het wanbeleid van EU landen, hanteren antiwesterse ideologieën om mensen te mobiliseren. Als je goed volgt hoe deze moslims middels onnoemelijke methodes worden gedwongen verlenging te worden… Nergens kan een immigrant zo snel het voor het zeggen hebben als in Nederland. Er is veels te zwak op de intrede van grote moslim populaties gereageerd wel 40 jr. lang. In Nederland zijn er voorbeelden te over. Je geeft een vinger en er word gelijk een hele hand genomen. Maar arrogant genoeg willen ze die hand niet schudden! Je moet wel heel erg naïef zijn om nu nog ook in Nederland medewerking te verlenen aan de bouw van gebouwen waarin deze haatzaaiende ideologie gepredikt gaat worden. Islamitische politieke ideologie is de basis van onderdrukking, dictatuur en geweld. Seculiere partijen of organisaties bestaan niet in de islamitische wereld. Er zal dus ook nooit secularisatie en democratisering plaatsvinden van binnenuit.
    Als we naar islamitische wereld kijken, zien we vooralsnog alleen maar armoede, analfabetisme, onwetendheid en onvrijheid, met steeds meer invloed van de radicale islam, waardoor deze landen steeds meer achterblijven en richting duistere middeleeuwen gaan. En nu moeten we al die islamitische ellende na 1400 jaar hier gaan simuleren, terwijl veel volkeren in opstand kwamen tegen de brutale moslimdictators.
     Als de huidige, door de elite gedoogde, trend doorzet, zullen dat in meerderheid islamieten zijn, met alle gevolgen van dien voor de dragers van de oudere cultuur, weer onderworpen aan de moslim dictators! Oude garde en hun dictatoriale nationaal socialistische islamitische regimes, proberen met deze proces de verdediging van Nederland definitief af te breken. Dit proces is een hetze die is aangewakkerd door o.a. Kleurrijk Nederland {een organisatie gedomineerd door de de militante moslims, handlangers, subsidie vreters!}, een obscuur clubje narrow-minders die nauwe banden heeft met de anti-Nederlandse handlangers van islamitische regimes. Het is toch te gek, dat een rechtbank het OM kan dwingen, een zaak aan te klagen. Daar blijkt duidelijk uit, dat de rechterlijke macht vooringenomen is en probeert haar invloed buiten haar grondwettelijke grenzen uit te breiden. Orders (in die zin van “schakel eerst die Wilders uit”) aan de Nederlandse ambtenaren zijn puur terroristisch, er moet hoognodig een onderzoek komen naar de bevangenheid van deze personen, die indien nodig uit hun functie moeten worden verwijderd.
    Het is een politiek proces met de bedoeling een politieke partij te ontmoedigen die tegen de islamitische verbreiding is en niet om de grenzen van de vrijheid te toetsen.

    De islam is een misdadige en abjecte ideologie en verdient het predikaat religie m.i. niet. Het wordt alleen meer geweld, meer onderdrukking; kijk maar eens naar de vergiftigde verhoudingen in sommige wijken van grote steden, waar met name islamitische jongeren de autochtone burgers terroriseren en buurten onleefbaar maken. Kijk naar hun herkomstlanden waar de islamitische dictatuur heerst; je ziet dat ze geen respect hebben voor alles wat niet-islamitisch is.
    De islam ven deze dictaturen is in opmars en overal te wereld voor ellende, zelfs genocide, terreur en vervolging zal blijven zorgen.  In 1973 waren er ongeveer een half miljard moslims in de wereld, vandaag is dat aantal ongeveer 1.8 miljard. In afwachting van een machtsovername in West-Europa bouwen zij met de steun van de Europese regeringen hun structuren uit. De Islam heeft in Europa voet aan de grond en zal niet rusten voor ze het publieke domein overheerst en andere levensbeschouwingen kan onderdrukken, nog voor het jaar 2050. Zoals bekend groeien moslims razendsnel in Nederland; 9 keer meer dan de Nederlanders, verscheidene haatpredikende imams roepen op voor non stop groei tot de meerderheid, en jonge moslims polariseren via hun omgangsvormen en gelaatsbedekking. Turken en Marokkanen controleren grote massa moslims binnen west Europese landen: als voorbeeld,
    Landelijk beraad Marokkanen,
    Contactgroep Islam (CGI),
    Federatie van Marokkaanse gemeenschap Nederland
    Milli Görüs Noord Nederland
    Nederlands Islamitische Federatie (NIF)
    Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN)
    Stichting Islamitisch Centrum Nederland (SICN)
    Turkse Islamitische Culturele Federatie (TICF)
    Unie van Marokkaanse Moskeeorganisaties Amsterdam en Omgeving (UMMAO)
    Federatie van Islamitische Organisaties Nederland (FION),
    Islamitische Stichting Nederland (ISN) enz. enz.. Deze organisaties hebben tienduizenden leden en groei is nog steeds gestaag.
    Dit is toch de basis van hun toekomstige Islamitische dictatuur. In de islamitische wereld word precies bijgehouden hoe ze de “racisten” via hun eigen wapens kunnen vervolgen en hoeveel moskeeën, moslimscholen er in europa worden gebouwd om hun eigen volk te laten zien dat europa veroverd kan worden.

    PVDA, CDA, Groenlinks, CU en D66 zeggen dat ze voor de hoofddoek zijn en bovendien is die voor hen een belangrijke breekpunt!. Ze zeggen elke keer dat ze verdragen onderschreven en ook aangenomen met die moslimlanden, allemaal met die dictators. Deze partijen hebben allerlei banden met de verlenging (moslim “maatschappij” in Nederland) van de dictators en willen ze graag verder, terwijl opstanden begonnen tegen die regimes en miljoenen mensen hun rechten eisen. PVDA, CDA, Groenlinks en D66 hebben elke keer over de rechtsstaat, maar tegelijkertijd steunen ze in Nederland een nieuwe implementatie van al die dictatoriale regimes {Haram – Salam bij Utrechtse gemeente, Moslim omroepen, Hallal eten bij overheid instellingen, hoofddoek implementatie met de steun van corrupte ambtenaren, korancursussen, overal moskeen neerzetten, islamlessen steeds uigebreide hersensspoeling bij het onderwijs, aparte zwemplaatsen en regels voor vrouwen met een andere achtergrond, subsidies aan hoofddoek organisaties, militaire dienst in moslim landen voor in Nederland geboren jongeren} die geen rechtstaat zijn, ze vergeten weer dat het grondslag van de moslimregimes, een politieke ideologie die op tal van punten in strijd is met onze rechtsstaat. PVDA, CDA, Groenlinks, CU en D66 willen niet stoppen met dat primitieve ideologie die hen zeker vastbindt aan een eeuwenlange onderdrukking en ellende die nu 1.8 miljard mensen ondervinden. Deze partijen ontkennen dat Islam de ideologische bron is van al die dictatoriale regiems: van Marokko tot Indonesië. Het autoritaire en repressieve karakter van de moslim regimes, zijn wortels, kunnen we terugvinden in de beginselen van Islam. Allah, Mohammed en 1 gezagsdrager:dictator. Volgens de koran berust de soevereiniteit bij Allah en zijn Profeet Mohammed. De rechtsorde is op goddelijke bevel gegrondvest (Roger Scruton, Het Westen en de islam, Houtekiet, 2000). Concreet erkent de islam de staat niet als een onafhankelijke instelling waaraan men zijn loyaliteit betuigt (op cit pp 81). Dit is de kern van Islam. Allah, Mohammed en een dictator, een constante grondbeginsel, mag niet verandert worden: De Islam, in de kern, geeft een mandaat tot ongelijkheid onder de Islamitische wet, gebruikmakend van een dubbele standaard die speciaal ontworpen is om een “niet-moslim” te onderdrukken. Het dwingt tot het naleven van de regime en zijn inherente discriminatie met draconische straffen, met inbegrip uitvoering van de doodstraf op de tegenstanders. Alle volgelingen van Mohammed hadden constant machtsstrijden om dictator te worden, ze vermorden elke keer alle tegenstanders om als gezaghebber te kunnen functioneren! Nu uiteindelijk zijn er revoluties begonnen tegen deze politieke stelsel…In veel Arabische landen wordt nu deze ideologie van onderdrukking bestreden, mensen willen af van de ziekte der eeuwen.
    PVDA, CDA, Groenlinks, CU en D66 willen niet stoppen met de “hollandse” implementatie van een vijandige ideologie. Ze zeggen dat ze voor de Islam zijn. Sinds jaren 60  zijn ze vastgebonden aan de “immigratie” politiek van de Moslimlanden, aan een verval proces die 1400 jaar geleden in het midden oosten is plaatsgevonden, wordt nu hier weer van binnenuit hervat. Toen waren de mensen van het Midden-Oosten ook verdeeld over de Islam, vanuit het zuiden was er immigratie aan de gang en tegelijkertijd begon het verval van de maatschappij. Veel landen zijn van binnenuit blootgesteld aan de scherpe zwaard van Mohammed: Hij kon niet langer wachten Egypte,Turkije,Iran, Sudan, Algerije,Afghanistan, Marokko, Irak, Maleisië, Saudi-Arabie, Oezbekistan, Jemen,Syrië, Kazachstan, Niger, Burkina Faso, Mali, Senegal, Tunesië, Guinee, Somalië, Azerbeidzjan, Tadzjiekse, Serra Leone, Libië, Jordanië, Verenigde Arabische emiraten, Kirgizië, Turkmenistan, Tsjaad, Libanon, Koeweit, Albanië, Mauritanië, Oman, Kosovo, Gambia, Bahrein, Comoren, Katar, Indonesië,Pakistan, Bangladesh, Nigeria en nog meer landen werden heel snel onderworpen aan de mohammedaanse triomf. Veel Moslim landen hebben nu een zwaard in hun nationale vlag, landen waar onthoofding een belangrijk onderdeel is van het juridisch systeem, spreiden op hun vlag trots een zwaard tentoon, dat iedereen eraan moet herinneren dat de moslims komen met het zwaard om ongelovigen aan de islam te onderwerpen. Na 1400 jaar later, hier in Nederland weer met hetzelfde proces beginnen is krankzinnig. Want onder het zwaard staat de islamitische geloofsbelijdenis: Er is geen andere god dan Allah, en Mohammed. De moslim dictators beschouwen zich immers als hoeders van de Islam. Het zwaard slingert weer. Onder de naam positieve discriminatie zijn er tienduizenden Moslims gestationeerd bij de overheid instellingen. Velen ven hen hebben nog steeds banden met hun dictators. De zogenaamde “beleidsmakkers”, gestuurd door de herkomstlanden dictators vormen een gevaarlijke voorhoede. Deze implementatie is zeer gevaarlijk, gemeente ambtenaren met de namenlijsten van Moslimlanden, ministers die moskee openen, burgemeesters en wethouders die islam scholen oprichten, hoogste minaretten lanceren enz.. enz.. Maar welke namen staan op die lijsten van onze beleidmakkers? Allemaal de namen van de islamitische dictators!
    Iraanse Nederlandse vrouw doodgemarteld in Iran en PVDA, CDA, Groenlinks, D66 en CU zeggen weer niks, voor hun walgelijke hoofddoek hebben ze wel een breekpunt! Deze partijen willen niet zien en horen hoe miljoenen mensen onderdrukt worden in hun geliefde Islamitische wereld. Je kunt aan de opstanden in Tunesië, Egypte, Iran, Jordanië, Algerije, Marokko en Jemen zien dat de mensen daar niet houden van dictatuur.

    Moslim wethouders en burgemeesters die banden hebben met hun dictators openen nog steeds grote moskeen in Nederland.
    PVDA, CDA, Groenlinks en D66 en hun burgemeesters, wethouders gaan gewoon door met hun wanbeleid; Ahmed Aboutaleb, wethouder Hamit Karakus hebben regelmatig overleg met de dicterende macht uit hun herkomstlanden. Ze bouwen structuren, de orders van hun dictators worden nog steeds doorgevoerd, ze zorgen ervoor dat de structuren van verovering doorgaan. Als jij naar zogenaamde gelovigen die moskeen willen bouwen kijkt, zie jij alleen werkloze Moslims, soms 35 jaar in uikeringen! Financiering is zeker via zware uitbuiting van overbevolkte moslimlanden, dus met de bloed van die mensen hier bezetting structuren bouwen voor de moslim dictators, als gevolg het complete verval van de samenleving, hardwerkende mensen die het land ontvluchten. politieke partijen die de macht in de steden hebben kunnen kopen met subsidies en uitkeringen.
     De onzekerheid over onze vrijheid in de toekomst kweekt wantrouwen. De Koran, het rode boek van al die dictators, geeft uitdrukkelijk opdracht tot de bekering en onderwerping van andersdenkenden. Dus: De islam is een misdaad, niet alleen tegen de mens(elijk)heid, maar tegen de dieren ook. Terecht wil Geert Wilders een verbod op deze misdadige politieke ideologie.

    Het is nu tijd om te stoppen met dit waanzinnige proces. Moslim dictators en hun druk op de Nederlandse politiek kan nu afgebroken worden, het is nu afgelopen: opstanden zijn begonnen. Hele strijd kan weer teruggeplaatst worden naar hun landen. Meer dan 2 duizend jaar geleden deden Romeinen ook: Hannibal zat in Europa, kon niet verslagen worden, Uiteindelijk wist Scipio de oorlog naar Noord-afrika te verplaatsen. Na een jaar van voorbereidingen landde Scipio in 204 v. Chr. in Afrika, waar hij de Carthaagse stad Utica innam. Anders zou Hannibal zijn blijven kampen en zich continue verbreiden. Meer Romeinse successen volgden en de situatie was nu zo ernstig dat Hannibal met het restant van zijn leger naar huis terugkeerde (202 v. Chr.).
    Wij moeten ook huidige moslim export van de dictators zo snel mogelijk stoppen en via remigratie hele strijd naar hun eigen landen terugplaatsen.
    Het is nu tijd om hele proces terug te draaien: niet Geert Wilders maar Moslim dictators moeten veroordeeld worden.

    Met Vriendelijke Groeten

    Adriana Thraces

  13. 13 sumela 17 maart 2011 om 5:02000000 pm

    Het zijn altijd dictatoriale moslimlanden waar minderheden worden onderdrukt, die de grootste mond hebben over racisme en discriminatie!
     
    Niet_islamitische minderheden worden nog steeds onderdrukt. In veel moslimlanden mogen christenen niet zeggen dat Christus de Zoon van God is, omdat dit een ideologische gevaar is voor de islam. Christenen zijn in het Midden-Oosten en Noord_Afrika een minderheid, vaak achtergesteld, onderdrukt of zelfs het doelwit van geweld. Veel christenen voelen zich niet meer thuis in hun eigen land. Konijnachtig fokkende Moslims hebben overal meerderheid gekregen en oorspronkelijke bewoners worden in de rol van vreemdeling geduwd, hoewel ze tot de oorspronkelijke bevolking behoren, net als in Nederland. Schaamteloze Turken en Marokkanen rukken verder op: via de media die door hun dictators gecontroleerd is,  worden Moslims die daarin zin hebben, aangeraden naar Nederland, België enz. te gaan: in Nederland kan iedere Moslim zijn geluk beproeven zonder visum, zonder eerst een baan te hebben, zonder toestemming.
    De oorspronkelijke bewoners van huidige Turkije en veel Arabische landen hebben tot op heden geen rechten, terwijl EU politicus moslims helpen grote mega Moskeen te bouwen, Islam lessen te volgen, Turkse en Arabische enclaves creëren in Europa.
    Vraag is waarom kunnen de 140 miljoen Christenen die in 35 Moslimlanden wonen en de oorspronkelijke bewoners zijn van die landen hun eigen geloof niet mogen uitoefenen, hun kinderen geen christelijke namen geven, geen radio en tv uitzendingen in eigen taal volgen, is dit democratie? Turkije, Soedan, Pakistan, Marokko en Egypte moeten stoppen met de Christenen te terroriseren!
    De meeste westerse leiders ontkennen de connectie tussen geweld en de Islam. De elite heeft de neiging om de Islam af te schilderen als een mysterieus geloof dat tolerant en vredelievend is. Men baseert zich daarbij op de zgn. vrede-teksten en de terroristen als rand-figuren. Europese politici zullen in toenemende mate rekening moeten houden met de moslimkiezers!! Er zijn al hele gebieden waar niemand bij de verkiezingen kan winnen, als ze niet de steun hebben van de moslims…
    Men vergeet daarbij een verklaring te geven van het geweld dat van meet af aan de Islam heeft vergezeld, dertien eeuwen lang.
    Kijk naar al die dictatoriale regimes in Moslimlanden. De Islam heeft een doctrine van geweld tegen de westerse volkeren.

    Het verlangen van de Islam is de wereldwijde overheersing met onderdrukking van alle andere volkeren. Kijk naar 25 Arabische dictators:een verplichting die de hele Moslimgemeenschap met elkaar verbindt. De ellende is dat we met het toelaten van de Moslims tot onze gemeenschap het “Paard van Troje” hebben binnen gehaald en we niet goed weten hoe we de strijders in het paard moeten houden. Moslimstaten van verschillende culturen hebben iets gemeenschappelijks en dat is de neiging om met hun buurstaten in conflict te leven. Marokko tegen de west Sahara, Turkije tegen de Armeniërs en Koerden, Op de Filippijnen zien we hetzelfde patroon. Ook in Indonesië is de strijd op de Molukken gaande. Somalie tegen de afrikaanse stammen, In Thailand en China komt nu ook de strijd. De strijd tussen de Moslims en Hindoes in India is welbekend. Soedan is een ander voorbeeld van de strijd tegen de buren voor nu al twintig jaar. Nigeria ook daar is strijd en Kenia is het volgende land. Ook in Mauritanië, Kosovo, Bosnië Albanezen, Tsjetsjenië, enz.Hoe is het mogelijk dat er zoveel anti_westerse Moslims helemaal door Turkije kunnen reizen en vrijwel onbelemmerd de grens met Europa over kunnen steken? Waarom moet dat paspoort opgedrongen worden aan de Turken die zich wel aan willen passen in Europa?
    Let op:niet lang geleden stonden de Turkse legers voor de poorten van Wenen. Het Turkse onderdrukking is er nog steeds, alleen neemt het nu de vorm aan van sluipende immigratie en een Turkse overheid die zich actief met in het buitenland wonende turken bemoeit en de Moslims organiseert. De ramkoers van de Turkse overheid wordt steeds duidelijker.
    Hoe deze gedachten binnen de huidige Islamitische organisaties worden toegepast, is een andere vraag en dient grondig geanalyseerd te worden.
    We hebben zelfs niet zoveel rechten als de Moslims in Europa! terwijl wij de oorspronkelijke bewoners zijn, Mensenrechten in moslimlanden bestaan gewoon niet…En dat sommige ons durven vergelijken met de valse immigranten uit moslimlanden?
    De moslims krijgen zoveel ruimte in heel Europa en zullen steeds harder roepen tot er eindelijk grenzen bereikt worden.
    Niet alleen Christenen zijn slachtoffer van de repressie. Ieder- een die de Turkse regeringspolitiek bekritiseert, loopt grote kans op vervolging: journalisten, advocaten, mensenrechtenactivisten. Op deze manier maakt het Europese Unie zich schuldig aan negationisme.  Een uitspraak doen over genocide, over de bezetting van eiland Cyprus, over de rechten van de Koerden, Grieken en Armeniers, Dat staat haaks op de resoluties van het Europees Parlement waarin de genocides, onderdrukking van de alle minderheden in Turkije heel expliciet erkend en veroordeeld worden.
    Turken voelen zich heel sterk en dreigen nu al heel veel. Het is verschrikkelijk om te zien hoe de Armeniërs, Pontians, Suryaniler, als tweederangs burgers, worden behandeld in Turkije. Waarom zijn de Christenen anders gevlucht uit hun eeuwenoude thuisgebied? De meeste christenen komen uit Mesopotamie, het land tussen de twee rivieren. Helaas zien we nog steeds verschrikkelijke nieuwsberichten over christenen die in Arabische landen worden afgeslacht. Wat doet Europa en de VS? Ze staan erbij en kijken ernaar. Egypte is nog niet verandert. Christenen worden nog steeds afgeslacht…De onverzoenlijke en intolerante houding van delen van de Turkse en Arabische machthebbers ook al is het verraderlijke EU regeringspolitiek. De huidige machthebbers in Turkije, de leger en Moslims zijn doodsbang voor schadeclaims van Armeense, Griekse Cyprioten en Koerdische slachtoffers en Bovendien druist zo’n historische terechtwijzing in tegen de trotse, nationalistische, patriottische gevoelens van de meeste Turken, een gevolg van de indoctrinatie van de leer van het Leger en islam. Zelfde Turken en arabieren in EU landen vormen een grote gevaar voor de stabiliteit van de lidstaten. Er blijft zowel op het politiek-ideologische als op het culturele en strikt nationalistisch en religieuze gebied de gerichtheid op islamitische landen erg groot. Integratie is onmogelijk. Islamieten zijn sinds 1400 jaar in geen enkele land geïntegreerd met een niet islamitische cultuur. Ze hebben uiteindelijk al die landen bezet. Landen waar ze oorspronkelijk als immigrant binnengedrongen waren, hebben ze verandert in een moslimland! Weliswaar – en daar wordt doorgaans te weinig rekening mee gehouden- worden ze hier ook nooit geïntegreerd.
    Op basis van dit etnische of religieuze elementen georganiseerd hoge emigratiegraad uit Turkije en andere Arabische landen tegen Europa is een grote wapen, en dit samen met de zwakke EU leiders vormt een grote gevaar voor EU volkeren. Moslims fokken als konijnen:huidige demografische nachtmerrie waarbij de moslims door stevig doorfokken als vanzelf de grootste partij worden in Europa is een van de belangrijkste bedreiging. Ze gaan Europese volkeren verdrukken via hun export nog miljoenen Moslims naar alle gebieden. De integratie in het woonland moet worden tegengegaan, want hier kan het dictatoriale regime in het moederland last van krijgen, zowel financieel als politiek. Het met de satellietschotel uitsluitend naar tv-programma’s uit het moederland kijken wordt bevorderd. Evenals nieuwe huwelijksverbindingen vanuit het woonland met bewoners van het moederland. Het propageren van de hoofddoek als uniform van de Islam maakt deel uit van het segregatiedoel. Door zich met dit “onschuldige lapje stof” te onderscheiden zal integratie geheid flink worden gehinderd. In een andere log staat beschreven welke functie de hoofddoek heeft in de vrouwengroep. In het moederland zelf heeft de moskee nòg een belangrijke functie. Zij organiseert de door massale corruptie en wanbeleid ontstane boosheid als bliksemafleider op een voor het regime veilige wijze. M.a.w. deze massa Moslims welke kweken als konijnen zijn de ondergang van onze sociale wetgeving want overbevolking brengt ramp.

    Turkije, Pakistan, Iran, Indonesië en Arabische landen zijn de landen waar minderheden worden onderdrukt! Denk maar aan de Christenen en Koerden! Geef de Christenen en Koerden hun grondgebied terug aub! Dan heb je pas recht van spreken!

  14. 14 sumela 12 april 2011 om 2:35000000 pm

    Now same story.

    Great enemy of the Christians here are organizing infiltrators and suppressed simultaneously Christians in Turkey. First send Islamic countries millions of people out of the country because they are unable them a decent life to offer and then they try fifth column out of it. Look around you, everywhere, in every Muslim-controlled country Christian people barred, harassed and murdered. Particularly in the Middle East, in countries like Lebanon, Turkey, Syria and Egypt suffering Christians are persecuted, terrorized and displaced. Where is our petition group gone? Do you hear something about the brutal persecution of the Christians you will hear nothing of this splinter group over the killings of Iranian women. Do you hear anything from the CDA Turks eg, violation of human rights: discrimination, ethnicity and religion of non-Muslims, Christians, Jews, atheists, women’s oppression, marrying very young children, polygamy – death penalty for apostasy from the faith, blood revenge, the practice or tolerance of radicalization, extremism. CNV and FNV women still have their holy headscarf brigade, while millions of women that vlagje want to throw away their freedom …
    These brigades are the unions have become Muslims. You hear nothing of these brigades on violence against Iranian women. Headscarves brigades have their soul to the devil forces sale. Ramadan dinners, many well-known conversion tactics, these women are totally blind made. Pakistani Muslims in a big trouble: where are all these oil-rich Muslims? What are all these Islamic countries go? Will these poor Muslims help of an Islamic country or an oil-rich baron with billions playing? Their ‘Kaffirs’ “a Ramadan dinner should not now have 16 million collecting! Iranian women sentenced to death by stoning says nothing to the Headscarf unions!. Do you hear what CNV women on the violation of human rights: discrimination, ethnicity and religion do not Muslims, Christians, Jews, atheists, women’s oppression, marrying very young children, polygamy, death for apostasy from the faith, vendetta ….
    This is really fake: CDA is beginning a major target of Turkey had, from Ankara Everything is carefully tracked, who and what possible exposures? Even the churches have become the target.! The CDA, through infiltration or almost snatched the pot or abandoned by God. The effects of infiltration have been disastrous for the Dutch population. This splinter group, product of years of infiltration within the CDA has no respect for the Dutch. The Christian Democratic Party has nothing to undercover officers to search, but the Dutch citizen. A new unholy alliance with the current non-integrated Muslims is disastrous . Ramadan, Muslim prayer houses and boarding etc, these are not real religious activities, you are dealing with a very sophisticated masked satanic work.”Fasting is totally different from what they called Ramadan. Fasting Jesus way is totally different than the Muslim war training! Go and have a look at how they eat, Jesus had only one piece of bread and a little wine …
    Muslim “iftar”looks more like a luxury and most expensive meal in a restaurant. Muslims indicate the values of Dutch culture away. No Western names, never a Christian church or synagogue, no Dutch TV, flag, anthem, no Dutch values! Muslims have no ties with the Dutch culture and legal system, which they simply do not exist. That is more than temporal matters, they must undergo in anticipation of the war and eventual domination. For more than 40 years, there are Netherlands about 640 000 Muslims born and no child has a Western name. Is this what the petition organizers as integration or not polarized society? The power of a movement is determined by the number of followers and their willingness to use that power. The Islam allows a high birth rate for an increasing number of adherents and has the will to make use of it. Inmiddels the Muslims will have continued to rise and we verder dropped.
    The birth rate in Europe falls steadily. Europe has more Muslims who little ophebben with democracy and freedom, which became more and more pressure will be placed. Until then, they try to present moderate and peaceful image. Randomly they will be in all parties. Meanwhile they exploit every means to make a Muslim majority to form by: Action on the rights regarding freedom from discrimination, freedom of religion, freedom of speech, freedom of education, freedom of association. These principles and rights recognized if not for others but for themselves claimed a lot of wind. Even child of 7 years says “Morocco is my country”. She was born here. Her grandfather / grandmother have been living 40 years here, do not speak any Dutch, her mother was born here, speak reasonable Dutch but mainly Moroccan and is thick in the clothes, scarf, her sister, 11 begins to wear dresses Moroccan. If she comes scrounge sweets she asks if there is pork in it. She is always talking about what not to Allah. This family feels with Dutch benefit and not Dutch passport (a). Turkey will always be a haven for all Turks, regardless of her / his generation. The involvement of Turkey to allow people anywhere in the world is the power which Turkey has so many people to submit to Islam .. .
    And now the …nature of Islam, you hear the old guard not! Accepts Islam to other religions as totally equivalent? Accepts Islam is a strict separation of mosque and state? Accepts Islam the right of an individual to faith to say goodbye? Does Islam advocate a Western model of democracy? You hear nothing about all those Christians who are persecuted around the world by Muslims. This CDA members want to ensure fundamental rights including freedom of religion for Muslims in the Netherlands. So free operation for a “religious / political ideology” that no other religion beside him tolerate! Moreover, the Islam that every non-Muslim world excludes. They must still repent or else be slain. Conveniently forgetting the signatories of the manifest that Islam is totally inconsistent with the Universal Declaration of Human Rights, not only the fundamental Netherlands Ven …
    Islam is indeed an ideology and religion are ultimately our freedoms will adversely affect. The fanatical followers of this religion abuse the opportunities given freedom to ultimately lack of freedom to proclaim and implement. Islam is a warlike religion that other religions’ with fire and sword “fights. Dutch Christians in about 25 years still freedom of their faith to confess, would So just to be in favor of stopping immigration from Muslim countries. Christian public figures are always talking about “fundamental rights, to love each other, protect minorities, etc..” How did you get to a Muslim minority that arises from the foreign, mostly through illegal immigration, importing brides from nephew / nieces focuses primarily on the fact that abuse of the possibilities of coming to the Netherlands, especially in migration from countries like Turkey, Morocco and Somalia: It’s about artificially increasing the Muslim population , mostly Turks and Moroccans who are isolated blocs will form in their sense of marriage migration and high birth rates rapidly expanding and whole neighborhoods and cities dominate and then out to become a majority, by force or democratic means our country must submit to the Islamic countries. Weather complain about polarization: Unfortunately it is precisely the old guard that Islam supports and finances.
    These ‘personalities’ from a distant and gray, old, past. Not this time. And they want the values of the past, present further indoctrinate. Or to note, this kind of politics is outdated. Times change, even politically! Old Guard in his Utopia is the best polaris earlier. Naive clique dangerous expectations generates no good information. Muslims are inherently polar compared to Europeans and growth has always been apart! They keep polar, this is not new, not caused by a political party, it has since 1400 years has been. In Switzerland there is no anti-Islam Nazi party, but they are no less aggression continue here. As they build their apartheid. In the Netherlands, 640,000 Muslim children are born, and none has a Dutch name yet?
    Splinter Group, pro-Muslim Christians, corrupt public figures, think in July that Muslims aging problem be solved?
    Cut the demagoguery. You sell your soul to the masked devil for a Ramadan dinner! Muslims do not come to the Netherlands, bringing us one-warm-heart-disposed towards, no change is not there, but the cause of social – and social unrest. The problem of that silly, false mantra is never any real, trust-based “meeting” has been. The deepest wish and allowed Muslims (= subject … just to hate beard No. 1 Muhammad) do not assimilate, together with non kosher Westerners. If they are so their rights are, or should they still hurt how the rights for different groups differently applied? We see self-censorship by museums, journalists, cartoon artists in charge of the so-called sensitivities of Muslims, we see segregated municipal offices for men and women serving Muslims, please note in worship, we see how different and non-believers, women are reviled by Muslims, we see (threat of) violence against the law and the same rights in the name of Islam, Jesus may be offended, but oh woe if you do something about Muhammad have to say. This constitutes an undemocratic action of a set of incredibly naive, all still with a pacifier in the mouth and incredibly stupid.
    The CDA opening to Islamists that greatest enemies of Christianity are ? Islam, which is a political movement that, by definition undemocratic. read the Qur’an only once to post and read and hear the explanations of the Imams and Ayatollah’s only once. Islam seeks explicitly to a dictatorship. The Koran calls for war for the extermination of “infidels” has literally detest Christians, Buddhists, Hindus, agnostics, atheists and especially Jews. Preserving the core values of our democracy is much more valuable than the Moslem countries politics and oil money …
    You have to just stand for the freedoms of all Dutch. The CDA members are busy securing their own interests to state that clearly. because if they were in general than they had land interests of their party’s policy towards for example by external powers supported massive mosque construction, anti-Dutch Islamic schools and evil Islamic brainwashing the youth are convicted. This group should be ashamed. They say they be Christians but really for money and power to a much greater evil . It’s the world upside down and the Islamization of our country has very serious proportions which, unfortunately, a very large proportion of citizens at this time the harmful effects are not overlooked.

    Granting our next concrete requirements: –

    The Dutch nationality should be deleted before anyone has a different nationality, and no separate laws and regulations for more assistance, housing benefit or child benefit for people without Dutch nationality, the only thing helps against the continued interference of both Turkey and Morocco abolition of dual citizenship.
    – repatriation of hundreds of thousands of hopeless Muslims is inevitable. With the Information Age, they have no chance of employment. Old Guard hazardous expectations generates, this mass is more work to help. Stop all subsidies and investments to make them grow. Invest only in return projects.
    – Less regulation, and the ministries have 400,000 advisors, committee members and administrators away, which only has 300,000 (!) in the Ministry of Education
    – No more TBS but split into one part for a new lunatic mentally impaired and other minimum sentences for example violence, – Ban all Islamic organizations, because Islam sect a dangerous threat to other faiths
    – Reversing all privatizations of public utilities – all refugees no longer cope in the Netherlands but only in the region of origin; UN also of the Netherlands will receive money to with free regions.
    – Collective agreements should not only apply to the lowest wages for all salaries, including bonuses and executive salaries
    – No target group policy or minimabeleid more, because laws and regulations always apply to everyone, restoring our civil rights such as participatory rights and right to protection of privacy, why those requirements? but once you try to imagine our country, if only a few of these requirements were fulfilled.

    Islam als immigratie-ideologie;

    Immigratie naar andere landen die nog niet onderworpen zijn, staat centraal in de Islam. De islamitische jaartelling begint met de datum waarop Mohammed en zijn volgelingen immigreren van Mekka naar de overwegend joodse oase Yathrib. Mohammed leidde in Mekka een weinig succesvolle religieuze sekte. De Mekkanen namen zijn religie niet ernstig, en nadat hij op een dag het Mekkaanse heiligdom, de Kaaba, was binnengestormd met de woorden “Ik breng u slachting”, vonden ze hem zelfs gevaarlijk. De Islam schrijft alle moslims voor dat ze het voorbeeld van Mohammed moeten volgen. Immigratie met als doel een politieke machtsovername door de islam te bewerkstelligen, is dan ook een religieuze plicht.

    Imams, staatsambtenaren en infiltranten uit Turkije en Marokko: Tweedeling van Nederland!

    Tweedeling begon toen de eerste Moslims binnen waren. De samenleving was één maar is door de Islamitische massa-immigratie in tweeën gesplitst. Zolang huidige beleid met grote lijnen intact blijft, zullen de problemen alleen verergeren en blijft de immigratiekraan openstaan waardoor er een bom gelegd wordt onder onze samenleving en de verzorgingsstaat niet te handhaven is.
    Omdat Moslims volgens hun religieuze politiek zich niet mogen mengen met de westerse culturen, is integratie per definitie onmogelijk. Westerse samenleving proberen te combineren met de mohammedaanse doctrine is een onbegonnen werk. Dat het afwijzen van westerse normen en waarden centraal staat in de Islam, heeft grote implicaties. Hiermee wordt het aangegeven dat het Islamitische doctrine de oorzaak is van deze tweedeling! Dit staat vast. Islamitische strijders die gesteund zijn door de corrupte politiek, vechten in feite voor een nieuwe dictatuur. Deze Moslims zullen hun politieke stelsel nooit hervormen. 140 miljoen Christenen en circa 57 miljoen andersdenkenden die in 35 Moslimlanden wonen en de oorspronkelijke bewoners zijn van die landen verwachten hiermee geen veranderingen.

    In Nederland, overal in de wijken zijn er fundamentalistische kolonisten actief: imams, gestuurde infiltranten en andere staatsambtenaren die niks mee te maken met de immigratie, zijn bezig om jonge mannen en vrouwen te islamiseren…

    Ze stellen onomwonden dat Nederland moet worden overgenomen. Sterk georganiseerde Turken en Marokkanen zouden nieuwe instroom te bevorderen via: hun bruiden uit een islamitische land halen, creatie van een gesloten maatschappij waarin uitsluitend via TV schotels gekeken wordt naar eigen staatspropaganda, eigen scholen oprichten, moskeen bouwen. Op die manier wordt er een nieuwe bevolking gevormd die heel snel in aantal toeneemt. Ondertussen is het aantal moslims in Nederland explosief gegroeid. De vele kolonisten uit Marokko, Turkije, noordelijk Afrika en het Midden-Oosten doen ook het aantal illegale moskeeën en korancursussen. De moskee als politieke arena, waarbinnen zich diverse krachten manifesteren. Het is bizar dat gemeentes en centrale overheid de moskee hebben gekozen als gesprekspartner voor hun beleid. Juist daar laat de politieke islam het meest nadrukkelijk van zich horen. Turkije met haar staatsislam, Diyanet, is het gevaarlijke staatsorgaan dat is belast met de zorg voor het Turks-islamitische nationalisme. De Diyanet is dus een omvangrijk staatsorgaan, een religieuze leger, groter dan de Nederlandse leger en politie bij elkaar.

    De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit. Turkse politieke verlengingen binnen Europa, Militaire opbouw, ideologische agressiviteit, en de vorming van een nieuwe blok is werkelijk een nieuwe bedreiging. Haar meer genuanceerde toepassing van het afschuwelijke islamisme, is eigenlijk de toekomstige bedreiging voor de Europa. Ze zijn de uitvinders van een meer duurzame en verraderlijke vorm van het islamisme.
    De Diyanet, onder leiding van Turkse geheime dienst, is inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als “immigrant” aanwezig zijn, zoals in Nederland. Deze grote leger zou in Nederland Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan…! In Nederland zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisatie werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 98.000.

    De Turkse en Arabische indoctrinatie speelt nu op alle maatschappelijke vlakken en begint met het onderwijs waar de aanpassing aan de Nederlandse cultuur doodgezwegen wordt, gevolgd door de massahysterie van herkomstlanden machthebbers die afwijkende meningen via hun verlengde structuren toch kunnen onderdrukken. Honderden duizenden TV schotels en massa militanten die op de aparte islamscholen, stichtingen en moskeen actief zijn vormen een grote gevaar. Nu nog meer mensen die in Nederland geboren, worden blootgesteld aan de staatspropaganda van allerlei moslim dictators. Bovendien wordt anti-Nederlandse indoctrinatie als eigen cultuur opgedrongen.

    Vraag is waarom kunnen de 140 miljoen Christenen die in 35 Moslimlanden wonen en de oorspronkelijke bewoners zijn van die landen hun eigen geloof niet mogen uitoefenen, hun kinderen geen christelijke namen geven, geen radio en tv uitzendingen in eigen taal volgen, is dit democratie? Turkije, Soedan, Pakistan, Marokko en Egypte moeten stoppen met de Christenen te terroriseren!
    Andersdenkenden zijn in het Midden-Oosten en Noord_Afrika een minderheid, vaak achtergesteld, onderdrukt of zelfs het doelwit van geweld. Veel mensen die niet Moslim zijn, voelen zich niet meer thuis in hun eigen land. Moslims hebben overal meerderheid gekregen en oorspronkelijke bewoners worden in de rol van vreemdeling geduwd, hoewel ze tot de oorspronkelijke bevolking behoren, net als in Nederland. De oorspronkelijke bewoners van huidige Turkije en veel Arabische landen hebben tot op heden geen rechten, terwijl dwaze EU politicus Moslims helpen met de bouw van grote Moskeen, volgen van islam lessen en creatie van Turkse – Arabische enclaves binnen Europa. In Turkije en omtrent Midden-Oosten zijn de afgelopen eeuw wellicht miljoenen christenen vermoord of gedeporteerd. Al die tijd deed de wereld de oogjes dicht. Men mocht hier niets over zeggen. In Moslimlanden worden christenen onderdrukt, dan ook hier in Nederland geen moskeeën. Er zijn nu meer dan genoeg moskeeën. Als wij in islamitische landen geen kerken mogen bouwen, ja als zelfs christenen worden vermoord omdat ze christen zijn, dan mogen jullie hier ook geen nieuwe moskeeën bouwen. We hebben zelfs niet zoveel rechten als de Moslims in Europa! Terwijl wij de oorspronkelijke bewoners zijn. Mensenrechten in moslimlanden bestaan gewoon niet…

    Met de gaande krijgen de moslims steeds meer macht In Nederland. Grote delen van sommige steden zijn al etnisch anti-Nederlands. PVDA leider praat nu over “de boel bij elkaar houden”, hiermee suggereert hij dat er een etnische tweedeling nieuwe bedreiging is voor Nederland, maar tegelijkertijd wilt hij geen immigratiestop!. De grondslag van deze gevaar, instroom van nog meer Moslims wordt gezien als de “toekomst” van PVDA. “bij elkaar houden…” is geen oplossing. Cohen’s boel bestaat uit grote groepen die etnisch onverenigbare kernelementen hebben, ze groeien steeds uit elkaar. “Het geloof van het zwaard” zei de paus voordat hij dat moest terugnemen onder bedreiging van het zwaard. Iedereen die beweert dat ze gewelddadig zijn…. wordt aangevallen of bedreigt. Hier in het beschaafde NL hadden we deze manier van redeneren na het jaar 1400 niet meer gehoord… tot ca 15 jaar terug. Welkom terug in de middeleeuwen. Straks hebben we hier ook zo maar Libische toestanden, grote onlusten of erger, burgeroorlogen. De kritische grens is voor de moslimbevolking in Nederland bereikt. Kappen met verdere immigratie en mogelijkerwijs het radicale deel terugsturen naar land van oorsprong. Nu kan het nog zonder bloedvergieten.

  15. 15 isaak 20 juni 2011 om 3:00000000 pm

     
    Turkije in de EU betekent dat EU onmiddellijk failliet gaat! Het wordt sneller dan de Griekse toestanden…
     
     
    Nu zijn er EU subsidies aan Turkije weer verhoogd alsof ‘Griekse toestanden’ nog niet genoeg zijn. Turken liggen in een deuk, ze zitten nog niet eens in de EU en krijgen het nu al bij bakken binnen.
    Een land die Europa wil islamiseren (daar hebben de leiders van Turkije nooit een geheim van gemaakt). Het land die symbool staat voor alles wat er mis is in de Arabische landen. Dat een land dat de meeste burgers van Europeanen haten, toch nu al miljarden heeft gekregen om zich voor te bereiden tot toetreding is echt de druppel die de emmer doet overlopen.
     

    Er vloeit vanuit de zwaar gesubsidieerde Turkse enclaves in ons land al zeer veel kapitaal naar Turkije. Sturen we al niet veel geld in vorm van kinderbijslag uitkeringen voor kinderen die niet bestaan of van familie zijn en wat te denken van uitkering nooit gewerkt toch pensioen. Maar kennelijk is het nooit genoeg. Turkije leeft van subsidies en dat is de enige reden waarom het land bij de EU wil. Turkije slokt nog meer miljarden van Europese unie.
     
    Ten eerste, onderhouden van  80 000 000  Turken die ook op hun 40ste met pensioen gaan is onhaalbaar; Turken zijn te lui om te werken en te veeleisend, als ze binnen zijn, mogen de bouwbedrijven alleen gevangenissen en moskeen bouwen tot de laatste vierkantenmeter ook beton wordt!. Stop geen belasting centen in deze bodemloze put. Stel je voor, Turkije met 80 miljoen inwoners, nog groter dan Duitsland en Frankrijk, hoe zal dat gaan met de stemverhoudingen? Zelfs Polen met 40 miljoen inwoners ligt nu binnen de EU al vaak dwars. Met nog honderden miljoenen Moslims die via corrupte Turkije als Turk naar west Europa doorgesluisd zullen worden, wordt EU compleet onbestuurbaar.

    Ten tweede leidt een Turks lidmaatschap van de EU tot nog meer ongecontroleerde massa-immigratie naar West-Europa en zou Turkije binnen niet al te lange tijd het grootste aantal inwoners van de Europese Unie hebben. Dat zou betekenen dat Turkije ook de meeste Europarlementariërs mag aanleveren. Gelet op de verschrikkelijke realiteit dat steeds meer EG-wetgeving de lidstaten, waaronder Nederland wordt opgelegd, zou dat betekenen dat de Turken meer invloed krijgen op Nederlandse wetgeving dan de Nederlanders zelf, omdat ze ook van binnenuit al een goed georganiseerde vijfde colonne kunnen mobiliseren. Turken hebben altijd 2 nationaliteiten om EU politicus/ambtenaren te manipuleren om van tijd te winnen. Op die manier hebben ze er voor gezorgd dat jongeren voor militaire dienst in Turkije moeten gaan. Er ontstaat op deze manier een soort speciaal opgeleide/geïndoctrineerde anti-Nederlandse massa binnen Nederland. Als moslimleider Erdogan op zijn fluitje blaast staan er straks miljoenen Turken in de houding om Nederland te elimineren. Ze hebben tot nu toe circa 12 miljoen turken verplaatst naar EU landen. Bijna alle Nederlandse gemeenten hebben Turkse getto’s die heel snel groeien:moskee minaretten, hallal winkeltjes, islam scholen expanderen als paddestoelen. Turks sprekende wijken breiden zich verder uit tot de meerdere gebieden. Er wordt overal gebouwd, natuurgebieden worden verwoest om meer broedplaatsen klaar te zetten voor de volgende ronde. Brutale woningbouw verenigingen die alleen geld willen zien, brengen nu hele natuurbalans in gevaar! Groen wordt omgezet in beton, beschaving wordt omgezet in een soort middeleeuwse barbarij, leefgebied van andere dieren wordt steeds kleiner; want moslimbevolking met zijn huidige voortplanting kent geen grenzen. In Rotterdam en Amsterdam zijn er enkele moslim families die nu zelfs hele straat kunnen bevolken, het is een ketting reactie, een worm die niet meer bestreden kan worden binnen Nederland. Een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 14  kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige fokmachine!. Moslimleider Erdogan roept ook de Turkse vrouwen die in Nederland  wonen op voor nog meer geboortes, “..we hebben nu overal [bedoelt hij ook in Europa] een jongere bevolking, dit is de beste wapen” zegt hij, “net als in die tijd van de Byzantijnen, wij hebben toen ook op deze manier gewonnen..”. Voor hem, zijn deze Moslim vrouwen niets anders dan de ratten van een ultieme ratten fokkerij! Turken willen een aaneengesloten gebied creëren rondom Haarlem, Amsterdam en Zaanstad.
    Turkije is alleen maar vooruit gegaan, omdat ze steeds meer subsidies van EU slikken, en hun uitstoot continue naar EU landen verplaatsen om nog meer geldstroom richting Turkije te realiseren. Er wordt hier meer geld uigegeven om snel groeiende criminele jeugd te onderhouden. Turkse criminelen worden verplaatst naar EU landen en Turkije investeert minder in de gevangenissen, terwijl Nederland steeds meer investeert in hun “producten”: meer personeel voor de gevangenissen, zoveel ambtenaren die moslim jongeren moeten begeleiden, al die projecten kosten kapitaal en Turkije met een slimme zet besteed dit allemaal uit aan domme Nederland.

    Terwijl ze kunnen genieten van ons vrijheid in Nederland en ons subsidiegeld voor hun activiteiten en moskeen, de Koerden hebben nog geen rechten daar, een deel van Cyprus is nog steeds bezet en Armeense genocide is nog niet herkend. De onderdrukking van de Koerden en de restanten van Christenen gaat gewoon door. Subsidie geven aan zo’n land is waanzin!
     
    Ze hebben zich hier, geholpen door domme politicus in sociale goedkope ghetto’s ingeplant en ze hebben geleerd het systeem te gebruiken. Dit is natuurlijk en heel begrijpelijk voor hen, aangezien ze uit een maatschappij komen waar ze alleen iets voor niets krijgen op het scherp van een mes of uit de loop van een pistool. Voor hen is de maatschappij hier zwak en zijn de autoriteiten bang van hen, of ze hebben hen electoraal nodig. Wat ook de reden is, ze zijn er van overtuigd dat ze de bovenhand hebben over de Europese staat. Als je dan “burgemeesters”,  “wethouders” en allerlei politicus bezig ziet, hebben ze nog gelijk ook. Daarbij komt dat de meeste imams, betaald door de Turkije, Iran, Marokko, Saudi Arabie of gelijk welke andere extreme geldschieters, hen wijs maken dat dit door de macht van Allah komt die dit alles voor hen organiseerde, zoals door hun profeet voorspeld.

    Turken en Marokkanen moeten zich diep schamen.

    De Turkse en Arabische indoctrinatie speelt nu op alle maatschappelijke vlakken: steeds meer mensen die in Nederland geboren worden blootgesteld aan de staatspropaganda van allerlei moslim dictators. Bovendien wordt anti-Nederlandse indoctrinatie als eigen cultuur opgedrongen. We praten nu over ongeletterde massa  zonder andere communicatie dan de vrijdagse donderpreken en herkomstelanden staatspropaganda via TV schotels. Honderden duizenden TV schotels en militanten die op de aparte islamscholen, stichtingen en moskeen actief zijn vormen een grote gevaar.
    Voeg daarbij de zeer concrete belofte van de imams dat de moslims dit alles straks demografisch gaan overnemen zonder slag of stoot. Je moet je wel realiseren dat in de Amsterdamse, Rotterdamse, Londense, Berlijnse , Parijse voorsteden de moslim vrouwen opgevolgd worden hoeveel kinderen ze baren. En pas op als dat niet minstens een jaarlijkse zwangerschap is. Ze krijgen ook een “zwarte” kindervergoeding. De arme vrouwen die moegebaard zijn worden als keuken-en babyhulp gebruikt en nieuwe broedmachines worden uit het “moederland” geïmporteerd.
    De ongeletterde massa, die met moeite onze Europese talen spreken worden, met de hulp van de verraderlijke politiek, als demografisch ongeletterd leger gebruikt door de moslim leiders, zoals het zeer gevaarlijke “Muslim Brotherhood”.
    Als je dan weet dat Nederland, Engeland, Duitsland en Frankrijk en andere Europese landen oogluikend polygamie toelaten, dan moet je geen verdere vragen stellen.
    De politieke religieuze moslim leiders gebruiken dus hun eigen ongeletterde massa om hier europa over te nemen op een “vreedzame” manier, met misbruik van onze sociale zekerheid.
    Het probleem zit dus in onze eigen politieke kaste met de drijvende obscure krachten van de moslim leiders in de Turkse en Arabische hoofdsteden.
    Diegene die de hele dag in hun traditionele pyama rondlopen, hun gezicht bedekken, alleen met eigen soort mensen willen omgaan, aparte uren voor sporten, zwemmen, etc etc, dat zijn de ware radicalen.
    Integratie met deze massa is per definitie onmogelijk. Westerse samenleving proberen te combineren met de mohammedaanse doctrine is een onbegonnen werk. Dat het afwijzen van westerse normen en waarden centraal staat in hun kern ideologie heeft grote implicaties. Hiermee wordt het aangegeven dat het Islamitische doctrine de oorzaak is van een zware tweedeling!

    HALAL ETEN

    In de grote politieke partijen geïnfiltreerde Turken komen weer tot opstand, Moslims willen alle dieren op een gewelddadige manier doden en nomen ze deze barbarse actie een belangrijke “godsdienstige plicht”, bloedig doden, een baardmans voegt echt niks toe aan de kwaliteit van het vlees. Dat op brute wijze slachten evenmin. Stoppen met die onzin. Eerwraak is toch ook verboden ? Waarom dan halal slacht dan nog steeds niet?
    Ze gaan in Nederland hun halal eten afdwingen. Ze willen vanuit moskeen ALLAH AKBAR zingen om hun enclaves te laten zuiveren van de niet_islamieten. Zelfs eten onder de controle, Moslims moeten het voedsel dat ze tot zich nemen, onderwerpen aan enkele richtlijnen uit de Koran. De Islam is politiek van karakter en de oorlog voorschrijft als onderdeel van het systeem tegen de andersdenkenden en absoluut niet verenigbaar met de westerse waarden en normen, zelfs niet met die van honderd jaar geleden.

    In Nederland, overal in de wijken zijn er fundamentalistische kolonisten actief: imams, gestuurde infiltranten en andere staatsambtenaren die niks mee te maken met de immigratie, zijn bezig om jonge mannen en vrouwen te opleiden en organiseren.
    Ze stellen onomwonden dat Nederland moet worden overgenomen. Sterk georganiseerde Turken en Marokkanen zouden nieuwe instroom te bevorderen via: hun bruiden uit een islamitische land halen, creatie van een gesloten maatschappij waarin uitsluitend via TV schotels gekeken wordt naar eigen staatspropaganda, eigen scholen oprichten, moskeen bouwen. Op die manier wordt er een nieuwe bevolking gevormd die heel snel in aantal toeneemt. Ondertussen is het aantal moslims in Nederland explosief gegroeid. De vele kolonisten uit Marokko, Turkije, noordelijk Afrika en het Midden-Oosten doen ook het aantal illegale moskeeën en korancursussen. De moskee als politieke arena, waarbinnen zich diverse krachten manifesteren. Het is bizar dat gemeentes en centrale overheid de moskee hebben gekozen als gesprekspartner voor hun beleid. Juist daar laat de politieke islam het meest nadrukkelijk van zich horen. Turkije met haar staatsislam, Diyanet, is het gevaarlijke staatsorgaan dat is belast met de zorg voor het Turks-islamitische nationalisme. De Diyanet is dus een omvangrijk staatsorgaan, een religieuze leger, groter dan de Nederlandse leger en politie bij elkaar.
     

    MOSKEEN BOUWEN

    Turkse vergadering op 20-06-2011 in Krommenie: “lokale gelovigen” zijn niet meer dan 60 a 80 mensen maar het is weer bekende scenario, niet alleen uit andere Nederlandse steden maar ook uit Duitsland, Turkije en uit allerlei Arabische landen veel “gasten” aanwezig.
    Turken willen ook in Krommenie een grote moskee bouwen: PVDA en CDA en SP leiders hebben altijd beweerd dat de verbreiding van de Turken en Marokkanen beperkt blijft, tenminste met de grote steden. Het is dus niet zo, manoeuvreren en hele fatalle verbreiding beschermen
    De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit. Turkse politieke verlengingen binnen Europa, Militaire opbouw, ideologische agressiviteit, en de vorming van een nieuwe blok is werkelijk een nieuwe bedreiging. Haar meer genuanceerde toepassing van het afschuwelijke islamisme, is eigenlijk de toekomstige bedreiging voor de Europa. Ze zijn de uitvinders van een meer duurzame en verraderlijke vorm van het islamisme.
    De Diyanet, onder leiding van Turkse geheime dienst, is inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als “immigrant” aanwezig zijn, zoals in Nederland. Deze grote leger zou in Nederland Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan…! In Nederland zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisatie werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 98.000.
     
     
     
    De turken hier prijzen hun land. Helaas als je ze vraagt waarom ze dan hier zijn, zwijgen dus. Toch niet zo’n fijn land dus. Er is wat uitkering betreft weinig te halen, om nog maar niet te spreken over de vrijheid van meningsuiting.
     
    Als hun Turkije beter is, waarom propageren ze en regelen ze niet dat alle Turken uit West-Europa weer naar huis gaan?  De Nederlandse ambtenaren moeten wel door de Nederlandse belastingbetalers voor de volle worden betaald, maar als het er op aan komt moeten ze dansen naar de pijpen van de buitenlandse mogendheden, zoals Turkije. De infiltratie woekert als een kanker steeds verder Nederland in. En zij die er nu nog aan kunnen verdienen bouwen van de ontvangen zilverlingen een woning in het buitenland. Regeren is op dat gebied vooruitzien, zie het CDA en PVDA.
     
    >>>   Dankzij slechte bestuurders is anti-Nederlandse indoctrinatie als eigen cultuur opgedrongen, bovendien noemt “hoogopgeleide elite”  dit soort fatale toestanden multiculturele samenleving.
    >>> Dankzij slechte bestuurders is het demodering van de Nederlandse cultuur een realiteit geworden: naamgeving is 80% geïslamiseerd, gemeenten gebruiken in achtergrond nog steeds de naamlijsten van Moslim_dictators: [in de grote steden 62% van de geborenen heten, Mohamed, Ahmad, Mehmet of Ali…] in deze steden, bij de  600 000  geboortes waarvan ouders Turks of Marokkaanse afkomst hebben, heeft geen enkele kind een Nederlandse naam gekregen!
    >>> Dankzij slechte bestuurders, een “inburgeringcursus” volgende 19 jarige Marokkaanse tienermoeder die op haar 19ste derde kind krijgt en hem weer Mohammed noemt, vormt een nieuwe kern voor de nieuwe machtontwikkeling: hoogopgeleide elite is niet slimmer dan deze tienermoeder uit een woestijn!
    >>> Dankzij slechte bestuurders, krijgen agressieve moslims die zich alleen Turk of Arabier voelen enorme belasting geld onder andere voor de utopische “integratie” projecten, islamitische omroepen, moskeebouw, islamscholen enz.. enz…
    >>> Dankzij slechte bestuurders, ontstaat nu een nieuwe type ambtenaren laag die zich alleen met een vijandelijke structuur bezighoudt, dit kost kapitaal en daardoor zakt Nederlandse economie steeds verder.
    >>> Dankzij slechte bestuurders, zien we steeds meer anti-Nederlandse wijken waarin een soort derde land cultuur begint te domineren.
    Stop nu uiteindelijk de Turken en Arabieren verplaatsing naar Nederland, het is geen immigratie. Je bent een ambtenaar/politicus van Nederland, niet van de moslimlanden!
     
     
     

  16. 16 isaak 11 augustus 2011 om 4:15000000 pm

    Engeland onder het zwaard van Islam

    Engeland  is een schoolvoorbeeld van de doorgeslagen import van kansloze Moslimimmigranten. Hoe kan je nu een land vol laat stromen met nog meer moslims terwijl je er al genoeg hebt onder je eigen bevolking?
    Londen is bijna een Islamitische enclave geworden…Gestuurde moslims met zoveel haat, seksueel geweld, drank- en drugsgebruik lopen nu naar de meerderheid.

    Nu tijdens ramadan in veel zones mag geen muziek gespeeld worden of concerten plaatsvinden, islamieten leggen er in sommige buurten hun wetten op. Zo is dat bijvoorbeeld in het Londense district Waltham Forest. Volgens de radicalen wordt er door ‘sharia-agenten’ ook nagegaan of de regels ook daadwerkelijk nageleefd worden.
    Dit zijn geen revolutionaire idealisten, dit zijn geharde criminele Moslim jongeren die ook meerderheid gaan vormen in Nederlandse steden. Georganiseerde en gestuurde criminaliteit, dit heeft niets met het werk te maken maar gewoon met ordinaire islamitische roofzucht.
    De islam heeft zich als een olievlek verspreid over Europa. Met het zwaard lopen ze tot aan de poorten van Londen. De Britse regering moet snel ingrijpen, belachelijk dat moslims alle slechte gewoonten cultuur noemen en zich als partner van multiculturele samenleving presenteren. Al jaren, decennia waarschuwt de gewone burger van vrijwel alle Europese landen de politiek dat de immigratie in Europa van de “cultuurverrijkers” en ongeletterden uiteindelijk tot ontwrichting van de staat, anarchie en wetteloosheid zou gaan leiden. Inmiddels staan velen het water aan de lippen en komen de geïmporteerde rovers en bandieten uit hun holen. Wie wind zaait zal storm oogsten! Goed getrainde Moslim criminelen gebruiken kickboks technieken en zijn ze straks gewapend.

    De kansen op een permanente apartheid en burgeroorlog in onze samenleving worden steeds groter naarmate het aantal allochtonen groter is en de instroom blijft voortduren. We kunnen het ook anders formuleren: een groeiende aparte islamitische maatschappij, ofwel het permanent naast elkaar bestaan van sterk verschillende culturen binnen één en dezelfde samenleving, is een fictie en betekent een bron van burgeroorlog.
    Europese autoriteiten wisten wel dat de agressieve, onnatuurlijke moslimbevolking geen grenzen kent met zijn explosieve voortplanting. Ze wisten wel dat het snelle voortplanting een heilige plicht is van iedere moslim en als gevolg elke vierkantenmeter van het Europa groengebied omgezet moest worden in beton om nog meer broedplaatsen te creëren voor “heilige” uitstoot van dictatoriale Moslimlanden.
    In de grootsteden zijn er enkele moslim families die zelfs hele wijk kunnen bevolken, het is een kettingreactie die niet meer bestreden kan worden binnen Engeland, Noorwegen en Nederland. Heel veel woningen worden gebouwd, in de grootste steden zijn lange wachtlijsten voor woningen in de sociale sector. Een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 12 kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige. Moslimvrouwen zijn constant zwanger, bende kinderen worden op straat gezet, ze zitten zelf in de moskee, daar bieden ze voor nog meer zieltjes. Ze weten zeker dat de kafirs al deze kinderen zomaar gaan onderhouden. Na de ramadansuikerfeest worden moslimvrouwen weer massaal zwanger.
    De verhoudingen worden scherper met de toename van segregatie. Zowel in de praktijk als via wetenschappelijk onderzoek bewezen dat islamitische immigratie op korte en lange termijn tot ernstige maatschappelijke problemen leidt, daar zien we elke dag de voorbeelden van. Kunnen we dan eerst eens een einde maken aan die massa Moslimsimmigratie en orde op zaken stellen? Het werkt gewoon niet, dus dan moet je het gewoon niet doen. Heeft niks met discriminatie of racisme te maken, maar alles met realiteitszin.
    Het is de vraag wanneer het Westen wakker wordt en gaat beseffen dat Islam per definitie in oorlog is met de niet -islamieten.
    Hiervoor heeft deze Islamitische oorlog de mannelijke bevolking nodig. De oorlogskwestie is een kwestie die de gehele moslimwereld voor alle komende eeuwen raakt. De oorlog moet altijd een bron van vermindering van het aantal Europese mannen kunnen zijn, terwijl het relatief een vermeerdering van het aantal vrouwen teweegbrengt. Moslims willen deze vrouwen ook onderwerpen aan hun barbarse ideologie.
    Islamitische loverboys en verkrachting van niet- Islamitische vrouwen, zou om een soort ritueel van vernedering gaan, een demonstratie van islamitische mannenprivileges over de onderworpenen.
    De islam kent geen godsdienstvrijheid en geen enkele wederkerigheid, een concrete bewijs dat islam geen godsdienst is. In Marokko en Turkije is verboden om zich tot een godsdienst te bekeren of om te verklaren dat men de islam heeft verlaten.
    Zelfde Moslims die Nederland als hun nieuwe broedplaats kiezen, gaan oneindig door met hun verbreiding. De gemeenschap moet voor hun genoegens die vrouwen en talrijke kinderen onderhouden, als massa hoofddoekvrouwen niet in eigen onderhoud kunnen voorzien. Zo kan men dus vier of meer echtgenoten uit land van herkomst halen met alle kosten op vijanden. Dit betekent in concrete dat de werkende Nederlander ervoor zorgt dat om de 3 jaren islamitische vrouwen massaal met meer kinderen voor de komende 40-jaar verzekerd zijn van vast inkomen zonder te hoeven werken. Belasting betaler moet steeds harder werken voor de Moslim stieren die hun neuk business “de enige ware godsdienst” noemen en zich vijandig stellen tegen de normen en waarden van de naïevelingen. Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door en beginnen meteen met de volgende ronde, ze gaan weer naar hun heilige herkomstland om nog jongere vrouwen uit te kiezen. Islamitische loverboys activiteiten hebben toch niks mee te maken met de arbeid of enige toegevoegde waarde voor de maatschappij!
     
     
    Maffiosi woningbouwverenigingen brengen natuurbalans in gevaar!
     
    Ze gaan gewoon door met het vernietiging van hele natuurgebied. Hun vuile werk leid tot meer opwinding bij de moslims. Moslims krijgen nog betere TV schotels voor hun communicatie met de herkomstland. Kolonievorming met de nieuwbouw gaat gewoon door: met de nieuwbouw wordt er ook door deze brutale woningbouwcoöperaties gelijk een moskee neergezet. Moslimbevolking raakt gefascineerd en fokt nog harder…Beschaving wordt omgezet in middeleeuwse barbarij en het totale leefgebied van andere dieren wordt steeds kleiner.
    Sinds laatste 1.5 jaar hebben georganiseerde Moslims binnen Europa er nog eens 1.200.000 zielen bij gekregen. De opstandelingen zeggen dat ze meer huizen nodig hebben, maar fokken ze gelijktijdig door terwijl ze huidige populatie niet kunnen onderhouden. Ze zeggen dat ze inkomen problemen hebben, terwijl ze voor altijd gratis uitkeringen en bakken kinderbijslagen krijgen.

    De oorzaken liggen in een falend immigratie beleid: teveel import en slecht geïntegreerd. Nederlandse autoriteiten zijn minstens even slap als de Engelse. Het criminele gajes richt zich tegen de levens en goederen van goedwillende burgers en veroorzaakt plaatselijk een oorlogstoestand. Een overheid die zijn burgers niet tegen dit soort binnendringende en herkomstland verbonden kolonisten wil of kan beschermen verliest zijn legitimiteit.
    Niet stoppen van het Islamitische fokkerij betekent dat er tientallen miljoenen Moslims praktisch open grenzen hebben en dit gecombineerd met een verzorgingsstaat wordt een eindeloze toestroom en aanwas van criminele uitstoot. Dat betekent dat er geen toekomst meer is voor de autochtone bevolking.

    – Een begin van de oplossing is een volledige stop van import uit den vreemde en een zeer gericht integratiebeleid met nadruk op zelfredzaamheid. Als het juridisch rond te krijgen zou zijn zou grootschalige remigratie de oplossing zijn.
    – Stop onmiddellijk alle subsidies aan de Moslimorganisaties: geen moskee en islamschool in Nederland. Stop kinderbijslag, stop islamitische naamgeving in Nederland.
    – Stop onmiddellijk met de dubbelnationaliteit.

  17. 17 Diar 7 november 2011 om 5:04000000 pm

    Politieke islam en kafirs doctrine.

    Grote groepen van Turken, Marokkanen en Somaliërs noemen Nederlanders “kafir” . Een moslim is ten strengste verboden om religieuze interactie met een kafir hebben, behalve pogingen tot bekering. Volgens de ideologie van de politieke islam, wordt onderscheid gemaakt tussen een moslim en een niet-moslim: de “kafir” die dit stempel krijgt opgedrukt is een Nederlander. Het concept “kafir” heeft dus betrekking op een niet-moslims.
    Het is verrassend hoe veel van in Nederland wonende Moslims, Nederlanders als de vijand noemen. Tijdens offerfeest wordt bijna in alle moskeen over de “kafir”´s maatregelen gesproken. Alle imams noemen Nederlanders kafir. De politieke islam heerst hier ook. Ongeveer 70% van de Koran is gewijd aan de zeer vijandelijke “kafir” en die staat in alle moskeen centraal.
    Door deze doctrinaire verbreiding zijn er grote spanningen, het opkomend Islamisering in Nederlandse steden, de explosieve opmars van de krachten achter vijfde colonne van 2 miljoen Moslims wordt zeker het verval van de maatschappij.
    Middels migratie van de geïndoctrineerde moslims is nog niet gestopt. Naast de Turken en Marokkanen stromen ook brutale Somaliërs, Bulgaarse Moslims binnen. Hierdoor het aantal islamitische “gebedsruimtes” en moskeeën groeit nog steeds. Ook zijn gebedsruimtes binnen Nederlandse Universiteiten afgedwongen, evenals gescheiden loketten, taallessen en inburgeringcursussen etc. Er zijn veel Islamitische scholen bijgekomen. Vanaf het begin hebben de moslims veel volkeren overvallen, gekoloniseerd en waar mogelijk geïslamiseerd en hun productiviteit in de vorm van belastingen uitgebuit.
    Islam bewijst constant geen godsdienst te zijn maar een onredelijke, onvrije, enge, strenge ideologie, waaruit ontsnappen levensgevaarlijk is. Als we naar alle moslimlanden kijken zien we, vervolging, discriminatie, eenzame opsluiting, moord, verbanning en noem maar op. bijna alle Arabische landen zitten continue in oorlog met de buurlanden. Turkije zegt openlijk dat alle buren vijanden zijn.
    Een moslimvrouw die de hoofddoek draagt, draagt de vlag van de islam. De helft van de bevolking zit gesluierd thuis, de andere helft is 5 maal daags bezig een ernstige hernia op te lopen. Het is de hoofddoek die de maat aangeeft voor het verschil tussen de islam en het westen. De moslimvrouw zegt openlijk dat de westerse beschaving onaanvaardbaar voor haar is, dat ze een ziekte is, een pest voor de mensheid, en dat alleen de islam de mens waardigheid kan geven. Het gevaarlijkste van de Islam is dat als die ideologie de overhand krijgt, alle vooruitgang stopt. Het is tijd om ons heel erg goed voor te bereiden op het allerergste.

    De vrijheid als kern van de Europese verlichting bestaat niet in de islam. Europa heeft in een moeizame strijd afscheid genomen van het idee van de almachtigheid van een religie. De niet-moslim is volgens de islam een onvolmaakt mens, kritiek op moslims is verboden en het verlaten van de islam wordt met de dood bestraft. En deze religie hebben we de kans gegeven zich binnen 30 jaar definitief in Europa te vestigen…De strijd tussen het Westen en de Islam is namelijk al heel oud en laait met tussenpozen telkens weer op. Deze strijd vergt bovendien echte offers en leidt tot veel leed, zeker ook aan Westerse kant.
    Wanneer er meer moslims zijn, dan niet moslims transformeert een democratie in een theocratie. Moslims hoeven dan met een Islamitische partij slechts voor sharia wetgeving te stemmen. Islam is de grootste bedreiging voor vrije landen…Deze bezadigde, oude heren vergeten, dat deze Moslims die ze nog steeds binnenhalen een nucleaire wapens worden, ook onder hun voeten. De eeuwenoude indoctrinatie van mensen in de islam zit in hun DNA. Generatie op generatie is geleerd dat islam hun identiteit is. Hun binding met familie, stam en hun verleden. Dat is nog eens iets anders dan fascisme en communisme. Oude garde die zich elite noemt maakt een fatale denkfout door te denken dat islam uiteindelijk zal wegsmelten.
    Europese politici hebben bewust de ogen gesloten. Het is juist de islamitische wereld en met name de Turks Islamitische AKP en Arabische Broederschap die het westen niet alleen als een bedreiging ziet, maar juist als een potentiële vijand, waarin maar één antwoord mogelijk: demografische explosie moslims via de baarmoeder, prediking en oproepen tot invoeren van Turkse Arabische cultuur.
    Hoe lang mogen Saoedi-Arabië, Turkije, Pakistan, Marokko en Somalië openlijk de moslims in Europa aansturen?
    Dictatoriale moslimlanden hebben door hun oliedollars decennia lang de politiek georganiseerde islam in Europa met veel geld verzorgd, vooral de Moslimbroederschap en Diyanet profiteerde daarvan. De directe inmenging van Turkije en Marokko in de lotgevallen van de moslims echter is voor de toekomst nog veel gevaarlijker.
    Nederland heeft het recht zijn eigen cultuur te behouden en dient zich niet gedienstig neer te leggen bij middeleeuwse opvattingen die het westen eeuwen terug al heeft overwonnen. Evolutie is vooruitgang dan zet je de klok geen eeuwen terug door lieden te volgen die een verschrikkelijk “systeem” van onderdrukking/onderwerping aanhangen.

  18. 18 Adriana 30 januari 2012 om 5:01000000 pm

    Het bedrijfshoofddoekje van AH en Lidl, het vlagje achter de loketten van de gemeentehuizen! Moslima’s als  AH-medewerkster aan de kassa met hoofdbedekking als islamreclame!

    Islamieten in aparte uniform binnen de Nederlandse gemeentehuizen en scholen:dit soort ontwikkelingen leveren ons geen voordeel, maar ellende, zoals we zien uiteindelijk in al de moslimlanden, al 1400 jaar. Het symbool hoofddoek is een teken waarbij geen Natuurlijke relatie bestaat tussen de vertegenwoordiging van het teken en de betekenis die ermee wordt uitgedrukt.
    Het Kenmerk van onderdrukking zit hem in de aanvaarding en verdediging hiervan voor eigenbescherming. Het is de pijnlijke waarheid dat door links niet onderkend wordt: de islam van de islamisten is gericht op het hiernamaals, het leven op deze planeet is tijdelijk en dus niet van belang, niet-islamitische samenlevingen dienen daarom te worden vernietigd. Daartoe is de onderdrukking van mensen het eerste doel, in het bijzonder de onderdrukking van vrouwen. Links ‘kritisch’ Nederland wordt wakker !

    Een uniform met de hoofddoek dat nu nog in islamlanden met harde hand wordt opgelegd: De Saudi’s, bang om rechts ingehaald te worden door de ayatollahs, hebben vervolgens overal in Saoedi-Arabië de hoofddoek dwingend opgelegd. En omdat Saoedi-Arabië leidend is in de islamitische wereld, zag je als gevolg daarvan in de jaren’80 overal in de islamitische wereld hoofddoekjes verschijnen. Zweepslagen in Iran, Pakistan, Afghanistan, Nigeria en Soedan, Libië, Egypte etc. etc..; zwavelzuur in het gezicht in Algerije, Marokko, geweerschoten in Kashmir, brutalisering in Afghanistan, Pakistan, Jemen enz. Die landen tonen aan dat ‘baas over eigen hoofd’ zeker geen gewone naturelle ontwikkeling is. De vrouwen in de westerse wereld voor ons hebben gevochten voor vrijheidsrechten van de vrouw. En nu zullen wij deze wel even om zeep helpen door een Hoofddoek te dragen. PVDA, CDA, D66, GL en SP moeten ook de verantwoording nemen voor wat er achter de hoofddoek schuil gaat namelijk waar je zelf voor gestreden hebt en dat is vrouwen mishandeling, vrouwen onderdrukking en de expressie om vrouw te zijn. Beseffen deze partijen niet dat er miljoenen vrouwen zijn die dit kledingstuk geheel onvrijwillig moeten dragen omdat ze anders worden afgeranseld, dat ze zonder die doek niet naar buiten mogen, dus opgesloten zitten. Het is geen vrije keus van de dames, als ze dat zelf beweren, is het hersenspoeling! Geweldig. Waarschijnlijk roepen ze ook op tot meer huiselijk geweld (want vrouwen die niet doen wat hun mannen willen verdienen klappen), meer kranten voor de ramen (vrouwen die gewoon naar buiten mogen kijken zorgen alleen maar voor overlast).Dit alles omdat mannen die zichzelf moslim noemen zich niet kunnen beheersen als ze vrouwenvlees zien. De bedekking van vrouwen is ontstaan omdat rover hoofdmannen jaloers waren en elkaar vrouwen probeerde te roven niet meer en niet minder. Het zijn de moeders in de Arabische wereld die hun zonen opvoeden en hun tot macho’s en prinsen creëren en verwennen, waardoor zij al op jonge leeftijd een super macht binnen de familie zijn.
    Zij hebben voor 100% controle over hun zusjes ook al zijn die ouder. Moeders waren betrokken bij eerwraak op haar dochters zonder één hand uit te steken om hun leven te beschermen.
    En dat is de trieste waarheid van jonge meisjes, die de wetten van de ouderlijke macht niet respecteren en dat uiteindelijk met de dood moeten bekopen.
    Het vermoorden van meisjes wordt uitgevoerd door jonge broers waarvoor de gevangenis straf door hun jeugdigen leeftijd milder uitvalt.
     
     
     
    Albert Heijn, LidL en van den Broek managers die hoofddoeken propageren.

    Grote bedrijven, onder druk van de politiek en christelijke verraders, voeren het hoofddoekje in om explosief groeiende moslims vriend te houden, maar vergeet niet dat een hoofddoek politieke islam symboliseert.

    We willen ons voedsel kunnen kopen in een Nederlandse winkel, waar we niet worden geconfronteerd met reclame voor de islam. AH en Lidl moeten neutrale winkels worden, waar we geen reclame aan de kassa maken voor een  meer dan treurig systeem als de islam. Verstandig zou zijn, alle uitingen van deze politieke  ideologie te schrappen Deze praktijken van de grote winkelketens betekenen de capitulatie voor het streven van imams die met behulp van de straatterreur Islamitische apartheids wijken willen vestigen. Kennelijk is de door de straatterreur afgedwongen etnische schoonmaak al zover gevorderd, dat nu de volledige overmacht kan worden geëist.

    De islam is wel een punt vanwege de overheersingdrang, de ongelijkwaardigheid van man en vrouw en de haat in de koran/hadith naar alle niet-moslims. Eigen dokters,eigen politie, eigen school, ook nog dan moeten ze voortaan ook alleen nog maar uitkeringen aanvaarden uit eigen land van herkomst;is dat ook weer recht getrokken.
     
    Net zo min als we iemand in Nazi-uniform achter de kassa bij AH willen zien, willen we islamreclame van uit uw personeel. Dit is puur uitroeiing van de autochtone bevolking. Op deze manier worden islamitische wijken in Nederland in rap tempo steeds groter. Ze verplichten door hun parasitaire gedrag overheden, Albertheijn, LIDL, DirkVandenBroek managers via de belastingbetaler, zelf de ondergang te subsidiëren van het land dat ze hebben geadopteerd. Dat is de grootste gevaar:door het import van nog meer Moslims die niet voor arbeid inzetbaar zijn, gaat dit land ten onder.
     
     

  19. 19 rose 2 mei 2012 om 4:15000000 pm

    Oude garde ervaart ‘een zeker gevoel van opluchting’ na de val van het kabinet.

    De Moslim organisaties zijn ook blij omdat het rituele slacht, burka/hoofddoek, dubbele passpoort, Moskeebouw, uithuwelijk, eerwraak en het heilige massa verzameling kan weer ongestoord voortgezet worden.
    Massa immigratie is weer gered, moslimlanden zijn zeer tevreden. Ambtenaren klasse is hard aan het werk. Feestende PVDA, CDA, D66, CU en Groenlinks brengen islamitische afvalputje niet in gevaar, ze gedragen zich als islamitische verlenging.
    Mohammed’s, Mehmet’s, Ali ‘s, Newzat’s kunnen weer aan het werk: “… Nevzat K. werd in Turkije ook al eens veroordeeld voor moord, maar in 2007 kwam hij naar Nederland en kreeg verblijfsvergunning. (…) Het hof acht bewezen dat Nevzat K.. de 32-jarige Çakmakçi-Erbas op 10 augustus 2009 met messteken om het leven heeft gebracht. Dat gebeurde op klaarlichte dag op de parkeerplaats voor haar crèche Moeders Schoot in Amsterdam-West. K. besloop haar van achteren en stak met een groot mes bijna 20 keer op haar in. Hij bleef steken toen Erbas zich omdraaide en zich verweerde en ging door toen zij in elkaar zakte. …”.

    “…Stratmann van juwelierszaak Lapidee aan de Beeklaan in Den Haag werd vorige week woensdag overvallen en neergeschoten door twee mannen, Ziya B. en Sandro Grigolia.(…) Het gaat om de 19-jarige Ziya B., die dinsdag rond middernacht in de Haagse Schilderswijk is gearresteerd, meldt de politie Haaglanden woensdag. De tweede verdachte, Sandro Grigolia (19), is nog voortvluchtig….”
    Hoeveel van de criminelen hebben de laatste jaren verblijf papieren gekregen? Hoeveel moslims lopen met de wapens rond? Waarom tienduizenden moslimjongeren gewapend rondlopen? Groeiende criminalisering in Nederland gaat gepaard met de etnische verminking van de grotsteden bevolking. Moslimlanden verbonden infrastructuur gesteund door de Nederlandse bureaucratische kaste is een sterke voedingsbodem voor de burgeroorlogen.
    Bureaucratische kaste heeft het volk in deze zaak niet om toestemming gevraagd. Op geen enkele moment, is deze moslimmigratie ooit aan de bevolking voorgelegd. Ze werd onvermijdelijk genoemd, ze werd als moreel juist omdat het geboortecijfer te laag was. Lage geboortecijfers zijn juist te danken aan de ultra asociale Moslim voortplanting. Marokkaanse tienervrouwen met 3 kinderwagen, analfabete mannen met 7 vrouwen en 25 kinderen die hele straat onleefbaar maken, verstoren juist de normale, naturelle mensvoortplanting. Heel veel vrouwen willen niet in zo’n omgeving kinderen krijgen. Dit is de kernstrategie van de islamitische verbreiding die sinds 7de eeuw succesvol wordt toegepast.
    Nederland bevindt zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij vooral vijandige bevolkingsgroepen de oorspronkelijke bewoners heel snel aan het vervangen zijn.
    Deze gigantische omwenteling werd en wordt door de PVDA, CDA, GL, D66 politici aangestuurd en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de werkende burgers.
    Moslimlanden en hun collaborateurs in Nederland gaan over tot de vorming van moslimenclaves als toekomstige overkoepelende gebieden die meerdere steden en dorpen in zich verenigd. Om niet het gevaar te lopen bij de verdere uitbreiding van deze Moslimenclaves, wordt gezocht naar de aanvullende internationale moslimorganisaties.

    De basis van slechte beleid en progressie, het “ambtenarenkorps” van Bureaucratische kaste moet drastisch ingeperkt worden. Eerst beginnen met alle onzinnige, onnodige en tijdrekkende regeltjes schrappen. Ambtenaren die zich op kosten van de belastingbetaler wentelen in een luxe die diezelfde belastingbetalers zich niet op hun werkplek kunnen veroorloven.
    40% van de ambtenaren zijn grotendeels met de moslim immigratie bezig. Veel moslimlanden willen hier hun overbodige bevolking kwijt en Nederland moest een zware staatsmechanisme ontwikkelen voor de opvang van hun eindeloze stroom. Veel politici en ambtenaren staan ver van de probleemsteden. Ze doen alsof ze op een andere planeet leven. Problemen die veroorzaakt worden door hun “nieuwkomers” bestaan gewoon niet!. Grote Steden bevolking is door de strot geduwd door mensen die alleen maar achter hun bureaus zitten. Normen en waarden worden overboord gegooid handhaving van wetgeving is hun vreemd. Klachten van burgers worden niet beantwoord.
    Veel ambtenaren leven nog volgens het islamitische jaartelling. Ze willen niet horen dat Islam een woestijn indoctrinatie is. De islam is gemaakt door mannen, voor mannen. Moslimmannen hebben kledingvrijheid, de moslimvrouwen daarentegen niet, zij moeten zich verplicht verbergen in lappen stof. Je ziet die vrouwen zelfs op het strand liggen met burka en al, sterker nog, ze gaan zelfs met die burka het water is. De moslims van de oude garde in Nederland, na de generaties gaan toch gekleed in hun uniformen, hoofddoeken/burka’s/soepjurken zodat duidelijk te zien is dat ze het islamitische politieke ideologie aanhangen.
    Kennelijk worden grotsteden bestuurd door lieden waarbij het behoorlijk schort aan beoordeling vermogen waardoor zij niet in staat blijken een tamelijk eenvoudige inschatting te maken waneer ze zelf verdreven worden door de gewapende Moslims. Ze kijken nergens heen en hopen dat ze altijd kunnen uitwijken naar één van hun vakantieoptrekje!
    De Moslimimmigratie heeft de Nederlandse verzorgingsstaat alleen maar geld gekost. De laag opgeleide uitstoot werd erdoor in de werkloosheid gedrukt. Elke jaar opnieuw kost het Nederland vele miljarden, naast extra woningsnood, meer criminaliteit en al die ellende waar we dag in dag uit mee te maken hebben op straat. De verhuftering, de angst, de fragmentsering van de samenleving, de komst van de islam, het is allemaal te danken aan de eindloze massaverplaatsing van Moslimbevolking.
    Als er op de eigen bevolking buitenproportioneel bezuinigd wordt, is men ook verplicht te stoppen met geld naar het buitenland te sluizen. Als er bezuinigd moet worden dan met z’n allen. Laten we echter niet vergeten dat het fatale Moslim Immigratie miljarden heeft gekost.
    De afgelopen jaren zijn er miljarden overgemaakt naar Turkije en Marokko. Maar deze landen hebben nog steeds te veel eisen en willen nog meer uitstoot dumpen in Nederland. Nederland moet snel stoppen met het onderhoud van de vijandige landen.
    Export van uitkeringen, kinderbijslag moet onmiddellijk stoppen. Wij moeten allemaal de broekriem aantrekken vanwege de miljarden die de massa-immigratie ons kost. Denk nog even aan het voorbeeld van die AOW uitkeringen aan mensen die jaren dood waren.
    Stop met de weergaloze massa-immigratie. Nederland is geen immigratieland. Stop met de verblijfsvergunningen t.b.v. islamitische massaverbreiding. Er mogen alleen werkvergunningen gegeven worden.

  20. 20 Keuvelbeuvel 29 juli 2012 om 10:18000000 am

    Ik hou het kort en krachtig. De islam is de domste godsdienst van allemaal. Het is een op haat en onderdrukking gerichte godsdienst zonder plaats voor andersdenkenden. Ik zeg wat ik wil. ik zeg: ‘Allah is een lul’

  21. 21 Sanna Lubecker 20 maart 2013 om 5:21000000 pm

    Turken willen dat de kinderen moeten in Nederland worden grootgebracht in een Turkse culturele en religieuze omgeving!
     

    De Turkse regering heeft aangekondigd dat ze een ‘reddingsactie’ voor Turkse kinderen wil opstarten. Het gaat hierbij om kinderen die bij Nederlandse, Belgische en Duitse pleeggezinnen zijn ondergebracht.
    Turken moeten dus in Nederland grootgebracht worden als, ‘turk’ en ‘moslim’! Blijkbaar denkt Erdogan aan de “eigen enclaves” binnen Nederland, de jodenhater en fundamentalist van Turkije komt nu zijn soldaten in den vreemde inspecteren?
    Het probleem van de Moslimmigranten en hun nakomelingen is dat zij nooit geëmigreerd zijn. De emigratie is de gezinnen overkomen, zonder motivatie. Het was op den duur handiger om hier te wonen, met het gezin, dan om het jaar zes weken op vakantie te gaan naar het herkomstland van de gastarbeider. Van het gebrek aan motivatie bij de immigratie is Nederland het slachtoffer geworden. Circa 35 jaar geleden besloten grote groepen Turken en Marokkanen om met de rug naar onze samenleving te gaan staan, hun vrouwen en dochters te verbieden omgang te hebben met niet-moslims, zich op te sluiten in hun eigen enclaves en hun kinderen niet de normen en waarden van onze open, vrije samenleving bij te brengen. De komende jaren zullen nog vele, voornamelijk Turkse, Marokkaanse en Somalische tijdbomen, onder de naam “immigranten, bruiden en bruidegoms, allochtonen, gelovigen” naar Nederland gehaald worden. De huwelijksmigratie gecombineerd met de uitkeringen bezorgen is nog steeds een aantrekkelijke mechanisme voor de miljoenen Moslims. Hoe Nederland om zeep wordt geholpen is al lang geen geheime operatie meer…Via het eigen snelgroeiende parallelle maatschappij binnen de Nederlandse staat zullen ze om het risico van terugkeer voor altijd te kunnen uitbannen. In Nederland worden de nieuwkomers volledig geïntegreerd met de afgesloten maatschappij van Moslims, niet met de Nederlandse. Elke Turk, Marokkaan en Somaliër nu binnenkomt wordt automatisch een onderdeel van deze tegenmaatschappij! Veel bewoners van deze land voelen zich nu al niet meer thuis in hun eigen geboortestad. Als je met je ogen open door de grote steden loopt, zie je nu al dat veel van de stad van vreemdelingen is. Met de bekende geboortecijfers van de partijen zul je als Nederlander echt snel tot een steeds kleiner wordende minderheid gaan behoren. Nederland staat een ware invasie van dit soort Islamitische tijdboom te wachten.

    Erdogan ziet de turken hier als zijn vijfde colonne die voortdurend met alle (legale en illegale) middelen zullen pogen hun macht uit te breiden ten koste van het gastland.
    Zoals decennia al overtuigend blijkt, is de doctrine en ideologie Islam een ideale, fascistische voedingsbodem voor het zaaien van blinde haat, het oproepen tot terrorisme en het uitvoeren van aanslagen en volkeren moord, voorbeelden te over. De islamitische druiven zijn zuur. Moslims gedragen zich niet als nieuwkomers, maar als nieuwe bezetters…Ze veranderen hun omgeving in een nieuwe derde land gebied, lanceren torenhoge minaretten, demonstreren zich met de walgelijke hoofddoek -burka, organiseren ze altijd eigen scholen. Hun inspanningen zijn er sterk op gericht de moslims in het Westen zich van westerse waarden en normen te doen afwenden. Daarbij prediken zij een extreme afzijdigheid van de westerse samenleving, propageren vaak onverdraagzaamheid ten aanzien van andere groepen en de omringende samenleving en zetten aan tot het (heimelijk) uitbouwen van parallelle samenlevingsstructuren en eigenrichting. In de afgelopen jaren heeft er een toename plaatsgevonden van hun destructieve activiteiten. Grote steden krijgen nog meer moskeen, islamscholen, moslim internaten, Turkse en Marokkaanse TV schotels etc.. etc..

    Bloedbelasting in de vorm van kinderroof /Devshirme. Dat is wat de Turken in Europa als geschiedenis achterlieten. Misschien kunnen we daar eens wat programma’s op TV over uitzenden. De Turkse manier van politiek bedrijven is agressief en altijd wordt er wel een beetje met chantage gedreigd. Onthutsend om te zien dat Nederland volkomen zwart wordt gemaakt in de Turkse media. Dat is dan je dank voor het opvangen van 820 000 paupers binnen je poorten.

    De Turkse overheid ontkent de genocide op 1.5 miljoen Armeniërs, houdt een massa journalisten gevangen wegens kritiek op de regering en kent op het platteland een armoede die vergelijkbaar is met die in Namibië gedurende grote droogte. Zelfs het grootste deel van het wegennet bestaat uit zandweggetjes. Zo hebben we nog wel wat kwalificaties, om over ‘godsdienstvrijheid’ en ‘religieus-culturele’ diversiteit maar te zwijgen. Die ontbreekt namelijk ook al in Turkije, evenals een deugdelijke jeugd- of gehandicaptenzorg. Het enige wat Turkije heeft is een grote mond en een teleurstellende vorm van democratie die echter prima in de vroegmiddeleeuwse traditie past (dus niet bij het Westen). Het ergste vinden de Turken kennelijk dat de naar de Westerse rijkdom en vrijheid verhuisde Turken opgaan in de Westerse samenleving. Dat moet kennelijk tot elke prijs vermeden worden en zelfs de Nederlandse Jeugdzorg moet bijdragen aan het Turkse ideaal van voortdurende zeggenschap over hun onderdanen, die ook Nederlands onderdaan zijn geworden. De islam begint zich steeds meer te roeren: Marokkanen willen hun uitkering opgestuurd en de Turken zijn boos om een pleegkind bij ongelovigen, ze willen Turkse les en Turkse jongeren uiten zich antisemitisch. Nou is het ook niet vreemd dat ze steeds meer eisen gaan stellen want ze zijn altijd in de watten gelegd. Er moet paal en perk worden gesteld aan dit kleutergedrag want zo gaat het van kwaad tot erger en als die jihadistische jongeren weer welkom worden geheten in ‘ons’ land, zou de eerste vorm van geweld zich al wel eens aan kunnen dienen.
    De Turkse regering en het parlement houden er merkwaardige denkbeelden op na als het om individuele keuzevrijheid gaat. Ook het stapje naar Christendom moet vermeden worden. Zoals bekend vinden islamieten het slechts een klein stapje van Christendom naar mohammedanisme, onverminderd dat op het omgekeerde de doodstraf staat. Je moet het maar kunnen bedenken.
    Turken willen dat de kinderen moeten in Nederland worden grootgebracht in een Turkse culturele en religieuze omgeving, volgens een Turkse parlementaire onderzoekscommissie voor de mensenrechten. Nederland wordt dus een soort Turkse internaat voor de islamitische militanten!?
    Turkije heeft daar blijkbaar een permanente -en een parlementaire nog wel- onderzoek commissie voor.
    Toch heeft zij de capaciteit om zich ook nog met het interne beleid van t.a.v jeugdzorg afgezet tegen mensenrechten in naburige landen te buigen.
    Daarbij discrimineert deze commissie (werkend in opdracht van het Turkse parlement) in haar conclusie (gebaseerd op die zelfde mensenrechten) pleegouders op grond van religieuze- en seksuele vrijheid, behoorlijk.
    Dat kan dus niet !
    Er is maar een conclusie mogelijk, de Turkse parlementaire onderzoekscommissie voor de mensenrechten hanteert de: United Islamic Declacation of Human Rights (UIDHR), een variant op de Internationaal erkende (UDHR) mensenrechten, die echter is gebaseerd op de koran en sharia.
    Deze islamitische variant, die door alle islamitische landen is ondertekend, stelt o.m. dat de islam superieur is aan alle andere religies (en iedere niet-moslim impliciet ondergeschikt aan een moslim).
    Dit met alle gebruikelijke gevolgen voor de niet- islamieten…niet de kwaliteit van de pleegzorg telt maar de islamitische opvoeding/indoctrinatie.
    Erdogan komt nu zijn soldaten in den vreemde inspecteren? En er nog even fijntjes op wijzen dat uit huis geplaatste Turkse kinderen niet bij Nederlandse pleegouders mogen worden ondergebracht
    Het is belachelijk dat Turkije keihard alles en iedereen mag discrimineren en dan moet je er nog volgens de verraders ook nog “respect” voor hebben. Het moet eens afgelopen zijn met het behagen van islamitisch intolerant gespuis. Ze hebben zich naar onze normen en waarden te voegen en als dat niet bevalt mogen ze wat mij betreft met alle geweld gedeporteerd worden naar de barre zandbak waar ze uit gekropen zijn.
    Gaat hij het ook hebben over het neef en nicht huwelijk binnen de Turks Nederlandse gemeenschap? Drie kwart van de Turken in Nederland is getrouwd met een neef of nicht. Want dat vrijt licht en krijg je kinderen van met een scheef gezicht.
    Met uitzondering van het Nationaal Socialisme van Hitler Duitsland, is er geen enkele religie of doctrine die ook maar op enigerlei wijze met de Islam valt te vergelijken. Zolang de koran niet wordt herzien en in een nieuw jasje wordt gestoken verandert er geen zier en zeker niet tegenover Joden.
    De islam is volgens de moslims het enige ware geloof en zij voelen zich suprieur ten opzichte van alle andere geloven.
    Democratie bestaat niet in de islamitische landen en zal er ook nooit komen, hoe naief van de westerse landen toen ze zo vol lof over de “Arabische Lente” spraken.
    We mogen onze eigen democratie wel met hand en tand verdedigen, voordat je het weet verliezen ook wij onze fel bevochten democratie

    Je zou dus mogen verwachten, dat de Islam integraal in democratische, liberale Westerse landen zou worden verboden.
    Helaas het tegendeel is het geval, de invloed van de Islam breiden zich dagelijks gestaag uit, wat het ernstigste scenario voor de toekomst doet vermoeden….
    Als we het aantal moslims in (West-)Europa niet snel terugbrengen, staan ze over een paar jaar weer aan de poorten van Wenen te rammelen.

    Het misselijk makende antisemitisme van Turkse jongeren met een kennelijk laag IQ, kan gevaarlijk zijn, maar ook het geniepige van figuren als van Agt, van den Broek, Erdogan en die ex verpleegster Gretta is evenzo weerzinwekkend.
    Logisch dat deze jongens antisemitisch zijn, als het OM hen gaat vervolgen zal het ook de Koran moeten verbieden, daar staan meer rabiate antisemitische teksten in dan in Mein Kampf.
    Natuurlijk spreken zij het zelfde als Erdogan. Het net wordt steeds nauwer om ons heen getrokken. En wij maar praten met deze lui. Nu weer de honderden terroristen die naar Syrie gaan om te vechten in het terroristen leger een samenraapsel van uitschot.

    We zien geen einde komen aan het antisemitisme van jonge moslims. Nederlandse moslims haten joden. Het molesteren van joden zien ze als wraak voor het onrecht dat in hun visie door Israel aan Palestijnen wordt aangedaan. Dan zouden wij ook gerechtigd zijn om ons te wreken op moslims voor het leed dat moslims in Pakistan Cristenen aandoen. Maar dan zit je voor je het weet in een burgeroorlog. We hebben deze ellende zelf in huis gehaald. Minister Asscher noemt het antisemitisme van Turkse jongens onacceptabel en dat is het ook. Maar joden wisten dat ze niet populair zijn bij moslims en daarom is het vreemd dat juist veel joodse politici altijd pleiten voor ruime toelating van vreemdelingen, ook uit moslimlanden.

    Laten we echter wel wezen. Turkije heeft tot op heden al miljarden van de EU ontvangen en maakt weinig tot geen progressie in het zich aanpassen aan algemeen geldende westerse normen.

    Dat nationalistische gewapper met die rode turkse vlaggen en het opzetten van grote bekken door die kennelijk verongelijkte turken moet afgelopen zijn. Jodenhaat zit zeer diep bij het overgrote deel van de Turken. Erdogan weet dit en bespeelt dit gevoel omwille van stemmen. Koerden & Alevieten worden trouwens door de soennitische meerderheid ook geminacht. Islamisme, extreem nationalisme en imperialisme dat is Turkije anno 2013. Erdogan is echt een gedreven antisemiet dus we kunnen de komende jaren nog wel wat verwachten. De Turkse regering vindt dat zij de plicht heeft om op te komen voor hun “Eigen Volk”, en vond dit ook van toepassing op de 3e en toekomstige hier geboren generaties.
    Dus hier komt dan eindelijk de integratie-aap uit de mouw, m.a.w. wel alle voordelen van het Nederlanderschap pakken, maar je toch niet aanpassen, hetgeen het gewone volk al jaren weet.

    Laat nu alle Turkse 2 paspoorthouders kiezen, Nederlander of Turk

    Dat gedoe zijn we spuugzat, als ze willen demonstreren gaan ze maar naar istanbul.

    We zijn hier in nederland, hier wappert de rood-wit blauwe vlag.
    En Nederland zal nooit het beloofde land voor mohammedanen worden.
    De uitwijzing moet uitgebreid worden. Grote etnische, racistische Moslim organisaties die jongeren tegen Nederland organiseren en indoctrineren moeten zo snel mogelijk verboden worden en hun leden moeten een keuze maken tussen herkomstland en het land waar ze wonen.

    Analfabete vrouwen die ieder jaar een kind krijgen hebben geen tijd om hun kinderen op te voeden,dit gebeurt bij veel Moslims die nog steeds importhuwelijk doen, importhuwelijk moet hoe dan ook beëindigt worden. Het is een handel en meer een tactiek van de politiek Islam geworden.

    De kinderen die via georganiseerde islamitische importhuwelijken geboren zijn, moeten vaak op straat zijn, meestal kennen ze geen liefde, brutale moslimouders hebben deze kinderen meestal voor hun politieke en economische doelen voortgebracht, ze zijn gewoon gedumpt naar moskeen, korancursussen, moslim internaten, islamscholen onder leiding van anti- Nederlandse krachten. Daar leren ze niets goeds, hun hersenen worden met de vreselijke, vijandige Islamitische propaganda zodanig gespoeld dat ze nooit Nederlanders kunnen worden. Indoctrinatie is goed georganiseerd en krachtig. Ze praten Turks of Arabisch, experimenteren met de hoofddoek, horen ze van imams of andere “docent” genoemde militanten dat de Nederlanders hun vijanden zijn!!! Deze georganiseerde islamitische opvoeding/opleiding is zo sterk en dominant waardoor het het effect van de officiële Nederlandse opleiding ongedaan wordt gemaakt… Op de regulaire Nederlandse scholen leren ze niet meer, hier maken ze lesgeven bijna onmogelijk, meestal geen genoeg docenten of tijdelijke, ongemotiveerde, bange onderwijskrachten die geen regels kunnen toepassen, ook binnen deze scholen praten ze nu onderling Turks of Arabisch, behalve even in de klas horen ze wat Nederlands! Op deze manier is de toekomst verloren.

    Ideologische/politieke activiteiten, belastingontduiking, illegaal bankieren en zwartwerken lijkt in de moskee dus een alledaagse gang van zaken waaraan weinig tot geen aandacht wordt besteed. Moskee staat nu boven de wet! Nederlandse politieke partijen en kerken moten uiteindelijk een keer stoppen met hun eigen ondergang: Zij streven op dit moment nog steeds naar een grote Islamitische gemeenschaap in Nederland waardoor Immigratie, moskeebouw en explosieve groei van moslimpopulaties zich ongeremd door zullen zetten. Zelfs diegenen die hier met een Nederlands paspoort rondlopen en de Nederlandse nationaliteit hebben aangenomen blijven eerst en vooral loyaal aan de islamitische politieke /Militaire machthebbers in hun herkomstlanden.

  22. 22 Florac Bosch 18 november 2014 om 2:56000000 pm

    De verplichte loyaliteit middels dubbel paspoort. 

    “Verreweg de meeste jonge Turkse Nederlanders zien Syrië-gangers als helden,…80 procent van de Turkse Nederlanders staat achter de opmars van IS.” (Bron: NOS)
    “De Turks-Islamitische Culturele Federatie (TICF) bedreigd nederland om Öztürk en Kuzu…”
    ” De 5e colonne van Turkije:Oztürk en Kuzu, volgden het advies van hun Turkse opperman…”
    In Nederland, uitvoerders van 40 jarige falende beleid, de PVDA leiders gaan weer eerst naar de moskeen: maar deze Moskeeën brengen juist het grootste gif datgeen wat er in de ISIS vlag staat naar het Westen.

    Als gevolg van hen falende beleid, zijn nu veel Turken en marokkaanen (stilzwijgend) het eens met ISIS en hier geboren moslimjongeren dragen meer hoofddoeken en burka’s dan hun ouders! Deze overheid heeft i.s.m. de media al tientallen jaren een politiek gevoerd, waardoor Nederlandse cultuur vervangen wordt door de anti-westerse normen en waarden! Er is tussen b.v de moskeen in Saoedi-Arabië,Irak, Syrie, Iran,etc en de moskeen in Nederland met ISIS ideologisch geen verschil ; het is alleen een kwestie van “hoeveelheid”. Ook in Saoedi-Arabië worden mensen onthoofd en hebben Christenen geen rechten. De islam is een systeem dat ongelijkheid bevordert ,kennis en vrijheid ontmoedigt gelijke rechten voor vrouwen tegenwerkt en al veertienhonderd jaar stilstaat. Mensen proberen al eeuwen de islam een beetje bij te sturen, zij zijn allen vermoord.

    De kinderen van huwelijksmigranten beginnen zich steeds meer te roeren: Marokkanen willen hun uitkering opgestuurd en de Turken willen eigen desintegratie politiek in Nederland! Geïndoctrineerde moslim-bruiden en hun hier geboren kinderen uiten zich openlijk antisemitisch. Nou is het ook niet vreemd dat ze steeds meer eisen gaan stellen want ze zijn altijd in de watten gelegd. Er moet paal en perk worden gesteld aan dit kleutergedrag want zo gaat het van kwaad tot erger en als die jihadistische jongeren weer welkom worden geheten in ‘ons’ land, zou de eerste vorm van geweld zich al wel eens aan kunnen dienen.

    Dat is het voordeel van een dubbel paspoort: “dubbele loyaliteit”. Turkse maffia, dankzij de politiek zitten onze steden opgescheept met vele z.g Turkse politici die vele Turkse belangenorganisaties vertegenwoordigen waar veel van ons belastinggeld naar toevloeit. De loyaliteitskwestie van allochtonen met een dubbele nationaliteit werd door velen weggewuifd in de discussie van enkele jaren geleden. Deze twee Kamerleden maken klip en klaar duidelijk waar hun loyaliteit ligt. Wanneer ze hun Kamerzetels niet opgeven zal dat leiden tot verdere fragmentatie van de politiek !

    Hoe stom kun je ook zijn, dit soort figuren in de politiek binnen te halen. Het zijn en blijven in de eerste plaats Turken.
    87% van deze Turken hebben een dubbele nationaliteit! Ja daar sta je dan met je dubbele paspoort, je dubbele opvoeding , je dubbele moraal, je andere opvoeding…Door de dubbele nationaliteit ontstaat rechtsongelijkheid in Nederland, ook op grote schaal. Turken en Marokkanen met de dubbele nationaliteit genieten veel privileges; de werkelijkheid is nu dat deze Turken en Marokkanen op onze samenleving neerkijken, en blijven met 1,5 been in het land van herkomst staan en zijn hier echt alleen voor het geld en de faciliteiten en dankzij de privileges die ze krijgen, zullen we overspoeld worden door de jihadisten en hun trawanten. 

    Hoe komt het dat vijandige islamitische organisaties, zoals ISIS, Hamas, Milli Gorus, Al- Nusra etc.. het zo gemakkelijk vinden om westerse landen te infiltreren en te ondermijnen? Waarom ondervinden ze zo weinig weerstand?

    Dubbele Nationaliteit is een wapen in handen van ISIS!

    Dit brengt ons bij de vraag waarmee sommigen van ons al jaren hebben geworsteld: terwijl in steeds meer landen de onvrede over en het verzet tegen de massale moslim immigratie groeit, gaat Nederland onverminderd door met het uitgeven van dubbele nationaliteit die nog meer moslims trekt!

    Zo staat bv, de Marokkaanse wet het toe dat een man tot 4 vrouwen trouwt, zelfs zonder dat de bestaande echtgenote hier toestemming voor geeft en verbiedt de Turkse wet het uitleveren van eigen onderdanen, terwijl de Nederlandse nationaliteit naar Marokkaanse of Turkse maatstaven overvloedige sociale uitkeringen kent. Veel moslimmannen houden er daarom,aangemoedigd door de radicale imams van ISIS en Al Qaida, zowel een gezin in moslimland als een in Nederland op na.
    De beruchte Turkse top crimineel Saban Baran profiteerde van de vele mogelijkheden, die Nederland voor oneerlijke zelfverrijking levert en van het feit dat Turkije geen onderdanen aan het buitenland uitlevert.

    DUBBELE NATIONALITEIT HEEFT NU EEN DUBBELE DIMENSIE GEKREGEN.

    Jihadisten beschouwen Europa niet alleen hun nieuwe broedplaats, maar ook een makkelijke uitvalbasis!

    Wat erger is, is dat de collaborateurs in Nederland, sympathisanten van invloed zijn, ondermijnen door subversie, desinformatie, valse propaganda en de verspreiding van cultureel pessimisme. Het beest zelf mag misschien niet meer in ons zijn, maar het ideologische gif dat de moslimlanden en hun netwerken in westerse samenlevingen injecteren is alleen toegenomen!
    Liberale jihad bestaat niet! Niet alleen Isis maar ook Hamas, Turkse en Marokkaanse moskeeën, Koranscholen zijn zeker jihadistische organisaties! De ISIS is de Arabische Waffen-SS. Met soortgelijke zwarte vlaggen, fanatisme, levensverwachting, sadisme, perversie en bloeddorst.

    De Turkse staat op zijn beurt behandelt deze Turkse moslim in Nederland als een kolonist! Als die allemaal de geest krijgen, zijn we nog niet jarig.
    Een Turkse Nederlandse ambtenaar is het verboden om de Armeense genocide of Koerden te erkennen, op straffe van gevangenis als ze ooit nog een voet in het land van haar andere (turkse) nationaliteit wil zetten. 
    Dit heeft niks met persoonlijke voorkeuren te maken, enkel met de tegenstrijdige juridische systemen in beide landen waar je de nationaliteit van bezit. 

    Een Marokkaan mag niet van religie (islam) overstappen naar een andere religie. Een Marokkaans/Nederlandse minister zal zijn eigen nationale wetten dus overtreden indien hij dit als Nederlandse minister wil laten toepassen. 

    De bouw van mega moskeeën, gefinancierd door de Soennitische sjeiks die ISIS hebben opgericht, die het woord democratie nog moeten uitvinden, moet onmiddellijk stoppen. Gesponsord vanuit Saoedi-Arabië, Iran, Jemen, Qatar, Marokko, Turkije, Pakistan, gelobbyd door infiltranten (bv de Milli Gorus, Diyanet, Suleymancilar, Güllen beweging), gaat het hier niet alleen om een religieuze zaak.
    Al-Nusra, Al Qaida, ISIS, Milli Gorus, Diyanet, Marokkaanse moskeeën enzovoorts worden door de Soennitische bewegingen gesteund die op dit moment hele Midden-Oosten willen veroveren!

    De oorlog gaat niet om mensen, maar om geld/macht. Salafisten willen meer macht in EU landen. Immigranten die naar Europa komen zijn bijna allemaal Soennieten en sympathiseren ze Isis, of een andere Al Qaida organisatie…Veel Moslim landen om hun beurt beginnen significante fondsen naar deze Jihadistische organisaties te sluizen en ontwikkelen instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief het opzetten van Koranscholen en liefdadige organisaties in Nederland. Vervolgens halen ze ook Turken, Somaliërs en Marokkanen voor training naar herkomstland, om zo een nieuwe generatie radicale predikers te scheppen die geschoold waren in een rigide interpretatie van de islam. Deze imams met de dubbel nationaliteiten worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en Marokko en vervolgens door herkomstlanden naar Europa gestuurd om de Jihadistische ideologie te verspreiden. 

    De Marokkaanse en Turkse geheime diensten bemoeien zich intensief met de moslims in het buitenland, die zowel een lucratieve melkkoe als een potentieel strijdcolonne vormen.
    Ruim 80% tot de 5e colonne behoort van kolonisten die het kalifaat prefereren boven de Westerse rechtsstaat en die de waarden van de koran hoger stelt dan de westerse opvatting over de “universele” rechten van de mens. Dat is wat iedereen die de feiten onder ogen durft te zien, scherp waarneemt en logisch nadenkt al kon voorspellen. De schijnelite die ons de afgrond instort zal wel weer komen met leugens als “het is niet representatief, de uitkomsten verdienen nadere duiding of worden verkeerd geïnterpreteerd, de trend is dat het anders wordt” of de ergste, “deze uiting is discriminerend en stigmatiserend voor moslims”. Het eerste probleem is de schijnelite van leugenaars , verkwansellaars en verraders. 

    De incapabele wantbestuurders van dit land blijven gewoon doorgaan met het importeren van ons vijandig gezinde Moslims, maak je geen zorgen er verandert niets. Hoe heet zo’n daad eigenlijk; de potentiële vijand willens en wetens binnenlaten ?
    Onze beleidsmakers zijn weer eens ‘geschokt’ en ‘verontrust’. PVDA’s inzet voor de moskeebouw, hoofddoek bv, is verachtelijk! PVDA beleidsmakers wisten dat religie als een dekmantel is voor een racistische club mensen die hier uit zijn op het ernstig ondermijnen van onze westerse cultuur. Hoe betrouwbaar zijn beleidsmakers die telkens weer aan geven geen flauw idee te hebben wat er in onze samenleving speelt? Meet dan 80% vindt Jihadisten helden. En dat vinden ze niet door onnozelheid of ongeïnformeerd, nee dit is een politieke keuze, een heel gevaarlijke.
    De islamisering en daarmee de barbarisering van europa is veel verder gevorderd, dan de beleidsmakers denken of zeggen.En de stompzinnige, door megalomane bureaucraten gerunde EU, versnelt het proces nog aanzienlijk.

    Stop massaal met het uitgeven van dubbel nationaliteiten tbv het Islamisme en het overnemen van het land door jihadisten. Het per direct intrekken van de dubbele nationaliteit, het wordt dan kiezen of delen voor Turken en Marokkanen. Alleen het feit dat je een NL paspoort hebt mag geen reden zijn om op een lijst voor de een partij te komen, hetzij in de 2e of 1e kamer of lagere organen.

    Laat eerst maar zien waar je loyaliteit ligt, wat doe je in dit land , en laat staan in de Kamer, als je als een vooruitgeschoven post van je President of Koning fungeert.

    De eenvoudigste oplossing is het afschaffen van de dubbele nationaliteit. Dit zal de positie van mensen met een dubbele nationaliteit verslechteren tot deze hetzelfde is van die van mensen met maar één nationaliteit. Dat is wel zo eerlijk.

  23. 23 Victor Leman 4 december 2014 om 2:29000000 pm

    Turkije, onder leiding van Ottomaanse islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en het moslimland dat bij uitstek het Ottomaanse Rijk wil doen herleven, creëert nieuwe monsters! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, haar leider R.T. Erdogan, zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra. 

    Turkije, dat zich onder leiding van de islamitische president Tayyip Erdogan in snel tempo van Europa heeft afgekeerd en zich openlijk heeft aangesloten bij de islamitische kamp, onderdrukt Koerden; ontkent Armeense genocide, houd nog steeds een deel van Cyprus bezet. En nu willen ze invloed in Nederland. 

    De arm van Turkije gaat ver! 

    Turkije tracht zijn invloed uit te breiden tot de kleine EU landen. Turkse geheime dienst (MIT) rekruteert steeds meer jonge Turken in Nederland! Het directe Turkse overheidsbemoeienis met de turks-islamitische organisaties in Nederland vormt nu een gavaar!
    In een toespraak op 10 april 2012 zei R. Tayip Erdogan, dat de Turken binnen enkele tientallen jaren geheel Europa zullen overnemen. “Wij hebben al miljoenen landgenoten in Europa.We zijn jong, Europeannen zijn vergrijsd! Er zijn duidelijke tekenen dat Allah de Turken de overwinning zal schenken over Europa! op 2071 wordt uiteindelijk over het lot van Europa beslist, net als op 1071 het lot van de Byzantijse rijk…(1071 Battle of Manzikert, turken verslaan Byzantijnen; en veroveren een groot deel van Andalusië.) wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten, zullen er nog eens 150 miljoen bijkomen….” De lange arm van Turkije gaat gepaard met lange tenen. Nederlandse Turken bestaan niet. Ze zijn en blijven Turken. Ze moeten zelfs het Turkse leger in! Oftewel in vreemde krijgsdienst! Islamitische bewegingen onder leideing van hun machthebbers, maken gebruik van de instabiele situatie door spanningen te verscherpen in kleine EU landen:er worden steeds meer en meer moskeeën, islamitische centra’s met duizenden mensen, koran schools gebouwd om de oorsporonkelijke bevolking af te schrikken en te laten vertrekken! Deze hardliners zijn voornamelijk salafisten. Turkse staat, steunt de salafistische organisaties in Nederland.

    Turkije ambieert een Tweede Ottomaanse Rijk!

    Turken in Nederland willen dat Nederland gewoon in de invloedssfeer van Turkije komt: Erdogan: “De 2 miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen”. Recep T. Erdoğan. 

    Turkse leider Erdogan, is niet alleen leugenaar maar ook hypocriet; in eigen land worden minderheden vervolgd, ontvoerd, gemarteld en geïntimideerd. AKP, de hele partij zit vol met de hongerige honden die het Westen als de duivel beschouwen… Erdogan’s actie, is een duidelijke poging om hier zijn macht te verbreiden! 

    De uitlatingen en kwalificaties van dictator Erdogan in het recente verleden over andersdenkenden dan hij zijn zeer verontrustend. Moskeeën bouw en hoofddoek export is weliswaar belangrijk voor de Turken die in Nederland via immigratie en hoge geboortes van geïndoctrineerde Turken een eigen enclave willen creeeren. Turken vormen nu de voorhoede van buitenlandse mogendheden die hun eigen nationaliteit en karakter willen behouden en zich afzetten tegen de Nederlandse samenleving die zij willen onderwerpen. 

    De AKP zit in Nederland aan de knoppen van een reeks moskeeën. Turkse islamitische elite wilt een gesloten Turkse colonne hebben in Nederland, Turkse nationalisten willen graag een ‘groep Turkije’ in 2e Kamer, en die zou als aparte Turkse nationale fractie gaan vormen. Binnen de Soennitische sekte, is het traditie dat oorlog gevoerd kan worden op alle niveau’s. Zij hebben het niet nodig openlijk een oorlogsverklaring te uitten. Met list, bedrog en valse dialoog kan gemakkelijk een oorlog gewonnen worden en de tegenstander merkt pas dat er oorlog is als hij lang en breed op de grond ligt. 

    Turken willen hun eigen enclave stichten die verbonden is met Turkije. De hoofddoek is een vlag die turken op het hoofd van vrouwen planten, de moskee minaret is een duidelijke symbool om daarmee het veroverde gebied te markeren.

    Door de intensieve bemoeienis van Turkije vindt er meer en meer een bevolkingsverplaatsing, veel Nederlanders moesten hun geboorteplaats verlaten! Het is jammer voor dit land dat de grote politieke partijen, kerken en ambtenaren door de niet bestaande vrije ˜immigrant˜ verblind zijn. Onder leiding van AKP, een toenemend aantal in Nederland wonende Turks-islamitische nationalisten, hun Moskeekoepel organisaties, Milli Görüs, Suleymancilar, Diyanet, Fetullah, Moslimbroeders etc.. die gelieerd zijn aan de ISIS, Al Qaede en Al-Nusra, zetten hun politieke en ideologische activiteiten ongestoord voort: Jongeren en ook nu kinderen worden blootgesteld aan massale en leugenachtige vijandige campagnes. Men wilt echter niet de integratie, maar meer eigen nationale doelen te bereiken. Turken zijn sterk gepolitiseerd onder leiding van imams, Turkse staatsambtenaren, Süleyman-beweging, Milli Görüs, Diyanet en de Fethullah Gülenbeweging die de “Turkse diensten” in Nederland verzorgen. Export van deze Turkse politieke cultuur betekent inderdaad de export van structureel cliëntelisme. Maar ook van vriendjespolitiek, corruptie, discriminatie van onwelgevallige minderheden, misplaatst superioriteitsgevoel en eigenbelang in het politieke handelen. AKP leiders hebben herhaaldelijk gezegd Europa te willen veroveren “via de baarmoeders van onze vrouwen”. 

    Turkse islam van de Ottomaanse tijdperk is een nieuwe politieke fenomeen  geworden in Nederland. De integratie waartoe het westen oproept en waartoe het de moslims wil aansporen betekent het afstand doen van een deel van de cultuur die moet worden ingeruild voor de westerse cultuur en beschaving. De Ottomaans Turkse islam staat niet toe gedeeld te worden, en wordt geheel aangenomen met zijn credo en systeem en het is niet toegestaan om een deel van zijn wetten te verloochenen. 

    De turken migratie met de Ottomaanse veroveringen-ideologie- is overgoten met een godsdienstig sausje – die wereldheerschappij nastreeft, o.a. door hun 5e colonne. Dat is een bom onder onze maatschappij!

    Te gek voor woorden! 

    De geschiedenis van Turkije is vol met genociden als voorbeeld, 1.5 miljoen Armeense bevolking, meer dan 600 duizenden Alevieten, meer dan 720 duizend koerden.

    Laat staan de genocide op de Koerden en de vervolging daarvan. In Turkije, bijna alle kerken zijn omgezet in moskeeën of verandert in museum! Een paar jaar geleden verkondigde Erdogan nog dat Turken in Europa verraad pleegden aan hun Turkse vaderland en identiteit als zij daar zouden integreren. De situatie in Kobani en de rol van Turkije hierin is veelzeggend. Er is geen reden om de “trots van Erdogan” te ontzien. De Turk weet al dat wij een slap en laf kabinet hebben die uit angst voor escalatie gaan kruipen voor ze. En dan nu de tweede slag’, ze willen ‘inspraak’…! Waar halen ze het gore lef vandaan. 

    Turkije kan beter ervoor zorgen dat ze van die dictator met achterlijke ideeën worden verlost ipv zich met ons te bemoeien. Turkse leiders moeten eens een hand in eigen boezem steken voordat ze kritiek hebben op een democratische rechtstaat als Nederland…Turkije moet zich in eerste instantie afvragen waarom er miljoenen Turken hun land wilden verlaten. Zolang 8.6 miljoen Turken, om wat voor reden dan ook, hun land verlaten, moet Turkije gewoon dimmen.
    Turkije heeft niets over Nederland(ers) te zeggen, want dat laat de soevereiniteit niet toe. Laat Turkije eerst maar eens in enigenland orde op zaken stellen, u weet wel, de massamoord van Armeniërs, discriminatie van vrouwen,onderdrukking van de Koerden etc etc. Turkije is een dictatuur en schendt mensenrechten op grote schaal. Turkije moet zich zeker niet bemoeien met een van de meest democratische, een van de meest gulle en een van de meest gastvrije landen ter wereld. Probeer als buitenlander een kerk te bouwen in Istanboel of in de regering te komen. 
    Het is een schande dat de Turken na 50 jaar nog steeds niet de moeite hebben genomen om te integreren. Dat ligt echt niet aan Nederland hoor want dat hebben ze nog in geen enkel ander Europees land gedaan. Er zijn nog genoeg mensen die dromen dat het uiteindelijk wel gaat lukken maar we weten allemaal dat dromen bedrog zijn ! 
    De mensenrechten in Turkije zijn een lachertje. De Armeense genocide, waarbij meer dat een miljoen Armeniërs door Turkije zijn afgemaakt, wordt gewoon ontkent. Koerden hebben nog geen rechten, sterker nog, er mag in Turkije niet over de genocides gesproken worden. Doe je dat wel dan ga je meteen de bak in. Stel je voor de Turkse regering die zich wenst te mengen in ons integratiebeleid, een regering die IS geen strobreed in de weg legt, een regering die haar wil aan Nederland wil opleggen…..Je moet er niet aan denken. 

    Er is wel meer mislukt in Europa…De integratie zal nooit in geen enkel Europees land werken, zolang de Islam hier de baas wil gaan spelen en de leer van verzonnen boeken wil opdringen aan vooral mensen die niet meer in de middeleeuwen leven en waarvan de meeste niet meer in sprookjes en leugens van dien geloven !

    Na honderden miljoenen aan subsidies te hebben verstrekt om stemmen te krijgen blijkt nu dat de politiek al die jaren alleen maar heeft toegekeken of de Turken wel goed bezig waren om Turk te blijven het is ze gelukt toch ?

    Waarom is het integratieprogramma in Nederland mislukt?

    Op het gemeentehuis en bij de Sociale Dienst zijn er folders in het Turks en Arabisch over hoe je een uitkering kunt aanvragen. Er zijn verplichte islamitische namenlijsten bij de loketten, bedoelt voor in Nederland geboren kinderen.!
    Nederlandse lessen voor nieuwkomers met een islamitische achtergrond doen we voor mannen en vrouwen gescheiden, net zoals zwemmen. Politieke partijen drukken verkiezingsposters in het Turks of Arabisch en we zijn op zoek naar agenten die Turks of arabiers spreken. Dubbel passporten, verplichting voor de dienstplicht in het Turkse leger…
    Afgelopen decennia heeft de Nederlandse overheid honderden duizenden moslims binnen gelaten, terwijl hier hele industrie aan het verdwijnen was!.
    Vervolgens mobilseerde men veel boventallige ambtenaren om binnen hen gratis uitkeringen, verblijfsvergunningen en dubbel passporten te verspreiden zodanig dat ze kunnen stemmen op hun eigen kandidaten!?
    Vervolgens ging men kijken wat ze met een hoop kansarme parels aanmoesten. En daar betalen we nu de rekening voor, en die is hoog. Een kamertje in de gevangenis is duurder dan een luxe kamer in het Hilton in Amsterdam. En dan hebben we het nog niet over advocaatkosten, re-integratiekosten, huisvesting, uitkeringen, hoge verzekeringspremies door criminaliteit, het gevoel van onveiligheid op straat, en ga zo maar door.

    Geen wonder dat de belastingen voor de zoveelste keer omhoog moet door een graai in uw vakantiegeld. De kosten voor onze kansenparels nemen alleen maar toe, en er is totaal geen strategie of vooruitzicht dat dit de komende decennia gaat verbeteren. Erger nog, de wegkijkers zorgen er alleen maar voor dat de situatie verder veslechterd.

    Dan gaan er dingen gebeuren die we echt niet willen en waarvan we ons nu nog niet eens een voorstelling kunnen maken. Je zou bijna denken dat Marokkaanse en Antilliaanse Jongeren helemaal niet willen werken en dan in de hoek maar zielig doen dat ze geen werk krijgen en hierdoor het criminele pad opgaan.
    De cijfers worden er niet beter op, ondanks honderden miljoenen euro’s gespendeerd aan projectjes, buurtvaders, straatcoaches, gratis kickbokslessen, taallessen enz enz.

    Laten we maar goed uitkijken voor discipelen van Erdogan. Die zijn net zo stiekem als alle andere politici bij elkaar.

    Erdogan wilt meer Turken bij de Nederlandse overheid; er moeten meer Turken bij de Nederlandse politie, justitie en onderwijs… etc. Gemeenten krijgen steeds meer hoofddoek ambtenaren! AKP, wilt dat deze Turken het liefst Nederland willen veranderen in een islamitische staat. AKP leiders willen helemaal niet dat Turken integreren in Nederland. Die willen Turkije uitbreiden met Nederland als provincie.
    Tegelijkertijd, enorm toename bij de rechtsstudie, ze worden gelijk door de speciale Turkse ambtenaren getraind…Hieruit blijkt dus wel degelijk de lange arm van Turkije: door al die islamitische rechten studenten zal over aantal jaren onze rechtspraak worden overgenomen. Waar we nu zitten met de ellende van huidige rechters die alleen voor de moslims willen werken, sta je over 5 jaar voor de echte moslim rechter die eerst naar eigen dictator luistert! Blijkbaar kan het nog erger…Maar niemand wil het zien of durft het te zeggen. Want dat ligt natuurlijk weer ‘gevoelig’ en zijn ze weer ‘gekwetst’. 

    En wat krijgen wij, nettobetalers, ervoor terug?

    Wat krijg je ervoor terug. Het zijn hele etnisch-religieuze groepen, inmiddels aangegroeid tot een complete bevolkingslaag, die een gespannen verhouding hebben tot de maatschappij, van licht antagonisme tot openlijke vijandschap aan toe. Massa vrouwen met de jihadistische uniformen, mega moskeen die jongeren trainen, Onbeschofte taxichauffeurs, shoarmatenten met echt vieze shoarma, mannen in jurken die op de grond spugen, Turkse organisatie die werken voor Erdogan en die zoveel mogelijk subsidie binnenhaken, avondvullende uitzendingen van opsporing verzocht, dagelijkse ergernis van milioenen Nederlanders. Tja, best wel goed die massale import van kansloze lossers… Zeker nu al die ongeschoolde arbeid wordt weg geautomatiseerd heb je er helemaal niets aan.. Maar goed laten we het positief bekijken. Mark Rutte heeft een goede moslim ontmoet heeft hij verteld. Verder nooit meer iets van gehoord. Of was dat weer een van zijn leugens??

    Nu nog begrijpen dat 3e en 4e generaties meer radicaliseren vanwege de doodcultus, genaamd islamitische heilige oorlog;Jihad! We zijn onderweg. Het was niets, is niets en het maximale dat ze ooit te bieden zal hebben is tolerantie onder hoogspanning…
    En het gaat gewoon verder. Het is nu overduidelijk geworden dat de 4e en ook 5e generaties van Marokkanen, Somaliërs, Antillianen en Turken helemaal niets in de melk te brokkelen hebben. Kortom, er moet gedacht worden aan een terugkeer.

    Je hoeft geen genie te zijn om dit te zien!

    What you want is what you get!

    Met Vriendelijke Groeten.

    Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores, Lidya Dekker. N. Korse. S. Ellen Krans
      

  24. 24 S. Ellen Konne (@e_konne) 10 maart 2015 om 4:34000000 pm

    Pechtold, Rutte, Buma, Samson en het islamitische verovering lust als de belangrijkste voedingsbodem voor Jihadisme.

    De oorzaak is de haat tegen het westen die er vanaf zuigeling word ingepompt door opvoeding en imam. De oorzaak van jihadisme is de verplichting om de jihad te voeren. Islamitische jongeren scoren op dit punt “zorgelijk hoog”: 81% van de jongeren vindt in meer of mindere mate dat moslims meer macht moeten krijgen dan anderen in Nederland en 86% van de moslimjongeren is het in meer of mindere mate eens met de stelling dat Nederland moet worden overgenomen…Het Jihadisme stoelt op de islamitische religie. Dat dit Jihadisme nu zo zeer manifest wordt komt door de bevolkingsexplosie, die een stuwmeer van overtollige, ledige jongemannen heeft voortgebracht. Die vinden in hun religie een rechtvaardiging om zo te keer te gaan. Kortom: we zijn er nog niet klaar mee en kunnen volksverhuizingen tegemoet zien. Onze politici? Snappen er niks van.

    Grote meerderheid van de moslims in Nederland is van mening dat Nederland, over 20 jaar makkelijk overgenomen kan worden. Jihad is een heilige plicht en als er genoeg moslims zich in een prooiland zich verzameld hebben, begint weer een Jihad game! Deze opvatting is met de immigratie meegekomen en wordt dagelijks gevoed via satelliet, internet en imams in de moskeeën. De overheid door domheid geregeerd heeft de meest absurde overeenkomsten ondertekend waar ze met een uitzondering niet onderuit kunnen. Massa verzameling van de islamieten is het grootste gevaar voor de vrije wereld.

    Het is levensgevaarlijk voor het westen! Wij hebben ooit, met alle respect, simpele zielen in de islam gelovend binnengehaald en die hebben een enorme salafistische massa beweging veroorzaakt!! Nu, geen verblijfsvergunningen meer, dit is een oorlogsverklaring aan nederland, we zijn het zat.
    De oorzaak van jihadisme zien we dagelijks. Natuurlijk spelen islamitische doctrines een centrale rol in de verspreiding van het jihadisme. Georganiseerd geloof is gif en de islam is één van de vele varianten. 

    Hoewel er inderdaad jihadisten zijn die niet in ongelijkheid zijn opgegroeid, kan het niet geheel weggepoetst worden als voedingsbodem voor bekering tot het fundamentalisme. Voor sommige terroristen is het feit dat zij niet in westerse luxe kunnen leven reden om zich aan te sluiten bij militante islamitische organisaties…Moslims in alle Europese staten staan voor het merendeel achter de jihadisten. Ze hebben maar één doel Europa islamiseren. Machtigste Politici willen dit niet inzien en demoniseren de rest. want dagelijks komen in heel Europa duizenden en duizenden nieuwe jihadisten binnen.Europa gaat kapot door de EU leiders die van mening zijn dat al deze moslims hier kunnen blijven wonen. In de toekomst zullen heel veel moslims het voor niet-islamieten heel moeilijk gaan maken. Moslims komen naar hier om vrijheid en eenmaal bij ons gaan ze de oorspronkelijke bewoners al hun vrijheden ontnemen.

    Deze Jihadisten komen niet uit de hemel, Islam als veroverings- ideologie beveelt voor de Jihad…Jihad is een kernwaarde van hele islamitische politieke-militaire systeem. Een voedingsbodem is bodem waarom het goed toeven is, waarop de plant gedijt, een bodem die alle noodzakelijke elementen bevat voor fantastische groei. Zo’n voedingsbodem zijn onze wegkijk-politici, met D66 en PvdA als lichtend voorbeelden…Zolang islam zich verder wilt uitbreiden, ontstaat een voedingsbodem voor jihadisme en hoe meer moslims in Nederland, hoe erger het wordt.
    Jihadisme komt door religieuze haat alleen en niets anders en dat veroorzaakt pas de ongelijkheid.

    De meeste moslimjongeren voelen zich superieur ten opzichte van Nederlanders. Bijna 95% van de moslimjongeren vindt het belangrijk om moslim te zijn en wilt vechten als iemand kritiek heeft over de islam. Jihadisme, Islamitisch terrorisme is een geloof, geen toeval!

    Op deze manier is de maatschappij hopeloos verdeeld en moslims enclaves worden steeds groter.

    De belastingen zijn veel te hoog, VVD voert de PvdA en D66 programma’s uit! De belastingen zijn veel te hoog waardoor het vertrouwen volledig is verdwenen bij de burger. Banen staan op de tocht, flexwerken is een ramp waardoor huizenmarkt op slot! Een kind kan begrijpen waar het wringt. Daar ligt het werkelijke probleem en daar doet dit kabinet niets aan. Helemaal niets!
    De islamisering, de salafistische verbreiding, jihadistische voedingsbodem, wordt alleen nog erger…Nederlandse volk wilt niet alleen de jihadistische jongeren maar ook geen miljoenen salafisten in Nederland!
    We hebben nu onderhand al zoveel politici kunnen betrappen op geheugenverlies. En het Nederlandse volk is er helemaal klaar mee. We zijn het zat! En wij willen ons land terug!

    Rutte gaat niet verder dan de salafisten beschermer Ahmed Marcouch!

    Versterking van salafisme in Nederland gaat immers gewoon door, ondanks voortdurende waarschuwingen van islamkenners in binnen- en buitenland, honderden boeken, honderdduizenden artikelen op internet, en zelfs ondanks ISIS, dat elke dag weer laat zien wat jihad nu eigenlijk precies de kern van Islam is. Niemand zo blind als politici die niet willen zien.

    Als je hordes anti- westerse analfabeten hier heen haalt en je noemt ze asielzoekers en na 30 jaar kunnen deze mensen eindelijk lezen en schrijven. Tja dan gaan deze mensen met pensioen en hebben ze nooit bijgedragen om Nederland verder op te bouwen. Ze hebben geholpen met afbreken. Vandaar dat ze boos zijn op de welvaart van anderen. Willen we onze vrije, open en democratische maatschappij terug, dan zullen we daar ongetwijfeld voor moeten vechten. Niet met woorden, maar in het echt…

    Jihadisten/salafistengedogers PvdA, GL, CDA en D66 willen hun vijandelijke immigratiebeleid niet veranderen. Dit is ook wat ISIS graag wilt! VVD, D66, CDA, PvdA en GL zijn nog steeds voor de moslimimmigratie…,Rutte kabinet zet islamisering voort, moslim enclaves worden nog groter…
    Veel Moslims willen juist “matig” spelen om van tijd te winnen, ze beweren dat huidige jihad tuig te vroeg in actie komt en hun echte strijd in gevaar brengt!
    Rutte is niet tegen de Islamisering! Rutte heeft het woord islam niet in zijn mond gehad, had alleen over een groep islamitische soldaten:jihadisten! islam zelf is een gevaar, niet alleen een fractie van hun strijders…

    Een overbevolkte land dat uiteindelijk ten onder zal gaan aan de islamitische massa-immigratie dat toegestaan is door de stomme Politiek. Nog een paar decennia dan iser brutale islam die overheerst. De kinderen die nu opgroeien krijgen het zwaar.

    Nederland heeft niets aan mensen als Pechtold, Rutte, Buma en Samson die zich verschuilen achter de EU of VN en zelf het politiek correcte hoofd ophouden.
    Alleen politiek correct blijkt inderdaad politiek incorrect omdat gestrooid wordt met leugens en halve waarheden, visieloos ook nog eens.

    Wat VVD’ers over de jihadisten zeggen, vooralsnog zien we alleen woorden. Jihadisten voedingsbodem blijft ook onder hun kabinet bestaan…Voor een harde en duidelijke aanpak is kennelijk geen steun te vinden. En dat is jammer want zo gaat de veenbrand van het Jihadisme voort.

  25. 25 Balkanske priče 17 november 2015 om 7:45000000 pm

    Er is maar één islam en die geldt voor alle moslims.“Gematige islam” en “extreme islam” bestaan niet, zoals onder meer de Turkse premier Recep Tayyip Erdoğan ons bezworen heeft; er is alleen “de” islam…

  26. 26 Atatürk-met1T! 7 augustus 2016 om 9:08000000 pm

    Wat een onzin schrijf jij hierboven!
    Dus een moslim die de 5 zuilen naleeft en net zo leeft als jij dat doet, moet ook geloven in een monotheïstische staat?? Grote onzin zeg!!
    Ik ben overtuigd moslim maar geloof in een seculiere overheid! Ik ben een overtuigd moslim maar ik geloof in alles waar Atatürk voor stond! Grote grote onzin schrijf jij!!!

  27. 27 Victor Leman 1 maart 2017 om 3:36000000 pm

    De parasieten van de EU.

    Import massamoslims die parasiteert op de samenleving.

    Gevestigde orde partijen, VVD, PVDA, CDA, D66 en GroenLinks hebben onze intensieve landbouw en goede productie om zeep geholpen en in plaats daarvan hebben een parasitaire systeem gecreëerd voor de Moslims…!

    Het leeuwendeel van de landbouw uit Nederland is verdwenen, de echte productie is verjaagd met een waanzinnige beleid! Tegelijkertijd hebben de VVD, PVDA, D66 en CDA moslims geïmporteerd en genationaliseerd, terwijl zware industrie al weg was.. Om een parasitaire systeem tot stand toe brengen, zijn er miljoenen Moslims uitgelokt met hoge uitkeringen.. Desastreuze gevolgen van deze oude beleid zijn al jaren voelbaar en zichtbaar. Het vernietigt niet alleen de lokale productie, maar hele natie en cultuur!

    Met het toelaten van honderdduizenden moslims zonder werk, importeert Nederland tegelijkertijd de haat en het geweld van moslims.. Uiteindelijk hebben deze brutale Turken hier eigen politieke partij (DENK) opgericht om Nederlandse cultuur van binnenuit te bestrijden.

    Gevestigde orde partijen die al jaren aan de macht zijn en altijd samenwerken, hebben niet alleen de Nederlandse Landbouw en industrie vernietigd maar gaan ze ook door met het verhoging van de belastingen op de werkende Nederlanders; dit waanzinnige beleid om export uitkeringen naar Marokko en Turkije te regulieren is een diefstal!

    CYCLUS DER PARASIETEN!

    Honderden duizenden Turken en Marokkanen die uit Nederland vertrekken met een dikke uitkering hebben een paradijs leven! Nederlanders worden continue, meer en steeds meer belast om zo’n parasitaire systeem te onderhouden. Er komt geen einde aan de grootste diefstal uit de menselijke geschiedenis! Een oneindige cyclus, waarbij elke toestroom met uitkeringen, wordt constant vervangen door een nieuwe groep uit Marokko en Turkije die ook heel snel verblijfsvergunningen, dubbel nationaliteiten en uitkeringen krijgt en vervolgens in ziektewet beland om hun laatste bruto, in Turkije of Marokko als Netto te ontvangen!
    Nederlandse overheid als handlanger regelt en reguleert wat ze nodig hebben om deze cyclus draaiend te krijgen! Oude garde en media wil niet dat de zoveel Turken en Marokkanen in een negatief daglicht wordt gesteld…
    De partijen van oude systeem willen de lasten op de werkende populatie weer verhogen…! Het is gewoon treurig om te constateren dat hier werkende Nederlanders steeds meer overbelast worden om miljoenen moslims gratis te onderhouden..

    VVD, PVDA, CDA, D66 en GroenLinks willen nog meer islam, meer EU en minder Nederland!

    Oude garde heeft massa moslims toegelaten, maandelijks worden duizenden dubbele passporten afgegeven, Verblijfsvergunningen, uitkeringen verstrekt of gevoerd en vervolgens via speciale regelingen “terugkeer naar de paradijs” geregeld! Meer dan 80% van de Marokkanen en Turken hebben hier helemaal niet of nauwelijks gewerkt! Via schijn huwelijk, nep werk via Marokkaanse en Turkse uitzendbureaus, afkoop via frauderende schoonmaakbedrijven hebben ze verblijfsvergunningen gekregen. En nu gaan ze terug met een uitkering!

    BELASTINGEN VERSUS UITKERINGEN!

    Tijdens de verkiezingscampagne beloven oude garde politici gouden bergen maar hun verraderlijke beleid is nog niet verandert…Met huidige beleid verhogen ze straks de belastingen op de werkende Nederlanders weer om export uitkeringen naar Marokko en Turkije mogelijk te maken…

    Het is toch te gek voor woorden.
    Honderden duizenden Turken en Marokkanen die hotels, pomp stations, tintallen appartementen, villa’s in bezit hebben aan de middellandse zee worden nu onderhouden door de werkende Nederlanders die steeds meer belastingen moeten betalen.

    Nederlandse volk maakt zich juist ernstig bezorgd over de sluipende gevaar, veroorzaakt is door de partijen, VVD, CDA, D66, GroenLinks en PVDA… De bron van deze sluipende ondergang is juist de oude garde zelf.
    De gevolgen van de sluimerende neergang in Nederland zichtbaar door de vlucht van Nederlandse gezinnen uit de grote steden en uit Nederland zelf.

    VVD, CDA, D66, GroenLinks en PVDA willen nu weer samen gaan regeren. Zeker voor meer belastingen, meer moskeen, voor meer en nog meer parasieten import en voor meer EU!
    Wij Nederlanders moeten het weer ophoesten. Maar de laffe politici die zich ministers noemen hebben het lef niet want dan worden ze weer bedreigt. Dit kost ons vele miljoenen..Nu beseffen zij nog niet dat zij jarenlang in de maling genomen zijn door uitkeringen te sturen naar moslims die daar een betere bestaan hebben.. Miljoenen hebben zij overgemaakt..In Marokko en Turkije lachen zij zich helemaal rot.. Geld binnen krijgen en er niets voor hoeven doen..!


Plaats een reactie




آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته

  • 2.310.411 مسلمين --> مؤمنين

Prikbord Info:               سورة الفا تحة

سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ 1 الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 2 الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ 3 مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ 4 إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ 5 اهدِنَـــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ 6 صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ 7
أمين
كلمة الله هي الحقيقة
colorbar.gif
GASTENBOEK - HELPDESK - Wie ben ik?
  Aanmelden - Registreren
  Wachtwoord  vergeten ?

Kalender

mei 2007
M D W D V Z Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Bezoekers Info: Locaties.

Locaties: DEEL I - DEEL II.

Thalla & Beslama!!!

                لآ إله
إلآ آلله محمد رسول آلله

بن عياد محمد رشيد
www.BenAyad.be - Islam & Actua