Arabische jeugd trekt kat aan stukken.

Is dit normaal of is het mishandelen van een poes?

Advertenties

16 Responses to “• <b>Arabische jeugd trekt kat aan stukken.</b>”


 1. 1 Moke 14 september 2007 om 6:04000000 am

  Abdullah Ibn Omar, moge Allah met hem tevreden zijn, heeft overgeleverd: “De Profeet (vzmh) heeft gezegd:
  ‘Een vrouw werd bestraft omdat zij een kat had opgesloten totdat deze dood ging. De vrouw kwam in de hel terecht omdat zij de kat niet te eten en te drinken had gegeven tijdens de opsluiting en omdat zij de kat ook niet liet weggaan om zelf voor eten te zorgen’.”
  [De uiteindelijke overlevering door Boekhaarie en Moesliem]

  De uitleg van de hadieth: In deze hadieth wordt men aangeraden alle dieren en alle soorten vogels met rust te laten; huisvogels maar ook duiven en konijnen en andere soorten dieren. Men wordt ook aangeraden deze dieren niet op te sluiten of voedsel te ontzeggen. De vrouw in de hadieth is in de hel terechtgekomen vanwege haar gedrag naar de kat en dit is van toepassing op alle dieren. Het verhaal van Abdullah Ibn Omar gaat, zoals bekend, als volgt verder. Hij zag een jongen een touw om de nek van een kip doen en deze voortslepen. Abdullah Ibn Omar zei tegen dat jongen: ‘Vervloekt is degene die een vogel of een dier mishandelt’.

 2. 2 Moke 14 september 2007 om 6:11000000 am

  Naar een overlevering van Abu Huraira, moge Allah met hem tevreden zijn, heeft de Profeet (vzmh) gezegd:
  ‘Een man werd erg dorstig toen hij op een weg liep. Hij vond een put, klom erin, drank en kwam eruit. Hij zag een hijgende hond aankomen, die aarde vrat van de dorst en zei: Deze hond heeft net zoveel dorst als ik heb gehad. Hij ging de put weer in en vulde zijn schoen met water en gaf de hond te drinken tot die zijn dorst leste. Allah prees zijn daad en heeft hem vervolgens Zijn vergeving getoond. De “sahaba” vroegen de Profeet (vzmh) : worden wij dan beloond voor het behandelen van dieren? Hij, Allah’s zegen en vrede zij met hem, zei: je wordt voor elk levend schepsel beloond.’
  [De uiteindelijke overlevering door Boekhaarie en Moesliem]

  De uitleg van de hadieth: De barmhartigheid in de Islam is niet uitsluitend bedoeld tegenover mensen, maar ook tegenover de dieren. De Islam moedigt de moslim aan om barmhartig te zijn tegenover zijn medemens en de dieren.

  De man uit het verhaal liep op een pad en kreeg een enorme dorst en dronk uit de put. Toen hij uit de put kwam zag hij een hond die de aarde likte van de dorst. De man zei tegen zichzelf: deze hond heeft evenveel dorst als ik had. Hij besloot de hond water te geven, ging voor de tweede keer de put in, vulde zijn schoen met water en gaf de hond te drinken. Allah heeft zijn daad geprezen en heeft zijn zonden vergeven.
  ———————————————————————
  Bij deze mag ik broeder Khalid bedanken voor deze kennis te overhandigen aan de medemens!!!!

  Thalla & Beslama. 😉

 3. 3 Angela 15 september 2007 om 11:50000000 am

  Assalaamoe 3alaykoum warrahmatullah wabarakatoeh

  😦 😦 😦

  Verschrikkelijke beelden!!!!!!!!!!!!!!!

  het zijn kinderen maar,waarom doen die vrouwen op het eerste filmpje nix?!?! (immers hun verantwoordelijkheid)

  En het tweede filmpje is echt te gek voor woorden!
  subhanAllah hoe komen ze er ubgerhaupt op om zoiets met een dier te doen!!!

  ik heb zelf 2 lieve katten en ik zou het niet over mijn hart verkrijgen om ze ooit kwaad te doen.

  Trouwens ik wil niemand kwetsen hoor, maar ik was afgelopen zomer naar marokko gegaan en eerlijk gezegt vindt ik vele daar ook echt dierenmishandelaars!!!

  ze lachten mij zelfs uit als ik melk en vis ging kopen voor die lieve katjes 🙂

  hmmzzz ze wwaren gewoon jaloers, wouden zelf die vis eten 😛 haha grappie

  nee maar even serieus; ik vindt t echt verschrikkelijk!

 4. 4 fatima 15 september 2007 om 3:31000000 pm

  wat dit is toch echt niet grappig
  subhanaalah

 5. 5 Angela 15 september 2007 om 8:26000000 pm

  @ Fatima

  wie vindt het dan grappig??

 6. 6 H 18 september 2007 om 12:38000000 pm

  Die kinderen weten niet beter. Ze hebben dat overgenomen van hun ouders. In Marokko zijn dieren geen vrienden, maar iets dat vies is, en dat je vooral moet wegjagen (tenzij het ezels zijn die kun je nog gebruiken…)

  Het is jammer dat Marokko absoluut weinig kennis heeft van de Islam en de manier van leven op een islamitische manier. Een vrouw is de hel ingegaan, omdat ze haar kat niet te eten gaf en opsloot. Laat staan een kat slaan en martelen.

  Het enige wat we kunnen doen is kennis doorgeven.

 7. 7 H 18 september 2007 om 12:40000000 pm

  Ik heb het alleen over Marokko, omdat ik weet hoe het daaraan toegaat. Hoe het in andere Arabische landen gaat weet ik niet.

 8. 8 Yasmina 18 september 2007 om 1:15000000 pm

  Als moslim toon je barmhartigheid voor alle levende wezens, ook dieren horen daarbij. Dat is de basis om verder op te bouwen en jezelf een goede moslim te kunnen noemen.
  Ik voel me al schuldig als ik een vlieg heb gedood en denk dan, ga ik nu hiervoor naar de hel?
  Die vrouwen zijn harteloos, die kinderen zullen opgroeien tot mensen die geen gevoelens hebben voor het lijden van anderen, dat stopt niet bij dieren. Maar ik denk dat je gelijk hebt,H, die mentaliteit zit er echt bij Marokkanen, ik weet niet waarom? Waarschijnlijk bij alle arabieren in het algemeen!

 9. 9 levensgenieter 18 september 2007 om 2:02000000 pm

  Waar hebben jullie het toch over…marrokanen dit marrokanen dat…die man op het filmpje leek me echt niet marrokaan hoor.

  Met alle respect …je kan mensen niet beoordelen.
  Ik ben marrokaanse en kan bij mijn weten niet zeggen dat de mensen die ik ken of in mijn omgeving heb dieren mishandelen hoor.

  Niet dat we alle dieren in huis nemen omdat we het niet gepast vinden.Ik vind persoonlijk dat dieren horen te leven in de vrije natuur.(behalve een kat mischien vermits die ook wel vrij kan rondlopen)

  stop met plakkertjes te kleven op grote schaal…want je man niet iemand boeten voor een daad van een andere!

 10. 10 H 18 september 2007 om 2:33000000 pm

  Levensgenieter,

  Ik zeg ook niet dat hij een marokkaan is. Ik zeg dat over het algemeen marokkanen dierenmishandelaren zijn (in Marokko). Vraag een jochie buiten of hij ooit een kip met stenen heeft bekogeld, of een kat in het rond heeft laten slingeren of wat dan ook, zijn antwoord zal met volle trots ja zijn!

  Ook oudere mensen kunnen je haarfijn uitleggen wat ze in hun kinderjaren dieren hebben aangedaan!

  Het is gewoon zo.

  Kijk naar Nederlanders, totaal ander beeld van dieren, terwijl t niet eens moslims zijn. Ze behandelen dieren net als mensen. Ze hebben zelfs een dierenambulance!! Stel dat maar es voor in Marokko, waar ze niet eens genoeg ambulances hebben voor de mensen!!

  Ik ben een pure marokkaanse, trots op mijn afkomst, maar 100% realistisch.

 11. 11 levensgenieter 18 september 2007 om 3:40000000 pm

  Tja…

  Je ziet het enkele doen en dan ga je veralgemeenen.
  En jebent Marrokaanse die puur is en er nog trots op ook.
  Het word steeds ingewikkelder.

  Lieverd je haalt bepaalde dingen door mekaar.
  1)Levensomstandigheden Nederland/Marrokko zijn niet dezelfde…Idd niemand denkt erom vis te halen voor een kat omdat ze zelf maar eens om de blauwe maan het zichzelf een kunnen permiteren.
  2)Dieren worden daar als dieren behandeld en beschouwd…en leven zo dus in het wild.Zij maken daar niet deel uit van een gezin en dat hoeft ook niet.
  Je weet dat het speeksel van honden bvb onrein is …toch?

  Je moet gewoon goed zijn tegenover dieren in het algemeen daar ben ik het mee eens.Maar je moet er niet te ver in gaan vindik persoonlijk.Het geld zou beter besteed worden aan mensen die honger leiden …dieren kunnen ook wel gewoon restjes eten hoor…daar hebben zij vast geen problemen mee.

 12. 12 Pinkeltje 19 september 2007 om 2:31000000 am

  Salaam,

  Het eerste filmpje met de kinderen die het katje mishandelen spreekt voor zich. Velen hebben geen respect voor de natuurlijke omgeving. Zoiets krijg je met de opvoeding mee. De opvoeding ‘tarbiya’ echter is niet altijd wat het moet zijn…

  Het tweede filmpje daarentegen is echt grappig omdat het niet echt is. Hoe kan in godsnaam een kat enkel de draden van de “oortjes” opeten en de oortjes zelf uit haar bek laten slingeren? Hahaha…en dan wacht die kerel totdat ze de draden uitpoept…hahaha…en vervolgens trekt hij deze volledig uit de kat via haar achterste… Met alle respect maar als dat realistisch was dan had hij alle darmen en organen mee uitgetrokken. Dit is pure trucage en geen dierenmishandeling. Wees een beetje kritisch in het bekijken van de filmpjes…hahaha…

  M’a salaama

 13. 13 Yasmina 19 september 2007 om 4:39000000 pm

  wij hielden in onze kinderjaren ook vogeltjes bij die een gebroken poot of vleugel hadden en zehma gaven ze verzorging (dus gewoon in een kooi tot ze genezen waren 😉 ) en ons moeder hielp ons, dus niet alle marokkanen zijn zo natuurlijk,,,

  Het is gewoon een feit, als we in marokko waren gebleven en daar opgegroeid dan zouden we deze reacties nooit lezen.
  Daar zouden we een schattig lief poesje ook gewoon een duw geven als die in de weg loopt, ipv een kommetje melk serveren en aaien.
  Daar zijn de dieren er voor pracktische redenen, niet voor
  emotionele!

  m’a salaam

 14. 14 mohktari bizjou 21 oktober 2007 om 10:22000000 am

  moeilijk verkopen zo van die halve poesje

 15. 15 Youssra 12 maart 2010 om 6:35000000 pm

  Ik word hier echt misselijk van 😥
  Hoe kunnen ze, soubhanallaaah!!

 16. 16 isaak 5 augustus 2011 om 2:35000000 pm

   
  Noorse overheid zeker als politieke aanvoerder van de islamisering, waaraan men al decennia lang meewerkt en medeplichtig aan het hoogverraad, is duidelijk verantwoordelijk voor de massamoord en voor de toekomstige burgeroorlog.
   
   
  Super moderne helikopters konden het eiland Utoya binnen enkele minuten bereiken, maar zijn ze niet ingezet om kinderen te beschermen. Tijdens Balkan oorlog worden ze wel ingezet om Servische Christenen te bombarderen. Om Afghaanse en Libische Moslims te beschermen, worden ze “op tijd” ingezet.
  Sms-verkeer tussen Julie en haar moeder: 17:42 “Julie: Mams, zeg tegen de politie dat ze haast maken. Er sterven hier mensen.”……..19:01 Julie: “Mams: De politie komt nu ook per boot op het eiland aan,…” Volgens de bronnen binnen Noorse inlichtingendiensten zijn de beschietingen nog eerder begonnen en dacht de regering dat moslims in actie zijn en gezien hun grote electorale belangen bij de moslimimmigranten, wilden ze niet “zo hard” optreden!
  Waanzin: ” …Toen een uur later bekend werd [dit klop niet, eerste melding was al meer dan 1.30 uur geleden geweest] dat er een schietpartij gaande was op Utøya, wilde de politie daar met een helikopter naartoe. Maar het personeel van het toestel bleek met vakantie!.”
  Bron: Krant VG
   
  Noorse autoriteiten wisten wel dat de agressieve, onnatuurlijke moslimbevolking geen grenzen kent met zijn explosieve voortplanting. Ze wisten wel dat het snelle voortplanting een heilige plicht is van iedere moslim en als gevolg elke vierkantenmeter van het Noorse groengebied omgezet moest worden in beton om nog meer broedplaatsen te creëren voor “heilige” uitstoot van dictatoriale Moslimlanden.
  In de grootsteden zijn er enkele moslim families die zelfs hele wijk kunnen bevolken, het is een kettingreactie die niet meer bestreden kan worden binnen Noorwegen en Nederland. Heel veel woningen worden gebouwd, in de grootste steden zijn lange wachtlijsten voor woningen in de sociale sector. Een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 12 kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige.
  De verhoudingen worden scherper met de toename van segregatie. Zowel in de praktijk als via wetenschappelijk onderzoek bewezen dat islamitische immigratie op korte en lange termijn tot ernstige maatschappelijke problemen leidt, daar zien we elke dag de voorbeelden van. Kunnen we dan eerst eens een einde maken aan die massa Moslimsimmigratie en orde op zaken stellen? Het werkt gewoon niet, dus dan moet je het gewoon niet doen. Heeft niks met discriminatie of racisme te maken, maar alles met realiteitszin.
  In feite heeft Noorwegen de oorlog tegen het terrorisme al verloren, want we laten hier alles toe, tot aan de bouw van moskeeën en islamitische scholen waar eventuele haat en organisatie op dat gebied kan worden verspreid. We kunnen de islamisering en deze invloed niet meer stoppen want dan moet je alles stopzetten en dat gaat helaas niet meer.

  Het is de vraag wanneer het Westen wakker wordt en gaat beseffen dat Islam per definitie in oorlog is met de niet -islamieten.
  Hiervoor heeft deze Islamitische oorlog de mannelijke bevolking nodig. De oorlogskwestie is een kwestie die de gehele moslimwereld voor alle komende eeuwen raakt. De oorlog moet altijd een bron van vermindering van het aantal Europese mannen kunnen zijn, terwijl het relatief een vermeerdering van het aantal vrouwen teweegbrengt. Moslims willen deze vrouwen ook onderwerpen aan hun barbarse ideologie.
  Islamitische loverboys en verkrachting van niet- Islamitische vrouwen, zou om een soort ritueel van vernedering gaan, een demonstratie van islamitische mannenprivileges over de onderworpenen.
  De islam kent geen godsdienstvrijheid en geen enkele wederkerigheid, een concrete bewijs dat islam geen godsdienst is. In Marokko en Turkije is verboden om zich tot een godsdienst te bekeren of om te verklaren dat men de islam heeft verlaten.
  Zelfde Moslims die Nederland als hun nieuwe broedplaats kiezen, gaan oneindig door met hun verbreiding. De gemeenschap moet voor zijn genoegens die vrouwen en talrijke kinderen onderhouden, als massa hoofddoekvrouwen niet in eigen onderhoud kunnen voorzien. Zo kan men dus vier of meer echtgenoten uit land van herkomst halen met alle kosten op vijanden. Dit betekent in concrete dat de werkende Nederlander ervoor zorgt dat om de 3 jaren islamitische vrouwen massaal met meer kinderen voor de komende 40-jaar verzekerd zijn van vast inkomen zonder te hoeven werken. Belasting betaler moet steeds harder werken voor de Moslim stieren die hun neuk business “de enige ware godsdienst” noemen en zich vijandig stellen tegen de normen en waarden van de naïevelingen. Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door en beginnen meteen met de volgende ronde, ze gaan weer naar hun heilige herkomstland om nog jongere vrouwen uit te kiezen. Islamitische loverboys activiteiten hebben toch niks mee te maken met de arbeid of enige toegevoegde waarde voor de maatschappij!
   
   
  Maffiosi woningbouwverenigingen brengen natuurbalans in gevaar!
   
  Ze gaan gewoon door met het vernietiging van hele natuurgebied. Hun vuile werk leid tot meer opwinding bij de moslims. Moslims krijgen nog betere TV schotels voor hun communicatie met de herkomstland. Kolonievorming met de nieuwbouw gaat gewoon door: met de nieuwbouw wordt er ook door deze brutale woningbouwcoöperaties gelijk een moskee neergezet. Moslimbevolking raakt gefascineerd en fokt nog harder…Beschaving wordt omgezet in middeleeuwse barbarij en het totale leefgebied van andere dieren wordt steeds kleiner.
  Sinds laatste 1.5 jaar hebben georganiseerde Moslims binnen Europa er nog eens 700.000 zielen bij gekregen.
   
  De stilte in de Westerse media over het feit dat het nu islamitische kolonie in omvang gaat verdubbelen is even verbijsterend als veelzeggend. Een razendsnel groeiende colonne van miljoenen, zonder enkele integratie is namelijk hetzelfde als een kernbom.
  Niet stoppen van het Islamitische fokkerij betekent dat er tientallen miljoenen Moslims praktisch open grenzen hebben en dit gecombineerd met een verzorgingsstaat wordt een eindeloze toestroom en aanwas van criminele uitstoot. Dat betekent dat er geen toekomst meer is voor de autochtone bevolking.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته

 • 2,101,618 مسلمين --> مؤمنين

Prikbord Info:               سورة الفا تحة

سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ 1 الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 2 الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ 3 مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ 4 إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ 5 اهدِنَـــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ 6 صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ 7
أمين
كلمة الله هي الحقيقة
colorbar.gif
GASTENBOEK - HELPDESK - Wie ben ik?
  Aanmelden - Registreren
  Wachtwoord  vergeten ?

Kalender

september 2007
M D W D V Z Z
« Jul   Okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Bezoekers Info: Locaties.

Locaties: DEEL I - DEEL II.

Thalla & Beslama!!!

                لآ إله
إلآ آلله محمد رسول آلله

بن عياد محمد رشيد
www.BenAyad.be - Islam & Actua
Advertenties

%d bloggers liken dit: