• Marokkaanse minderjarigen slachtoffer van een pedofiel.

ROTTERDAM, 13/07/2007 – Politie lijkt wél te hebben geblunderd bij de beruchte ontuchtzaak in het Rotterdamse Oude Noorden. Theo B. (62), die orale en anale seks zou hebben gehad met drie Marokkaanse buurjochies, had waarschijnlijk veel eerder gepakt kunnen worden dan eind vorig jaar. Burgemeester Opstelten ontkende eerder dat er fouten zijn gemaakt.

Gisteren bleek tijdens behandeling van de zaak in de rechtbank dat de vermeende ontucht al in april aan het licht kwam toen één van de knulletjes, destijds 10 jaar, een ’gesprekje’ had met de politie. Deze maakte echter geen proces-verbaal op en verhoorde het kereltje pas in juni. Toen werd ook duidelijk dat de gebrekkig ontwikkelde Rotterdammer zich zou hebben vergrepen aan het tweelingbroertje van het ventje en aan een derde jochie, dat zelfs ruim vijf jaar slachtoffer zou zijn geweest. Verder blijkt de man al eerder veroordeeld voor ontucht en dat de ’gezinscoach’ van een slachtoffer de politie vergeefs waarschuwde.

De ontucht in de Snellemanstraat bij Moskee Abou Bakr zorgde voor onrust: de buurt moest gekalmeerd worden tijdens een bewonersavond.

De lakse werkwijze van politie legt mogelijk een bom onder de getuigenissen de vermeendeslachtoffers. Doordat er in de buurt, op de scholen van de kinderen en binnen hun families al vóór de verhoren gesproken is over de vermeende ontucht, zouden verklaringen van de Marokkaanse jongetjes vals kunnen zijn, meent de advocaat van verdachte. Ook de officier van justitie is verbolgen. ,,Dit verdient geen schoonheidsprijs.’’ Misbruik van één van de broers kan mede hierdoor niet bewezen worden.

De verdachte ontkent de ontucht met de andere 10-jarige broer. De tweeling meent echter tussen 2004 en 2006 meermaals te zijn verkracht. Het seksueel misbruik van een ander buurjongetje, destijds 13 jaar, bekent de verdachte deels. ,,Hij vond dat goed,’’ zegt B. De Rotterdammer zou het 13-jarige kereltje afhankelijk hebben gemaakt door het jochie bedragen tot 70 euro als hij ’wat bij mocht doen’. Vaak zou dit orale seks zijn geweest.

De drie jongens hebben angstaanvallen door de gebeurtenissen. De officier van justitie acht misbruik en verkrachting van een van de broers en de destijds 13-jarige jongen bewezen en eiste 3,5 jaar cel. De man moet ook in behandeling. De uitspraak valt op 26 juli 2007.

BRON: ‘www.ad.nl’

Advertenties

11 Responses to “• Marokkaanse minderjarigen slachtoffer van een pedofiel.”


 1. 1 Moke 24 juli 2007 om 1:44000000 pm

  : آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته – الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله أما بعد

      ايها الاخوة والاخوات في الاسلام

  Beste ‘Broeders en Zusters in de Islam’,

  Mocht uw zoon, familielid of bekende aanverwante in verwikkeld geraken, wat zou jij tegen die oude man doen???

   

  Moge Allah (swt) onze reacties meer zegeningen vertonen,
      يجب ان سحا نه وتعالي ردودنا ابداء المزيد من الادعيه

  Thalla & Beslama,

 2. 2 Amina... 24 juli 2007 om 5:01000000 pm

  3 jaar en een half cel????????
  Die rechters verdienen drie jaar alleen maar voor deze uitspraak !

 3. 3 Chahida 25 juli 2007 om 3:42000000 am

  zo doen we dat dus, de dader krijgt 3,5 jaar cel en gaat in behandeling. hmm das lux vind je niet. uuh.. en de kinderen? wat krijgen zij dan aaneboden? psychologische hulp evt? en de ouders van de kinderen, krijgen ze evt begeleiding bij het omgaan van de situatie/opvoeding? en hoe gaat het verder met de toekomst van de kinderen? weet je dat seksueel misbruikte kinderen later of in de criminaliteit en of in (deel nemen) de prostituee terecht komen? ik werk met jongeren die vroeger seksueel misbruikt zijn > ik moet zeggen dat het (nooit) moeilijk te verwerken is en krijgen hierdoor psychische klachten> vooral als ze in een leeftijd terecht komen waar ze het besef krijgen dat iemand hun vanwege een bepaalde bedrag hun lichaam heeft betast en dat ze dat toelieten > vooral als ze erachter komen dat ze door het “NEE & STOP” zichzelf hadden kunnen redden > vooral als ze beseffen dat ze toen niet wisten wat het inhoudt en dat ze etv bij niemand terecht konden odat het nog steeds een onbesproken onderwerp is bij de marokaanse gezinnen > vooral als ze beseffen dat het voorval eerder gestopt had gekund door hun serieus te nemen en iets voor ze te kunnen betekenen. jammer en triest dat zo iets zich blijft herhalen in de maatschappij. een vroege juiste begeleiding/ondersteuning van een professional is noodzakkelijk.
  Tip aan elke ouder:
  * leer je kind beter kennen door gesprekken met hem/haar te voeren.
  * geef samen met je partner en evt een professional je kinderen “SEKSUELE VOORLICHTING” > informatie is te vinden bij GGD.
  * neem je kind serieus > ook al weten we dat een kind soms in een fantasie leeft
  * leer je kind de woorden “NEE & STOP” zeggen en wanneer het kind dat kan toepassen (GRENZEN)
  * Geef in godnaams je kind een weekelijkse zakgeld en beloon je kind met complimenten
  * als je het ind wil straffen > straf het kind op zijn ongewenst gedrag en NIET op zijn persoonlijkheid. Slaan is niet straffen maar PIJN DOEN en dat willen we niet hebben.
  * kinderen zijn altijd opzoek naar GRENZEN van nderen/OUDERS. Als ouder geef daarom duidelijk jou Grenzen aan > ja is ja en nee is nee niet terugkrabbelen . het kind in een goede richting sturen zal je alleen maar lukken als je het kind het gevoel geeft dat hij invloed kan uitoefenen op zijn leven en dat hij keuzes mag maken. Ook HUMOR gebruiken is belangrijk. een kind is een slimme individu die opzoek is naar het eigen IkJE en heeft daarbij al onze steun en liefde nodig.
  gr chahida

 4. 4 Moke 25 juli 2007 om 7:05000000 pm

  : آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته – الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله أما بعد
  Beste Zusters in de Islam,     ايها الاخوة والاخوات في الاسلام

  Aan Chahida, wat een mooi gedachte, spijtig dat niet iedereen het zo heeft.

  Aan Amina…, dat is bitter weinig, echt waar. VOLLEDIG AKKOORD!!
  Het heeft te maken met het seculier systeem dat hem rechten heeft gegeven zoals bij homo’s, transexuelen, pedofielen, lesbies.
  Volgens het Islamitisch rechtsysteem zou het doodstraf betekenen.

  Als je het maar weet, tjonge toch allemaal!!!

  Moge Allah (swt) onze reacties meer zegeningen vertonen,
  يجب ان سحا نه وتعالي ردودنا ابداء المزيد من الادعيه

  Thalla & Beslama.

 5. 5 Chahida 26 juli 2007 om 2:07000000 pm

  Aan Moke,
  Wat ik hier heb beschreven is niet maar “EEN GEDACHTE”, nee , het is meer dan dat. het is de manier/methode hoe wij met elkaar zouden moeten omgaan in het algemeen, zowel binnen het gezin als daar buiten. maar ja, zoals je zelf al zegt; spijtig dat iet iedereen het zo heeft, terwijl als we als moslims terug gaan naar de tijd van onze profeet(sw), dan moeten we ons schamen. hoe hard heeft hij zijn best wel niet gedaan om ons het doel/leer van het leven bij te brengen, en toch is het moeilijk voor sommige mensen om het barbaarse leven achter zich te laten, moeilijk om te veranderen.
  wat ik eigenlijk wil zeggen is dat kinderen ons als voorbeeld zien, en het is spijtig als we zien hoeveel jongeren/kinderen in verkeerde pad terecht komen en in plaats om hun te helpen doen we niets meer dan un afwijzen.
  gr chahida

 6. 6 jessica 27 juli 2007 om 12:07000000 am

  selam alaikum

  ja,dit is echt erg,je ziet en hoort de laatste tijd niets anders…
  ik zou die man vermoorden als dat mijn kinderen waren..

  ik zal altijd met mijn kinderen praten,en hun leren dat ze nooit bang hoeven te hebben om iets te zeggen,en dat ze zich noooooit hoeven te schamen.

  hen leren dat niemand hen mag pijn doen,hoe dan ook!
  ik wens dat geen enkel kind toe,maar ik denk dat ik zou sterven als ik dat mee maak.

  ik zit er veel mee in mijn hoofd,ik ben bang dat mijn dochter zoiets meemaakt in de kinderopvang,ik let altijd op signalen.

  als je hoort op nieuws,dat ze worden ontvoerd uit hun hotelkamer,of overlaatst die 3 mannen en vrouw die van plan waren een klein meisje op beestige manier te misbruiken,dan voel ik niets anders dan woede,en haat en dan begin ik te huilen omdat ik denk stel je voor dat dat jou dochter is….ik zou doodgaan!!!!

  dan vraag ik aan ALLAH,oh ALLAH,laat mijn kind nooit zoiets overkomen,ik zou dit niet kunnen doorstaan…

  ik hoop dat ALLAH onze kinderen beschermd inshallah!!!

 7. 7 Chahida 27 juli 2007 om 1:18000000 am

  Hoi Jessica,

  Persoonlijk vind ik dat je het al heel goed doet . met je kinderen praten etc.
  Ik begrijp je bezorgdheid en geef je groot gelijk als het gaat om op signalen te letten bij terugkomst van dagopvang etc.
  maar kijk uit dat je niet te overbezorgd wordt,je kan niet alles voorkomen, en kinderen hebben ook wel vrijheid nodig om eigen ikje te vormen. kinderen zijn eenmaal voor de leen > je voedt ze op en leert ze zelfstandig te zijn en dan zijn weg > daar volgen ze hun eigen leven.

  je kinderen quran leren en veel dou3aa.

  gr chahida

 8. 8 musliem25 27 juli 2007 om 8:11000000 pm

  sallam broeders en zusters in de islam.

  Moge allah swt eerst en voor de familie van deze jonge broeders bijstaan en sterkte schenken…
  daarom wij als moslims praten te weinig met onze kinderen.want wat zeggen we steeds.ze zijn nog te jong.geloof me broeders en zuster.
  maak je kinderen van jongs af soldaat.
  leer ze koraan en hoe ze moeten omgaan met vreemden.vooral vragen stellen,wanneer zei thuis komen.spreek over die dingen.ook over sexuele gedrag binnen de islam.
  want je weet nooit wanneer zei met deze in contact kunnen komen.zo zie je hoe jong deze jonge broeders waren.beloon je kind.en leer het niet zomaar geld aan te nemen van vreemden..
  geef ze een bepaalde veilige gevoel waar ze hun hart kunnen luchten.dat doen onze moslims ook weinig met hun kinderen.maak je niet alleen niet zorgen wanneer zei dorst of honger hebben.
  maar wanneer zei met iets dwars zitten.
  wat het ook mag zijn.
  want we leven in gevaarlijke tijd.die ook vermeld is bij dagdes opstanding…

  moge allah swt ons beschermen en onze kinderen.vergeven van onze ouders en hen te vergeven voor hun onwetendheid.
  moge allah swt onze garten verzuiven en imaan versterken

 9. 9 musliem25 27 juli 2007 om 8:14000000 pm

  mijn excuses voor mijn type en formuleren van mijn zinnen fouten.

  ik hoop dat jullie er aan uit geraken..

  ik zou deze ziekelijke mens.zijn gezicht hard tegen de grond wrijven

 10. 10 Moke 27 juli 2007 om 9:08000000 pm

  : آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته – الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله أما بعد
  Beste ‘Broeders en Zusters in de Islam’,     ايها الاخوة والاخوات في الاسلام

  Verdere ontwikkelingen: de uitspraak op 26 juli 2007.

  De 62-jarige Rotterdammer Theo B.:
  – 3j gevangenis + 0,5j voorwaardelijk (Rotterdam Noord)
  – volgens de man begon het misbruik pas toen een van de jongens al zestien was. De jongen werd betaald voor zijn diensten. Toen de buurt hoorde van het misbruik, ontstond er veel onrust.

  Drie jaar maar, stuur hem gewoon naar huis.
  Je zult zien, het ook nog gebeuren!!!

  luxe luxe luxe, TV, pc, video of dvd in het gevang: beter kan niet.
  Ik heb zo iets thuis niet????

  Moge Allah (swt) onze reacties meer zegeningen vertonen.
      يجب ان سحا نه وتعالي ردودنا ابداء المزيد من الادعيه

  Thalla & Beslama.     😦     😦     😦     😦     😦

 11. 11 Fatima 10 september 2007 om 1:56000000 pm

  Het beste wat we kunnen doen is onze verantwoordelijkheden nemen om onze kinderen beschermen tegen deze dioten, hypocriete harteloze ongelovige beesten. Als jullie eens wisten wat er allemaal niet voor praktijken met kinderen plaatsvinden in de opvang/ pleeggezin en jeugdzorg! hou ze daar weg. Maar aan de ene kant denk ik ook van ja, ik hoor toch helaas al te vaak dat zulke praktijken ook in moslimlanden gebeuren, wat wordt daar aan gedaan? En waar is het geloof gebleven. Door al dat viezigheid op tv verliezen de mannen hun hoofd en volgen Amerika in hun praktijken. Gebruik jullie verstand en word wakker Arabieren! Jullie verkopen jullie ziel zonder daar bij stil te staan. De wereld staat al op zijn kop. Kijk wat een chaos op de wereld. Zelfs de natuur laat merken dat het niet lang meer duur voordat de wereld vergaat.
  Nou ieder voor zich, red wie zichzelf redden kan. Vergeet wel de afrekenig zal komen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته

 • 2,101,618 مسلمين --> مؤمنين

Prikbord Info:               سورة الفا تحة

سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ 1 الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 2 الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ 3 مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ 4 إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ 5 اهدِنَـــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ 6 صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ 7
أمين
كلمة الله هي الحقيقة
colorbar.gif
GASTENBOEK - HELPDESK - Wie ben ik?
  Aanmelden - Registreren
  Wachtwoord  vergeten ?

Kalender

juli 2007
M D W D V Z Z
« Jun   Sep »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Bezoekers Info: Locaties.

Locaties: DEEL I - DEEL II.

Thalla & Beslama!!!

                لآ إله
إلآ آلله محمد رسول آلله

بن عياد محمد رشيد
www.BenAyad.be - Islam & Actua
Advertenties

%d bloggers liken dit: