• Oude Marokkaan krijgt 10 jaar gevangenisstraf.

09/05/2007 – De 61 jarige Hassan el B. moet tien jaar de cel in voor het drie jaar lang gijzelen en verkrachten van een jonge vrouw. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam woensdag besloten. De Marokkaanse Rotterdammer hield de 25-jarige Samira vast in een hennepkwekerij in Rotterdam-West. Eerder eiste het Openbaar Ministerie 12 jaar cel.

De vrouw werd in 2003 met een hard voorwerp op haar hoofd geslagen en vervolgens afgevoerd naar een verborgen ruimte bij de hennepkwekerij. In de eerste dagen lag ze buiten westen in het donker met haar handen en voeten vastgebonden. Nadat ze bijkwam heeft ze in totaal bijna drie jaar lang in de ruimte vastgezeten. De 61-jarige man zou haar ‘zeer frequent’ hebben verkracht.

De rechter noemde de behandeling van de vrouw mensonterend. De man had een grove inbreuk gemaakt op haar lichamelijke integriteit en levenssfeer, haar vernederd en misbruikt. Daardoor kampt de vrouw met ernstige psychische problemen, lijdt aan een stressstoornis, vergeetachtigheid, angst, slapeloosheid, paniek- en woedeaanvallen.

——————————-

Hij lijkt een sympathieke, oude, aimabele Marokkaan (aardig), maar de 60-jarige Hassan El B. bekende gisteren dat hij doelbewust een 25-jarige vrouw aan handen en voeten had vastgebonden in een piepklein, stinkend hokje onder zijn hennepkwekerij in Rotterdam-West.

De doodsbange vrouw werd uiteindelijk pas na drie jaar bij toeval bevrijd door de politie. In de tussentijd had ze weliswaar iets meer bewegingsvrijheid gekregen, maar was ze al die tijd geestelijk bedreigd, verkracht en mishandeld. Justitie eiste voor de Rotterdamse rechtbank twaalf jaar gevangenisstraf tegen de man, die voor de rechtbank gisteren net zo aimabel was zoals zijn buurtgenoten hem kennen. Maar volgens een psychologisch rapport gaat achter die nederige façade een hautaine en zelfverzekerde man schuil.

El B. sloot Samira op na een conflict met haar en haar moeder om haar te straffen. “Ze kon met geen mogelijkheid weg”, aldus officier van justitie mr. E. Pols. Met een virtuele ’schouw’ liet de officier zien in wat voor kleine en smerige ruimtes Samira al die tijd zat opgesloten. “Ze had nauwelijks gelegenheid om naar het toilet te gaan en als ze zich wilde wassen, moest ze met Hassan naar bed.” 

Hoewel El B. gewoon naar zijn werk ging en zelfs verschillende keren naar Marokko op vakantie vertrok, ondernam het meisje geen enkele ontsnappingspoging. Justitie verklaart dat doordat ze doodsbang was voor haar kidnapper. Ondertussen hield El B. er ook een ander ‘liefje’ op na. De 19-jarige Nermina kwam geregeld bij hem over de vloer en voelde zich verplicht met hem naar bed te gaan.

BRON:  ‘http://www.depers.nl’   &   ‘www.telegraaf.nl’

Advertenties

20 Responses to “• Oude Marokkaan krijgt 10 jaar gevangenisstraf.”


 1. 1 lady fef 3 juli 2007 om 3:18000000 pm

  salaam,
  amai!! een gek wollaah!! sommige mensen zijn echt ziek.ik vind dat zo erg voor dat meisje, hij heeft kapot gemaakt wat niet van hem is. zij draagt dat nu heel haar leven mee, moge ALLAH swt haar bijstaan 😦 😦 😦

 2. 2 Moke 3 juli 2007 om 3:23000000 pm

  Mag je wel zeggen, het ergste van alles is, dat het zijn eigen dochter is. Uw eiegen dochter misbruiken, pedofiel is dat!!!

 3. 3 lady fef 3 juli 2007 om 3:26000000 pm

  das idd heel erg, weet hoe dat voelt echt rot pff sommige verdienen niet alleen de dood maar veel meer moge ALLAH swt alle gekken verwijderen van de moslims!!!

  p.s thanx voor de 😦 e

 4. 4 H 3 juli 2007 om 3:29000000 pm

  Weten jullie zeker dat het zijn dochter is? Want uit de tekst is dat niet te halen, ze praten gewoon over een man en een vrouw. En als dat zijn dochter was, hadden ze dat er wel smakelijk bijverteld.

  Maar het blijft walgelijk

 5. 5 Moke 3 juli 2007 om 3:56000000 pm

  Salaam Zuster H,

  Ik redeneer wat erop staat: EERSTE INDRUK!!!!

  El B. sloot Samira op na een conflict met haar en haar moeder om haar te straffen.

  Er zijn hier 3 pers. aanwezig: man, vrouw en dochter.

  Zijn man en vrouw gescheiden????????????

  Beslama.

 6. 6 lady fef 3 juli 2007 om 4:01000000 pm

  je kan het effe opzoeken e moke

 7. 7 H 3 juli 2007 om 4:31000000 pm

  Misschien een vriend van haar moeder, die het op haar dochter gemund heeft, nadat zij niets meer wou met m???

  Dat lijkt me geloofwaardiger, dan zijn eigen dochter, dat is gewoon onmogelijk. Ik wil dat niet geloven!

  Ik heb namelijk wel vrouwen gezien die gscheiden zijn en toch vriendjes erop na houden, ookal hebben ze oudere dochters…

 8. 8 Gitpia__ 3 juli 2007 om 5:14000000 pm

  Salaam Alikum,

  Dit kan je met niets goed praten, dan het slachtoffer steunen en het verzachten van haar omstandigheid. Moge Allah St haar gruweldaden zo snel mogelijk doen vergeten en proberen met therapie terug een leven op te bouwen.

  Ps: of deze oude man nu met zijn eigen dochter of met iemand anders dochter heeft misbruikt, doet er niet toe. Het blijft een gruweldaad die moeilijk te begrijpen valt.

  Allah St shfie deze vrouw en haar geduld geeft, om deze te verwerken. Amien Ya Rabbi 3alamien.

 9. 9 H 3 juli 2007 om 5:38000000 pm

  Ik denk dat het wel degelijk een belangrijke rol speelt voor dat meisje. 3 jaar verkracht worden door je eigen vader lijkt mij moeilijker te verwerken, dan datzelfde door een vreemdeling.

 10. 10 Halima 3 juli 2007 om 8:05000000 pm

  Asalaam moehalaikoem

  Allah iesta, wa is me dat zeg.

  Ik kan me dat niet voorstellen jong. Dat is niet normaal jong.

  Idd zo erg voor de slachtoffers jong. Dat blijft voor eeuwig in je geheugen gegrift. En die mensen zijn nu idd psychisch geknakt, en al wat ze meegemaakt hebben, vormt hun karakter.

  Bang voor andere mensen, zich nooit nog veilig voelen.

  Allah Iehdiena. Moge Allah swt dat meisje en ook de anderen de kracht geven om verder te leven, en toch proberen hun leven opnieuw op te bouwen.

  Want die mens verdient het niet, eerst hun kapotmaken,en nu gaan die mensen zo verder leven.

  Allah Iehdiena ou safe, Allah Iesta.

  Wa Salaam

 11. 11 Gitpia__ 4 juli 2007 om 12:16000000 am

  Salaam Alikum,

  Ik weet niet in zulke omstandigheid, dat je nog een poging gaat ondernemen voor een filosofishe uitwerking of dit nu door een vreemdeling of familie is gebeurd. En eigenlijk is het voor ons niet van belang? Wat voor me telt is dat het slachtoffer op beterhand en zich uit deze crisis kan behelpen.

  persoon: H

  Als buitenstaander, heb je tijd voor om na te denken of dit nu door een vreemdeling of familie is gebeurd. Maar speel jezelf in haar situatie is de mentale draagkracht volledig aangetast.

  Nogmaals Moge Allah St haar de druk verzachten en haar dit snel doen vergeten. Want wat Allah St voor 3ibad geeft, kan niemand daaraan tippen om de evolutie van de genezing in wonderbaarlijk te helen.

  Amien Ya Rabbi 3alamien

  Groetjes, Broeder Gitpia__

 12. 12 H 4 juli 2007 om 9:52000000 am

  Voor de slachtoffer is het wel degelijk van belang. Als zij nog een echte vader ergens heeft rondlopen die haar kan opvangen…

  Dit heeft niets met filosofie te maken, maar normale redenering.

  Ik hoop met al mijn hart dat deze enge man een buitenstaander is geweest, en dat ze haar eigen familie daarentegen wel kan vertrouwen.

  Misschien dat jij je dat niet kan inbeelden, maar ik heb genoeg gehoord, en incest door je vader of broer schaadt een meisje zo erg dat het gewoon niet te vergelijken is met iets door een buitenstaander.

  Allah swt is de enige die haar kan helpen. Een mens vergeet lhamdolilah. En zoals ik eerder zei, ik hoop dat ze een echte vader heeft, die dit niet accepteert, en voor haar staat.

  H

 13. 13 Gitpia__ 4 juli 2007 om 4:47000000 pm

  Salaam Alikum,

  Inbeelden moeilijk, vanwege ik verstelt sta van het gebeuren. Horen zeggen is nog steeds geen ervaring hebben in het gruwelijk. De zware aanpak van haar leed, is al genoeg om dit te kunnen verwerken. Het meevoelen en do3a’s verrichten is mijn draagkracht van mijn persoonlijke limiet.

  Persoon H, speciaal een tekst voor je geschreven met filosofie die tot logische redeneren brengt.

  De weerspiegeling van de inhoud, hapt zich snel in tot oordeel, de tentakels verspreiden zich in het rond zonder besef van schade, Hopen in het weerzien van de galm, blijven ratelen in het syndroom kookt het water op ijs.

  Groetjes, Broeder Gitpia__

 14. 14 roemaisa78 7 juli 2007 om 11:37000000 am

  salaam aleikoem.

  ze was niet zijn dochter. ze woonden in een flat en hij was de onder buurman. en zij woonde op 2 of 3 hoog.

 15. 15 roemaisa78 7 juli 2007 om 11:39000000 am

  hij stond ook bekend als iemand die vaak sihr deed.

  het schijnt dat hij hij ook sihr bij haar heeft gedaan. zodat ze niet kon weg lopen.

  wa lahoe a3lam.

 16. 16 Berkania 7 juli 2007 om 2:08000000 pm

  Salaam ou alaikoum,
  Klopt ik hoorde dat vaak meisjes bij hem kwamen voor sihr ofzo.
  Zoals roemaisa78 allahoe a3lam.
  Moge allah ons allemaal beschermen van het slechte(Allahoema Amin)..

 17. 17 Moke 8 juli 2007 om 7:46000000 pm

  Slm. roemaisa78,

  Ze spreken hier van een krappe ruimte in een hennekwekerij en jij berneemt van een andere bron, dat ze ergens op een flat woonden met verdiepingen????? KLOPT NIET WAT ER IN DE KRANT VERSCHIJNT TEGENOVER JOUW STANDPUNT!!!!

  Beslama. 😦

 18. 18 roemaisa78 9 juli 2007 om 9:21000000 am

  salaam aleikoem.

  hij woonde in de onderste flat. en ze hebben een hennepkweekerij in zijn flatje gevonden.

  en in dat flatje zat een krappe ruimte.

  wat ik er naar begrepen heb is dat haar ouders haar zelfs als vermist op hebben gegeven bij de politie.

  en die oude man wist er natuurlijk van dus heeft hij haar gedwongen om haar ouders te bellen om te zeggen dat ze het goed maakt en weggelopen is.

  dus toen is dat vermist bericht bij de politie weer ingetrokken omdat het zogenaamd een wegloper betrof.

 19. 19 Moke 9 juli 2007 om 4:12000000 pm

  Ahlaan roemaisa78,

  Aha, zo zit dat!!!!

  Ik dacht dat het ergens op een boeren buiten afspeelde, heel ver weg van alles. Dan kon hij doen wat hij wil en duurt ook langer voor dat het wordt ontdekt. Hij verdient deze straf niet, hij is veel te oud.
  Eénmaal dat hij die straf heeft uitgezeten, kan men hem inpakken in een kist en wegvoeren, als je snapt wat ik wil zeggen. Hij zou de doodstraf moeten krijgen, wie doet na zoiets??? Het kan goed en dat zit er ook dik in, indien hij een goed gedrag heeft, komt hij vroeger uit den bak. Typisch Europa…

  Hoe komt het, dat je dat allemaal zo goed weet??

  Beslama. 😉

 20. 20 eljamo 16 juli 2007 om 5:01000000 pm

  Salaam,

  Nog een artikel hierover dat ietsje meer informatie geeft:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/62572811/Gijzelnemer_wilde_jonge_vrouw_straffen.html

  Ik denk niet dat het om de dochter van de man gaat, want ben dat nog nergens tegengekomen. Mocht dat zo zijn dan zou dat zeker het eerste zijn wat ze vermelden, denk je ook niet?

  Maar ja, het blijft gewoon een perverse ouwe zak. Ik vind die 10 jaar celstraf veel te licht. Oud of niet oud, wat mij betreft blijft hij permanent achter slot en grendel. Eens zien of hij het leuk vindt.

  @ Mo’ke:
  Ik dacht ook eerst dat het ergens op een boerengat te doen was, maar blijkbaar dus niet 😉

  Ma3a salama


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته

 • 2,077,499 مسلمين --> مؤمنين

Prikbord Info:               سورة الفا تحة

سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ 1 الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 2 الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ 3 مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ 4 إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ 5 اهدِنَـــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ 6 صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ 7
أمين
كلمة الله هي الحقيقة
colorbar.gif
GASTENBOEK - HELPDESK - Wie ben ik?
  Aanmelden - Registreren
  Wachtwoord  vergeten ?

Kalender

juli 2007
M D W D V Z Z
« Jun   Sep »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Bezoekers Info: Locaties.

Locaties: DEEL I - DEEL II.

Thalla & Beslama!!!

                لآ إله
إلآ آلله محمد رسول آلله

بن عياد محمد رشيد
www.BenAyad.be - Islam & Actua
Advertenties

%d bloggers liken dit: