• De winnaar van de Arabische Star Academy.

star-academy1.jpg   star-academy2.jpg

  BEKIJK I             –             BEKIJK II

 

star-academy.jpgZaterdag, 31 maart 2007 – De Iraakse Shada Hassoun is verkozen tot winnares van Star Academy 4. Ze kreeg de meeste stemmen van het publiek, zo werd bekend tijdens de 16e en laatste Prime van dit seizoen. Ze moest het in de finale opnemen tegen Mohamed Ammah (Egypte), Carlo (Libanon) en Marwa (Tunesië), die verrassend tweede werd. De finalisten waren overgebleven van de in totaal 19 deelnemers die vier maanden geleden de Academy betraden.

Shada was dolgelukkig na de bekendmaking van de uitslag en droeg haar overwinning op aan haar land Irak. Ze werd daarmee in één klap wereldnieuws want zelfs CNN besteedde aandacht aan haar overwinning. Dit omdat Shada het Iraakse volk massaal achter zich heeft gekregen en er van een onderlinge strijd tussen sji’ieten en soennieten even geen sprake was. Shada gaat naar huis met een auto, een geldbedrag en waarschijnlijk mag ze zeer binnenkort al haar handtekening zetten onder een platencontract.

Zaterdag, 5 mei 2007 – In de Tunesische havenstad Sfax zijn zeven mensen omgekomen en 32 anderen gewond geraakt bij een concert van de acht populairste deelnemers van Star Academy 4. Het ongeluk gebeurde maandagavond toen de fans massaal naar voren drongen toen de Tunesische Marwa het podium betrad. Zes jongens en jongemannen tussen de 12 en 21 jaar werden doodgetrapt door de menigte. Het concert werd meteen stilgelegd en ook alle komende concerten in de Arabische wereld zijn gecanceld.

Advertenties

8 Responses to “• De winnaar van de Arabische Star Academy.”


 1. 2 fatima 15 mei 2007 om 6:18000000 pm

  salaam,

  moeten we nu blij zijn ofzo. omdat een irakeze gewonnen heeft ???
  nu schaam ik me nog maar is meer voor onze arabische landen die het voor beeld moeten geven.maar die taak gwn naast hu laten en nog iets had dat land geen oorlog??

 2. 3 Moke 17 mei 2007 om 2:11000000 am

  Tja Imen en fatima,

  Heb je dat gezien hoe ze met de vlag van Irak, waarop Allahoe akbar op stond, als dweil op de grond gebruikte en haar andere blote lichaamsdelen met bedekte als vreugde. Dit zijn de moslims (seculieren) van de 20ste eeuw die voldoen aan de eisen van de Amerikanen.

  Misschien weet je het niet, Star Academy is een Amerikaans ontwikkelingsprodukt, dat eerst is geïnstalleerd geweest in Europa (met succes) en om nadien de Arabische wereld door te kunnen dringen (zoektocht andere markten).

  Amerikanen zijn op zoek naar geld op de rug van de bevolking:
  – kijkersgeld: elke kijker die naar die TV-programma kijkt, brengt geld op (stijging tv-reklame),
  – talentgeld: winnaar kandidaat (verkoop song CD’s, optredens, …).

  Moeten we nu zeggen dat de kandidaten de trouwe dienaren van Allah (swt) zijn, of het tegenovergestelde. Dat mag iedereen voor zich uitmaken.

  De Arabische samenleving is een beetje naar het westers model aan het gaan. DIT IS WETTELIJK VASTGESTELD!!!

  Beslama!!!

 3. 4 Moke 17 mei 2007 om 9:38000000 am

  Salaam Alaikoem ‘Beste Broeders & Zusters in de Islam’,

  Wie deze bericht leest, heb niets tegen die mensen die hebben aan meegedaan of diegene de winnaar is geworden. Proficiaat gewoon!!!

  Ik zou nooit zoiets doen voor die Amerikanen. Sorry, nooit.

  Ze hebben met dwang en goedkeuring een innovatie in de Islamitische gemeenschap doorgevoerd. I.p.v. “Volgt dan hetgeen aan jullie is neergezonden van jullie Heer em volgt buiten Hem geen leiders. Weinig is het dat jullie je laten vermanen.” (Soerat Al A’raf: vers 3).

  Ze volgen het pad van de Amerikanen (ongelovigen) en laten de kalaam allah (koran) naast zich liggen.

  De Profeet (vzmh) heeft ook gezegd: “De beste uitspraak is, is het boek van Allah. De beste leiding is de leiding van Mohammed (vzmh), en de slechtste zaken, zijn nieuwigheden (toevoegingen) in de religie, en iedere nieuwigheid is een innovatie, en ieder innovatie behoort tot dwaling”

  Vervolgens voeg ikzelf (Moke) er aan toe: en elke dwaling brengt geld op voor de economie (schatkist). Wie zou het niet doen ??? Daar gaan ze voor, halaal of haraam, no body cares …

  TOT SLOT: wie een volk (Amerikanen) imiteert, zal tot hen behoren en niet tot de opvolgers van de Profeet Mohammed (vzmh), de boodschap duidelijk !!!

  Thalla & Beslama. 😦

 4. 5 Umm Ilyas 28 mei 2007 om 9:03000000 pm

  7chouma voor onze Ummah, mee doen aan zo ’n belachelijke programma ‘s. Wat helpt het ons vooruit. Brengt het ons dichter naar Djannah? Dacht het niet. Waar zijn we mee bezig? Het lijkt alsof Allahs woorden niet meer doordringen. As-stagfiruLlah.

  Salamu 3alaykoum

 5. 6 Umm Ilyas 28 mei 2007 om 9:04000000 pm

  Moke masha’Allah !
  Had jouw reactie nog niet gelezen.

 6. 7 iets 6 juli 2007 om 7:13000000 pm

  Fatima als jy je sgaamt voor dat want ik sgaam me nu voor jou dat je arabish bent en dan heeft dat land tog oorlog betekent dat dat ze dan niet mag winne ofzo
  uit welke land kom je eigelijk

 7. 8 Abdullah 6 juli 2007 om 7:26000000 pm

  @fatima
  schaam je je voor dit? Ik zou me liever schamen voor de miljoenen “moslims” die onderdrukkers en terroristen openlijk steunen..


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته

 • 2,084,381 مسلمين --> مؤمنين

Prikbord Info:               سورة الفا تحة

سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ 1 الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 2 الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ 3 مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ 4 إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ 5 اهدِنَـــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ 6 صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ 7
أمين
كلمة الله هي الحقيقة
colorbar.gif
GASTENBOEK - HELPDESK - Wie ben ik?
  Aanmelden - Registreren
  Wachtwoord  vergeten ?

Kalender

mei 2007
M D W D V Z Z
« Apr   Jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Bezoekers Info: Locaties.

Locaties: DEEL I - DEEL II.

Thalla & Beslama!!!

                لآ إله
إلآ آلله محمد رسول آلله

بن عياد محمد رشيد
www.BenAyad.be - Islam & Actua
Advertenties

%d bloggers liken dit: