• Israël en Frankrijk werkten samen aan kernbom.

10/05/2007 – Frankrijk en Israël hebben samen ooit plannen gemaakt om een nucleaire bom te maken. De historicus Michael Bar-Zohar kwam hier achter toen hij deze pas vrijgegeven informatie in archieven onder ogen kreeg. Hij was bezig met zijn biografie over de 83-jarige Israëlische oud-premier Shimon Peres.

Peres was indertijd de architect van de Israëlische militaire macht en kocht in het geheim wapens in voor Israël. Daarbij schafte hij in Frankrijk een nucleaire reactor aan. Op deze manier begon toen het Israëlische nucleaire programma.
BRON: ‘www.fok.nl’

Terrorisme: Made in Israël.

.

Israël heeft bijna 300 atoomkernkoppen. 
LONDENIsraël, de enige kernmacht in het Middenoosten en het zesde land in de wereld om kernwapens te verwerven, heeft tussen 200 en 300 atoomkernkoppen. Deze schatting is gebaseerd op de productiecapaciteit reactoren van het land, John Eldridge, hoofdredacteur van de Kern, Biologische en Chemische Defensie van Jane verteld Agence Frankrijk-Presse (AFP) op Dinsdag, 9 April.

Het Internationale Instituut van Strategische Studies schat het aantal kernkoppen zoals wel tot “tot 200”. Een onbekend aantal dat grond-grond- raketten, uit korte waaier Jericho 1 en middellange afstandsJericho bestaat 2 raketten, vormt de strategische kracht van Israël.Het land verwierf ook drie diesel, dolfijnklasse onderzeeërs aan het eind van de jaren ‘90.

Elk schip is geschikt om een maand door te brengen onderwater, heeft ook de capaciteit om zes torpedo’s te lanceren. De Washington Post heeft geopenbaard dat Israël in het wijzigen van losgemaakte cruiseraketten geschikt is om kernkernkoppen te dragen die van onderzeeërs moeten worden gelanceerd geslaagd is.Het Internationale Instituut van Strategische Studies schat het aantal kernkoppen zoals wel tot “tot 200”.

Een onbekend aantal dat grond-grond- raketten, uit korte waaier Jericho 1 en middellange afstandsJericho bestaat 2 raketten, vormt de strategische kracht van Israël-Arsenaal Israël heeft het bevestigen niet goedgekeurd noch strategie ontkent wanneer het over zijn kernarsenaal komt. Maar het Kerninitiatief van de Bedreiging, een   elitegroep van de V.S. die door Ted Keerder, de stichter van CNN en een vroegere senator wordt meegeregeerd, gelooft dat het kernarsenaal van Israël “in kwaliteit en hoeveelheid met dat van Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.” vergelijkbaar is.

Onlangs toonden de vrijgegeven Britse documenten dat Londen geholpen zou zijn door Israël die 40 jaar geleden is verkregen. Werd de kernreactor van Israël gebouwd met behulp van de Fransen dichtbij de stad van Dimona in de Woestijn Negev ?   Mordechai Vanunu, een éénmalige technicus bij de kerncentrale, diende 18 jaar in gevangenis voor het blazen van het fluitje op het kernprogramma van Israël.

In een gesprek met de Tijden van de Zondag in 1986, openbaarde hij dat Israël   bewijsmateriaal bezat en de   kernwapens produceerde. Van de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (IAEA) Secretaris-generaal Mohammed El Baradei heeft herhaaldelijk Israël gevraagd om zijn geheim arsenaal van kernwapens aan hoofd van een bewapeningswedloop in het Middenoosten op te geven.

Israël is geen ondertekenende partij van het kernverdrag van de Non-proliferatie (NPT) De intelligentie – agentschappen van de V.S. laten uit routine Israël van halfjaarlijkse rapporten weg aan Congres die landen identificeren die wapens van massavernietiging ontwikkelen om het land tegen om het even welke economische of militaire sancties te beschermen. De V.S. hebben van een internationale campagne tegen Iran over verdenking aan de spits gestaan dat zijn kernprogramma, welk Teheran aandringt voor het produceren van macht, is een dekking om wapens te produceren.

10 Reacties to “• Israël en Frankrijk werkten samen aan kernbom.”


  1. 1 Moke 28 oktober 2006 om 1:17000000 am

    Ze maken, vooral U.S.A. & U.K. zich druk om Irak en Iran die eventueel hetzelfde zouden als Israël, waarvan tot hier toe geen enkel bewijs is gevonden in Irak, voor en na de invasie om de regio te terroriseren. Eén zaak staat vast, Israël zal en blijft de machtigste landje in het Midden Oosten. Elk invloed om deze macht te destabiliseren wordt uitgeschakeld, zie Irak.

  2. 2 Robert Engel 28 oktober 2006 om 5:20000000 pm

    Moke,

    Je wilt toch niet beweren dat Irak een heilstaat was, ten tijde van Sadam?

  3. 3 Moke 29 oktober 2006 om 9:57000000 am

    Flink zo, deze reactie van je heeft te maken met de inhoud van het bericht. Ja, inderdaad, zeker en vast niet. Geen enkel van die regiolanden zijn heilstaten.

  4. 4 Robert Engel 29 oktober 2006 om 3:01000000 pm

    Klopt. Maar de staat die het altijd nog het beste doet is Israel.

  5. 5 Abderrahman 8 maart 2007 om 3:15000000 pm

    Robert, en hoe zou dat komen?

  6. 6 Jeteur De Pierres 10 maart 2007 om 7:43000000 pm

    Reactie op Robert Engel,

    Beste in wat?
    Bovendien het heeft ook veel te maken uit welk perspectief dat je het bekijkt.

    Caoi

  7. 7 Moke 10 maart 2007 om 9:08000000 pm

    Hey salaam,

    Hij bedoelt waarschijnlijk op gebied van organisatie de wereld (usa) en de rest (eu) toch erbij te krijgen om te kunnen terroriseren tegen het Palestijn volk binnen bepaalde grenzen van terrorismebestrijding.

    Israël is zogezegd het terrorisme aan het bestrijden, maar zaait zelf terreur uit tegen de Palestijnen. Eigenlijk mag men terrorisme gebruiken om terrorisme te bestrijden!!!!

    Zo is de V.S. en haar loopjongens (eu’s).

    Dikke boelshit dat ze nu aan het doen zijn!!! 😦

  8. 8 Robert Engel 11 maart 2007 om 4:17000000 pm

    “Beste in wat?”

    In heilstaatje spelen. Je wilt me toch niet vertellen dat het zo goed gesteld is met de mensenrechten in die regio?

    “Israël is zogezegd het terrorisme aan het bestrijden, maar zaait zelf terreur uit tegen de Palestijnen. Eigenlijk mag men terrorisme gebruiken om terrorisme te bestrijden!!!!”

    Leg me geen woorden in de mond, Moke. Ik doelde er op dat er in Israel een stuk democratischer en vrijer geleefd kan worden als in de omringende landen.

    Terrorisme om terrorisme te bestrijden? Dus jij keurt het goed dat de zelfmoordterrorist een bus met vrouwen en kinderen opblaast? De pot verwijt de ketel en wie is er begonnen? En dan gaan er weer kinderen dood? Is het dan niet slimmer om op een gegeven moment te zeggen: jij bent moslim, ik ben christen en jij gelooft helemaal nergens in, maar zullen we die kinderen eens een kans geven?

  9. 9 Moke 11 maart 2007 om 4:33000000 pm

    Ja, dat klopt op gebied van mensenrechten en democratie doet Israël veel beter dan die regio, met uizondering die verkiezingen organiseren voor hun volk: Libanezen, Palestijnen Turkije en Iran.

    Irak: is in de runnig, afwachten.

    Die landen die het niet goed doen op gebied van mensenrechten en democratie zijn afstammelingen van de koloniale tijdperk tegen het Ottomaanse Rijk. Europese landen + USA hebben de gebieden versnipperd in kleinere gebieden en hebben hun personen geplaatst die hun belangen verdedigen.

    Zie naar het zuiden van Saoëdi Arabië, Irak/Koeweit-kwestie, …

    Tot de dag van vandaag zijn ze nog in stand, dankzij militair overwicht van de V.S. in die regio voor een oogje in het zeil te houden en eventueel in te grijpen zoals bij Irak/Koeweit, Israël, …

  10. 10 Robert Engel 12 maart 2007 om 3:49000000 pm

    Komen we op de rol van de V.S. En die is zeker niet goed te noemen. Meten met twee maten, en van die dingen.


Plaats een reactie




آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته

  • 2.309.505 مسلمين --> مؤمنين

Prikbord Info:               سورة الفا تحة

سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ 1 الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 2 الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ 3 مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ 4 إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ 5 اهدِنَـــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ 6 صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ 7
أمين
كلمة الله هي الحقيقة
colorbar.gif
GASTENBOEK - HELPDESK - Wie ben ik?
  Aanmelden - Registreren
  Wachtwoord  vergeten ?

Kalender

mei 2007
M D W D V Z Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Bezoekers Info: Locaties.

Locaties: DEEL I - DEEL II.

Thalla & Beslama!!!

                لآ إله
إلآ آلله محمد رسول آلله

بن عياد محمد رشيد
www.BenAyad.be - Islam & Actua