Pakistan: kind onthoofd spion.

Ghulam Sakhi, de vader van de onthoofde Ghulam Nabi.
In Pakistan circuleert een video van de onthoofding van een vermeende spion, uitgevoerd door een jongen die amper 12 lijkt. Hij heeft duidelijk de baard nog niet in de keel, veroordeelt de geboeide en geblinddoekte man en snijdt hem onder het herhaaldelijk slaken van de kreet ‘Allahu akbar’ het hoofd af, dat hij eenmaal klaar triomfantelijk aan het haar omhoog houdt voor de camera.

De 12-jarige jongen die Ghulam Nabi op de video executeert.

Verraad:
Het slachtoffer is Ghulam Nabi, een militante Pakistaan die beschuldigd werd van het verraden van de verblijfplaats van Mullah Akhtar Mohammad Osmani, één van de drie naaste medewerkers van Taliban-leider Mullah Omar. Osmani kwam 19 december om het leven toen het voertuig waarmee hij zich verplaatste door de Amerikanen werd bestookt.


Bekentenis:
In de video legt Nabi een bekentenis af, voordat hij met een geblokte sjaal geblinddoekt wordt. “Hij is een Amerikaanse spion. Degenen die dit doen zullen dit lot ondergaan”, zegt de jonge beul, wiens naam in de video niet wordt genoemd. In het volgende, ononderbroken shot dat tweeënhalve minuut duurt is te zien hoe de jongen een mes in de keel van de man zet en zaagt en snijdt tot het hoofd gescheiden is van de romp.

Vader: Een commentaarstem zegt dat Nabi afkomstig is uit het dorp Kili Fariqan in de provincie Baluchistan. Een verslaggever van persbureau Associated Press spoorde de vader van Nabi op, die de identiteit van zijn zoon bevestigde aan de hand van een foto gemaakt van de video. Buren hadden Ghulam Sakhi verteld dat de video te koop was in de dorpsbazaar, maar hij had er niet naar willen kijken.

Trouw aanhanger Taliban: Sakhi (70) zegt dat zijn zoon een trouw aanhanger van de Taliban was, die in Afghanistan had gevochten en leiders van de Taliban onder wie Osmani en de huidige Taliban-commandant in Zuid-Afghanistan Mullah Dadullah onderdak had geboden. Nu wil hij de dood van zijn zoon wreken. “De Taliban zijn geen mujahedeen. Ze vechten niet voor de islam. Als ik ze in mijn handen krijg, scheur ik ze met mijn eigen tanden aan stukken.”

Geen bevestiging: Qari Yousaf Ahmadi, die zichzelf opwerpt als een woordvoerder van de Taliban, zei niets te weten van Nabi of de video. Geen van de Taliban-commandanten met wie hij contact had opgenomen kon de executie bevestigen, zei hij.

Onthoofde lijken: In de onherbergzame, afgelegen regio’s langs de Afghaans-Pakistaanse grens worden wel vaker de onthoofde lijken van veronderstelde informanten gevonden. Zulke moorden worden echter in de steeds frequentere propagandaboodschappen van de Taliban echter zelden getoond. Het laten uitvoeren van het beulswerk door een kind is zelfs bij de onthoofdingsfilmpjes uit Irak nog niet vertoond. (Bron: ‘www.hln.be’ – 23/04/2007)

Advertenties

34 Responses to “• <b>Pakistan: kind onthoofd spion.</b>”


 1. 1 sji'iet ahlulbayt as 25 april 2007 om 3:31000000 pm

  allemaal v dezzelfde familie, Allah yahfaz!!!!!!!!!!

  die salafis doen hetzelfde en erger in marokko (casa), algerije en irak.

  moge Allahswt ons v hen doen beschermen, amien, amien, amie en hen bestraffen met de pijnlijkste bestraffing in de hel samen met de munafiqun.

  salukes

 2. 2 Broeder_Mhamed 28 april 2007 om 12:28000000 pm

  Wat heb je tegen de salaafi?

  Je naam zegt meer over jou, shi-iet.. (Akhie), ga kennis opdoen over je religie en kom dan terug. Je zult erachter komen dat wat jij aanhangt… Teveel bid3as heeft.. ALlaah yahfadh!

  Wa’alaikom asalaam!

 3. 3 oumzayd 28 april 2007 om 2:52000000 pm

  assalaamoe 3aleykoem wara7matoeLLAH wabarakaatoeh
  aghie sji’iet ahlulbayt as

  ivm jouw reactie: waar in het artikel is er sprake over salafiyoen?
  en waarom maak jij een verband tussen taliban, zij die achter de aanslagen in o.a. marokko zijn en de salafiyoen?
  heb jij enige (correcte!!) kennis over minhadj assalaf???

  ik vind dit een afschuwelijke uitspraak die helemaal NIETS met het artikel te maken heeft.
  het gaat hier enkel en alleen om je eigen denkwijze over salafiyoen en deze is niet juist.

  aghie, ik raad je aan om je aqiedah te bestuderen evenals die van de salafiyoen.
  maak een vergelijking in de eerste plaats en wees vooral kritisch.
  ik ben zeker dat je heel veel interessante ontdekkingen zult doen. zo zal je merken dat de salafiyoen dergelijke acties sterk afkeuren en hier zelfs tegen waarschuwen.

  ter info; hier vind je een ghoetbah met als onderwerp ‘aanslagen in Jordanië’ van een 3alim die de bovengenoemde manhadj aanhangt:
  http://www.soennah.com/content/view/129/36/

  barakaLLAHoe fiek en moge ALLAH ons leiden, ALLAHoemma amien.

  wassalaam 3aleykoem wara7matoeLLAH wabarakaatoeh

 4. 4 oemabubakr 28 april 2007 om 3:01000000 pm

  Soebhanna Allah!

  Waar gaat dit allemaal naartoe?????!!!!! Allahoel moesta3aan!!!

  Het maakt me zeer treurig om dit soort berichten te lezen. Zelfs kinderen die hier nu mee bezig gehouden worden! Astagfiroelah!!!!!

  Moge Allah ons leiden naar Zijn pad en ons weerhouden van al het slechte in dit tijdelijke leven!

 5. 5 ZusterInIslam 28 april 2007 om 10:26000000 pm

  Salaam oe alaykoem

  Ja het is indd heel erg omdat ze er kindjes bij betrekken. SoubhanaAllah.

  Moge Allah de slachtoffers beschermen en belonen, en de daders straffen. amine!

  Wij weten niet of hij echt een spion is/was of niet, dus wij mogen eigenlijk niet over hem oordelen of hij goed of niet goed heeft gehandeld.

 6. 6 sji'iet ahlulbayt as 28 april 2007 om 10:31000000 pm

  oh de media liegt dus, ben blij da de media nu duidelijk vertelt dat het salafis zijn ipv vroeger: islamterroristen

  ni rond de pot draaien: het zijn salafis/wahabis die zelfde basis handhaven: in casa salafiya jihadiyya. in algerije ook salafis en da manneke v hierboven is ook een salafi

  taliban, alqaeda zijn salafis, of ze nu qutb volgen of ibn abdulwahab, salafi blijft salafi en heeft dezelfde terroristische basis

  ‘k heb het ni over salaf asaalih v vroeger die echt hebben bestaan, maar de nepsalafi’s v nu

  ja hypocrieten: doen alsof ze waarschuwen terwijl die salafis zeggen da wij shia kuffaar zijn en da ze ons mogen liquideren zoals ze in iraq elke dag doen!!!!!

  salukes

 7. 7 sji'iet ahlulbayt as 28 april 2007 om 10:46000000 pm

  weet ge wat oum zayd, ik ben de leugentjes om bestwil vd salafis hier op deze forum beu als koude pap!!!!! dus ga efkes weg v deze forum, maar ni vr altijd dus ge zijt ni vanaf van mij

  zie, ge weet goed genoeg dat het salafis zijn, of wou je ons vertellen da shia in casa en algerije verantwoordelijk zijn vr de bomaanslagen, of missch sunnis die hun eigen sunnis vermoorden, veel schiet er ni over madame: enkel de salafis die ons verstand ziek maken schieten nog over

  denkt ge nu echt da marokk zenders en arab zenders gaan liegen of wa????? ok, de europese zenders liegen ook zeker?

  iemand die goe nadenkt, weet goe genoeg da het salafis zijn want dat is hun tactiek en hun basis, ni v shia en ni v sunnis. zij willen macht over ganse wereld, maar w8 maar af als imam almahdi as verschijnt, w8 maar af jullie salafis en wahabis, als ge ni naar hem luistert, zal hij jullie een lesje leren om nooit te vergeten.

  ga de geschiedenis v islam lezen en dan weet ge da salafis bloeddorstig zijn zoals hun voorbeeldjes in de geschiedenis: m. ibn abdulwahhab die moslims heeft vermoord in madina en vrouwen heeft laten verkrachten, yazied die alhussain as heeft laten doden, zijn sahaba en familie as, yazied die kaba in brand heeft gestoken en die in madina moslims heeft gedood en vrouwen heeft laten verkrachten,etc allemaal jullie voorbeeldjes die jullie altijd verdedigen.

  en de salafi die braaf is en geen bomaanslag wilt doen, zal de bomaanslagen wel met geld steunen.

  ciao bella, ga ervandoor en tot binnenkort inshaAllah. heb rustpauze nodig want ‘k word ziek v jullie salafis, jullie zijn ziek in jullie kop en maken sunnis ziek, neen, ni alleen da, ‘k heb op tv gehoord da jullie zelfs shiajongeren proberen ziek te maken met jullie verdraaiiningen en leugentjes om bestwil

  salukes

 8. 8 sji'iet ahlulbayt as 28 april 2007 om 11:29000000 pm

  mhamed nog een laatste reactie vr jou: het salafisme is een bid’a op zich, dus doe maar verder met j/bid’as en jouw litteralisme.

  tot binnenkort inshaAllah want overal waar je heen gaat op internet kom je luizen en neten tegen want salafis zijn als luizen en neten en springen overal en besmetten anderen, das m’n persoonlijk mening die ik al had voorda’k shia was, dus laat het shi’isme erbuiten aub. komaan man, durf ik nog te zeggen dat het een mening is, da’s gewoon realiteit= een feit en geen mening.

  salukes

 9. 9 oumzayd 29 april 2007 om 2:38000000 am

  assalaamoe 3aleykoem wara7matoeLLAH wabarakaatoeh

  sobhanaLLAH aghie, wat een uitspraken doe jij?!

  ALLAH el-moesta3aan…moge ALLAH je leiden, broeder.
  ik kan jou niet helpen, want je bent duidelijk ECHT onwetend wat betreft de minhadj assalaf.

  zoals ik al liet merken hang ikzelf de minhadj van de salaf assali7 aan en dit is de methodologie die vele salafiyoen geleerden verspreiden.
  vasthoudend aan de soennah in de eerste plaats.
  als wij hier bi’iedniehLLAH in slagen, zal ALLAH ons insja’ALLAH genadig zijn.

  btw, mijn persoonlijke mening over recente aanslagen: afkeurend.
  net zoals de salafi 3olama ons leren, trouwens.

  ik raad jou en mezelf aan ALLAH oprecht te vrezen en kennis op te doen zodat we HEM ZIJN rechten kunnen geven zoals HIJ dat verdient, insja’ALLAH.

  je ought fie dien, insja’ALLAH

  assalaamoe 3aleykoem wara7matoeLLAH wabarakaatoeh

 10. 10 Abdel Hadi 29 april 2007 om 2:49000000 am

  Het artikel gaat over een videofilmpje van een onthoofding. Hoe het beeld tot stand is gekomen daar kan men van alles bij denken en suggereren.
  Maar wat ik bizar vind is dat de commentaren gaan over Salafi, Sunni, Shia en aanslagen etc. Dus over het artikel wordt dus steeds minder gezegd.
  Trouwens Salafi en ook Wahabi zijn stromingen binnen de Sunnitische tak van de Islam. En ook bij deze stromingen worden aanslagen veroordeeld.
  Al kan door hun strenge leer wel broeders en zusters zijn die wat persoonlijker gefrustreerd raken. Maar dat hoef nog geen geweld te betekenen. En de aanslagen zoals in Irak, Afghanistan, en bv voorheen in Libanon zijn geen aanslagen vanuit de Islam maar vanuit het verzet tegen de bezetting en oorlog tegen de Islam en oorlog tegen de daar wonende bevolking. Taliban bv of wat men daaronder verstaat, is niets anders dan een Afghaanse verzetsgroep tegen de bezettingslegers van VS, EU en indirekt Israël. Veel meer dan dat is het niet. En ook is duidelijk dat mensen, groepen, met andere ideeën dan het westerse denken snel terrorist genoemd worden. Tegenwoordig praat men ook over dierenbeschermers, progressieven, intellectuelen als terroristen.
  Wat mij zo opvalt is het onderlinge strijd, elkaar zwart maken, enz. domineert binnen de Moslimgemeenschap. Dus ook weer hier. Waardoor de Moslimhaters behoorlijk van profiteren. Voor een Moslim is ieder die shahad gedaan heeft een broeder of zuster. Daar zijn de belangrijkste geleerden over eens.

 11. 11 Anoniem 29 april 2007 om 10:44000000 am

  ik weet niet op s

 12. 12 Anoniem 29 april 2007 om 10:45000000 am

  ik weet niet of dat de rafidah = sijieten zogezegd moslims zijn, want julie vertellen slechts leugen

  bekeer je maar tot de islaam,mister

 13. 13 Wafae 29 april 2007 om 7:37000000 pm

  salaam alaikoem wa rahmatu Allah wa barakatuhu mijn broeders en zusters in Islam,

  Waarom oordelen jullie toch over elkaar?? Waarom wijzen jullie toch naar elkaar?? Is er dan niet genoeg verdeeldheid en onenigheid tussen de moslimgemeenschap??
  Allah (Soebhana wa Ta’Ala) is De Enige die mag oordelen over Zijn schepping, omdat Hij alleen weet wat er in de borstkas van Zijn dienaar/dienares schuilt.

  Ibn Mas’ud heeft overgeleverd: “De Profeet (sallallahoe aleihi wa sallam – Allah’s zegen en vrede zij met hem) heeft gezegd: ‘Zal ik jullie vertellen wat de mensen in groepen kan verdelen? Dat is lasteren, kwaadspreken tussen de mensen’.”

  Overlevering Muslim

  Ik denk dat het eerder tijd is om de handen ineen te slaan en een sterke oemmah (moslimgemeenschap) te vormen.

  De Profeet (sallallahoe aleihi wa sallam – Allah’s zegen en vrede zij met hem) heeft gezegd: “De Joden zullen zich opsplitsen in éénenzeventig groeperingen, de Christenen zullen zich opsplitsen in tweeënzeventig groeperingen en mijn Oemmah (gemeenschap) zal zich opsplitsen in drieënzeventig groeperingen, allen zijn in het Hellevuur behalve één.” Daarop vroegen de mensen en metgezellen: “En wie is die (ene) groep dan O Boodschapper van Allah?” Hij antwoordde: “Degenen die zijn op datgene waarop ik en mijn metgezellen vandaag de dag op zijn.”

  Overlevering: Ibn Mâdjah

  wa alaikoem asalaam wa rahmatu Allah wa barakatuhu,

  oeghtakoem fie dien, Wafae

 14. 14 Abdel Hadi 29 april 2007 om 9:48000000 pm

  De overeenkomst tussen Soenieten en Shiëten op dit moment is dat beide groepen nu, heden, aangevallen worden door moslimhaters en het westen.
  Soenieten in Irak, Somalië, Sudan, Palestina, Afghanistan
  En Shiëten in Libanon, Palestina en Iran en sinds kort ook in Irak
  Dus het is nu tijd voor gezamenlijk optrekken of het verdwijnen van de Islam en Moslims, door hun onderlinge strijd en aanvallen van buitenaf
  Het is aan U?

 15. 15 sji'iet ahlulbayt as 30 april 2007 om 2:27000000 pm

  wahabis/salafis zijn echte moslimhaters want enkel zij moeten/mogen regeren in deze wereld, de rest moet weg, liquideren

  ik zeg nikske: de media bevestigt da het salafis zijn en de mensen die in da land wonen bevestigen hetzelfde, of gaan we zeggen da iedereen liegt????????

  salukes

 16. 16 Moke 30 april 2007 om 2:36000000 pm

  Gelieve aan de inhoud van het bericht te houden!!!
  Gelieve de minderheids- of de meerderheidsgroepen in de Islamitische gemeenschap te respecteren!!!

 17. 17 sji'iet ahlulbayt as 30 april 2007 om 3:01000000 pm

  moke, ik haat niemand want da mag ni in de islam, maar men moet de waarheid zeggen.

  vraagje @ jou moke: die moslims die onze broeders/zuster in iraq vermoorden en die videos staan op internet met Allahu akbar en zo, zijn da zionisten? Zijn da amerikanen?

  En da jongetje hierboven is da een amerikaan of een zionist?

  Men moet de waarheid zeggen moke: sunnis vermoorden moslims ni want dan hadden ze elkaar vroeger in maroc gedood en nu plotseling zijn er bomaanslagen? van wie zijn die? En in algerije? en in iraq?

  er is één gemeenschappelijke vijand v sunnis en shia en da zijn salafis. in het begin doden ze sunnis in iraq ni en nu sunnis in iraq tg irhaab (terrorisme) zijn, vallen er ook sunnis dood en doet men alsof er een strijd is tss sunnis en shia, maar das ni waar: ik heb een video gezien ve saudi en die zijn gezicht is nr de vaantjes dr een mislukte bomaanslag (hij wist da ni), maar hij was nr irak gegaan vr jihad. hoeveel muslims v pakistan, sudan, saudi en andere arµabische landen worden ni opgepakt in iraq omda ze jihad komen doen. moest ge het ni weten moke, zelfs marokkanen met belgische pas gaan daar jihad doen en da zijn zeker geen sunnis, maar salafis

  moke, in maroc casa zijn da salafiya jihadiya, zie je het woord salaf of ben je blind broeder? neen, je ziet perfect

  in algerij hetzelfde de salafis

  ken vele iraakse broeders die me zaken vanuit iraq kunnen vertellen en volg alles op tv.

  salafis zijn moslims, maar hun aqida klopt ni en ze mogen doden: meer dan 30 salafi ulama in saudi hebben een tijd geleden fatwa uitgegeven da shia kuffar zijn, enzovoort

  als ik lieg moke, vertel me aub wat da jongetje is? is hij sunniet? vertel me welk soort muslims die videos maken met bomaanslagen???????? wie steekt er achter??????

  ‘k stop ermee want ik ben toch maar een leugenaar, maar niemand die durft te zeggen wie het zijn???

  één vd kleine tekenen tg einde der tijden is da men de waarheid ni graag wilt horen: iedereen wilt m’n mond dichtsnoeren!!!!!!

  salukes

 18. 18 sji'iet ahlulbayt as 30 april 2007 om 3:12000000 pm

  dagelijks geven saudi miljoenen dollars uit om bomaanslagen in iraq steunen om shia af te maken; meerderheid in saudi is salafi, salafistaat, salafimoslims; sunnis en shia in saudi zijn minderheden

  slecht nieuws vr onze broeders & zusters: islamic relief steunt ook terrorisme, een groot deel vh geld gaat nr terrorisme, dus weet da ge mee moslims doodt als ge geld op hun rekening stort ‘k heb zelf als sunni geld op hunrekening gestort, moge Allah swt mij da vergeven

  salukes

 19. 19 sji'iet ahlulbayt as 30 april 2007 om 3:14000000 pm

  taliban is salafi zelfs volgen die meer denkwijze v qutb, da is een salafi qutb, binnen salafisme hebt ge veel strekkingen, maar allemaal zelfde basis!!!!

  salukes

 20. 20 Tia 30 april 2007 om 5:11000000 pm

  Zieke mensen!!!! dat is een kind!!

 21. 21 Tia 30 april 2007 om 5:12000000 pm

  salaam

  als ik op deze forum kom dan degouteer ik.. zo al die discussies .. discussiëren mag .. maar het is de manier waarom.

  beslama

 22. 23 sji'iet ahlulbayt as 1 mei 2007 om 1:30000000 am

  tia, wie zit er achter dat kind, daar gaat het om tia.

  een kind krijgt zo’n dingen mee met opvoeding, ofwel later dr vrienden/kennissen of dr iem. die je gek maakt en jou vertelt da de juist islam die vd salafis is en jij naief bent en ni veel weet over islam en da gelooft en salafi wordt

  moke, kan ni volgen?????? problemen tss jou en tia???

  salukes

 23. 24 oegt zahra 1 mei 2007 om 10:07000000 pm

  Selaam,ik vind mensen die aanslagen plegen geen moslims!!!
  Verre van!En zeker voor een kind van 12jaar!!!Waar gaan we naartoe???Moge Allah (swt) ons beschermen tegen zulke mensen!!!Selaam 3alaikoem.

 24. 25 Moke 1 mei 2007 om 11:40000000 pm

  Salaam Alaikoem,

  Ja, triestige zaak. Het kind is machteloos, hopeloos en zorgwekkend over zoiets dat kan gebeuren. Als het niet gebrainwashed is geweest, zal het vanzelf gebeurt zijn?

  Als ik de video ergens te pakken krijgt op het internet, plaats ik het zo vlug bij het bericht.

  Hey sji’iet ahlulbayt as, je hebt ons al een geruime tijd ons een feedback gegeven over salafi’s, wahabi’s, soennie’s, sji’ieten, …
  We weten ze allemaal vanwaar ze vandaan komen, wat mogen we ons uitconcluderen?

  —————————————————–

  N.B.: heb 4 tal reacties moeten verwijderen wegens ongewenst taalgebruik onderling.

 25. 26 TIA 2 mei 2007 om 11:28000000 am

  salaam

  ik vind dat echt niet kunnen… EEN KIND van twaalf jaar dat iemand onthoofd .. vinden jullie dat normaal??? en het gaat niet om welke mensen dat er achter zitten..
  wij zijn toch allemaal moslims.. vredevolle en liefdevolle mensen … dat is gewoon degoutant…
  als je dan iets schrijft dan noemen ze je shmijt.. omdat je je gedacht zegt.. zelfs dat mag niet meer..

  we doen zo hard ons best om een goeie indruk te geven over het geloof… naar de niet moslims toe. we moeten de islam verspreiden.. hoe kun je de islam verspreiden als er zo n dingen gebeuren.. op den duur begin je gewoon schrik te krijgen.. je stelt je vragen..: gaan ze mij hier aanvallen want ik draag geen hoofddoek en ik draag een islamitische naam??? waar zijn we heen aant gaan.. is dat hetgeen dat Allah swt wilt.. was de profeet Mohamed vzmh ook zo??? ik denk het niet…

  wij doen enkel het tegenovergestelde… wollah echt een spijtige zaak.. het werd tijd dat iedereen eens wakker werd en beter met elkaar omgaat.. er is geen communicatie.. zelfs niet tussen de ouders en kinderen .. hoe kun je dan verwachten dat er communicatie is tussen mensen dat zo n zaken doen????
  ik zou mijn kinderen op een heel andere manier opvoeden.. ik zou hen opvoeden dat ze respect hebben voor iedereen. en daar begint het bij.. de islam mee geven op een correcte manier..
  er zijn goeie mensen tussen…die dat op een goeie manier doen maar dat zijn er maar weinig…
  beslama

 26. 27 Abdel Hadi 2 mei 2007 om 5:53000000 pm

  Dat een kind iemand onthoofd is bizar. Maar ik weet zelf niet of hoe we het bericht moeten opnemen. Omdat er veel onjuiste informatie en gemaakte inforatie over Moslims en Islam verspreid worden om hen negatief afte schilderen.
  Maar is het bericht waar, dan zal een gedegen onderzoek moeten komen naar het gedrag van het kind, het ontsaan van dat gedrag.
  Want er worden al vaak conclusies getrokken zonder kennis van zaken.
  Hij kan aangezet zijn tot of heeft misschien een eigen frustratie en/of die van de omgeving in handelen omgezet. Er zijn vele vragen, die onbeantwoord blijven.
  Vaak worden door Moslims en niet-moslims de persoonlijke gedragingen van mensen vanuit de Islam bekeken.
  Een mens is ook een wezen, dat een eigenheid heeft dat niet vanuit de Islam te benaderen is, maar zuiver psychologisch.
  Zolang persoonlijke gedragingen vanuit de Islam bekeken worden, wordt het tegen de Islam en Moslims gebruikt.
  Leer het onderscheiden en weet dat Islam heel divers is

 27. 28 ahmet 3 mei 2007 om 1:20000000 pm

  beste mensen,

  ik ben elhamdilillah müsliman.
  Doch vind ik het hier heel erg dat julie een moord bespreken en doen of dit zeer alledaags is.

  De mensen die zich inlaten met deze zaken(dus ook bespreken, net als ik nu ) zijn op zich niet veel beter dan deze moordenaars.

  Laten we mooie zaken bespreken en ons afzijdig houden(zeker in het nederlands, dat later door christenen gelezen wordt en dan weer tegen ons wordt gebruikt) van deze barbaarse toestanden.

 28. 29 Anoniem 3 mei 2007 om 6:40000000 pm

  salaam ahleykoem…

  soory maar kan helemaal niet volgen klinkt mischien dom maar wat is salafiyoen.en minhadj assalaf of over wat gaat dat

  chokran djazakoem Allah

 29. 30 chahida 3 mei 2007 om 6:41000000 pm

  bovenste reactie was van mij sorry

 30. 31 sji'iet ahlulbayt as 3 mei 2007 om 10:53000000 pm

  ahmet da gebeurt dagelijks die moorden: in marokko, algerije, irak, enzovoort

  ahmet, als christenen da willen gebruiken, laat ze da maar doen, dan weet iedereen tenminste ‘wie’ achter die moorden zijn, want de media laat da toch zien en vroeger zei men altijd moslimterroristen terwijl ze nu durven te zeggen salafis

  het werd tijd da het vr iedereen duidelijk wordt da ni de islam zoiets voorschrijft, maar da een bep groep die de islam verkeerd begrijpt zoiets uitvoert

  moke, conclusies trekt elk persoon vr zichzelf, maar kan enkel zeggen da het hoog tijd is dat het sunnisme vd eerste sunniwetsscholen zoals madhab hanafi en maliki een heropleving moet kennen en daar moet m’n werk v maken want zie vele sunnis afdwalen richting salafisme terwijl ze keihard roep da ze sunni zijn maar beseffen ni zo goed da ze dingen v salafis overnemen, dingetjes die heel duidelijk zijn en waar geen ijtihad vr nodig is. ok ijtihad moet altijd, maar zaken die duidelijk zijn en halal zijn, hoeft m’n ni zomaar -dr islam verkeerd te interpreteren- van vandaag op morgen als bid’a of shirk aan te duiden

  zo hebt ge sunnis maliki die geboorte v profeet sawas ni herdenken en da hebben ze v salafis overgenomen: geen enkele sunnimadhab zegt da het bid’a is met bewijskes. of begraafplaatsen bezoeken en bemiddelling vragen, da hebben sunnis vroeger altijd gedaan en er zijn er nog die da doen in marokko zelfs afgestudeerden universitairen (programma op alhurra -hikayat maghribiya- gezien) vele sunnis doen da ni meer en zeggen shirk zonder na te denken terwijl ze da als papegaaien overnemen v salafis met uitleg v salafis, awel ze moeten de sunni-uitleg lezen met bewijskes v quran en sunna en dan gaan ze zien da sunnigeleerden gelijk hadden/hebben

  door heropleving v sunnisme v madahib met ijtihad, zal salafisme vanzelf doodgaan inshaAllah

  salukes

 31. 32 jamila 30 mei 2007 om 11:05000000 am

  jeetje wat erge man, van die onthoofde man.
  vreselijk dat ze kinderen erbij halen bij dit soort gewelddadige dingen. blijkbaar weten ze niet dat de islam vrede wilt, en niet dat je mensen afslacht.
  ach ja, je hebt eenmaal nou moslim-extreemmisten. dat soort moslims zijn verkeerd bezig. ik ben zelf een moslima, dat soort dingen vindt ik niet normaal. wat ik echt belangrijk vindt van een mens, is dat hij betrouwbar is en aardig. maar vergeet dit niet mensen, deze leven is een middel van bedrog. van jamila

 32. 33 achtmet 23 juni 2009 om 4:35000000 pm

  dit leven,….

 33. 34 SHILAN 8 maart 2011 om 11:51000000 am

  HALAL PROBLEEM

  De Islam rukt op. Allah Akbar en halal klinkt overal, de soldaten van Allah, Moslims gaan gewoon door …
  In enkele tientallen jaren zal de moslimbevolking de meerderheid gaan vormen van steeds meersteden in Nederland.
   Het zwaard van de Islam rukt op via hun demografische oorlog. De naïviteit al zou er een gematigde Islam zijn, staat haaks op de werkelijkheid van de Koran en de hantering in de praktijk in die landen waar de islam wetgeving, de sharia, steeds meer om zich heen grijpt. In de Islam is geen vrijheid van godsdienst en vrijheid van meningsuiting, zelfs eten!!.
  Ze gaan ook hun halal eten afdwingen. De Islam is politiek van karakter en de oorlog voorschrijft als onderdeel van het systeem tegen de ongelovigen en absoluut niet verenigbaar met de westerse waarden en normen, zelfs niet met die van honderd jaar geleden.
  Moslims moeten het voedsel dat ze tot zich nemen, onderwerpen aan enkele richtlijnen uit de Koran.
  Halalvlees dient uitgebloed vlees te zijn van een beperkt aantal toegestane dieren, die volgens de islamitische voorschriften geslacht worden.
  Onze westerse restaurants houden met die richtlijnen geen rekening. Eten in restaurants als in Nederland is voor moslims die zich aan de koran houden, geen optie. Moslims gaan niet naar de Hollandse restaurants.
  De meeste westerse leiders ontkennen de connectie tussen geweld en de Islam. De elite heeft de neiging om de Islam af te schilderen als een mysterieus geloof dat tolerant en vredelievend is. Men baseert zich daarbij op de zgn. vrede-teksten en de terroristen als rand-figuren. Europese politici zullen in toenemende mate rekening moeten houden met de moslimkiezers!! Er zijn al hele gebieden waar niemand bij de verkiezingen kan winnen, als ze niet de steun hebben van de moslims…
  Men vergeet daarbij een verklaring te geven van het geweld dat van meet af aan de Islam heeft vergezeld, dertien eeuwen lang.
  Kijk naar al die dictatoriale regimes in Moslimlanden. De Islam heeft een doctrine van geweld tegen de westerse volkeren

  Het verlangen van de Islam is de wereldwijde overheersing met onderdrukking van alle andere volkeren. kijk naar 25 Arabische dictators even…Een verplichting die de hele Moslimgemeenschap met elkaar verbindt. De ellende is dat we met het toelaten van de Moslims tot onze gemeenschap het “Paard van Troje” hebben binnen gehaald en we niet goed weten hoe we de strijders in het paard moeten houden. Moslimstaten van verschillende culturen hebben iets gemeenschappelijks en dat is de neiging om met hun buurstaten in conflict te leven. In Timor werd eenderde van de katholieken afgeslacht. Turkije tegen de Armeniërs en Koerden, Op de Filippijnen zien we hetzelfde patroon. Ook in Indonesië is de strijd op de Molukken gaande.
  In Thailand en China komt nu ook de strijd. De strijd tussen de Moslims en Hindoes in India is welbekend. Soedan is een ander voorbeeld van de strijd tegen de buren voor nu al twintig jaar. Nigeria ook daar is strijd en Kenia is het volgende land. Ook in Mauritanië, Bosnië Albanezen, Tsjetsjenië, enz.

  De huidige Moslim weet zijn zaak goed te verkopen. Ze beroepen zich op democratie en mensenrechten. Zaken welke in geen enkel Moslimland wordt gerespecteerd en wanneer ze het voor het zeggen krijgen ook onmiddellijk zullen afschaffen. Slechts bekering of onderwerping.

  Je moet Arabisch spreken anders kan je niet eens naar de hemel van Allah, alles wordt beheerst, je moet islamitisch eten!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته

 • 2,101,613 مسلمين --> مؤمنين

Prikbord Info:               سورة الفا تحة

سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ 1 الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 2 الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ 3 مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ 4 إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ 5 اهدِنَـــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ 6 صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ 7
أمين
كلمة الله هي الحقيقة
colorbar.gif
GASTENBOEK - HELPDESK - Wie ben ik?
  Aanmelden - Registreren
  Wachtwoord  vergeten ?

Kalender

april 2007
M D W D V Z Z
« Mrt   Mei »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Bezoekers Info: Locaties.

Locaties: DEEL I - DEEL II.

Thalla & Beslama!!!

                لآ إله
إلآ آلله محمد رسول آلله

بن عياد محمد رشيد
www.BenAyad.be - Islam & Actua
Advertenties

%d bloggers liken dit: