• GASTENBOEK II

1e-poll.jpg

2e-poll.jpg

3e-poll.jpg
geloven.jpg

Teken hieronder het “GASTENBOEK II”:

Gebruik deze icons in “5 Stars Guestbook”: zonder { }
verassing {😮} 😮 grapje {😀} 😀 droevig {😦} 😦
knipoogje {😉} 😉 neutraal {😐} 😐 lachen {🙂} 🙂
  Méér tekens e.d. in uw bericht (HELPDESK).

118 Responses to “• GASTENBOEK II”


 1. 1 Moke 9 december 2006 om 11:05000000 am

  DIT IS HET VERVOLG VAN HET GASTENBOEK blz. 1

  VORIGE PAGINA – VOLGENDE PAGINA

 2. 2 umm_zaynab 9 december 2006 om 12:52000000 pm

  salaam

  😉
  idd een succesvolle pagina maar ook een succesvolle site..
  staan echt veel leerzame artikelen in.. macchallah.. een pluimpje voor jou mo.. allah i3awan

  m3a salama

 3. 3 3abdoe da3ief 10 december 2006 om 9:09000000 am

  het soefisme en fasaad neemt hier stilaan de bovenhand toe!!!!!!!!! de juiste 3aqiedah moeten we hebben en niet zaken die leiden naar de dwaling…wa ghair, Allahoemma ihdina…

 4. 4 Moke 10 december 2006 om 8:22000000 pm

  Salaam Alaikoem Ough Fillaah,

  We maken geen ondrscheid tussen zwakke en sterke moslims in hun geloof. Daarom starten we vanaf 0 en stilletjes aan méér en méér over het geloof vertellen (of geloofsleer / Aqieda).

  Als we teveel hooi op een vork nemen, gaat deze stap mislukken, ergens is dat normaal, men weet niet over wat dat het gaat.

  Om twijfels weg te halen, dient men stapsgewijs in de juiste versnelling te blijven. Het heeft geen zin dat je in het begin alles geeft en op het laatste het voor bekeken laat. Een kleine doorzettingsvermogen blijven aanhouden is méér waard, dan iemand alles op alles geeft en tenslotte de moed opgeeft…

  Thalla Frasek & Beslama Yaliek. 😉 😉 😉

 5. 5 3abdoe da3ief 10 december 2006 om 9:47000000 pm

  Je zegt het zelf, je neemt zelf te veel op één vork, soefisme, dwalingen, leugens en fasaad bv. amazigh muziek, wat deze betreft dat het tegen de islaam is en je site is zogezegd islamitische…denk je zelf niet na!!!!je leert mensen de verkeerde weg nemen of kennis, KENNIS MOET ZUIVER ZIJN, de selefie minhadj (weg), de weg van de zuivere kennis volgens de Boek van Allah en de levenswijze van onze Profeet vrede zij met hem….waarom is de profeet begonnen met Aqiedah, 13 jaar lang zei hij (vzmh) tegen de mensen, zeg “er is geen god die het recht heeft aanbeden te worden dan Allah en jullie zullen slagen” 13 jaar lang, enkel en alleen om Allah zuiver te aanbieden en denk jij dat je beter bent dan de profeet???!!!! dat je hier ineens begint over alles en nog wat, waar zelfs amper bronnen te vinden zijn??
  Voor je iets op je site zet, vraagt het aan de geleerde, ik hoop echt dat je contact neemt met de ‘oelama, anders kan men liever je site weerleggen, wegens gebrek aan authenciteit, wa salamoe alaikoem

 6. 6 Moke 11 december 2006 om 7:50000000 am

  Salaam Alaikoem 3abdoe da3ief,

  – ik maak geen onderscsheid in welke graad of niveau dat onze geloofsgenoten hebben in hun geloof, je moet iedereen tevreden stellen volgens hun noden gericht naar het geloof: zwak of sterk.

  – ik hrijg regelmatig berichten per e-mail waar geen bron van informatie in te vinden zijn, ik kan ze moeilijk gaan vragen: ‘waar heb je gaan surfen waar het bericht vandaan komt?’. Indien het zo is moet je de privacy van uw geloofsgenoten respecteren. Anderzijds voegen de bezoekers berichten in “The CommentBox” met aldan niet bron van informatie: daar kan ik niet veel aan doen. Iedereen zijn manier van werken!!!

  – zoalang dat je met de informatie (met of zonder bron): geen personen uitnodigt tot de Islam, de boodschap van Allah (swt) verkondigen en verspreiden. Dan stel ik jouw vorige reactie gedeeltelijk in twijfel. Het enige dat ik van je goed aanvaardt heb is over het geloofsleer (Aqieda), maar wat de rest doen met hun berichten ( bron of geen bron = geen prioriteit).

  Kortom: zolang je geen toegevoegde waarde kunt creëreren voor onze natie, in onze dagelijkse samenleving, door Islam te verspreiden via dawavoering (online/offline), wie zal het beste in zijn schoenen passen? Diegene die zich volledig inzet voor Allahs woord te verdedigen en te verspreiden, de zgn. Moedjahidien. Alle ahadieths en koranverzen zijn met bron vermeld, anders worden ze verwijdert. De rest van de verklaringen zijn van de geleerden, geloofsgenoten, mezelf,…

  Thalla Frasek & Beslama Yaliek. 😉 😉 😉

 7. 7 mohamaddada 12 december 2006 om 9:05000000 pm

  Alsalam3lykum, hallo iedereen broeren en zusters.. ik heet mohamad en ik leeef in syrie al 12 jaren . veel bedankt voor dat mooie website en bedankt voor alles wat jullie doen voor de islam.. ik wens altijd dat ik terug naar belgie kom om iets te doen voor de islam daar.. ik heb veel geleert wat islam is en ik wens dat iedereen islam wordt … ik kan de woorden niet vinden om te typpen wat ik voel, het is goed dat ik nog een beetje vlaams kent na 12 jaren maar ik hoop dat jullie mij begrijpen… alsalam3lykum allemaal gzakum ALLAH algeer

 8. 8 lela zahra 16 december 2006 om 11:05000000 pm

  salaam wa3aleikoem,

  MR.Moke je hebt echt een tof werk van gemaakt, houden zo!
  Eigenlijk heeft iedereen, een handje toegestoken dankzij hun eigen vrije meningsuitingen maar dan op basis van het geloof = Shart (Shari3a)!

  Ik zou zeggen Petje af!

  Ik wens veel succes insha’allah voor iedereen!

  Ma3a salaam.

 9. 9 Imen 19 december 2006 om 7:37000000 pm

  Seleim oe alaykoem,

  Hier heb ik een zeer ontroerend verhaaltje….

  De waarde van een moeder

  Mijn moeder had maar één oog. Ik had echt een hekel aan haar, omdat ik altijd verschut stond door haar uiterlijk. Ze werkte als schoonmaakster op de school waar ik op zat. Op een dag kwam ze mijn les binnen en vroeg mijn leraar of ik wel mijn best doe in de les. Ik schaamde me dood. Hoe durfde ze mijn klas binnen te komen??? Ik deed alsof ik haar niet ken en keek haar aan met haat in mijn ogen.

  Een dag later begon een klasgenoot mij te pesten. “HAHAHA jouw moeder heeft maar één oog.” Op dat moment voelde ik me gepest en had ik graag levend begraven willen worden. Ik wou mijn moeder graag dood hebben.

  Toen ik thuis kwam begon ik boos te schreeuwen: “Val dood, door jou word ik op school gepest met je lelijke gezicht.” Ze zei helemaal niks terug en ik twijfelde niet met mijn woorden, omdat ik heel erg boos was.

  Geen één seconde had ik na gedacht hoe ze zicht voelde door mijn harde praatjes. Op school deed ik mijn best en ik had mijn besluit genomen om in Amsterdam te gaan studeren. Na dat ik mijn diploma had behaald ben ik gaan trouwen en kreeg ik kinderen. Ik leefde heel erg gelukkig met mijn vrouw en mijn kinderen.

  Op een dag belde mijn moeder aan mijn deur. Mijn kind deed de deur open en was geschrokken van mijn moeders de uiterlijk. Het was ongeveer 10 jaar dat ik haar niet had gezien en gesproken. Ik was boos geworden en stuurde haar weg. “Wat kom je nou hier doen? Mijn kinderen worden bang van je ga weg van hier.” Heel zachtjes zei ze toen: “Oh sorry ik ben naar het verkeerde adres gekomen” en ze liep weg. Maanden later werd ik op een dag wakker van mijn slaap midden in de nacht.

  Ik droomde over mijn moeder.

  Ik had besloten om weer naar mijn oude dorp te gaan om te kijken hoe het met mijn moeder gaat. Ik kwam aan ik belde maar niemand deed de deur open. De buurvrouw hoorde dat en kwam naar buiten. Ze vroeg aan mij wie ik was, want ze had me niet herkend na al die jaren. Zij vertelde mij dat mijn moeder overleden was en dat ze een brief had achter gelaten.

  Er stond het volgende:

  Mijn lieve zoon.

  Zolang heb ik aan jou moeten denken. Zolang heb ik jou moeten missen. Zolang heb ik zitten huilen, omdat jij niet bij me was en omdat ik je nodig had. Ik was al die tijd eenzaam en werd maar zieker en zieker. Het spijt me dat jij door mij werd gepest toen je nog op school zat. Het spijt me dat je door mij elke keer verschut stond als jouw vrienden wisten dat ik jouw moeder was.

  Het spijt me dat ik naar je huis ben gekomen en dat jouw kinderen bang werden door mijn uiterlijk.

  Één ding moet je nog weten, wat jij nog niet weet. Toen jij nog twee jaar oud was heb jij en je vader een auto-ongeluk gehad. Je vader was toen dood gegaan en jij had je rechter oog verloren. En ik als moeder kon het niet hebben dat jij met één oog zou opgroeien. Daarom heb ik jou mijn oog gegeven. Ik was zo blij dat de operatie gelukt was. Ik was zo blij en trots dat jij met mijn oog de wereld kon zien.

  Met veel liefde voor jou mijn zoon. Jouw moeder die altijd van je heeft gehouden.

  Veel succes in je leven.

  Imen

 10. 10 Imen 19 december 2006 om 8:20000000 pm

  Seleim oe alaykoem,

  Aangezien het offerfeest voor de deur staat, wil ik voor sommige broeders en zusters voor wie het nog niet weten of half weten, de geschiedenis eens uitleggen…

  Bismilah..

  Het Offerfeest…

  Geschiedenis van het offerfeest

  De dromen van de profeten worden gezien als openbaringen.
  De profeet Ibrahim (vzmh) kreeg in een droom de openbaring van God dat hij zijn liefde en trouw aan hem moest bewijzen door datgene op te offeren wat hem het liefste op aarde was: zijn zoon Ismaël.

  Hij vertelde dit tegen zijn zoon, zoals we kunnen lezen in de Koran:

  Koran 37:102 As-saaffaat

  Toen die zover was dat hij met hem mee kon gaan zei hij: ¨Mijn zoon, ik heb in de slaap gezien dat ik je zal offeren. Zie eens wat jij ervan vindt¨. Hij zei: ¨Mijn vader, doe wat je bevolen is. Je zult merken dat ik, als God het wil, iemand ben die gelukkig volhard¨.

  Dit was een grote beproeving voor Ibrahim (vzmh).
  Hij had de opdracht gekregen om zijn enige zoon te offeren.
  Een kind dat door God aan hem geschonken was en dat nu de leeftijd had bereikt waarin hij zijn oude vader kon helpen in zijn taken en missies.
  Tegelijkertijd was het een grote beproeving voor zijn zoon.
  Om deze opdracht te gehoorzamen en zijn leven te offeren was geen eenvoudig iets.
  Beiden volharden in hun geloof en gingen op weg naar Mina om de opdracht van God uit te voeren.

  Toen ze in Mina aankwamen zette Ibrahim (vzmh) een mes op de keel van zijn zoon en gebruikte al zijn kracht om de opdracht van God uit te voeren.
  Maar de Kracht van God kwam tussenbeide en haalde de functie van het mes weg en een boodschap kwam vanuit de hemel:

  Koran 37:103-107 As-saaffaat

  Toen zij zich beiden (aan God´s wil) overgegeven hadden en hij hem op zijn voorhoofd had neergelegd, riepen Wij hem: ¨Ibrahiem! Jij hebt de droom doen uitkomen. Zo belonen Wij hen die goed doen. Dit was duidelijk een beproeving. En Wij gaven voor hem een geweldig offer in de plaats¨.

  Met deze boodschap kwam er een ram (mannelijk schaap) mee vanuit de hemel, die de plaats van Ismaël moest innemen en geslacht zou worden.
  God accepteerde de oprechte daad van zijn boodschapper Ibrahim (vzmh) en maakte het een plicht voor alle pelgrims en moslims in het algemeen om een dier te offeren.

  Het is aangegeven in een hadith van de profeet Mohammed (vzmh) waarin Annum, één van de metgezellen van de profeet aan de profeet Mohammed (vzmh) vraagt: ¨O, profeet van God, waar komt dit gebruik vandaan?¨ Hij antwoordde: ¨Het is de soennah van jouw voorvader Ibrahim (vzmh) en een herdenking aan zijn eer¨.

  Wanneer is het offerfeest?

  In de twaalfde moslimmaand is de Hadj, de bedevaart naar Mekka.
  De pelgrims voeren een tocht langs heilige plekken die worden geassocieerd met de profeten Ibrahim (vzmh) en Mohammed (vzmh).
  Op de tiende dag van de bedevaart offert de pelgrim een dier.
  Moslims die niet op bedevaart zijn slachten ook een dier ter herdenking aan de profeet Ibrahim (vzmh)
  Overal in de wereld slachten moslims op deze dag een offerdier.

  Een derde van het vlees is voor de armen, een derde voor familieleden en vrienden, en een derde voor jezelf.
  Samen met het suikerfeest na de ramadan is het offerfeest het belangrijkste feest van de Islam.
  Het duurt drie dagen.
  De naam voor het offerfeest in het arabisch is: Ied Al-Adha

  Offerdieren

  Welke dieren mogen er gebruikt worden op het offerfeest?

  De volgende dieren mogen geofferd worden:

  Geiten minstens 1 jaar oud mannelijk of vrouwelijk
  Schapen minstens 6 maanden oud mannelijk of vrouwelijk
  Koeien, ossen of buffels minstens 2 jaar oud
  Kamelen minstens 5 jaar oud mannelijk of vrouwelijk

  Het offeren van een geit of schaap is voldoende voor één persoon.
  Voor alle andere dieren, koe, os, buffel, of kameel staat het offer gelijk aan 7 offers, waardoor 7 personen gezamenlijk zo een dier kunnen offeren.

  Wanneer een verkoper van een dier verklaard dat het dier de leeftijd heeft bereikt waarop het geofferd mag worden, en er zijn geen duidelijke aanwijzingen dat dit niet zo zou zijn, mag men uitgaan van de betrouwbaarheid van zijn verklaring en het dier offeren.

  Alternatief voor het offerdier

  Sommige mensen denken dat ze in plaats van een dier te offeren, geld kunnen geven aan arme mensen uit liefdadigheid.
  Dit is niet juist.
  Er zijn verschillende verplichte vormen van aanbidding voor moslims.
  Elk van hen heeft een eigen belangrijkheid en geen van hen kan de ander vervangen.
  Het is niet toegestaan voor een moslim om de salaat (het gebed) te verrichten ter vervanging van het vasten in de Ramadan.
  Zo is het ook niet toegestaan om liefdadigheid te geven ter vervanging van het verrichten van het gebed.
  Hetzelfde geld voor het offeren van een dier: Het brengen van het offer is een onafhankelijke vorm van aanbidding en kan niet vervangen worden door een andere vorm van aanbidding zoals het geven van liefdadigheid.

  Echter wanneer iemand door dringende redenen niet kon offeren in de drie voorgeschreven dagen (10e, 11e of 12e van de maand Zulhijjah), kan hij in dat geval de prijs van een offerdier als sadaqah geven aan een persoon die recht heeft om zakaat (armenbelasting) te ontvangen.
  Tijdens de duur van de dagen dat er geofferd wordt kan er geen vrijstelling van deze verplichting gekregen worden.

  Seleim oe alaykoem…
  Imen

 11. 11 Anoniem 20 december 2006 om 10:48000000 am

  ik heb veel gemist zo te zien

 12. 12 siham 21 december 2006 om 3:30000000 pm

  machaelah
  een goed site ik vind die wel tof ale
  thalle ferasek tot de volgende keer inch

 13. 13 Brigitte 25 december 2006 om 10:59000000 am

  hey, ik ben op zoek naar een goede school voor mijn zoon bij mij in de buurt waar hij verder Islamitische lessen kan volgen en ook Arabisch?? Kan er iemand mij helpen.. omgeving Antwerpen.
  Mijn zoon ga al 3 jaar naar de moskee ver weg van bij mij thuis en het begint zwaar te wegen om dit nog te kunnen blijven doen zover uit de buurt..waardoor hij nu al 2 maanden niet is geweest..Mijn zoon Ilias is 8jaar.

 14. 14 hassna 25 december 2006 om 7:56000000 pm

  salamo3alykom

  toffe site

  en veel leerzame artikelen mascha allah

  salamo3alaykom

 15. 15 moslima 26 december 2006 om 4:49000000 pm

  salamo3alaykom zusters

  voor degene die arabische lessen en koran (ahkam)willen volgen kan me contacteren op mijn email aanvragen bij Moke.

  wasalamo3alay0kom warahmato allah

 16. 16 Moke 26 december 2006 om 9:32000000 pm

  Salaam Alaikoem ‘Beste Zuster in de Islam’ Brigitte,

  Iederieen zal je graag willen helpen, welke moskee mogen we uitsluiten waar je je zoontje er naar toe bracht ?

  Of anders gezegd in welke buurtomgeving van Antwerpen ben je, zodat we het dichtste mosskee of andere bijscholing kunnen vinden voor je zoon ?

  Dit alles hebben we nodig voor een efficiënte oproep te lanceren bij de bezoekers, bij voorkeur toch.

  In afwachting, teken ik en tot later Insha’allah!!!!

 17. 17 Moke 26 december 2006 om 10:24000000 pm

  Salaam Alaikoem Moslima,

  Ik heb jouw aktie verplaatst naar het meest geschikte bericht omtrent Arabisch leren (incl. Ahkaam). Onder deze rubriek vind je méér over Arabisch leren – “Jongeren -18j (Kids)”.

  We kunnen we misschien daaromtrent samenwerken om méér personen Arabisch te laten leren. Heb je nog interessante suggesties???

  Gelieve geen contactgegevens zichtbaar maken, aanvragen via mezelf, is dat goed? Privacyredenen houdt véél in.

  In afwachting, teken ik en tot later Insha’allah rabie al alamien!!

  Moke. 😉

 18. 18 Rania 28 december 2006 om 10:59000000 am

  hey Moslima…voor mij en mijn dochtertje van 6…heeeeeeeeel graag.
  Rania

 19. 19 mounir 29 december 2006 om 12:23000000 pm

  hallo
  salemalikoum ik ben mounir ik ben 13 jaar
  uit algerije
  kijk op mijn website op ‘WWW.MOUNIR-BEDJAOUI.COME2ME.NL
  EID SAID
  SALEM!!

 20. 20 siham 29 december 2006 om 7:27000000 pm

  kheb een vraagje hoe schrijf je eid mobarak said in het arabisch want ik heb het nu nodig .bedankt en dank u voor jullie begrip.

 21. 21 Moke 29 december 2006 om 7:41000000 pm

  آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته

  ik ga je 2 mogelijkheden noteren, eventjes geduld!!!

  vb. 1: eid mobarak said – عيد مبارك سعيد

  vb. 2: Eid Moubarak Said wa koeli a’ama wa antoem bichier – عيد مبارك سعيد وكل عام وأنتم بخير

  TIP: je kunt gaan arabisch via hotmail berichten versturen, arabische tekst verandert in een onleesbare tekst.
  je kunt het wel via msn doorsturen, dat mag geen probleem zijn, succes ermee.

  BIJLEREN: wil je arabisch leren hier op de site, af en toe plaats ik iets of een aanpassing van een bericht voor Arabisch basiskennis te leren. Gemotiveerd ? ? ? Want er zijn nog andere geloofsgenoten in aantocht……

  Tot direkt, 😉 alé voila, klaar is kees!!!!!!!!!!!!!!!

 22. 22 Ayaan 1 januari 2007 om 5:11000000 pm

  Salaam Alaikoem ,jouw website is egt mansh’allah ,goed gedaan

 23. 23 chahrazad 4 januari 2007 om 11:20000000 pm

  ik vind dit een hele leerzame site voor jong en oud
  heel verstandig als mensen dat lezen worden ze beinvloed door de koran enzo dus zullen ze denk ik veel meer moeite doen om een echte moslim/moslima worden hoop ik inchalaah..
  xxxx

 24. 24 muslima 5 januari 2007 om 8:23000000 am

  salam aleykoum warahmatoelaah
  insha’allah is alles goed elhamdoulilah met jou en je naasten.
  ik wil je alvast bedanken voor je mail. Allah i barek fiek. Aid moubarak ook
  toegewenst voor jou en de mensen om je heen..

  Ik wil je ook bedanken voor de kennis die je met ons meedeelt. Jazak Allah
  bi al jennah…
  EN moge onze Barmhartige Heer jullie allen zegenen. amien jarab al’alamien

 25. 25 hakim 7 januari 2007 om 10:41000000 pm

  kijk op stion.nl voor een islamitische opleiding geheel in het nederlands verzorgd.

  laterzzz

  [img]http://www.stion.nl/img/Madrash%20flyer{sm}.jpg[/img]

 26. 26 hakim 7 januari 2007 om 10:42000000 pm

  check http://www.stion.nl voor meer info

  peace brothers

 27. 27 hanifa 15 januari 2007 om 10:53000000 am

  Salaam alaykoem

  Moge Allah soebhana t’ala je doe’a verhoren en je salaat aanvaarden, djamee moslimeen, jarabie alameen.

 28. 28 Brigitte 22 januari 2007 om 9:38000000 pm

  Hallo,

  Lange tijd geleden.. Ben dus nog steeds op zoek in de omgeving van Merksem voor Arabische lessen en Islam lessen voor mijn zoon van 8 jaar.
  Als iemand mij kan helpen??

  Bedankt

 29. 29 Brigitte 22 januari 2007 om 9:44000000 pm

  Hallo,

  Hakim ik heb gekeken op die site voor Islamitische lessen… Waw in Nl staan ze zoveel verder op dat gebied.. Weet er iemand iets in de omgeving van Antwerpen dergelijke cursussen voor volwassenen?

 30. 30 Anoniem 22 januari 2007 om 11:30000000 pm

  Spamreactie verwijdert !!!

 31. 31 Moke 28 januari 2007 om 2:46000000 pm

  Een smeekbede voor onze “Broeders en Zusters in de Islam”:
  Allahumma, wanneer wij zo zwak zijn dat we geen glimlach meer schenken aan onze broeders/zusters, verzacht onze harten dan met uw barmhartigheid en Uw liefde.

  Allahumma, wanneer onze dagen leeg zijn door veel te veel tijd en geld te besteden aan het wereldse leven, open onze ogen en onze oren en onze gesloten harten opdat wij zullen inzien wat het echte leven is.

  Ya rab, ik vraag u om innerlijke rust te schenken aan alle moslims en moslima’s opdat wij in vrede en vriendelijkheid zullen leven met onze naasten, onze geliefde, onze familieleden, onze buren, onze landgenoten, onze collega’s, onze klasgenoten,… opdat wij een voorbeeld zullen zijn, een voorbeeld dat schittert als een glinsterende ster.

  Laten wij door onze goede karakter mensen uitnodigen tot de Islaam.

  Amien ya Raba l3alamien!

 32. 32 mohammed 1 februari 2007 om 3:59000000 pm

  salaam o elekoem

  Mijn naam is Mohammed Ourhris en ik ben voorzitter van de islamitische vereniging te langedijk.
  Dit is een plaats waar mensen samenkomen om activiteiten te doen en tevens wordt er door de moslims de salaat verricht.
  De Vereniging bestaat nu al 10 jaar en in deze tien jaar zijn er veel verschillende culturele activiteiten en islamitsche bijeenkomsten geweest.
  Sinds de zomer hebben wij enkele gevallen gehad van mensen die zich in onze moskee tot de Islam hebben bekeerd. Dit is voor ons een gehele nieuwe ervaring geweest, die een impact op ons heeft gehad.

  Wij zijn in Langedijk bezig met het bouwen van een nieuwe gebouw.
  in dit gebouw zal een gebedsruimte zijn en tevens leslokalen voor kinderen en volwassenen.En hiervoor is geld nodig. Donaties zijn hierom van Harte Welkom.

  Iedereen is welkom om onze moskee een bezoek te brengen. Er is voor onze gemeenschap nog een hele weg te gaan voor de moskee inshallah gebouwt zal zijn. En wij zijn er zeker van dat dit zal gebeuren inshallah met de hulp van Allah.
  Als men onze moskee zou willen bezoeken is hij/zij van harte welkom.
  Jullie kunnen mij ook vragen sturen m.b.t de moskee etc…Mijn mail adres is ‘m.ourhris@hotmail.com’

  Elekoem o salaam,

  Meneer Ouhris
  _________________
  ——- ZAKAT die je in dit leven geeft, zul je voor beloond worden in het hiernamaals ——-

 33. 33 Oegt 6 februari 2007 om 8:41000000 pm

  Salaamu3alaikum wara7matulahi wabarakatuhu.

  Masha’Allah Mooi page.

  Mijn aandacht hebben jullie al te pakken.

  Insha’Allah zal Allah jullie belonen voor deze prachtige site (AMIEN), waar men veel dingen op kunt vinden.

  Ga zo door! Mijn steun hebben jullie al.

  Wasalaamu3alaikum wara7matulahi wabarakatuhu.

 34. 34 Anoniem 14 februari 2007 om 7:28000000 pm

  craaaaaaaaaaaaaaaaaazy site, maar te veel wahaabi teksten.

  kan beter moke

  salukes & thela fi rasek

 35. 35 Yasmina 14 februari 2007 om 8:24000000 pm

  Salaamoe alaykoum wr wb,

  MashaAllah… heel handige en aangename site! Moge Allah jullie belonen voor het online verspreiden van de dien.

  Vele groetjes,

  Yasmina

 36. 36 Moke 18 februari 2007 om 2:23000000 am

  Salaam Alaikoem “Beste Zuster in de Islam” Nena,

  Heb je bericht in “The Live ChatBox” goed ontvangen op 17/02/2006:

  De liefde die ik ken.
  De liefde die ik ken is teder en zacht,
  heeft de kleur van rood en straalt vol pracht.
  De liefde die ik ken is warm en schoon
  een prachtige en schitterende, liefdevolle droom.
  Jij ben degene wie voor al in pracht een praal staat.
  Ik zeg je heel zacht dat ik je niet achterlaat.
  Ik noem jouw mijn lieveling en jij mij lief.
  Want jij bent mijn mooiste hartendief.
  Ik beschrijf op een bankje en teken jouw en mij.
  Hoe schoon het tussen ons is.
  Met een vleugje liefde erbij,
  Nu is ons droom waarheid geworden.

  Gelieve hier zich eventjes aan te melden, Nena. Beslama. 😉

 37. 37 moslima 18 februari 2007 om 6:11000000 pm

  salaam ik wou eens vragen heb je dit site zelf gemaakt want ik vindt het een
  goede site en een duidelijke als je dit hebt zelf gemaakt proficiat want het
  is echt heel goed

 38. 38 fatima 2 maart 2007 om 1:49000000 pm

  ii vind dat ook zineb

  salaam

 39. 39 assia 6 maart 2007 om 7:10000000 pm

  machalah dit is echt een goede website echt machalah ik hoop inchaelah dat ik een goede moslim word zoals degene die deze mooie website heeft gemaakt echt heel schoon , prachti van assia

 40. 40 abou nizar 12 maart 2007 om 8:37000000 pm

  salamoalaykom ana abou nizar min lebanon atasharaf bikom ala hada lmawkaa my msn : gzlan_46@hotmail.com
  salam

 41. 41 Assia 13 maart 2007 om 7:07000000 pm

  Salaam alaykoum wr wb

  Het is een leuke site. heb nog niet de kans gehad om het te onderzoeken maar het ziet er allessinds goed uit.
  Mischien zou er een discussieforum moeten geopend worden want;

  DIT IS EEN GASTENBOEK EN GEEN DISCUSSIEFORUM

  Moge Allah jou en alle moslims helpen.

  Salaam alaykoum wr wb

  Assia

 42. 42 meryam 15 maart 2007 om 7:47000000 pm

  salaam alaykoum

  dit is zeker een leuke site
  ik een antiliaanse zuster wil graag meer weten over de islam

  salaam

 43. 43 SJI'IET AHLULBAYT as 16 maart 2007 om 1:27000000 pm

  Moke

  moet nog uitdokteren hoe op benayad te publiceren, maar heb interessante video’s v youtube (bericht komt v forum http://www.ahlalbait.nl, gelieve erbij te zetten)

  hier komt het:

       Gedeelte van uw reactie hervormd tot een omvangrijke bericht.
       De wonderen van Sji’ietisme. – (Thx., Moke)

  das het einde.

  de eerste had ik al gezien, gewoon een wonder v Allahswt en 2de pas gezien en 3de moet ik nog zien, zal ook de moeite zijn

  salukes

 44. 44 fatima 17 maart 2007 om 12:31000000 pm

  salaam,

  heb je ook een filmpje van die ene boom die huilt
  heb da is een keer gezien op zahraa.
  zocht da maar nooit gevonde

  salaam

 45. 45 fatima 17 maart 2007 om 6:14000000 pm

  subhaanaalaah , maar toch griezelig zeker van die vlammenwerper!!
  ze konden gerust dat stukje in’t midden van filmpje 2 eruit knippe, wie moesten die mensen voorstellen die zo helemaal in zwart waren en aan een touw liepen?

  salaam

 46. 46 Anoniem 17 maart 2007 om 6:44000000 pm

  Salaamu3alaikum wara7matulahi wabarakatuhu,

  Moke??
  Geloof je daarin?
  Het zijn de sjieiten die dat ons wilt laten geloven.
  Wonderen gebeurden in de tijd van onze profeet Mohammed (SAW)
  Het is bijna onmogelijk dat er nog een wonder gebeurd in deze tijd.
  En als het wel zo is, Subhana’Allah!!

  Salaamu3alaikum wara7matulahi wabarakatuhu.

 47. 47 Oegt 17 maart 2007 om 6:45000000 pm

  dat berichtje was trouwens van mij,
  vergeten me naam enz.. in te vullen.

 48. 48 fatima 17 maart 2007 om 6:50000000 pm

  mijn broer noemt da zever, ik zeg de waarheid ligt alleen bij allah(swt) en SJI’IET AHLULBAYT as noemt dit de waarheid!!

  salaam

 49. 49 SJI'IET AHLULBAYT as 17 maart 2007 om 10:29000000 pm

  Anoniem

  geloof je ni meer in wonderen?????? ‘k Hoop da ge nog in Allahswt gelooft: de schepping is een wonder op zich en als moslim geloof ik dat er nog wonderen gebeuren.

  weet ge anoniem, ‘k heb slecht nieuws vr jou: wahaabis geloven ni in awliyaaullaah (heiligen) maar vergeet ni da sunnis er wel in geloven. wel sommige heiligen konden met wil v Allah swt wonderen verrichten, voor mij een wonder, voor die persoon iets normaal: ken genoeg verhaaltjes v sunnis. dus wahaabis zullen zeker ni in wonderen geloven. jouw zakes om er ni in te geloven, ni m/probleem. vr jou is da trucage, maar simpele mensen (gasbrander) kunnen zoiets ni truceren. ge moet er maar opkomen om een filmpje in elkaar te boksen met vuur zonder gas: wie komt nou op zoiets anoniem??????????

  fatima, die boom die elk jaar tranen bloedt is in Iran en kan da vr je opzoeken, kan eraan geraken, insjaAllah

  en bij sunnis zijn er wonderen anoniem, ni enkel bij shia: god geeft aan wie Hij wil. Zegt Allahswt ni in een hadith qudsie da diegene die Zijn vriend wordt, met Zijn oren (figuurlijk) hoort en met Zijn mond (fig)spreekt, enzovoort: das een sunni hadith: is da geen wonder???????

  in deze tijd zijn er geen wonderen??????? de verschijning v imam almahdi as zal ni plaatsvinden in de tijd vd profeet sawas, maar in de toekomst en hij as zal insjaAllah met 12deuren v kennis komen en hier op aarde hebben we 1deur v kennis ter beschikking v onze Heer. Geen wonderen nu en in de toekomst?????? Slaap verder anoniem, sloppel

  Salukes

 50. 50 SJI'IET AHLULBAYT as 17 maart 2007 om 10:29000000 pm

  fatima moet film 2 nog goed bezien en film 3 nog ni gezien, enkel film 1.

  salukes

 51. 51 SJI'IET AHLULBAYT as 17 maart 2007 om 10:52000000 pm

  en anoniem ‘k denk ni da shia zich ermee bezighouden om die videoclipjes dr te versturen @ sunnis of anderen, wel onder elkaar, maar ik zit nu éénmaal op deze site waar veel kan want benayad heeft geen bekrompen geest.

  wil da me iedereeen delen als wonderen v Allahswt en ni als shia of sunni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  salukes

 52. 52 Moke 18 maart 2007 om 3:50000000 am

  Beste Anonieme zuster,

  Wat betreft uw vraag: of ik erin geloof, ja of nee ? ? ?
  Soms moet ik neutraal blijven om de minderheden in ons geloof te respecteren.

  Ik hoop dat je daar begrip voor hebt, oeght fillaah!!!

 53. 53 fatima 18 maart 2007 om 4:08000000 pm

  salaam,

  wie is er dan in de minderheid ??
  sija of soenna?

  salaam

 54. 54 Moke 18 maart 2007 om 4:42000000 pm

  Salaam Alaijkoem ‘Beste Zuster in de Islam’ fatima,

  Natuurlijk zijn het de Sji’ieten, de Soennieten vertegenwoordigen het grootste meerderheid in de moslimbevilking op deze aardbol.

  Thalla Frasek & Beslama yaliek!!!

 55. 55 Oegt 18 maart 2007 om 6:44000000 pm

  Salamu3alaikum SJI’IET AHLULBAYT as

  Natuurlijk geloof ik in wonderen maar met uitzondering deze.
  Het is inderdaad een wonder dat wij zijn geschapen uit een bloedklonter.
  En ik hoef geen wonder meer te zien de Koran en hadith zijn voldoende voor mij om in Allah SWT(De schepper van alles) te geloven.

  De boodschapper van Allah zei: ‘Geef dat op wat je doet twijfelen voor dat wat je niet doet twijfelen’ (Tirmidie)

  wasalamu3alaikum wara7matulahi wabarakatuhu.

  Ps: U hoeft niet zo aanvallend te doen Meneertje/mevrouwtje SJI’IET AHLULBAYT as,

  Abdullah Ibn Amr Ibn Al’aas, moge Allah met hem tevreden zijn, heeft overgeleverd: “De Profeet SAW was niet onfatsoenlijk en stond het anderen ook niet toe. Hij SAW zei altijd: ‘De goeden onder jullie zijn degenen die zich het beste gedragen’.” [De uiteindelijke overlevering door Boekhaarie en Moesliem]

  De uitleg van de hadith: De hadith vertelt over het uiterst goede gedrag van de Profeet SAW; met andere woorden dat hij niet onfatsoenlijk was en dat ook niet toestond aan anderen. “Alfuhsh”, dat wil letterlijk zeggen de gruwelijkheid, zijn alle, daden, woorden of vormen van gedrag die buiten de regels vallen en als ondeugdzaam worden aangezien.

  “Alfaahish” is degene die de gruwelijkheid uitspreekt, “Almutafahhish” is degene die zich gruwelijk gedraagt om anderen te amuseren. De Profeet SAW heeft gezegd: ‘Allah, de Verhevene, is niet gesteld op degene die onfatsoenlijk is of gruwelijkheid te kennen heeft gegeven.’

  De Profeet heeft gezegd: sterk is niet degene die een ander op de grond kan gooien;sterk is wie zichzelf beheerst als hij boos is.

  En Moke, Natuurlijk heb ik er begrip voor,
  Het was alleen een vraag 😀

 56. 56 Oegt 18 maart 2007 om 6:45000000 pm

  Het was niet stom bedoeld, maar als het wel zo bij jullie neer kwam, mijn excuses daarvoor.

  Insha’Allah wordt mijn excuses geacepteerd!

  Salamu3alaikum

 57. 57 SJI'IET AHLULBAYT as 18 maart 2007 om 9:45000000 pm

  Nog een ander wonder v Allahswt

  Ooit las ik dat in hetzelfde jaar van de gebeurtenis van Karbala rode regen in Engeland viel. Ik heb de site gevonden waar ik dat las:

  http://www.victorynewsmagazine.com/AngloSaxonChroniclesLadyZaynabbintAliA.htm

  Bron: http://www.ahlalbait.nl

 58. 58 Sabah Zaroual 19 maart 2007 om 3:44000000 pm

  hey Ben Ayad

  Leuke site 🙂

  Ga vooral zo door 😛

  Ma3a salama !

 59. 59 nawall 21 maart 2007 om 9:54000000 pm

  deze site is machallah.kom er bijna elke dag op.moke moge alah je belone voor dit

  Nawel

 60. 60 SJI'IET AHLULBAYT as 22 maart 2007 om 11:37000000 pm

  ja moke, doe zo voort! we leren hier veel bij en blijven op de hoogte v belangrijk nieuws vr moslims

  salukes & thela fi rasek

 61. 61 fatima 24 maart 2007 om 12:02000000 pm

  salaam,

  moke ik kan niet meer reageren onder relaties voor het huwelijk.
  en ya weet het van je internet enzo
  wil je daar effe een vervolg aan geven.
  dank u

  salaam

 62. 63 Moke 25 maart 2007 om 7:11000000 pm

  Salaam Alaikoem fatima,

  Dat is een internationale islmitische datingsite in verschillende talen kunnen broeders en zusters voor het eerst met elkaar in contact komen op wereldschaal.

  IS DAT TE HOOG GEGREPEN VOOR JE ?

  Ik ben daar nog niet ingeschreven…

  In afwachting, teken ik en tot later Insha’allah !!!

 63. 64 fatima 25 maart 2007 om 7:57000000 pm

  salaam,

  heb je die lijst gezien of nie????
  schrijf je maar in dan zie je wat ik bedoel

  salaam

 64. 65 sji'iet ahlulbayt as 25 maart 2007 om 11:06000000 pm

  moke, wilt ge aub deze tekst van http://www.ahlalbait.nl (enigste nl-talige site voorlopig) posten:

  Islam volgens wetsschool Ja’fari (shiat ‘Ali as of Ahlulbait as)

  Bron: http://www.ahlalbait.nl

        Gedeelte van uw reactie is tot bericht ontwikkeld volgens uw wensen, beste zuster in de Islam.

  Wordt vervolgd inshaAllah door sji’iet ahlulbayt as

 65. 66 chaima 3 april 2007 om 10:57000000 pm

  Mooie site walah!
  ik ben daar op gegaan en ik kon niet stoppen! ik blijf maar informatie zoeken! Als ik blijf zoeken weet ik wat ik moet doen :d

 66. 67 khadija 17 april 2007 om 11:45000000 pm

  Salaam

  Het is een prachtig site met heel veel informatie. Ik heb hier veel kennis opgedaan en inchalaah zal da zo blijven.

  Groetjes khadija

 67. 68 sana 21 april 2007 om 3:24000000 pm

  hejhej!
  sammy jousef is egt de max
  ik ben 12 jaar en ben fan van hem!
  ik kom ook naar da concert de 13de mei!
  ale moet weg doei!! als er iets stuur ma trug op het e-mailadres
  dat je al hebt!!!

 68. 69 sjahada_inscha'Allah 21 april 2007 om 6:29000000 pm

  salaam oe alaikoum wa rahmatulahi wa barakatuhu

  Ik vind het een zeer goede en informatieve site! zeer leerrijk en inscha’Allah blijft het zo !! 😉

  goed werk! 🙂

  ma3aa salama

 69. 70 chahida 23 april 2007 om 6:41000000 pm

  salaam ahleykoem…

  super, leuke ,bangelijke , leerrijke,gezelige site

  beslaamaaa

 70. 71 Latifa 24 april 2007 om 7:53000000 pm

  Masha allah prachtig site!!
  Doe zo verder en bereid je site maak het nog bekender zodanig dat onze moslim jongeren van heel belgie/nederland hier samen te komen.
  ik heb hier veel kennis opgedaan!

  Beslama

  Je verdient een pluimpj van mij!!

 71. 72 aan fatima 6 mei 2007 om 2:36000000 am

  fatima, ik had effe rond gekeken en toevallig zag ik “jou site” ik klikte daarop en was bijna dood gegaan(figuurlijk) , la 7awla wa laa kowata ila bilah

  wat daar allemaal te zien was, bessefen ze niet dat da haraam is???kafirs doen zon dinges, pffff, deze wereld is echt naar de k****

  ik heb net nu een nieuw soort “moslima” ontdekt

  wat vind je van gothic-moslima, een vrouw volledig int zwart gekleed (je kent die mensen wel , satanisten….) die zegt ik ben moslima ….
  zij heeft zelfs een beetje int duits geschreven gelukkig verstond ik da

  kijk zij zegt(havissa):
  ik ben een gothic-moslima.wie iets van gothic weet, die accepteerd het,ik luister naar Darc Dance,Wave,Gothic en beetje Metal.Ik kan koken,maar ik ben meer een rustige mens dat graag thuis zit,wat eigenlijk niet klopt, ik ben een beetje zot.Gothic en Moslimla dat zegt al alles, ik hoop dat het geen probleem is,voordegene die ook een beetje van de donkere zijde houd, Gothic is geen satanisme!ik praktiseer de islam zo goed ik kan.

  Geslacht: Vrouw
  Leeftijd: 18
  Burgerlijke staat: Alleenstaand
  Heeft kinderen: Nee
  Woont in: Wildeshausen, Lower saxony, Duitsland
  Nationaliteit: Duitsland
  Uiterlijk: Aantrekkelijk
  Lengte: 165 cm (5 ft 5 in)
  Gewicht: 60 Kg (132 lb)
  Haarkleur: Zwart
  Oogkleur: Groen
  Etniciteit: Blank
  Geloof: Islam – Soennisme
  Sterrenbeeld: Vissen
  Opleidingsniveau: Beroeps opleiding
  Beroep / bezetting: Foreign language secretary
  Spreekt de talen: English,German
  Engelse taalvaardigheid: Vloeiend
  Rookt: Ja
  Drinkt: Nee
  Bereid te verhuizen: Niet zeker
  Laatst Actief: 08-Mar-07

  ik zou het niet slecht vinden als je ongeveer mijn muziek smaak hebt,ik luister geen hiphop,ik wil een normale partner hebben met wie ik een mooie relatie kan hebben,inshallah laat je iets van je horen!asalamu aleykum

  voila , kheb alles vertaald

  site:
  http://www.muslima.com/dutch/Member_Profile.cfm?ID=69030&First_Name=Havissa

  voila ewa wa vinden jullie ervan ooit van zoiets gehoord?? ik wist niet dat zoiets bestond, iblies heeft haar volledig in haar macht , spijtig dat er zon rotte moslimas rond lopen , zij verpest het echt voor de echte moslimas, en als zo iemand het paradijs binnen geraakt , pfff dan vraag ik me af waarom wijn ons zorgen zitten maken….

 72. 73 guluzar 10 mei 2007 om 3:42000000 pm

  wat heeft die meisje nouw gedaan

  Omdat ze mOslim zou worden….?

  dat is tOg niet erg

  afz guluzar

 73. 74 thamimount 17 mei 2007 om 11:23000000 am

  Salaam ou 3alaykoum Warahmatuh Allah Wa Barakatuh,
  Bismillah Irahmaan Irahiem.
  Beste broeders en zusters Alhamdolilah we zijn op zoek naar kennis en Inshallah dat er steeds meer mensen blijfen zoeken naar de juiste rechte weg de Qoer-aan en Soenna. Moge Allah soebhana wa ta’ala alle moslimien belonen met het zoeken naar kennis,en ons allen vergeven voor onze zonden van het verleden en de toekomst,ons naar het rechte pad leiden het pad van Jannat Amien.
  Jullie zuster thamimount

 74. 75 Moke 17 mei 2007 om 11:29000000 am

  Salaam Alaikoem, wa rahmatoellah, wa barakatoehoe ought fillaah, marhbabiek.
  Vrede zij met U, En de genade en zegeningen van Allah, beste zuster in de Islam, van harte welkom.

 75. 77 Anoniem 18 mei 2007 om 10:56000000 pm

  salaam oe alaikoem k heb een vraagje kan iemand mij wat vertelllen over de eerste openbaring van de profeet?

 76. 78 Naima 26 mei 2007 om 3:46000000 pm

  salam aleykoem warahmatoelahi wabarakatoeh

  ja aghie een heel goeie site, vol nuttige info die iedereen begrijpt en hoort te weten. Moge Allah subhanahoe wata’la jou belonen met het paradijs inchallah

 77. 79 Moke 28 mei 2007 om 12:59000000 pm

  Salaam Alaikoem “Beste Broeder of Zuster in de Islam”,

  Beste ‘Anoniem’ persoon van ‘Mei 18th, 2007 at 10:56u pm’ , ik weet niet hoe ik je moet aanspreken, dan heb ik het zo gedaan.

  Ik heb enkel titels gevonden over de Profeet (vzmh) op deze webstek:
  kopieer ze en plak ze in de zoekfunktie (-knop) rechts in het menu, nadien enter je of klik op de knop. Hier zijn de titels:

  Video: Bibliografie over de Profeet Mohammed (vzmh).
  Het éénvoudige leven van de Profeet Mohammed (vzmh).
  De levensloop van de Profeet voor het gezantschap.

  Het zijn niet direkt de koran openbaringen: je moet ze daar van afleiden. Koran openbaringgen tijdens het leven van de Profeet (vzmh), is helemaal iets anders.

  Dat zal hoogstwaarschijnlijk voor een andere keer zijn.

  Thalla & Beslama. 😉

 78. 80 sji'iet ahlulbayt as 12 juni 2007 om 4:21000000 pm

  http://www.ymaonline.org/medialibrary.html

  http://www.ymaonline.org/medialibrary.html

  MOKE wilt ge aub een lezing over ramadan v hassanain rajabali v bovenstaande site hierop plaatsen mt commentaar:

  doel: niet inhoud van lezing bespreken, maar lezing van een ander niveau beluisteren (shia-lezing)

  bedankt man, moge Allahswt je belonen

  salukes

 79. 81 sji'iet ahlulbayt as 13 juni 2007 om 2:21000000 pm

  moke wie is die gestoorde op benayad????? die geen berichtjes verstuurt (blanco)

 80. 82 sji'iet ahlulbayt as 13 juni 2007 om 4:03000000 pm

  DEZE onbekende probeert gewoon deze site in de war te brengen zoda de berichten ni gelezen worden

  heel laaaaaaaaaaaaaaaag gevallen

  saluykes

 81. 83 Moke 13 juni 2007 om 4:41000000 pm

  Hey sji’iet ahlulbayt as,

  Niets van aantrekken, het waren enkele s p a m r e a c t i e s !!!

  Beslama.

 82. 84 sji'iet ahlulbayt as 13 juni 2007 om 5:10000000 pm

  dankjewel moke, wilt ge aub m/verzoekje inwilligen: staat enkele berichtjes voor die spamreacties – om een shialezing v shaygh rajabali (site vermeld) op benayad.be te zetten zodat moslims inzien da er lezingen bestaan v ander niveau zonder haatprediking en intolerantie.

  herhaal verzoekje:

  http://www.ymaonline.org/medialibrary.html

  http://www.ymaonline.org/medialibrary.html

  MOKE wilt ge aub een lezing over ramadan v hassanain rajabali v bovenstaande site hierop plaatsen mt commentaar:

  doel: niet inhoud van lezing bespreken, maar lezing van een ander niveau beluisteren (shia-lezing)

  bedankt man, moge Allahswt je belonen

  salukes

 83. 85 Moke 13 juni 2007 om 6:57000000 pm

  Ahlaan beste broeder,

  Wees niet te vlug ongerust. Het staat al in mijn geheugen geprogrammeerd, al van het eerste keer toen jij het vroeg.
  Voor mij is dat een zware taak, voor na mijn werkuren de webstek aan iedereen zijn wensen te kunnen voldoen. De correcte informatieverwerking dient met eer en zorg behandeld worden en met grote aandacht aangeschonken worden. Ik sta achter met mijn info. verwerking van op de site, er is heel veel bijgekomen. Het was gepland tussen nu en 0.00u. straks zal ik iets of enkele zaken uitproberen.

  Bedankt voor uw begrip!!!!

  Thalla Frasek!!!

 84. 86 sji'iet ahlulbayt as 14 juni 2007 om 1:22000000 pm

  neeeeeeeeee man, maak me druk om de mausolea askarayn, man, die wahaabis/salafis hebben alles plat gekregen v begraafplaatsen in madina en nu willen ze in samarra die moskee met de grond gelijk maken, man!!! salafis zijn de ware haters v ahlulbait as, hun haat tgo ahlulbait as zit in hun bloed.

  m. ibn abdulwahhab en zijn shia hebben albaqie’ in madina helemaal verwoest, da was heel mooi gemaakt uit respect vr de imams as die daar begraven liggen en de anderen, maar shirk shirk shirk en hebben het met de grond gelijk gemaakt en al die moslims die ziyara deden afgemaakt en vrouwen laten verkrachten.

  sindsdien is die begraafplaats precies een voetbalterrein

  als het aan de salafis lag, zouden ze zelfs de moskee v onze profeet sawas waar hij begraven ligt met de grond plat maken, da was bijna gebeurd onder leiding v m.ibn abdulwahhab

  hoe durven ze nog beweren da ze sunna v profeet sawas volgen!!!! onze profeet sawas heeft gans z/leven begraafplaatsen bezocht (ziyara gedaan) en zijn rechtstr afstammelingen, de imams as en fatimazahra as hebben gans hun leven ziyara gedaan. en dan komen die krankzinnige salafis ons vertellen da het shirk is.

  moge Allahswt hen vernederen in deze wereld en hen doen teniet gaan – amien

  gij ook, thella!!!

  salukes

 85. 87 sji'iet ahlulbayt as 14 juni 2007 om 2:07000000 pm

  m. ibn abdulwahhab en zijn shia= m. ibn a. en zijn volgelingen

 86. 88 sji'iet ahlulbayt as 15 juni 2007 om 3:18000000 pm

  Moke heb z’n site en das mediaplayer

  http://66.221.74.102/english/speech/index.htm

  zet aub als ge tijd hebt 1lezing zoda m/broeders & zusters zien wat niveau v lezing dat het is in vgl met de haat propaganda vd salafis

  het gaat ni om de inhoud, maar om het niveau

  alvast bedankt

  salukes

 87. 89 sji'iet ahlulbayt as 15 juni 2007 om 3:43000000 pm

  MOKE

  8th night]

  Audio | Video How to test one’s love for Allah through self examination and analysis

  Audio gaat niet, maar video wel en deze lijkt interessant en geluidskwaliteit beter dan bijv de 1ste

  http://66.221.74.102/english/speech/index.htm

  salukes

 88. 90 sji'iet ahlulbayt as 15 juni 2007 om 5:50000000 pm

  MOKE

  Verwittig jou maar er is al iemand die denkt dat deze site vol met wahaabis/salafi informatie een shia site is.

  das de eerste in de rij die jouw site die een open geest heeft wilt afbreken dr het een shiasite te noemen

  verwittig jou, daar gaat het ni bij blijven, geloof me echt, er zullen nog anderen da zeggen binnenkort

  er is ook sunni-info erop maar waarom anoniem beweert dat het een shiasite is, geraakt ni in m’n kop???!!!!!

  salukes

 89. 91 sji'iet ahlulbayt as 17 juni 2007 om 8:33000000 pm

  BELANGRIJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  nu op zahra (satelliet) zoals elke avond sjaych almuhaajir maar speciaal deze avond SUNNIHADITH MUTTAFAQ ‘ALAIH

  ‘t amusement

  salukes

 90. 92 Suhaila 22 juni 2007 om 4:51000000 pm

  Asalaam alaikum wa rahmatullahi wa barakatuhu

  Heel leuke en interessante site masha’Allah..
  Vind het wel spijtig dat er bijna geen bewijzen te vinden zijn in sommige comments. Enkele hadith of ayats zouden het bericht ondersteunen. 3abdoe da3ief zei hier iets over in 2006. Anyway, dit houdt me niet weg van deze site.

  Moge Allah swt iedereen belonen die hier aan dawah doet en die aan deze site hebben meegewerkt, “Moke” speciaal.
  Amien

  En Allah weet het beste
  Ma3asalaama

 91. 93 sji'iet ahlulbayt as 23 juli 2007 om 6:39000000 pm

  moke op http://www.ahlalbait.nl tekst gevonden over de heilige maand rajab (inhoud ni gecontroleerd want volg alles op http://www.duas.org), kan je da informatie posten en erbij zetten da het shia info is:

  Handelingen Rajeb 1428/2007
  Geschreven door Ahlalbait Jongeren
  Wednesday 26 July 2006

  ———————-

  Het is overgenomen voor verwerking, Moke!!!

 92. 94 sji'iet ahlulbayt as 25 juli 2007 om 9:52000000 pm

  iedereen zit precies in marokko???? zo stil hier of iedereen is druk bezig met de heilige maand Rajab, interessanter & beter!!!

  salukes

 93. 95 sji'iet ahlulbayt as 27 juli 2007 om 12:42000000 am

  DUBBEL REACTIE VERWIJDERT, zie: De Heilige maand Rajeb: 1428/2007.

 94. 96 sji'iet ahlulbayt as 27 juli 2007 om 12:48000000 am

  DUBBEL REACTIE VERWIJDERT, zie: De Heilige maand Rajeb: 1428/2007.

 95. 97 sji'iet ahlulbayt as 27 juli 2007 om 12:50000000 am

  DUBBEL REACTIE VERWIJDERT, zie: De Heilige maand Rajeb: 1428/2007.

 96. 98 sji'iet ahlulbayt as 27 juli 2007 om 12:55000000 am

  DUBBEL REACTIE VERWIJDERT, zie: De Heilige maand Rajeb: 1428/2007.

 97. 99 sji'iet ahlulbayt as 12 augustus 2007 om 4:27000000 pm

  op iraanse satzender dagelijks 24ste editie koranrecitatie van gans de wereld da in tehran plaatsvindt, over verschillende dagen: gisteren begonnen, nu bezig en volgende dagen

  salukes

 98. 100 sji'iet ahlulbayt as 12 augustus 2007 om 4:27000000 pm

  iraanse satzender: ALKAWTHAR

  SALUKES

 99. 101 sji'iet ahlulbayt as 31 augustus 2007 om 9:52000000 pm

  ‘k heb gelezen da er morgen een betoging is in brussel en da zou om twee uur in de namiddag doorgaan vr de building v europese unie en das tg TERRORISME en ons muslims hebben da in elkaar gestoken. gaan we ernaartoe?????

  salukes

 100. 102 Gelooft.nl 9 september 2007 om 6:19000000 pm

  Is allah dezelfde god als de God uit de Bijbel?

  Op http://www.gelooft.nl zal aan de hand van een aantal vragen de grote verschillen tussen de islam en het Christelijk geloof worden uitgelegd. Tevens willen we je kennis laten maken met onze God, de God uit de Bijbel en Zijn Zoon, Jezus Christus!

  In Johannes 14 zegt Jezus: Ik ben de Weg, en de Waarheid, en het Leven. Niemand komt tot den Vader, dan door Mij. Meer weten? Neem eens een kijkje op http://www.gelooft.nl!

 101. 103 nlshare 10 september 2007 om 6:40000000 am

  Hoi!

  Gebruik http://www.nlshare.nl om al jou bestanden, liedjes, filmpjes te delen met anderen!

  latersss!

 102. 104 Moke 23 september 2007 om 10:39000000 am

  : آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته – الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله أما بعد

  Beste ‘Zuster in de Islam’ Brigitte,     ايها الاخوة والاخوات في الاسلام

  Ik had nog iets mijn gedachten, zou je iets kunnen vertellen hoever je staat of welke akties, dat je al hebt genomen???

  Weet je nog jouw één van de vorige reacties: Jan 22nd, 2007 at 9:38u pm

  Moskee Essalam
  Borrewaterstraat 131
  2170 Merksem
  0485/64.39.62 – 0494/57.64.96

  Je kunt eens daar proberen, ik heb het zelf niet gechecked, maar ik weet wel dat het niet ver is van het postkantoor, 100 à 200m ???

  Neem een kijkje hier.

  Waar ben je al ondertussen geweest of gaan horen???

  Moge Allah (swt) onze reacties meer zegeningen vertonen.
      يجب ان سحا نه وتعالي ردودنا ابداء المزيد من الادعيه

  Thalla & Beslama. 😉

 103. 105 Naoual "Firqat Rayahien" 26 september 2007 om 10:56000000 pm

  Salaam Alaykom Moke,

  Ik dacht van ga even antwoorden op uw vraag op UW site!(vraag:’Hoe het gaat met MIJN site)

  Op http://www.rayahien.be gaat het heel goed hmdl, rustig maar wel gezellig! 🙂
  Ik merk dat het hier “wat” drukjes is dan bij mij….bij mij is er nog wat werk aan de winkel om zover te geraken als hier maar inshaALLAH komt het wel!!!

  Wens u nog een heel leerrijke, liefdevolle, gezonde,…Ramadan toe!

  Fie Amanie ALLAH

  Groetjes Naoual 🙂
  http://www.rayahien.be

 104. 106 yousef 26 oktober 2007 om 11:58000000 am

  hi toall ..i wishes happenes toall…and i wishes meeting good friends here…thanks

 105. 107 bouchra 24 november 2007 om 11:22000000 am

  salamoen aleykoem,

  het is echt een hele mooie, leerrijke site. veel informatie over Islam.Ik zou graag meerinformatie willen hebben.

  thalla & beslama

 106. 108 bouchra 24 november 2007 om 11:23000000 am

  salamoen aleykoem,

  het is echt een hele mooie, leerrijke site. veel informatie over Islam.Ik zou graag meerinformatie willen hebben over Islam en christendom.hopelijk zal u het vlug sturen.

  thalla & beslama

 107. 109 Moke 10 december 2007 om 4:55000000 am

  Salaam zuster bouchra,

  We zijn ondertussen verhuisd naar een andere forum.
  Je kunt hier beter de situaties opvolgen:
  http://www.benayad.be/forum/register.php

  Ik hoor je nog wel insha’allah. 🙂

  Ma3a Salaaam, Moke. 😉

 108. 110 Joke 9 december 2008 om 8:47000000 pm

  Het is weer offerfeest. Ik vind dit eigenlijk, als niet Moslim, zo erg niet hoor. De industrie verteert dieren als voer, en dan maar schieten op de Moslims. Het gaat trouwens om rammen. Die zijn toch spilbaar ? Je hebt er maar enkele van doen om een kudde te bevruchten. Meestal zijn er daar toch teveel van. Dat is de reden waarom de Islam rammen voorschrijft. Ben eens gaan kijken naar zo’n slachting, allemaal rammen van de eerste tot de laatste. Het brengt mensen samen, en die dieren zien echt niet lang af. Eventjes maar. Ik vind het kunnen.

 109. 111 =:gh 27 mei 2009 om 10:21000000 pm

  10/10=100/100:)

 110. 112 whynotislam 16 maart 2010 om 9:48000000 pm

  As salaam’alaikum
  wa Rahmatullahi wa Barakatuh

  Hallo iedereen ik heb een islam site
  gemaakt en het heet : http://www.whynotislam.co.cc

  In de Site kun je vinden Quran Hadith en verhalen over profeten en andere interessante verhalen over de islam je kunt er ook video’s en plaatjes zien en er is ook een blog voor al jou vragen

  As salaam’alaikum
  wa Rahmatullahi wa Barakatuh

  Hello everyone
  I have made a islam site
  : http://www.whynotislam.co.cc

  In the site can you find Quran Hadith and also you can read stories about prophets and other interesting stories about Islam
  It’s also possible you can watch there video’ s and see pictures about islam

  May Allah Help Us all find the true faith Islam Ameen

 111. 113 Rhypopsibliop 19 december 2011 om 2:39000000 am

  On Wednesday, leading food retailers together with Wal-Mart, Supervalu supermarkets and Walgreen’s, promised to open over than 1,500 shops over the next five years to trade fresh, nutritious foods in different communities throughout the state which are presently underserved.
  The Israeli leader’s appeal increases pressure on Abbas to stall the Palestinians’ U.N. application, but does not provide any indication of whether Netanyahu is willing to agree to any Palestinian demands.

  http://www.stefan-reiser.de/gaestebuch.php
  http://www.tireshop-iida.com/cgi-bin/bbs/aska.cgi
  http://www.reon.org/cgi/aska/aska.cgi
  http://flashingcow.com/index.php?itemid=1
  http://www.hotelvoortwee.nl/hans/fotoboek.php?level=picture&id=10

 112. 114 Evelyn 15 juni 2014 om 1:33000000 am

  Ik ben Evelyn uit Spanje, ik wil dr. Kavaki bedanken voor de hulp die hij maken om mij door te brengen de liefde van mijn leven terug naar mij. Mijn man die me verlaten voor een andere vrouw heeft eindelijk weer op zijn knieën komen smeken me om te vergeven en te accepteren hem terug nadat hij mij en onze 2 jaar oude zoon af te staan ​​voor 3 jaar van pijn en verdriet, totdat op een dag toen ik op zoek naar oplossing op het internet over hoe om hem terug te krijgen, dus ik zag het getuigenis van een meisje die zei dat Dr Kavaki hielp haar breng haar geliefde terug met zijn magische spreuk dus besloot ik om hem te contacteren voor hulp en vandaag ben ik erg blij om de wereld te vertellen dat ik ben een gelukkige vrouw vandaag, want als ik nu spreek mijn man is weer thuis voor goed en we zijn gelukkig leven al deze gebeurde met de hulp van Dr Kavaki betovering. Heeft u hulp nodig om je man, vrouw, vriend / vriendin of familielid terug te krijgen, of heb je hulp van welke aard dan ook nodig hebt dan contact met Dr Kavaki via e-mail om hulp: kavakispelltemple@outlook.com

 113. 115 Caren Cohen 19 oktober 2017 om 7:38000000 pm

  • Tener entre 70 y 84 años de edad (Adulto mayor).

 114. 116 Refugio Jardine 10 november 2017 om 1:16000000 am

  A) los préstamos personales, de expansión comercial.

 115. 117 Claudette Conlon 12 december 2017 om 3:44000000 am

  Busco postularme como administrativo cadete.

 116. 118 Sabr 12 oktober 2018 om 4:33000000 am

  Salam moelaikom broeders en zusters
  Alle moslims en niet moslims
  Aangezien wij voortkomen van Adam en Eva
  En wij allen dienaars zijn van Allah swt
  Hoop ik toch voor de ongelovige dat ze geleid worden door onze schepper
  Ik hou het heel kort
  De wereld is aan het vergaan
  Heel veel dingen gebeuren wat je ook kan terug lezen in de koran
  Alles staat er in wat geweest is en wat gaat komen
  Zoals o.a
  Als in Mekka hoge gebouwen worden gebouwd
  Wat al gebeurd
  2 zware aardbevingen zijn al geweest nog 1 te gaan
  Het zijn niet die aardbevingen die we nu meemaken
  De laatste moet nog komen
  Haat en nijd (fitna)
  Etc etc neem de moeite en lees de koran
  Daar staat alles in
  De dag des oordeels
  De eerste week zal het heel donker en grauw zijn terwijl het gewoon dag is
  Daarna zal het een poosje alleen dag zijn
  En idd dan komt dat kleine harige beestje
  Die zal de mensen aanraken
  De gelovigen zullen noor uitstralen
  Na de aanraking
  De ongelovige zullen grauw worden
  Etc etc
  Degenen die naar de hel gaan zullen aan de aller eerste profeet vragen voor hulp om naar de hemel te gaan elk profeet en dat zijn er veel zal jou zeggen wij kunnen niet helpen je moet naar de volgende profeet
  En zo word je doorgestuurd hoelang het gaat duren Allah oe ahlam
  Maar uiteindelijk kom je bij de laatste profeet Mohammed saw
  En alleen hij kan jou daar bij helpen
  Moge Allah swt ons alle vergeven en leiden naar djanatoen firdouz allahoema amien yarabie alamien


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
آلسلام عليكم ورحة آلله وبركاته

 • 2.226.974 مسلمين --> مؤمنين

Prikbord Info:               سورة الفا تحة

سْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ 1 الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ 2 الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ 3 مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ 4 إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ 5 اهدِنَـــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ 6 صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ 7
أمين
كلمة الله هي الحقيقة
colorbar.gif
GASTENBOEK - HELPDESK - Wie ben ik?
  Aanmelden - Registreren
  Wachtwoord  vergeten ?

Kalender

mei 2006
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Bezoekers Info: Locaties.

Locaties: DEEL I - DEEL II.

Thalla & Beslama!!!

                لآ إله
إلآ آلله محمد رسول آلله

بن عياد محمد رشيد
www.BenAyad.be - Islam & Actua

%d bloggers liken dit: